Chinese Kitchen Knife

Bad boy 'til the casket drops.

Jumping out the window, letting everything go.

Neeej men jag kan inte hjeeeelpa det, jag har alltid gillat hiphop haha. Nu har det dock gått lite över styr, med alla promenader och allt så har jag kommit på att hiphop och dancehall är den BÄSTA promenadmusiken för det är så svängigt haha. Så nu försöker jag tvinga sambon att ladda ner allt med Lil Jon, Eek-A-Mouse, Beenie Man, Ying Yang Twins, P. Diddy, 50 Cent, Kanye West osvosvosvo SKITPINSAMT :((((((

Det är så satans kul bara när vissa feminister blir så satans förbannade på mig när jag säger att jag älskar hiphop Lil Jon och bara "BACKBAKCBAKCITUP STOP THEN WIGGLE WITH IT YEAHYEAH SHAKE DAT MONEYMAKERRRRRRR TIL ALL YOU BIAAAAATCHES CRAWL BEAT DAT PUSSY UP" tycker att jag är kvinnorförnedrande. Då får jag väl vara det då. Skiter i er, pissbrudar.
VARFÖR är det då så bra med hiphop? Varför blir folk så sura på mig och min hiphop? Varflr reagerar de inte lika negativt på discomusiken? INGEN VET. Suck my cock!!!1

Men jag gillar ju såndär gammal musik med. Typ Dean Martin. Så helt hemsk är jag ju inte.
ffffffu.

MEN JAG ÄR INGET DJUR. Jag är fan inte dum i huvudet och jg är itne äcklig. OCH JAG TJATARR FAN ITEN DET ÄR VETTIGT JAG HATATATATAR DIG. Min skalle är ingen "ballong som de tpyser ut luft ur" OCH JAG TÄNKER FAN ITNE SAKTA NER DITT JÄVLA ASASASAS. Nej det är ingen där KUKHUVUD.

APOKALYPSEN.

Nej nu ska jag fokusera på något annat. Som på apokalypsen. Tänker köpa överlevnadskit för vildmarken, en repstege, konserverad mat och machetes. Många machetes. Repstegen är till för att jag ska kunna kättra mellan balkongerna i mitt hus. Man vet ju inte om de där inne är döda och då kan man loooooooota järnet! UTAN REPSTEGE KOMMER JAG ANTAGLIGEN RAMLA NER OCH BRYTA RYGGRADEN OCH BLI UPPÄTEN LEVANDE BUHUHU. Ska köpa planka som jag kan ha för att gå mellan lägenheterna utan balkong också. Kan finnas värdefullt vatten där inne, ju. Det är ju svårt att bryta upp dörrarna. Alla machetes ska jag ha till zombiedödandet. Ska ha baseballträn också. Och kevlarkläder. Svårt att fixa allt. Hatar fan apokalypsen.

Handgranat.

Censuren fråntar mig rätten att gnälla om min livssituation :))))
ALLTSÅ ÄR ALLT SKITBRA. Ingen bråkar, neeeeeeeeeeeeejrå.
Fast om jag inte brdde mig så mycket förut bryr jag mig ännu mindre nu. Önskar mig bort till min gamla hemstad och vargarna som vill äta mig levande. Äta och klämma och riva till småbitar med sina klor.
Dock bryr jag mig om de som bryr sig om mig, och för deras skull sjunker jag inte så långt som jag hade önskat. Så länge jag har den där spillran av mänsklighet kvar så kommer jag bry mig.

DEPPET HOHO.

Apdräkt.

Fick panikringa psyk igår för att få nya tabletter. Ett tag trodde jag att jag skulle behöva åka till akutfanskapet men det ordnade sig efter mycket krångel. Så idag fick jag mina pillz och jag fick dem som tuggizar!!!1 Alltså, de är väl inte tuggisar egentligen för om man tuggar dem domnar hela tungan av men man kan ju låtsas. VILL HA FLER TUGGISAR. Kan inte tugga upp alla idag, heh. Men det kommer jag inte hinna för jag ska köpa en sk*nka idag, vegansk julskinka för de som inte vet. Åh jag har velat smaka den i två år nu och man måste vara ute i tid för att få tag på en så jag hoppas verklgien pappa och jag hinner få en <3 Och DÄRFÖR kan jag inte flumma runt och sepa för då blir han arg och kör hem mig igen. Haha. Han vet ju att jag är ledsen och så, men det rättfärdigar liksom inte riktigt att käka upp sin kvällsmedicin på dagen. Kanske en tablett då, men inte mer.

Försöker även beställa lite kläder i smyg och dricker massa kaffe. Det känns fel att må bättre idag, men jag orkar fan inte lipa mer nu. Igår var världens sämsta dag. Jag åt ingenting tills min kille tvingade mig att baka muffins och slänga ihop någon random gryta till middag. Ville bara gömma mig under täcket eller lipa i skogen. Så jävla själviskt, jag vet ju att han blir orolig när jag är sådär knäpp, han blir orolig för att jag ska dö jag med och därför blir han väldigt, väldigt arg när jag inte mår bra.

NEJ men nu får jag inte köpa för mycket, ersätter ett beroende med ett annat typ. Hoho.


Hörs.


Void.

Jävlar vad sur jag blir. JAAAAAAAAAAAAAAG HATAR DIIIIIIIIIIIIIIIG.
Vill ju vara med dig, jag orkar fan inte detta just nu.Fick ut silikonskiten btw.

Ode to acid.

Hej igen.

Gick upp vid 8 idag, fast jag knappt sovit på hela helgen. Sitter oh röker på balkongen i mina hello kitty-fleecebyxor och fuskpälsig jacka som slutar vid höfterna. Endast. Orkade inte klä mig fräschare. Väntar på att vårdcentralen ska ringa upp. Jag har nämligen varit så jävla efterbliven att jag (misstänker, då) råkat pilla in en bit av en silikonöronpropp i örat och itne kommit för mig att ringa förrän idag. Detta var i torsdags. Har fan inte pallat. Vill mest dööööööööööööööeh som något jävla emo. Heh. Nej men så nu har jag skitont i örat plus att jag har haft lock för det sen i fredags. Petitesser efter vad som har hänt vsserligen, hade det inte varot för att jag började tappa känseln i det igår så hade jag inte brytt mig. Har nästan ingen känsel alls kvar i höger öra och det är väl lite oroväckande.

Känner mig elak för att jag inte gråter så mycket som jag borde. För att jag inte orkar något, för att jag ska handla mat i göteborg med pappa på onsdag. För att jag vill bort. Inte bort som för alltid, men bort som i en vecka.

Nu ringde de upp gen, fick en tid om en timme så jag får klä på mig lite nu. Hoppas mitt öra inte är helt nektrotiskt på insidan bara.

Och tack tjejen (minns inte ditt namn nu, sorry) för den fina kommentaren. Och jo, det som hände var nog det som du misstänker.

Ska försöka må lite bättre snart.

BYEBYEBYE.

Till Frida, nu är det du som är en it-girl of the sky.

Blev visst mer drama än vad jag trodde. En vän är död. Jag vill inte skriva för mycket, vet inte om det blir följder och framförallt så har folk som inte kände henne inget med detta att göra. Det är så jävla hemskt och jag vill bara spy på folk som ska gotta sig i andras olycka, jävla gamar.

Men nu ska jag skriva till dig, fina tjej.
Fan, vad har du gjort? Jag kan inte sluta gråta. Älskade vännen, VARFÖR????? Varför du, kunde du inte ha levt lite längre, kunde vi inte ha blivit som systar som vi trodde vi skulle bli? Något av det sista du sa till mig var att vi nog skulle bli bästisar i framtiden. Men det blev ingen framtid för dig. Fina tjej, du kommer alltid vara ung. Du berättade för mig att du skulle flytta hemifrån så snart som möjligt så du kunde få en ny hund, en chinese crested och om jag lovade att aldrig berätta för någon så skulle du säga vad hon skulle heta. Och jag lovade och det löftet ska jag hålla för all framtid. Det var ett sött namn sa jag, och du blev glad och pussade mig. Jag önskar att jag kunde ha hjälpt dig mer. Jag önskar att jag inte var så dum. Jag önskar framförallt att jag skulle ha fått känna dig bättre, för fast vi bara träffats två gånger ändes det som om vi alltid känt varandra. Vi hade pratat i över ett år, visserligen, och det var tack vare dig jag blev vegan. När jag gick hem den där kvällen somnade jag lycklig, för jag hade fått en ny vän som tyckte om mig lika mycket som jag tyckte om henne, någon som förstoddt där helvetet jag lever i, någon som lever i det själv. När jag vaknade nästa morgon och smsade dig trode jag att jag gjort dig arg när du inte svarade. Sen gick det en dag, på något sätt visste jag det nästan men ville inte tro på det tills en väldigt nära vän ringde och frågade om jag visste att du inte fanns mer. Varrför gjorde du som du gjorde, visste du inte eller ville du? Jag försökte varna dig, om inte ens jag klarar det varför skulle du göra det. Men du ville inte höra. Jag vet hur det är, sötnos, jag vet mycket väl. Hur jobbigt det är, hur man vill fly och aldrig komma tillbaka. Hur man inte kan hata sig själv nog, hata svagheten och allt äckel. Hata hur fel man är, hela sin jävla existens och bara längta efter inre frid. Nu flydde du nog lite tidigare än vad du ville, men du har fått din frid nu och jag tror inte du hatar dig själv längre. Det känns lite lättare om jag tänker så. Jag hatar mig själv för att jag inte gjorde mer för dig, jag kunde ju ha gjort mer. JAG VAR JU DÄR FÖR HELVETE VARFÖR GJORDE JAG INGET!!! Jag såg ju att du inte mådde så bra men du var pigg och glad och pussade mig, trodde ju att du skulle vakna nästa morgon. Du var så fin, jag gråter när jag tänker på hur ledsen du blev när du såg mina armar, när jag berättade allt för dig. Du sa att jag inte skulle må dåligt för jag var fin. DU var fin. Du var underbar. Du var för fin för att vara sann. Och vi kommer aldrig mer ses igen. För sin skull önskar jag att jag trodde på ett liv efter döden. Men jag kan inte hur jag än försöker. Jag vill inte att hela du ska vara borta, jag VILL ju att du ska leva i något fantasiland i en annan verklighet med alla dina döda vänner och hunden du saknade så mycekt att du vägrade tala om honom, och när jag dör vill jag ju vara med dig. Men det går inte, kommer aldrig att gå.

Vill bara krama din lilla beinga kropp igen, vill säga till dig att du ska få allt du vill bara du slutar vara död!!! Jag skulle ju ge dig en teckning av hunden, jag skulle ju sova hos dig nästa vecka och vi skulle ju ut och resa i december. Varför kunde du inte leva lite till? För min och alla andra vänners skull kunde du väl ha gjort det? JAG SAKNAR DIG REDAN. Men nu har du den där friden du saknade, den du letade efter. Nu är du fågeln, och jag är kvar här och saknar dig.

Why did you have to slip away?

 

Hoppas ni förlåter mig om jag inte pallar att skriva här på ett tag. Det här är det värsta som hänt mig. Helt jävla sjukt.

Llama of the drama.

Blev massa draaama igår, men alla verkar ju må bra nu <3 Åh jag måste vila ut mig lite nu haha.
Hoppas jag inte gjorde någon arg, är lite orolig för det, men jaja det löser sig nog. Lovar att berätta mer sen!

Hörs, eller nåt <3

PISSKRIG?

Yooooooooooooooo biatches!!1 Idag är jag glad för jag ska träffa Frida! <3 Och Bettan!
Typ fest blire också :3 Och det gillar jag som fan. Nära mitt hem med, ännu bättre. Ska dock inte jobba mig så jävligt med smink och sånt för vattnet är avstängt i lägenheten haha. Vet ni hur jobbigt detta är då jag har smutsfobi och tvättar händerna minst 20ggr per dag?!?!?! SKITJOBBIGT ÄR VAD DET ÄR. Meeeeeen nu ska jag göra mig i ordning ändå. Fick cäääändy förut, så ja. Det är väl därför jag är glad. Haha. Tycker att den där jävla tysken som sjunger om hur jävla hårt det är med TYSKLAAAAAAAAAAAAND är rolig, till och med det. NÄ MEN NU MÅSTE JAG GÅE, har inte gjort mig i ordning ett piss. Ville mest visa att jag lefver serru. Så ni får en två veckor gammal, och oredigerad, bild på mig som bevis ;)POSSHAJ.


INREFRIDMADDAFAKKAZ.

Bakade nyss pirogz, asgott! Försöker att få mina ben att jämna ut sig i fettmängd genom att hoppa jättemycket också eftersom jag är jääävligt hyper a.t.m och kanskle borde ta en cigg och lugna enr mig. Får mig osäkt att tänka på att jag inte haft något kul på två veckor snart, åh måste ju. SKulle på onsdag men då kanske jag ska träffa en söt tjej som jag jättegärna vill umgås med. Och då blir det det roliga istället, och det går ju bra för då kan jag avsätta fredag/lördag för diverse andra aktiviteter. Som jag älskar mina aktiviteter. Och som jag hatar detta tangentbord! Det är inte gjort för snabbskrivare som mig så jag skriver bara fel :(((((

BETTER UP: Syntetisera skallen av alla pisshuvuden. Synetetisera skallen av mig själv.
Syntetisera allt som inte är syntetiskt och bli en kemisk förening tillsammans med någon man älskar så att ni blir ett slgs ämne?

Näe nu ska jag äta :*


Döüëäí.

Vill inte sitta här mer, i detta tråkiga jävla skithus. Vill åka hem, köpa saker och bara kunna gå min dagliga promenadrunda. Den som finns här är helt full av äckliga radhusinvånare som måste gloooooo tills ögonen trillar ut och säga hej till mig fast jag hatar dem. HATAR att skogen är för lerig för att kunna bli promenerad i också. Så den där rundan jag tog förut skulle behöva tiodubblas, minst. Alltså får jag inte göra nåt kul idag. SKULLE JAG ÄNDÅ INTE KUNNA FÖR DE HAR MJÖLK OCH ÄGG I ALLA BAKVERK. Och vägrar fatta att jag inte vill äta äcklig jävla cp-mjölk och kukiga röv-ägg. Får kanske äta en gång. Heh, har ju varit onyttig hur länge som helst nu, ätit goda saker. Sen var jag så jävla korkad i förrgår då jag köpte hem hur mycket god mat som helst från hippie-affären. Dvs skitmycket tofu och olika korvar, sojakött, youghurt och en jävla massa annat. Jag som inte får äta sånt här. Så jag får lägga allt i frysen och vänta två månader med att öppna den. Har byggt upp ett förråd av soppor och 1000 burkar bönor. De är ok att äta. Fast helst inte, kom på en skitbra idé när jag var hos M igår (haha som om jag skulle få en verkligt bra idé då? Alla vet ju att hjärnan inte fungerar med för mycket tjära i sig. Den behöver andra saker, kanske eld.) Den första bra saken var ett förnyat recept på kokosglass och det blev jäävligt gott men inte särkilt nyttigt. Den andra saken var en PLAN. Som funkar bara man håller den. Så det ska jag göra nu.

Eller ja jag måste väl träna lite först. Hm.

Blev så sur på den där personen som mailade mig igår haha. Jag svarade så jävla elakt och han bara fortsätter. Så nu orkar jag fan inte svara mer. Han är säkert skitful och det hade varit alldeles för elakt att påpeka detta när man är så snygg som jag är!!!!!!!!!!!!!!!!!1

MEN nu ska jag träffa visjna imorgon och det kommer bli bra. För vi har aldrig tråkigt och har gjort mer än allt som finns tillsammans. Detta inkluderar även att komma på ett eget språk. Fy fan vad hårt vårt språk är, ni skulle bara veta. Man kan säga ALLT på det. Man kan säga vad som helst var som helst.

Nu ska jag fördöka få lift till ica så jag kan få lite mineralvatten istället för kranvatten, sen ska jag sukta efter snygga tröjor. Efter det ska jag spela lego-batman (haha legobatman som ett ord) om min bror vill kliva upp ur sin säng snart.

ps: finns det inte d:n med prickar över? SKA BARA ANVÄNDA BOIKSTÄVER MED PRICKAR HÄDANEFTER.

RAGE.

Dryga bruden haha <3
Läs nerifrån och upp!Sa att jag borstade tänderna och att jag kanske borde fråga vad han gör "men vet du vad? Jag har inte lust" och efter det svarade hahn inte vilket är bra, för jag hatar när folk utan bild ska snacka med mig. Känns fan obehagligt.

MEN så svarade aset nu:
"ja det ska man väl göra... om man är intresserad i det här sabla sociala uppfuckade le-samhället...

jag gör hur som helst inget särskilt...

har tråkigt

vill typ fly från allt just nu...

hänger du med?"

MEN VAD FAN JAG SA JU ATT JAG INTE FRÅGADE?!?!?!? Misstänker att han ska ragga på mig. Så nu måste jag öka jävlighetsgraden med 99 procentenheter. Fan då.
Neeeeeeeej jag tänker inte hänga med dig jag tänker hänga dig i dina egna inälvoooooooooooor. Sen ska jag spela tv-spel.

I can hardly wait to be with you again.

Imorgon ska jag väl dra till den där jävla lägenheten där tiden står still igen. Men vafan jag ska ju inte direkt dra till templet för självdyrkande as och giftförtäring och så ta det lilla lugna nu. Jag ska inte bryta ännu ett löfte till någon som jag gillar. Har redan gjort bort mig nog för att inte få nosa i nacken några fler kvällar, om man säger så.


Tänker på snygga mä'nniskor som inte är mina.Hoppas verkligen att vi aldrig träffas, jag kan inte hjälpa att jag inte har någon som helst självkontroll när jag super.
Och det har hänt förut. Jag borde skämmas. Men jag skulle aldrig kunna klara att förlora det jag har nu, då skulle jag nog bosätta mig hos ljusskygga individer och dyrka henne och enkom henne och jävlar vad jag skulle leka orm dygnet runt fem dagar i veckan. Hatar när folk spanar in en. Vet inte hur många jag fick glo ner förra helgen. Men när jag möter någon som är lika dryg som mig så faller allt samman och jag tror att det är någon slags utmaning så jag börjar jävlas. Och någonstans tre timmar senare så går det som det nästan går och någon får en spark i skallen och jag får skämmas och önska att jag var fula(are?) haha.

Önskar att jag var smartare och inte skrev så jävla illa att folk missuppfattar och tror jag skriver om dem. Eller tror att jag är skitelak när jag bara är snäll. Måste träna på att bli smart. Ska göra det nu. Imorgon blir jag nog dummare. Måste ringa M om det ska bli någon dum morgondag. Rita teckningar om hur mycket jag hatar M medan vi pratar. M märker som tur är inte detta för annars hade människan lipat ögonen ur sig. Men bilderna blir jävligt bra och jag tycker mycket om att rita nidbilder och skriva HORA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ DÖDÖDDÖ. Hörs.

Dog inside your body.

Kan väl få symbolisera hur jag känner mig, eeh?

Ibland ångrar jag att jag gjorde rätt val. Jag känner mig elak på insidan. Elak nog för att få vara ensam och kanske lyrisk och full av skit. Möjligtvis.


I live in a tree.

Är hos föräldrarna, inga pengar på telefonen och virus på den nya datorn så jag sitter vid den gamla och får lyssna på musik på youtube istället för spotify. Har helt glömt av allt, vill hem. Vill väldigt gärna hem men det får jag väl inte, måste väl tillbaka hit på söndag då. Så irriterande när mina fiender stänger ner, vill ju läsa om dem. Nu är de ovänner med sina vänner och en stängde ner sin blogg och nu vet jag inget alls längre. Glömde prata om en av dem med en som kände henne. Haha. Sedan hittade jag gamla vänners bloggar och blev lite deprimerad över hur jä'vla mycket de gör och bur lite jag gör. Lever ju för DETTAOCHENDASTDETTA kanske kärlek också men mest hennes kärlek. Fy fan. Orkar inget. Är jättesjuk och strandad i ett tråkigt hus. Nyser och hostar slem :((((((((((((((((((((((

NEJ DÖR HEJDÅ.

(ps. får väl gå till kiosken och köpa refillkort höh.)

Hepatitis appetizer

Fick helt plötsligt sådär ont i magen igen. Så jävla olägligt eftersom jag ska ut idag ju :(
Jaja, det går över om några timmar som tur är.
Får börja skriva en lista över vdjag itne kan äta så jag slipper det här haha.
Än så länge vet jag att jag inte tål havregrynsgröt och matvete. Jäääävligt kul eftersom jag tycker väldigt mycket om båda två...
Har även ont i ögonen jag som vill ha linserna i ju fufufufu. Har dem i ändå. Men det svider som ett jävla aaaaaaaaaaaaaaaas åh jag kanske måste ta ut dem ändå. Om man har dem i när det gör ont måse man blunda och gå osminkad tp hela nästa dag och det går inte för sig eftersom jag dels måte åka buss hem från gbg och Ts kompis kommer hit på besök. KUKMA.

ANYWAY. Det kommer bli en helvetes massa resande och socialiserande en tid framöver. Typ en ny stad i veckan haha <3 Ska träffa massa fina tjejer och det ska bli så kul :D
Idag ska jag träffa Madde och gå på spälning. Det kommer bli asnice, och jag komemr iten att spy och dö som förra gången fast jag bara sovt 3 timmar i natt. FÖR JAG ÅT MIDDAG FÖRUT. Win!!!1

Näe nu måste jag dra på mig kängorna och..... dra? PUSSSS.

Kitty kitty cat <3

HAHAHAHA Jag kom nyss på min katt med att sno marshmallows och jellybeans, gömma dem under soffan och slicka på dem. Vad är det för fel på dig, kattjävel?!? :')

Kali slickar även på speglar, rostbröd och sina leksaker. Pälsen är det värre med, där slickar hon oftast på en enda fläck så den blir dyblöt och lämnar resten av pälsen torr. Men det värsta är fan när hon hellre åker röv på mattan än tvättar sig efter hon har bajsat! :( Så vi kan alltså konstatera att det faktiskt finns katter med dålig hygien, heh...

Alien technology pervert.

Fy fan vad hungrig jag är då. Fast man kan inte äta miggad vid fyra, inte om man är under 65. Tar väl en promenad istället och väntar till minst klockan 6 innan jag köper falafel, eh...

Dagens önskan: MER PENGAR
Dagens oönskan: VINTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111

Ska snart ut på fezt igen btw, denna gång med Madde och det ska bli jääääääävligt metal. DET DU.

Bilbanevärlden.

Jag försöker börja skriva lite poetiskt igen haha. Vad tycks, äre bra eller piss?!?!?
Tänker skriva underlig prosa även om ni säger piss. BARA SÅ NI VET ÄNNA.

Tänker på dåtiden. När jag var lillflickan och inte ormflickan.
Lillflickan, rosa tuggummi format till klumpar och inrökta lägenheter med fördragna persienner.
Vi drack mycket öl och southern comfort, därför kan jag inte dricka whiskey längre.
Ibland satt vi och ritade jättelänge tills det kom män som oftast hette Mats.
Jag ritade alltid mig själv som en liten mops, en jävla knähund.
Kommer alltid bete mig som en.
Männen hade mycket att tala om, även med mig och vi drack vin och hade kul.
Kände mig vuxen, älskade verkligen vargen när han var snäll.
Men han var oftast elak, mycket elak.
Gjorde så jag fick ont och blödde eller bara grät.
Sen tröttnade han och ville inte veta av mig på någon månad, sen började allt om.
En gång kommer jag aldrig glömma.
Jag skrämde honom, jag blev ormflickan för han tillförde gift och då ömsade jag skinn.
Jag blev elak, jag kunde göra jättesvåra saker!
Började retas med alla Matsar, med alla hans vänner.
Spelade på min litenhet, min flickighet, lekte Lolita.
Blev dyrkad. Sen försvann han, och magin försvann men aldrig önskan om mer intressanta liv.

Nu är jag mest en ormflicka.
Jag är två, en snäll och en dum.
En är giftig och en helt ofarlig.
Man kan se det på ögonen om det är giftigt eller inte.
Om jag lever eller är död.
Jag är oftast död, så var inte oroliga.
Giftormar trivs bäst inomhus eller i morgonljus.
Då ler de med hela ansiktet och vill förgifta dig så att du lyder dem.
Dyrka oss i ett tempel byggt av små glittrande plaststenar.

Äh, orka med mer poesi nu. PUSSHEJ.

But when someone turns that blue
Well, it's a universal truth
And then you just know that bitch will never fuck again

Human Animal.

Att jag fortfarande har tovor i håret efter helgen är ju pinsamt! Reder ut dem lite då och då under dagen, spraybalsam är min räddning, typ <3

Oh, babe, I'm on fire and you know I admire
Your body, why don't we slip away?
Although I'm sure you're certain, it's a rarity me flirtin'
Sha la la la, this way


Sen sov jag lite förut, tog tre timmar att somna men jag var inte borta så lägne. Vaknade vid 8 och gick till apoteket, Netto och hängde på deras jävla lås med alla pensionärer. Fick ut sömntabletterna, i alla fall så nu kan jag sova som folk igen! Men idag, idag känner jag iten så mycket. Åpet värre, kroppjävel. Har väl iten hur mycket som helst att proppa i dig. Lite nachos kanske men jag får ont i maggen av att äta så mycket skräpmat. Borde köpt något lättätet. Bönor har jag ätit så mycket nu att jag börjar tröttna och då blir de svårätna. Haha, LOGISKT. Fast det fanns bara biffnudlar och det vill jag fanimig inte käka!


RSS 2.0