White Penis

God is a gabber.

Är en snabb och diskret leverans!!1

Neeeeeeeeeeej, nu blev det fel. Inatt drömde jag helt fakkin cp. Jag drömde att Columbus skulle ha byggt ett eiffeltorn under vattnet utanför USAs kust, men det gick inte att genomföra eftersom de inte uppfunnit svävarpelare än. Så de byggde det nu istället och det var på nyheterna. De fick riva en mur för att bygga det och där hade man offrat blod och gammal linneväv till matematiken (AAAAAAH VAD FAN MENAR DU HJÄRNA?!?!?) och sen var tornet klart. Det var svart och guld och silver och gjort av bollar och balanserade på eld under havet och såg mer ut som Pearl Tower i Shanghai än Da Ajfältawwer i Parizzz. När det var klart kom det en snygg kille som sa att han var känd och ville bli ihop med mig, men det fick han inte för jag var upptagen och då tog han mig på brösten och jag blev skitarg!!1 Fast när jag vaknade så var det min IRL-kille som gjorde det och jag blev fan ännu argare haha. Tafsa inte när jag sover :(((((((((((((


Jag har länge försökt att lära mig "glidastrumpdansen" som går ut på att man glider runt på golvet och ser ut som ett jävla mongo. Det är fan inget shufflande, det är glida strumpor! Aaaanyway, jag kan nte läära mi den. Min bror skrattar åt mig, han kan det nämligen. Men nu har jag hittat en dans jag kan! Hakkü-dansen! Har fan alltid dansat den utan att veta vad jag dansar, och igår såg jag ngåon jeffla video från -95 och holland på youtube och där dansade typ alla som mig och jag blev ASGLAD för nu kan jag också en astuff dans. Som dessutom dansas till musik som är mer fakkad än dubstep HAHA. Överanvänder dock denna dans eftersom jag ALLTID dansar den då jag suger på att dansa. Dansar cpgabberdansen till discomusik, dansar den till random pissrock och jag dansar den framförallt till marschmusik. JA MASRCHMUSIK JA. Infanterisången är ganska dansvänlig. Eller inte haha. Ska få min kille att fixa över all marschmusik till min ipod så jag kan marschera på morgonpromenaden. aSå om ni ser någon som leker armé så är det jag. Kastar jag pinnar så är det granater och ni borde akta er jäääääääääääääääävligt noga!


NU ska jag beställa kläder från cyberdog sen ska jag döda hjärnan lite. På återseende!!!1


Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0