White Penis

And it's a wait so long.

Hej! Först tänke jag skriva "Häääääj tjera vener" men det där med vener gjorde mig så fnissig att jag fick skrota den där inledningsfrasen. Haha vener, jag hatar vener! Blodådror är det snuskigaste som finns. Fick jag betämma skulle jag inte ha några. Jag skulle ha en såndär (säg inte rostfri pump, säg INTE rostfri pump!) rostfri pump (fan...) inopererad istllet för hjärta och blodådror och typ..... självgånende organ. Som inte behöver snuskiga blodådror för att fungera. Det där med rostfri pump är liksom ett slags internskämt mellan mig och min tant. V brukade alltid gå till Ica och leta upp de grönsaker som var mest lika kukar och srn laga middag på dem <3 Det har inget med rostfria pumpar att göra, nej, den som hade en sådan var en gammel gubbfan som alltid skröt om den. Det är väl inget man kan ha inopererat egentligen, jag ahr svårt att tro att den skulle fungera som ett hjärta haha. Alltså.... rostfria pumpar, äre inte såna som ligger i montrar hos tandläkare? Jag har för mig att de hade en sådan där jag gick som barn. Men det stod inte rostfri pump på skylten. Det stod ingenting fakiskt för det fanns ingen skylt. Men hade en funnits had det inte stått rostfri pump på den. Aaaaaanyway, den där pumpen var det bästa som hänt honom sa han, för man behövde aldrig byta ut den och dessutom så kunde den kokas. Den var ju rostfri, duuuuh!
 
I vilket fall som helst så var det inte det jag ville prata om idag. Jag ville prata om hur det pissar mig i ögonen (? defuk, var kom det där uttrycket från??) att jag inte är på emmabodapissivalen just nu! Att jag inte får se Shpongle. Dövar denna sorg med att hestäta polenta med ajvar på. Ny maträtt som jag kom på igår! Lagade 3 liter polenta eftersom jag är retard och inte kan laga mat i normala volymer. Nu har jag typ 1kg cashewnötter och 2,5L polenta hemma som jag ska äta upp.... IDAG. Haha, nej men vi kan ju låtsas. På lördag blir det nog spritt som fan, ska på bröllop. Har de inte sprit går jag hem. Även fast det är min kusin som gifter sig. En av de kusiner jag träffar rätt ofta. Hennes man är typ rik. Hon har äkta diamantörhängen! AVIS. Ska också gifta mig rikt en dag!!1 Skiter i om det är lycklig så länge det blir rikt ;) På tal om rik, måste kolla min DS och se om jag lyckats haffa någon som har en "bli slagen på käften och rånad"-fetish. Söker en sådan. Får då utlopp för min ilska och pengar på samm gång, helt lagligt med :DDD Fast alla mina deals failar ju så det kommer inte gå det heller, det vet jag.
Försöker nå min bff så vi kan ha en helt olaglig sommar med men bruttan svarar ju inte. Hon är la på jobbet. Har hört att folk brukar ha sådana. Inte jag, jag sitter hemma och försöker bli vän med mina vener och fet av all polenta. Haha men usch alltså. Imorgon ska jag dock inte äta alls! Kanske frukost, sen blire rallycross. Nej det blir det inte, skoja ba. Nästa vecka bleker jag håret igen, ska bli så skönt att få det fint igen! Kanske byter färg också. Tänkte kanske byta färg, men vet inte vilken än. Trivs i gult men jag har haft det i över ett år nu... Det är nog dags för något nytt, känns det som. Måste köpa mer färg bara, ni kommer dööööööööööeh när ni ser det nya håååret azzå ja lxyzåäövar (lovar då haha.) Sen ska jag göra klart mina dreaddafanar också. LÅÄÖXYZAR att ni ska få se dem med. Hejrå.

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0