Chinese Kitchen Knife

Let's misbehave

Idag har jag en liten lägereldshistora som jag tänkte ta med på ett eller annt sätt i min bok jag ska skriva om 20 år när folk dött av lite, lulz.
 
Istället för att sova igår tänkte jag på detta. Vaknade ändå vid 6 men lyckades somna om. När jag vaknade hade jag ont i magen. Time for tea eller något. Detta är menat att verka fragmentarisk så gör det det är det bara bra!
 
Nobody's sweetheart. Minns att det var så varmt så varmt i december att man kunde ha t-shirt och kjol. Om jag la mig i en snödriva skulle den smälta och jag skulle ligga på den smutsiga asfalten. Jag minns inte om jag sprang, hoppade eller flög en halvmil men till sist var vi framme. Jag hade gjort bort mig genom att flyga genom snöstormen i t-shirt tyckte han, folk kan ju se dig för helvete, och jag blev upplyft och buren resten av vägen. Reagerade som den bortskämda femåring jag önskade att jag fick vara igen. MEH SLUTTA JA KAN GÅ SJELLLLLLV. Fast jag lät honom hållas, det blir bäst så. Egentligen är det konstigt att han reagerade så, för det är inte mycket folk ute klockan 3 på natten i ett snöigt december. Kanske gick för långsamt efetrsom jag bara ville smälta snö hela tiden. Den smälte inte. Nästa dag var jag lite förkyld. Min kassa kroppjävel kunde inte klara av lite snö.
Broken glass is luxury. Mycket senare, fyra år kanske, hörde jag berättelsen om Mannen och Bilen.
Bilen kom åkandes mitt på ljusa dagen, mit i ett bostadsområde för de lite mindre lyckligt lottade. Mannen är en av en lyckliga få som aldrig behöver vara smotsi hest. Well duuuuh han är ju sig själv, mannen! I alla fall vaf en vän till mig där, och mötte en vän till sig. Mannen är därför min väns väns vän, Bilen också. Bilen var svart med tonade rutor så man kunde inte se Mannen inuti Bilens omfångsrika kroppshydda!!1 Lite av det som syntes var svarta glasögon och svart kostym på en man i övre medelåldern. Som män i allmänhet antar jag. Han stärckte u en hand och vännens vän sa att det inte tar så lång tid. Manobil åkte iväg. Önskar att jag fått se detta mystiska möte med egna ögon, det enda som slår det måste ju vara en enhörning som kör ett UFO. Alla vet inte att Man och Bil bor på den mordiska landsbygden. Moridsk för att det var ett mord där i början av året. TRVE STORY, var inte där själv men mamma kände till de som dog haha. Smacks Taurin (katter blir blinda.) var inte den som dog. Tur det för han är så rolig. Skriker HANOI ROCKS jättehögt efter han sjungit en låt av Black Sabbath. Bor i en stuga i skogen utan lås, bara kedja. Och ä'r rätt snygg för att vara typ 50 och cp överallt. Blev alltid glad när det var han som kom för då fick jag något lite trevligare att titta på än lönnfeta män med begynnande tandlossning eller efterblivna kärringar. Märk väl, bara RÄTT ok, rätt som i att "jaja, jag gör väl det då.... but it's better be worth it!" och inte "fan du betalar mig med allt stöldgods jag kan bära med mig hem. Nu tack."
HAHA stöldgods <3 Tänker mig guld och diamanter och gamla brev så man kan känna sig elak som läser någons gamla brev <3<3<3<3333<33
Snabbspola fram lite mer då. Till kristallerna. Kristallkrona på huvudet och inte i taket! Nya tiden är kommen och snart får jag äntligen göra allt jag bara drömmer om. Typ bli en enhörning som flyger ett UFO. Lyssna på 60-talsmusiken utan att någon blir sur. Laga mindfucks över öppen låga. Träffa Sofie med man och hundz. Nej, träffa ALLA, vem jag vill! <3 Träffa döden och atmosfären som är den bästa sfären för utan den hade vi dött. Om bara döden fanns och inte atmosfären alltså. Snart, när jag känner mig redo för att döda mitt förhållande. Fnissfniss. Tänkte nog göra det rätt dramatiskt, typ bjuda hem alla sunkfanar jag känner och ha fest <3
 
Apråpååå fest, var ju på bröllop. Det gick inte bra för det fanns en öppen bar och snygga tjejer där. HAHA. Jag gjorde bort mig rätt fett på vägen hem sen. Men det är så det går när allt är tråkigt och spriten gratis :3
 
Ska försöka leta ny dator snart, den här har ju som sagt massa virus. Ny dator och biljetter till olika resor till olika människor. BAI.
 
Ps: PUSS till alla mina vänner och fans ;) <3

Haha.

Senaste tumblrhatern sa: Please wash your greasy hair!!1
Jag sa: Please wah your greasy eyes!!1

Och sen sa jag att jag var trve grunge eller något i den stilen och då sa någon annan att mitt hurr is da bomba och att det aldrig ska tvättas. Tror jag håller med da bomban faktiskt, soft grunge är fan inte trve, bara grunge som är lika hard som mah dick in yo face!!!!!!!!!!1

Betong.

Gillar uppenbarligen hipsterhop. Haha. Är la hipster då.
Imorgon är det bröllop. Som om jag orkar det då. Hoppas att apokalypsen inträffar inatt så jag slipper.
Slipper flytta också om alla blir radioaktiva mutanter. Ska ha trettio tentakler och problem.
Tror jag ska ut idag och hämta mitt paket från Shock. Korsett och hårfärg. Kanske.
Har inte fått höra ett enda snällt ord på ett dygn, hahaha blir väl så ibland.
Det första jag gör när jag flyttar (vilket antasgligen inträffar i höst om jag hittar en passande lägenhet, hittat en nu men jag orkar inte bryta upp innan den åttonde så fu) är att döda hjärnan tills näsan blöder. Hahaha my goood ska bli awesome, sen ska jag göra en musikvideo. Banka skallen mot trottoaren och skaffa mig en slav. Baka tårta och börja läsa den där kursen. WHAT THE FUCK.
Tror de där problemen redan finns där, med tentakel eller inte. Tänker lägga 1000 spänn på heltäckande linser. Ska gå runt med svarta ögon som något jävla psykfall.
Ska ju på bröllop, tänker inte tvätta håret innan. Tänker komma dit i tshirt och jeans. Eller trasig klänning. Vem fan bryr sig. Ska röka tills ögonen blöder. Skoja ba, ska sitta i ammoniakångor tills ögonen blöder. Typ fan, shit jag vet inte. Dö. Tröttnad på att vara naturlig för flera år sen, som jag kanske inte sagt. Nu är det sfärer hela vägen. Sfärer som svävar. Undrar vart alla mina skirfula tröjor jag hade som barn tog vägen, skulle kunna sälja dem för 500:- till fula hipsters som gillar kattröjor och vargtöjor och tribaltröjor. Så... allt ni hatade för 3 år sedn är plötsligt modernt? Och ni älskar det? Fuck you. Hur oäkta får man bli egentligen. Tänkt på det där med sprutor. I ögonen. Snuskigaste sättet att dö på är att stoppa in kanyler i alla ådror så man se rut som en blodfontän och stå så tills man dör. Virus på datorn. Ska spela mer tvspel nu. Åt för mycket mat förut, var fucked up av alla sömntabletter så jag visste inte vad jag gjorde. Ska fan slänga all mat jag köpte för 2.000:- i början av veckan. Slå någon på käften. Mig själv kanske. Borde fan ge mig själv en colombiansk slips. gå ut på gatan och vicka med tungan åt förbipasserande, tills deras huvuden sprängs.
Saknar mig själv som jag vr -06. Tror jag ska bli dåtiden igen. Börjar bli sjuk, allt skakar, tinningarna bultar. Hejdå.
 

Hey, fuck you.

Jag har virus i hela datorn. Nu måste jag ta ut pengar och köpa en ny. Ingen vill hjälpa mig fixa den gamla. älskar honom men han verkar hata mig mer och mer för varje dag som går. Valet står mellan att få bo här, med honom, eller att bo på ospecificerad plats utan honom men få göra precis vad jag vill när jag vill. Jag kan inte välja, det är svårt. Kan få vem som fakkin helst men jag vill bara ha honom. Innerst inne vill jag kanske bli degraderad själv, inte degradera andra även om jag faktiskt övervägt att jobba som detta. Att degradera folk. Ni skulle bara veta hur många som vill ha mig till det. Hur enkelt kan ett jobb bli? Jag har en naturlig fallenhet för hat. Jag hatar de flesta. Speciellt män, äckliga män. Vill spotta på dem, slå dem, trampa dem i ansiktet, döda fanskapen. Finns alltid någon som ställer upp på det, minus dödandet. Fan, jag gör det gratis bara jag får slå någon tills den ber om nåd och bara jag får kalla någon för allt det där hemska man sparar till regniga dagar.

Haha. nu får jag inte ens svara på tilltal längre :') Allt pga Way Out West och resan till Norrköping. Och bröllopet om inte ens jag vill gå på. Så det är MITT fel att han har levt klart? Det borde han ha tänkt på innan han blev ihop med någon som är nästan tio år yngre än honom. Nu ska jag leta lägenhet. Kommer få cash för att flytta så det tar bara emot rätt mycket, inte helt. Hejdå kittysovrum, kommer sakna dig. Hejdå hararna utanför balkongen, hejdå vardagsrumstapeten, hejdå golvet som jag valt själv hejdå allt fint jag inrett någonsin hejdå JAG HATAR DIG JÄVLA FITTA VARFÖR GÖR DU SÅHÄR MOT MIG.

And it's a wait so long.

Hej! Först tänke jag skriva "Häääääj tjera vener" men det där med vener gjorde mig så fnissig att jag fick skrota den där inledningsfrasen. Haha vener, jag hatar vener! Blodådror är det snuskigaste som finns. Fick jag betämma skulle jag inte ha några. Jag skulle ha en såndär (säg inte rostfri pump, säg INTE rostfri pump!) rostfri pump (fan...) inopererad istllet för hjärta och blodådror och typ..... självgånende organ. Som inte behöver snuskiga blodådror för att fungera. Det där med rostfri pump är liksom ett slags internskämt mellan mig och min tant. V brukade alltid gå till Ica och leta upp de grönsaker som var mest lika kukar och srn laga middag på dem <3 Det har inget med rostfria pumpar att göra, nej, den som hade en sådan var en gammel gubbfan som alltid skröt om den. Det är väl inget man kan ha inopererat egentligen, jag ahr svårt att tro att den skulle fungera som ett hjärta haha. Alltså.... rostfria pumpar, äre inte såna som ligger i montrar hos tandläkare? Jag har för mig att de hade en sådan där jag gick som barn. Men det stod inte rostfri pump på skylten. Det stod ingenting fakiskt för det fanns ingen skylt. Men hade en funnits had det inte stått rostfri pump på den. Aaaaaanyway, den där pumpen var det bästa som hänt honom sa han, för man behövde aldrig byta ut den och dessutom så kunde den kokas. Den var ju rostfri, duuuuh!
 
I vilket fall som helst så var det inte det jag ville prata om idag. Jag ville prata om hur det pissar mig i ögonen (? defuk, var kom det där uttrycket från??) att jag inte är på emmabodapissivalen just nu! Att jag inte får se Shpongle. Dövar denna sorg med att hestäta polenta med ajvar på. Ny maträtt som jag kom på igår! Lagade 3 liter polenta eftersom jag är retard och inte kan laga mat i normala volymer. Nu har jag typ 1kg cashewnötter och 2,5L polenta hemma som jag ska äta upp.... IDAG. Haha, nej men vi kan ju låtsas. På lördag blir det nog spritt som fan, ska på bröllop. Har de inte sprit går jag hem. Även fast det är min kusin som gifter sig. En av de kusiner jag träffar rätt ofta. Hennes man är typ rik. Hon har äkta diamantörhängen! AVIS. Ska också gifta mig rikt en dag!!1 Skiter i om det är lycklig så länge det blir rikt ;) På tal om rik, måste kolla min DS och se om jag lyckats haffa någon som har en "bli slagen på käften och rånad"-fetish. Söker en sådan. Får då utlopp för min ilska och pengar på samm gång, helt lagligt med :DDD Fast alla mina deals failar ju så det kommer inte gå det heller, det vet jag.
Försöker nå min bff så vi kan ha en helt olaglig sommar med men bruttan svarar ju inte. Hon är la på jobbet. Har hört att folk brukar ha sådana. Inte jag, jag sitter hemma och försöker bli vän med mina vener och fet av all polenta. Haha men usch alltså. Imorgon ska jag dock inte äta alls! Kanske frukost, sen blire rallycross. Nej det blir det inte, skoja ba. Nästa vecka bleker jag håret igen, ska bli så skönt att få det fint igen! Kanske byter färg också. Tänkte kanske byta färg, men vet inte vilken än. Trivs i gult men jag har haft det i över ett år nu... Det är nog dags för något nytt, känns det som. Måste köpa mer färg bara, ni kommer dööööööööööeh när ni ser det nya håååret azzå ja lxyzåäövar (lovar då haha.) Sen ska jag göra klart mina dreaddafanar också. LÅÄÖXYZAR att ni ska få se dem med. Hejrå.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

"Alltså, jag önskar att det fanns ett litet hus där man kunde stänga in alla som våldtar och snor varandras saker. Då kan de ju våldta varandra och sno varandras saker istället!"
"Det finns redan."
"Va? Var?!??"
"Överallt. Det kallas fängelse."

Ok riktigt så lät det inte men nästan för jag är inte så dryg mot folk jag gillar
Failade lite idag, skulle ha min lilla "nu väntar vi en vecka så har vi något att längta till"-dag men istället blev det" fuck dat I don't give a fuck about the law" och nu sitter jag här igen. Och tänker beställa kläder för 404 AUD där hälften är typ 20cm för litet HAHAHA. Jag är beroende av att shoppa kläder som är flera storlekar för små, de stora storlekarna avskräcker mig och jag hoppas på att få kunna passa i de små. Kommer inte bli av misstänker jag, så vet du med dig att du har 78-84cm runt höfterna så får du nog köpa kläder av mig om ett år eller så ;*

Nästa etapp: spela Skyrim och försöka bli mer flippr. Har hört att apokalypsen kommer så snart bygger jag en bunker. SKOJA BA, har inte råd med en bunker för jag köper kläder för pengarna istället!!!1
Glasögon för 3700:- THAT'S HOW I PARTY.

Dagens visa.

Låten är bra men videon är awesome :DDDD Kollar du inte vet du inte vad du går miste om haha.
Orkar inte bry mig om att videorutan bryter sig ut ur den rosa rutan, det är lite fult men ni får stå ut.

Now you stand in the dirt, remembering a friend.

Tog en cigg. Väntade på att den kalla känslan du hatar att älska skulle infinna sig. Det kommer, det kommer.
När alla försök till att få lite inre frid misslyckas, när du ångrar dina synder. Synder haha. Då är det bara att gnälla lite i luren och vips så fixas fixen fixelifixfix och den femte istiden är nära, ungefär.
 
Hade nog drygfacet på i förrgår. Annars skulle väl inget ha gått fel. Kan ju ha berott på snyggfacet dock haha. Vet att jag är snyggast av alla på jorden och det kan ju göra folk lite uppretade, ang. min sexighet ofc, när deras pojkvänner glor mer på mig än på dem. Snedflinade lite överlägset mot henne och hon blev galen och drog med sig killen ut, never to be seen again. Herreguuuued lixxlixx hur mycket skit ska man behöva ta även om man behöver skt, azzå. Tjurade så intensivt över detta faktum att Fröken M ringde mig och var orolig över min mentala hälsa. Bara bra med den, sa jag, men fråga mig om min fysiska hälsa istället. Det gjorde hon och jag beskrev det så himla skojjjjsigt att hon började skrata lite. Kul att någon har kul! Haha, nä så bitter är jag inte. Bara när jag verkligen inte mår bra. Efter detta lilla missöde hittade jag någon som köpte öl åt mig. Sen hittade jag väldens hunk men han var kristen och jag var upptagen så det var dömt till att misslyckas. Vi diskuterade hur bra det är med rakat hår. Han såg lite ut som.... alltså någon som är som mig, men det var han inte så jag pratade snabbt bort det. Prata kan jag då allt. De där andra då, jag sa som så att jag inte kan era hippa omskrivnngar för saker, senast jag checkade hette det precis så som jag sare men din kvinnliga bekantskap där verkar fatta att jag inte vill ha dina jävla atarax. Efter det gick allt åt helvete HAHAHA. Sen kom Jim! Då blev kvällen räddad. Vi diskutrade ALLT. Och tog kort på varandra. Planerade. Hans kompis som jag trodde var min värsta ovän visade sig vara mycket hygglig och jag hängde med henne och hennes kille i en tax hem sen (vi bor i samma område). Fick inte gå på "EFTERFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST" för helvetet, fick lägga mig på marken och vänta på att bli sparkad i huvudet istället men jag sa allt att jag är "den snällaste flickvännen som finns". Gick inte hem alls. Nästa dag ägnade jag åt att försöka bli vän igen. Var är mina shoopdawoopar frågade jag mitt eget huvud. Vänta tills imorgon sa det. Och jag väntade och här sitter jag nu tackförmighejdå. Btw så sa han att jag "väl" får umgås med mina nya vänner, sa att ja, förstår att du tycker det för man får ju lite fel bild av folk när de ligger i horisontalläge i soffan och kräks på sig själva. Inte för att de gjorde det, men ändå. Då blev vi ovänner igen. Jag och min käft alltså, kan vi inte bara behärska oss ibland haha. Nejnej det kan vi inte om vi vill bli något! Först ut blir min drygbiografiska hipstersjälvbiograf om nutida mig och dåtida mig och framtida mig. Sånt säljer. Då kan jag äntligen sluta umgås med folk som säger "vaddå shitt, jag är the SHITT" och jag slipper säga "om du är shitt så vill jag ha en refund" eller "om det där skule vara kul så är en hård spark på kuken ett skratt. Vill du att jag ska skratta eller?" Var liksom inte på skojhumör. Haha. Drog någonstans sen, inte på fest, mer hem. Ja hem var det nog. Är lite blankt i skallen efter all gratisöl. ALämnade Madde ensam också tror jag. Inte coolt alls. Förlåt Madde! Det blev ändå bråk sen!
 
Filmen om mig ska ha musik av dessa musiker i sitt sondtrack:
Grandaddy, Lou Reed, Big Black (inte hiphopar'n), Miss Kittin, Prodigy, Spacemen 3, Sonic Youth, Sisters Of Mercy, Butthole Surfers och några fler. Den ska typ heta HATKYLADÖDSVARTSNÖ. och handla om att jag är fail. Eller nej, den ska heta Put your make up away. Eller nej, Depå, nej nej den ska heta "Järnhanden" Eller bara Laser. Lazer. Bill den fjärde juli haha. Något ska den ju heta i alla fall. Kan döpa den till Något. Nej nu får jag sluta. Den måste heta något kooolt, typ på engelska. Och jag ska ha hunnit ha minst 55 flickvänner och 10 pojkvänner under bokens gång. HEJDÅ.
 
 
(Jag måste börja bli seriös snart, den där reseskildringen blir aldrig av. Det blir bara vardagsskildringar ju :((( cutcut)

LOLOLOL.

Sitter på balkongen. Det var ett rätt stort misstag att käka lunchfrukost, har så satans ont i magen nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Magen vill inte ha mat, den vill ha medicin. Den blir sur om den får mat istället, om man inte har ätit sina pills innan då. Men äter jag dem vill jag inte äta och mår illa av maten så det går på ett ut. Åt en inte godis också, en såndär turkisk delight med smak av ros <3 Det är nog det enda godiset jag fortfarande gillar. Förstår inte hur folk kan vilja bli av med sina s.k problem. Själv älskar jag mina. Vad skulle jag annars göra på dagarna om jag inte var upptagen av alla problemen haha. Gick in och satte mig på soffan. Har fortfarande ont. Hoppas jag blir bättre av ölfan jag ska dricka ikväll. Fattar inte varför jag åt igår, hade inte haft ont idag om jag inte lagat mat som blev över. Får ont i magen av att dricka också. Kommer döööööööööööööööö hahaha. Om jag inte dricker och äter då, igår var jag så uttorkad att huden på händerna inte sjönk tillbaka när jag drog i den. Läpparna blödde lite med så jag drack en liter cola och tre koppar kaffe och det fixed me righ up så att säga. Läpparna är rätt bra idag faktiskt, kanske beror på mitt kitty-lipzzzyl. Älskar mig själv ibland, de där jävla nojjorna om vätskeintaget alltså. Allt för att njurfanskapen ska hålla kvar alla gifter. Som jag sagt tidigare så klarar man sig bra om man inte dricker, tar längre tid för att börja äckla sig då. Tror jag dör utan cigg och medz och kaffe alltså. Hoppas sminket täcker min brist på liv :') Kommer bli en lång vecka. Min sömn är knäpp. Antingen sover jag inget alls eller så sover jag bara. Sov över tolv timmar inatt. Vaknade dödstrött, vill sova mer. Sova tills om en vecka kanske.
Har kommit på att jag saknar mitt ex lägenhet. Tänker bli aktiv på darkside igen hahaha.

Fookin ell.

Vaknade nyss och kände att jag ville flytta till Aberdeen. Detta kommer hålla i sig, minst under dagen, så ska ni träffa mig idag är det synd om er. Synd för att jag är litta risig också. Haha. Måste vänta tills på lrdag, då får jag skrika I'M CURED, I'M CURED" och "Lemminceeeerd" för det skriker en liten rolig gubbe i ett spel vid namn The Darkness. (Lemon curd heter det väl, men om ni ska fatta hur den praar så måste jag skrifva det så.)

Vet ni, jag var faktiskt i Aberdeen en gång! På genomresa. ADet guiden berättade om staden fick mig att vilja bo där, redan då, -06, det verkar AWESOME. Om jag inte flyttar dit vill jag bo i London, i utkanten av London. Är så jävla trött på att aldrig få säga fookin waaah yo fookin dickead till folk asså. Och yo gerrin??????? Haha. Problemen alltså. Nu ska jag köpa böcker! Sen Skyrim och sen lokala pubhelvetet på kvällen. Går in för den här grejen about Storbritannien ;) Tänker gå in för den lite mer inom snar framtid. Typ imorgon. Sen på lördag blire röja i lägenheten. Röjarskiva!

Sultry and skullfaced.

PS: Tror jag börjar bli smalare nu! Tappat 0.5 cm på handlederna, 2cm runt höfterna, midjan och bröstet samt 1.5 runt låren. Tack Sjukdomen och botemedlet! Lovar, tror jag fuckade upp min kropp så det skulle bli fysiskt omöjligt att äta hahaha. Jävla fiend. Helt väck i skallen är jag :') OCH JAG ÄLSKAR DET. har nu 14.5 cm tjocka handleder :DDD Går typ bara ner i vikt runt handlederna och i ansiktet. Därav spökeffekten!

It's called bad luck.

Tre dagar. Ungefär så lång tid tar det om du är försiktig med hur stort vätskeintag du har. Igår käkade jag pizza, tänkte att jag ändå inte kommer äta på ett tag sen, då kan man fan unna sig lite. Mycket riktigt, idag kändes allt som ett halvt helvete. LOOOOOOOOOOOOL. Sen råkade jag se en annons för en låt med Blur på xböxxen och då började jag tänka på hur de såg ut (typ, sångaren är fortfarande rätt het men inte de andra) och vad de såg ut som (att komma från England haha) och vad jag såg ut som (ett jävla spöke.) och sen kom jag på ransoneringen och kom på att jo, men jag kan ju inte se ut som ett spöke om jag ska öla på torsdag. Skulle inte ens känna för öl på torsdag kanske. Och detta måste ju fixas. Nu kan jag nog våga ställa mig upp igen. Hur fan hände detta, fattarente, förut blev det aldrig riktigt krisartat som nu. Kan ju fan inte ens våga åka bort nästan. Tänk om allt skulle fucka upp och jag skulle ligga i en liten pöl på golvet i mina egna kroppsvätskor, ungefär. Haha inte så illa kanske, man kan bota allt med alkohol så jag skulle må bra om jag fick lite sprit. Alkohol är ett bra substitut för allt. Mat också. Kan man inte äta kan man dricka. Kan man inte ens dricka får man fixa det. Hade lite pengar på kontot. Lite vodka hemma. Bra substitut det, pengar. Måste hitta någon som inte är typ 1000 grader varm. Tar det som en boss, käften, min hud är helt torr. Vad hände. Fixade det. Nu vill min hjärna hoppa ur skallen och göra en liten glädjedans. Tror det är så ögonen kukar ur. Tänkte köpa nya böcker snart med, mitt förråd börjar sina lite. Tänkte köpa en specifik bok, med han den där snygga killen vad han nu heter på frmasidan. Har har fått massa vatten på sig på bilden, skitsäxxi. Fan måste googla honom innan jag böjar spela skyrim. Så ögonen inte kukar ur ;) När jag köper ny dator ska han vara min bakgrundsbild! Den bilden när han har fått vatten på sig. Min brorsa hade boken en gång, lånad från biblötököt. Kollade mest på framsidan och lite på baksidan för..... asså jag hade ett ex som såg lite ut som honom en gång, fy fan vad fapfapfap det var alltså. Mest när han inte mådde så bra. Fick alltid rusa runt och leta sprit åt honom. Man får tacka och bocka lite va, utan honom hade jag inte lärt mig att sprit botar allt. Haha, psyko. På tal om psyko, jag älskar den här lilla anekdoten, rys av obehag!
 
Hade en fritidslärare en gång, hon jobbade på mitt fritids dårå (captn obvious) och hon DOG. Hon var rätt tjock. Efter sommarlvet fick vi reda på att hon hade dött när hon åkte på vad jag antar var en innerslang till ett traktordäck efter en motorbåt. Hon kraschade rätt in i en klippvägg, samma klippa där hela hennes familj satt och tittade på. Barn och man och hela skiten. Det måste ha sett hemskt ut. Typ 150kg kvinna krossad mot en klippvägg precis som en fluga krossas mot vindrutan på en bil som går i 120 på en motorväg. Jag undrar hur de gjorde för att skrapa upp henne och lägga henne i kistan. Jag skrattade redan första gången jag hörde det. Det är fel på mig. I Italien skrattade jag åt det tills jag inte fick luft, min bror tyckte jag var osmaklig och det fick mig att skratta ännu mer. Jag ser det framför mig, blod, ben och fett som krossas mot en 15 meter hög klippvägg med familjen och motorbåtens förare som enda publik. Och jag skrattar som en jävla galning. HAAAAAHAHA <3 Jag är inte frisk någonstans. Stackars mig. Hahahahaha :DDD Kul anekdot va, önskar jag hade varit med, hade skrattat ännu mer åt det då. Mest skrattar jag åt hur det måste ha sett ut, men lite åt hur kul det var för att de egentligen var snälla och kanske inte förtjänade det, men å andra sidan tycker jag det där med människor i boskapsvagnar som dör som.... boskap i boskapsvagnar är himla festligt det med. Om någon vill skriva en hatisk kommentar nu så gör det gärna nu, då kan jag fnissa åt den också.
 
Haha hejdå!

Den glömda rädslan/Femte hjulet.

Inte död, men halvdöd! Har varit i tråkiga Italien i en vecka, det roligaste där var när jag hittade ett par glajjor för nästan 4.000:- som jag köpte :DDDDD
 
Blev även Sjuk. Inte sjuk, Sjuk. Mycket värre än att vara sjuk. Har inte varit värre än att jag kunnat uthärda, men jag har knappt kunnat äta på en vecka och kroppen fungerar inte riktigt som den borde. Får trycka i mig mat och hoppas att jag inte får allt för störiga kramper hahaha. Inte ens törstig är jag. Vill ungefär bara två saker. Mat och dryck är inte något av alternativen. Inte när magen dödar mig med illamående om jag äter. Var tvngen att toppa i mig en smörgås. Ångrar mig. Nu blir det frys/svett/ont i någon timme. Det där frysandet är nästan värst. Vet inte om jag ska klä på eller av mig mer! Så fort jag fryser blir jag varm, och sen fryser jag igen. Har varit så ett tag. En vecka? Vet inte, tidsbegreppet finns ju inte där ;) Hur fan kan man frysa och svettas samtidigt? Kropphelvetet straffar mig nog bara. Den... äh, whatever.
 
Nu fattar jag inte varför han är arg på mig. Ville inte ha kattbakterier eller tvål och vatten på tröjärmen när jag gick ut med soporna och tvättade händerna. Skäms. Samtidigt vill jag mest ligga utslagen på soffan och uthärda. Det här går ju fan inte. Måste välja det ena eller det andra. Frisk eller Sjuk. Ihop eller inte. Vill ha båda. Ber om ursäkt. Har bett om ursäkt kanske 50 gånger på en halvtimme. För att armen syntes, för att jag drgo i dörren för att en sladd hände uanför en ouppackad väska för att jag finns?
 
Har gett kroppen vad den vill ha nu. Förhoppningsvis kan jag få slippa helvetet. Det är bara att lyda, hela livet går ut på att lyda det ena eller det andra. Har mina mästare. Slavdrivare. Tvingar mig till undergivelse. Jag tror jag ska ut i veckan, om jag har pengar. Måste välja snart. Om 6 veckor väljer jag. Kanske. Läste en otroligt bra bok när jag var på semester, han som skrev den VISSTE. A-mazing, fick mig att fundera på om det kanske finns någon jag älskar mer än henne? Hur vet man när man aldrig mött fanskapet. Fryser så. Kom igång då. Ibland vill jag ta det snabbare sättet. Mest nu. Fast jag är rädd. Tefatsögat. Alla främmande organismer, bättre att leka svamp och absorbera.
Jag får inte reproducera mig. Måste därför pinas! Vågar knappt sova bredvid honom, jag kanske blir knäpp. Sjukdomen gör mig knäpp, imorgon är det nog bättre. Vem orkar må pissskit liksom. Och dessutom vara klänggare än murgröna och kanske spindelnät? Fattar inte varför jag gör såhär. Har nog inget val längre, det är inte så himla roligt något av alternativen. ELLER JO DET ÄR DET BARA SKOJA. Eller inte. Vill skriva en bok någon dag. Om henne och Sjukdomen och helvetet, inget som inte redan finns men sånt verkar sälja och här sitter jag med hjärtat i halsgropen FEELIN GOOD FEELIN FINE. Tack för mig, redogörelse över resan kan ni få en annan dag. Nu ska här äh skitidedu.
 
 
Ps: den där killen med boken, han skrev om att utjämna! Jag trodde att det var jag som kom på utjämnandets konst men icke, detta uppfanns kanske redan på 50-talet. A-MAZING. Ni kan skriva ert eget lexikon över mitt underliga ordförråd. Utjämna: en del ^ en del v. Flippr: SÄJERJAENTE. Sjuk: Meh gissa fem gånger. Uppenbar sjukdom, helt enkelt. Oätligt spöke med kalla tassar, ungefär. Ni skulle se hur smala tassar jag fått! Helt SJUKT smala. Pun intended. Alltid något gott i det onda eller vafan man nu säger skitidedu har nog en hjärntumör eller ett par uppfuckade synapser som skickar ut 600 volt ström i hela kroppen. DANSADANSA ETT MIRAKEL HAR INTRÄFFAT, den Sjuke är frisk! Prejz de lawwd! Eller Lazer. Tack Lazer och osv för att ni gör mig båda sjuk och frisk och mellantinget då du inte vill leva eller dö eller ens ett mellanting så du existerar i något som måste vara skärselden och bara väntar på din doooooooooooooooom. Doom. Haha, doom 3 eller något. Nej ettan, den hade fulast grafik. När man är Sjuk är man alltså i Doom-världen. Och är pixlig och låter "ungh, öh!" och har blod på hela sig, som doomgubben när den är skadad! När man inte är sjuk är man IRL, fast mer som när Mario hittat den gröna svampen. Eller eldblomman! Ni vet de låtarna? De borde komma :D Eldblomma <3 Om eldblommor fanns IRL skulle jag odla dem och ge dem till behövande. Typ tråkmånsar som är emot pyromani.
 
Känner ni igen mig nu, jag är mig själv igen! :D Den där flippriga fan som ni älskar att hata eller älskar att älska eller hatar att hata!!1 Lovar er en form av redogörelse av tråksemestern någon dag, nu har ni mitt ord :**
 
Pussigull på dig min pussigullhest <3<3<3
 
Ps: lyssnar på 22-minutersversinoen av Autobahn haha.

Monsterflicka.

Drygfan slår till igen! Ville vinna en mobil. Ville inte stödja mänskligheten. Bara vinna en mobil.
 
HOPPAS JAG VINNER DEN NU.
 
 
Mår sisådär, blir bättre strax. Börjar redan bli bättre. Fan att jag måste ut, och hämta medz.
Igår hade jag den bästa drömmen på länge, inatt hade jag den värsta.
Den bästa var väl den värsta också, för den var så bra att jag trodde på den och blev micket lezzen när jag vaknade och förstod att det bara var en dröm.
 
Såhära vare dårå:
 
Jag skulle gå och köpa pizza. Men när jag kom fram såg gatan ut som en gata jag gick på i Peking (VÄGRA BEIJING JAG ÄR GAMMELDAGS.) och hade 15 pizzerior på sig istället för bara en. Visste inte vilken jag skulle välja så jag frågade en gubbe på gatan. Han sa att jag skulle ta den vanliga för de andra säljer bara gift och pistoler och äcklig pizza (han sa så, haha önskedrömmen <3). Gick in på en som hette något på L. Typ LAO. Frågade vad de sålde. De sa "pizza?" jag sa "inte gift då?" och då sa de ja, vi har gift vad vill du ha? Valde mellan ett pr olika, valde sedan GRÖNELD!GUDARNASAMBROSIA!DENHELIGAGRAAL! och fick det i en liten pöse inpackad i en liten låda, pizzalåda i miniatyr. Var sy nyfiken så jag smakade lite på det för att veta vad det var och vet ni vad som hände?!?!? JAG KÄNDE SMAK I DRÖMMEN. Det har aldrig hänt förut! EXTAS. Blev genast helt wadbagdkahd (<-man blir så av att äta gift, typ som när seriefiguren Tjocke-Bo dricker agent orange och ska avlöva) och vaknade av att mitt ansikte och mina ben sepade. DRÖMHELVETE, blev så arg när jag fattade att min hjärna hade lurat sig själv. Vill typ ha små elektroder i den så den slutar luras och är så som den ska vara. Det där med benen var fan värst. Haha det har inte hänt på ett år typ. Jag lyssnar på Necro och behöver peace of mind. Vet ni hur kul det känns att ha kramp i tungan? Roligqare än att ha kramp i ansiktet i alla fall. En gång fick jag det, tics eller nåt, aspinsamt för det var på stan. Såg ut som.... jag vet inte vad, rolig antagligen. Som när jag sa "nämen tjeeeenare gamla kompis, vad har du gjort sen vi sågs sist? Vill du spela poker, jag låter dig vinna och låtsas älska dig!!!1" Tror att det är så alla beter sig mot fanskapet. Seriöst, ingen kan ju gilla honbom på riktigt. Jävla självkänsla killen har alltså. Han är ful som stryk och drygare än mig. Åker runt på sin jävla cykel hela dagarna men är ändå fet. Eller inte dagarna, ha är som mig bara ute på natten och är likblek :D Saknar honom lite ändå, han är rolig. Livrädd för spöken och demoner men är 50 år gammal. Hoppas jag får en lika rolig kömpis snart igen :D En man kan skrämma med spöken! Och massmord, han var rädd för mord också ast han hade en yxa i garderoben och massa roliga övervakningsprylar. Nu ska jag gå till apoteket, blogulaturz.

Dagens bästa.

Att vänta på att allt ska lagas så man kan förstöra det igen <3

HUDAR.

Motherfuckers are so niiiiiiiice.
 
Sitter och har ångest över att jag ska äta paj senare idag. Life's good, huh?
Försöker verkligen bli smal. Då får man inte äta paj fast man fastade igår. Ska fasta på tisdag också.
 
Idag började han bli sitt vanliga elka jag igen. Bara för att jag skulle baka. Så fort jag ska äta eller äter koomer han och skäller och får mig att ta ut ilskan på maten. HATAR MAT.
 Fick skrika desperat om att vara vänner och ha fred men det gjorde honom bara argare eftersom jag skrek. Jag vill inte sälja lägenheten, därför står jag ut. Jag vill inte bli skrike åt men jag vill bo här. Alltså måste han dö. Hoppas verkligen att han har en hjärnutmör. Annars får jag väl ge honom en. Eller en jävla hjärtattack. Ska spruta alla kemikalier jag har på hans kudde så får han kanske något av dem. HOPPASHOPPAS.
 
 Men jag önskar mig nog hellre pengar så jag kan betala honom för att flytta. Eller så flyttar jag, fast det är svårt. Så svårt att det inte går. Jag tycker så mycket om min lägenhet, den är så fixad och fin. Har jag tur kan jag importera kitty-tapeter från någon land som har dem så jag kan få såna i nästa lägenhet också.
Fast mest av allt vill jag leva extralivet, jag vill inte dö då och det känns bra.
 
Nu när min sambo aldrig mer ska kolla på armen så behöver jag inte hålla den städad. Om jag inte vill det vill säga.
Allt det äckliga. Det äcklga får inte finnas, jag blir äcklig i huvudet av allt tjat.

RSS 2.0