White Penis

Home.

Jaha ja, idag är det provtagning alltså. Och vägning. Jag vill verkligen inte veta vad jag väger och jag vill inte att någon annan ska veta även om personen har tystnadsplikt. Den kan ändå tänka "fyfanvafeeeeethahahturattjaginteärsåfeeeeet" för det. Blodprovet är liksom inte värst längre, haha så fuckat <3
Och så posten. Jag ruttnade nästan när jag såg att brevet kommit för flera dagar sedan. VI ORKAR INTE, sa jag och min kompanjon på sms, nu har vi ju fan gjort bort oss. Kommunistskiten, väljer jag att kalla detta för. Från hongkong kanske. Jag älskar fan Kina. Var där en gång och man kudne köpa ALLT. Verkligen ALLT. Jag menar allt, allt somkan köpas för pengar. Horor och tigrar och avskurna könsorgan om man så vill. Man kunde köpa plastskit också, jag köpte nog flera kilo plast format som Hello Kitty <3 Man kan säkert köpa en tiger som är färgad som hello kitty med en rosett på huvudet om man vill. Fan, det ska jag göra när jag blir rik. Hellå-tiger ska den heta. Jag ska nog bo där, om man har pengar behöver man itne lagar. Det är så när det är kommunism. Om jag får bestämma. Vill iten bo i Nordkorea för där får man itne göra något alls förtuom att spränga bomber kanske men det får man nog göra i Kina med om man vill och har råd. Jag ska spränga massa bomber som jag döper till Hello Kitty och målar Hello Kitty på. Se ska alla bli mutanter, sådär som man blir när man nästan ska få två huvuden men bara får ett stort huvud istälelt. Det såg jag på tv igår Eller ja, jag vile väl att det var så det skulle vara. Tror jag har läst att man blir sådär när man nästan har två huvuden men de itne har delat upp sig än. Om man blir tvärtom får man bara ett öga och ett jättesmalt huvud! Nej, jag har itne kommit på det själv. Jag lovar. Jag läste mycket förr, det gär jag nu med men inte så mycket om mutanter och inte 5 timmar per dag som jag gjorde när jag gick i skolan. Sknar de där 27tumz-skärmarna i grafiksalen alltså, gjorde feta kollage! Fetare än mig OLOLOLLLOL. Fan jag vill inte väga mig, nu kan jag itne gå den där liteöverenmilen till sjukhuset heller för det regnar och jag hatar vatten. Fick lite hjärtklappning och ångest av kaffet. Haha kaffe, srsly kroppen? KAFFE? Jävla pussykropp, man blir inte sån av kaffe. Alltså mysig ångest, i vet den där stressiga ångesten som man får mycket gjort av? Såndär man får av massa läxor. Det betyder att metabolismen snabbas upp! Mycket mycket bra. Ni vet när det blir såhär, som jag illustrerar med smileys: -.- vs O______________O SÅ blire.
När jag kommer hem sen, efter att ha fått utsöndra diverse kroppsvätskor och förnedras på vågen, lekt att jag är mannen (mannen-mannen som en f.d vän sa att de kallade hagamannen för i haga. HAHA lika fail som tredje sidan.) och klätt mig i svart som sig bör (outfitbild kommer nog om ni så önskar. Om jag så önskar.) så ska jag hem och laga mat beroende på vikten (dålig vikt = ingen middag haha kroppjävel sug på den du)
och gnugga händerna och vänta på morgondagen. From china with hjärnskador. Vill inte pissa i en burk om en timme :< Måste bli kissnödig. Hejdå!

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0