White Penis

This square foot of sky will be mine 'til I die.

Ny dag nytt bråk OLOLOLOL.

Börjar bli seriöst trött på det här nu.
Jag tänker lyssna på arg och ledsen musik som rehabilitering mot allt "håll käften"
Vill faktiskt inte bråka mer nu, jag är ju så snäll i vanliga fall och jag mår verkligen inte bra av att vara såhär arg jämt.


Kollar på lite youtubeshitt för att bli gladare. Folk som knarkat saker som gör att de käkar upp sitt barns ögon med sked, sågar av sig vänster hand och offrar den till satan för att sedan hoppa ut genom fönstret från tjuggånde våningen och skrika "I AAAAAAAAAAAAAAAAAM UNKILLABLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE" (<- det finns inte viedos av det men jag har läst!!!!1) Eller typ bli skjuten 98450674506 gånger av polisen och ändå inte dö (<- finns itne heller på film tyvärr, inte vad jag sett i alla fall). Det kallar jag FAN hardcore. I'd hit that, typ. Fast bara om alla mina vänner dött, för det skulle vara sjukt elakt att flippa sådär när alla ens vänner gråter ihjäl sig av sorg. Been there done that, typ. Jaja, ska väl gå att fixa på något vis. Fattar inte hur folk inte kan tycka det är lockande haha. Tycker det verkar så jävla roligt att slå näven genom skottsäkert glas eller bita av någons näsa. Och inte veta om att man gjort det. Som detta, detta är fan trve: "The most commonly-cited types of incidents included self-mutilation of various types, breaking handcuffs (a feat reportedly requiring about 550 lbf (2.4 kN) of force), inflicting remarkable property damage, and pulling one's own teeth." HUR DRAR MAN UT SINA EGNA TÄNDER!?!??! Jag är helt W.T.F, hur lyckas man med det?!


Aaaaaaaanyway, jag hittade precis något ännu roligare som jag alltid blir glad av! USAs militär. Videor med deras s.k "drill instructors", det är så kul att se hur de beter sig. Bara skriker så det flyger spott i ansiktet på de stackars fanskapen som vill bli soldater. Haha. Om man kollar lite videos på youtube (eller full metal jacket ;) ehehe!) så verkar det som om de har världens stördaste jobb. De har de säkert också. Skulle någon erbjuda mig ett jobb som drill instructor skulle jag lätt ta det. För vem vill inte stå och skrika "DO. YOU. HAVE. A .FUCKING. PROBLEM, YOU WILL DO AS I SAY!!! 50000 PUSH UPS, ONE TWO THREEEE!!!!!1" 1cm från någons öra? Tyvärr verkar alla soldater gilla Linkin Park, men det är väl sånt man får ta.

Ok, om någon nu inte fattade så får jag förtydliga att jag SKÄMTAR i 90% av det här inlägget. Ungefär.

PUSSHEJ.
(Ps: om det är bokstäver i fel ordning, t.ex "itne" eller "elelr" i detta inlägg så SKITER JAG I DET FÖR JAG ORKAR INTE KORREKTURLÄSA!!!!!!!1)


Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0