Chinese Kitchen Knife

Alltid för mycket.

Känns lite ovilligt att gå ut idag. Eller laga mat. Kanske kan köpa matvaror och sen gå en promead för att väga upp all. Eller bara gå en promenad. HATAR att röra på mig, är världens fetaste </3 Ska dock tvinga mig själv att börja gå på gym snart, mest för att FK vill, då gör jag det för dem och det känns lättare så. Nojjar över typ allt idag. Mat och förkylning och spel och fanvetvad.


OJDÅ, nu måste jag visst skärpa mig genom att inte ha dator och spel igång samtidigt. Fy faaaaaaan vad skön det ska bli att bo själv! Kan spela hela nätterna då <3<3

Amputerar äckliga utomjordingar dagligen.

Nu så.

Tänkte prova ut lite kläder tills imorgon, innan jag färgar om luggen. Gick skitdåligt för de två korsetterna man blir smalast i funkade inte. En korsett har ingen lapp där bak så allt fett böljar ut och den andra var helt trasig. Antagligen pga mitt fett. Nej, jag får intala mig att det inte beror på det. Lyckas värsta skitdåligt med allt idag känns det som. Kanske lagar mat senare idag, det visar sig. Linssoppa som min mage dör av (det goda väger näsan inte upp det dåliga, så illa är det. Blir verkligen sjuk, riktigt sjuk. Inte bra om man ska festa imorgon haha) eller ärtsoppa som är lite äckligt. Det äckliga är kanske bättre för det blir jag inte sjuk av.

En annan sak jag misslyckas med är att tömma fimpburken och tända ciggen på rätt håll. Vet inte hur många filter jag bränt sönder och inhalerat senaste veckan (jo det vet jag, typ 4) och fimpburken är helt överfull. SKITER LA JAG I säger jag och skiter inte i det <3 Bryr mig men gör inget åt det as usual.


Något jag däremot lyckades med var att måla naglarna. Lila glitter på ena handen och orange med lite skimmer i på andra. Kunde inte bestämma mig!!!!!!!!!!!!!!

Now I have to gå, den döda rymden kallar på mig! Ångestspelet, eftersom huvudpersonen är så ångestig så får jag mindre dåliga känslor av spelet, omvända roller ;DD Nu ska jag amputera lite lemmar, rätt terapeutiskt faktiskt. Brukar låtsas att monstren är folk jag hatar och nu får chansen att döda samtidigt som jag kallar dem för flygcpn eller små horor. Btw så är detta ett flygcp:

Flygcp som sitter på Isaac


Detta är en liten hora, eller småhora eller något i den stilen. De som skapade spelen skulle hata mig om de visste vad jag döpt deras skapelser till <3

 

Enligt mina uppgifter säljer detta monster sin kropp.


Och så kom det sms med, glömt av att starta telefonen så nu är det säkert hoper av fyllesms från olika människor som väntar på mig.

(SKRATTAR ÅT MINA EGNA VITSIGA BILDTEXTER FAST DE ÄR ASTRÅKIGA HAHAHA)

HAKSTRIET BOYS <3<3

Just det ja, nämnde jag att jag råkat köpa kläder för 1.700kr idag? Nej det gjorde jag inte, men då säger jag det nu. Nya skor inkluderat, såna som på bilden!

 

Man kan aldrig få för många par platåskor. Vill ha spicegirls-skorna, det har jag velat sen -97 men har fortfarande inte fått dem *CUTCUTCUT*

 

Kan ingen snäll köpa dem åt mig, prittyplzzzz? :***

De på bilden är i storlek 38 så jag får cutta av mig tårna om någon köper dem men det äre fan värt. Kanske. VERKAR JU INTE FINNAS I STÖRRE STORLEKAR ÅH JAG GRÅTER FRÅN DJUPET AV MITT HJÄRTA!!!
Vill ha alla platåskor som finns, även de jag får ont i fötterna av <3 Ibland är det bra att det är modernt med hipsters, hade det inte varit det hade det inte funnits så mycket platåskor till salu. Fast om det inte hade funnits kanske det bara skulle vara jag i hela världens om köpte så då hade det blivit mer skor över till mig ;D

ps: Hakstriet boys är fan bättre än Backsreet boys. Googla eller nåt så fattar ni vad jag menar :*

Awful.

Säga vad man vill om spritten men detta var awesome! Egentligen går väl all credit till en artist som ska förbli onämnd eftersom personen i fråga är extremt homofobisk, men vi kan låtsas att jag var den som kom på det, okok??? (ps: så suddig som bilden är blir min syn när ögonen s.k "kukar ur" JUST SAYIN')

Ska då inte ut idag men jag dricker ändå haha. Är förkyld och snuvig. Inte kul med en nytöjd septum. Måste vara frisk tills festen på måndag... Det värsta med att vara förkyld är när man tappar luktsinnet, enligt mig. Då vet man inte om man luktar illa (Läs fisar haha :(((( det och svett.) eller om mat smakar gott. Maten är väl ett litet plus kanske för då äter man inte lika mycket, men det andra är bara minus. Tänk om man skulle prutta någonstans där man inte får i hopp om att den skulle vara luktfri och så är den inte det och alla fattar att det var du som gjorde det!!!!1 OH THE HORROR. Det där får en plats på min foblista, någonstans under graviditet och någonstans över sneda tavlor. Under tappade prylar är det i alla fall. Jag får värre och värre tvångstankar om det där med bortglömda och tappade saker btw, nu gäller det även kodade jävla flashanimerade fiskjävlar på internet. Måste mata dem med kodad flashanimerad fiskmat för annars kanske de döööööööör. Eller så matar ingen dem och de blir igorerade och ledsna i koden och jag är kanske den enda som tänker på dem och då måste jag mata dem. Men inte för mycket då dör de kanske. Alltså näe, fan vilken sadist den programmeraren skulle vara om de kunde dö som IRL-fiskar! Vilka ytliga problem jag har <3<3<3 (Klart jag har, skiter i barnen i afrika, onda medicinbolag eller kinas senaste stridsspetsar. SÅ ÄR DET, NU SA JAG DET, DEAL WITH IT.)

Now you vill get a svar:


Publicerar din kommentar här så jag minns vad du skrev och kan svara rätt ;) Haha nä, men det var för bra för att inte få komma med! <3

Jag har nu försökt att få människan att flytta sen i förrgår men så fort jag tar upp det blir han helt tokig och vrålar elakheter åt mig. Tar det som att han egentligen inte vill flytta, för hade han inte haft någo emot det så hade han inte blivit så jävla förbannad när jag säger det. Det känns som om han inte vill släppa mig riktigt och det är jobbigt då jag gör mitt bästa för att släppa taget! Jag får otrolig ångest av att tänka på att jag aldrig mer får se honom, det får jag av att tänka så om vem som helst jag bryr mig om visserligen, men det är ändå väldigt jobbigt. Jag har också försökt känna efter lite hur jag känner (<- MENINGSUPPBYGGNAD.) och har kommit fram till att jag nog inte älskar honom längre. Någon slags sentimentalitet och någon form av kärlek finns kvar, men jag älskar inte personen längre. Men när han fortsätter krama mig och säga att jag är snygg så blir allt så krångligt, jag löser det genom att gå upp ur sängen så snabbt jag kan på morgonen och sen försöka sitta tyst hela dagen så att jag ska vänja mig vid att bo själv haha. Funkar nog rätt bra! Nu måste jag hitta en lägenhet till honom och be till någon form av gudomlighet att jag slipepr köpa ut honom när vi flyttar isär. Har inte lust att ge honom nästan 100.000 kr bara sådär, inte efter att ha blivit behandlad så jävla illa </3
Men fan, jag SKA kunna avsluta det här förhållandet! Jag har bestämt mig nu, på riktigt. Det var ett helvete att bli av med känslorna från mitt ex (fast han faktikt misshandlade mig fysiskt så älskade jag honom, helt sjukt) och det kommer bli ett helvete att bli kvitt med de jag har nu men det är för det bästa. Kommer inte orka leva som jag gör nu i ett år till, så mycket vet jag!
Vi borde ses snart! Bara dricka kaffe eller bli fotade eller shoppa eller vad som helst <3 KRAM på dig också gullet!


Nuuuuu ska jag sluta innan inlägget blir en mil långt. HEJRÅ.

************

Har nog läst 80% av allt jag vill läsa på internet idag. Blir så argtröttledsenångestig av att inte få prata om mina känslor, eller något. Jag vill inte ha det såhär.

Inte riktigt som på bilden för jag är inte rädd för någon. Bara för bråk. Mår illa av bråk.


Ljudet av slutet närmar sig.

Inlägget under är gårdagens inlägg som visst inte blev publicerat då...


Idag är allt värre än någonsin. Det känns som om jag blir grundligt undersökt och informerad om minsta lilla misstag eller defekt i det jag gör. Får inte skriva här t.ex för det låååååååååååååååter ju så jävligt fast jag knappt trycker ner tangenterna. Nu gick jag in i sovrummet så förhoppningsvis slipper jag få mer skit för det här. Jag FÅR inte gå ut i helgen heller. Då gör han slut. Tror jag SOM JAG ALLTID SKRIVER DÅ JA JAG VET skiter i detta, men jag..... nej jag tror inte det, även fast jag knappt fått höra ett vänligt ord sen jag kom hem igår, fått en kram som jag tvingade fram samt otaliga anmärkningar på hur ful, misslyckad och efterbliven jag är. Glömde äcklig haha :DDD Bryr mig inte, det låter kanske hemskt att bli kallad såna saker, men händer det hela ens vakna tid och har gjort så i ca ett år så slutar man bara lyssna. Planerar att lägga AIDS-bomber i hans garderob eller något, fast det får inte kunna spåras till mig. Blev riktigt ledsen när jag inte fick gå ut nu på lördag, hade planerat och allt. Nu är det bara att ställa in och hoppas på att jag får gå på fest på måndag istället. Ställer nog in det ändå för jag är för fet för fest. Inte ful, bara 15kg för tung. Har gjort slut två gånger idag utan att något har hänt. Tror att han egentligen inte vill göra slut men han suger verkligen på att visa ordentliga känslor så jag vet inte. Som med så mycket annat. Var ju hos GDUFGUGV när jag var hos föräldrarna. Hon hade pratat med en från förr. Sa att han sluddrade och hans flickvän åkt in på sjukhuset. Mer än så minns jag inte riktigt, förutom något vagt om att jag inte skulle göra något. Vad minns jag ej. Gillar att glömma. Glömde bort att man inte ska blunda också, allt virvlade runt i en slags tornado men ordnade till sig efter några minuter. Tur att ingen såg. I'M LOSNG IT! Nejdå, så är det inte men det ser ju bra ut i mitt annars så dramatiska inlägg!!!1 Sen var vi och handlade mat och jag gick och gömde mig haha <3 Har malkulor i hela garderoben för jag tror jag har fått äcklig fjärils-mal. De ska dö! Vill gärna ha kvar min gamla sletna ullkofta ett par år till då jag inte direkt vill köpa en ny. Jag vill inte minnas idag heller, det är praktiskt att inte minnas för då blir allt så nytt och spännande. Har jag glömt av att göra något nu? Säkert allt. Har spelat Dead Space 2 hela dagen i alla fall. Värt!

Kommer sakna att se honom skratta, att se honom naken, att se honom trött, att se honom titta gillande på mig, kanske även att se honom arg. Efter ett par år saknar man nog det. Vet att jag kommer glömma, men ändå sakna något. Mest kommer jag sakna när han kramar mig. Det kommer jag alltid sakna. Saknar fortfarande hur mitt ex brukade lyfta upp mig och bära runt mig som en knähund. VET, DET LÅTER SÅ CP. Men jag var 10cm kortare och 20kg lättare och han var nästan 2m lång så det var nog inte lika konstigt som det låter. Eller det var det nog, måste sett rätt.... speciellt ut. Saknar i alla fall att bli buren eller matad med southern comfort. Det kommer jag alltid att sakna, har det gått så många år så kommer det alltid att vara kvar om jag inte kommer på ett sätt att även radera gamla minnen på. Vet ni hur lätt det är att meka med sin egen hjärna? Obehagligt lätt. Ibland tror jag att det inte är så för alla, att någon har någon slags signal som de kan slå på så att alla slutar kunna saker men det är väl bara jag. Bättre att tänka på än det där med robotarna. Jag vill inte att det ska vara sant, för om det är det så vet ni ju att jag har kommit på er och då är jag inte säker någonstans. Inte ens i döden för det går att återuppliva hjärnan med läskiga maskiner. Detta är inte särskilt friskt att tänka på alls, men min psykolog har inte absolut förnekat detta faktum eller sagt att det inte går med dagens teknik eller vadfansomhelst så det SKULLE kunna vara sant. Fan, nu tänker jag ju på robotar igen. Om alla är robotar så vet jag ju varför de sänt en så elak robot som blivit min pojkvän. De vill testa vad människor klarar av innan de blir helt galna och dödar folk. Skulle man döda en robot så skulle den blöda men det skulle vara sladdar i den så det är ju lite lockande men jag tror jag tar en klunk vodka istället nästa gång jag känner att jag vill öppna upp folk med en bandsåg. Inte för att jag gör det nu. Men vodka skulle vara gott. Blir ingen vodka visserligen för då sabbar jag alla chanser till att bli vän igen. Måste försöka sluta tänka på robotar, förlåt för att jag är cp. Har ju sovit och allt. Blir så lätt nojjig these days, vågar inte berätta om alla nojjorna om några skulle råka vara sanna. INGEN FÅR VETA ATT JAG VET. Haha, det är så sjukt, är helt medveten om att det är sjukligt men det är så svårt att inte tänka i de där banorna.

Jävla wall of text alltså.

*PSYKOSEN.*

I should've cut your throat

Först ska jag tacka dig, söta Sandy, för din fina kommentar! Vill ses någon gång snart helst även om du är en stalker ;) <3<3

SEN ska jag säga att jag helt plötsligt börjat gilla GG Allin, hur hemskt detta än låter. Läste en serie om en kille som skrev en självbiografisk serie om GG och ja.... vi har väl lite genemsamt haha. Förr tyckte jag att texterna var äckliga, att alla som gillade honom var äckliga svin. Och så var det nog då, men nu känner jag bara igen mig på något tragiskt sätt.
Drack 3 ölisar med Mathilda förut och blev pinsamt nog full. På tre öl. DEFUK? Ska vänta tills föräldrarna somnat och då ska jag leta mer öl. PATETISKT MEN OH SO FUNNY. Varför har jag inte lyssnat på GG innan? Det är ju mer igenkäningsfaktor än Både Iggy, Lou Reed samt Big Black ihop. Ok att de sjuinger och spelar sämre än mig, men det är ju helt från hjärtat. Åh nu är jag helt opåverkad igen, tråk. Tror jag ska göra slut snart, måste sluta vara fegast på jorden. Ska ha  KUL istället. Få laga mat efter 19:00, festa oftare än en gång i månaden, bjuda hem vänner, slippa hålla käften eller höra att jag är ful. Måste bara *insert random bra skäl* innan jag gör det. Pussy haha.

MÄMÅRI LÄJN.

Hittade bilder från förr i min kömpiz bilddagbok. Nu ska vi kommentera dess också!

Chillade nästan alltid i stans stökigate lägenhet. Där träffade man alltid rätt folk, ja jag säger då det. Han som bodde där har jag att tacka för alla mina sjukaste minnen. Som "WATCH OUT FOR DA SPEEDBUMPS", den ständiga frågan om jag verkligen var 15 år gammal, alkoholförgiftning, alla som hette Mats i olika former och KAOS i ordets rätta mening. Om det inte var kaos vet jag fan inte vad kaos är.

 

Såhär såg det ut när det inte var städat. Innan den övre bilden togs fick jag agera städslav i två dygn. Min lön var whiskey och öl.

Och jag tyckte jag var tjock då...

 

Dricker öl och har världens minsta hål i öronen :'D (<- typ 16 år och skinhead också)

 

Förlåt om jag skadade er mentala hälsa lite nu. Totalt jävla onormalt!!!

 

 

Nej nu måste jag stressa ner och äta för jag ska träffa Mathilda snrt <3<3<3


BLODELDDÖD.

Är hos föräldrarna nu. Lyssnar på NIN på skithög volym. Slängde på luren rätt i örat på den jag bor med förut. Känns inte bra. Känns nästan värre att vara här för då är alla bara en bit bort och jag ska dra ner imorgon.
Till en halvgod vän. Fast jag går dit med hoppet om att få träffa någon roligare människa. Oh dear, hade varit underbart. Skulle klara att be världen att dra åt helvete i den bästa av världar men nu är det den sugigaste världen och jag kan inte ett piss. Ingen som vill ta en öl med mig idag? Sen ut och slakta folk? Nähä, tänkte väl det. Fan, om jag bara kunde minnas vilken port han bodde i så hade allt varit bra nu. Helt sjukt hur lättlurad hjärnan är.
THE CLOSER I GET THE WORSE IT BECOMES, haha.

Drömde om att jag var i skogen med min sambo i natt. Det var monster i skogen och Iggy Pop var där för mitt ex hade ringt honom och berättat om att skogen fanns där. Minns inte så mycket mer än att det var läskigt, tjejen på apoteket där jag bor hade en godisaffär mitt i skogen som monstren tog över och sen lyckades jag och en vit hund fly in i en stuga där jag somnade. Sen vaknade jag. Obehagagligt. Önskar att jag kunde få slippa sova så ofta. En vecka borde vara två dagar. Fy fan vad allt är skit. Vill bara gå hem till något av asen och bara skita i vad som händer. Kommer inte ångra mig. Det händer inte mig ändå. Inget händer mig. Det händer någon annan och det känns som om jag var 17 år ihop med världens sämsta kille igen. Egentligen är jag väl ihop med världens sämsta hjärna just nu. Önskar att jag hade en rostfri pump. Förlåt, föll för impulsen att citera något retard. Saknar allt.

Nu kom någon hem. Gåtta gå.Smärtbane haha.

Oavslutat blogginlägg från 21 april:

MY EYES!!!1 MY EYES!!1 De har kukat ur igen! Ögonen kukar INTE ur för de är inga jävla pussies.
Fast de är ju tyvärr det. Helt kassa, vill byta ut dem mot ett par som är mer slittåliga. Jag kan bara se ordentligt om jag blundar med det ena, hade funkat perfa om det inte var för att man blir så satans trött i ögonlocket efter ett par timmar. Och så blir allt hälften så stort, så det är mycket svårt att göra pilliga saker som t.ex klippa ut katter i photoshop eller sminka sig. Om man blundar i 5 minuter så blir synen normal i 30 sekunder. En gång testade jag att blunda i två timmar och då blev ögonen helt normala resten av dagen (runt 7 timmar sisådär) men de är så tråkigt att jag får någon form av akut panikångest så det är dessvärre inget alternativ.

Dåliga dagen!

Inatt drömde jag att jag var smal. Det var inte kul att vakna.

Äh, jag har i alla fall hittat en ny dator jag vill ha! Den är blå och väldigt dyr, tänkte först impulsköpa den tdigare idag men så fattades det som tur var 1000kr på kontot så jag måste spara ihop. Hahaha.
Eller så sparar jag till en fettsugning. Så mycket mer värt än en dator. Vet fan inte vad det kostar så nu ska jag googla lite innan jag proppar in mat i mitt feta jävla ansikte.

PUSSHEJ :))))


Edit: nevermind, kostar ju fan typ 30.000 att suga ut lite fett. Men eftersom jag vill fettsuga två ställen så blir det 50.000 spänn minst. Då sparar jag hellre in pengar på mathelvetet och blir smal helt kostnadsfritt!!!1 (<- kroppsliga skador räknas inte, krppen är en förbrukningsvara och jag har ändå inte planerat att den ska hålla i 25 år till. Vem fan vill bli gammal och tandlös? Livskvalité hade jag väl när jag var fem år gammal. Jag menar det faktiskt. Folk säger såna här saker bara för att verka tuffa och det är väl modernt eller något. LÅTER OÄKTA NU. JÄVLA POSER.)

Nej.

Omg, det är lördag! Var ju fredag nyss. Fan hände? Skyrim antar jag. Tiden har en tendens att försvinna när man spelar Skyrim.

Måste vara uppassare åt min fakkin sambo också, störigt eftersom jag faktiskt är jääävligt upptagen med att photoshoppa och giffla massa grejer. Han är trött säger han, så då måste jag fixa allt. Även stol under fötterna och energidricka i glas med minst tre isbitar. Är nog trött jag med, fast jag ignorerar det bara. Eftersom sömn är överflödigt så sket jag i det och spelade tvspel istället <3 Fast mina ögon tyckte inte alls att det var en bra idé, nu strejkar de genom att vägra fokusera!!11 Haha, vilka problem alltså. Värre än cancer, krig och fästingar tillsammans. Men man måste ju tänka positivt (POSETIVT menar jag, stavvneng e inte min grej asså, hatta skolan.) och se fördelar i nackdelarna: Nu vet jag hur det är att ha någon form av synfel. Det är skitjobbigt. Fast jag kanske kan köpa glasögon som jag endast har då jag glott för länge på skärmar, om jag hade et par såna så skulle jag kanske se normalt nu och kunna spela med normal synskärpa. OMG DO WANT.

Flamsigt värre alltså. Mycket enklare att fjanta sig än att vara seriös. SKA ALDRIG MER VARA SERIÖS.

Sådär skämtsam var jag i.....lördags? Haha måste det ju ha varit.
Ögonen var cp hela dagen iaf.

Idag är de normala igen. Och jag spelade dead space 2 förut utan att röra en min! Avtrubbad is the shit <3 Förra året skrek jag av skräck åt spelet och vågade inte spela alls. Nu är det mest "aha, det ska vara läskigt nu? Fan vad uppenbart att de vkommer monster i barnrummet!!!1" Eller "Jaha, nu släcktes visst allt ljus. Då kommer det väl en hord med äckliga köttsaker strax" Det enda som skrämmer mig är att jag inte har stort inventory nog. Kanske skulle bli rädd om jag var trött.


Helt random sådär så tog jag en lten klunk vodka i hopp om att min kropp ska förädla sig. Haaaaaaaah. Hittade julrea på kemikalier. Hahaha jag dör.

DÖR. Vill inte ha ett förhållande längre.

ps: funderar på att flytta till random stad i sverige! Finns ju lägenheter som är svinbilliga. I Mariestad men ändå.

Here he comes, he's all dressed in munktröj and adidasbyxes.

DUDE WTF. Har tjatat på läkaren hela veckan, jävla jobbigt.
Men en god nyhet är att jag ska få en niqab av min kompis som är i Kuwait atm <3 Ska även få fler saker som jag inte vet vad det är, men det är nog något jättefint. Kanske en kamel. Eller dromedar, samma sak nästan. Min psykolog har försökt tvinga mig att gå en utbildning till hösten. TRÅKSKIT sa jag, men gick med på att söka in om hon gjorde det åt mig hehe.

Haha åh, dessa evig munktröjor och adidasbyxor förresten. Det är så avtändande när folk har det. Och försöker ragga på en. Mer om det sen kanskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Äh, om jag bloggar mer sen menar jag. TJOFLÖJT (<- världens kanske fulaste utttyck förutom mums filibaba.)

I'm going to Nebraska.

Helt plötsligt fick jag för mig att jag ville flytta. Vet inte varför, jag har ju vänner här. Det är väl något jag vill slippa antar jag. Vill bo mer åt stockhomshållet, tycker folk pratar så fint där och jag tror jag kanske känner många i de trakterna. Kommer nog inte flytta på ett par år ändå, jag gillar göteborg och skulle helst av allt vilja bo där. Lika dyrt som stockholm.

Det är så tråkigt väder idag att jag inte har lust med några uteaktiviteter alls! Måste dock ner till stan och betala in deposition för tatueringen samt köpa nya lurar till xboxen för de går sönder inom en vecka. Sladden som går in i boxen håller på att spricka så man ser de små röda sladdarna inuti. Inte bra. Måste bara se så jag har råd först, ett nytt headset kostar runt 800kr om man ska ha ett bra. Det jag hade innan höll i typ ett år och det låg på 600 så jag tror jag tar ett dyrare som kanske håller i 2 år om jag har tur.

FAN vad det regnar då. Har ett par timmar till på att bestämma mig om jag vill ut eller inte. Annars får jag dra ut imorgon, ska ändå till psyk då.


Vill även byta hårfärg igen, till den på bilden. Men först ska jag nog ha dreads!

Hatisk and I know it.

BTW! Det jag hatar mest av allt på hela jorden är när folk är nykära och inte fattar att de kommer hata varandra om två år. Jag trodde aldrig för en sekund att jag alltid skulle vara lycklig. Äkta lycka kan inte komma från någon annan människa, inte för mig iaf. Skrattar mest åt eländet. Hatar väl inte detta egentligen men det är ju så frustrerande när de blir så ledsna sen och inte fattar hur allt blev som det blev.

Osanningen.

Hatar att inget någonsin är bra eller ens bra nog för att jag ska bli nöjd.
Föru idag så bestämde jag mig för att inte vilja äta våfflor, så jag gjorde inga. Men så var jag så jävla korkad att jag åt två fittiga champinjonmackor förut då det blev så bråkgt här hemma. Glömde helt av allt jag bestämt mig för at inte äta något och jag är så arg på mig själv!!! Arg på alla bråk och arg på alla jävla måsten och arg på mig själv framförallt. Jag är så besviken över att jag får ångest så fort jag tänker på att göra slut, för jag vill inte förlora någon mer i mitt liv, men jag vill ändå inte leva så som jag gör nu. Det är väldigt destruktivt och jag vill inte ha det så. Men samtidigt så vill jag bara få höra att jag är fin eller bli omtyckt IRL. Vill ju inte höra att jag är en dum jävla idiot 99% av tiden men den där 1% väger upp det dåliga.

Han försökte t.ex konfrontera mig med ett faktum förut, antagligen hoppades han på att jag skulle bli arg då jag skulle ha blundat för det på något sätt. Tji fick han för jag är mycket stol över just detta faktum, för de är en av de få saker jag valt att göra som gått bra. Och jag blev glad att någon uppmärksammade det och sa "Jag vet, och jag vill inte heller ha något annat liv. Så länge jag har lägenhet och dator och kanske någon vän så är allt så bra det bara kan bli". Då sa han bara lycka till med ditt liv och det kommer jag absolut att göra. Jag vill bara ha det som förut, jag inser det mer och mer. Allt övervinner kärleken, fast kärleken till kärleken övervinner nog allt. MAKES NO SENSE. Men jag är trött på att verka så jävla duktig jämt.

Nu skulle jag visst kolla tv så ja... det får jag väl göra. Sluta oroa mig för att jag plötsligt får skitont i höger underarm lite då och då.

<3<3<33<3<3<3333<3<3<3<3<3<3tretre

SHITVAFAN Nicki Minajs nya skiva är helt underbar <3<3<3
Var bara tvungen att skriva detta haha. Fattar inte varför jag inte upptäckt henne innan!?
Känner mig lite kommersiell nu, men det är den enda nya musik jag hört på flera år som jag gillat. Vet knappt vilka artister som finns, så dåliga är de. ALLIHOP! Har försökt att lyssna lite på radiomusik men det går inge bra. Måste fan ladda enr hennes musik till min underliga iPod som vägrar att låta musik laddas in i den. Heh.

UNGH-ÖÖÖÖH, VIETNAM!

BLUÄ. Eller hej som det heter på svenska. Idag är det helgdag, något som jag märkte först efter jag åkt ner på stan för att betala deposition eller hämt medicin. Blev mycket besviken! Sen så snöregnar det hur mycket som helst och de enda som är ute är jättegamla eller dagisbarn så det fanns inte ens något kul folk att titta på. Dagisbarn och deras mammor har jag inte mycket till övers för och gamlingar blir så nervösa om man ser ut som mig och står och glor på dem. Så jag fick roa mig i tjugo minuter på egen hand (ALLT ÖPPNADE TOLV HÖGTIDER JAG HATAR ER.). Passade därför på att ringa mamma som är lärare och ledig på alla helgdagar. Det ångrar jag itne en sekund för det gjorde fan min dag! Hon berättade om min lilla mal, eller stora maljäveln, rättare sagt, 25 cm lång var den för något år sen <3
Den hade "dampat" natten till igår (har lärt mamma att säga fakkat, få damp/dampat, laggat, buggigt och cp. MYCKET STOLT ÖVER DETTA) så att akvariepumpen hade flugit ur akvariet men ändå fortsatt pumpa vatten..... ÖVER HELA HALLGOLVET I PARKETT. Skrattar så mycket åt detta just nu att jag knappt kan skriva haha. Golvet hade då blivit "fakkat" som fan av allt vatten som ramlat på det. Pappa uppmätte vattenmängden till ca 30 liter och det hade legat på golvet i minst 8 timmar. Brädorna står åt alla håll och vattnet har runnit genom väggen till vardagsrummet! Katternas klätterställning med det lilla gömstället längst ner var fylld med vatten och alla mammas skolpapper var förstörda! Fiskarna hade som tur var fortfarande massor med vatten, det är ett rätt stort akvarium, 150cm långt tror jag, så de led inte av vattenbrist. Jag skrattade så jag började gråta på stan :') SÅ JÄVLA KUL ÄR DET!!! De har köpt 2 byggfläktar men det hjälper inte så mycket mot vattnet, propparna går så fort de försöker sätta på tvn så då får de stänga av en fläkt så de kan göra annat än sitta i mörkret. Katternas klätterställning ligger vågrätt ner på bananlådor för tork och det älskar alla katterna. De använder det där gömstället för första gången någonsin nu, bara för att klätterställningen har ändrat ställning haha. De bråkar om att få sittai hålet. Katterna älskar även byggfläktarna, de sitter framför dem hela dagarna och skiter fullständigt i att det blåser i öronen på dem. Värmen är så bra att de inte bryr sig om all blåst. Mamma sa att det är över 30 grader varmt på nedre våningen. Blev överlycklig för jag älskar när det är varmt pga. konstant frysande. I ALLA FALL. Jag vill genast hem till föräldrarna och se fakkade brädor och fläktade katter.
Lilla malen får ofta ryck på natten och vispar runt som en galning i akvariet. Det är för litet för malen egentligen så det är nig därför den vispar som en galning. När jag får lov ska jag köpa ett jättestort akvarium och ha i lägenheten där malen ska få bo. Så den slipper avreagera sig på pumpar och andra fiskars bostäder. En gång så välte den de små malarnas keramik-stock så alla fick trängas i den dåliga dödskallen där bara de minst ljusskygga malarna och alla ålar bor. Den stora knarrande malen som aldrig lämnar stocken hade också flytt in i keramikskallen! Det var så underbart att få se den för första gången på 5 år haha. Den hade blivit jättetjock och jättestor och visade sitt missnöje över att bli upplyft (de klarar sig en stund utanför vatten utan att lida, de blir inte lika ledsna som andra fiskar för jag tror att de kan hoppa upp ur vattnet ibland.) genom att spänna fast mina fingrar i sina håra taggiga fenor och knarra jättehögt. Fast det funkade inte i avskräckande syfte för jag blev glad över att den visade känslor. Släppte ner den efter några sekunder för den blev bara argare och argare den stackaren. Det är min enda rovmal, den har inte sugmun utan en jättestor och bred mun med små små tänder i sig. Ryggen är bepansrad men magen är precis sådär slemmig och mjuk som man önskar att den borde vara. Brukade pussa malen förr när den var mindre och ute mer ur sin stock, just för att den var så söt med sina spröt, små arga gråa ögon och tjocka slemmiga mage <3
Kan tyvärr inte minnas vad den heter och googlar jag knarrande mal, knarrmal eller knarr mal kommer det bara upp saker på andra språk. Och googlar jag knarrande fisk så kommer det bara upp massa skit om folk som älskar att döda fiskar genom att hänga krokar i käften på dem och tjuta av lycka när drar upp dem ur vattnet. Jävla äckel. Vill fiska upp dem. HUR KAN NÅGON DÖDA FISKAR JAG FATTRENTE.

Så sjukt slumpigt inlägg haha. Blir såhär utan medicinen. Blir så med den också, men då är kasoet mer ordnat i hjärnan och allt blir så bra. Påminn mig om att skriva ett inlägg om framtiden och dåtden! Tags: organsvikt, depraverade människor och mutas med guld. Nej påminner mig själv. Nu ska jag lyssna klart på några låtar med gudibrallan, sen skyrim och sen ska jag försöka mig på att göra våfflor för första gången i mitt liv med ett skitgammalt våffeljärn som man värmer på spisen :DDD

Innan detta händer ska jag svara Miku!
Jag lider med dig D: Det enda som luktar värre än sill/ägg/räkor är stekt bacon! Jag höll faktisk på att kräkas på riktigt när mamma steke bacon en gång då jag var där. Först trodde jag att det var något äcligt som brann, typ barn eller skor, för det luktade bränd hud (<-läderskor som brann för att förtydliga vilken sorts skor som skulle brinna) men sen började det lukta helt förfärligt och jag sprang ner till köket i panik för att lokalisera källan till krigsgasen eller fånga barnamördaren. Tyvärr var det varken eller, bara en död gris som stekes i sitt eget smältande fett. Men det är faktiskt lika illa!
Fed mad.

Dålig dag idag. Orolig för allt. Vet varför jag inte mår så bra i alla fall. Jag har helt slutat med massa medicin så det är nog därför. Spelar mest Skyrim och vill inte laga mat efter all äcklig mat igår. Måste folk frossa i stinkande fisk, ägg och kyckling bara för att det är "tradition"? Förstår inte. De kunde inte ens vara vänliga nog att låta mig äta i ett annat rum, då var jag sjåpig. Vafan, de skulle inte tycka det var trevligt om jag rökte vid matbordet, då skulle de också gått till ett annat rum. Löste skiten med att dricka vin innan maten så jag blev lite berusad. Haha. Pappa fuckade självklart upp min mat med för mycket fett så jag kunde bara äta en tallrik innan jag började må väldigt illa. Försökte äta lite förut idag men det fick mig att må illa igen så jag gav bort all mat. Mac n cheeezzzze var det och jag gillar inte när folk förstör min femte favoriträtt. HAR TYP 100 FAST JUST NU ÄR DENNA NUMMER FEM. Gårdagens variant får inte vara med på listan för de var så mycket margarin i att jag hittade stora klumpar av detta i maten efter den stått i kylen över natten D: N.A.S.T.Y </3

Btw så smygbloggar jag nu så jag får sluta här. FML.

Hattar.

Bloggar massor nu men... ja. Vi ska se på film sen. Jag vill se filmer om demoner men får nöja mig med Nicholas Cage. Man kan ju alltid hoppas på andra filmer sen. Vill mest spela skyrim och äta saker men vad jag ska äta vet jag inte. Kan ju inte laga mat två gånger på en dag. Har tröttnat på godis tror jag. Vill inte till föräldrarna imorgon för de har massa gott godis som jag inte kan äta pga. djurinnehållet. Hatar att det ska vara gelatin eller mjölk i allt!!!!!1 Blir så sjuk av mjölk, fuskar tyvärr lite med veganismen ibland när jag inte mår bra. Hatar mig själv för det. Känns så himla hyckligt (nytt ord igen)

Näe ska spela tvspel och drömma om dagen då alla gelegodisar är veganska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 (eller dagen då jag itne känner för att äta godis och slipper onödigheter som sömn och mat och är zombie ehe)

Fladderöra.

Veeeeeeeeeeeet ni.............. JAG SKA FÅ EN TILL KATT JAGSKAF¨ÅENTILLKATTJAGSKAFÅ EN TILL KAAAAAAAAAAAAAAAAAATT. Någon gång. En siames!!!!! Ååååh <3 Fast den får säkert mask, åhnejjjj D: D¨å blir den också äcklig men det gör inge för det ska vara en siames och de är aldig äckliga. Kanske skaffar en cornish men de är ju så neurotiska nu... ÄLSKAR KAT, VIL HA KAT. NOOOO. Fast jag måste spara pengar helt själv tyvärr, dvs inte sno från fonderna. Sen måste katten även få delad vårdnad när jag och pojkovännen gör slut men de ska jag bara låtsas gå med på ;*

Nu släpper han bombjäveln också, han måste känna sig redo för en till, MEN VAFAN DET ÄR INTE SOM ATT FÖRORA NÅGON FÖRMODAD OSKULD. Det är bara en katttttttttt. Damp. Hejdå :DDD

Demoner!

ALLT är åt helvete! Sitter inte vid datorn längre, jättetrist men så ere. Har sen två veckor tillbaka inte haft medicin (eller fem dagar? tre år?!? en vecka eller igår eller imorgon fan vem vet.) så jag panikringde läkaren, eller han ringde mig direkt efter haha, för typ tå dygn sen, och han sa att jag fick i JANUFAKKINARI men det fick jag inte, så möcke vet jag. "Då du fikk 180 tabletar" (<- han pratar ju så :((( man måste skriva fonetiskt menar jag.) "de bårde recka, do inte ha hämtat alla burkar" "*arjhesten* JA JAG HAR FAIMIG HÄMTAT sluta fråga om jag etar matet" för han frågar alltid om den där maten, fast ja äter och äter så är det ändå något som maniskt måste frågas. Gick till apoteket, igår då, och jag hade inte fått sen november så det är inte konstigt att allt har varit slut i två veckor. På grund av någon kristen skithögtid så är varken läkare eller apotek normala så jag är strandad tills nästa vecka. DÖR. Min kropp dör i alla fall. Den är helt fakkad faktiskt. Asjobbigt. Vägrar att gå ut, gick endast ut igår för att träffa madde. Går bara ut om jag ska träffa någon för de gör mig glad och jag slipper tänka på att jag inte har min jävla medicin haha. Hade jag varit lite dummare hade jag nog druckit vodka för att glömma av medicinbristen men då skulle det bli mycket kaotiskt här hemma så jag tror jag åkallar lite demoner istället. Kan ju inte göra saken värre än vad den är. Jag läste lite om dem förut och kom fram till att demoner är kul. De är bara onda enligt kristendomen men vem fan säger att änglar inte är onda om man inte är kristen?! Jag skulle fan inte åkalla änglar i alla fall. De skulle säkert, om de nu fanns då, vara jättetaskiga om de såg mig. Har försökt prata med min favoritdemon i en vecka snart nu men han svarar inteeeee. Blir så less. Snälla svara jag vill att du dödar någon åt mig, läseru min blogg så kan du väl svara okokok? (Haha desperat och psykotisk <3) Nejmen jag kom fram till att de nog inte finns eftersom de inte svarar när man erbjuder dem sin själv, allt man äger, allt man komemr ga och allt man någonsin ägt samt en annan människas själ! Dessutom en rädd människas själ, som får panik om man pratar om demoner på natten. Det borde väl vara en sweet deal eller? Jag hade nappat om jag gillade tortyr och själar. Jag brukar försöka prata med min favvo hela tiden, ajg har ju fan tatuerat in dess sigill så den borde ju bli glad om jag försöker kontakta'n. Vill bli besatt och typ.... spela poker. För jag läste att den gillar gambling! Den är värsta helvetiska gamblern som äger alla pokerklubbar i helvetet HAHA. Och alla horor! Låter lite kristet sådär men om den nu gör det så får den gärna hälsa på, den kommer ju inte direkt döma mig om jag "lever i synd" som den där kristna tanten i N.Y sa. Haha. Den skulle nog bli glad. SÅ jag försöker prata med honom/henne/den (vill att det ska vara en man, en snygg man som är värsta badass och hänger upp puckobrudar i tummarna a la medeltiden. Kvinnor brukar generellt sett inte vara lika roliga, mest oresonliga och sura för att jag är så olik dem. Så jag vill helst ha en manlig demon, då.) Han kan ju inte vara värre än mitt ex. De är säkert samma person nu när jag tänker på det. Spelade bort mina pengar på poker så jag fick världens utbrott och fick JÄTTELITE saker köpta åt mig. Bara för att alla spelade poker och jag inte fick komma för jag var för liten. Haha. Hade jag fått komma dit hade jag charmat alla så jag hade vunnit genom att se oskyldig och liten ut. Antar jag. Hade i alla fall badat i shitt. Fyfan, är fortfarande sur över detta och det var ändå -06 det hände. Jag har försökt säga till demonen att den inte får komma och se läskig ut, helst på dagen för då är jag inte så sjåpig, och om den nu envisas med att komma på natten så kan den väl i alla fall vara bussig och att inte lysa med ögonen för då skulle jag skrika jättehögt och väcka hela huset. Helst inte dyka upp bakom ryggen heller. Men om den ändå gör det så är jag beredd för jag vet att de kanske är som femåringar som bara gör tvärtemot de du säger. Inte för att den är fem år gammal, typ fem miljoner kanske, så den får inte bli sur och förolämpad nu. Jag tänkte så mycket på den igår att jag drömde om den! Fast den var snäll mot mig i drömmen så det var ok. Den var en tupp som var en meter hög och som rev folk på kuken. Jag har ju ingen penis så den rev inte mig. Den aggrade på folk som varit otrogna också (oh snap) fast bara de som inte drömde drömmen så jag slapp bli attackerad och den rev bara alla andra. På kuken. Så det blödde. Jag var glad när jag vaknade för det såg så kul ut! Men när jag berättade om drömmen så blev den som fick höra den rädd och lite arg HAHAHA. Drömde även om symboler som var gömda under tapeterna och färgen under köksluckorna men jag vill inte trasha mitt hem så jag får rita egna i värsta fall. Om jag nu behöver några för det sitter ju redan en på mig själv. Ska tatuera in fler.

Nog om påhittade saker nu. Nu ska jag vara arg på nya skyrim-patchen som förstört vattenbuggen. Vatenbuggen var jättebra, man kunde se helt klart genom vissa vatten om man simmade upp till ytan och tittade ner när halva ens eget "öga" (eller tvskärm) var ovanför ytan. Nu går det inte längre och vattne är grumligt och suddigt och jävligt. Fallout New Vegas har inga vattenpatchar. Måste spela det igen. Fast på very easy för hardcore var fan inte svårt, bara störigt. Tror jag spelat Nev Vegas i minst 840 timmar. DEN DU.


SNELA ASHMODEVS KAN DU INTE SLAKTA PVKOBROOODAR ÅT MIG NV??? (<- Mycket v istället för u för demoner är trve)

Jävla djur <3

Shit vilken helvetes jävla kaoskväll det blev i lördags! Minns tyvärr mer än vad jag vill :') Har sår och blåmären över hela kroppen eftersom jag tyckte det var världens bästa idé att först göra slut med min kille, sen slåss med honom och sen bli ihop igen. Eh.... bjöd även en jättejättetjock kille på mcdonalds.
Får skriva mer sen för jag fick lite bråkfan här hemma nu. Ska ha en gäst här i två dygn och jag viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill inte. Har en pojkovän här som trycker upp skräp i ansiktet på mig som min katt har lekt med hahaha, måste sluta nu.

(kattfan gömmer morötter som den biter på och blir gamla och skrumpna, blä.)

RSS 2.0