White Penis

INREFRIDMADDAFAKKAZ.

Bakade nyss pirogz, asgott! Försöker att få mina ben att jämna ut sig i fettmängd genom att hoppa jättemycket också eftersom jag är jääävligt hyper a.t.m och kanskle borde ta en cigg och lugna enr mig. Får mig osäkt att tänka på att jag inte haft något kul på två veckor snart, åh måste ju. SKulle på onsdag men då kanske jag ska träffa en söt tjej som jag jättegärna vill umgås med. Och då blir det det roliga istället, och det går ju bra för då kan jag avsätta fredag/lördag för diverse andra aktiviteter. Som jag älskar mina aktiviteter. Och som jag hatar detta tangentbord! Det är inte gjort för snabbskrivare som mig så jag skriver bara fel :(((((

BETTER UP: Syntetisera skallen av alla pisshuvuden. Synetetisera skallen av mig själv.
Syntetisera allt som inte är syntetiskt och bli en kemisk förening tillsammans med någon man älskar så att ni blir ett slgs ämne?

Näe nu ska jag äta :*


Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0