White Penis

....

ÄCKEL. ÄCKEL. ÄCKEL. Jag hatar allt idag. Speciellt äckliga puckobrudar som tror att de gör som de vill men de egentligen bara gör som någon annan vill och inte lyssnar på mig när jag säger detta utan bara fortsätter att bli felknullade i skallen och diverse vidriga kroppsöppningar all oändlighet och sen mår piss över det. Kom inte tilll mig och lipa. Jävla as. Hatar att det regnar och att jag MÅSTE ut och hämta kattens pissiga mjölktänder för att NÅGON vill det. Gör itne ens som jag själv vill. Eller jo, elelr nä för det gör jag väl itne direkt. Gör sbarare medvetna val än att lyda blint. Drömde om er inatt, mina små ÄCKLIGA JÄVLA FULA SNUSKKILLEN OCH PUCKOBRUDEN. Jag polisanmälde äcklet och slog bruden i skallen. Haha. Satt på ett hotellrum och sniprade er sen också. Himla fräsigt alltså.

Allt detta hat kräver lite Big Black i lurarna. Inte hiphop, detta är cp-noiserock. Hiphop är inte argt. Det är bara svart öhöhöhöhö.

Could be you, could be me. Men nu är det dig jag hatar och itne mig sådetså.

Måste fixa mig inför bussresan nu. SKa hämta kattens tänner och sen tatuera mig. Oh, busy busy. Hatar det. Inte tatueringen men allt annat, Mitt hår är fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuelt. Dö.

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0