White Penis

Nowhere to run.

Gladare nu, fast jag har ånghezzzt. Glad ändå dock, helt random. Jag har nämligen kommit på en asrolig sak! Jag ska aldrig någonsin sluta röka. Inte ens om jag får cancer i femton lungor samtidigt. Om det hade varit fysiskt möjligt. Det är större risk att jag blir mindre giftig om jag sluter röka och jag gillar gifter. Vill spraya DDT i min lägenhet för jag är dum i huvudet. Stryker det för jag ska visst leva tills jag är över 25 hahaha. Nej men jag ska fan aldrig någonsin i hela helvetet (kukfan för extra kraft) sluta röka. Ska däremot spara pengar på att inte köpa mat. SMART BRUD VA?!?! Om jag sparar pengar på mat (typ 350 spänn i månaden) kan jag lägga dem på gymmet och därför slippa ringa FK (kommer ändå inte bli av) och bli smal på köpet. Får inte vara hos mina föräldrar för då blir jag tjåkk på en gång. Får noll karaktär när jag är hemma hos dem. Käkar bara asonyttigt (JAJA GOTTA ER I DET JÄVLA HOROR GÖR DET DÅ GÖR DET BARA GÖR DET) men jag kom på ett trick. Man köper träningstabletter och äter 3x dagsdosen! Det är dock inte smart om du vill vara vän med din kropp, för min blev helt "dude wtf" och magen är helt ajjig och dum nu haha. Men man.... Alltså det är bara retarded så gör det inte. Jag är helt dum i huvudet idag. Måste vara för att jag åt så många jävla träningstabletter. Blir helt speedad och ADHD som fan ju. Hinner inte ens röka för jag måste ligga i soffan och tvångsmässigt flippra med fötterna (dvs sparka runt med dem) samtidigt som jag härmar vad de på tvn säger. SÅ JÄVLA KUL :DDD Sjukt att man kan köpa skiten på hälsokosten haha, sånt här kan ju inte vara nyttigt. Eller, det är det inte för det står att man absolut INTE ska äta för många på burken. Skiter la jag i, jag är hardcore.

Men jag måste köpa ciiiiiiiiigg nu nu nu nununu har bara två kvar och jag måste röka minst 75 innan dagen är slut. Äh skoja ba röker bara fem typ är inte så hardcore när det gäller cigg. Då hade jag inte haft någon kondition alls. Nu kan jag ändå springa till terrormix-versionerna på alla mina låtar. Måste posta en sån version så ni får höra hus dålig musiksmak jag hör.

Hejdåååååååååååååååååe.

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0