White Penis

JAG VILL AVLÖVA.

Var hos tandläkaren nyss. NEJ JAG OPERERADE INTE BORT HELA KÄFTEN. Tyvärr, för det hade varit skönt att slippa borsta tänderna. Men i alla fall; jag tog bort tandsten. Från alla tänder. Och det gjorde ont och smakade illa som fan. Och så hade jag nästan ett hål. Det höll på att bli hål!!! Jag har aldrig haft ett hål innan så nu är jag rädd. FÖR JAG VILL ITNE HA SPRUTOR I MUNNEN OCH STORA BORRAR SOM BORRAR SÅ ATT DET FLYGER TÄNDER ÅT ALLA HÅLL OCH KANTER!!!!!!!!!!!!!!!! Införskaffade därför flour och ska nu tvinga mig själv att borsta tänderna två gånger om dagen pls att tandtråda järnet!


Och som om inte det var nog så måste jag gå till tandiz var fakkin jeffla fjärde månad! FÖR RESTEN AV MITT LIV. Och det är bara gratis året ut. SÅ nästa år kommer jag vara fattig :( FATTA HUR TRÅKIGT DET ÄR MED FATTIGDOM. Borde ha mer damm hemma, det botar fattigdom. Eller det gör det väl inte men det kändes bra att skriva så.

Jag hatar tandläkare! Speciellt eftersom de ska klanka ner på mina piercingar och bara "dina tänner kåmer att låssna fattarudeelleh???!?!??!" och jag bara "NAJ NAJ NAJ FÖER HELUVETUEEEEEE!!!!1" För de kommer inte att lossna pga piercings. Tandläkaren sa faktiskt det själv efter att hon checkat lite i käften på mig :D HAHA, JAG VANN!!!!!1 Tandläkare motsätter sig även löskronor på friska tänder. VARFÖR kan man ju undra, och det undrar jag med. Varför ska jag INTE fixa vampyrtänder? Eller katt-tänder? Jag vill ha feta huggtänder!!!! Får väl gå till en privatmottaging och fixa't. IN TOUR FACE FOLKTANDVÅRDEN!!!1  De blir även sura om man sätter tungan i den där suggrejen de stoppar in i munnen på en, om man gör det med mening. Alltså, jag är nog världens jobbigaste patient! Alla tandläkare jag någinsin haft kan intyga på det. Speciellt bettspecialisten, henne tvingade jag att ge mig alla tandavtryck och asasasmånga klistermärken! Och så pillade jag på alla verkyg. Fast det gjorde jag idag också, när tandläkaren gick ut ur rummet. Och så ändrade jag lite inställningar på maskinerna! :D Hoppas att nästa patient får en stöt eller att det sprutar massa vatten ur alla öppningar på maskinerna hahahhaha. Jag gör alltid så... så gå itne till samma tandläkare som jag gör!!!1 Hahaha, ondskan själv <3 Lovar att jag alltid gör så om man lämnar mig ensam på sjukhus och sånt. En gång snodde jag asasasmånga kanyler för jag skulle bli piercare. Och stygnsprättare. En annan gång la jag allt i fel lådor så att ingen skulle hitta något. Fast det bästa jag någonsin gjort var att åka i kulvertarna på sparkcykel och försöka knäcka portkoden till obduktion för att sedan parkera sparkcyklarna (jag hade en mentalskötare med mig för jag är så jäääääävla mentalsjuk asså!) vid akutintaget. Fast jag slängde en i smutstvättshögen också. Och så hade jag läkarrock och gick runt inne på sjukhuset, men det var en annan gång. Då fårgade alla mig om vägen till saker. SJÄVLKLART så svarade jag ju fel med mening. Lånade även telefonen och var dryg mot alla som ringde :DDD Jag är så otroligt snäll! Alltså, jag är väldigt väldigt.... normal <3



Dock skulle jag sköta mig hos den här tandläkaren! De har i alla fall bra smak.

ps: den jag var hos idag gillade också hello kitty! Hon var fan så snäll förutom då hon plågade mig med slipmaskinen!!!1 Fy fan i heluvetuet vad jag hattar slipen!

Nej, nu ska jag spela tvspel. Hejdå!!!

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0