White Penis

Metalhead.

NU! Mina kära vänner. Gissa vad jag har gjort? :D Jo.... Jag har piercat mig igen haha. Har nu tillräckligt mycket metall i ansiktet för att klara en apokalyps! Denna gången blev det septum.


Vilket är ganska kul med tanke på att det var den första piercingen jag ville ha men aldrig gjorde eftersom min kille hatade "tjurringar i näsan" HAHA. Tji fick han för jag skaffade mig ju typ... fem stycken andra istället för septum-shittet! Så nu har jag förjeffla ont i näsan och kan inte snyta mig. Typ bajs på det. Jag ångrar mig men det gör jag fan alltid första dagarna efter jag piercat mig eftersom jag inte kan dra i ringen/snyta mig/slicka på't/annan random skit eftersom piercingen är oläkt och gör ont. JA JAG GILLAR ATT TICSA SÖNDER OCH PILLA JÄRNET PÅ ALLT DYGNET RUNT OK? Venni VENNI VENNI?!?!?+11 (det betyder "vet ni", kanske behövdes ett lekzikån höhö) Jag kanske byter ut ena näsringen mot en plupp! För nu ser jag lite för extrem ut även för min smak :') Eller jag ser lite väl hård ut på något sätt, och jag vill inte se ut som en elaking varje dag. Bara när jag är elak. Och det är jag inte varje dag. Inte idag i alla fall och inte när jag ska hälsa på folk som inte gillar piercingar.

Jaja, den kan läka snett också så jag kanske får göra om hela kalaset om någn månad. HOPPAS INTE. Har du någonsin haft en person som klämt och dragit jättehårt med en tång i din näsa så fattar du varför. De har en speciell tång för septumpiercingar, den har ett hål i klämmorna där de sticker nålen genom och sen klipper de av nålen eller nåt sånt. Nålen sitter i ett plaströr tror jag, jag såg faktiskt inte hur piercandet gick till eftersom det är jävligt klurigt att se in sin egen näsa utan spegel plus att jag försökte att inte pipa som värsta tönten för jag är ju för cool för att känna smärta!!!1 Mathilda tog i alla fall kort på det, fast inte hela skiten då, och det ser ut som om jag har ett sånt där smalt sugrör i näsan haha. Så fult <3 Fast nu är det en ring, ni får se det nu okokok! ÅH JAG ÄR FAKTISKT NÖJD MED FEJSET NU!


Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0