Chinese Kitchen Knife

Away, away.

Lever. Orkar bara inte.
Orkar inte så mycket just nu.
Orkar mest bara tömma hjärnan på signalsubstanser.
Orkar inte ens vara vaken.
Eller sova. Vill inte sova. Vill leva i snabbspolning. Då slipper du det tråkiga.
Så vakcert och suddigt och de glömda gömda dömda åren haha min gud min gud.
Känns som om jag har så mycket att leva upp till, har liksom gjort mig själv till något som folk avgudar.
Och det känns lite konstigt.
Elaka lilla jag, som jämt drömmer om grönare gräs och dödare dagar.
Hur kan jag vara en slags musa för folk?
Är det sånt folk vill ha alltså? Dödare dagar?
Ska visa er hur jag ser ut efter en date med döden.
Då jävlar vill ni inte se ut som mig.

DON'T IT FEEL SO GOOD
LORD I FEEL SO GOOD TODAY
DON'T IT FEEL JUST FINE
LORD I FEEL SO FINE
TAKES ME OUT OF MY MIND
IT TAKES ME OUT OF MY MIND

För att citera någon som vet hur det är.
För att det inte är menat att saker ska få vara så bra.
För varje gång du mår dåligt drömmer du om döda dagar.


Och jag tror jag ska läsa kemi någon gång. Tillverka kemikalier som du tillverkar kemikalier av som du tillverkar giftgas av! Göra gift <3 Hälla gift i alla brunnar och hoppas på jordens undergång. Jag ska börja med något lätt. Och ska då inte fippla! Fipplar du så dör du. I en explosion kanske. Kan göra en bomb. Doin' it right du vet.

Rewind.

Men................... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.... nej.....nej.


Försvinn inte. Jag..... Tror jag. Funderar på att köpa ut sambon ur lägenheten... så får du bo här med mig.Knakse borde köpa ut sambon och bo själv. Det känns nästan som om det vore en bra idé. Går inte att laga något här inte. Synd att jag aldrig fick träffa din pappa. Synd att du måste dö. Ja, jag är jävligt seriös. Har alltid velat döda folk. Hur fan kan ni leva med er själva, som den vidriga smutsiga ohyra ni är?


Vill gråta lite, du är så vacker. Försvinn inte. Förlåt för att jag gillar dig så mycket. Förlåt för att jag börjar lipa när jag tänker på att aldrig mer få se dig. Och för att jag inte kan lämna mitt andra liv. Det känns bara så hemskt och jag önskar att jag aldrig mött dig för då skulle jag slippa att må dåligt över detta också. Önskar att jag aldrig träffat den jag är med nu heller. Hade sluppit all smärta och all glädje och jag kanske borde be läkaren skriva ut de där fina tabletterna som fick mig att sitta stilla på en stol och hålla käften hela dagen. Ja, lobotomeringar utförs alltså fortfarnade. Kemiska sådana. Och jag älskar det. Kemikalierna är jag. De är deras förtjänst att jag ens sitter här nu. Eller att jag vissa dagar mår så bra att jag kan skapa konst och spela tvspel. Du gillar dem. Vi borde gilla varandra mer ömsesisidigt någon gång. Sa samma sak på nyår för lite mer än två år sedan, men det var tvärtom. Vad hände? Människan försvann. Jag grämde mig väl ett tag med kom över det. Kommer nog över dig med ska du se. Det enda som består är kemikalierna. PRAISE THE LAWD.Tycker lite synd om min sambo, är orättvis nu. Älskar självklart honom mer än.... ja, någon annan kanske. Han försökte truga i mig en mazarin men jag vill inte ens titta på den. Och det med tanke på att jag bara åt en liten skål soyayoughurt med all bran och blev itvinga en banan och en slags äpplemüslibar igår. Är hungrig, såklart, men känner inte för mat. Allt smakar trist. Inte ens esspressohouse och vaniljsojalatten känns lockande. Vill bara röka på balkongen. Som jag gör just nu. Inte ens läsa en bok, bara vältra mig i självömkan och skriva att alla ska dö.

YOU are horrible people

Orkar inte blogga när jag mår såhär dåligt. Vill ha en ny mysig katt att klappa på. Vet exakt hur han ska se ut, choklad eller brunmaskad. Och jag tror att jag vill att han ska komma från Mockfjärdingens eller Golden Siamz och han ska jama jätemycket och vara jättefin och jag ska älska honom för evigt. Typ som med Nemo, som är min favorit a.t.m JA JAG ÄR JÄVLIGT RASISTISK NÄR DET KATTER. Bondkatt går väl an. Hade lovat mig själv att aldrig mer skaffa en, men nu gjorde jag det eftersom jag inte ville ha en död kattunge på mitt samvete. Tror att jag kanske köper min fina katt utan någons medgivande och så får han väl lämna mig om han vill.... JAG HAR JU MINA KATTER OOOOOAOOOAAAAOAOAOAO. Katter är så fina.

När jag ser er jävla fula lycka vill jag sticka ut ögonen på er, den strålar ur ögonen så de måse förstöras. Krossa alla tänderna på er med hammare så ni inte kan flina sådär överlägset åt mig. Fy fan vad jag hatar människor. Vill inte ens gå ut längre. Vill börja knarka och förtvina ungefär. GE FAN I MIG.JAG HATAR ER JÄVLA SVIN NI BARA SKITER I MIG DÖDÖDÖDÖÖDÖDÖ. Så där fick ni allt! Om jag verkar vara glad för er skull så låtsas jag bara. Jävla fulefanar, ni förtjänar allt ont i världen. Varför får bara jag all skit och ni glider runt på era jävla proverbial räkmackor? Jävla fitthoror. Vill skicka er till arbetsläger och skratta åt er när ni får diskbråck av allt arbete. HAHA, DÖDÖDÖ.

Orkar inte ha hit folk. Vill dricka sprit och lägga mig under köksbordet och rulla ihop mig till en boll. Sen ska jag spy på er. Spydde i fredags, nästan på en katt haha. Säkert den fula katten. Hade blivit ledsen om det var Nemo


Ska återgå till mitt människohat nu. Hejdå.AAA-HA-HA-HAAAAAAAAA, SIIIIING TOOOOO MEEEEEEEEE OSVOSVOSVOBLURSVOSVOSVO.

Trichobezoar

Köpte fräsiga rave-linser idag. Lyser under UV-ljus! Och lös-underfransar, fast jag köpte dem igår. Dock är det en olycklig kombination eftersom mina ögon bara rinner och dampar JÄRNET så jag får väl ta ur linserna sen! Fittfat vad sur jag blir. Ska ju ställa ut Nemo imorgon och då får jag itne ha sådär ont i ögonen som jag hade när jag hade haft kattlinserna i typ ett halvt dygn, minst. Kunde knappt se, det kändes som om någon flyttat hela jävla saharaöknen till mina ögon. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck!


Jaja, det ska bli kul med fest snart! Parkfest <3


DAGENS LOOK: Rave + 60-tal + damp!

Skulle fixa pandafrilla men mitt hår är för sönderblekt och glest så det fick bli 60-tal HAHA.


Nu ska jag drikka viiiiiin å bli asfull å inte årka upp vid fem imorgon och ställa ut Nemo the emo när jag är både bakfull och full på samma gång och vi ska vinna hela skiten för Nemo är bäst!!!!!!!!!!!!!!11 Och pappa ska köra hem mig till dem senare idag, stackarn ska hämta mig vid halv tolv och då är vi hemma vid.... ett ungefär :') Och så ska jag ta bort allt smink så.... jag sover nog bara tre timmar inatt!


PUZZHÄÄÄJ

MONSTERMIKROB

Drömde att du blev våldtagen av en polis i ett hotellrum, förut, innan jag vaknade. Jag skrattade och sa "SKYLL DIG SJÄLV DITT DUMMA AS!!!1" Och så kom min sambo som också var polis och vi skrattade och skrattade så att vi tjöt. Och så tänkte jag att jag kanske var elak som inte sa till dig att polisen hade AIDS, men sen kom jag på hur äckliga alla är så jag drog och åkte flygplan till Kina istället. Alltså inte för att det är bättre där, men i drömmen var Kina relativt folktomt av någon jävla anledning. Sen byggde jag om mitt flygplan till en slags karusell där barn skulle åka, men det kom inga barn. Lika bra det kanske, så jag täckte min karusell med en grågrön presenning och gick iväg. Kameran zoomade ut sådär som i film tills jag försvann långt bort i skymningen.


Ibland drömmer jag helt underliga saker. Säger inte att jag inte tycker att de borde inträffa. Verkligheten är nästan likadan. Jag önskar er Marburg och en trevlig helg! Marburg <3 Typ bättre än MRSA. Tänk om någon hade jätteotur och fick Marbug, AIDS och MRSA. Jag skulle inte vilja vara den. Alltså uppenbarligen kan folk inte sluta käka råa apor. Om folk inte satt och åt råa lik hade vi sluppit marburg och ebola och säkert aids också. MENVAFANSLUTAKÄKARÅTTKÖTTJÄVLASNUSKON.

Btw, läs det dör om vilka som får MRSA. Jag är rädd för usa nu.... vill inte ha mrsa. Även fast det är min heliga graal som jag nämner i tid och otid (nu även marburg! marburg, låter så hemtrevligt och gemytligt <3) så vill jag helst slippa att få stora jävla variga hålor i hela kroppen och typ.... extrem jävla kallbrand som gör händerna helt svarta. Om man har så... kallbrandiga?.... händer, kan man då bryta av fingrarna utan att det gör ont? Liksom bryta av dem och se hur det ser ut inuti.... tror det är ganska mycket var. Mer var än när mitt öra var infekterat. Jag vet för jag brukade kolla på såna där mysiga hemsidor med bilder på ruttna människor och folk med smittkoppor och kanske även lite MRSA. OK NU VET NI VARFÖR JAG INTE GILLAR NÄR KETCHUP OCH BEARNAISE-SÅS LIGGER BLANDAT I STRIMMOR.

En gång såg jag en film i hur de tränade barn att bli terrorister. De slaktade en gammal gubbe, sådär som de gör med djuren. Liksom tar en slö kniv och skä av luftstrupen samtidigt som de mässar religiösa saker. När gubben var död högg de av huvudet och barnen bara "YEEEEAH FAN VA ROLIIIIITTTT!!!!1 :DDDD" fast på arabiska. Eller jag vet itne exakt om de sa sådär men de var glada och skrek av lycka ungefär. Och dansade. Haha, brutalt <3


Så.... nu vet ni varför jag är så sepe :)))))))


Ang. bilden: JAG SATT OCH LÄSTE JUST DEN ARTIKELN FÖR ETT TAG SEDAN!!!!1 Och bara "vem faaaan orkade räkna ut det där?!?"

ALLTSÅ, FAN TA EN TILL VETJA!

Den blir aldrig tråkig <3

R.I.P mitt lilla gasrum.

Det enda jag vill veta var hur man säger "allt övervinner kärleken" på latin. Fick visserligen tvetydiga svar (Omnia amorem vincent/omnia amorem vincunt VADFANÄRRÄTTFANVETJAGTALARINTELATIN) men det är ju fan itne till någon hjälp eftersom ingen verkar veta ordentligt och alla bara börjar babbla om koherens, berättarteknik och "den tematiska strukturen" OCHFANVETJAGSVINSTÖRIGT. De är ju värre när det gäller språk än vad jag är. Kan iten alla dessa jeffla språktermer FANSKITERVÄLJAGIVADSOMÄRSUBJEKTOCHPREDIKAT.

Fast nu var det visst "Omnia amorem vincunt" enligt tre personer. Och google. Lite google, på norska. Kan inte norska. Är hungrig. Fast det är ju så, att allt övervinner kärleken. Hur kan någon tro något annat? BARAPUCKOBRUDARSOMGÖR.


Jajajaja, mår i alla fall jävligt dåligt idag. Har ont i magen av någon anledning. Sådär ont så att man bara vill ligga som en boll. Har inte orkat ta itu med mina problem eller min bilddagbok på flera veckor nu. Fast ont i magen har jag bara haft idag. Går nog över om jag inte äter. Brukar göra det. Tyvärr har jag kommit till en insikt; människor är jobbiga, snuskiga, smutsiga jävla äckel-varelser under all kritik. Så jävla lågt och vidrigt bara. Har därför börjar lyssna på musik hela tiden när jag är ute bland folk, förutom gymmet och liknande saker. Lyssnar just nu väldigt mycket på thereminens sälla toner. Hur lyckas jag få det att låta så jävla FULT och töntigt!?!? Säkert ordvalet. I alla fall så passar den där lite obehagliga ljudet (låter som något ett rymdspöke skulle spela på) så bra in i de där fultråkiga miljöerna som jag ändå inte pasar in i. Sitter med luvan uppfälld och ser sur ut. Och lyssnar på djup och svår musik. Typ Aphex Twin.


Min favoritblogg har blivit nerstängd! Hade inte varit inne på den på ett halvår, skulle friska upp mitt människorförakt, och vad hade hänt? DEN BRYTER MOT ALLA REGLER SÅ ENDAST SKRIBENTER FÅR LÄSA. Och jag är inte skribent. Detta är helt outhärdligt, var ska jag nu lyssna på min NSBM och lära mig korrekt rashygien?!?!??!?!??! Hahaha. Alltså näe, inte ok av mig!!!1Ni kan få en bild på Clara Rockmore istället.

Trankus

ORKAR INTE BLOGGA, LÄS OM MYRSLOKAR OCH SJÖHÄSTAR ISTÄLLET.


Ok kan blogga lite om att jag ska äta mexicalinuggets idag. OK HEJDÅ.

OCH SÅ KAN NI ROA ER MED ÄCKLIGA BILDER! VASSEGO!!!!1

 

trolllololololol r u mad? ;3

Girl.

HÄR SKULLE MAN SVARA PÅ KOMMENTARER OCH SÅ FUNKAR DET INTE!!!1 Så, Miku nu vet du varför jag iten svarade just nu. Men jag svarar såhär: Jo, fast den förra var värre! Och jag vill jättegärna bo i ett jättestort kollektiv där alla är snälla mot varandra och djuren och man kan få ha tre pojk och en flickvän om man vill! <3 (asså det räcker med en flickvän, tjejer är så jobbiga!)Fast nu hände det något bra, eftersom det är min årliga turdag, dvs fredag den 13 så fick jag ju såklart gå på The Zone med min Rebecka-fru imorgon! Fantastiskt. DUVETVEM ska vara där också <3 åååhåhåh och en tjej som alltid var så dryg i högstadiet! SKA FAN DRYGA SÖNDER DENNA GÅNGEN. Har typ tänkt ut 1000 olika dissar sen jag slutade nian haha <3 Kan peppra på som värdsta maskingeväret hela kvällen! Undra om hon minns den angenäma händelsen med brandskummet? Om inte måste minnet friskas upp. Eller så skiter jag i puckobruden och håller mig till trevliga personer. Som Den där snälla tjejen jag bara snackat med på internet! Åååh, hon verkar vara så snäll. Och hon äter inte djur heller så det är väldigt bra.ASSÅ ÅH JAG VET INTE VAD JAG SKA HA PÅ MIG SHITSHITHSIT försökte laga korsetten själv nu, hoppas det funkar!!!1 Åh rövknull!!! :((( Haha, borde selja shitt så jag får mer pengar till nya linser och kläder! INA RÖDA LINSER ÄR TRASIGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OMGOMGOMGSHITOMG


okhejdå!

(ps: ser inte ut såhär när jag seljer shitt, då är jag en liten man med arga ögon!)

KUVAD HEMMAFRU

"Assså åm du ska ligga pooo såffan näre håller på å knullar så behöveeer du faaaaen inte kåma hem ijeeen!!!1"


Nähä, då kommer jag väl iten hem igen då.
Eller det gör jag men då blir det minus på hämndkontot! Äh, kanske hinner med att tafsa någon på tuttarnapå hemvägen så jag går plus igen.


SKA I ALLA FALL UT OCH JAG ÄR GLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 <3<43<3<3<3<3 Dend'rkomemr och lla kommer och det blir fab, puss.

Nej nu lämnade jag köket för länge, ska ju laga mat iiihihihihihhi

Willow, weep not for me.

Helvetesdygnet. Har inte sovit bra de senaste två veckorna men igår urartade allting och THE ÄND IS NÄÄÄÄÄRA typ haha. Hahahahaha pojkvännen tycker att jag borde skaffa en ny pojkvän för jag är så jäva ful. Jag tycker att jag kan ha två samtidigt som kan väga upp varandras brister. SUITS YOU, FUCKFACE. Ge fan i att kalla mig ful. Nu vågar jag iten gå på The Zone på lördag eftersom jag då inte får komma hem igen. VILKET ÄR MIN LAGLIGA RÄTT EFTERSOM JAG ÄGER HALVA LÄGENHETEN DTT JÄVLA KUKSLEM. Är så jäääävla trött på att få höra "Hållkäfthållkäft stäng din käft, spegla dig, är käften öppen? STÄNG. DEN. DÅ." och itne få bitcha tillbaka. Så igår fick jag ryck deluxe och höll på att dänga en glödhet plåt i skallen på fanskapet. Slutade med att jag grävde lite i armen med en gaffel istället. Skulle ge honom en matkniv (eftersom jag är så jävla sjysst och både köper och lagar mat med mjölk och sån skit i till honom för veganskt är ju så jeeeeffla vidritt asså!!!1 kul att inte kunna äta sin egen mat ungefär. köper fan gelatingodis tll djävulen också.) men då försökte han bryta mina naglar. Försöker man bryta av mina naglar dör man. Så är det bara. Jag tapade fattningen helt i alla fall. Slutade med att vi åt i tystnad och sov i tystnad och itne sa godnatt förutom att jag fick höra att mina öron är så jävla äckliga och mitt ansikte ser ut som fan och mina tatueringar får mig att se billig ut.


Börjar fan lessna på riktigt nu alltså. Och han kallar mig elak?!? Nämn någon som hade orkat med detta varenda jävla dag utan att bli helt mordisk. Sen tyckte han att jag plågade Kali när jag sparkade bort henne lite lätt (INTE HÅRT, det såg kanske hårt ut möjligtvis.) bort henne från mina fötter för hon ville gnaga på mina tår. Hatar när saker biter mig i fötterna!!!!!!!!11 Men VAD FAN LIKSOM?!?! Lägg ner. Jag vill inte få ett par huggtänder inborrade i mina tår. Är det onormalt på något sätt eller, ska man inte tillrättavisa djuret då det skadar en? Haha, dör lite.


Så när jag då ligger sömnlös och försöker att inte ta åt mig av "ja, det är ju i alla fall någon som VILL gifta sig med henne öven om hon är fet" eller rasistiska uttalanden så som "dina öron ser ut som såna där jävla negeröron som de där i negerbyarna har!!!1" och kanske "du är så jäääävla elak, du vill bara skada mig jag kan inte lita på dig för du vill bara knulla med första bästa människa du ser" och liknande grejer. Vad tänker jag på då? Gissa fem gånger. Blod, död och hur jävla snygg handendärkillen är. När jag väl somnade inatt drömde jag att inte ens han skulle vilja vara med mig. Lipade när jag vakande haha. Och jag gråter aldrig längre för det tjänar inget till <3 HAHA, seriemördarutbildning typ. Alltså, ja jag skrattar åt eländet. Har ändå aldrig varit med om ett normalt förhållande. Finns det vanliga, snälla människor som älskar en utan att skada en eller vilja ändra på en? Kanske handendär är mycket bättre? Fast *censur* är ganska *censur* så att det inte *censur* när man *censur* (<- REBECKA FATTAR. Haha) han kan i all fall hångla ordentligt, har inte träffat en man som kunnat hångla ordentligt sen..... -06? Kvinnor hånglar bättre. Brukar hångla med kvinnor. Eller personer, i fall de inte vill kallas för typ... kvinna eller man. Försöker säga rätt här fakktizt!!1 Så att.... ja, jag tänker på dig och du borde lesa min blågg för jag säjer snela sakker åm dajj hela tiden u säxxi ilskbest! Avtändande som faan <3


Btw så säger man faktiskt inte negerbyar. INTE OK. Man säger inte heller typ tjugge andra sake rsom är mycket värre och som jag itne ens vill tänka på att jag har hört från någon jag BOR IHOP MED. Alltså ok om jag blir elt cp på fyllan och säger såna saker för att jag får sämst humor och lite tourettes, men inte i nyktert tillstånd. Inte ens på skämt. Ok, kanske om du är efteterbliven och rasist och jag under pistolhot måste umgås med dig och du skulle slå ihjäl mig om jag sa att hudfärg inte alls påverkar din IQ. Eller det gör den, fast bara om du solar solarie varje dag. Då påverkar väl snarare din IQ din hudfärg, men ändå.Och likt förbannat älskar jag fanskapet fast han är så eeeevööööl!!1 SJÄLVPLÅGERIET. DAGNYDAGNY I NAMN AV DET SÄMSTA INOM OOOOOOOOOOOOOOOSS!!!!!!11 *dö på tågrälsen* eller nåt <3 Haha felcitera litterära klassiker. Jag är bäst, om itne blir jag jävligt mycket starkare för varje gång någon skadar mig. Till sist komemr jag att bli en superhjälte som slår föräldrar som slår sina barn (jamenasså de borde ju tycka att det är ok...) och plågar alla djurplågare och våldtar våldtäktsmän med stora kaktusar. Och skriker elaka saker! Och ni får skirka typ "ÅÅÅH SUPERBITCH, HJELP MAAAAJ" när ni är i knipa så kommer jag och bitchar järnet :DDDD(hahaha finna sig i sin tillvaro, exoerten har talat. jag skrattar faktiskt på rly, irl och allt!!1)

GUL OCH SOLBELYST BRUD.

Catsoup.

ÅH SJÄLVHATT.Typ såhär: Ååååhjagärsåtjockåhjagärsåfulåhjagharnogblivitbrunåhjagärrödiansiktetåhjaghataralltåhjävlsröv
hålkukfittafathandgranat.


Måste gå ner 10 kilo påtvå månader, men jag ska faaan klara det! Måste få botr det äckliga fettet på höfterna. Så osexigt, hatar kvinnliga former. Naturliga då, gärna silikon. Borde fan plastikoperera mig :DDDDD Ska bli så jävla snygg och smal och bäst av alla och kuka sönder tillvaron för alla jobbiga småungar. OK.


Och så luktar något illa här inne. Säkert jag!

The reward is cheese!

Hade det fab as fakk med Mathilda igår! Vi piercade oss (haha, piercar mig vare dag!!1) så det där med "sista piercingen för i år" var bara skitsnack. Hoho. Vi åt även veganpizza på Kellys och den var jättegod. Speciellt god för att den inte hade djur i sig och för att jag itne fick ont i magen som jag alltid får om jag fuskar med mjölkprodukter... Min kropp vill nog vara vegan. Och så snackade vi sönder och samman! Gillar att Kellys har en "hen" toa <3 Typ, DAMER, HERRAR, HEN.

Kom på lite senare att jag var jävligt dum som rökte så mycket med en nygjord läpppiercing, tänk om de får... frispel! Kanske dör! Äh, så illa kan det nog inte vara... Rökning är mycket bra för hälsan. Fick en goodiebag från apoteket också. Eller goodiebag, snarare en påse full med giftiga kemikalier som jag ska stoppa i mig som var stor som en halv ica-kasse. Tror jag har en liten kemifabrik inuti kroppen. Annars har det väl mest varit bråkigt som vanligt. Drömmer om lyckan med något/någon/alltet och skrev ett långt jävla manifest igår tillägnat mitt livselixir! Gick runt och ticsade järnet med. Alltså måste sluta vara så jävla tweakddddd in pabblikk .

Nu ska jag spela tvävspäl som vanligt och kama min påzkliljegula man tills den slutar vara tovig pga för mycket tupering och hårspray igår! Och sen blir det promenad. Och imorgon bloggar jag mer. Och och och och!

Random bild för att pigga upp stämningen lite!

 

 

 

pspsps: fatta hur mentalt misshandlad jag blir varje dag eller. HAHAHAHA, destruktiva förhållanden är alltid de bästa. PUSS PÅ ALLA ELAKA MÄN!


Gillar inte förändringar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Sambons mamma ringer. När jag svarar säger hon "vilken rolig dialekt du har!!!"
WTF, vi har träffats innan, haha. Jag pratar inte SÅ mycket göterborgska :(((((Alltså ska laga mat nu. Skaulle laga mat vid 18:00. Hatar när folk säger att man ska göra saker FÖRE AVTALAD TID. Varför säga 18.00 när man menar 17:30?!?!?!?1 W.T.F

I, ronin.

Är så trött, så trött. Vaknade vid 8, somnade vid 2 och vaknade typ en gång i timmen. Sen drog jag till frisören vid halv tio och färgade håret illgult! <3 Neongult haha. Frisören blev så nöjd med reultatet att hon lovade att köpa in ett par tuber gul färg extra så jag kan få köpa dem av henne, de verkar sitta minst dubbelt så bra som Directions färger. Hon tuperade även mitt hår as fakk så nu har jag värsta popfrillan hoho. Köpte lite hårspray och sån skit, hela kalaset gick på 1.400 :') Brände 1000 spänn till sen för jag är så jävla rik. Eller inte. Men jag betalade handpennig till mina nästa tatueringer (plurar ja, 11 stycken blir det sammanlagt hehehe.... inga stora dock så dånt wöööri!)


Självklart kunde jag inte låta bli att pierca mig när jag väl var i studion, skulle ändå byta till en kortare stav i läppen.... Piercade en medusa och det får bli den sista percingen för i år.  Nästa år kanske jag gör fler, vill ha septum också... ;)


Så.... NU ÄR JAG FAN PANK, TRÖTT OCH HUNGRIG. Har även blivit hipster på heltid typ, haha. Dricker fan vaniljsojalatte typ en gång i veckan och går runt och är smutsig och dryg i sepetighta jeans och har luvjackor och t-shirts med konstiga tryck. Och så förolämpade jag en rullstolsBUNDEN (hatar det där jääävla buren, säger även neger och krympling och tänker aldrig sluta så skit i det du) HAHAHA. Han sa "är det maskerad eller, faaan vad ful du är!!!1" och då svarade jag "är det rullstolsrally eller, faaaan  vad handikappad du är!!!1" Ok, det var kanske taskigt sagt av mig men det är väl inte så jävla sjysst att basunera ut hr fula folk är bara sådär?!?


Imorgon blir det träff med Mathilda :*


PUSHÄJDÅOK!!!1(ps: FATTA IRONIN I RUBRIKEN OLOLOLOLLOLLOL)

The snällness of föräldrar!

Åh!Åh!Åh!Åh! ÅÅÅÅÅH!!!1


Nej jag fck inte multipa orgasmer. Jag är glad! Varför? Jo, för att jag fick denna onda PÅÅÅÅNI av pappa:Tjejen i kassan fick välja själv mellan fem olika jag önskade mig (pappa är dålig på att välja) och då valde hon denna! KÄNNER MIG FAN TRÄFFAD HÄR ALLTSÅ. Eller ok, det gör jag inte för hon känner inte mig. Men det var lite kul att jag fick Satana istället för typ... Corpsey Puff, haha <3 Å andra sidan köpte pappa en rosa hoodie till mig så hon kanske inte trodde jag var ond... eller så trodde hon det eftersom jag ville ha en rosa hoodie. VAD FAN VET JAG.


Jag är trött nu. Gick upp vid 8 och sov asdåligt hela natten :(((((((((((((((((
Har börjat bli sådär störig med mina smileysar märker jag haha, göra dem helt... långa och överdrivna!

Kom hem till lägenheten vid 21:30 igår, hade det jätttrevligt hos mami och papi, de bjöd på falafelrulle, en matkasse och ett halvt par jeans. Eller, de betalade hälften etfersom de kostade 800 spänn... med rabatt! De är tight as FAKK och värsa... hipsterbrallorna.... kommer nog bild någon gång när jag känner för't! Har så blandad klädsmak, som ni kanske har märkt ;) Ena dagen är jag klädd i lack och spets, nästa blåjeans och sweatshirt för att övergå till någon form av färgspektra med tyllkjolar, hello kitty-linne och neongröna strumpbyxor. Klädkameleont! <3


Nej, nu återgår vi till vad pappa har köpt till mig i london!!!1 /bortskämd_brat_5000

En sån här tröja fick jag:

Och ett sånt här halsband:

Mörk bild, jag vet. Och så separ det lite när man har det på sig och vill bara snurra så att man inte ser texten men jag gillar det ändå!

Väskan längst ner fick jag också, skitstor haha! Han trodde att jag ville ha en väska som var större än den översta på bilden, men jag menade störra än min nya vardags-väska som han köpte senast han var i London, för den var så jävla liten att man itne får plats med allt man vill ha med sig. Men då fattade han helt fel som vanligt, så han köper en ny nästa månad som är i rätt storlek <3 Nu låter det som om jag är jättebortskämd, men han erbjöd sig själv och då säger man väl inte nej? Gratis är alltid gott!!1

Fick även en silvrig ögonskugga från M.A.C, hehe.

ALLT FÖR IDAG, OK HEJDÅ!!!!!!!!!!!!1 Nu ska jag redigera tusen bilder!!!1 PUZZ.

ALL FIGS MUST DIE.

Jag och brorsan har musik-krig! Han spelar.... uuuuuh... hardstyle... JAG SPELAR MC DEVVO!!1 Euronob haha <3 Sitter och leker disco haha.

VÅGAR INTE SKCIKA MEDDELANDEN TILL STEVE ALBINI PÅ FACEBOOK!!!1 (dvs en av mina största idoler)

Fyy.


Enda bilden jag kunde ladda upp typ!!!1 Haha. Måste ladda upp fler <3
Ååh så fiiin svamp <3

/dampasfakk!


ALLTSÅ HOPPAS VERKLIGEN JAG HAR MASK FÖR JAG VILL HA PIZZA OCH MASKEN FÅR ATT OPP DEN SÅ JAG INTE BLIR TJÅKK!!1 Seriöst.

Stackars er som läser idag :')

Rainbows!

SKULLE BÄDDA IN DETTA DÅRÅ, Men det gillade visst itne den som hade lagt upp videon för embedding är inaktiverat så ni får glo såhär:

HAMBURGERTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIME <3<3<3

You're in a laundry room!/Wash N Dry

Det första är ju den mest briljanta låt om en sköldpadda någonsin, det andra är lite utfyllnad som passade ihop med det första namnet. En låt också.


Kaotisk morgon. När ingen är hemma agerar jag lite som i: Fragment: eat yourself out of house and home/make a meal of nothing at all/throw up, do it again/it's your arms it's none of my business/he's fucking you he's a total stranger/if it makes you feel better

Ska försöka gå en mil idag, vet inte hur jag ska lyckas. DET HAR REDAN GÅTT EN HALVTIMME, FÖR.SENT.NU.
Ingen får någonsin ta er, aldrig någonsin. *welliwellwellwhatdowehavehere?* er så otroligt mycket och ingen av er får försvinna någonsin. Hur ska jag klara den fria marknaden? VI KOMMER ALDRIG ATT SES IGEN. Ångest vad fan. Kan inte klara mig mot den där jäääävla bruden. Ska fan slå in skallen på henne om jag ser henne. Hr nu två fiender, en ärkefiende och en störig jävla ful brud. Bra. Eller inte. Det suger fan.


Detta kommer att sluta illa. Jag kommer att vara FORVER ALONE haha, och det kommer urarta till kakofonin och helvetet och blooodådöööödåhäråiiiiin typ. Disharmonin. Var så jävla nära, varför tänkte jag efter? Det är verkligen iten normalt för mig, ska ju tänka efter EFTERÅT, ska bara köra på som fan haha. Nej, det var utav respekt för andra närvarande människor som inte vill se mig... sårbar... eller, jag är ganska pryd bnär det gäller vissa saker. HERREJÄVLAVADJAGÅNGRARMIG trodde jag skulle ångra motsastsen... men m,an ångrar bra det man aldrig gjorde. Förutom att skaffa sambo och katt kanske.


Ppppllllllrrrrrh, T'Pring hoppade upp på bordet och den lilla kalla tassen nuddade min hand. Så söt <3 Nu sitter hon på förstärkaren och tittar på mig. Nemo tittar bara på en när man pissar. Jävla fetischist. Nu tvättar hon sin lilla näve. SÅSÖTJAGDÖRLITTE!!!1 Borde försöka fota det någon gång.


Dessa djupa diskussioner, haha, och musiken, haha, och håret som luktar lite parfym blandat med... jag vet inte vad, något som inte riktigt går att sätta fingret på. Varför så förvånad? Är jag så otroligt underbar? Haha <3 Vill nog hellre... ha ett alternativ tack.

Nej, måste tvätta bort det smink som runnit, gå ut med Nemo och käka en ny macka eftersom den gamla råkade bli RE-GU-RGI-TA-TE-D hahahahah! Eller ja, den ramalde utanför munnen. Jävla festis och choklad och JÄVLA GODIS JAG HATAR NACHOIS OCH GODIS OCH HELVETE VAD GOTT DET ÄR MED GODIS OKHEJDÅ.


Nej jag r inte pyskiskt störd, vad får dig att tro det? Imorgon ska jag hem och knulla med min sambo!!!1 Näää... eller jo... och jag ska tänka på.... DIG när vi gör det! ;) (alltså vad faaan Jixi?!? ta dina jävla antipsykotiska på skäliga tider så du inte blir såhär flippig och...tweakad.) (psps: REBECKA, din man ska kammas vid nästa tillställning! <3<3<3<3<33 haha)


Fast nu hittade jag en så sjukt rolig sida så jag dör. Ni komemr dock att tro att jag har tapppat fattningen helt. Men jag har sämst humor. Elak humor. Sär liiite over the top. Gissa femtiotusen gånger varför jag lärde mig tyska liksom? ;) ps: fy faan vad bra folk är på att måla gore i paint nu för tiden. HAHAHA MY GOD LOLOCAUST <3 Säg itne att jag inte varnade er....hehehe

Other qualities.

Jag är hemsk, igen. Tänker på det. Igen. MÅSTE. HA. MER. Det blir liksom som en drog, en människodrog. En människa som är en drog. Underligt. Brukar då verkligen inte bli såhär knäpp. Inte såhär länge. Måste lobotomera mig själv. Kemiskt. Blir för jobbigt annars. Lipa lite, så fin årgång liksom. Nästan helt perfekt, men vem är helt perfekt? Vill klippa och klistra en egen mäniska, den bästa någonsin och den skulle aldrig lämna mig, aldrig tröttna, alltid vara lika intensiv som jag. Alltid vara ute efter dessa eviga toppar. Skulle ligga i sängen i tre dagar, kolla upp i taket och prata om hur bra vi är. En gång när jag inte hade sovit på mycket, mycklet länge träffade jag en sådan person. Frågade hur han kom in i mitt rum. Genom dörren sa han. Vi pratade i en halvtimme, men när jag skulle kyssa honom var han borta. Förstod att jag hallucinerat och diskuterat med mig själv. Tur att ingen hörde. Började disekera borrmaskiner istället. Ville inte sova. Vill fortfarande inte sova. När jag sover drömmer jag alltid om dig och jag är livrädd för att råka säga ditt namn. Jag har redan fått nog med problem. Borde kanske citera en låt här, senaste skivan och jag vet att du älskar den. TILL DIG. Nej vet du vad, det gör jag inte.


Jag skäms så. Jag tror jag dör. Den här stora skärmen hos mamma gör inte saken bättre. Kan typ dra upp allt till life-size och FAPFAPFAPFAFPAPF. Fast jag fappar aldrig. På riktigt. Och allt detta är helt otroligt jobbigt och ibland önskar jag att jag dog den där gången -06, hade sluppit all jobbig SKIT.


Nej, nu kommer pappa snart hem med presenter och jag kommer att bli så glad. Hoppas jag får kläder. Hoppas jag får silverklänningen! Vet vem som ska få se den först. TYP REBECKA OK. PUZZ.


(fast kuk! KUK. Haha, tror jag har blivit fem år gammal. Säkert allt socker jag vräkt i mig idag. Lägger inlägget i DO WANT-kategorin eftersom ja..... jag vill ha det. den. sex. HAHA TROUBLEGIRL! <3)

Fucking bed wetter, I want your sweater!

Idag ska jag äta på Max!!!1 Haha, höjdpunkten <3
Fast det är ok för jag komemr att ha promenerat tre timmar sammanlagt idag. Blodprov imorgon också, men jag är inte nervös alls! Känns skitbra.

Nu ska jag spela Bioshock 2 igen, ni kan roa er med en fin musikvideo så länge :DDDD

Så jävla bra haha


ASSÅ FY FAN TRAGEDI SÅ JÄÄÄVLA ARG FAKKINSHITITTIESASSMUNCHER!!!1

Nu ska ni få ett riktigt jävla inlägg!!!!! Som är lite argt och lätt att hata kanske. Ja, haters, nu får ni hatta på rejält här!

Bin Ladin ska då vara död. Och begravd. I havet. Skitbra tänker man kanske då. Ja, det är väl ganska rätt åt honom att han dog eftersom han har dödat och plågat och IRL-trollat sönder två big-ass-skyskrapor. Rätt ska vara rätt liksom, har man dödat får man väl dö själv. MEN HAN KUNDE VÄL GE FAAAAN I ATT BLI SKJUTEN TVÅ MÅNADER INNAN JAG SKA TILL USA?!?!?!??! Jävla......kukhora! Jävla USA också för den delen, de skulle tjäna på att jag kom dit!!!!!!! 2000 dollar skulle de tjäna, inte fy skam det inte. Men neeeej då, de måste gå och döda en fakkin jeffla terroristledare så att alla terrorister antagligen får ragedamp och trollar ihjäl folk igen. Det är i alla fall vad min mamma tror. Kanske pappa också, men mest mamma. Själv skiter jag i om jag skulle bli sönderbombad i USA eller om inrikesflyget skulle bli kapat eller om jag blev tagen som gisslan osvosvosv SÅ LÄNGE JAG FÅR SHOPPA INNAN!!!!!!!!!!1 Då kan jag dö lycklig. Och hur jävla hemskt är det egentligen om planet nu skulle bli kapat? Jag är fan nerdrogad (inte illegala droger då, så jävla dum är jag inte. får faktiskt saker utskriva som jag tar vid behov. så det så.) varje gång jag flyger för jag är flygrädd och i det läget så skiter jag fullständigt i om det kommer ett par otrevliga män och styr planet rätt in i fula jävla cp-pentagon. Lite synd om de som inte är påverkade kanske, men det skiter väl jag i. Man dör ju av kraschen liksom, ganska snabbt också så man behöver inte lida så länge! Eller om de nu skulle bomba lite här och var i typ... Los Angeles. Ok, det gör säkert asont att få benen bortsprängda..... MEN FAN VAD TUFFT DET ÄR MED BOMBER. Skiter i det också, har ju värsta berättelsen om jag överlever. Och vem behöver ben i dagens samhälle? Kolla på han den där som är känd som inte har varken armar eller ben, han klarar sig ju skitbra. Bomber är bra. Skulle man dö av bomben dör man ju snabbt. Blir man tagen som gisslan av terroristerna och de låser in en i en stor byggnad och tvingar en att hålla käften och lyssna på asdålig musik och inte sova eller äta eller vad fan man nu gör med sin gisslan så kommer med all säkerhet SWAT och kanske CIA eller FBI och militären med stridsvagnar och folk som skriker "HOO-HAAAA!!!1" och har stora muskulösa armar som håller i stora vapen! Och kanske bomber. Typ såna dör coola killar med exoskelett som typ.... dödar alla! Och så blir man känd om man överlever. Om man dör blir man ju skjuten i huvudet. När jägare jagar djur skjuter de djuren i huvudet och det gör ju inte ont och är alltså rättfärdigat, säger de ju. Då måste det ju stämma. Överlever man det får man ju ont, men man får ett coolt kulhål på köpet och kan leka 50 Cent liksom. Fatta grejen, heltufft! Det blir ju en skitbra resa i så fall. I värsta fall dör jag och folk komme att lipa och bara "Ååååh guu va många som dooog, å min kåmpis speciellt, hon dog typ mäst av alla!!!!1" men då är jag död och då bryr jag mig inte. Jag vill bara köpa saker, är det så svårt att förstå? Jag vill konsumera så mycket att de stackars indierna blir utan ström i femton år!!!! Shoppa så mycket att de måste hugga ner halva Amazonas för att kunna tillverka nya saker!!!! Handla tills polarisarna smälter i ren protest!!!!! Spendera pengsar tills ozonlagret liknar en schweizerost (logiken haha) SÅ MYCKET SKA JAG KONSUMERA.


Nu ska jag återgå till mitt andra arbete: ladda upp bilder på det som hetetr bilddagboken för en vecka sedan typ och nu heter GAYVIEW.... Eller Dayview. Men det kunde ha varit Gayview om det var mer homosexuellt. Eller om jag hackade det, för att retas. Borde fan göra det. Jävla töntar som bara ska byta namn och design!

TYP SÅHÄR ARG OCH SUDDIG ÄR JAG NU!!!!!!!!!!!1

---

Haha, musiken som kommer i laddningstiderns i Bioshock 2 är så bra att jag nästan hellre lyssnar på den än spelar. Spelar Minerva's Den at the miment för de som undrar...

Alltså, näe.

Blöblölblö!


Lever men vill hellre spela Bioshock 2 och drömma om nya tatueringar så ni får hålla tll godo med detta inlägg tills imorgon! PUZZZZZ.

RSS 2.0