White Penis

Den glömda rädslan/Femte hjulet.

Inte död, men halvdöd! Har varit i tråkiga Italien i en vecka, det roligaste där var när jag hittade ett par glajjor för nästan 4.000:- som jag köpte :DDDDD
 
Blev även Sjuk. Inte sjuk, Sjuk. Mycket värre än att vara sjuk. Har inte varit värre än att jag kunnat uthärda, men jag har knappt kunnat äta på en vecka och kroppen fungerar inte riktigt som den borde. Får trycka i mig mat och hoppas att jag inte får allt för störiga kramper hahaha. Inte ens törstig är jag. Vill ungefär bara två saker. Mat och dryck är inte något av alternativen. Inte när magen dödar mig med illamående om jag äter. Var tvngen att toppa i mig en smörgås. Ångrar mig. Nu blir det frys/svett/ont i någon timme. Det där frysandet är nästan värst. Vet inte om jag ska klä på eller av mig mer! Så fort jag fryser blir jag varm, och sen fryser jag igen. Har varit så ett tag. En vecka? Vet inte, tidsbegreppet finns ju inte där ;) Hur fan kan man frysa och svettas samtidigt? Kropphelvetet straffar mig nog bara. Den... äh, whatever.
 
Nu fattar jag inte varför han är arg på mig. Ville inte ha kattbakterier eller tvål och vatten på tröjärmen när jag gick ut med soporna och tvättade händerna. Skäms. Samtidigt vill jag mest ligga utslagen på soffan och uthärda. Det här går ju fan inte. Måste välja det ena eller det andra. Frisk eller Sjuk. Ihop eller inte. Vill ha båda. Ber om ursäkt. Har bett om ursäkt kanske 50 gånger på en halvtimme. För att armen syntes, för att jag drgo i dörren för att en sladd hände uanför en ouppackad väska för att jag finns?
 
Har gett kroppen vad den vill ha nu. Förhoppningsvis kan jag få slippa helvetet. Det är bara att lyda, hela livet går ut på att lyda det ena eller det andra. Har mina mästare. Slavdrivare. Tvingar mig till undergivelse. Jag tror jag ska ut i veckan, om jag har pengar. Måste välja snart. Om 6 veckor väljer jag. Kanske. Läste en otroligt bra bok när jag var på semester, han som skrev den VISSTE. A-mazing, fick mig att fundera på om det kanske finns någon jag älskar mer än henne? Hur vet man när man aldrig mött fanskapet. Fryser så. Kom igång då. Ibland vill jag ta det snabbare sättet. Mest nu. Fast jag är rädd. Tefatsögat. Alla främmande organismer, bättre att leka svamp och absorbera.
Jag får inte reproducera mig. Måste därför pinas! Vågar knappt sova bredvid honom, jag kanske blir knäpp. Sjukdomen gör mig knäpp, imorgon är det nog bättre. Vem orkar må pissskit liksom. Och dessutom vara klänggare än murgröna och kanske spindelnät? Fattar inte varför jag gör såhär. Har nog inget val längre, det är inte så himla roligt något av alternativen. ELLER JO DET ÄR DET BARA SKOJA. Eller inte. Vill skriva en bok någon dag. Om henne och Sjukdomen och helvetet, inget som inte redan finns men sånt verkar sälja och här sitter jag med hjärtat i halsgropen FEELIN GOOD FEELIN FINE. Tack för mig, redogörelse över resan kan ni få en annan dag. Nu ska här äh skitidedu.
 
 
Ps: den där killen med boken, han skrev om att utjämna! Jag trodde att det var jag som kom på utjämnandets konst men icke, detta uppfanns kanske redan på 50-talet. A-MAZING. Ni kan skriva ert eget lexikon över mitt underliga ordförråd. Utjämna: en del ^ en del v. Flippr: SÄJERJAENTE. Sjuk: Meh gissa fem gånger. Uppenbar sjukdom, helt enkelt. Oätligt spöke med kalla tassar, ungefär. Ni skulle se hur smala tassar jag fått! Helt SJUKT smala. Pun intended. Alltid något gott i det onda eller vafan man nu säger skitidedu har nog en hjärntumör eller ett par uppfuckade synapser som skickar ut 600 volt ström i hela kroppen. DANSADANSA ETT MIRAKEL HAR INTRÄFFAT, den Sjuke är frisk! Prejz de lawwd! Eller Lazer. Tack Lazer och osv för att ni gör mig båda sjuk och frisk och mellantinget då du inte vill leva eller dö eller ens ett mellanting så du existerar i något som måste vara skärselden och bara väntar på din doooooooooooooooom. Doom. Haha, doom 3 eller något. Nej ettan, den hade fulast grafik. När man är Sjuk är man alltså i Doom-världen. Och är pixlig och låter "ungh, öh!" och har blod på hela sig, som doomgubben när den är skadad! När man inte är sjuk är man IRL, fast mer som när Mario hittat den gröna svampen. Eller eldblomman! Ni vet de låtarna? De borde komma :D Eldblomma <3 Om eldblommor fanns IRL skulle jag odla dem och ge dem till behövande. Typ tråkmånsar som är emot pyromani.
 
Känner ni igen mig nu, jag är mig själv igen! :D Den där flippriga fan som ni älskar att hata eller älskar att älska eller hatar att hata!!1 Lovar er en form av redogörelse av tråksemestern någon dag, nu har ni mitt ord :**
 
Pussigull på dig min pussigullhest <3<3<3
 
Ps: lyssnar på 22-minutersversinoen av Autobahn haha.

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0