White Penis

Because they were squirrels, REAL squirrels!

VETNIVETNIVETNIVETNI vad som är askul??? Kanske ska träffa min vän jag känt jetejetelänge till helgen!!! Då måste jag hem idag, handla cigg, cola och medz och sen är det bantningsdag imorgon och fetnice helg. Eller bantningshelg om det inte blir cr3wmeet i helgen. Åh jag vill ha cr3wmeet, vill prata hemliga språket, sjunga egna texter till alla låtar som finns och skratta åt allt fult <3 Typ folks ex. Mitt också. Hahaha feta ex <3 Jag dör. Hatar mitt ex. Han kan gärna dö i en ubåt. Eld är så standard, ubåt är mer klaustrofobiskt. <SDVAÖLFIBJAIFYG vad arg jag är på min träningsvärk. Vill springa eller bara hoppa runt men det går inte, det gör så ont i benen att jag ser ut som om jag är en 90-åring som försöker gå utan rollator :(((( Känns så jävla störigt nu när jag vill börja gymma igen! Ska träna jetemöcke som plåster på såren nästa gång jag går. Typ springa i en timme. Sprang bara en halv när jag var där för två fakkin dagar sen!!! Buhu.

Vill inte åka heeeeeeeeeeeeeeem hatar hemma. Hatar bråk så jag vill inte träffa min kille. Ångest haha. Nej du får honom inte ändå. Hans röv är min, typ. Ska bränna in ett hakkors i den för det gör de på tv på sina bitches har jag sett. Alltså åh tv. Ska faktiskt försöka träffa en jag sett på tv i sommar. Vet inte hur detta ska gå till, men jag ska till London och han borde ju finnas där. MVH GALEN FANGIRL. Eller det blir väl inte så mycket ragg i London, ska dit med familjen. Men de betalar ju allt förutom det jag köper där (eller de betalar väl 20% av det jag köper till mig själv ehehehe) så jag klagar inte.

Hade bjussat på en bild nu om min dator inte laggat och bilduppladdaren fuckat ur. EH.

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0