Chinese Kitchen Knife

Utgått.

Häjj tjera blåggen!
Idag har jag snört min egen korsett för första gången :D
Den nya jag köpte var väldigt användarvänlig och det gick jätteenkelt. Tyvärr suger jag på att göra knutar så jag för försöka lirka med sambon så han kan göra en bra knut åt mig. Människan har nämligen varit avig hela dagen och bara snäst när jag bett om att få hjälp med korsetten. Fast jag förväntade mig inget annat för det är som det brukar vara då vi ska ut. Argt.
Lyckades förstöra mitt armband för 3500:- när jag snörde korsetten dock. BLEV SÅ GLAD NÄR JAG MÄRKTE DET :))))))) Fanihelvete. Bara att ta av sig det och lämna tillbaka det till affären.

Det var det här armbandet som gick sönder, fast mitt är i silver och inte roséguld som det på bilden

En av kedjorna lossnade från sitt fäste så det går ju att laga som tur är. Det var nog inte meningen att jag skulle ha på mig det idag, tänk om det hade gått sönder på krogen och jag tappat det utan att märka något. Hade varit ännu värre! Tar på mig ett billigt armband med vita dödskallar av sten istället för det i äkta silver, ehehe.

Jag är faktiskt på ganska bra humör idag, har inte brytt mig om glåpord eller liknande, men det är inte ofta jag gör det heller. Blir inte arg för det tjänar inget till. Dock borde jag ha köpt en 24" korsett istället för en 26" för jag hade lätt kommit i den.

 

Nu ska jag stänga av och gå. BYEBYEDOLLZ.


All dressed in black.

Ute på balkongen. Det är kallt, önskar jag kände något annat än kylan. Det borde kännas som virvelvindar och iskall eld. Eld som är varm och kall på samma gång. Haha, BURN. Vad vill jag göra med mitt liv egentligen? Förut ville jag mer tror jag. Nu vill jag färre saker. Som åka till England och USA och mest av allt till någon som kan sin thangggg. Hatar att bo så långt bort. Hatar att aldrig göra som jag vill!!!!
Jag hatar att allt är så grått och trist och dött hela tiden. Ibland ångrar jag mina val, men ändå inte för jag hade inte varit jag då. Lidande är en större känsla än njutning. Läste det i en bok. Det beskrev så som att du ser är två djur. Det ena äter det andra levande. Vems känsla är störst, mest intensiv? Den som blir äten av såklart. Så jag har nog valt rätt, för jag får känna mer såhär. Hade jag försökt göra allt på ett annat sätt hade jag ju inte varit den jag är.
Därför vill jag ha dåtiden. De var bättre då. Bara tjatar om dåtiden haha.

Städade en garderob idag! Då är det bara tre kvar. Eller två kanske för den tredje inehåller bara finskjortor och mina pärlsaker. Men de två är nog för hela året. Tror inte jag hinner med mässan, vet ine hur jag ska se ut på lördag än :< Kommer behöva mer än 3 timmar för sminket. Fan.

Ska fortsätta vara glad tills klocken 8 ikväll nu haahaha. PUSSIPUSS.

mennejvafan.

I'm feeling good, feeling so fine
until tomorrow, but that's just some other time


Haha raderade allt för jag är fan inte efterblivfen.

Grooooooooooooooooove about :>

Är lite lagom efter sådär och uppäcker detta band typ 50 år efter de blev kända :((( Hahaha.
De är så bra, de har så fint hår, deras kläder är awesome, de är mods, de sjunger om saker man fattar!!!1 Vad jag inte fattar inte varför ingen vet vilka de är. Köpte en patch med dem till min jacka så att jag kan verka mer hipstahhh och dra fördel av situationen. Speciellt med mina Spandau Ballet, OMD och Rick Astley-knappar hehe. Om jag hade haft en tidsmaskin så jag kunde åka till 60-talet så hade jag gått och sett dem och Amon Düül och Gong och varit bästis med alla band för jag hade varit så före min tid >:D
Jag hade åkt till USA också och hängt med Charles Manson... eller inte.... eller jo för de verkade ha rätt kul och PK var ännu ej påkommet så jag skulle kunna åka på roadtrip med dem och fnissa åt alla olägenheter längs vägen. Åhåhåhå, vietnam också!!!1 Skulle samlat 1000 öron och 500 näsor minst. DUDE NOT COOL, AND WTF ARE YOU WEARING EARS?!? Tror det ska vara mitt personliga meme. Det började rätt oskyldigt med att jag läste på om mörrdare (två r, ja) och krig och sen gick det några år tills för ett par dagar sen då jag kollade på nerladdad tv och upptäckte att JA, FOLK SAMLAR UPPENBARLIGEN ÖRON. I alla fall om det är zombie holocaust. Zombie och öronsamlande män är två saker som är intressant. Och amerikanska södern! När allt detta då blandades på en och samma gång fick jag kortslutning i skallen och blev så uppspelt att min sambo stände av tvn och skällde på mig haha. Men förlååååååååååt för att det är sexxit med sån accent då och förlåt för att krigsförbrytelser kan vara lite roliga ibland och förlåt för att jag blir jättearg när man inte tycker så. Blir bara arg på folk som ska bitcha om det och som bitchat hela dagen innan, så tycker ni inte samma så äre ingen big deal.
Hur kan jag gå från popmusik till avlövning?!? INGEN VET. Lyssna på den där låten jag tipsade om i början istället :DDAlltså jag älskar att han ser ut såhär: :> när han sjunger <3<3<3<3
ps: sångaren är snygg. ds.
psps: har jag dålig smak? dsds.
pspsps: antagligen, men då får jag ju ha alla mina ragg för mig själv!!!1 dsdsds.
(eller han är mer söt än snygg, fast kanske sötsnygg och lite fulsnygg på samma gång?!?)

Perfect Day.

Kollade nyss på min vänstra underarm av en slump när jag satt och väntade på att Skyrimfanskapet skulle ladda klart och jag blev överraskad av hur smal den blivit! Kollade mig i spegeln och kunde kontstatera att hela min överkropp blivit oproportionerlig HAHAHA. Det har gått mer än en vecka sen jag glodde i spegeln sist. Har känt att jag fått mer framträdande kindben när jag har rört vid ansiktet men när jag tittade efter blev det lite wow-effekt. Hur kan man bli smal på en vecka?!? Benen, överarmarna och magen är dock lika tjocka som innan så jag får väl gå i långkjol och tshirt ett tag till. Hoppas det jämnar ut sig snart för ddet är inte snyggt när man ser helheten.

Åt bönsallad och drack 2 burkar cola förut och jag mår jätteilla nu. Måste äta mindre portioner, har ju fan glömt av att äta ordentligt på några dagar nu och då blir magen grinig när den får mat. Sov typ 14 timmar inatt också, sanslöst. När jag vaknade hade ena foten somnat och jag fick vänta i 5 minuter innan jag kunde stå på den utan att den vek sig. Cpkropp :')
Vill inte sova, det är både äckligt och onödigt. Fan, om jag inte behövde sova så skulle jag sitta vid datorn i 12 timmar och xboxen i de resterande 12 timmarna. Skulle ha mycket roligare då än när jag sover. Visste ni att man kan dö eller ÄNNU VÄRRE, bli förlamad, om man sover? Hörde om en som inte sovit på en vecka och tillslut blev så trött att han däckade när han var halvvägs till köket. När han vaknade ett dygn senare så var hen helt förlamad D: En annan somnade ue och doooooooooooooog döden dö. Alltså kan vi konstatera att sömn är livsfarligt och borde undvikas till varje pris!!1 Man kan även dö när man vaknar eftersom hjärtat blir ansträngt av att vakna upp ur vila. Hatar att jag vet allt det här för det gör mig räddare för att sova och vakna haha. Fastt man blir nog bara förlamad om man inte sovit på en vecka. Jag sover ju varje natt så det händer förhoppningsvis inte mig (sen ba vaknar jag imorgon och kan bara röra ögonen och får ha en jävla Stephen Hawking-rullstol med dator som pratar åt mig </3) men man vet ju aldrig!

Ska på sci-fimässan på lördag btw :D Sen The Zone på kvällen, kommer bli mycket stressigt men det fixar jag nog. HÖRZZZ. HEJDÅZZZ! Mvh Tänkar'n

Honey

JAG SKA SE NICKI MINAJ I SOMMAR :DDDDD Är så lycklig <3 Har bara lyssnat på henne i två veckor men det är redan ren kärlek. Värsta tönten!

Det var tänkt att jag skulle städa lite i garderoberna idag men det blev inte så mycket med det för när jag öppnade alla garderober samtidigt och såg stora trassliga buntar med kläder trilla ut i en strid ström så tappade jag genast lusten. Jag blir så arg på mig själv när sånt här händer! Varför kan jag inte bara lägga in plaggen fint när jag tar av mig dem? Varför knycklar jag in nytvättade klänningar och tröjor så de blir skrynkliga och varför kan jag inte ta det i tid om jag nu måste stöka? Hittade ett par leriga byxor längst in i garderobens djupaste vrå i morse, det var så jag kom på att jag skulle städa. Hur tänkte jag när jag slängde in dem bland de rena kläderna istället för att lägga dem i tvättkassen? Antagligen var det för jobbigt att gå ut i köket just då. Måste sluta vara så lat, det förstör bara för mig själv. Nu måste jag sortera och organisera i tre jävla garderober innan lördag då jag ska ut. Har jag inte ordning på kläderna på så kommer jag behöva lägga ungefär 2 timmar på att hitta matchande stayups och rätt armtrassel (trasig nätstrumpbyxor heter det nog egentligen) plus sålla ut allt som inte känns rätt eller inte matchar och dessutom hinna med att sminka sig. Det är lika jobbigt som det låter hahaha. Behöver färga om luggen också, kommer ha fullt upp i två dagar nu!

Har äntligen beställt en ny korsett också, bara en tillfällig en tills jag nått min målvikt. Den var sådär halvdyr, kostade lite över 900:- men jag väntar mig nog inte att den ska hålla mer än tre fester ändå. Längtar tills jag är klar med vikten jag kan köpa min första måttsydda korsett! De är inte så dyra som man kunde tro, du får en prisvärd och snygg korsett för 1700:-, då är det riktigt stålskenor och hållbara material i allmänhet. Plus att den passar helt perfekt <3

NEJMENVETDUVAD, nu ska jag photoshoppa lite katter. HÄJDÅ.

Dagens goda råd: Sug inte på tänderna hela tiden, då gör det jätteont i munnen.

Äcklet har talat.

Sitter och stör mig på att inga bloggar uppdateras så ofta som jag vill. Jo, vissa gör ju det men inte de jag stalkar i hemlighet :<

Är så jävla uigykhugct på jgjhf idag att jag bara vill slänga ut fanskapet. Trött på att höra korkad, idiot, äcklig osv. Vaknade arg idag. Har inte hänt på jättelänge och jag vill helst inte börja dagen med att hata saker. Det kan dröja tills efter vanligt folk skulle ha ätit frukost. Två timmar eller något. Hela dagen blir fel när den börjas argt. Som idag. Vet inte vad dagens planer är för alla är så arga. Jag vet fan inte vad jag ska göra. Det är ju så svårt att bara "hålla käften" när någon kallar en äcklig och jävla djur och kanske även "DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ÄCKLAR MIG DIT JÄVLA AAAAAAAAAAAAAAAS JAG VILL INTE HA DIG HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR GÅ UT UR RUMMET INNAN JAG SPYYYYR RÄTT UT SKÄR HALSEN AV DIG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ"
Ja det kan du ju minnas ikväll när du ändrat dig helt och vill ligga med mig istället. Jävla svin. Det är faktiskt den enda människan på jorden som kallat mig elak, haha. Hur elakt är det egentligen att stå ut med allt sånt där? Eller att bara ta skiten och göra precis som personen säger? Finns väl 15pers jag inte får träffa och 10 ställen jag inte får gå till och alla mina vänner är efterblivna och dumma eller äckliga och fula och ser ut som horor. Eftersom jag också ser ut som en hora och är efterbliven, äcklig och dum. En gång blev jag kallad hora. Då sa jag att jag borde få betalt för att knulla och att han i så fall var skyldig mig typ en miljon kr samt mer för all övertid. Efter det ändrades det om till att jag antingen horar u mig på nätet eller bara ser horig ut. Hellre horig än ful jävla kuksugare som dig då. Inte du som läser, dårå! <3

Blev ingen korsett köpt igår för jag fick panik över att jag måste ha en som är 6 storlekar större än vad jag trodde. Hahaha dööööööööööö. Kan jag inte bara tycka jag är snygg som fet istället? Då skulle jag kunna äta pizza och paj varje dag och bli glad när jag väger 110kg. Nu får jag inte äta såna saker alls men är ändå tjock. Bu! Varför måste jag hata mig själv så? INGEN VET. Kanske är helt självupptagen och dum. Kanske faktiskt är det på rly.


ÅHÅHÅH, nu hade en uppdaterat. Roligt.Men....eh, ja nu vet ni varför jag är så arg jämt :D Och kanske inte loggar in så mycket som jag borde. För det är fan jobbigt att jämt vara så arg eller bara bli nedtryckt så fort man gör något :)))) (<- tar inte direkt åt mig, vet ju att det bara finns en enda person i hela världen som kan tycka att allt jag gör är totalt jättedåligt och mina kläder är fan inte horiga eller så fula att man spyr och jag är mer värd än "ruttet piss) VARFÖR blev jag ens ihop med någon som jag redan från början visste var dålig?!?1 Känns som ett återkommande tema ehe ^^ Ska fan sluta göra så dåliga val.

Köper mer skit.

Vet inte om jag ska bli glad eller arg när vissa människor pratar med mig. Allt känns bara så ytligt på något sätt. Ska man gilla läget eller bara försvinna? Tror jag gillar. Det blir mer intressant så. Förstår bara inte vad det är de ser. Jag ser det fan inte. Känns mest misslyckad och fake. Som om jag fått ytterligare en roll att spela. STÖRIGT. Nejmen jag blir lite sur när de jag vill snacka med dissar mig dock. Ok, jag får väl erkänna att man kanske borde koppla in någon form av mekanism i datorn som avläser current state of min kropp eller så så jag inte skriver cpigheter till folk när jag inte mår bra eller är normal i skallen.

Näe nu ska jag köpa mer skit! Typ dyr korsett för 4.000 spänn. Det går bra att spara till londonresan ser jag. MEN ALLTSÅ: Om jag köper en bra jävla korsett som håller minst ett år en gång om året så slipper jag köpa 5 dåliga korsetter som håller en kväll om året. Tror jag snör dem hårdare än vad de är gjorda för, så jag får köpa en riktigt tightlacing-korsett. De kostar tyvärr massor då de är handsydda efter mina mått och sån skit, men de borde ju hålla betydligt bättre än burleskas billiga korsetter. Köpte en dyr en för ett tag sedan men jag var för tjock för den då så jag har inte vågat pröva om den passar igen. Då skulle jag få ångest och det orkar jag fan inte med idag. Bättre att testa när jag vet att jag gått ner lite. Haha. Kommer aaaaaldrig ta fram den ur garderoben igen, med andra ord :')

Nu ska jag INTE äta paj faktiskt, ska nog äta morötter och dipp på sin höjd för magen är arg på mig idag.


Payenemy.

Är det värt att köpa en kjol för 80$ som man misstänker är minst 3 storlekar för liten? Tror inte det va. Fast den är så sjukt jävla snygg att jag lätt svälter i ett halvår för att kunna ha den eeeeeehee. Närå skoja bara. Har oturen att ha kvinnliga höfter så alla kläder som ska sita på dem måste vara jättestora </3
Har köpt lite shitt till jackan istället, sidan jag skulle handla på igår sände ju inte saker till pisssverige buhubuhu. SÅ KOMMER VI TILL NÄSTA JOBBIGHET!!!1 Råkade klicka i "bank transfer" och eftersom jag tycker det är pinsamt med kundtjänster eller att maila dem och säga att jag trycke på felbetalningsalternativ så måste jag nu skaffa paypal. Betalningsovännen. Hatar paypal för det verkar vara så jävla krångligt. Min bankdosa har, btw helt orelaterat sådär, fått slut på batterier och jag har inga nya hemma så jag är arjjjjjjj på den. Jävla paypal. Ska starta payenemy och bli rik. Ni borde skaffa det, skitbra grej verkligen :DDD


OBS: Payenemy debiterar ditt kreditkort med 10.000kr för varje insättning TROLOLOL.


PISSUPDATE:
Råkade kalla min sambo för "mopey bitch" nyss och han blev jättejättearg. Man får göra så när man känner sig misslyckad och sur. Måste försöka promenera lite mer idag. Hatar allt. Varför måste allt godis vara onyttigt?!?

*grota bloooood*

Idag ska jag köpa skor har jag bestämt. Det finns nämligen ett par asasasasfina skor som 99% av alla hipsterskit/"alternativa" människor vill ha. De tycker att de inte hår råd men vafan, 1.700:- är väl ett rätt normalt pris på skor? Eller är det bara jag som är orealistisk nu? Haha. Ska nog köpa 2 par om jag har råd. Bara för att jävlas med de som inte ens har råd med ett par så att alla skor är slut när de vll ha ett par egna ehehe >:D Eller inga alls för jag och klackar går lika bra ihop som vitlök och jellybeans. Alltså inte alls. Ska i alla fall köpa massa skit att sätta fast på min sommarjacka. Sergeantsjackan borde jag nog kalla den egentligen, snodde pappas sånadäringa axelgrejer som militärer har. Haha <3 Har i alla fall lagt ner 2 ryggpatches, tre tusen knappar och några små patches i min shoppingkorg på en random hemsida. Jag hittade hur många fina grejer som helst och det kostar bara 45 dollar ellernåtomgomgbillitt.

Ska även äta paj idag. Fast det blir nog inte så myc,ket paj för jag tål inte sötsaker så bra längre. Mår illa och får ont i magen efter 2 bitar paj typ :( Blir nog mer morötter och dip...

Vill åka till usa igen, helst nu. Den här sommaren kommer att bli hektisk. Ozzy and friends, london, kanske mer london, resor till folk i andra städer, fest i samma städer, w.o.w, INTE WGT BUHUHUHU och kanske ännu mer fest. Och flippr. Flipperfan. Som att man missar ett par frames när man rör sig så att allt blir hackigt och varför har jag inte sett att mit tak har sjögräs i sig innan?!? Typ så vill jag att sommaren ska bli.

Måste diska bort pajsmet nurå. SESHÖRSGÖRSFHLÖRS.
Ni får en helt ny giffla att roa er med så länge! (GIFFLA VAFAN NYTT ORD. Man kan ju tro att jag äger en retardphone (a.k.a smartphone) så som jag skriver...)

Photobucket

Var det en bra giffla? Gillade ni den? Ska jag göra något mer med den så den blir bättre?!?

Katterna grooootar blooooood :DDDD


Ps: MissSushicat: Kan PM:a dig min tumblr på bilddagboken, den är inte fit för varken bdb eller den här bloggen haha.


I'm glue.

Heeeeei blåggääään!!! (<- som hon den där tjejen som låter som ett marsvin säger haha.)

Idag är jag lite besviken på mina tumblr-followers. Så fort jag svarar på en fråga verkar jag tappa runt 1-5 stycken! Är det för att jag svarar fel då? Eller blir de stötta om jag svarar elakt? Nu skämtade jag lite med en anon som frågade om jag dyrkade anorektiska kroppar. Tappad en follower när jag skrev något halvt oseriöst om att alla andra får vara feta så länge "I don't need to fuck or be it"
En annan gång skulle jag lista favoritbloggar men eftersom jag inte har så många favoriter där så spammade jag med reklam för vänner eller folk jag vill bli bättre vän med samt några kontoversiella saker som visst inte uppskattades alls för jag tappade 10 followers på det inlägget HAHAHA. Drömde sedan mardrömmar om att jag var oälskasd och osedd och hade tre followeers som bara dissade mig hela natten!!!1 MVH xXx_Attentionwhore_Girlllll_95xXx

FAN VAD JAG HATAR "RAMAR" RUNT TEXT. Min bror förklarade för mig att om någon heter t.ex xAWESOMEx så säger man inte "Äkksawesomeäkks" utan bara "awesome" och x:en är ramaar runt namnet. Kommer från någon med ett användarnamn med många x, konsonanter på rad samt årtalet den är född på. Vaaaarföööööööör döper man sig till såna saker? För att få folk att störa sig?

Näe nu ska jag shoppa och poppa. Shoopdahejdå. (Haha poppa vafan? kan man inte få rimma bra på shoppa ens idag?)

Materialisten.

Shoop.

Inte riktigt känt för att skriva på någon dag nu för det har vairt bråkigt här hemma. Vissa människor klarar uppenbarligen inte av att vara vakna längre än 12 timmar...

Nog om det. Idag har jag gått till ica och sen hämtat ett paket med en skitfin tröjklänning som tyvärr var lite för stor. Men det gör inget för jag kan ha den ett tag tills jag gått ner mer och sen köpa en ny mindre modell så jag kan sälja den gamla :D Köper nog en ny så fort jag fått pengar så de inte tar slut ehehehhe.
Kan lägga upp bild på'n sen, den är verkligen gullig! Hel svart med massor av vita benknotor på sig, och den har fickor :D Åååh ska ta på mig den nu när jag ska köpa falafel och kebabrullar.
Man får feta sig lite när man inte ätit så mycket på ett tag och dessutom gått en hel mil!!!1

SKA GÅ NURÅ. HEJDÅ.


PS: Vill åka booooooooort. Träffa folk eller bara bsvkadhukvh vet inte. DS.

I'm just a killer for your love.

Lever i någon slags drömvärld. Tiden är inte linjär. Har det redan gått sju timmar sen jag skrev sist? Kunde lika gära ha hänt för ett år sen eller kanske förra minuten. Finns ens tid? I min sfär vill jag helst slippa den. Vill inte att dagarna ska ta slut när det finns tvspel och internet haha. Fast man får inte glömma av tiden helt. Gör man det så missar man kanske att sova eller gå på viktiga möten. Missar man att sova blir man rätt knäpp. Hatar att sova, tänk vad mycket tid som går åt till att bara ligga halvdöd i en säng. Tid som man kunde ha använt till roligare saker, som att rita eller göra giffar (haha giffar<3) eller spela tvspel eller skriva saker. Eller typ.... baka kakor? Fan vet jag.

Fan vad jag hatar tid. Vill ha ett extraliv jämt där all tid är medveten.

Haha, jävla flummigt inlägg jag lyckades skapa :')
DET ÄR POESI. PUSSHEJ.

Pieces don't quite fit.

TJENARE TJENARE VAFAN! Är på ett superbt morgonhumör idag. Såpass bra har jag fan inte mått sen typ -06 ahaha. Har fedt ont i tänderna dock. Måste ha spänt mig när jag spelade skyrim inatt. Fick inte ha tuggummi för det låter visst på natten. Vet ni hur jobbigt det är att gå runt i sneakmode i typ 8 timmar?!?!? NEJ JUST DET. Tro fan att man spänner sig då. Alltså näe. Måste spela mer, alla achievements har försvunnit så jag måste få tillbaka dem så gott det går. Det är visst något fel på allas boxar, även de i usa. Fick panik när jag såg att 185 timmars speltid varit helt förgäves, men de borde ju fixa det tycker man. Microsoft alltså, det är minst 50 trådar på deras supportforum som handlar om försvunna ahievements.
Äh, ska spela mer nuee. HEJRÅ <3

I'm on bottom, on top, I'm inside and I'm bent


Man kan köpa glädje.

HATAR när folk inte går upp ur sängen!!! Tycker det verkar så tråkigt att ligga kvar en timme efter man vaknat. Själv går jag alltid upp inom 10 minuter hur trött jag än är, för annars blir jag så uttråkad att jag får ångest. Ja, jag får ångest av att ligga stilla. Därav massiva sömnproblem eftersom jag får panik av att ligga stilla i en säng mer än 5 minuter. När sedan personen som då ligger kvar i sängen bett dig om att få upp den dagen innan, och att jag inte skulle sluta hur arg personen än blev, så måste jag ju göra som den ville och få upp den. Har därför fått utstå massa okvädningsord och personliga påhopp i 30 minuter nu. Ovärt. Tur att jag har lärt mig att kontrollera mina känslor såpass mycket att jag inte bryr mig om sånt här längre. Har alltid önskat att kunna kontrollera bort onödiga känslor. Just nu hänger jag mig åt nödvändiga känslor, så som shoppingglädje och hat gentemot pengabrist!

Köper lite shitt från en svindyr engelsk sida, men de har en tröjklänning jag bara måste ha och har velat ha i två månader nu. Egentligen förtjänar jag den inte då jag åt pizza i söndags, hembakade frallor och soppa igår samt mer soppa idag men man måste ju få UNNA sig ;) Ska även köpa en tshirt. Ville ha en som ser ut som kalle ankas (haha åh Kal E. Yanka) tröja men det kommer faila eftersom jag är tjåkk om magen och man måste vara smal som en bal. Balar är inte smala men det rimmade. Typ bara tjock på magen, helt jobbigt för då luras folk att tro att jag är smal när de bara ser min överkropp ehe. Mina ben är inte fett-tjocka, bara muskulösa och borde egentligen sitta på någon jävla bodybuilder för att passa ihop med kroppen. Nej. Jag köper vykort också! Ett till en kompis och 5935474tusen till mig. Fast de kostar nästan 3 pund styck så det är jäva dyrt...... WHAAA ska inte handla för 137 pund haha :((( 63 lät bättre. Då kan jag köpa saker från en söt affär också. Fast de har inga kläder. Bara saker. Roar mig med att köpa HK-charms där kitty är utklädd till fisk och orm eftersom jag inte sett såna förut.

Det jag stör mig mest på idag, som alla andra dagar. Är att få höra någon stå och säga "inte skrika, INTE, inte skrika, inte skrika,inte skrika,inte skrika,inte skrikainte skrikainte skrikainte skrikainte skrikainte skrikainte skrikainte skrikainte skrikainte skrikainte skrikainte skrikainte skrikainte skrika INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SKIKKA INTÄ SKIKRRKAKAA" i 10 minuter konstant i olika intervaller. Det börjar om jag råkar svara på något. Bryr mig inte direkt om det, men det blir självklart svårt att läsa lite svårare texter när någon ylar som en efterbliven älg i bakgrunden. Nu kan jag visst inte vara människa heller, men det tar jag bara som en komplimang. Dock finner jag det tämligen avtändande att se någon man borde tycka är snygg stå och göra mongominer och låta som en strokepatient när den ska försöka få mig att inte säga klart en mening. Tur att jag har sån kontroll, va :)))
Hade faktiskt inte stått ut om det inte var för att jag får saker, dubbla saker, om jag är kvar. Och jag har utstått värre människor för att få saker. Hehe. Som att få höra samma berättelse var tredje dag i tre år, eller titta på en bild av en stol från engelskt 1700-tal i timtal genom förstoringsglas. Då blir jag hellre kallad för idiot och sitter vid datorn, för då kan jag ju blogga eller fan vet vad. Massa skit.

Nu fick jag visst inga saker. Får bara höra att jag ska dra åt helvete. Haha. Eller tjat om hur heeeeeeeeeeeeeeeeemskt jag stökar ner eller hur dååååååååålig jag är på att diska. Men be mig inte att städa hela köket om det blir så dåligt då. Och klaga inte sen över att du får göra allt jobb när du inte ens låter mig jobba.

Låter som om jag har ett jobbigt liv kanske, som om jag inte borde stå ut. Tänker på kontraindikationer. På att jag inte bryr mig om dem heller. Haha åh syntesen. Älskar att ingen bryr sig om att syntetisera längre. Mitt favoritord i alla lägen, helst i fel sammanhang. Vet att när jag får vara själv ska jag först flytta och sen vara orm. Bryr mig inte om ormiga konsekvenser. Vill hellre vara störd i huvudet än störd av tjat. För vet ni, jag drömmer jämt. Jämt. VAD.SOM.HELST för att få sluta drömma. VAD.SOM.HELST för att få slippa ligga stilla i en säng eller VAD.SOM.HELST för att slippa undan. Ibland när jag går ut på dagen, inte ormdagen, så tar folk avstånd. Jag gillar det. Att det syns att jag inte är som dem. Att det bästa som finns är tvspel och att jag hellre plockar sönder saker i smådelar än har normala relationer. Jävla blinda as. Jag är stolt över att jag inte bidrar till att frätande kemikalier hälls ut i Amazonas. För då överlever malarna. Är ledsen över att det inte finns någon ickecertifierad måndagsupplaga av hennes isfuckade höghet. Haha. Isfuckad. Hon är isig eftersom jag alltid ryser i hela ryggraden i enes närhet. Det är skönare än vad det låter som.

Måste sluta skriva nu. Ska drömma om dagen då jag får se hemliga boken igen och använda mynt som referens. Du får inte se den.

I want to stay this way forever.

Fin morgon. Vaknade av att jag blev petad på. Solen lyste in och allt var som förr. Dum som jag är beter jag ju mig som förr. Är söt och gullig och leker oförstående fast jag menar annorlunda. Jag är fan elit på att leka liten och dum haha. Fast lite sådär naughty.

Klockan är 11:11 och då får man önska sig något. Dock brukar et jag önskar bli tvärtom så jag vågar itne önska mig något. Om jag önskar tvärtemot vad jag vill slår det kanske in. Önskar mig dispens och hoppas på det bästa. Finns nämlgien saker man kan få på dispens. Fast jag önskar mig nog hellre bakåt i tiden. Och att jag varit bättre på allt. Samma ljus då som nu, på morgonen, och man önskar att man var lite smartare och logisk och kunde skita i dem men man vill ju liksom för de är aldrig snälla. Och när de är det måste man ta tillfället i akt för det kanske dröjer flera dagar tills man får snällhet igen. Vill ju bara bli eeeeeeeeeeeeelskad. Haha, nä. Eller jo men inte så.

Men jag har ju en tjerlek över all tjerlek. Stjärnorna har aldrig riktigt försvunnit och den där känslan av kärlek i hela kroppen är så vacker.

Mitt liv är lite såhär: "Hallå det händer inget, det händer inget, dethänderingethänderingeOHSHIT nu hände det. GE MIG ALLT DU ÄGER NU FESTAR VI."

Vill så jävla gärna träffa mer folk, blir pirrig bara jag tänker på att jag kanske kan få massor med nya vänner i år :D <3 Tyvärr finns det en person i mitt liv som hatar typ 5 pers för att de var på fel ställe på fel dag men jag vågar inte säga som det är till dem för då tycker de säkert att jag är osjälvständig och dum oh lite ägd kanske. Så jag bortförklarar mig. Pinsamt, för två av dem verkar så himla snälla och jag ska försöka träffa dem i smyg (tror inte de läser bloggen men om de gör så FÖRLÅÅÅT MIG jag gillar er egentligen ok, vill bara ha husfrid!) och då ska vi bli jättebra vänner och kanske ge varandra saker :D Bra idé omv ad vänskap är, haha ge varandra saker? Typ skor då eller? Jag är tyvärr så snäll att jag gör det. Ger folk saker för tusen spänn om det vill sig illa. Så är jag pank sen och hatar mig själv men vännen är jätteglad och minns mig ju så det är ok. Hänger väl ihop med mobbningen som barn, man fick köpa folks lojalitet hahaha. Mest med läxlösning, nu gör jag det mest för att jag tycker att det är så kul att folk blir glada över att få något. Kan vara bara en öl eller värsta dyra parfymen, de som är snälla tillbaka ger mig något i present också men vissa är helt dumma och ger mig bara skäll :')
Jävlar vad jag är bra på relationer azzå!!!!!!!!!!!11

Nej nu får ni en rolig bild. SÄMST HUMOR EVVAH.


Drowning in peroxide.

Heeeeeeeeeej alla! Idag är jag lite gladare för jag längtar tills imorgon. Haha inget liv typ. Det jag ska göra imorgon är samma som jag alltid gjort. Eller alltid, sen jag var femton typ. Tvspel och cpdamp. Hittade nyss en blogg som är helt underbar. Kanske inte egentligen, mest hemsk, men det tjejen skriver är fan som mitt liv fast 1000 gånger värre och jag känner igen nästan allt hon beskriver. My idea of fun är inte riktigt vad den borde vara. Vill bo själv. Ska bannemig göra det snart. Och spela tvspel varje dag. Eller måla! Och inreda! Och pärla! Och inte städa någonsin! Så fint det komemr se ut, fimpar och målarfärg i hela lägenheten haha. Ska fan unna mig att röka inne en gång om dagen, vid tvspelet. Det är mysigt med tvspel och cigg. Och kaffe. Massa kaffe, dyrt kaffe. Svart utan sockre och mjölk. Gärna espresso i min starbuckskopp som rymmer typ en halvliter. Fast jag mådde inte så bra sist jag drack så mycket espresso på samma gång. Äh skriver mer sen hejhejdå.

Jävla tjat om att jag ska gå nu då.

Tror jag tar dieten på liiiite för stort allvar. Det är ju menat att man ska äta nutrilett och så, men det är mjölk i den och jag vill helst inte äta djur så jag äter liksom..... ingenting. Läkerol och cola light och kanske bönor till middag. Haha. Äter bara nutrilett de dagar jag inte kan tugga något, då maten sväller i munnen och man måste pressa ner den i halsen med tungan och det tar 20min att äta en helt vanlig smörgås med lite smör på och man mår illa i flera minuter efteråt. då är det nästan ok att äta lite mjölk, sambon tycker nämligen inte att man kan få äta bara 1 glas sojamjölk och lite ärtor på en hel dag. Har bara haft min diet i tre dagar... eller var det ? TIDSUPPFATTNINGEN, DEN FINNS INTE. I alla fall, har väl bara hunnit äta bönor en gång på tre dagar, men jag failade i morse och råkade äta pyttelite vegansk mega-reese's cup så den inte skulle bli gammal och rutten i kylen.... Eller så var det inte men det känns bättre att tänka att jag åt den för att den inte skulle behöva slängas än att jag åt den för jag har så dålig karaktär!!!1 Nu tänkte jag kanske värma några ärtor i mikron och lägga lite buljong i dem men det känns så jävla onyttigt när jag ändå ska äta middag sen så jag vet inte. Måste äta upp min grapefrukt och mitt äpple först. Och min jävla sötpotatis som jag haft kylen i flera veckor nu. Detta mathelvete, jag hatar diiiiiiiiig. Helst av allt vill jag uppfinna en falafelrulle och en chokladkaka man blir jättesmal av, och en pizza och en glass och godis och bakelser och tårta och thaimat och typ allt men tills dess får jag försöka att inte gå ut så jag inte kan handla något haha. Eller kolla på tv för då vill jag ha massa jävla snacks. Varflr finns det ingen dietshake som är vegansk? Om det gör det snälla berätta för mig så jag kan få äta något!!!1 ;)


Idag när jag vaknade blev jag ledsen för att det var snö ute. Jag ska nämligen gå och hämta ut mitt Mass Effect 3, collectors edition, idag och då vill jag ha barmark så jag orkar gå hela vägen hem! Ska ändå gå till affären och handla, fast bara nyttiga saker som morötter och cola. Cola är fan så nyttigt, jag drack 4l om dagen förut och jag lever än!!!1 Cola är godast av allt man kan dricka förutom milkshake. Som den jag drack på foodswings i NY <3 OMG säger jag bara, hade varit fetast i hela USA om jag bott nära den restaurangen :(((( Hade aldrig ätit vegansk friterad kyckling, bacon, BLTs eller pommes med smält ost på innan. Var helt död när jag ätit klart. Ät där om du vill bli asfet.

Fan jag tror jag fått större överbett </3 Kan inte nudda näsan med tungan längre. Fast det kanske beror på alla peircingar. Borde pierca mig idag igen. Eller bara töja något. Äh vi får se, vill mest äta middag hahaha. Drar mig för att gå ut för jag orkar inte sminka mig eller klä på mig. Vill ha burkha.
Hejdå.

 

Ps: vad fan är en Kony för något? Alla skriver om detta och jag börjar bli trött på't.

Äh, orkade inte leva i ovisshet så jag googlade och blev *alltså nä censur folk kommer dissa mig för all framtid*.


Tvångsspelaren.

Jävlajävlajävla äckellabret jag hatar dig :((((( Känner mig så ofräsch med en stor böld på insidan av läppen som gör ont, haha </3

Vet inte vad jag ska göra med dagen idag alltså. Spelar catherine men det är så tråkigt för jag har klara det en gång och jag får inga achievements innan jag klarar det en till gång. Vill spela något annat men jag måste spela klart alla ofärdiga spel. Orkar inte något alls, jävla snuva som bara rinner och jävla röst som bara kraxar och jävla mig som bakade en asasassor vegansk reese's cup (i en pajform aaahaha) som jag inte får äta för jag måste banta bort allt jag gått upp av att käka allt jag bakat senaste månaderna. Sen vill jag resa bort igen. Hatar att vara hemma nu när jag upptäckt fenomenet "gå ut med m så t inte vill följa med och ha grrrls night" för nu vill jag bara ha grrrls night hela veckan :((( Speciellt nu efter helgen då en random brud förväxlade mig med någon jag beundrar i hemlighet HAHAHAHA. Dog på den pinsamma tystnaden som uppstod då jag lite diskret sa att hon nog berömde fel person.


Nu ska jag försöka varva mitt jävla spe så jag kan köra något nytt. HEJJJDÅE.

Oooh, sexxxy mama <3<3<3<3<33<<3


---------------

Liten lätt update. Gick ut i helgen. Lärde mig shotta. Shottade sjuhelvetes massa sprit. Tyckte inte det räckte. Drack drinkar like there was no tomorrow. Spydde INTE på hela kvällen, dvs jävligt oväntat. Hittat vår lakrizzzshot vi ställt på en bro utanför krogafan nerslängd på mototvägen. Hämta'n och förtärde den på tåget hem medan min vän sov. Äcklig kåt 47årig bonne tog henne på brösten. Jag rageade ihjäl mig (mer om det sen haha). Nästa dag hade jag nästan ingen röst och var snuvig. Åt ihjäl mig. Fick ångest. Stängde av mobilen. Vaknade nästa dag och hade 0 röst samt var förkyld. Åkte hem. Blev mer förkyld idag. Killen är kramig. Jag är arg. Har en ny diet. Avstängd mobil. Högra labretten urballad sen i lördags, nu även med böld och var. Ångrar att jag inte har sprit hemma som inte är isopropyl. Kom på att jag inte tagit någon medicin på 4 dagar. Vill döeeeee. Eller inte dö men ha ett nytt liv. Tog medicin. Slipper nu börja skratta för att övergå i paniklipande som övergår i skratt igen. Skönt va? Haha, kaosliv <3

Har fått gymkläder för 800 spänn av mamma så nu ska jag gymma på allvar när min röst är tillbaka, förkylningen borta och huset lämnat.

Måste han vara så hatisk?!?

Det här är gayhat-låten, den låter liksom trevlig innan han börjar kuka ur med sitt jävla hat </3

 

 

Kom på något man kan sjunga i den här låten, en till vers typ:

If you see a yellowman, if you see a yellowman, if you see a yellowman, wave your arms and scream HELP, RAPE!!!!1

Så som han ser ut så måste han väl våldta folk för att få sig något. Och han behöver ju inte vara rädd för att en faaaaarlig bög ska försöka ha sex med honom med det jävla facet så jag fattar inte varför han är så rädd för något som aldrig kommer att ske?!? ;)


Give it to me 3 times.

Idag är det visst bara fel på mig. Är ett vidrigt jävla as som sitter i sitt eget skit och äter. Är även ett fett helvete, ett jävla helvete, ett jävla djur, ett äckel och en idiot och massa andra saker jag inte riktigt minns. Man får inte försöka argumentera för då måste man hålla käft. Det är även mitt fel att allt blir försenat fast jag får inte veta exakt hur för jag fattar ju inte ändå. Det ska ta hundra år för mig att först, jag är ju typ efterbliven fast jag har fått min IQ uppmätt till hela 130 poäng LOLOLOL.

Orkar i alla fall faktiskt inte bry mig så jag nynnar på Wa do dem och är lite besviken över att jag lyckades färga håret grönt istället för blått, samt fuckade up luggen så det ser lite dumt ut. Nu borde jag skriva något roligt om att det beror på att jag bara kan göra fel och är ett jävla helvete men det lät så kul att jag nästan börjar skratta och det får jag INTE göra för då börjar allt om igen hahaha. Vad har jag gjort för fel? ME NUH KNOW-A-OWOWOW hahaha <3 Älskar att jag helt plötsligt börjar nynna på reaggelåtar när folk skäller ut mig :')

Ooops, nu kan jag bara låtsas också. Alltså den där var ändå rätt träffsäker, inte för att jag tycker det är något dåligt. Att låtsas är ju bra. Jag är den mest oäkta någon träffat enligt... ja, någon. Tar det som en komplimang. Hade jag inte varit fake as fakk så hade jag inte levt nu. Typ.

Klockan är snart halv elva. Jag gick upp vid 8:00 för att vi skulle vara klara till halv tio. Vi är inte klara än för NÅGON tycker det är skojigare att vråla hemskheter åt mig än att göra sig i ordning. Antar att det beror på att jag ska ut imorgon. Kunde fan inte bry mig mindre. Någon blev ju jävligt pissed off i förrgår när en gammal vän till mig ringde. Vi pratade i en halvtimme om dåtiden och jag fick hjälpa honom med läxorna som jag alltid gjorde förr HAHA <3 Då blev ju en viss någon helvetiskt avundsjuk, anklagade mig för att vara 'eeeerbalist (är fan alkemist ffs.) och otrogen och för att jag en gång råkade nämna att jag sovit i samma säng som honom fast med alla kläder på (det var inget sexuellt, vi råkade bara däcka i samma säng). Då är man ju TVUNGEN att alltid ta upp det så fort vi bråkar, men eftersom jag inte är kärringen i det här förhållandet så är det ju inte direkt jag som tar upp det. Fattar inte att personen måste bry sig så jävligt om vad jag gjorde året innan vi träffades, det blir ju så himla frestande att bara vara elak då. Haha. Fast jag är aldrig elak. Inte så det märks. Låtsas vara snäll. Det är jag ju bra på.ADGSUFGERFTGY NU FÖRSTÖRDE KATTJÄVELN BILDEN PÅ SKATTEINDRIVAREN. Den såg ut som ett monster från resident evil och det roliga med det var att jag klippt ut den ur en tidning, alltså inte gjort den själv för då hade det varit tråkigt. Ville helst förstöra något för Kali som hämnd men då skulle min pojkovän döda mig haha. Hade jag bara sluppit ha min musik på så högt det bara går i lurarna hade jag hört att hon förstörde min bild :(((( Åh min indrivare, fick inte ens laga honom för han skulle slängas i toan så jag fick lida för min dumhet. Alltså vafan inte mitt fel att katten pajjar min skit ju...

Åh vill åka bort att tag igen. Har ju fett med cash, så jag har råd att stanna borta ett tag. Bara jag får ett tak över hufvudet och min xbox och tv och ingen som stör mig och min dator och min telefon så jag kan ringa Mannen så jag får ett extraliv och så kan jag dansa runt på vara glaaad tills jag får AIDS och dör men innan jag dör ska jag sticka alla med AIDS-kanyler för det såg jag på tv. Och i sommar ska jag nog till London så då kan jag leta upp han som gjorde det på tv och säga typ "tja jag är 22 år yngre än dig, ligga?" OCH SÅ GÖR VI DET. Haha skoja ba, ska inte ligga när mina föräldrar är där. De skulle bli fedt besvikna.

Vet ni vad som gör mig besviken? Att de flesta reggae-artister hatar homosexuella! Så jävla vidrigt alltså. Googlade runt lite och upptäckte att både Yellowman och Beenieman är böghatare ;___; Tur att jag inte köpt några skivor med dem i alla fall. Man bara "guuuuuuue vikken soft sång" och så sjunger han "'if you see a lesbian, tell her you don't love her, if you see a faggot man use your hands and cover your ass" och jag bara "FAN YELLOWMAN JAG SKA FAN KNULLA DIG I RÖVEN MED ETT BASEBALLTRÄ OCH SEN SKRATTA ÅT DIG FUFUFUFU" Eller då är jag lika hemsk, men jag kan önska att han får tillbaka sin cancer och dör. Lite mindre kontroversiellt.
Åååååh jag blir så ledsen när jag hör sånt, vad fan är det för  äckligt med att vara gay? Lika äckligt som att vara straight. Det enda som inte är äckligt är väl att inte tända på något. Allt sex är ganska nasty faktiskt. Nästa gång någon såndera artist spelar i sverige ska jag fan demonstrera mot dem, fast jag gillar musiken. Gillar ju inte åsikterna. Så jävla frustrerande att folk inte kan acceptera andra för det de är.


Nej nu måste jag springa och kissa hahaha. Pussssspussss!


I never did anything

Hatar att typ alla ser ut som mig. Eller ja, nästan då. Måste ändra mig. Hatar allt. Mest hatar jag nog att jag knappt minns de senaste 7 åren HAHAHAHAHA <3 Äh, jag överlever. Vem fan vill ha ett minne liksom. Orka minnas allt hemskt som hänt. WHO'S WITH ME?!?!? Jag själv typ, haha. Bara jag på hela jorden som säger att det är bra när man är så fuckeduppp när man vaknar vid 9 på morgonen att man inte minns vad man gjort tills klockan är ett. Sweet oblivion ;) Vill inte minnas alls. Vill öppna en goodiebag och få mjältbrand istället. Det såg jag på tv förut. Alla dog på en sekund och hela huset var pajj och fick utrymmas hoho. PUSSHAJ.

Är ett vidrigt jävla as, LOL <3

Är trött. Är så jävla trött på allt. Trött på att bli aggrad på (haha aggra, vårdar mitt språk lika bra som en pedofil vårdar småbarn... ) trött på att bli åtsagd, trött på att inte få säga hela meningar, trött på att inte få skriva på min jävla dator utan måste skriva detta så tyst som möjligt i smyg. Tror jag valt fel i livet olololol.

Äh, får sluta nu. Kuk.

RSS 2.0