White Penis

Slemhem.

Idag mår jag bättre! Mycket bättre. Sitter med hårfärg i som jag snart ska tvätta ur och sen ska jag plåga mitt bankkonto lite mer. Tror jag behöver nya röda linser, för de jag har har fått ett jack i kanten. Om jag ska använda röda linser imorgon då..... Behöver ny spetstopp också! Jävla internetbutiken jag skulle köpt den i har tillfälligt stängt och piss-odium tar ungefär 500:- för en liknande topp, så nej, jag får handla irl. Typ nu, för jag ska till gymmet om en timme, haha <3

Jävla pengar som bara vill ta slut!!1 Haha, nejdå. Nu fjantar jag mig igen. Men jag tror att jag borde ha ett jobb egentligen, som man tjänar ASMYCKET på. Och som man inte behöver gå till. SÅ JAG SLIPEPR BETALA KUKIG JÄVLA HORSKATT FÖR MINA FITTIGA FONDER NÄR JAG INTE HAR PENGAR. Jajaja,rub it in då med era JÄÄÄÄVLA skatteåterbäringar. Hoppas ni får cancer. Haha!!1 SEPEGALEN.


Nej kanske inte cancer då, men mrsa.


OK HEJDÅ.


Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0