White Penis

Betong.

Gillar uppenbarligen hipsterhop. Haha. Är la hipster då.
Imorgon är det bröllop. Som om jag orkar det då. Hoppas att apokalypsen inträffar inatt så jag slipper.
Slipper flytta också om alla blir radioaktiva mutanter. Ska ha trettio tentakler och problem.
Tror jag ska ut idag och hämta mitt paket från Shock. Korsett och hårfärg. Kanske.
Har inte fått höra ett enda snällt ord på ett dygn, hahaha blir väl så ibland.
Det första jag gör när jag flyttar (vilket antasgligen inträffar i höst om jag hittar en passande lägenhet, hittat en nu men jag orkar inte bryta upp innan den åttonde så fu) är att döda hjärnan tills näsan blöder. Hahaha my goood ska bli awesome, sen ska jag göra en musikvideo. Banka skallen mot trottoaren och skaffa mig en slav. Baka tårta och börja läsa den där kursen. WHAT THE FUCK.
Tror de där problemen redan finns där, med tentakel eller inte. Tänker lägga 1000 spänn på heltäckande linser. Ska gå runt med svarta ögon som något jävla psykfall.
Ska ju på bröllop, tänker inte tvätta håret innan. Tänker komma dit i tshirt och jeans. Eller trasig klänning. Vem fan bryr sig. Ska röka tills ögonen blöder. Skoja ba, ska sitta i ammoniakångor tills ögonen blöder. Typ fan, shit jag vet inte. Dö. Tröttnad på att vara naturlig för flera år sen, som jag kanske inte sagt. Nu är det sfärer hela vägen. Sfärer som svävar. Undrar vart alla mina skirfula tröjor jag hade som barn tog vägen, skulle kunna sälja dem för 500:- till fula hipsters som gillar kattröjor och vargtöjor och tribaltröjor. Så... allt ni hatade för 3 år sedn är plötsligt modernt? Och ni älskar det? Fuck you. Hur oäkta får man bli egentligen. Tänkt på det där med sprutor. I ögonen. Snuskigaste sättet att dö på är att stoppa in kanyler i alla ådror så man se rut som en blodfontän och stå så tills man dör. Virus på datorn. Ska spela mer tvspel nu. Åt för mycket mat förut, var fucked up av alla sömntabletter så jag visste inte vad jag gjorde. Ska fan slänga all mat jag köpte för 2.000:- i början av veckan. Slå någon på käften. Mig själv kanske. Borde fan ge mig själv en colombiansk slips. gå ut på gatan och vicka med tungan åt förbipasserande, tills deras huvuden sprängs.
Saknar mig själv som jag vr -06. Tror jag ska bli dåtiden igen. Börjar bli sjuk, allt skakar, tinningarna bultar. Hejdå.
 

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0