Chinese Kitchen Knife

aLpHaLaZeR.

Har fått en shoppingsjukdom tror jag :((((
Beställde lite kläder från cyberdog förut idag, gick på runt 1000 kr (HAHAHA FY FAN VAD JAG HANDLAR, 1000KR I VECKAN) eftersom jag såg en asafin limited edition top som ska få mig att bli mer motiverad i min viktnedgång. Man har inte magtröja när man har putmage, det blir världens största modefail då. I alla fall så loggade jag in igen för att hitta bild på den och visa den men GUESS WHAT: den fanns inte kvar, istället fanns där en jacka för 90GBP som är såååå snygg och jag måste ha den i helst både silver och svart. Dock finns bara silver i storlek 36-38, vilket betyder 34-36 och SÅ optimistisk ska jag inte bli att jag ens kan drömma om att bli så liten hahaha. Så det blir den svarta i storlek 38-40 I'm not fat I'm big boned ;) Fast i mitt fall är det faktiskt så, är bredare över axlarna än min kille fast jag knappt har något fett där.


Tog en liten paus i mitt skrivande och köpte jackan :> I svart och i den minst optimistiska storleken haha. Såhär ser den ut:


Men hur jag än letar så hittar jag inte bild på den jag köpte exakt klockan 09:46:55 idag. Antagligen får ni vänta på en bild där jag har den på mig i ett bra tag ehe... Om jag itne genomför min rätt efterblivna plan om snabb viktnedgång. Vill ni höra den? Skiter i svaret, här kommer'e:
Det är mycket enkelt, i en månad får du inte inta annan föda än 1 glas vatten med 1 i sked socker i max 2 gånger per dag och lite selleri max 1 gång per dag. Men man får dricka hur mycket vatten och sockerfria drycker man vill. Gör man det så borde man ju gå ner som bara fan. Antalgigen blir man oproportionerlig och sjuk med, men det jag tror jag kommer faila med är viljestyrkan. Selleri är så jävla äckligt och socker känns onyttigt. HAHA SICK GIRL. Får försöka lägga viktmålet på max 4 månader, kommer nog kunna gå ner minst 5 kilo om jag er dokkti, håll tummarna för mig om det okokok? Vill kunna ha på mig min magtröjegrej innan året är slut. Den var faktiskt dyr!!1


Imorgon, för jag tror inte det blir idag det är sent och jag är cp, så ska jag träffa en rätt ny vän :D Ska bli så kul <3<3

Egentligen måste jag ut och köpa cigg idag, har väl bara 4 kvar. Men jag har inte lust så jag får väl röka fimpar eller cigg utan filter ur fimpburken i värsta fall. Om de utan filter inte brunnit upp. HATA.

Här får ni en bild på Kali när hon var liten som avrundning HEJRÅ.


I like to watch things on tv.

Hahahahhaha har jag bloggat i ovetskap eller?! Uppenbarligen. Vad som hände var att jag råkade käka stilnoct istället för vanligt tilltugg till spriten :') Då blir det sådär. Var avdäckad i typ 2 timmar, sen fick jag panik över att kanske ha sovit i 3 dygn för mina föräldrar hade kommit hem. Minns inte så mycket mer, men på något sätt kom jag hem till lägenheten (pappas bil eller något) och brötade runt
där i stället. Minns att jag hade ångest, säkert över att jag kände mig fet. Gör jag väl alltid men just då var det nog rätt brutalt. Hade inte skrivit sådär annars eller något. Ska ändå hitta gatorna (haha hit the streets) typ i vefckan och tröstshoppa lite, men jag orkar inte ens det. Imorgon, imorgon ska jag orka! Om inte orka gå ut så ska jag svara i telfeonhelvetet i alla fall! Men bara på sms. Sorry folks, men telefonsamtal går bara inte. Mår väldigt dåligt över att en vän ringde igår och jag inte orkade svara. Gömde telefonen i ett skåp i köket istället. PINSAMT :( Vet ni vad jag mer inte orkar? Black Sabbath/Ozzy And Friends nu i helgen D: Sjukt vad jag itne vill åka, mår ännu sämre över det eftersom pappa blev jätteledsen när jag hintade. Han har båda köpt min biljett och betalat min svit på hotellet.... Ok då, min, brorsan och hans svit. Så rik är han inte haha. Så jag får tvinga mig själv att orka. Hemskt. Skoja ba, är lyckligt lottad som får sånt här av mina föräldrar. Men jag orkar itne mer för det. Har ett minne av att min psykolog ringde igår, jag orkade prata i 5min innan jag fick panikångest och skrek åt henne att dra åt helvete och lägga på. Hon la inte på, så jag la på istället. Sa att jag hatar min handläggare och vill döda honom och sprätta upp magen på honom och få honom att käka sina egna ögon innan jag la på dock. NOT A NICE THING TO SAY. Sen gick jag ut, fast det var 6 timmar senare då jag läst ut en bok. Om en kille som bet folk. Tänkte att jag också borde bita folk, eller i alla fall ha ett tamt monster som gör det åt mig. Tyvärr blir det varken Pride eller Blur i år :(((( Har inte råd och orkar inte. Tror det är sommardeppen som är igång haha. Varjre sommar de senaste åren har det blivit värre. Först urartar allt i ett evigt dampryck, sen vaknar jag upp en dag och vill dö. Vägrar tro att det är något annat än mitt hat mot solbränna som gör det. Man kan i alla fall stoppa det om man skapar partiell minnesförlust åt sig själv. Tänkte lite på det där. Sleeping pills och sprit verkar ha ungefär sama effekt på hjärnan som 10000 sömntabletter har. Men jag gillar att vara pigg. Inte bara sitta och känna ett evigt lugn. Hur bra det nu än känns så är de ju tråkigt, man får inget gjort. Ur the kinda person I've been dreaming of haha. Nej men, hur fint allt än är så är det aldrig lika fint som det klara morgonljuset innan allt har vaknat upp ordentligt. Inte som alla pinsamma människor som inte fattar att man inte kan gå runt och vara olik sig själv jämt. Förutom om man är jag då, jag kan allt. SO MESSED UP. Idag orkade jag i alla fall inte må dåligt längre, orka vara smotsig och sjukk. Sådär att man hyperventilerar och allt känns fel. Nu kommer jag igen! Som att "kom igen då, vafan väntar du på" för det är räkningspayingtime! Haha </3 Ingen annan payar ju åt mig så någon måste göra det och någon är jag.
Funderat på om hur bra min fobiträning egentligen var. Förut var det inte en option, nu vet jag inte längre. Om allt skiter sig totalt så är det en option. HAHA MY GOD WHAT HAS THE WORLD COME TO.

Min spell check är fucked up så jag kan inte se om jag stavat fel. AS USUAL. Jag vet ingenting. Försöker ju bara göra det rätta här, hejhallå ingen bryr sig va, sluta upp med det där det enda som betyder något är vad du är och inte vad du gör. Sitter och över cardio genom att bara sitta! Man gör det genom att tvinga sig själv att titta på t.ex hemska videos på youtube, som sälklubbning eller anat djurplågeri. Då blir man jättearg och får hög puls, typ som att springa på löpbandet! Man kan spela tvspel som är läskigamed. Lovar att det funkar, jag får jättemycket träningsvärk dagen efter om jag gör sånt här en hel dag. Antingen har jag kommit på ett helt nytt slappt sätt att träna eller så är jag så jävla otränad att allt är träning för mig ;) Får nog fan mer träningsvärk av det där än gymmet, det är säkert första gången i världshistorien någon fått träningsvärk av tvspel... Heh.

Nu ska jag..... eh, ja, jag ska väl svara på alla kommentarer på min bilddagbok/däjjvju. Ska vi slå vad om hur många jag fått? Gissar på minst 70 så jag har antagligen fullt upp i minst en timme. Det är priset jag betalar för att vara superkändis vettu!!!1 (*överdrivarn*)

Snuttigullipluttihejidåi.

Guuud va bra ja redäjerar asså!!!1 Så himla innovativt!



*ramla på ett däck*

Hade jag orkar hade jag skrivit något smart här. Men det gör jag inte. NU SKA JAG DÄCKA HEJDÅ

Ya iiid.

Fook it maan. Jag läser ångestboken (eftersom jag fattar skotska så äre lätt) och har ångest haha. Lyssnar på den "förbjudna" låten och saknar Mathilda fast det bara var två timmar sen hon åkte. Råkade nog dricka upp all resterande sprit efteråt hahahaha. Sorry. Klockan är bara 6 och jag saknar HENNE fast det var bara tre dygn sen kanske 4 vem vet. Nästa vecka tänker jag, gunnae git me dangebitt strait säger jag och blandar språk vildare än någonsin. Nästa vecka ska jag. Nästa. Räkningar? Jag ska hitta mitt jävla liv. Jag behöver inte räkningar. Jag behöver musik och henne kanske. Bara henne. LEVER I NUET ahahaha. Tänkte skriva leben men ofta ni kan tyska. Man dricker inte en halv flaska vodka på en söndag. Allt är helt jobbigt jag önskar jag inte visste. Minns ångestfilmen. Relaterar. Har ett soundtrack. Jag är människa igen. Gjort slut på massa pengar, vad har vi gjort b/p hela helgen? Vill ha "lytleonnuanticolomnwit" men ja, då blir det exakt som i ångestboken och jag tror jag väljer resten före det. Jag BRYR mig inte! Ta en jävla walk lixxlixxlixxlål. All sprit är slut nu, önskar at jag kunde hitta mer. Ska leta. Nästa vecka ska jag leta upp allt. Vara mer vanlig. Kan inte stava liksom. Pinigt! Kan inte se. Jag älsdkar bara henne, jag hatar bara alla utom henne jag är bara rädd att aldrig mer få se henne jag är så jävla förstörd ja jag är väl ångefull men snälla bli som mig, vi ska vara vänner alltid du vill jag kan itne se Blur i sommar men jag vet vart jag ska, Stockholm kommer inte ses men jag kan se dig om du kommer hit så kom så slår vi på allt och vi blir som vänner men jag vet inte, kanske, imorgon, igår vem bryr sig. Nästa vecka finns inte i planeringen jag hahahah, vet inte. Tugga tugga de fräter i munnen men de är lite sura som godis, jag bore int innas. Mår så dåligt och bra på samma gång jag glömmer av mig själv jag tror jag är någon annan, någon bra. Det är bara citat. Kommer nog somna. Igår somnade jag inte först, mådde illa. jag vill aldrig mer vara bara jag. Bara jag och hon.


Hahaha min brorsa är här och jag bara gör bort mig omgomg pinigt. Ingen fattar vad jag säger :( Bara Iggy Pop och han är inte ens här. Tjarå!

Reptile.

Sitter på balkongen och ser att jag måste vattna mina petunior!!11 (tror att det är petunior, de är kolsvarta också, asfint) De är lika uttorkade som mig ahahaha. Det har blivit något slags normaltillstånd nu, kissar max 2ggr per dag. Om man ändå kunde vara likadan med maten va. Bråkade lite på vilje med sambon så kan inte vill köpa kebab/falafelrulle. Då måste jag äta något tråkigt ocvh inte sådär jätegott från frysen, typ wokad purjolök med paprika och sojastrimlor utan sås och då äter jag inte lika mycket.
Note to self: laga bara äcklig mat!!!!1 Nej, skulle inte kunna leva om jag bara fick äcklig mat.

Åt bönor och pesto förut, massa pesto. Den veganska är nästan bara olja så det är fy på mig nu. Pesto är gott. Godare än böldpesto OLOLOLOLLLL.

Har massa balkongblommor att plantera i år! Gräslök, petunior, malört och lavendel. Kommer lukta gott här ute :D För övrigt så pallar jag inte att gå ut idag, ens ut till gymmet. Det är så jävla soligt att jag kommer behöva kleta in solkräm på hela mig, då blir allt kladdigt och om inte ännu jobbigare. Kommer inte gå ut i sommar om det inte finns sprit och öl, ok?


It's everything you had when it breaks.

Har fixat allt tills nästa vecka. SÅ skönt. Klarar en vecka till levande! Yaaaaay. Är hos föräldrarna nu, som alla säkert redan vet. Man får lyssna på musik högt här och det är bra, men det är så VARMT!!!1 Jag svettas inomhus. Haha usch. Har färgat håret men blev missnöjd, det blev för grönt. Pappa köpt en annan färg till mig så det blir ng bra tills nästa gång jag färgar det <3 Ska strax hem igen. Var inte oroliga, allt kommer att gå bra! Jag har min musik och mina tvspel och massa annat som får mig att tänka på annat.


TROR att jag lämnade huset i förrgår.... igår? Igår var det nog. Haha ja. My lawd vad tiden går. Jag fick så snällt interagera med barn men det var rätt trevligt ändå. Rökte 943753867 cigg. Fick höra lite skvaller om ditt och datt, alltid bra att hålla sig up to date liksom. Även om man inte bor här längre, aldrig kommer göra. Jag var main attraction förut, haha, helt äckligt. Inte längre, är väl för gammal och förståndig!!!1 Nu ska jag sno lite saker från föräldrarna. Typ mat så jag kan misshandla mig själv med den >:3

Sen måste jag dra hem! Usch vill intääääääääääää men måste för jag har inga mediciner kvar här. Blä. HÄJDÅ, blåggar kanske imorgon igen om jag känner för det och ska svara på allt som alla skrivit om jag känner för det med ;*

Trololol.

Jag och tillsvidare-sambon talade nyss om att separera. Fick snabbt reda på att jag då måste köpa ut människan. Så jag har inte råd att göra slut. Jag vill inte flytta men jag vill inte vara ihop längre helelr, ORKAR inte bli skrikt åt eller tvingad mer nu. Mår bara sämre och sämre för varje dag som går. Tar ut allt på mig själv för jag vågar inte slå honom. Då skulle han slå mig, jätehårt. Eller sparka mig så att jag börjar gråta för det är så läskigt. Om inte.... Jag hade keinebryserum 24/7. Då skulle jag uppenbarligen inte bry mig. Jag är så ledsen, jag orkar inte. Jag orkar fan itne det är så jobbigt jag vill iten blablabla alltid samma sak vet ni hur svårt det är at bo med en bitch?!? Någon som är världens mest PMSiga diva hela tiden? Antagligen inte och var i så fall jävligt glada för det. JAG ÖNSKAR ATT JAG ALDRIG FLYTTAT IHOP MED HONOM. Jag önskar mer grejer med. Hemska grejer.

Om jag bara kunde uppbringa en slags luktborttagare så kan jag starta mitt projekt hahaha. Jag måste ha ett osynlighetsfilter och en ljudgömmare också så att jag kan greja i lugn och ro. Kommer aldrig gå om jag inte helt plötsligt kommer i kontakt med "alien technology". Får helt enkelt hyra ett litet garage eller något och dampa där istället hahaha. Fy fitta vad kul jag skulle ha. Skulle dricka sprit och skrika asmycket och slamra massor med kastruller och ha små eldar! Och DDT för det får jag inte ha hemma. Jag har en flaska paradimal extra starkt och extra luktfritt DDT hemma hos mama unt papa fast jag och pappa har gömt den för mamma för hon är också rädd för DDT. Jag vill såååå gärna hälla ut det på mjölbaggarna i ängehtene så ni fattar inte. Skiter i ALLT, värsta rebellen här ;) Är inne på min femte redbull för dagen. Hej hjärtflimmer. Fast mitt hjärta är för badass för det. Krävs mer än koffein för att fucka upp det. En gång fick jag nästan en hjärtattack tror jag! Hade typ 200 i puls och det gjorde verkligen ont i hjärtat och hela vänsterarmen. Inte bara ont utan cpjätteont och det var så läskigt kunde inte andas. Men jag klarade mig uppenbarligen. Fick ligga ner i 5 timmar och kräla om jag skulle någonstans. Typ toa. Så fort jag ställde mig upp började det igen ahaha. Nu i efterhand är det asroligt faktiskt, ofta man får en hjärtattack och dör när man är 17 år och pinnsmal. Eller det är kanske då man får en? Svimmade rätt ofta med. Och fick krampanfall! Helt trasig människa. Tyvärr kan jag itne säga att jag var fläckig, då skulle jag ljuga. När jag blir äldre tänekr jag bli fläckig det är fint kanske fläckiga taueringar, finare än leverfelsfläckar. Leverfel, på tal om det. Såg världens äckligaste brud på youtube som liksom.... kläme på sin lever för att kunna kräkas mer eller vad det nu var. Helt sjuk och läskig var hon. Själv är jag trött på min hjärna. Den är för tom. Börjar redan tänka på tankar.


Försökte nyss få ________________ att slå mig lite så jag får cash. Hellre slagen än fattig liksom. Så farligt äre inte. Gör ju ont ett tag men sen blir allt så mycket bättre pengar och saker läker alla sår :DDDDDDDDD SKOJA BA. Eller inte ;)

Imma eat everything indside-ah.

Idag gör jag något jättespännande! Egna pommes frites och ketchup.
Fast det inte vanliga frittar och ketchup, det är tofupommes och blåbärsketchup! Låter inte sådär jättegott, jag vet, men det lät så spännande att jag var tvungen att testa. Ketchupen står på spisen as we speak och jag ska strax skära tofun i strimlor. Tyvärr var jag efterbliven idag på affären så jag köpte bara ett paket tofu. Som tur är vill inte den andra personen som bor här ha mer än en ynka pommisfrittis så jag klarar mig säkert. Ska ju göra lökringar och börgerz med. Better up! Allt är såklart veganskt :D Nu undrar ni säkert vad som hände med matfobin från igår men allt är lowfat och no sugar så jag klarar mig. Ska även börja gymma på allvar imorgon så jag får vräka i mig mat idag ;)

//MVH JÄVLIGT SUNDA MATVANOR


Fast jag kanske skiter i burgare för det är redan så satans ambitöst här i köket. Hade tänkt att baka niggerballz och syltkakor också men vem fan ska orka äta allt det där haha?!
Ska bli så kul att gå på gym igen! Tänkte gå dit senast 12:00 imorgon så jag hinner med något annat efteråt.

Är man cp om man lyssnar på den här låten när man lagar blåbärsketchup?

Jag bara "DET HANDLAR OM BLÅBÄR OK!!!!1 KETCHUP OCKSÅ. INTE KNARK. Det är blåbärsplantor och blåbärscigarrer. Han ska äta alla blåbär omgomg värsta muncha blueberries."
Haha kommer alltid associera fel nu </3

Spegelhatarn.

Jag har hittat sååååå snygga kläder som jag bara måste ha! Men jag måste förtjäna dem. Det gör man inte om man inte vidtar drastiska åtgärder, så att säga. Måste gå ner minst 5 kilo för att vara snygg i dem, helst 10. Har inte vägt mig sen senaste blodprovet för några månader sedan och då vägde jag 5 kg mer än förra året så det är bara rätt att jag går ner dem igen. Har inte vågat väga mig efter det om jag ska vara helt ärlig nurå. Är livrädd för siffran på vågen. Jag trodde ju att jag hade smala handleder men de är fan 15cm i omkrets så de var inte så smala som jag trodde. Ser bara smala ut för att kroppen inte är det ;))))) Haha nej men det är inte så himla kul att veta sina mått när man är så missnöjd som jag är. Därför mäter jag mig inte. Hoppas verkligen inte att jag dör av en kromöverdos eller något innan jag gått ner allt, skulle vara jävligt snopet. BLIR INGET FINT LIK DÅ HELLER!!!!!!!!1 (Fan vilken hemsk sak att skämta om, vi låtsas att jag inte gjorde det. Kom att tänka på en grej och det gör bara saken värre)

En bra grej är att jag ska träffa mathilda nästnästa vecka! Vi ska vara fulla i niqab. KUL VA??? Tycker jag i alla fall :*

Godnatt på er, ska sova som ett litet as snart fast jag hatar det.


HATEHATEHATE.

Det här fick mig att inte vilja äta middag. NÅGONSIN. Så jävla vidrigt. Hur kan man göra så mot de stackrs människorna? JAGFATTARINTE?!

Den jävla äckliga FISKFITTAN som plågar tjejerna om de vägrar bli tvångsmatade borde fan få svälta ihjäl som hämnd i en bur med folk som frossar runt omkring den. En bur med ett löpband inuti och merzbow på högsta volym för maximal tortyreffekt. Vill personligen se till att det blir så.
"Her job will be to make babies and be a soft, fleshy bed for her husband to lie on." är vad hon anser att kvinnans roll är. Om jag fick bestämma skulle hennes roll vara att bli tvångsknullad med baseballträn i alla kroppsöppningar (inte öronen, då dör hon ju. tyvärr!) och såld som sexslav till någon perverterad jävel med bristande intimhygien och en förkärlek för oralsex.
Jag är så arg över det här att jag inte ens kan komma på fler elakheter att skriva, HUR KAN MAN TVINGA NÅGON ATT BLI FET?!?! Jag hade hellre blivit slagen med hennes jävla pinne tills alla ben i kroppen bryts än att äta 14.000kcal om dagen. Enda gången jag reagerat på tortyr av människor med ilska och tårar hahaha. All annan tortyr är bara rolig och högst nödvändig för människor suger. Fett också. Stackars brudar, jag lider verkligen med dem. Inte nog med att de måste bli feta, de måste gifta sig med någon som deras föräldrar valt ut åt dem också! Jag vill inte tänka på hur dåligt de måste må. Nämde jag att de även är för kvinnsig så kallad omskärelse? Kan det bli värre? Antagligen om jag läser på mer om kvinnors situation i mauretanien men jag pallar inte just nu, måste ta en lååååååååååååååååååååång promenad för att bli kvitt alla hemska tankar. Heh...

I need thee every day.

Så jävla jobbigt att inte ha mat hemma. Nu måste jag gå och handla på skitnetto som inte ens har sojayoghurt, bara havreyoghurt med smak och dessutom bara tillfälligt. Blir inte bra om man ska göra ugnsbakade lökringar och de smakar stekt jordgubbe med en lökig bismak </3

Så jag får väl äta sojagranulat och krossade tomater. Inte så lockande så förhoppningsvis äter jag inte alls! Lurades igår så jag slapp äta annat än typ 15 bönor ehehe. Tillsammans med cardioträning vid dator och tvspel (fråga inte!!1)

Nu väntar jag på att Mathilda ska svara på mitt sms om vilket hotell vi ska boka till Nikkinikkinikkispelningen samt om v ska ses något innan. Hoppas vi ska det för jag har tröttnat på att sitta hemma med tjurpellen. Tänkte roa mig med Rage medan jag väntar. Dead Space tröttnade jag på när den odödliga cpmonstrositeten gjorde comeback från ettan.

Har nytt läppstift också, Shark från viva la diva är det. Enda sminket från dem jag varit nöjd med än så länge! ^__^


Hejjedåe.

I'm waiting for that feeling to come.

Litet problem i pissverkstan: inte nog med medz. Igen. Om jag bara kunde dubblera mängden. Göra någnting åt det.

Ska kanska börja läsa matte och kemi till nästa år, spännande va? Och duktigt för att vara mig som hatar matte nästan mest på jorden. Jag ska försöka läsa mikrobiologi sen någon gång, men jag kanske stannar vid matten pga sugighet. Nu ska göra egen läsk och allt typ!!!!!1 Kan inte vänta, måste det vara sommarlov innan? Haha enda gången jag velat gå till skolan. Så att jag slipper käka gifter i onödan. Typ batterisyra. Alla vet att allt innehåller batterisyra i små doser. Kanske inte. Men om man öppnar ett batteri, i en oöm kastrull, går densönder då? Går jag sönder då? Hörde att tanterna inne i hippieaffären dillade om olika grundämnen igår, vet att man inte ska äta sådär mycket jod och krom som de gör men orka säga till. Tror man på kristallernas renane kraft så klarar man väl sig. HAHA MEN GUEEEE VAD DET DÄR LÄT. Kristallernas renande kraft <3 Ska bli spännande att få läsa kemi så jag kan hälla batterisyra i olika saker och se vad som händer. Och annan syra och sånt. HÅPAS HÅPAS.
Har värsta idéerna här. Dåliga idéer kanske vissa tycker, men jag tycker att de är bra. Man ska alltid ta chansen om den kommer. Chansen att hälla lut i käften på någon kanske, haha.

Hittade en asrolig sida förut med kamouflagebakgrund och som säger att allas dåliga tänder beror på att de sover med munnen öppen och dricker läsk. Så sy igen munen innan ni somnar och drick inte läsk så har ni überteeth som håller för evigt. Eller inte.


Jag är alltid göllig btw ^.~ som kawaii-hitler och kawaii-satan. KAWAIIVERSIONERNA = SATAN OCH HITLER FAST SÖTA SÅ DE ÄR MER PK ÄN I VANLIGA FALL. Kawaii-hitler gör bara söta folkrensningar, där alla ser ut såhär -> ^____^ och såhär -> OwO. Där har vi något jag borde rita senare idag...... Haha kawaii holocaust. *JOBBAR PÅ AMORALIN* fast det är svårt för det råkar alltid slinka in lite moral på något sätt. Dock luras jag så mycket att jag... alltså jag vet inte, jag tycker det är ok att hitta på saker om det gör någon glad. Inte allvarliga saker som att jag älskar dem fast jag hatar dem eller att det inte var jag som snodde dera plånböcker eller kallade folk för hora med deras fb-konto, men typ.... att säga att man visst gillar en låt fast man inte gör det eller att jag tycker de har så fina barn alla femton. Det ärok att hitta på i situationer där sanningen skulle innebära för mycket jobb. Går den enkla och ickerevolutionära vägen serru. Enkla vägen med förvanskade citat hehe. Hur många som är så hatiska som jag lyssnar på 50talsmusik medan de skriver underliga arga rants?!? Om någon annan gör det kan vi bilda klubb!!!1 Gospel också haha. Hahaha jesusmusik <3 Jag tror ju inte på jezuz, men det gör saken roligare bara. Sen är det elvis och det är bara bra. Jesusmusik är rolig! Borde lyssna mer på sån, lite chockeffekt när folk hör att jag lyssnar på't :')


Jag börjar fatta varför folk gillar gospel tror jag. Det är så.... indoktrinerande haha. Och handlar bara om gud och jesus och hur bra de är. Känns ju bra att någon är bra!


Green smoke risin', lord.

Rage är inte så kul som jag trodde det skulle vara :((((
Man blir yr av kameran och jag fattar itne hur jag ska hitta en affär att handla i!
Dåligt spelhelvete. Kanske blir bättre sen när man spelat mer.
Tänker bara på aceton och gamla plån haha.
Måste, måste sluta tänka på fel grejer, helt jobbigt.
Men jag har shoppat lite i alla fall!
En slags bolero, armvärmare, ett linne och en pälsig bolero. En sak till också men den minns jag inte nu.
Handlade för 1000:- och minns inte vad, pinigt.
Gjorde bönsallad att äta om någon timme med.

Nu ska jag kolla om jag har någon bra nässpray. En är amerikansk. Inte för att jag är tät i näsan, men jag kanske BLIR. Det och walkthroughs så ja kan köpa ammo. Måste gå runt och knytnäva alla i ansiktet nu och det är svårt att inte dö då.

Photobucket

HEJL SEJTAN.


Something.

Jag läste ut boken förut. Inte så tillfredställande för jag ville genast flytta till USA för jag kände igen alla varumärken och det verkade så kul att bo i en liten trist stad i USA.
Fast sen kom jag på att jag kanske bara behöver biiiiiiiiida min tid i ett par månader och sen typ... alltså då är jag säkert singel och jag hoppas jag blir singel snart på rikigt. Man, livin at home is SUCH.A.DRAG. som beastie boys sa. Först måste jag gå ner i vikt. Måste verkligen jobba på den punkten, har varit duktig i massor med veckor men det händer inget :(
Kanske tar fler dagar än 14. Har inte haft någon läsk på ett par dagar i alla fall, även om den är sockerfri. Kaffe har jag och det blir man nog smalare av än lightläsk. Det är gott med kaffe, alltid något!


Tänker mig att jag skulle kunna offra mitt utseende för ett liv i lycka. Måste fight for my right to party liksom. Var ute och promenerade förut och det var så tomt i huvudet, inga uppenbarelser där inte. Kanske borde spela tvspel och hoppas på att det blir lördag snart. Hur längesen var det jag gnällde om min medicin? Den ena av dem är slut igen och jag måste vänta på nya, nästan helt säker, men hur länge? Har säkert bloggat om det. Tror jag fick 90st. En burk ska räcka i två veckor cirka. Det är 14 dagar. 1,5 månader alltså. Var det så längesen? Tveksamt. TIDSHELVETE.


Ska spela rage nu tror jag :3 Glömde köpa kläder igår, men det är nog bara bra för ekonomin. Vill ut i helgen! Får inte.

Drömde så läskigt inatt, hatar att sova för jag bara drömemr då. Kan bero på dubbelbenzochip-kakan jag käkade (kaka och kaka, två tabletter med en mun vatten snarare) men den handlade om att jag skulle ut på krogen men inte hittade mina vänner. Väntade i två timmar utan sprit på ett torg, då kom en gubbe som höll i T'Pring så hårt att hon skrek. Vaknade i vild panik </3 BUHU. Ska aldrig mer sova! Bryter det löftet inatt med stor sorg i hjärtat haha.

Men 20:de maj eller så ska jag vara ensam hemma, DÅ ska jag fan ha party med mig själv och klampa i golvet och slå i ALLA dörrar HAAAAAAAHAHA :')

AWITHATEETHA.

Alla gillar när man flippar ur. Vill ni höra mer om flippar? Vill ni det? Ni kan få veta varför jag inte kan lyssna på Something In The Way utan att må dåligt, vill ni det?

Jag lyssnar nu för att få inzpo haha. Men ja, det är lite pga att Kurt låter så lessen i ögat och sjunger lögner om fiskar men största orsaken är att jag flippade ur rejält en gång när jag lyssnade på den en hel natt. Stängde av bandspelare, det var när jag bodde hemma typ -07 så det var inte -97 direkt haha. Trodde jag skulle sova men ickepicke det gick inte för väggarna började rasa och allt hade tänder som högg och rummet sjöng SOMETHING IN THE WAY OOOOOOOOOOHOOOO och jag slog av några tänder från garderoben med mitt baseballträ innan jag barrikarderade fönstret med den. Sen gömde jag mig under tcäket (det kändes som omdet innehöll ett effektivt kraftfält) och sen somnade jag och vaknade och allt var nästan vanligt. Sen var allt det roliga slut för tillfället. GORY GLORY END OF STORY.

Visst var det en bra berättelse? Helt sann också, det var hemskt då men kul nu :DD

Tur som fan att jag inte hörde with teeth, då hade jag dött.

Ps: bokhyllan fick inga skador och hade inte tänder efteråt. Inte idag heller, den står i sovrummet och är helt tandlös och mild som ett lamm. Min rättstavning är trasig så jag stavar väl bara fel kukikuk.

OH SUCH A SHITTY DAY.

Got plenty of friends I want you to meet osv.
Nu är jag så här dampig idag också. Kanske beror påmina bantningspiller som jag räktnat ut ger mig 600% av det rekommenderade dagsintaget av krom per dag. Horribelt va?
Jag hade massa vänner, men de är uppsugna ehehe. Nej men jag har fått en uppenbarelse! (åh nej tänker alla, inte en sånaderinga babblande jävel med mer hål än hjärna i skallen men lyssna först) det är väl inte riktigt en uppenbarelse mer att jag märkt att det bor snälla människor i mitt område. Märkte jag igår på Netto! Jag såg den där smala mannen som alltid luktar svett och glor obehagligt på mig när jag köpte fem kilo (typ) frukt. Han glodde bakom ett hörn. Sen kände jag piss och svettlukt bakom mig och då stod han där. Men jag blev inte rädd för jag tyckte han verkade trevlig fast han gillar att smyga upp bakom mig och stirra lite psykotiskt. Sen stod jag och sambon i kön, sambon hittade en flaska dansk citronläsk och frågade om jag druckit den. Sa ja, förra året kanske förra sommaren minns inte längesen eheh och den var god. DÅ STOD KILLEN BAKOM OSS (eller mannen) och ba "den.... den är god med giiiiiiin, lämongiiiin drack den alltid när jag var ung ehehe" och log helt snällt och såg mindre arg-galen ut. Tror han är snäll faktiskt, han sa att jag hade fint hår. Och var smalare än någon jag någonsin sett irl, jag undrade om han gillade aceton. Jag gillar aceton. Fast frågade itne. Såg att han hade massa öl i sin kasse, smuggelöl. Han köpte choklad och köttbullar, inte frukt men han tyckte om att diskutera vilka ciggsom var bäst. Sen sa vi hejdå och jag tror vi är vänner ^^ Värsta snälla killen ju, trodde han var farlig men sen kom jag på att vi säkert har samma intressen. Öl och cigg och gin. Och choklad! Fast jag är ju inte så smal att jag får äta choklad så mycket som han gör, han köper choklad varje gång jag ser honom. Det och folköl.

Tror jag ska läsa böcker som Ray Bradbury har skrivit. Vi har kanske också samma intressen. Mina intressen haha men gud. Eller gud, lazar. Jag tror inte på gud, tror på lazar. Om jag kunde rita bra porträtt skulle jag rita lazar med en gloria av laser. Kanske lite syntes också, hur det nu ser ut. Fan, hur ser syntes ut? Syns det? Bubblor kanske? Kan ju rita bubblor och laser. Haha ska rita honom ändå, men bubblor och laser, ni kommer bli överväldigade av hans skönhet. Do-di-do-di-do-di-do!
Om jag ska gå i skolan ska jag bli som lazerlazerlazarlazer. Skapa alfa med bara händerna, omega skiter vi i. Alltså det är inte så kryptiskt egentligen. Vadvadvad gör vi med all metyl bara etyl bara alfa av hela skiten. Alfapet i all oändlighet. Förlåt, nu har jag varit såhär flummig i massor av inlägg. Orkar inte vara seriös.

Jag är så ensam i hjärnan jag har inga tankar åh snälla lasergud hjälp mig. Haha lasergud. LAZERGOD. Fy fan, det ska vara mitt nya xbox nickname. LAZERGOD! Om det är upptaget ska jag heta Alpha_Lazergod_NH2. Jävla helvete vad jag hatar det ibland, jävla hjärna om jag bara visste om tomheten skulle jag inte bry mig. Reap what you sow som Lou Reed sa i en låt. Varenu betyder. Vill slå mig i skallen så att jag tänker lättare. Så att jag slipper ha tråkigt det är så tråkigt att vara människa reality is the monkey on my back. Titta under stenen. Vill att jag får bo själv.

Ska köpa lite kläder på nätet nu och inte stava fel mer idag. Hejdå.

*Ljudet av mina inre organ som syntetiserar random skit*

HEI BLÅGGEN. Idag är jag rädd och paranoid. Fast mest arg. På alla kommunister. Som vill ha planekonomi. Egoistisk och jävlig som jag är så blir jag fullständigt livrädd när jag på två månader läst tre serier om folk som vill ha skitig jävla ransomering av ALLT, och en innehöll ett brinnande hat gentemot en stackars författarinna som jag råkar tycka är världens roligaste människa. Vi har typ samma intressen. Egenintresse och cigg och medicin. HAHA. Och så är jag självklart lika übermensch som VEMSOMHELST som älskar pengar, Trodde inte jag skulle kunna tycka samma dom de äckliga nynazisterna i min gamla hemstad, men jag vill nästan skrika HELLRE DÖD ÄN RÖD BUHUHUHU *CUTCUTCUT* när jag förfasas över pengahatet. Hur kan man hata saker? Fattar inte. Gynnar inte min egen situation känner jag, ska då fan inte rösta i nästa valför allt e skit. Haha ska jag väl men ändå.

Sov i tolv timmar inatt. Helt cp. Vaknade av att kudden och mitt högra öra var helt mosade så jag upprepade väl förra nattens mönster med att inte röra mig i sömnen. Gotta love it. Man får vad man förtjänar när man försummar sina grundläggande behov. Vem behöver grudläggande behov egentligen? Det kommer väl bli ransonerat precis som allt annat nödvändigt om det blir shitty fakkin soviet russia av allt. Kostar la för mycket för samhället om folk sover och äter som de ska. Lika bra att vänja sig. Fast jag klarar väl mig rätt bra om jag bara får fkvbuagvghv sitta hemma och så. Behöver bara dator tre klunkar vatten och kanske en banan och lite tandkräm och kanske kläder och något mer typ photoshop och så medicin. Jag läser en bok nu, den är tjock. I den finns det en kille som är typ bäst för han är fläckig och jättesmal och så är han helt cp och gillar jesus. Underbart roande tycker jag. Man ska väl förfäras eller något men jag reagerade med glädje och har nu läst sen i..... går? Förra veckan? Nej igår för annars hade boken varit slut. Har läst 400 sidor på två dagar, läste 250något innan i förrgår på en vecka för jag hade annat att läsa och de första 200 sidorna i fetböcker är alltid lite sega. Säger jag som läster åttapunkterstextmastonten från femtitalet som det visst är modernt att hata. Den var typ 2000 sidor tjock fast borde ha varit tjockare eftersom texten var pyttig. Där var 500 sidor tråkiga. Fast många säger att hela boken var tråkig, tyckte inte jag för jag höll med om det där med pengarna och irl-trollingen mot hela samhället. Vill också trolla. Det gör jag väl nu, kom jag på. Trolltrolltroll.

Back to the sömnproblem. När jag vaknade igår så hade jag sjuhudrafemtio blåsor i ela käften. När jag mot all förmodan åt imorse så råkade jag paja en av dem och nu roar jag mig med att bita av skinn från insidan av underläppen, ovanför min vänstra labrett. Och slicka på tänderna. Jag gör det hela tiden nu, hjärnskada elelr hjärntumör kanske. Ibland vill jag nästan ha en hjärntumör för då tycker folk synd om en och så ser man roliga saker och gråter blod på riktigt. Man kan ha såna som är formade lite som bläckfiskar. Nästan. De sprider långa trådar i hjärnan. Jag är mycket fascinerad av det här och tycker det är lite..... kul, hemskt nog. Om man har en sådan så dör man med nästan 100% säkerhet. Men först blir man helt personlighestförändrad och elak. Och får ont i huvudet. Jag har aldrig ont i huduvet så jag har väl ingen. Bara när jag glömt av att dricka. Hatar att dricka, det är äckligt. Dricker nästan bara då jag vaknar mitt i natten och springer i panik till kylen för att klunka i mig en halvliter pepsi utan att andas. Hände fr någin dag sedan. Helt hemskt! Men lite kul också. Allt som är hemst är kul, bra för din ka enligt mig. Ka är en slags egyptisk grej, livskraft eller något. Hö är kanske ocmså bra för den. På engelska låter det roligt "hay is good for your ka", det var så jag kom på det. Efter jag hoppat på ett höloft när jag var 10 år. Visste vad ka var då med, hö är säkert bra för den. Inte för astma men en sådan har jag inte som tur är, annars hade min ka inte fått hö.


Jag är uppenbarligen psykiskt störd, det märkte jag när jag läste inlägget själv. Kanske borde bo i en garbderob och äta giftiga saker för att leva upp till förväntningarna. Tänk dig smaken som plastpåsar med ett stänk av syra. Tycker synd om er om ni också tuggat på plastpåsar någon gång. Men det är en smak man lär sig att tycka om, precis som cigg och alkohol ;))))) Sen smakar det lite blod i munnen men det är ett tecken på att allt är som det ska. Gratulerar, du är en bättre människa nu.

HAHAHA min sambo sa precis att "du kan inte bara göra saker för dig själv längre"
SÅ MITT SYFTE ÄR UPPNÅTT, någon fattar åh jag är så lyckad <3<3<3
Svarade att jo det kan jag och då var jag en idiot men jag bryr mig inte om honom längre och det känns bra att inte leva för någon annan så jag tror jag ska försöka sluta bry mig om moralbegreppen fullständigt och sjunka ner i en slags sinnesförvirring utan slut.

(seriöst, är jag seriös nu? mest mörk och svår tror jag. fast lite seriös. vet inte.)

Visste ni att man inte behöver massa jävla toluen och sån skit när man har en lever? HEJRÅ.

Drama llama in N.Y

 

Drama llama utanför någons hem D:


Don't ever change.

Allt är så underligt idag. Något har hänt.
Inte detta, men jag har tröttnat på att bli kallad för älskling. Bara för att jag sa som jag kände så är jag all of a sudden ovärderlig. Jag älskar ingen. Något, ja. Någon, nej. Har giftigt blod, som frätande syra. I ett annat liv kanske. Jag vill ju bara välja vilken del av hjärnan som ska veta vad jag gör. Vet jag vad jag gör? Tveksamt. Om jag bara kunde se till att finnas på rätt tidpunkt (rättdagplatstiddimension) så skulle allt bli bra. Luften är så len, som en tass på ett mjukt djur. Den är tunnare än vanligt så alla rörelser blir större, tydligare. Ibland gör man saker för att man måste men ibland bara för att det är kul. Mest måsten. Om ett antal timmar ska jag väl låtsas gilla något. Men jag gillar ju bara henne och under hela tiden så tänker jag bara på.... tja henne. Som vanligt. Om man lyssnar på seg musik så blir allt snabbare. Olidligt seg musik. Någon kille sjunger att han inte vet och jag känner att det stämmer. Han vet samma. Önskar att jag slapp vara i fel dimension och känsla jämt. När allt kan spolas och flippas och stoppas och det har kanske gått tusen år men snarare en månad. Det ska finnas någon slags ambrosia som gör att man kan stoppa tiden har jag hört. Då skulle jag stoppa och spola samtidigt så att det har gått tre veckor imorgon. Eller stoppa tiden och ta allas pengar.

Vill mest säga att jag ska eliminera min jävla kropp haha. Ha. Haha. Ha. Inte kul. Man skämtar inte om sånt, inte om hjärntumörer heller. Men om man vill då? Om man faktiskt inte bryr sig? Varför är det fel? Känns som om jag skulle kunna försöka. Skulle ha mig själv och sängen och inte prata med någon. Om man säger att man skiter i någon så brukar den börja bry sig. Det är ett slags hemligt mönster men det fungerar bara ibland. DON'T I FEEL JUST FINE. Förr brukade jag göra saker tills allt blev tråkigt och jag kände för att säga hur bra jag var i fem timmar. Jag gillar när det smakar giftigt om saker. Jag gillar gift. Atombomber och gift. Jag vill ta ut mig själv ur hjärnan. Jävla skal.


Jag vill bara se mig själv le, jag vill bara känna mig hel, bra, fin. Inte rädd och dålig är det för mycket begärt? Enligt universums gällande regler så är det nog det. Alltid något som går fel. Om jag bara var själv jämt skulle det inte hända. Måste skynda mig innan något mer blir smutigt och förstört. Jag bara förstör, men jag hatar ingen. Ingen alls, vill bara lämna allt ensamt.

Då nästan alla nästan dog.

Kom nyss på att jag är snyggare än massa folk fast jag ogillar min kropp!
Snyggare än mina f.d skolkamrater (kanske inte alla då)
Snyggare än de som tror att de är snygga
Och snyggarre än.... fan vet jag, allt typ. Haha nej usch oseriöst.

En gång så dog nästan alla. Detta var mycket traumatiskt för mig. Speciellt då folk inte tar det på allvar. Lite random sådär. Mest hatar jag de som är så jävla fula i hjärnan. Personligheten är ful. Jag har hellre en ful kropp än en ful personlighet! Är man ful på utsida kan man ändå bli omtyckt, är man ful till sättet och i sitt beteende hatas man.

Nu ska jag spränga muterade bebisar, så jävla äckliga. Fula på alla sätt och grå! r i en slags rymdgruva och där finns det sten. Kastade sten på en alien som kräktes. Kände mig lyckad. Sen blir det promenad i det hemska solskenet men jag har solkräm så det e luuuuugnt.


Mailade saibardawg förut och jag hade fått pengar tillbaka för kjolen var slutsåld.Köper nog två nya tröjor och ett halsband istället, men inte den här veckan för jag får inte shoppa så mycket på så kort tid ;)

HEJDÅ IGEN.

ps: nästan alla dog faktiskt nästan. Det var mycket kaotiskt och jag har men för livet. Specielltdå man ätit av döda människors medicin. Ångest. Borde äta min egen medicin istället.

(Men herrejävlar vad flummigt det här är, är inte ens full så hur kan jag flumma så mycket då? FATTARENTE måste vara trött eller så, gick upp vid 8 och tvättade så det är nog så det ligger till)

Starshine.

Är lite konstig sen valborg. Tror det blev too much everything eller nåt. Har inte varit så jävla späckväck sen..... förra året kanske. Minns att jag drack ren vodka ur flaskan. Himla fräscht! Min kille blev utslängd från festen och jag sov hos madde. Samt gjorde otillåten shitt framför ögonen på honom AHAHA. Tur att han verkade vara fullare än mig för jag kunde bara säga "varårå? snacka ju bara litte." FAST DET GJORDE JAG JU INTE. Vill ju inte vara med honom sådär överdrivet mycket längre så jag gör lie som jag vill. Jätteskönt. Så fort han flyttat ut på egen vilja ska jag köpa en orm och en siames. Orm har jag velat ha sen jag var 6 år gammal så det är fan dags nu <3 Och spraa insektsspray i hela lägenheten. Malkulor verkar fungera bra men spray är nog bättre.

Fick mina clothezzz från cyberdog idag med kjolen fattades och jag är för seg för att orka säga till dem. Imorgon kanske. Ringde och förnyade medicinerna förut i alla fall, så något har jag gjort. Läste ut en bok igår med. DUKTIGT. Men platåpjucksen och tjocktröjan i cyberdog-paketet passade finfint så jag klagar inte så värst mycket.

MissSushicat skrifte detta till mig förresten:
HEJ BABE! En till fangirl som bara vill säga att jag tycker du gör rätt i att släppa den där människan. Urk, släng ut honom va! Är ej ett fan av honom pga hur han behandlar dig.

Stå på dig finaste du! Säg till om du behöver hjälp att få ut honom så kan vi samla ihop en angry girlmafia av alla dina fangirls. <3 PUSS!
Tror du fått lite svar på hur jag hanterar situationen i texten ovanför. Typ bra enligt mig :DD Bra från att komma från någon som är livrädd för förändringar och släppning av tag, då.
---------------------------------- (<- avskärmare)

Får jag mina mediciner tills på lördag är allt funNgames, så då kan man ju fira lite med att blogga lite extra då. Det och linssoppa. Jag tål linssoppa nu förresten! Det var när jag tuggade i mig alla kanelstänger som ligger i jag blev sjuk! Nu slänger jag dem utan att bita i dem elelr svälja dem och då kan jag äta linser varje dag om jag skulle känna för det. KAnske känner för det idag. Fast ärtsoppan gick ut igår så den får nog ätas först, vare sig jag vill eller ej!!!11

Här får ni en bild jag färglagt föreställande en lesbisk katt. Texten har jag skrivit dit själv med, innan var det en vit katt utan förmodad homosexuell läggning.

HEJDÖ.

RSS 2.0