Chinese Kitchen Knife

Black rabbit.

Skulle ju sminkat mig lite fint idag, men allt blev bara fel. Den gula ögonskuggan blev flammig och vägrade blanda sig med den gröna så som jag ville så jag gav upp efter 20 minuter. Tänkte testa något nytt partysmink med ögonbryn också, men det blev fakkat så jag bestämde mig för att damma av den gamla läskiga kaninmasken istället!Tycker att den liknar här masken lite:

 

Tyvärr kommer den fina masken från ett tv-spel, så jag kan inte köpa den. Eller hoppa in i spelet. Men när jag googlade runt lite hittade jag folk som gjort sina egna läskiga kaninmasker, så jag kanske ska försöka mig på något sådant :3

 

Nej, nu ska jag slå in mammas present. Hon fyller år imorgon och då ska jag åka dit och gratta skiten ur henne!!1 Och gosa med katterna. WOOP WOOP ♥♥♥♥♥


Dödsfarlitt!!1

Lyssnar på Gaë Bolg, så sjukt fin musik, hoho. Fast de sjunger på franska och jag fattar inte ett piss av vad de säger, men det är ok ändå!


Funderar på att skaffa löshår och färga det i någon trevlig färg. Måste bara fatta hur clips fungerar eftersom jag är så korkad ;) Någon som är lite mindre korkad som kan förklara detta för mig?!?!?!?!?!?+1!+11+?!+1 Vill ju göra klart mina jeffla dreads någon gång med, men jag blev lite rädd för plastångorna så jag får väl.... ta mod till mig!


Nu ska jag kolla på tv! Och äta ett äpple! Imorgon kanske jag gör något roligt sminkdampgrejs, vem vet?Pittsburgh to Lebanon

Merzbow är det nya svarta, kan lyssna på hans musik i timmar och jag gillar det faktiskt. Känns som om det finns ordning i kaoset på något sätt, musiken gör mig glad, på ett konstigt sätt. Hur nu oljud kan göra någon glad är väl snudd på mirakulöst, borde väl snarare få en hjärnblödning kanske.

Köpt lite halsband och shitt. Hoppas de kommer i brevlådan snart!

BLODIGAST ALLVARET NÅGONSIN!!!

Hahaha-haters! Måste göra mer saker som folk hatar, bara för att. Vet ni vad som är finast av allt?!? Methicillinresistenta stafylokocker. Fast det finaste jag någonsin sett måse ju varit när en äcklig gubbe visade sina kolsvarta tänder för mig. Det var äkta skönhet asså lixxlixxlixxlol!!!1 BLI ARJ HEST NURÅ!!! KÅM IJEEENNN!!!1


Haha <3 Seriösa bruden. Nej, den där gubbens mun var faktiskt äcklig. Varför visar man inte sånt i skolan istället för de där töntiga antiknark-filmerna? De borde visa riktiga jävla äckelpundare, då vill ingen knarka!

Det skulle inte förvåna mig om jag blev någon form av äcklighets-guru i framtiden. JA, innan du frågar; jag lider av bokstavskombinationer och diffusa syndrom, så det är ok att du tycker att jag är helt efterbliven och störd och kanske även korkad, även då jag antagligen har mycket högre IQ än vad du kan räkna till med din lilla flughjärna (inte ni snällisar då, ni är smarta!) Lever upp till det också! Det märks ju då jag blir så barnsligt fascinerad av fula/äckliga/sepesöta saker. Skitsmart. Nej, men varför måste man vara så himla seriös jämt, det är bara dumma männiksor som tar mig på blååådigaste allvar 100% av tiden. Folk kan även känna sig underlägsna om man ska vara en jävla show-off och säga smarta grejer och aldrig förlora i en konversation eller alltid vara en sån jävla besserwisser (messerschmidter!!!1) så jag brukar tona ner det. Om det inte gäller liv och död, ungefär. Eller betyg! Hur många vänner har egentligen världens smataste människa? Ingen vill ju snacka med honom, ingen förstår ju vad han menar. Kanske robotar då. Eller Mr. Spock, fast han finns ju inte. Hade varit nice om han fanns dock.

Nu ska jag be till målarguden att målaren blir klar med sitt måleri idag, så jag slipper pissiga färglukten imorgon! Vill helst inte att han kommer imorgon haha.


NEJ JAG HAR INGET JOBB, JA JAG SITTER BARA HEMMA OCH NEJ DET ÄR INTE AVUNDSVÄRT. Jag hade helst av allt i hela världen orkat ha ett arbete, F.Y.I, men det kanske jag gör om två år. Ska FAN jobba på flygplats och glo på väskorna i röntgenmaskinen och hitta bomber (atombomber!!!) och knark (dödsknark!!!) eftersom min hjärna är lika snabb som världens snabbaste dator och kan kryssa i 100 rutor på 60 sekunder, fast man inte ska kunna det, men jag kunde det för jag är så jäääävla bäst jämt och ständigt. SIEG GAY!

Såhär låter det när jag tänker på folk som är dumma! Lyssna på hela låten och känn en touche av madness! HAHA.
Merzbow – Suzumebachi No Rinbu

Kaspa. Bara Kaspa!

Nu har jag fixat med bakgrundsbild till inläggens rubriker, som ni kanske ser. Det tog fan femhundratiomiljarder år att hitta en bild som 1. texten syntes på och 2. inte blev avhuggen på mitten och tillsist hittade jag någon rosa skit när jag egentligen ville ha regnbågar eller godis, men då kapades de på mitten eller så blev det helt rörigt och jävligt. Så jag får nöja mig med den rosa skiten! Kan ju inte ha en så störig bakgrund att alla får migrän.


På tal om migrän så kommer jag nog utveckla en sådan om lägenheten ska stinka målarfärg deluxe i två dagar till! Den luktar.... illa. Och sovrummet är helt vitt nu + att målarens lampa är så stark så att ögonen bränns sönder och torkar ut om man kollar in i den. Jag var ju bara tvungen att kolla in i lampan, men jag blev nästan blind på köpet så det rekommenderas absolut inte. Om ni nu skulle ha en sepestark glödlampa hemma hos er också, det kanske ni har, eller så är ni sådär snälla mot miljön som jag och bara har asas-svaga lampor och går runt i kolmörker! Med neddragna persienner. Fy faaaaaan vad kallt det är också, btw, för vi måse ha sovrumsfönstret öppet. Kommer dö av stinkig färg och köld!

Hoppas att målaren inte typ... rotade i mina grejer och prövade mitt smink när vi var borta. Känns lite creepy att lämna lägenheten i händerna på någon som man knappt känner (även om det är mina föräldrar granne vi snackar om nu, haha, vågar inte tänka på hur mycket jag skämt ut mig för grannarna genom åren, men, äh det kan jag fan bjuda på <3) Var borta i två timmar så han fick härja fritt! Härja sönder och kaosa järnet typ. Han kaosade sönder handfatet med vit färg också, men den tog han bort sen. Han kaosade i alla fall inte på min katt! Kali HATTAR målaren! Hon sätter sig under soffan så fort han kommer och går inte ut innan han lämnar lägenheten. Men det är ju relativt bra. Hon är ju inte lika pinsam som T'Pring. Det lilla mongot är helt.... mongo... för en gång när en kille skulle laga mammas tvättmaskin så tyckte hon visst att hans rygg var en lämlilig utkiksplats. Jävla mongodjur! Men det hör ju till rasen. Saknar mina små krulliga fanskap varje dag, men jag kunde inte ta med alla tre när jag flyttade och jag fick absolut INTE ta med mig bara en. Så det fick bli ingen. Men min sambo har lovat mig att jag ska få..........KÖPA EN NY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! om något år, haha. JA JAG ÄR CRAZY CATLADY. Som fan! Mobba på bara! Man kan inte ha för många katter.

Bild på cpmongodjuret får ni pp köpet, nu ska jag göra smörgås!


Sharp teeth, pretty teeth

Hade velat dra till Max oxh så idag eftersom målaren kommer hit idag med, men sen så blev jag lite nnjjaaaaeehhh. Så jag nöjer mig kanske med den där äckliga chili sin carne-grejen jag käkade nyss. Så får det bli SHITT till middag. Haha, shitt <3 Eller, det blir det ju inte, det blir kanske kokta morötter för det är asgott. Var bara tvugnen att skriva shitt. Jag har inte snackat shitt på hur länge som helst nu. Eller ett dygn kanske. Heh. KALLE BLOMKVIST: WHORE EDITION <3<3<3<3 Det är lite för invecklat för att folk ska förstå, förutom Mathilda då haha. Var nicefan att träffa henne igår! Det ska vi göra om.

Har myst i sängen i flera timmar förut, kände mig som dåtiden! Haha, dåtiden! Det är svinkallt i vardagsrummet, så man måste ha tjocka strumpor på sig när man sover. Och t shirt. Då är det kallt. Fast inte lika kallt som det var när jag var smal för då hade jag byxor och mössa också! Sitter även och funderar på om jag kan göra den där tatueringen på högerarmen.... jag har ett dumt ärr mitt på överarmen och då blire ju ingen stor tatuering, om man inte kan tatuera på ärret.... och jag vill verkligen ha tatueringen! Den skulle inte bli så dyr heller, max 4000 spänn! Fett!!1 AAANYWAY, jag vill verkligen ha den och kan jag inte få den så får jag... operera bort ärret? Haha. Plus att jag inte riktigt vet hur den ska se ut, men det ska involvera regnbågar, hestar, stjärnor och eventuella vattenfall. Helt random nu också men Alien Sex Fiend har släppt några riktigt.... atypiska skivor förra året, såg jag nu på spotify. Blev lite ledsen :((( De brukade vara så bra ju, nu låter de som en blanding av ett par andra band jag lyssnar på, merzbow-influerat haha. Jag som ville höra Can't stop smoking och Another planet och så får jag lyssna på noizebajz istället :CCC KANSKE BLIR PISSROCKARE ISTÄLETT!!! Det skulle ni gilla va? Pissrock är ett jävla no-no. Kan inte ta såna människor på allvar, tyvärr, kan acceptera det mesta, förutom pissrockare och folk som har orange brunkräm. Fast nu har jag ju råkat festa med båda dessa typer av människor, och de är väl ok... men inte musiken! Haha, Pörsönälite krajsis!!11


Sitter och dricker kaffe, snokar på puckon och ska strax ut och röka. Hade lite halvförbjudna skämt på lut här, men jag skippar dem.  Ok ni får la ett då, men det suger! Ni får tänka det med sydstatsdialekt, då blire roligare.
"My dad is making new medicin to cure my sister!"
"Elixir?!?"
"Yeah, but he licks me too!!!1111"Nej, nu kommer väl målaren snart... hoppas det inte kostar femhundranittionio miljarder kronor när han målat klart allt :((( Måste sminka mig och röka innan. Och inte lyssna på pissrock och vara glad! Hejdå!

Bara för att hennes röst är så gullig <3
Jack Off Jill – Everything's Brown

Levitation nation.

Ok, håller på och ändrar lite här i bloggfanskapet! Det kan ni se under min snyga bild i menyn, till exempel.

Men nu kom en sur en och sa att jag inte fick blågga mer, för vi ska visst rendsa ut HELA JÄVLA SOVRUMMET på grejer pga. målningen så ja.... nu ska jag bära sängar och bokhyllor och lägga kläder i svarta sopsäckar osv i minst 4 timmar. Sen ska jag cruisa ner till apoteket (har slutat hos psykologen, HAHA, ringde henne och sa det förut) och hämta ut mina nya medz. Och sen ska jag fixa ännu mer med bloggen och önska att pappa köper parfym och lite ögonskugga till mig nu när han är i England. SÅ DET SÅ.


Är glad idag, btw. Var visst gillad ändå, även fast jag lipade hela natten HAHA.


Pozzzzzzzzzzzzzzzzz.

I am a sane man.

Gick och åt förut, ingen dog. Jag lyssnade bara på musik väldigt högt i lurarna hela vägen ner till stan. Och när vi möttes såg jag bara väldigt, väldigt ledsen ut. Men det är bara att smila och le, då syns det inte hur dåligt man mår. Det är väldigt svårt att le när det känns som om man ska gå sönder av all smärta, när varje jävla liten cell i ens kropp bara vill explodera eller krossa någons skalle mot asfalten. Har inte vågat prata om det som gjorde mig så tvivlande, vet inte om jag vill heller. Kunde knappt äta på Max, mådde så jävla illa. Så han fick halva burgaren och drickan. Klart man spelar glad, vill ju inte oroa någon i onödan. Allt var visst som vanligt, jag är fortfarande omtyckt, men ändå. Vill bara.... äh, jag vet inte. Borde kanske ta någon tablett eller så, men det är kanske bättre att känna än att glömma. Skadade inte mig själv förut, självskadande är för töntar! Var inte oroliga, jag har ju slutat med sånt för längesen.

Känns så jävla jobbigt det här med målning och tapetsering, vill bara ställa in allt och flytta till en annan planet. Men onsdag är väl inte helt dålig, ska träffa några vänner och det är ju alltid kul.Och fredag kanske blir bra också! Kanske får träffa en supersöt och supersnäll tjej då <3 Och så fick jag en hater på bilddagboken som sa att jag var skabbig, jag älskar haters för då får jag ta ut mina uppdämda aggressioner på dem! ÄLSKAR ER, MINA SMÅ HATARE!!!! Ok, jag ÄR ju smutsfödd, allierad med satan, tvättar bara håret en gång i veckan och anväder nästan aldrig tandtråd så lite skabbig är jag väl. Men det är ju inte så illa att jag luktar sopor och gammal lök liksom.

Älskar att det verkar vara som om jag är den enda som blir överlycklig om någon haar mig! Alltså, jag är lite störd för om någon dissar mig i verkligheten så jag dem rätt i nyllet eller ser ut som en galen, psykotisk mördare med kolsvarta ögon och ett jätteflin. Jag har skrämt skiten ur folk tack vare mina rageanfall, haha <3 ÄLSKAR'T! Alltså, jag är inte farlig så länge man inte retar mig i en halvtimme och säger att jag är luktar tonfisk och att jag är dum i huvudet för att jag itne äter djuren och att alla jag känner suger kuk och luktar bajs eller något. Enda undantaget, dvs då jag attackerar helt till synes oprovocerat är om du försöker kyssa min kille eller om du är en puckobrud, då får dina ögon smaka på nagelapokalyps av bibliska mått!

Nej, nu ska jag hoppas på att jag ska fortsätta vara glad hela kvällen! Ska kolla på det där programmet om folk som har vilda djur som husdjur, de är störda. Hejdå!

ps: jag är så jääääääääääääääävla hård!!!!!!!!!!

Det yttersta självplågeriet.

Igår var en hemsk dag. Det var vår 2 årsdag, men det blev till skit som allt annat jag rör vid. Bråk som vanligt. Att jag inte kan hålla käften, att jag aldrig kan ge mig. Hoppas verkligen att vårt förhållande håller ett år till. Jag klarar mig inte utan dig. Är ju fan totalt handikappad när det gäller allt och mår jämt så dåligt att alla andra måste göra saker för mig.

Och så såg jag en grej nu som fick mig att bli helt ställd. Jag är inte alls sugen på att gå och äta med dig längre. Jag tappade matlusten helt, vill bara skada någon. Vem finns närmast till hands? Jag såklart. Känner mig helt tom på insidan. Vill bara gråta bort sminket jag lagt ner en halvtimme på. Varför? VARFÖR. V.A.R.F.Ö.R? De är ingen idé att hämnas, då kommer vi bara bråka. Jag kanske borde ge upp allt jag har, sälja lägenheten och flytta ut på gatan eller något. Döda dig. Det kvittar faktiskt. Jag skulle älska dimman, och endast dimman, skiter väl i om kroppen bara är ett trasigt skal. Det är ju insidan som räknas. Har ju i alla fall lite pengar, bor jag ue så har jag mer pengar att tillägna glömskan. Funderar allvarligt på att börja igen. Trodde aldrig någonsin att jag skulle överväga flykten som ett riktigt alternativ, men jag vill inte döda någon. Jag vill inte skada någon annan än mig själv.

Älkade, älskade du. Varför. bara tomma jävla ord gör så jävla ont att jag överväger DÖDEN PÅ FULLT JÄVLA ALLVAR OCH DU FATTAR NOG INTE VARFÖR JAG KOMMER VARA LEDSEN HELA DAGEN MEN JAG SKA INTE SÄGA NÅGOT FÖR JAG BORDE JU INTE VETA DET HÄR. Kan ju snacka med satan själv, han är ju kristen och epileptisk nu. Vi kan ju skriva till varandra, jag ska säga att jag tar tillbaka det där om att han var en pedofil och att han är jättesnäll osvosvosvosv så får vi se vad du säger om det.


Det blir nog ingen 3årsdag ändå. Hejdå enigheten, hej hat och blod och död och svält, kyla, uppdelandet av ägodelar, tystnaden, aldrig mer få höra av dig, aldrig mer får träffa dig och jag kommer att tänka på dig varje dag av mitt liv, det kommer jag göra, jag lovar och jag ska alltid älska dig, och endast dig. För jag har aldirg känt såhär förut, du är den enda som någonsin behandlat mig väl.

Ne nu får jag sluta innan jag börjar gråta. Kan ju inte förstöra sminkningen. Måste ju gå och käka med min älskling snart, han smsar när som helst och säger att vi ska mötas på stan, för jag kan ju inte gå ut utan smink. Har så ont i huvudet att jag nästan spyr och tårzrna bränner i ögonen. Ska bränna sönder fötterna med cigaretter istället! TJOLAHOPP, HÖRS SEN.

Satan is boring.

ADASDASADAASAS!!

Eller nej, nu blev det allt lite fel på stavningen! ;)

Aaaanyway, det jag skulle säga var att jag bytte ju till ring i läppen igår, då. Men jag kom ganska snabbt på att jag vaken kunde prata eller äta med den i munnen, vilket kanske är br om man vill leka apatiskt flyktingbarn eller något, men inte fullt lika lyckat om man vill inte vill dö av svält och läspa som jag vet inte vad. Så efter lite försök med tång hemma + blodvite så fick jag åka ner till studion IGEN. Men gissa vad som hände då? Elelr gissa itne för jag säger det nu iiiihihihi!!1 Jo, jag fick reda på av tatueraren att peircaren hade åkt på brådskande möte och skulle komma tillbaka vid halv sex. SÅ VAD GÖR JAG DÅ?!??! Jo, jag SYNDAR genom att bryta mitt köpstopp av kläder och.... KÖPER FYRA TISHOR!!!! Hahahaha. Och en konstig långärmad magtröja som passa jättebra under mina oversize-linnen (man ser hela bhn annars, och det är inte så snyggt. Men man ser inte magen!!1) Och så köpte jag en foudationborste, nya linser och ett halsband för 25 spänn. Hade dock nog med självbehärskning kvar för att hålla mig från make up store. Annars hade jag väl inte haft några pengar alls kvar idag. Och jag som skulle köpa smycken på internetz! Fy för mig!

Men jag behövde nya tröjor faktiskt, specellt då de jag kötpe förra året är för stora och det jag hade för tre år sedan är i storlek 36-34 ;) Så nej, jag kunde unna mig ett par nya tröjor som gör att jag inte ser ut som en..... säckklädd människa? Typ some tt troll som har haft såna där gamla säckar, typ såna som tomten har då, på sig hela livet och så flyttade trollet till stan och ville vara modernt så det köpte för stora tröjor istället! Lite så såg jag ut. Eller, det gör jag idag också för stora tröjor är så sköna! Gick in på MQ och provade massa kläder bara för att det var rea. Hittade en snygg klänning men mina ben såg så knäppa ut i den att jag inte köpte den.  Aaaaanyway (igen) så gick jag till piercaren när hon kommit tillbaka och såg lite skamsen ut (fatta då hur det var att prata i alla affärer och itne kunna säga F eller artikulera normalt så man låter som om man har världens största tandställning i käften! BEEN THERE, DONE THAT. Tandställningen alltså. Hade tre på samma gång!) och hon bara "har du redan tröttnat eeehehehe?!?!?" och jag bara "Jag kan intlllerlfe pflata med jingen i munnen, kålla ner jag säjgffer eFFFSSCHKS!" så hon blev lite "LOL WUT?!?" och jag fick försöka artikulera mer så jag sa något i stil med "jag kan varken prata eller äta eller säga bokstavem effsch, och jag vill ju inte svälta ihjäl! Och så gör det ont när jag pussas och HJÄLP MIIIIIIIIIIIIIIIIG JAG FÅR INTE AV DEN SJÄÄÄÄLV!!!!11" Vi kom senare fram till att jag inte kan ha ring i läppen (i alla fall inte i mitten!) av samma orsak som jag inte kunde ha min smiley: mitt jävla överbett på en centimeter!

Överbettet är kombinerat med att undertänderna pekar inåt, helt mongo sådär, och det gör att jag riskerar att bita flisor ur tänderna (säger man så? haha) om jag har ring i läppen, att jag sätter tungan vid de övre framtänderna när jag säger s och att läppen nuddar överbettstandfanskapen när jag säger f! Jag skulle kunna opera det, men jag vill helst slippa ha tandställning i två år för att göra så att jag får jättefula och jättestora mellanrum mellan alla tänder så att läkarna kan: krossa båda käkbenen, flytta fram min haka, slipa ner hakbenet så jag inte ser mongoloid ut när jag ler, sy ihop käkarna med ståltråd, få mig att se ut som en uppsvälld tomat i ansiktet i två veckor efter operationen och, om jag har otur, ge mig migrän på köpet. Fick träffa plastikkirurger, tandspecialister och läskiga kirurger när jag var 12 år eftersom de ville övertyga mig att göra den jävla operationen, men det enda den elaka plstikkirurgen gjorde var att ge mig komplex för att jag inte kan stänga munnen utan att se dum ut och att jag har ett steck vid hakan precis under underläppen. TACK SÅ JÄVLA MYCKET FÖR DEN!!!!! Behöver jag ens säga att jag efter att fått höra det där aldrig stänger munnen helt? HAHA. Men det gör inget, för jag har en väldigt fin näsa som ingen ens skulle få operera om jag så var under pistolhot! Man får faktiskt skryta om att man tycker om vissa dela av sin kropp, det är ju bättre än att säga att man hatar sin kropp. Man ska fokusera på det som är bra! Gör det! JAG BEFALLER DIG!!!!


Bjussar på sepesnygg bild på mitt överbett samt sexigt gula tänder! Den är från 2008, btw. OLDPIC.

Är du ett barn så ser jag antagligen alltid ut såhär när jag ler! JÄVLIGT LÄSKIGT!!!!!Nej, nu ska jag nog testa mina nya linser + tröjor. Har ni tur får ni se det, och lite smink på köpet! Har ni otur så tar dagens jobb för lång tid så jag inte orkar/hinner blågga mer. Dagens arbete går ut på att slipa bort tapetskarvar i sovrummet. UTAN SLIPMASKIN. Och så ska jag avtapetsera lite skåpsdörrar.

SES SEN ELLER NÅTTTTT!!!!1

Bumrush combo!

Mnnnnåååååh! Försöker hitta en BRA webshop där man kan köpa sojakött och liknande grejer där det är billigt också. Och gott. MEN JAG HITTAR INGEN!!!!!!! Ica är taskiga och har inte fåt in ny tofu sen november och nu är all den goda tofun slut och jag måste ha ny! Och gärna sojakött också, och vegansk sojakorv för den som finns på ica har ju ägg. Och jag vill sluta äta ägg! Damp!!!!

Ska bumrusha affären! Attackera dem med sked! Tvinga dem att äta ägg! Typ. Gissa vad som hände förut då, varför är jag iNTe på stan än va? Jo, mina svarta linser gick sönder! Jag sa ju att jag inte skulle köpa nya linser den här månaden, men nu blir det nog ett par till ändå ;) Linser, smink och sen kylskåp! Kylskåp är ganska nödvändiga, även om de är tråkiga. Fast inte det jag ska köpa för det är rosa! Hoppas bara att Uncle Ben slutar att invadera min lägenhet tills jag fått hem det. Ok, jag erkänner att jag klippte ut Uncle Ben ur en tidning bara för att han såg så jävla lurig ut i stort format, och jag satte honom på kylskåpet och nu fattas bara Aunt Jemima så är familjen komplett typ. Aunt Jemimas pannkaks-sirap är JÄVLIGT god. Kolla in hemsidan bara: http://www.auntjemima.com/ Haha, jag är så knäpp, gör reklam för pannkakor <3


Nej, nu ska jag åka på riktigt. Hejdå!


ÄVEN KANINER GILLAR PANNKAKOR!!!!!!!!1


Panda panda panda.

Mår absolut bättre idag. Sitter med färg i håret, lyssnar på shpongle och funderar på att köpa lite smycken på nätet, eh. Ska snart ut på stan för att byta smycke i läppen och fråga lite vad min senaste tatueringsplan skulle kosta (plus när de har drop in igen!!!!) ska handla några mangos på Ica sen. Mango är fan underskattat. Tänker även på om jag ska gå till Max sen idag och käka eller om jag ska äta gröt till middag. Det ÄR ett svårt val. Eller nachotallrik + tårta på söndag. Man kan inte få allt och det är jobbigt haha.

Är så sjukt sugen på att klicka hem denna klänning, men den kommer ju inte gå på min feta kropp, haha, plus att den kostar 325 dollar! Men man får ju drömma för fan.

Äger däremot halsbandet bruden har på sig <3

Och behöver jag ens säga att jag älskar den här?

Smaken finns där, men den är kaske inte så bra alltid, heh.Ok, nu spydde Kali så jag får torka upp :( BU FÖR DET!

Burning from the inside

Hade skivit skitlångt och skitbra, men så förstörde den jävla datorn allting med att dumma sig och bara stänga ner internet på eget bevåg.

Vet inte vad som har flugit i mig på sista tiden. Är så jävla ledsam och blir sur för minsta lilla. Klarar inte av att se lyckliga människor. Vill bara förstöra. Nej. Jag är en dålig människa. Vet inte vad jag känner längre, allt är som bortblåst och det känns som om det inte skulle röra mig nämnvärt i ryggen om de jag brukar älska lämnade mig för alltid. Det enda som egentligen känns är ju vrede och den där jävla modlösheten. Vill bara slakta någon. Vill gömma mig någonstans, ensam och jävlig. Bygga en bomb och spränga saker. Vill skada alla som någonsin gjort mig illa på värsta tänkbara sätt, spika i knäskålarna och injicera motorolja i alla leder. Men jag nöjer mig med att lyssna på dum musik på repeat i timmar. Har lyssnat på samma låt i en timme nu. Nej, jag vet en sak jag fortfarande älskar. Och jag kommer alltid att älska. Om jag var outslitlig och aldrig sinande skulle jag fylla mina dagar med helbrägdagörelse. Ligga i sängen och känna sig allsmäktig. Tyvärr är ju allting alltid förjävla bra för att vara sant och riktig lycka är en jävla utopi och inget håller för evigt och du kan aldrig bli fri och tro inte att du är något och alla du älskar ska glömma dig och snart faller jorden isär.


Dåtiden hade haft bot på hur jag känner mig nu. Sitta och plocka sönder borrmaskiner är väldigt rogivande. Det gjorde mig mycket sympatisk.


Bomber är fina.


You have to fuck life, in the gallbladder.

Jag sitter och lyssnar på Dean Martin nu. Varför vet jag ärligt talat inte, han var liksom på spotifys "framsida" eller vad man säger. Det är ju inte direkt en artist jag brukar lyssna på. Däremot älskar jag Richard Cheese, men han gör ju bara om alla låtar till helstörda lounge-versioner. Ni borde lyssna på honom. Jag skriver så mycket om musk nu för tiden, haha, det blir visst en musikblogg. Ok, vill ni veta vilket ett av mina absoluta favoritband är då? Någonsin? BUTTHOLE SURFERS. Jaja, det låter jävligt oseriöst, men det är sepeseriöst. Älskar dem, hade velat se dem live. THERE'S A CREEP IN THE CELLAR THAT I'M GONNA LET IN!!1 Noiserock är nog en av mina absoluta favorit musikgenrer, kollade lite på wikipedia och jag lyssnar på de flesta banden inom den genren. Ganska konstigt, jag brukar ju se mig själv som någon utan definierad musiksmak.

Hittade en ganska absurd sida förut. Det är en sida för homosexuella män med fotfetisch inriktad på håriga och smutsiga fötter. Helst uteliggares fötter. Det finns liksom ingen gräns för hur specialinriktad en fetisch kan vara ;) SJälv gillar jag inte håriga män. Män ska inte ha hår alls, helst. Bara på huvudet. Och så ska de vara så smala att man nästan kan bära dem för att de väger så lite. Jag är knepig jag.

Har nu även fått reda på att många människor går runt i underkläderna hemma, typ bara underkläderna eller helt nakna. Visste inteatt det var så vanligt, haha. Jag hatar att vara naken. Jag skulle helst av allt ha permanenta kläder, typ födas med kläder på. Kläder är fina!


Näe, nu ska jag visa en bild på en inkräktare på mitt kylspåk. Jävla Uncle Ben, typiskt honom att inkräkta på mina ägor!

Jo, mitt kylskåp är jävligt tyskt! Rök inte när du är gravid, säger det till mig varje dag.

 

 

 

 

 

Nej, nu ska jag göra lite reklam för ett vegan-grindcore (eller deathcore eller deathemtal eller wft ever.) band vid namn Cattle Decapitation. Alla måste älska dem. Även om ni inte älskar musiken! FATTA. De sjunger om massa fina saker, som att du för rövcancer av att äta kött, bukkake tsunamis och att människor borde dö för att de plågar djur. Äger tyvärr bara en av deras skivor, men de finns ju på spotify (dock inte alla skivor, Humanure är bäst och den finns inte där) speciellt bra är ju veganismen, misantropin och förespråkandet av folkmord. Heja djuren! De har även asfräscha tröjz, checka in den här med octomom på, va!

 

kolla även in the birthdayparty-covern: Cattle Decapitation – Sonny's Burning

Perfektion haha <3 (ok då, originalet är bättre...)


There was a cat that really was gone

Förresten, varför finns det inte Discocamp? DIsco är FAN inte dött! Ok, sångaren i Boney M. är väl rätt död då, men det borde finnas en Discofesival! Fast då skulle det väl bara vara jag som gick på den? Haha <3


Och så läste jag visst saker som gjorde mig arg igen! KAN INTE NÅGON GE MIG FRIPASS SÅ ATT JAG FÅR DÖDA EN VISS PERSON?!?! Dels ärkefienden och så en tjej som är helt störd och låser in djur och så innerligt korkad att det nästan smittas.

Has the world gone mad or is it me?

Sitter och lyssnar på Hawkwind, de är ju svinbra! Hur kan man hata dem? Det går inte! Typ som Amon Düül II, de är bättre än Hawkwind. Så dem måste man gilla ännu mer. Det är ju fan nästan så att jag vill till Sweden Rock bara för att se Hawkwind. Och lite Ozzy. OCH PUCKOBRUDAR! Det myllrar ju av dem på festivaler. Alla vid sina sinnens fulla bruk borde undvika rockfestivaler så mycket som möjligt. Om du inte tänder på 50åriga män i leopardstrumpbyxor. Inget fel med det, du och männen får ju gilla vad ni vill. Men jag gillar't inte. OK, HAWKWIND BESTÅR VÄL AV GUBBAR DÅ, MEN JAG VILL NJUTA AV MUSIKEN, INTE AV GUBBARNA. Det finns nog med tjejer som vill njuta av gubbarna redan. Fast en sak oroar mig: festvaler är så jävla skabbiga och min man vill ju inte med (fast det kanske är lika bra om jag ska spana in dåliga band haha) plus att ölen på festivaler är äcklig. Och den ligger långt bort. Och ska jag åka måste jag släppa iväg min man själv på någon festival någon gång, och det vill jag FAN inte. Nej, jag litar inte på folk. Och inte på mig själv som full heller. Om jag ska åka någonstans ska det fan vara Metalcamp i slovenien! Taake kommer. Fast, de är det enda bandet jag lyssnar på som kommer dit, så ja.... vi får väl se.

Just det ja, det blir ingen torta på redag för jag ska ju bort, buuuuu! Men det blir kanske fest på lördag så plus blir det ändå.

Fick hem min asasfina skål i morse, brevbäraren väckte mig vid nio, den lilla rövaren. Kommer la bild på den sen eller nått.


Nu blir det tvspel igen!!1


ps: har dampat lite med kommentars-sidan, den är nu puckoförbjuden hehe.

DET ÄR SEXXX MED ÖGONENS BRYN.

Sponge Carp.

Ok, idag är jag gladare! Lovar! Ingen behöver vara rädd längre ;) Är uppspelt eftersom jag ska få baka en vegansk tårta på fredag! Ja, jag blir uppspelt av så löjliga saker som tårtor, OK?!? Jag har aldrig bakat en vegantårta innan, så detta ska bli intressant. Säkert asgott också. Lurar lite på om jag ska köpa en ny dattor (med två t:n) snart. En rosa i så fall, som den jag har nu. Men jag behöver en stor skärm, för jag har inte gjort photoshop-kollage på över ett år nu, ochd et är jobbigt, för jag har så många störda ideér.

Ska köpa gröna och lila linser med tror jag. Men innan jag köper dattor'n å ska jag köpa pistollampan! Några procent av priset går till någon organisation som hjärlper "underpriviligerade människor", om hon i affären sa, haha. Så det gör ju inget att den kostar 20.000 kr om lite av pengarna hjälper till att ge folk mat och kläder och mindre krig? Fast jag hade hellre sett att pengarna går till djuren. Hattar folk som döddar djuren!!1 Jag dödar aldrig djuren. Inte ens sjuka akvariefiskar. Pappa får halshugga dem. Fast jsg dödar fanimig fästingar och äckliga jävla steklar.


Asbra låt, på riktigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Eller inte, haha. Varför var allt så tönigt förr? Slavar är töntigt, jazzgossar är sepetöntigt och vad är då töntigast av allt? JO TVRÖSTEN SOM ALLA PÅ TV HADE FÖRR!!!!! Den slår fan allt jag någnsin hört, hahaha <3

http://www.youtube.com/watch?v=XnIXbTGa14M

Pap Smear.

NEJ JAG HATAR FORTFARANDE ALLTING!!!!!!!!!111 Jag bara skojade om att jag var glad, jag är flld med kolsvart tjära som stinker fan och jag ska kräkas upp den på alla som är lyckliga. HOPPAS ATT NI DÖÖÖR. HAAAAHAHAH SEPEBRUD.Ok, det där var väl inte direkt nödvändigt? JO DET VAR DET FANIMIG. HATA. Vill typ bli singel så att jag kan gå runt och ragga upp folk och hälla whiskey på hela mig och döda småbarn och slakta spädgrisar. Elelr, det kan man ju göra när man är upptagen också. Men ändå. Han hatar mig säkert i hemliget! Det gör väl alla? SÄGA TASKIGA SAKER BAKOM RYGGEN OCH SÅ, VA. Nej, jag tänker härmed kungöra att den enda jag vill träffa denna vecka är Mathilda. För vi har varit vänner jättelänge och hon är jävligt sjysst. INGEN ANNAN FÅR TRÄFFA MIG PÅ EN MÅNAD. Typ. Hata ihjäl! Ska FAN ställa in psyk imorgon bara för att jävlas. Sak spela tvspel hela dagen, medal of honor för där får man skjuta fula gubbar och så kan man låtsas att de är glada! Och de dör, för de är så jääääävla lyckliga och jag vill slakta er! Och alla som jag vill träffa som itne vill träffa mig hatar jag också, FAN, här gör man sig till och ni fattar inte att ni är utvalda, va? En liten skara som jag för tillfället inte ogillar, och så bara ni ignorerar mig. KÄNN DIG TRÄFFAD OM DU GÖR DET! Fan vad jag inte vill äta mat nu. Pappa borde dra hem snart. Jag vill hata i ensamhet. Fast min sambo är ju här. Får väl hata honom också. Men då tar jag nog i lite i överkant.

Ok, ni kan ignorera det här. Eller inte!

Speciella hatobjekt just idag:
Puckobrudar!!!!!!!!!!!!!!!
Glada mäniskor
Folk som är äckligt jävla lyckliga
Personer som ler sådär skitfult
Fula saker
De som sätter en dum cp-prick över näsan på sina bilder FY FAN VAD JAG HATAR ER SPECIELLT MYCKET.
Folk som bidrar till jordens överbefolkning (vill slå er lite. hårt då.)
Dumma barn
Jägarfanskapen
Att jag inte har en pistol
Att jag inte anordnade en schoolshooting på min högstadieskola
Religion, jävla masspsykos
Allt som är fult och dumt och äckligt. Dvs, nästan allt.


Hahaha, jag hatar verkligen allt. Och det är inte hormonellt heller, sjukt faktiskt. Borde röka mer och kanske börja med humörutjämnande, va?

Bluäkis!

Just det ja, jag har blivit dålig på att läsa andra männsikors bloggar! Ska FAN bli ändring på det med! POZZ.

Spy in the cab.

Var på asbra humör förut idag! Klädde upp mig, gick till Ica och mötte min älskling osv. Sen bara FU. Ungefär. Blev väl sur på att jag inte vill laga mat sen eller något och måste ringa massa folk + gå till psykologen imorgon. HATAR att gå till psykologen, men det ser väl bra ut i alla papper antar jag. Hatar att jag måste betala för att gå dit och bara bluuuäääk. Ska till läkaren nästa vecka så det blir dyrt den här månaden, hrm... Hoppas att jag får goodiebag eller något, haha. Vill ha långt hår, som inte där gult och dampigt och dumt. Och så hatar jag alla som är glada! Ska lyssna på lite black metal så blir nog allt bra igen, eftersom spott-ify inte har några Rotterdam Terror Corps-låtar. FU, SPOTIFY, SERIOUSLY FU!

Haha, borde gör en kategori som heter "JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄVLA ARJJJJJ!!!!1" eller något.
Men jag har ju gått ner lite i vikt, så allt är ju inte dåligt! Har på mig en tröja jag köpte för två år sedan idag, och den passar! Asbra! När jag gått ner så mycket som jag ska, då ska jag unna mig kläder, nya, fina, dyra kläder. Har inte köpt kläder på tre månader nu, förutom skor och ett par strumpor. DEN DU.

Och så har jag blivit rädd för att göra dreads, det luktar ju bränd plast när man värmer dem. Och bränd plast = rök = cancer! Fast jag röker ju, så jag får väl cancer ändå. Men det kanske går långssmmare om jag inte gör dreads? Fan, det är ju kul att göra dreads... nä, jag fortsätter nog ändå. Vi ska snart ta upp dödskallen från källaren också, älskar dödskallen! Fast vi ska vänta tills efter målargubben varit här och målat och tapetserat, för det är lite skämmigt med human remains när man redan ser så cp ut att vanliga Svenssons skyr en ;) Jag skulle visst posa med nämnda skalle också, nakenposa! Men det får väl bli sen och om ni får se det så blir det nazidiktaturcensur! Ingen får se mina tuttar på nätet. Kanske i verkligheten, men då får man fan fråga om lov eller kolla under täcket när jag sover eller något. Droga mig kanske. Vad händer om man försöker droga någon på krogen, och så tar den rohypnol on a daily basis? Blir den inte drogad då? SVÅRA FRÅGOR.


Ok ok, jag erkänner: jag ÄR sur för att jag inte får bli förlovad med min man. DÄR, NU HAR NI DET I SKRIFT OCKSÅ. HATTA ATT NI SÄKERT ÄR FÖRLOVADE ALLIHOP!!!!!!!!!!!1


Ibland vill jag spela något instrument, fast inte så ofta, jag har kommit över det nu. Jag nöjer mig med att göra ingenting och det är fan så skönt! Älskar att bara sitta hemma och vittra sönder. Fast det beror på att jag inte orkar så mycket, orkar inte med folk, orkar verkligen inte med jobb eller skola. Vill bara skjuta mig i skallen när jag hör ordet "aktivering" sitta hemma funkar bra, jag har itne tid med saker ändå. Ok, det är väl lite snålt med pengar, men jag gör ju ingenting som skulle dra in pengar direkt, eh.

Nej, nu är jag visst glad igen! Det är ju bra. Ska laga någon form av pizza tror jag. Jobbigt när man inte får äta så mycket, men jag sparar mig till tårtan haha. Man får faktiskt äta tårta på sin årsdag. SÅ DET SÅ. Och så ska bebis göra tvål åt mig! Jag blev skitglad, han gör aldrig saker annars! Så fint, människan vill ju inte ens låta mig sminka honom så detta är stort!!!1

Nu ska jag gå ovh öppna dörren för pappa, för han kom hit nu, uhu. Hejdå!

ps: är du arg så blir du glad av black metal. det och gong. seriözliiii!!1
ond, svart länk:
Carpathian Forest – Bloody Fucking Nekro Hell

You can buy some more and more and more and more....

HAHAHA JAG ÄR SÅ SJUK!

Varför? Jo, för jag vann en jävla glasskål för 565 spänn på tradera nyss. Och jag var villig att betala tusen spänn för den egentligen. Man tror ju inte att man är rik eller så, nej då inte alls....

Försöker även beställa en klänning som ska vara specialsydd efter mina mått, men jag kanske borde vänta med den eftersom min pistollampa är viktigare.

JA, SAKER ÄR VIKTIGARE ÄN ALLA BARN SOM NÅGONSIN LEVT I AFRIKA SÅ FRÅGA INTE ENS!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Däremot är djuren viktigare än saker, så jag borde kanske ge alla mina pengar till djuren? Det ska jag fan göra när jag dör, testamentera pengarna till alla utrotningshotade djur!

Nu ska jag kolla på tv och drunkna i självhat! Toodles! ;)

Sponge Octopus.

STRAFFA OFFREN, OFFRA LAMM, DAMMA AV DIN GAMLA DAMM.


Förlåt, jag var så illa tvungen hahaha ;)

Nej, nu ska jag nog ta en macka och göra dreads. INTRESSANT VA?

I am your animal.

YYEYEAAAAOOOWOWOW. Känner mig lite arg och grinig idag. Det KAN ju bero på att jag blev så sjukt missnöjd med mitt hår efter att jag lät någon klippa i det?!? Frisören var ju helt.... hrm ja först ville hon inte tvätta håret i kallt vatten (färgen lossnar om man inte gör't på rätt sätt) så det fick jag tvinga henne till, sen fattade hon inte hur jag ville ha håret, page liksom... och så trodde jag att hon hade fattat, men när jag kom hem och glodde på det lite närmare så hade hon klippt för lite så de fula jacken vid öronen är KVAR. Och färgen lossnade lite! Jag hattar allt!!1 Haha. Blev så missnöjd att jag mådde fysiskt illa. DRAMA QUEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vem säger att jag inte är bäst på att överreagera? Mår typ illa av att tänka på hur det måste se ut att överreagera så att man mår illa, hahaha. Vill vara rik så jag kan dränka in mig själv i hårfärger. Men, det blev lite bra med håret i nacken, för nu kan jag tupera upp det så jag ser poppig ut, ehu.


Nu ville jag göra något, men jag glömde av vad det var. Shitomg. HOPE YOU DIE röthjärna! Kanske typ, bleka och färga om haaret? JA, HAARET!!! Tyska är rätt nice ibland haha. Men, den blå hårfärgen gick ut i datum 2008 så jag vet fan inte om jag vågar. Sen kom jag på hur många av mina saker som är ute på vift just nu och det får mig att bli lite.... äh, jag vet inte, illa till mods? Saknar dem lite, men orkar inte direkt träffa folk just nu och plocka hem allt. Jag bara "usch, mina stackars små sakerm ni mår nog doooligt och sakknar meeejjj när ni ligger och skräpar hos mina vänner och ovänner, typ" Haha.


Just det ja, blir så tröttttttttt på alla som ska hålla på och bajsa sig med sin dumma glädje, vill pilla ut ögonen med sked och sticka dem på tandpetare och servera som tilltugg. Eller lite mer... hälla syra på fötterna och be dem dansa hela natten tills benknotorna blir nermalda. Kanske peta på dem med en sån där grej man använder för att fösa kor och grisar, en elektrisk pinne är det väl, tills de ligger ner och sen bara hoppa på deras hövven tills de lossnar och då kan man sätta fast huvudena på den andra personens händer så den har såna däringa handdockor och tvinga den leka psykotisk dockteater. BRUTALITETEN HAR INGA GRÄNSER. Borde jag:
1. lägga in mig själv på rättspsyk
eller
2. börja skriva filmmanus?!?!?!??! Haha.

Jag har lärt mig en del brutalitet genom att hata saker konstant och ha för mycket fritid. Så, om ni inte vill ha hemska tankar så ska ni inte ha någon fritid! Och vara glada hela tiden. Om det nu är fysiskt möjligt.

YOU LICK THE MOON, YOU LICK THE MOO-UUUNNNN!

2004 flashback! Spola fram ca 4 minuter om ni inte orkar med ett 4 minuters hippie-cpintro, då. De är så jävla awesome och alla måste gilla för annars får ni stryk.
Gong – Fohat Digs Hole In Space - Original

Fast Gong gör en jävligt glad, på rly! De har så fjantgullig budskap i låtarna, haha "and if things don't change for better or worse, well man you must be dead" jag som brukar vara så jävla pissed off och negativ och omöjlig blir relativt nice. Ok, jag är väl kanske FÖR snäll för mitt eget bästa väldigt ofta, men egentligen är jag dryg och bitchig som fan och sitter mest och hattar i min hjärna när jag umgås med folk, det bara märks inte. Jag hatar nästan allt och alla och I plan to keep it that way HAHAHA. Jag tänker verklgien skitofta på när folk frågar t.ex "vilken är snyggast på mig, den här eller den här" att jag bara vill svara "INGEN, för du är fan så ful att mjölken surnar när du går förbi" fast det säger jag ju inte, jag säger typ "den första, den var snyggast!" hahahaha. Eller så pratar jag med folk som jag hatar järnet och så vill de umgås och då kan jag liksom inte säga nej för jag hatar att säga nej till saker och så måste jag göra saker jag inte vill och sen bara hata mänskligheten och mig själv ännu mer och sitta och skämmas för att jag umgås med pinsamma människor som jag hatar. Jag är ju så otroligt duktig på att bli VÄN med folk jag hatar HAHAHA, fattar fan intehur jag lyckas ibland. Det liksom bara händer och sen mår jag piss och måste typ undvika dem och bara... nej fy fan. Jag kan ju göra mig otillgänglig men jag är en attentionwhore så jag måste ju synas jämt, ehe. Annars dör jag!HAR NI LÄST HELA PSYKOBRUDENS RANTINGS IDAG SÅ KAN NI BELÖNA ER SJÄLVA MED EN KAKA. Eller vad fan ni nu vill käka! DOWN AND OUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTWhen you only want just a tiny girl.

SVAR PÅ TAL!!!!!!!!!!!!1
"Jag vill vara som Iggy Pop!"
"Men då behöver du ju bara bli kortare och börja med heroin, knullar småflickor och beter dig som fan gör du ju redan!"

Nu för tiden är han kristen och epilektisk. Rätt åt dig, dumfan! Kunde ju para ihop dig med en annan dumfan jag hatar. Dock får jag väl tacka fanskapet för att han hade rätt ok musiksmak, tuffa vuxna kompisar, yxor, stora knivar och ganska mycket alkohol. Småflickor gillar sånt! Småflickor gillar allt som är farligt och dumt, för de är dumma oc beter sig farligt själva. Småfittorna, de är helt sjuka! Jag gillade att vara dum och bete mig farligt. Typ gå hem till farliga individer och bara "TJA JAG DRICKER WHISKEY OCH KOLLAR PÅ BARNPROGRAM OCH KÄKAR GAMMAL KINAMAT OCH HÄR KOMMER NI SER JAG, FAN VAD NI LUKTAR SVETT, HAHAAAAAAHAHA JAG ÄR LITEN OCH SMAL OCH TYP PUCKAD!!1"
Fast nu är jag ju mer normal, man kan ju inte bete sig som fan när man inte är liten längre. Om man inte är kändis eller har en passiv dödsönskan eller något.

ps: min sambos pappa har slagit Iggy Pop på fötterna. Det är ascoolt och avundsvärt! Fan, jag vill också slå Iggy på fötterna. Fast typ, 80-tals Iggy, inte den nuvarande. Han är så gammal och äcklig nu.

Ska snart cruisa ner till stan och klippa haaret! Och så undrar jag varför man säger snippa när det heter fitta?!? Snippa låter som... jag vette fan alltså, en blomma eller något efterblifvet. Nej, FITTA, FITTFAN, FITTELIFITTFITT HETER DET JU. Hade jag haft ett barn hade jag lärt det att säga fitta. Jag säger ju kuk, inte snopp. Förutom om jag ska ta någon på kuken, då säger jag "JAG TAR DIG PÅ SNOPPEN NU OCH DU VILL INTE DET FÖR JAG SKA NYPA I DEN IIIIIHIHIHIHIHIHI" (Någon är inte någon okänd individ då, utan någon som jag känner ganska väl, eehehehe. haha, psyko <3)


Jag har ju problem på riktigt. Det märker jag när jag läser igenom allt jag skrivit. Vad fan, jag skulle vända mig i min grav om jag läste det här. Om jag var död, då. Proof of insanity, igen!

När jag kommer hem vill jag glo på barnfilm från 1970, typ och.... äta pasta eller något. Fast nu fick jag ett sug efter att se Idoterne, skulle ha sett den för ett tag sedan men det blev inte av. Jag dör lite av handlingen alltså, haha, älska Lars Von Trier! Nu måste ni se alla cp-filmer jag någonsin sett.


SWEET 16 HAHAHA


Vårens kursutbud!

Jo, nu ere så att jag har blivit kursledare! Jag har i nuläget bara en (färdig!) kurs att erbjuda, men den är bra!
Här är den:

Börja knarka!
Sluta vara beroende av att "vakna på rätt sida". Bli istället beroende av droger! Droger bär på slumrande krafter som skulle kunna göra oss starkare, lugnare och få oss att lyckas med det vi trodde var omöjligt.

INNEHÅLL OCH MÅL
Genom att lära sig ta droger kan vi skapa de beteenden och handlingar vi önskar. När du lärt dig detta så vet du också hur du får inre energi då du behöver den som mest. Detta är viktigt då vi dagligen utsätts för påfrestningar som tar vår energi. Fyller vi inte på så får det, till slut, cpjobbiga konsekvenser.
Grundtanken med kursen är att då vi, mycket enkelt lärt oss komma in i ett avslappnat eller upptrissat tillstånd, programmerar in "minnen av framtiden". Dessa kommer sedan att automatiskt styra oss mot önskade situationer och beteenden. Detta medför i sin tur att du oroar dig mindre för framtiden och att du utför saker i ett lugnare och mer avspänt tillstånd. Eller ett snabbare och mer effektivt! Kursen ger också hjälp till dig som vill röka mer, gå ner i vikt, har sömnbesvär, eller få sömnbesvär och åt alla som vill fungera och må bättre.

UPPLÄGG
Vi varvar teori med praktiska övningar och vardagsträning.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Jixi Candytick är skillad på att vara dum i huvudet, alltså är hon även skillad på att lära dig dumma grejer!

KURSMATERIAL
Medtag anteckningsblock, varm filt och valfri dryck.

BRA ATT VETA
Kursen startar vid tillräckligt antal anmälda. Materialkostnader tillkommer!Jag kommer även att starta kurserna "Abort för dummies" (medtag kraftig ståltråd och vodka) "Börja röka", "Bli alkoholist" (en trestegsmetod!) och "Sämre självkänsla nu!" Så visa gärna fett intresse och tipsa inte snuten, för då blire inga kuser!


(ps, jag snodde lite av texten för jag pallade inte att skriva en egen. tjalla inte! ds)(psps: om du inte gillar detta så kan du väl läsa någon bimboblogg istället, de skriver ju om hur snygga deras silikonläppar är och det är asasasintressant! dsds)

PS: LOUIS WAIN TOG INTE DROGER, HAN VAR SCHIZOFREN! BILDEN ÄR ALLTSÅ MISSVISANDE OCH I BEHOV AV TILLRÄTTAVISANDE TEXT SKRIVEN MED CAPSLOCK.
(För övrigt levde han på tidigt 1800-tal om jag inte minns fel och det fanns ju knappt drugz då, eh... plus att han var president i englands kattklubb och känd målare/serietecknare och allmän kattälskare och lite psyksjuk)


(pspsps: jag vill inte att ni ska ta droger egentligen, okokok? droger är dåliga och man blir sjuk och äcklig och ingen vill vara vän med en och man får bo på gatan eller i sunkiga mögelhus! fatta! dsdsds)

Moonburn.

Bllluuuuäääääkkkhhhh. Vill inte till gymmet :(((((( Min hjärna är ett fetto.

Tror jag kommer att svimma om jag anstränger mig för mycket, äter ju bara ett riktigt mål mat om dagen. Och det är middag. Sen äter jag annat. Nutrilett, två påsar om dagen, eeeeeehehehhe. Vill nog inte äta gröt till frukost. Åt falafel igår, INTE OK. Det blir för mycket mat bara. Måste ju äta tårta om typ 9 dagar osv. Får spara sig tills dess!


Borde printscreena värsta vackra bilden jag hittade på ärkepuckot, men jag gör inte det om någon betydande person skulle se detta, men det såg mest ut som dubbelhaka och vitgeggig tunga, så det så. Nu vet ni! Ska sitta och deppa lite med Andrew Eldritch pga att ni inte får se stygglesen! Eller, deppa pga att jag måste åka till stan idag igen också kanske. När jag åker till stan ska jag deppa med Peter Murphy. Den mannen kan fan konsten att deppa järnet. Jag skulle sett sisters live med mitt pissiga x en gång, men näe, för det var skola kvällen efter så jag fick inte för mamma. Nej, jag kunde inte hoppa från mitt fönster och rymma, jag försökte testa men då bröt jag nästan foten. Fatta vad nice med sisters och southern comfort och att bli bedragen, helt amazing alltså! Nya Bauhaus skvian är väl sådär, om ni frågar mig. Och sisters har väl inte direkt släppt något nytt vad jag vet. Marilyn Manson ska vi inte ens tala om. Jävla pissrock är vad han spelar nu!!1 Han var superb och nu bara BAJSBAJSBAJSPISSROCKOHYEAH. Nej, tacka fan för 90-talet och att alla artister var bra då. Jag gillar I.N.G.E.N ny musik. Hitta ett nytt band jag gillar, som släppt en skiva senaste året och du får fan 100 spänn. ps: Bauhaus nya skiva är också lite pissrockig, haha :( Nej, för att återgå till puckobrudar. Jag sjunger bättre än dem. Det vet jag för jag har hört. Dem då, och mig själv. Tyvärr gillar både jag och puckobrudarna 80-talet. Fast olika shitt då. Sälja shitt, hahahaha <3 (du kan inte säga shit utan att det triggar mitt "va, ska ru selja shitt nu elle?!?!") Nej man kan inte hypnotisera mig till att gilla ny musik på något sätt-. Det är ju fan som att sammanföra mig med puckobrudar. Drt blir ju som orm och dansmus. Jag är orm, puckfan är dansmus. Hon kan inte gå rakt <3 Jakk lövar. Eeeh, alltså nu måste jag gymma järnet så jag kan spöa skiten ur bruden om vi ses!!!!1

Fast jag gillar flykt mer än... tillflykt. Och gym. 'cause the magical mystery tour has taken me away. DÄR MAGICAL MYSTERY ÄR SHITT!!!!!!!!!!1

Om man säljer shitt får man bo såhär, sälj inte shitt kidz!

 

(ps: cpmatfestival där du kokar crack och äter shitt hahahahahaha)


Russias greatest lovemachine.

The meanest cat in town. Längtar så till USA! Tror jag kanske får följa me familjen dit i sommar om jag är snäll! Ska yrka på Arkansas och Las Vegas, men de vill väl till NY. Jag vill till södernnnnnn!!1 <3 Fatta att gå runt i Mojaveöknen och leka... FALLOUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3 Haha, cpbrud. Och jag skulle vilja bo i Arkansas. Ok, jag hatar solen och sånt. Men jag är så jävla svag för rednecks och deras musiksmak. Och hembränt och öl och dialekten och så ska vi inte tala om att jaga vildvin med hund och ha SHOTGUNS! SHOTGUNS! Jag skulle ha hur mycket vapen som helst, jag älskar vapen! Man kan aldrig ha för många gunzzzzz. Skulle
vara värst av alla typ, och prata asnice. Sen skulle jag åka till Las Vegas och bara.... DRUNQZ!!1 Haha. Och så skulle jag gifta mig där! Med en katt eller något, man får ju göra sånt i USA.

Jo, jag frågade puckfan och vad svarade puckfan? GUBBSEX. Gubbsex, hahahaha, åh, jag dööööööör gånger 100. Triumf typ hahaha <3 LET'S RUN HER OVER, LET'S KILL HER, TIE HER UP AND FUCK HER WITH A TIRE IRON!


Vaknade av att jag dreglade i morse, fräscht!

Nej, nu ska jag smninka mig lite lätt och sen dra! Blir ju helt försenad när jag lyssnar på musik och blåggarz samtiddigt haha. BLAME IT ON THE BOOGIE! Ses vetja.

There are no more tickets to the funeral.


Merzbow – Sponge Octopus

Tillägnat mina ärkefiender, ALLA FEM TYP.

Ni kan få lyssna på den här låten på repeat fastspända i en järnstol på ett glödhett golv i en isoleringcell i typ fem dygn. Så får vi se om ni är så kaxiga och ärkefiendeiga sen, va?!?


FISHIE FISHIE ON THE WALL, WHO'S THE BIGGEST FUCK OF ALL? <3


Ps: du måste fna lyssna på Boney M för att vara riktigt cool. Och Ottawan. Du vet, gillar du inte dicso är du fan inte värd att leva. Seriöst, det finns inget bättre än dicso och ingen i hela världen tror på mig när jag faktiskt är seriös med att lyssna på discofan!!!1Äh, allt detta är bara en avledningsmanöver för att jag inte vill åka till stan. Orkade inte måla ögonbryn och piss om jag ska börja lipa och ha mig hahahahahahahaha. Kanske ska äta sen, ute, med älsklingen. Ska tvings honom att kolla på ringar. HAHAHA EVIL. Längta till USA och hoppas på att slippa äckliga ongar. OK HEJDÅ.


Den till höger är jag på drugzzzzzzzzzzz!!1

To each his own fat.

Idag är allt bra igen, humöret är på topp! TJA MOODSWINGS! Lite störigt för mig också, faktiskt.

Köpte lite shit (SÄLJA SHITTT!!1) på rea igår, här är bästa köpet:


Inklusive katt, jag blev lite "Ahme, sluuuueettaahh nuuueeeh" efter at hon nosat på skorna på varje jävla bild, fick en bild utan både katt eller suddaga kattöron i förgrunden. Men den blev ful, haha. Och varför ska mina ben se så feta ut på bild alltidä? De är inte så tjocka irl!!1 Inte smalbenen i alla fall, de är ju smala. det hörs på namnet ;) höhö


Köpte även ett tårtfat + en rosa och en blå plastsked från Rice, de sla jag använda på tvåårsdagen! <3 Jag tror jag ska baka chokladtårta... eller äpplekaka! Jag vet inte, det är så svårt! Det finns ju nästan inga äckliga bakverk, och jag har så måna receptböcker att jag nästan dör av beslutsångest haha. Kan ju inte baka 5 tårtor liksom, ska vi dö av sprängd magsäck då eller?!?!

Så. Jävla. Lycklig!!1 Det var lite läskigt OCH mysigt inatt! Vaknade mitt i natten av att jag trodde jag hade mensvärk från hell och bara "shit, nu har jag säkert mensat ner hela sängen!!1" (haha, JA JAG ÄR ÄCKLIG BEAR WITH ME, DET BLIR BÄTTRE!!1) men så upptäckte jag att jag satt fast. När jag vaknade ltie mer kom jag på att det itne var mensvärk utan en arm som klämde mig på magen så att det kändes som mensvärk, och ju mer jag försökte komma loss desto hårdare klämde den! Nj, det var itne en läskig mördre, det var min fakkin sambo! HAHAHA <3 Så jag fick väcka honom och be honom släppa innan jag dör av tarmvred pga. tvångskramning elelr något. Sen somnade vi om. Någon timme senare kände jaatt det kittlades på hla magen och bara "NEJ SPINDLAR OMGOMGOMG!!1" (Jo, jag börjar drömma mardrömmar om man petar på mig eller så när jag sover. Skitjobbigt och OH, EXPLOITABLE typ. Haha) men när jag panikat mig vaken så märkte jag att det var en stor hårig hand istället för en stor hårig spindel! WTF, sluta plåga mig i sömnen :((((( Nej, me det är rätt gulligt faktiskt. Han hade ju saknat mig så mycket haha.


Papa ringde precis, han frågade om jag hade ställt in denna skapelse i mitt vitrinskåp:


Det är en Big Daddy, alltså en figur från spelet Bioshock (tvåan) för er som inte är lika nördiga som jag.
Jo, jag är typ 5 år gammal och samlar på actionfigurer!!1 Pappa är ju minst lika nördig, för nu när han ringde ville han veta exakt vad en Big Daddy gör, och hur den attackerar och hur man dödar den :') Tyvärr har han inte tid för tvspel eftersom hans jobb är ganska krävande (chef + ingenjör + kontor + resa till olika länder på konferens typ) men han har sagt att när han går i pension om 8 år så ska han spela alla tvspel som jag gillar! Vi har samma smak, haha. När jag var liten och sjuk och hemma från förskolan (eller förskoleklasen, som det heter nu...) och han var "hemma med sjukt barn" som det så fint heter så brukade han plocka fram sin klumpiga, plastiga 90-tals laptop och så spelade vi Doom och Heretic tillsammans <3 Så klart så var mamma INTE hemma, hon hade väl dödat honom om hon visste vad han lät mig titta på. Älskade ju monster när jag var liten, gav man mig en docka började jag storlipa, kastade den så hårt och långt jag kunde och sprang genast och tvättade händerna. CPBARNET!!1 Har väl aldrig yrkat på att jag var särskilt normal när jag var liten ;)


Nej, nu ska jag göra lite lunch.... typ tofu rosso som jag skär i skivor och lägger i en skål och äter med gaffel! Hejdå!!1 ♥♥♥♥♥♥♥♥


ps: hittade en rumpa i charmap-en! HAHAHAHA Ѡ <- KOLLA! *barnslig* ds.

PSPS: vill du också roa dig i charmap-en? din charmap hittar du såhär, på pc då för jag har inte mac: klicka på startgrejen nere i aktivitesfältet längst ner till vänter på skärmen (min ser ut som windowssymbolen) sen klickar du i rutan "sök bland program och filer *förstoringsglas*" och där i skriver du charmap! då kommer det upp en ruta med 805968094586 symboler i som du kan dampa med och klistra in i alla texter du skriver, någonsin! Det finns hjärtan och rumpor och massa arabiska tecken, bland annat! DSDS.

Baby's Insane.Önskar mig en date med Lazer Lazars gudomliga uppfinning. Pure bliss, typ.
Och att kunna sjunga bättre.


ALPHA, INTE OMEGA. I don't like her, lets kill her! <3


Nejje, nog med crazytalk. Ska strax åka till stan med mamma, jag ska få en kattklätterställning och kattsand :3
Sen hem. Nej, jag ska aldrig mer åka bort. Eller jo, jag ska antagligen till USA  i sommar. Hur fan ska det gå? Så jävla orolig redan. I'M GONNA KILL THAT WOMAN. Har svåra problem med tillit, hahaha. Hlet sjukt, men jag orkar bara inte lita på folk längre. Senast så gick det ju inte bra. Jag skulle bli så ledsen om jag aldrig fick se dig igen. Om jag skulle behöva lämna tillbaka halsbandet?

Vet man inte vem jag är så vet man inte vem man ska älska, och innan man träffat mig kan man inte känna känslan ordentligt, inte för någon och det tror man kanske att man kan, men man kan INTE det, jag lovar, det är ju självklart och det vet alla!


För januari kan vara en fin månad ffs, stå i -5 grader i t-shirt och lipa på tåget hem för att två veckor känns som en evighet. Sen bara PANGBANGCPTANG! Så blir jag sjukt seriös och bara "om du någonsin lämnar mig ska du dö. If I can't have you, du vet"  och så tar han det så fint och bara "ok?" HAHAHA <3 Fattar nog intre att jag verkligen är seriös. Man får ingen andra chans, det vet ju alla! Jag skulle inte palla, heller, inte igen. Jag liksom förintar hela mig själv.

NU SKA NI FAN LYSSNA PÅ GAË BOLG ANNARS DÖÖÖÖÖR NI MEDDDD!!1
Gaë Bolg – Totentanz <- DÄR HAR DU, VASSEGO! Din vindstinna, tandlösa ilskbest!

Hauptsturmfuhrern.

Min ena kusin är här nu. Och faster och hennes man. Åt för mycket tzay och är orolig och mår illa pga mättnad och oro. Känns rätt pissigt. TYP SOM PISSROCK! Oh pissbrudar. Och folk med kissfetisch som vill bli kissade i munnen. Och gul snö. Och jag kan hålla på såhär tills allt känns lite bättre och jag inte bara vill lipa och typ, fråga folk om jobbiga saker och vara helt jävla labil.


JAG VILL ÅKA HEM. NU. Orkar inte sova här en natt till. I ett rum med en dörr som inte går att stänga. HATTA!!!!1
OVISSHETEN!!!!1 Hatet, hotet, hotellet typ. Nu komemr mörk och svår poesi, från djupet av mitt mörka hjärta som pumpar ut svart jävla ruttet skitblod och lite från min dampiga helgondagbok:Jag var så less, så less så.
Jag orkade inte ens kolla igenom all skit.
Så plötsligt blev allt lite bättre.
Liten lysdiod tändes i det stora svarta hålet.
Igår.
Hon och jag.
Någon gång ska jag låta hennes iskalla händer av stål krama mina vämjeliga blodkärl.
Hennes långa svarta tunga slickar redan min hjärna, viskar och lockar någonstans bakom öronen.
Vad är dimma när det finns kristallklara isnätter?
Om jag hade tänder av renaste diamant och ett skelett av titan, då vore jag kung, minst sagt.
Svart, jag i svart, hon i vitt, skenben, skendöd, mareld.
Jag orkar inte mer.
Det täcker hela mig, ett tjockt klibbigt lager innanför huden.
Faktum är att jag skiter i det mesta nu. Önskar dubbeldoser och diplomatisk frihet.
Saknar redan min man, hur ska jag klara en vecka?
Orkar inte med en kontaktperson till, en som jag faktiskt känner och inte kan avvisa.
Min psykolog ska hjälpa mig övervinna rädslan som får mig att kräkas.
Jag har huvudvärk.
Önskar extraliv, att aldrig varva ner.
Kreativiteten har upphört, jag spelar bara tv-spel och oroar mig mer och mer.
Den jävla horan.
Du förtjänar en fet jävla smäll rakt på din fula jävla näsa, så den krossas och tusen nålar i ögonen, machete i magen och strypas av dina egna tarmar.
Eller så behöver du bara våndas och jag flinar men allt har ett slut och när kommer mitt?
Jag har så ont i huvudet, jag vill röka, jag orkar inte mer, jag ser inte ut som jag borde allt är skit, jag saknar levande dagar, det strama skinnet över mitt dödskalle-ansikte, att slippa sova, att älska mig själv, att filosofera med taket, tala med hallucinationerna, vara nöjd med mitt eget sällskap, spendera pengar på skit, smaken, lukten, känslan, kallt stål i skallen, robotens kropp i min kropp, kroppkroppkropp denna jävla kropp jag faller.
Jag önskar att jag var riktig nazist och kunde avreagera mig med tegelsten på judar, eller plåga djur och hånflina men nu är jag inte riktigt sådan. Jag får ta ut det på mig själv.
Nej, just det, jag stänger in det och på tisdag ska jag bli ett tanklöst tjärmonster och jag tror att jag ogillar det mer och mer för jag vill ha klarhet i livet KLARA KRISTALLER SOM SKJUTER UPP SOM RAKETER ELLER SKYSKRAPOR I ÖKNEN OCH BILAR SOM SUSAR RUNT RUNT RUNTRUNTRUNT PÅ BILBANAN UTAN ATT VILA OCH JAG ÄR BARA ETT SKELETT FÅNGEN I ETT LAGER AV ÄCKEL CAPS LOCK ÄR MIN VÄN.
godnatt.

Jag hatar er, nästan alla.
Förutom några snälla tjejer och en snäll älskling.

Död, röd, utvecklingsstörd.
ps: JASSÅ DEN JÄVLA CPKUKEN DUGER FÖR ATT HON ÄR SMAL? Men INTE jag, för jag är inte smal och patetisk som en annan jävla äckelhora. Jag hatar internet mer och mer. Jag är glad att jag inte har det i lägenheten.
Frätande kemikalier ska förtära oss. ds.Mina drömmar dödar mig.
Det är alltid samma sak.
Den jävla horan och ”det bara blev så”

Jag är rädd.
Det värsta som finns är vissheten om att man kan bli hatad, bortglömd, utstött.
Varför finns du ens? 

Varför kan det aldrig bli som första gången igen?
Varför är det bara jag som aldrig tröttnar?
Varför i helvete får jag aldrig nog?
Jag har aldrig varit såhär förut.
Som besatt.
Rekordet är fyra timmar.
Hur orkar man.
Finns du inte finns inte jag.
Jag ska sterilisera mig på min 25års dag.
Jag är alltet, inget, allt och inget och jag är bitter som fan.
Rid på honom. Rid, slyna, rid.

Och jag älskar uppstoppade djur, förnekelse av förintelsen, och pedofila ritualmord.
HAHA, minns knappt något av att jag skrivit det här. Det är ju fan helt brutalt och jag har visst varit besatt av tanken på att döda fru gubbsex i flera år. Jo, i fyra jävla år. Jag är ju störd på riktigt. ÄLSKA MIN POESI, ÄLSKA DEN, ÄLSKA, EAT MR. RAT, PUT MR. RAT IN YOUR MOUTH!!!!!!!!!1


fu.

Jag blir så arg, så jävla arg så att jag kokar. Nu har cpfanskapshorfittspuckobrud deluxe dummaste av de dumma, syfilis i hjärnan, rövfinne i ögat osvosvosv fan gått över gränsen.

Du har visst aldrig lärt dig något. Ååååh, vad du ska dööööööööööööööööööööööööööööööö. Hur kan du tro en så befängd sak? Tänk om det är sant? Jag dörjagdör?!?


Jo, jag har bara två känslor: kärlek och hat!

Svartmögel.

Dumdumdumdummmmdumdumdumt. Med att jag lovade pappa att gå upp vid 09:30 imorgon alltså.


Och jag minns när jag träffade dig första gången och hur fint det var och jag vågade inte prata med dig. Men du vågade. Det mesta. Finaste lilla du <3

Fast så mycket blir fel så ofta. Och så hatar jag att jag frågar dig saker jag egentligen inte vill ha svar på och sen börjar lipa HAHA.Nej, nu måste jag sova. Trippade järnet igår eftersom jag glömt ta mina tabletter. Och glömda tablett + för lite sömn + stress = hallucinationer =INGEN SÖMN.

It's like easter in your pants and everyone wants a peep.

Oooooh, jag är så jävla lockad till att prata litte med ärkefiende nr. 2 (nr. 1 är den dumma tanten som brukjade slänga tidningar på mig på bussen och smeta glass på mig och armbåga mig i magen! TRUE STORY.) Men det gör jag inte hahaha. Jag vet redan mycekt om ärkefiende nr. 2, som personen i fråga kanske inte vill att folk ska vetahahaha! Sneaky spionskills, vettu. Varför gör jag sånt här? BRIST PÅ LIV SÅKLART. Jag är ju kungen av Åhléns, NORDSTANS Åhléns, så det säger väl en hel del om min sneakyness!Jag bara "tja jag är så självgod!!1" Haha :*


Nej, nu kommer snart mamma. GISSA VAD JAG SKA GÖRA PÅ LÖRDAG DÅÅÅÅRÅÅÅ? Jo, jag ska leta efter cpn. Vart har de tagit vääääägen?!?1 Nej, för mycket kaffe igen. Ni vet ju vad som händer då. Jag ska åka så nära som bara fydiskt möjigt och bara "tja bruden, snygg stil, men ser dina trosor genom strumpbyxorna vet du och den där vita ögonskuggan gör dig skitful, men du gillar ju gubbsex och gubbar gillar trosor och unga, småfeta kvinnor så det passar ju dig alldeles utmärkt TJOLAHOPP OCH HEJ, GISSA FEM GÅNGER VEM JAG ÄR NUUUUUUEEEEH!!1"


Vad var det jag skulle skriva mer? Jag har glömt det, buuuu! Kommer i alla flal att sakna min älskling nu när jag åker. I morse fick jag ett ryck och trodde att han skulle dö om jag åkte, så jag lipade som en liten unge och bara "JAG SKA INTE ÄTA NÅGT, JAG SKA ITE SOVA, JAG SKA DÖÖÖÖÖÖÖ BUUUUHUUUUU" <3
För han är så jävla fin, as-smal och ganska lång och så söt att man dör lite varje gång man ser honom, och mysig att kramas med och jag vill aldrig någonsin lämna honom. Om han lämnar mig ska han dööööööööö, IF I CAN'T HAVE YOU, NO ONE WILL!!!11 ;)


Toot toot! And a beep beep!
You’re a coal miner’s daughter who turned to the street
And with a toot toot! And a beep beep! You snorted two hot loads off of the bar seat
In Hello Kitty couture, always the man du jour I don’t know what that means but I’m sure it ain’t a bore


Nu kom mamma så nu åker jag, heeeeej då. BLOG U LATER!!1

The junk from space.

Saker vi inte vill ha!
En askort uppsats av Jixi maddafakkin Candytick

Det finns saker vi vill ha uppfunna, och så finns det saker vi inte vill ha uppfunna. Här är några saker jag har uppfunnit som vi inte vill ha:

1. Antibiotisk yoghurt (den dödar magbakterier istället för att tillföra dem!)
2. Dykplan (som ett flygplan, fast det dyker)
3. Reodorant (deodorant, fast tvärtom, den framkallar svettlukt istället!)
4. Radiospel (det talar för sig själv liksom, det går fan inte att spela spel på radion...)
5. Kindbryn (ögonbryn som växer på kinderna, inte skägg då utan riktiga ögonbryn)


SLUT!!!!!!!!1
PS: om jag kommer på fler saker som ingen vill ha så lovar jag att återkomma! DS.


Double-barrel prayer

WOOP WOOP WOOP.

Åt gröt förut. Med sojamjölk, några hackade dadlar, kanel och lite banan. God frukozt! Vaknade av att bli kramad också, mysigt värre.

Jag gillar inga skådespelare, btw. Jo, det är lite konstigt. Alla de kända, som Johnny Depp och och Liv Tyler och Brad Pitt och Robin Williams vad fan de heter, dem hatar jag. Mest bara för att. Jag gör många saker "bara för att" Oftast bara för att jävlas eller bara för att andra gillar dem och jag inte gillar de andra. Däremot är Ralph Fiennes helt ok. Mest pga att jag är dum och inte kan "bara för att"-a allt.

Ska nog kolla lite på hatobjekten igen och fnissa lite för mig själv! Det är det bästa du kan göra för din självkänsla! Kolla på folk som är dumma och fula, för man känner sig smart och fin då! Så det så, och därmed basta. Ibland råkar jag kolla på folk som är lite FÖR lyckade och då blir jag sur. VIL ÅKKZÅ VARRA LYKADDARE!!1

Och så en sak som är lite knäpp, jag hade tänkt lägga upp bild på mina julklappar, men nu när jag läst andra människors bloggar om vad de fick så.... skäms jag lite för jag fick så jävla mycket hahaha! Men ni får veta lite, för jag är så snäll: En skrivare, Razer-datormus, gaming headset (SVINADYRT!) mascara, Andy Milonakis dvdbox, Star Trek dvdbox, hel jävla stashlåda med hampakrämer från Body shop, en Xbox slim, toaster tarts, glittrig ögonskugga från MUS, silvriga ljusstakar, 285kr comviq refill som jag tappade bort och så 10945049860486 andra saker. Alla andra i familjen fick mycket mindre, själv gav jag dem bara en sak var, PINSAMT hahahaha.

Såhär ska jag göra nu: ta ner en luckjävel från sovrummet och bara skrapa bort tapetfan från den med en blöt svampfan som jag lagt i badkaret. OCH SKRUBBA FAN MED ALLT! Ny insikt: svär man mycket så låter allt så mycket bättre. Sen ska jag öva på att måla ögonbryn!

AAAH LAVV U AAAH LAVV U AAAH LAVV U IIIIIAAAUUAOAOAAAIIAOAOAOAOIIIIIAAAAUUUUO <- det där var en sång. Ok? Hejdå.

(Diamanda, du vet.)


USE DRUGS NOT HUGS.


Fanafulingarna

NU BLEV JAG GLADARE! Varför? Jo för jag kollade på alla fula jävla människor som jag bevakar på bilddagboken, hahaha, älskar er och ert attentionwhoring samt fulefanande! <3 KEEP IT COMING BITCHES!

Den som skriver dom, han är dom.

Ny dag, nya hatobjekt :DDDDD

Jag är så otroligt oförutsägbar, ju. Idag har jag bara druckit kaffe. Och jag tror att jag kanske ska äta lite gröt sen. Är på så pissdålgit humör att det inte är klokt. Hade visst inte alls varit snäll, så nu måste jag hålla mig till tåls i typ 28 dagar. FU. Och jag skulle göra en fin sminkning förut. Vad blev den? Jo, FUL. Allt blir så misslyckat idag. Det är säkert någon annans fel! Någon ritkigt dum persons fel. Någon som äter levande kattungar till frukost och tycker synd om sig själv för att den stavar fel på allt och har femhundra olika former av hepatit. Kanske någon som ingen vill pussas med! Haha, rätt åt den i så fall, för den förstörde min dag genom att göra allt dåligt.

Nu kommer stavningsfascisten! Jag hatar allt jävla talspråk som DOM MEJ DEJ SEJ vad fan det nu är folk skriver. Jävla talspråk! Jävla ALLA NYA FULA JÄVLA SKITORD SOM FICKLA OCH VÄTT OCH GUD VET VAD. Fickla?!?!? Vad fan är det? Som en fitta och en ficka och lava eller vad då? Det heter "Stänga av och sätta på sin ficklampa oavbrutet" INTE JÄVLA FICKLA. FICKEN PÅ DIG DIN JÄVLA FICKLA-UNGE SOM KOM PÅ ORDET. CAPS. Jajaja, jag är helt sjuk jag vet. Plus att det inte heter ETT xbox, säger du "ett box" då också eller? Blir fan galen. Jag är redan glaen, så det kan väl inte bli så mycket värre. Höhö.


Vill hitta mitt comviq-refill på 285 spänn som jag fick i julklapp. För jag har tappat bort det. Kissigt värre.

Och så är det snart vår två-årsdag. Ska nog baka tårta då.


Allt känns så jävla modlöst och blä och jag vet inte vad. Kanske för att jag inte orkat hämta ut mina tabletter, och jag har fått ta dem varannan dag. Och nu är de slut och jag bara orkar inte åka ner till stan. Jag behöver klippa mig men jag ORKAR INTE. Orkar inte kolla mitt jävla bankkonto i fall de där töntarna från tradera satt in pengar.

Nu ska jag sitta och inte orka lite mer saker!


Brev från ödehus, någon har i alla fall haft ett sämre liv än mig, TUR DET.

Everyday I'm huztlin'!!1

DAGENS INSIKT: hårfärg = dyrt! Och spam-mail är jobbiga. Jag har inget dumt jobb så jag behöver inte vinna massa semester eller vad fan du nu vill, spamhelvete fatta det! Jag har jämt semester, fatta det dåååååååeeeehehehehh!!!1 Och jag gnäller! Gnäll!

Haha, jag låter så jävla bitchig och dum så det inte är riktigt klokt.

Nu har jag varit på Icaaaaaaa med min sambo (heja livskvalité haha!) men jag fick inte fläta håret så det är lite fu på det. Han köpte en äcklig pannkaka från Billys, köp dem inte för de smakar illa och har mjölk och ägg i sig! Eller, jag ska inte tvinga folk att sluta äta saker, ät vad ni vill! Men de var äckliga, så jag bara varnar er litte dåså.

Ska snart glo lite på detta mästerverk:

Nej, inte bild på mig själv då, utan det jag håller i handen! TAKK PAPA ÅKK BRÅRZA FÖR AT NI KOPPTE ANNDYZ DEVEDE PO AMAZÅN TIL MEJJJ!!1

 

(Fattar ni inte vad jag skriver så får ni allt lära er mongoloidiska lite bättre!)

 

Jag har fått ihop massa roliga länkar till andras bloggar, typ 4 stycken! LÄSLÄSLÄLSLSÄSLSÄS! Haha.


The fittlist of my heart.

Jag hade precis skrivit världens längsta och argaste inlägg i mannaminne.... vad gjorde datajävlen då? Den lurade mig att stänga ner denna flik så att allt försvann!! OCH DET ÄR HENNES FEEEEEEEEEEEEEEEEEEL! Vem är hon? Jo, min svurna rival/ärkefiende/forna avundsjukeframkallande objekt och före detta ägare av stöldbegärlig egendom. FANSKAPET till fittbrud låste sin fakkbokk. Och jag damapde loss haha. BIATCH. Nu måste jag läsa henne fjantiga blogg istället. Jag kan liksom inte bli vän med henne på fb för det går inte, för det hade blivit helt pinsamt och hon hade kanske fattat, även med sin lilla inlagda plutthjärna. Det är för obvious! Nej, jag måste......varför i helvet skriver jag ens det här? Haha, CPÄRKEFIENDEN: om du läser detta så har jag nu förklarat krig offentligt!!! Du ska ge faaaen i att försöka pissa på mitt livveeehhhhhhhh GÖL, U MADE MY FITTLIST! Alltså, nummer ett på hatlistan. Innan hade cancer och djurplågeri delad förstaplats, men du, du är fan värre än all världens olust tillsammans!


Eller, nu får jag ge mig faktiskt. Påbörja fas två i cp-planen! Fas två är en mycket bra fas, för sen kommer fas tre som är så jääääävla intensiv och då kommer jag att trasha hela evigheternas evigheter av din nu mera sinande självkänsla och bara HAHAHA jag vann, jag vann JAG VANN.

Fast det blir lite klurigt... jag menar, hur ofta åker jag till jordens rövhål och låtsas gilla saker jag inte gillar egentligen och spel as-snäll bara för att kunna förstöra för andra? Ganska ofta om man bortser från jordens rövhål, dit åker jag bara under pistolhot eller om jag är jävligt full och typ 16 år och dum i huvudet. Eller, jag KAN ju åka dit om jag skulle vilja shoppa lite i deras pissiga köpcenter eftersom min mormor bor på ett ålderdåmzhem i närheten. Faktum är att jag och mamma åkte till jordens rövhål och shoppade i köpcentret, men jag hittade bara fula kläder som fula brudar har på sig och ett paket melontuggummin, så det var en ganska ovärd resa. Eller, jag hittade en keps också, lite längre bort i puckofria-skateaffären, haha <3 Jag är ju inte alls fördomsfull eller så, jag drar ite alla över en kant och jag överväger inte alls att lönnmörda folk i hemlighet sådär.


Ok, jag är en ond människa som nu måste vara snäll i en månad. För vad händer då? JO CHEESY jävla detaljer om dåtiden händer! Can barely wait hahaha <3 HAHAHAHA. Varför är jag en ond människa? Men, har du inte läst ovanstående text? Jag ska ju infiltrera, jag brukar infiltrera, det är det roligaste jag vet och jag har gort det i minst.... halva mitt liv! Jag är bra på det. Mitt partytrick är att bli vän med folk jag hatar! Eller, jag gör det när jag är nykter också, men mest när jag är full, för folk gillar det. Jag brukar hetsa folkgrupper också, det gillar jag men inte folkgrupperna.


Förresten så är folk som tycker att det är tufft att supa varje dag och hota folk med... alltså, jag vet inte vad du hotade med men du är dum ändå! du blåwwade din chans lixxlixx, och no fikk jak denn shannzen!!1


Just det ja, jag hatar att sälja min brors gamla ruttna jolt.-cola på tradera. Folk köper skiten fast den gick ut i somras! Puckon. De kan ju gå och hora sig med fittlist-bruden, de är ju lika knäppa.

Nej nu vaknade min sambo, jag tror jag ska fläta hans hår och tvinga honom att förlova sig med mig :DDDDDDDD

Åh, nejdå, jag ska bara gå med honom till ica först... sen fläta håret!


JIXIPIXIEVONDIXEINYOURFUCKINGHEARTMADEOFSALT.

ps: en bild med en liten del av kepsen från puckofria-skateaffären:

RSS 2.0