White Penis

Promises, promises

Försöker dricka lite kaffe men det går inte så bra eftersom jag har så jävla ont i halsen! Varaför?!?!?!??! Kunde knappt sova i natt och när jag väl somnade så snakrkade jag och få får man hårda sparkar i ryggen. Då blir man ju självklart arg och så kan man itn somna och måste äta sina starka sömntabeltter som gör att man kan sparkad och slagen utan att vakna av terrorn. SKITBRA tycker jag. Fast inte på morgonen när man är astrött sen. Synd bara att jag skulle bli sjuk jus idag, för då kan jag antagligen inte gå till gymmet imorgon. BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! För om jag inte går till gymmet får jag bara äta typ ärtsoppa ovh sånt. Ok, det är gott men jag vill ha curry!!1 Haha.

Nu har jag i alla fall sminkat mig snyggt! Gissa varför? JO, Jag ska till.... tandläkaren :(((((((((((((((((( HAHA. Nej så farligt är det inte, ska bara skrapa bort lite tandsten och sånt. Dock kanske det ser lite underligt ut med en kvällssminkning på dagen. Men jag är underlig. Och jag gillar att ha massa färger på mitt smink!



FÖRST SÅG JAG UT SÅHÄR:


Sen lite mer hardcore creepychick:


Och såhär ser det ut om jag blundar!


Allt smink förutom eyelinern är såklart från Make up store. SÅKLART!!1


Nej, nu ska jag kolla mailen och sen borsta tanderna så att tanläkaren inte skälelr ut mig. BLÅG U LATERZ!

Kömmentarer
Postat av: JHNA SUGARFUCK

AAAAAAH skitsnygg brud overload!!!

2011-02-12 @ 08:35:14
URL: http://jhnasugarfuck.blogg.se/

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0