White Penis

LOL.

Jag har ett projekt att fullfölja! När jag dör ska min kropp vara så giftig att den inte kan begravas i Sverige utan istället får säljas till USA så de kan forska fram nya biologiska vapen och kanske till och med kan skapa någon form av dödsmördar-livsform som kan överleva i rymden då de upptäcker att min kropp är gravt cancerframkallande och mutagen. Vid närmare inspektion så kommer de även fram till att jag var mer kemisk än biologisk och därför ett hån mot naturlagarna och mina effekter på omgivningen var värre än alla atombomber, diktatorer och farsoter som någonsin funnits tillsammans!!!1 OMG.

Jag är ju helt normal gör förundersäkningar på google i en halvtimme innan jag skrev den här texten Helt vardaglig sysselsättning ju. Haha <3 Finns massa olika klasser för avfall, det delas in i vad det gör med omgivningen. Intressant ^^ Själv tänker jag innefatta alla punkter kommer bli svårt men jag har u cirka 60 år på mig innan jag borde dö så jag hoppas att hinna klart på den tiden!!!1 Tror det blir svårt att bli explosiv och lika radioaktiv som fakkin tjärnnåbyll men håll tummarna för mig!!!1

Jorden kommer att se ut såhär när USA gjort om mig till ett livsfarligt massförstörelsevapen!!!1 TRUE STORY.

Kömmentarer
Postat av: CherryCheek

Läste i ett annat inlägg att du käkat vegansk snickerskaka. Det är nog det enda jag saknar från den animaliska "kosten". Kan man få receptet om man är snäll? :)

2012-02-16 @ 18:38:16
URL: http://cherrycheek.blogspot.com

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0