Chinese Kitchen Knife

A.a.A.a.A.a.A.a.A.a.A.a.A.a

Jaha. Ovänlig stämning igen. Hoppas jag inte får magsår.


Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanyway. Är inte lika arg nu, bara nästan! Funderar på att bli profet. Ska i så fall vara relativt onåbar och sitta och säga mörka och svåra saker till alla som frågar mig om råd. Ska även lära mig hur diverse blommor ser ut. Kan behövas om man ska vara profet. Jag har redan en fin sak åt er: ni är då inte barnvänliga. Och det där är inte min hand. Det är någon annans hand, någon har satt fast den på min arm och den beter sig mycket illa. Vill förångas. DÄR HAR NI! Tolka på! (iiihihihihihi så buzigt asså!!1)

Åååååhåhåhå, jag förångade min tumme i helgen! Den blev svart. Tappar kontrollen lite. Åh, vill alltid tappa kontrollen. Känns fint att slippa bry sig. I VÄNTAN PÅ EN PSYKOS KAN MAN JU ROA SIG MED DETTA:

Råkade prata förut. Råkade visst bli avundsjuk. Nu tänker jag skita i arrangemangen och köra på som fan, utan skam och sån skit. Känner ingen empati så bry sig inte om det, säg. Åh, vill slippa.


Nu måste jag komma på ett sätt som gör det ok för mig att vara borta i cirka tre dagar. Det blir lite fel annars. HUR? Hur ska jag lyckas vara borta. Kanske borde säga heeeejdå till mitt gamla liv och TJOFADERITTAN SEPEBRUDEN till mitt nya, mer fakkade liv?

Gillar att vara fakkad. Känns bra.

MEN HATET.

DET ÄR SÅ JÄVLA ORÄTTVIST OCH JAG TÄNKER INTE FINNA MIG I DET.


Jävla cpkukfanskap.


Ska fan hämnas på riktigt. Skiter i dig. Fulefan. Tänker fan slå på stort, mf-ätta. KÄFTEN.

Ficken. FICKENFICKENFICKEN.

Känns som om någonting tuggar på mina tarmar.Kom ju hem igår, då, förväntade mig ett varmt välkomnande. Fick ett "rör mig INTE" till svar. Tack, älskar dig med. Känner mig som en hundvalp som straffas gång på gång för ett fel den inte förstår. Är nog en hund, hundar kan man tillrättavisa och få att ligga stilla och vara tysta. Det kan man med mig också. Mitt i en mening kan man säga "HÅLL KÄFTEN" och då måste jag såklart lyda. Alltid lyda. Jag hatar att lyda.

Fick inte ens ett ynka godnatt igår. Lät mig bli kramad när jag vaknade, är ganska svag. Väldigt svag. Känner mig otillräcklig och misslyckad. Borde inte låta mg bli kramad. Får så ont i magen av det här.

Wuw woo too.

Fast fingrarna känns mer!

Ska strax dra till göteborg och shåppafan! Asså fan! lixxlixxlixxlololol. Är hos föräldrarna, helt själv för alla är på jobbet och i skolan, så jag roar mig med cartoon network och typ.... KAKOR. Ajabaja. Inte käka kakor, jeffla fetto. Ska ju gå ner tio kilo till och det gör man iten om man äter kakor! haha. Då blir man som jag var förut när jag vägde 87 kilo. JA, JAG VÄGDE FAN 87 KILO!!!!!!!!1 Men inte längre. Nu är jag ganska mycket smalare, fast inte så smal som jag vill. Ska ju inte väga 40 igen, så dånt wöööri päople!

Nej, nu ska jag klä på mig något schnöggt, kleta på läppstift och dra! Det blir indisk mat till middag idag så jag är hapi as fakk! :D ÅÅÅH, MATFIXERAD!!!1 ÄLSKA MATEN haha.

Imorgon blire seks, drågz and röckändrål!!1 Fast inte pissrock, mer... sisters of mercy kanske? Eller Led Zeppelin. De är också bra.

BJUSSAR PÅ EN LÅT ÄNNA:


Seks


CHUGCHUGCHUG.

ÅÅÅHÅHÅHÅHÅHÅHÅÅÅHÅHÅHÅHÅH *snuskgubbe-skrattet* JAK SKA HESTA Å FEZTA HÅÅÅHÅHÅHÅHÅ


Och så har jag massa ny musik! Nirvsna och Miss Kittin och Carpathian Forest och Crystal castles <3 (blandningen haha, BLANDNINGEN!) OCH SÅ ÄR JAG GLAD, JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD FRAMFÖRALLT!!!!!! Åh geewd vad glad jag är. Först gången på.... en vecka! <3Iiiii <3 nej nu ska jag köpa sprit! häjdå.

The big återkomst.

Ok, nu har jag inte bloggat igen. Haha. MEN DET GÖR JAG NU.

Har kanske inte mått så bra eller så, men förkylningen håller på att försvinna så det är ju bra! Är svintrött idag, kunde inte somna alls igår. Inte ens med öronproppar, men jag gick upp vid nio som sig bör. Ändå. Måste till stan och fixa massa saker, sen ska jag åka till föräldrarna och sova där tills imorgon för då ska jag och pappa ut och handla saker i götebor :DDD Haha, eller inte så roliga saker kanske, mest hårfärg och kanske lösögonfransar. Helt kläder också, men det får jag inte handla för jag måste ju spara pengr. Och så är jag hungrig för jag har slut på frukostmat. Så... nej, ingen mat nej. Åt lite flingor istället. Bar flingor alltså, men inte så många. Om mamma ska göra våfflor till mig ikväll får jag fan inte äta nåt annat idag :DDDDDDDDDD Ok, kanske lite sushi då.


Åååhåhåhå, det ska bli kul på fredag för då ska jag festa igen. Som jag gör nästan varje helg. Festar jag inte ute festar jag i min hjärna. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKKKK, HEJDÅ BLÅGAR MÄR SÄN.

Femtusenhundraåtta bomber om dagen.

Det finns så myket jag vill berätta för er, åh om jag bara kunde <3 Men det kan jag ju inte! Det skulle vara riskabelt och bara lämpat för tysta öron och välvilliga käftar, om man säger så haha.

Kali spydde upp en jävla piskmask igår. DOG.

Men det är inte det jag vill snacka om. Vill bara säjja at ja tenkker på dajj hahaha dö jag hatar allt pissskit ok. Neeeej, inte allt. Är så less på att bli så jävla mobbad bara, hah. Vill vara bara dum. Vill bli frisk nu, vill drika sprit haha. Döda alla parasiter! Shalala <3 Ser ditt jävla ansikte och blir glad. Pinsamt. Jag som är så jävla hård, som aldrig lipar (ok, nästan aldrig) och som aldrig säger nej till en fight vågar itne säga vad jag tycker just nu! SKÄMS BRUDEN, SKÄMS. Vill inte förstöra mitt liv liksom. Haha.......

Behöver dock inte skämmas för hur jag är lagd egentligen. Kan ju inte hjälpa det! Man föds väl som man föds och jag lyckades att födas med hur mycket knäppt som helst <3

Just det ja, ALL MAKT ÅT FOLKE!!!1 Hahaha, philemon arthur, ja jag säger då det, bästa bandet i världen. Ska laga curry ikväll och lyssna på philemon arthur and the dung och inte tänka på piskmask och bara röka typ två cigg. Haha, skrev räka cigg först. Inte räkcigg :((( Och så fick jag min Bang IGÅR! IGÅÅÅÅR, en internetkompis fick den ju typ förra veckan. Alltså fyyyy för den elaka brevbäraren som inte ger mig min post! Nej, nu ska jag diskutera Onkel Kånkel med någon random kille på internet. HÖRS.

Skip tracer, tefatsögat.

Vill ju vara DIN!!1 Din elaka tjej! Haha oh noes :(

Blågga fan idag alltså! Har tappat mitt smaksinne och måste sitta och snörvla för att ens känna lite smak. Alltså blir det nog ingen god curry till middag idag. Kunde känna lite smak av ett chips med dill-dipp förut dock haha. Så det blir väl någon tråkig grönsak till middag, behöver inte anstränga mig för att det ska vara gott ju <3


Är så jävla arg på mig själv för att jag inte kan träna eftersom jag är sjuk. Förtjänar fan inte mat. Bara svält och broccoli HAHA. Fetnojja typ. Är ganska arg för att jag iten kan spra pengar och för att jag fått en jävla ny cp-handläggare på FK som ska lägga sig i och kuka sönder allt och försöka tvinga mig gå till psykologen igen. VILL FAN ITNE HA HJÄLP, VILL VARA CP. Hatar psyk. Hatar att de ska bry sig så jävka mycket jämt och bara "Meen säg iten att du e feeet fö du ee smal å snel å söt å ta inge skiiit" JAG TAR FAN HUR MYCKET SKIT JAG VILL, OK? Speciellt från mig själv. Jag tar mina medicner hur mycket eller hur lite jag vill så ge FAN i mig.


And now a hundred times a day and still it's not enough <3 Längtar nästan till framtiden som ond och lämnad. Skulle falla tillbaka i alla gamla mönster och vara så som jag vill. Älskar gamla jag, hatar nya jag. Det får man inte tycka, man ska ju älska att vara fräsch och glad typ. Men inte jag. Älskar att vara elak och dum och helt horribel. SAVE THE PLANET, KILL YOURSELF. Hatta allt!!1

The big payback.

Ber om ursäkt för blogguppehållet. Har inte mått varken fysiskt eller psykiskt bra, heh. Har fått någon form av influensa tror jag, inte kul alls. Får utstå avsky och skäll på grund av min dumhet. Önskar mig bort till någon snäll människa ibland. Vet att det är fel, ja, men jag måste faktiskt få bli omtyckt istället för bespottad ibland. Drömmer om hur det var förut. När man inte var avskydd utan när man var älskad dygnet runt, fick godnattpussar och snälla ord när man var ledsen. De är inte längre lönt att gråta eftersom det inte finns någon tröst att få. Drömmer därför nu om hämnd. Är mycket elak just därför. Vill ju iten behöva dra saker så här långt, men ska man envisas med att behandla mig illa och inte låta mig öppna käften utana tt få skäll så kommer jag att hämnas lite hemligt. Det känns som om alla är så arga och besvikna på mig jämt. Kan väl för fan inte hjälpa hur jag är. Kan inte ändra på hela mig. Sluta vara så jävla sura på mig!

Och DÄRFÖR, mina kära vänner, har jag börjat gå tillbaka till gamla vanor igen :) Jag är ju expert på dåliga saker, som nästan ingen vet. Har märkt en markant ökning av dåligt uppförande. Märkt att jag tycker om saker som jag iten ska tycka om. Märkt att jag vill göra saker jag inte borde. Märkt att jag skiter i att jag inte borde och gör det ändå och wanna dance with someone else typ HAHA. Elak tjej! <3

I GOT A CATHOLIC BLCOK, DO YOU LIKE TO FUCK??!?!? (nu glömmer vi det här och så måste jag göra upp lite med mig själv och sluta ligga och le för mig själv i mörkret och tänka på saker jag inte borde tänka på jag måste hitta argument för kärnkraft, det är fint med undergångar!)


If you want me to
I will be the one
That is always good
And you'll love me too
But you'll never know
What I feel inside
That I'm really bad
Little trouble girl

Wet cheese.

Vaknade sjuk inatt. Hosta och ont i luftrören. Låg och frös i en liten hög och tänkte på tv och att man vill ha en örontermometer och kanske en hostmedicin. Så mycket bråk ocksåÖnskade förut att jag slapp bråk. Slipper kanske bråk sen. Vill borra in mig i något varmt, väldoftande och mjukt och slippa få höra "LÅT. MIG. VARA. I. FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEED" hahaha, tänk att man har något sådant också. Det kallas för KATT! <3

Katt eller sepesvart arg-djur.

Hade en så rolig konversation med Rebecka igår, hahahaha skrattar åt det än <3 Om det inte känns så händer det inte!!!! Så nu vet ni det.


Och min tatuering håller på att ramla av! Eller ja, skorpan. Den ser skabbig ut för tillfället men det blir nog bättre ikväll.

Måste vara frisk tills nästa helg! Har planerat in illdåd! ;)


JA JUST DET JA:
Drömde om att jag var mikrobiolog haha. VILL vara mikrobiolog :((((

Hide and seek.

Går inte bra detta.


Jag som var så jävla sur innan helgen, hahahahaha my god, gör samma sak du <3 Bryr mig inte. Åk du till puckofan och gör vad ni vill. Bryr mig inte, åh min sepedamp, jag BRYR MIG INTE längre. Men jag vill typ sätta ihop människor själv. Ta de delar man gillar med folk och bygga en perfekt människa som man kan älska livet ut. Eller en perfekt kompis! Eller både och. Eller ta två, så du kan välja. ÅH VILL HA EXTRALIV <3 Vara en sån där som har typ tre familjer på olika ställen på jorden. Det känns lite farligt och roligt på samma gång. Alltså borde jag hitta folk som vill leka hemlig familj med mig!


Vill leka med någon. Vill skratta och vara glad. Vara sådär lycklig igen. Kan inte vara lycklig utan JAGSKRIVERINTEDETHÄR längre. Jo, jag kan. Men då är jag en hemsk människa. Vill varav en hemsk människa, vet itne hur många gånger jag sagt det högt för mgi själv idag. JAG VILL VARA HEMSK. Haha. Åh, seksit <3

SEKSI BILD PÅ MIG, GLO MEDAN JAG LAGAR MAT OCH LOGGAR IN IMORGON IGEN TYP:

Och jag vill typ pussa min man på hans lilla huvud och seksa med han och tänka på massa sepesaker som typ blofd och död.... NEJ SLUTTA NUE! Hahaha fy. Är fan psykiskt sjuk idag, bara ÅH KJERLEK ÅH HATT. Åh målnen åh nålen hahaha, dampa.

The hammer breaks the anvil.

Kanske borde göra något åt det här. Bara får det ur systemet. Det skulle kanske fungera? Och så glömmer vi allt sen. Ja, så får vi göra. Det blir bra. EAT THAT REALITY. Blir lite sjuk av detta men jag har ju värsta bra självkontrollen at the moment så jag kan ju bara låtsas som inet alls! (ÅH, DISSEN MOT MIG SJÄLV HAHAHA) (Men den var lite bra!!! lite.)

It's kind of different when you're not there.

Tror att min hjärna försöker säga mig något. Samvete? Nah. Har aldrig haft något. Trodde VERKLIGEN inte att jag skulle bli vad jag alltid avskytt. Tyvärr tycker min hjärna att jag borde säga lite allt möjligt när jag sover. Sa lite allt möjligt. Drömde helt otroligt hemskt och sen helt otroligt jobbigt och sen helt sexxxigt. Sa helt sepesaker. Sa till min sambo att jag ville ha sex med Charlie Sheen i natt. Det vill jag INTE. Han är gammal. Vill bara ha sex med unga män. Och tjejer HAHAHA. Kanske behöver diazepam-deluxe. Kanske blir normal då!


Ok, varför kan inte JAG vara socialt accepterad. Mmmhm. Varför måste man hålla sig till samma sak och inte bara "PEWPEWPEW jag gillar det, ok?" Jag trodde jag var helt motstånskraftig mot sånt här hahaha oh noes. OHNOESOHNOESOHNOES.

NI FÅR EN LÅT SOM PASSAR IN HAHAHA:(jag vill ju ha mer! mitt första ord var mer!!!!1 vill ha mer och nytt och mer och nytt och mer mmmhmmmh <3)Kallar det för cp-faktorn.

HAHAHA. Var helt hemsk i helgen! Värsta beteendet på.... tja, hela året. Slår nog hela förra året kombinerat lixxlixxlixxlol. Mer än så säger jag inte. Fick cäääääääändy som will be kåmming in hääääääändy om jag blir asless någondag. Träffade uteliggare och dampade med dem också. Visade mitt kontokort och lånekort och bara "HAHA JAG HAR PENGAR OCH BÖCKER DET HAR INTE DUUUUUUEEEEH!!!1" Helt hemsk är jag. Var i alla fall skitkul och sen jätteskönt att komma hem på lördagen. Mmmm-hm.
Motto: OM INGEN VET OM DET SÅ HAR DET INTE HÄNT. Alltså, man kan fan leva efter det. Jag brukar leva efter det ;) Ibland mer än vad någon borde. Det är INTE ok att säga till frälsningsarmén att man vägrar att skänka pengar eftersom man är helt frälst på satan.... men..... INGEN VET JU OM DET SÅ DET HAR INTE HÄNT. Hahahahaha <3

Jag tror vi ska kalla det för något, det som händer när jag ballar ur totalt och ljuger om att ha varit kär i någon -05 eller slagits med krossade flaskor och skrikit kukröv till polisen. Tror vi ska kalla det för cp-faktorn. Inträffar bara när man inmundigat tllräcklgit höga halter av diverse mer eller mindre olagliga substanser. Då blir jag helsjuk och gör roliga saker som man kan skratta elelr gråta eller bli arg åt. Typ säga att jag tänder på att slicka fötter till random tjejer på krogen. Det värsta är ju att jag minns det mesta också haha :((( Cp-faktorn får inte inträffa på nära framtid. Någon kan ju bli sur ;)

SNÖHATET.

FANFANFANFANFAAAAAAAAAAAAAAAAAN VAD JAG HATAR SNÖN JUST NU!!!!!

Klänningen jag ska ha ikväll är snyggast med en sko med lite klack till. De svarta fick jag ont av, mina Iron fist skor kan jag inte ens gå i (haha) och då är det bara mina blå mockapockacpskor kvar, men snön kommer ju att äta dem råa ungefär. FANBJASRÖVKUK typ. Det är INTE snyggt med buffalos till klänningen, kängor går väl an men man får så ful kroppsform haha. Blir ingen middag idag alltså! ;) Eller det blir nog lite knäckebröd och cream cheese <3

FY FAN FÖR SNÖN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Den skulle ju försvinna :(((((( Haha, damp.

ps: bildgoogla INTE "fucking snow" med safesearch av. Learned that the hard way, haha :(


 

Hatar alltid snön, kom jag på nu. Blä!


Självsanering, konkav verklighet och menlös tillvaro.

 

Ojdå. Nu blev det ju lite otrevlig stämning här. Vem bryr sig.


I know you're wrong.

Bättre idag. Fortfarande inte helt ok, men ändå. Borde säga att du kan ju försöka. Är väldigt, väldigt mån om mina saker nämligen. Stjäl från mig och jag stjäl från dig. Drar i så fall till landet och går igenom ladan mycket grundligt. Morfar var lite av en snickare, det finns väldigt många verktyg där ute och jag har sett en stor, fin hyvel. Jättestor. Och stämjärn. Vi kan leka träslöjd. Det blir väl kul, du gillar ju mig, eller hur? Finns allehanda verktyg för att bereda en åker också. Tror inte ens du vet vad hälften av sakerna heter. Jag vet för jag var väldigt intresserad av allt möjligt när jag var liten. Brukade kolla på när morfar slog med lien och drömde om att alla de jag hatade stod där på fältet. Hugg, hugg, hugg. Ungefär. Nej, självklart ska jag inte slå av dig huvudet med en lie. Det är fysiskt omöjligt, är inte stark nog och jag tror att ryggraden är ganska robust. Bladet går nog av. Nu när jag tänker efter så är landet ett rätt bra ställe. Relatvit nära till dig också. Relativt långt bort från allt. Vi har skog med, en stor skog. Hittar väl inte så bra där, den är väldigt stor. Och väldigt mycket icke-allmän egendom. Väldigt långt bort från bebyggelsen. Skitbra ställe, det där landet. Och om jag då mot all förmodan skulle ångra mig kan du ju springa hem igen. Haha. Bara några mil, inte så farligt långt. Tror du hellre springer fem mil än möter mig. På riktigt. Skulle vara kul att träffa dig någon gång, adu tror ju att du är någon. Då måste du väl vara någon också. Tänkte på dig igår. Kunde inte somna. Kollade runt i rummet och tänkte på dig och det var inte särsklit kul men vad gör man. Tänk på mig ibland. Tänk på mig. Hahaha, ska lätt säga så när vi ses "TÄNK PÅ MIG DÅ, TÄNK PÅ MIG" och se sådär hemsk ut som jag bara gör när jag blir helt... inte mig själv. Vill ha slagsmål. Ja, jag vet. Det är kul så länge ingen kommer på en. Men jag kan skaffa nya vänner. Man hinenr mycket på OBESTÄMD TID. Och jag bryr mig inte, känns tryggt och fint att slippa gå ut. Tror jag skulle gilla det. Fast jag har hört att man måste jobba. Är rätt arbetsskygg. Jaja, får väl träffa lite fint folk, Kända från tv. Jag blir nog också känd från tv. Får hela program vigda åt mig. Iiiihp <3 Haha.


Ska bli kul sen ikväll. Kan dock inte ha mina nya platåboots eftersom jag får så sjukt ont i fötterna av dem. Får ta några andra, blev lite ledsen faktiskt. Inte lika ledsen som jag var igår dock, tittade och tittade och fällde nästan en tår hahahahahhahahaha <3 Fäller dock inga tårar för jag är så jävla hård. Fäller dig eftersom jag är så jävla hård, fäller dig och hoppar på ditt hufvud.


Nej, det blir väl tråkigt i längden att läsa psychorants antar jag. Ni vill ju inte veta allt hemskt i detalj, jag gillar att visualisera saker, kan stoppa mig från att begå brott. You know you're right, fast allting omvänt. hela texten alltså, passar fan skitbra in på vad jag tycker. Älskar att vända och vrida allting ur proportion. Men det är väl klart att jag beskyddar det enda jag inte klarar att förlora. Vill väl inte bli äckel-jag igen. Äckel-jag med kramp i svalget, som sväljer ord och inte mat. Fågelfingrar, spasmer, smutsig, ont i huvudet, genomskinlig hy. Fastvuxen i sängen, evigt drömmande. Om jag fick en fästing skulle den dö. Min kropp, återvinningstationen. Sista stoppet för dina miljögifter, extra starkt DDT, en septisk sjö. Förstör framtiden! Förstör jorden för framtida generationer haha. Någon borde hjälpa mig. Vill mest ställa mig och skrika "FÖRSVINN, DITT SATANS OTYG! DU ÄR SOM OHYRA; OÖNSKAD OCH PÅ FEL PLATS VID FEL TILLFÄLLE" och citera Nietzsche och Schopenhauer och sen gå. Det känns ganska dåligt.


Nej, kväll ska jag vara glad! Ska ju träffa min fru <3 PUSS.

Pull down your mask.

Haha. Pratar med dig utan att du vet. DU BORDE VETA. För ditt eget bästa så borde du nog veta vem jag är och du gör bäst i att ta ett antal steg tillbaka om du är rädd om ditt utseende. Lovar att jag faktiskt är seriös med vad jag skriver. Varför skulle jag skämta om såhär allvarliga saker? Vad skulle jag få ut av det?

Har så många uppdämda aggressioner, så många känslor som ligger och ruvar eftersom jag iten tillåter dem att levas fullt ut. Därav mina psykbryt om man retar mig för länge. Och det brukar ju ta tid att få mig så uppjagad, men när det gäller dig så skulle jag döda dig om du ens såg åt mitt håll. Ok, inte döda. Tar tillbaka det där. Döden är ett allt för lindrigt straff. Plågas är vad du ska göra! Har uppenbarligen blivit djupt störd eftersom jag planerar detta illdåd lika väl som jag planerade pianotråd + träd + cykelbana-kombinationen. Skulle rigga videokameror och såna saker. Köpa sakerna under loppet av ett år osv. Det här är ungefär lika seriöst. Ett steg till och du kommer önska att du aldrig försökte. Aldrig någonsin skulle jag visa nåd. Hatar människor. Har alltid gjort och kommer alltid att göra eftersom de sviker mig gång på gång. PÅ GÅNG PÅ GÅNG. Mitt gillande är ett fåtal förunnat, låtsas självklart gilla folk för att hålla skenet uppe. Ha blivit riktigt fin på att leka hittepå hela dagarna. Skönt att slippa terapin. Så jobbigt att sitta och låtsas och dessutom behöva betala för skiten. Gör det ju hela tiden ändå. Det enda jag faktiskt tycker synd om är nog djuren. Kan faktiskt hata folk jag trodde att jag älskade djupt och innerligt och hela skiten. Så jag borde nu sluta nu ja. Ja, det blir bäst så. Ska smickra lite nu. Hörs. Laga mat, vara snäll söt älskvärd jävlig hatad.

Cocksucker.

Är så arg. Känner mig ganska illamående och.... död inuti.


Äckel. Äckel. ÄCKLIGA JÄVLA HORA, ÄCKLIGA JÄVLA DU, ÄCKLIGA JÄVLA NI.
Imorgon tänker jag vara mycket olydig och dum. Göra hemska saker.

Vågar inte säga något. Lika bra att inte säga något. Bara ömka sig lite i tystnad och hata dig mer för varje dag. Behöver oljudet. Behöver flykten. I morgon så. Hejdå, mig ser ni aldrig igen! Inte som jag är nu, utan som jag blir. Det blir bara värre för varje gång och jag tänker då inte vika mig igen.

Just nu är min enda vän en japan som är mycket duktig på att skapa oljud.

Ser dig framför mig. Vill sparka dig i huvudet. Hatar dig nog på riktigt. Men jag känner kanske inget för dig längre. Kanske lika bra om allt blir fel, då kan jag göra som jag vill sen! Precis som jag vill. Det var inte menat att hålla, och inget blir någonsin bra igen och nej. Ska sluta nu. Måste försöka se glad ut och LÅTSAS SOM INGENTING FAST DETTA GNAGER I MITT INRE SOM EN STOR JÄVLA GLASBIT SOM RISPAS MOT LUNGOR OCH ANDRA VITALA ORGAN.

That's how I roll <3

DAGENS LÅT!!1I'M BI-WINNING haha. Fattar inte hur han kan vara så jävla bäst.

MARU-MARUWANA.

En bekant har blivit ihop med världens vidrigaste människa. Så nu kan vi aldrig mer ses. Tråkigt. Det är på grund av denna vidriga varelse, FETTFETTFETTFETMAMÄNNISKAÄTAfläsktillsmanserutsomengris osv, som jag har blivit helt sjukt avig mot köttätare haha <3 Han fick mig att fimpa en cigg på min egen arm så att jag inte skulle rycka ur ögonen på honom. JÄVLA FETA FULA GRIS JAG HATAR DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG. Haha. Han sa något i stil med att djuren gillar att bli ätna och att jag är dum i huvudet OCH INTE VET NÅGOT OM MITT EGNA LIV ELLER DJUR ELLER NÅGOT. Han bara satt där med sitt fett i soffan och skulle vara så jäääävla överägsen och säga att jag inte alls har mått dålgit och aldrig velat dö och hans kompis försökte begå självmord men inte jag och jag skulle då fan inte skämta om det (fast det gjorde jag inte) för jag vet inte vad jag pratar om och till sist orkade jag inte bara inte vara snäll längre. Det slog fan slint i skallen (tänk världens jävla merzbow-oljud, haha så låter det när jag pskar ur totalt!) och jag var så jävla nära att bara slå ner honom. Det såg folk och det blev helt tyst i rummet hahaha <3 Satte mig istället och flinade sådär skevt och obehagligt och bara glodde samtidigt som jag tryckte ner en cigg i armen så det lät hahahhaa. NBehöver jag säga att vi drog hem ganska omgående? ;) HATAR folk som tror att de kan bete sig hur som helst bara för att man väljer att inte äta en sak. Nej, jag går itne runt och säger att jag hatar folk som äter kött. Bara om de absolut måste fråga.


Nej, nu ska jag ut och handla fan med maten! EJ I PALATS MEN I SKITIG KOJA. Eller det var ju inte maten. Det var T-spriten. Whaaaaa, off I go!

Bild på tatueringen också dårå:


Men f.u, seriöst och på riktigt fuck you.

Fuck it. FUCK IT. FUCKITFUCKITFUCKIT. Är så jävla trött på skiten nu. JAG HATAR DIG. HATARHATARHATAR. Jag trodde fakiskt inte att jag skulle hata dig, någonsin, men det gör jag. Fast det känns inte, men jag hatar dig. Hatar dig så jävla mycket och gudvetvad och jag borde åka nu men jag har inte lust. Jag har inte lust med någonting så TACK FÖR ATT DU FÖRSTÖRDE MIN DAG. TACKTACK Nu tackar vi dig för att du är så jäääävla snäll och jag vet att jag kanske inte blir femti år gammal ändå men fuck it. FUCK IT.

Hey, fuck you.

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN.

Här var man glad för att man ska tatuera sig osv, OCH SÅ VILL INGEN FÖLJA MED. Utan ingen vill sitta hemma och vara bajsig och dum istället. Jag vill bara avboka och slå på käften. KÄFTEN.
Vi som hade det så mysigt imorse, pussigull och sånt där. Blir så less, tappade matlusten och bara JAG SKITER I OM JAG SKA TATUERAS I FEMTON TIMMAR OCH BLIR YR OCH SVIMMAR. Ska fan inte äta ändå. UPPROR haha. I värsta fall får jag väl dricka en dricka. Längtar tills på fredag, då får jag träffa min fru igen <3Så jävla less. Känns som om jag kanske borde avboka och bara lägga mig under täcket och dö eller mucka grtäl med någon på stan eller ja. Mitt hår är fult, vet itne om jag vågar klippa luggen idag. Hata.

Stolt stark och dvärg.

Jag bara "ÅH MYRRSLOKKARNAA!!11" Och så glömde jag helt av vad jag egentligen skulle blogga om. Älskar min dumma hjärna ibland <3


Var på gymmet med Madde idag, det gick bra men båda var lite sega så vi drog rätt tidigt haha. Efteråt tänkte jag shåppa faaaan fast jag inte borde (min tatuering kommer nog nämligen bli någon tusenlapp billigare än vad jag trodde! /happyface) dock var det tur att jag shåppade faaaan eftersom jag hittade en mascara, två par nätstrumpbyxor (det ena paret ska bli armbyxor eeeh) hello kitty-rea på BR och världens snyggaste klänning! Klänningen fanns inne på min svurna fiende JC, fiende pga ministorlekar, men jag märkte att jag faktiskt kunde ha deras kläder idag! Så jävla snygg klänning i alla fall, hittade den sista INTE xxs-storleken hehe ;) SKa ha den på fredag <3 Den och nätstrumpbyxor (på benen bara, ska ju ha nya tatueringen på högra överarmen hehe) och så ett par snygga pjucks!

I alla fall så får ni en hafisg bild på skiten


OCH SÅ ÄR MITT HÅR INTE LIKA ÄCKLIGT SOM PÅ BILDEN EFTERSOM JAG DUSCHADE SEN OK!!!!!!!!!!1

Ska käka matten nu snart, häjdå!

Anteaters unite.

Nu har jag googlat jättelänge efter jättemyrslokars anatomi. Speciellt munnen, eftersom jag såg ett mycket underligt youtubeklipp där en jättefult data-animerad jättemyrslok öppnade hela käften och hade vassa tänder och slem osvosvosv mest för effekten men i fattar. Nu har jag då googlat över exakt HUR mycket munnen kan öppnas. Men jag hittar ingen info. De har i alla fall inte tänder, utan en form av hårda utväxter som de krossar maten mot inuti munnen. Men jag vill ju veta hur mycket munnen kan öppnas! Den är ju så långsmal och ja.... du vet. Liten!

De kan i alla fall inte låta så mycket och eftersom jag plaerar att flytta tillUSA någon gång i framtiden så ska jag FAN skaffa en. Eller fem. Jag lovar att ha mycket guacamole och termiter och äckliga skalbaggar som den kan få äta. JAG SKA VARA SNÄLL MOT DEN ALLTID. Alltså är det inte djurplågeri. SLUT. Skulle göra den hatisk mot elaka människor så att den slaktar dem med sina jätteklor. Och så skulle den få jobba som insektssanerare! Jag älskar dem. så jävla söta och nyttiga djur! DE ÄTER INSEKTER, OK.Och om HAN har haft en måste jag ju också kunna ha en, eller hur? :DDD Är säkert typ fem miljarder bättre på att hantera djur än vad Salvador Dalí någonsin var. Dock var han bättre med penseln, men det hör inte hit!

 

Plus att namnet är så fint och konstigt; MYRSLOK. Är den myr-slukande (höhöhöh ordvits)? Eller är det för att den slokar med huvudet? Eller är det för att svansen är så stor och vippig? Jag vet inte. Älskar dem ändå och har gjort det jättelänge.

 

 

 

Sitter med grönt och blått i hela skallen och fingrarna just nu, ska tvätta bort sen blire käsadäljaz och guacamole (en av myrslokarnas favoriträtter, kolla in myrsloken som var med på Jay Leno så fattar ni! Den kaosar järnet med fatet!!!! <3)


She had no heart at all.

SHE LEFT HER HUSBANDS FLAT, HE WASN'T TOUGH ENOUGH!!1 SHE TOOK HER BOYS ALONG, CUZ THEY WERE MEAN AND STROOOOONG!!1

Haha <3


Ska nog färga nytt hår idag, eeeh! Ska strax ner till stan, fixa litte med fonderna och snacka med tatueraren :3 Sen gymmet och sen quesadijjjjazzzzz. Ok det stavas inte så, men ni fattar. VEGANSKA quesadiljasss såklart. Olika stavning varje gång haha <3
På fredag blire partyparty, fast jag är fattig haha.

SÄS SNARTT.

D.I.Y or DIE

Ett rum som är helt tomt förutom en bild på mig! DEN DU. Då är det helt a-mazing hur bra man är. Om någon har ett helt rum vigt till en bild av mig.

Haha, vet inte hur jag kommer på sånt här. Eller jo det vet jag ju, jag tar det från dåtiden! Jag har nu hittat en slags skatt som är värd mer än alla diamanter i världen och den stavas "jag älskar dig". MIG OCH INTE DIG. Dig och kanske lite mig. Nej, du och inte dig! Bara mig. Frågar alltid om du var bättre än mig. Du var bara, och hur var det nu det formulerades? Jo, du var... mest hatisk. Inte alls bättre än mig och uppenbarligen något som man kunde behandla lite si och så. Tur att man inte är du! TUR ATT MAN ÄR JAG HAHAHA <3 Vet att vi borde ta en fika någngång, kan ju hänga med vår gemensamma bekantskap (jo, vi brukar snacka om dig när ingen hör! på riktigt! riktigt jävla cheesy detaljer vet jag om dig också för den delen.) och så kan jag föreläsa om vikten av god munhygien elelr vad fan du nu vill höra på. Nej, jag ska föreläsa om vikten av att tjuva åt sig det man kan och att jag har sett dig en gång, men bara bakifrån och inte på det sättet, men jag såg dig och sa inte hej! HAHA.


Ok, nog med psykobrudsrantings. Jävla cpjag åt nachos igår men jag ska till gymmet snart så det är ok! Hatta, vill vara smal nu ju. I alla fall så ska jag brygga mig en fet kopp kaffe så fort sambon har åkt. Smygdricka kaffe <3 Nej men han ska ju dricka kaffe på sitt grejs så jag kan ju dricka't här utan att han vet. Tänkte kanske äta lite lök och tomater som blev över från tacosen igår. LÖK OCH TOMAT!!!1


Måste röka nu, bjussar på ett samlarkort som ni kan skriva ut och ha i plånboken. VIG HELA PLÅNBOKEN ÅT DET! Ge det en egen plånbok! Lova.Lovar att fixa lite mer uppdaterade samlarkort någon gång. Jackan är mitt livs fynd och den gav jag bort efter två dagar av intensiv telefonterror och skrikochgråtande. Ångrar mig och vill ritualmörda någn.

I love this butchery.

Men, jag vill ha drama!!! Komsikomsi små puckobrudar och gief.Nej, i kväll ska vi äta tacos och nu ska jag spela tv-spel igen. Ska nog smika mig lite snyggt innan jag åker till stan då!

Kitty empire.

Jag ångrar INTE att jag tog emot Kali! Det gjorde jag bara igår eftersom jag knappt hade sovit på hela natten. Hade inte jag tagit henne hade hon kanske dött av svält! Var i alla fall och bokade tid för kastrering och fick p-piller åt henne igår, hon ska äta piller i väntan på kastreringen. Ja, jag vet att det inte är bra för katten att äta p-piller, det ökar risken för maligna juvertumörer markant, men hon ska bara äta dem i en och en halv vecka så jag tror inte hon kommer att ta någon skada av dem på så kort tid. Plus att jag faktiskt inte orkar med en löpande katthona många dagar till. P-piller stoppar nämligen löpet MEN det kan ta upp till tre dygn så jag får antagligen uthärda minst en natt till haha. Katter är tyvärr inte som hundar, de löper ju macx fyra gånger per år, och de skriker inte sönder öronen på en heller. Katter kan nämligen löpa oavbrutet hahaha, vet hur jääävla jobbigt det är eftersom mina två honkatter hos föräldrarna blev könsmogna ungefär samtidigt. De avlöste varandra med löpen, så första veckan löpte Maia, nästa vecka slutade hon men då började T'Pring, och så höll det på i en månad innan vi kastrerade dem. Det funkar bättre när man bor i hus, då stör ju katten bara en själv, men det är fan så pinsamt nu i vår lyhörda lägenhet, folk kan ju tro att vi plågar kattfan så som hon skriker. Det går att få tyst på henne om man drar henne i nackskinnet samtidigt som man fyar och slår lite lätt med pekfingret mot nosen på henne, men det fungerar bara i en timme... sen börjar allt om. Förhoppningsvis slutar hon löpa i kväll, det har redan blivit bättre men med min tur så håller hon väl på tills på måndag ;(

Nog om löpande katter! Nu ska jag blogga om min älskade Nemo istället ;) SÅ ÄR DU KATTHATARE KAN DU DRA, DET KOMMER INTE BLOGGAS OM ANNAT ÄN KATT IDAG!!1

Jag ska ställa ut min Nemo igen! Två gånger faktiskt. En gång i Alingsås i juni och en gång i Borås i augusti. Är redan jättespänd inför detta, på ett bra sätt då, eftersom jag älskar att ställa ut! Fast bara när jag vinner ;) Har bara ställt ut honom en gång, i november förra året. Då vann vi nästan. Vi kom upp i panelen (vinner man den vinner man allt!!!1) men där förlorade han mot en blå och vitfläckig norsk skogskatt. Jag bara: FFFFUUUUUUUUUFUFUFUUUUU LÅNGHÅRIGA KATTDJÄVUL FRÅN HELUVETUUEETT!!1 Eller, så sa jag visserligen inte men jag tänkte det. Sa grattis till ägaren haha.

OK, SÅHÄR SÅG VI UT DÅRÅ!!1 Den i råsa de e jaa å den ja håler i såm e brun å svartt de ä neeemå å den prikigge de e dåmaren!!1

Var tjock också, men det är jag inte nu så det kan vi skita i!

Här är Nemo i sin bur efter han hade blivit bästa kastrat, KASTRATSÅNGARN!!1


Och här är han hemma och spenderar tid med sin dotter!!1 Haha

Det är faktiskt hans dotter på riktigt <3

Såååååå.... han vann ju nästan förra gången jag ställde ut honom så nästa gång måste han ju vinna, eller hur, för han är finast, ELLER HUR HÅLL ME DÅ VAFAN!!! Domaren sa att han hade potential och var nästan lite sur på mg för att jag inte ställt ut honom innan haha. NI MÅSTE KOMMA OCH KOLLA NÄR JAG STÄLLER UT. Eller nej, gör inte det för jag kommer säkert att förlora och börja lipa och åka hem i smyg fast man iten får lämna lokalen innan de som bestämmer säger att det är ok!!1 Haha.


Nej nu ska jag fan inte blogga mer idag! NÖJ ER MED DETTA. Ska spela tv-spel AS FAKK istället.

Hejdå!!!!!!!!

I dance narcoleptic.

Helvetesnatten! Helvetsdjuret har skrikit hela natten, hon skriker bara på nätterna och jag tror jag hatar henne lite för det. Vi kan fan inte sova när den dumma katten ska hålla på att skrika och ibland SPY på nätterna! Misstänker att hon kanske börjar löpa snart, men ändå, det är fan inte ok attgå runt att vråla bara för att man vill knulla. INTE ENS OM MAN ÄR KATT. Har verkligen inte råd att kastrera nu, men jag får väl skaka fram pengarna på något sätt. Måste ringa veterinären, men jag har ingen jävla resebur så jag vet inte hur jag ska få dit henne. Har inte råd att köpa en heller för den delen.

Drömde väldigt hemskt i natt. Orkar inte ta det nu. Allt är så misslyckat ändå. Har inte lust att hämta ut mitt spel, har inte råd. Varför tog jag emot en katt? Ångrar att jag skaffade katt, borde nöjt mig med de som bor hos mina föräldrar. Allt är så fel. Jag hatar allt. DÖ.


Haha.

Autistic imperium.

Well, well, well.... Nu har det hänt saker!

The hunter has become the hunted, om man säger så, haha <3 Är helt likgiltig inför detta faktum egentligen, men det är alltid kul att vara kryptisk ;)

Och så har det hänt fler saker! Jag har tröttnat på mitt hår, haha. Så oväntat va? Jag vill ha fler färger! Och längre hår. Men jag har inte råd just nu, måste spara pengar även fast jag råkar ha en jävla massa kontanter liggande här (sålde shitt! eller fonder, men vi kan säga att det var shitt för att liva upp stämningen lite!) eftersom de ska gå till tatueringen. Vet inte vad den komemr att gå på ännu, nämligen.

Har även glömt att betala en jävla traderafaktura så jag blir väl fattig som ett as snart. MEN DET BLEV JAG INTE!!1 För jag fick svar på mitt mail, den hade inte gått till inkasso och jag slapp förseningsavgift, ibland har man fan tur. Kanske kan unna mig en liten MLP bara för att jag var så bra på att hitta fakturor i skräpposten!!!

Nej, nu ska jag laga mat. Jag kan blogga mer imorgon, har någon som tjatar sönder och samman här alltså.... MENS ELLER?!?!

 

JUST DET JA! Jag ska hämta ett spel imorgon! <3


Inferno!

Här är gårdagens inlägg eftersom blogg.se var helt mongo hela dagen, haha.

Sitter och klickar sönder och samman hela datorn på tradera och önskar att jag kunde köpa alla my little ponies i världen samtidigt som jag lyssnar på blackmetal. SÅ JÄVLA TRVE. My little pony är true som fan, du vet hela köret med nekrofili och pissa i varandras sår och skit. My little pony vill se blooooooooooooooood och döööööööööööööd, med norskt ö, då.

Ska strax dra mig till stan och köpa sprit. SPRIT. Trve som faaan asså lixxlixxlixxlolololol! SKa nog köpa vådka eller kokosrom... och så var det inte trve :pPpPPPppppppppppPPPPp

Eller så var det det, appletinis och malibu samt my little pony, enhörningar och glitter är det nya onda falriga dödligsa mrsa-aktiga trveheten!!1 (jävlar vad jag tjatar om detta idag haha)


Tror jag ska raida mitt bankkonto och försöka att iten glömma att betala fakturor också :DDDDDDD Och så ska jag nog köpa smink, men bara om jag har pengar på bankkontot då!

Idag har jag blåjeans på mig, OTIPPAT SOM FAEN. Åttitalströja också, ser ut som någon gammal grungemänniska haha.

PUZZEN.

Fuldattorn.

Hade skrivit världens längsta inlägg om multitasking men så cpade datorn och allt försvann. Borde skaffa ny dator!

Vill skaffa löshår men det är så jävla dyrt, måste spara till tatueringen nästa vecka. Tror jag har ett bortglömt swedbank-konto jag kan snatta lite från, hehe <3 Det och usa i augusti. Vill ju ha löshår innan augusti liksom. och en ny piercing! ELLER FEM. Nej, bara en ny, sen fåre vara bra för ett tag.


Åh just det ja; mina byxor från -06 passade när jag provade dem förut idag. Happyface som fan! Och så ska jag bli frisk tills på fredag! Botar snuvan med cola light! Ska käka champinjonstek till middag, hoppas det är gott. Osammanhängande texer är bra.

NU SKA JAG SPELA MER HEJDÅDÅDÅDÅÅD.

RSS 2.0