White Penis

Just one more, waahahaawhwhaha

Jag ska tvätta håret imorgon, jag ska inte göra något dumt, jag ska äta mat imorgon, imorgon. Jag ska sluta imorgon, jag ska röka mindre imorgon, jag ska bara dricka kaffe imorgon och leave it at that, jag ska gå ut imorgon. Ja, jag ska handla mat imorgon. Och spela något nytt tvspel istället för Skyrim.
Sen blev det imorgon. Dricker kaffe. Hade lämnat det så om det inte var för bråken. Imorgon ska jag vara snäll. Imorgon finns inte, för nästa dag skjuts allt upp igen. Skjutfan haha. Tömmer ciggburken imorgon. Imorgon kanske jag rnger min läkare. Enda saken man gör rätt i att skjuta lite på. Åh fan kan inte min sambo bara draaaaaaa. Jag är så trött på helvetet. Jag gillar att blanda, man får inte blanda. Han dricker upp min sprit, man måste låta honom äta upp mina mediciner för annars får jag inte ha min enda roliga dag. Han tål inget alls.

Jag börjar bli tråkig, tappar followers. Måste sminka mig. imorgon.

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0