Chinese Kitchen Knife

Sure as the sun comes up each day

Ont in the mag and arg at the segaste jävla dator in västra sverige!!!!!!1
Mina föräldrar har verkligen en sugig gammal dator. Den brummar så högt att jag inte kan sitta vid den när de sover för då vaknar det. Och jag har bara tre flikar uppe in the webbläsare.
Är lite (mycket) besviken på mig själv för att jag åt pasta när jag kom hit. De ville att jag skulle äta middag, jag ville inte men gjorde det ändå av någon outgrundlig anledning </3 FML.
Vill köpa mer kläder men jag får inte, har inte ens fått mina leggings än, ju. Måste spara lite, kommer köpa mer exklusiva grejer snart så beroende som jag är av shopping. DET KOMMER BARA ESKALERA.
 
Har inget speciellt att säga tror jag. Borde sova men är pigg och ej sovsugen. Ska upp vid 8, sen mässa hela dagen och sen fest. Uuuh, det här verkar inte sluta på bästa möjliga sätt. Känner jag mig själv rätt så slutar det aldrig. Kommer fucka upp allt. ALLT. (Det där var inte seriöst, så ni vet.)
Nejmenassåliksom jag kommer glömma av att gå och lägga mig, sen blir klockan 3, jag får stressa med att göra mig klar för natten, sen tar det två timmar att somna och när klockan är 8 kommer sömntabletterna inte ha gått ur kroppen och jag kommer vara en zombie. Ska ju köpa smink och prova ut skor och köpa böcker. Vill inte köpa så mycket, det måste få ett slut haha.
 
Nu har jag ont i huvudet också. MENVAFANCPKROPPGEDIG.
Ska försöka göra gifflor av film nu, om jag kan samla tankarna och bortse från den brummande datorn.
Hejrå!
 Vill ha't <3

There's something wrong with mah lineeee

I CUT SO MUCH YOU THOUGHT I WAS A DJ.
Nu har gästen åkt hem.
Sitter och snokar runt på nätet, ska på bokmässa imorgon och då behövs mycket snokeri serru. Tänkte få skit signerad (inte skit som i bokstavlig skit då, men SAKER ok) av Nanna Johansson och kanske något av Pirinen men jag strutar i ett par andra som jag inte riktigt delar alla åsikter med. Missar den roliga författaren från förra året då han inte kommer på fredagen. Men imorgon bli det lite fest och så såreebraaaaa. (*så det är bra)
Vill gå på Nicki Minaj igen hahaha. Hon är så snygg.
Måste kolla alla hennes musikvideor nu. Hejdå!!1

Firstly the red dragon rises in the east.

Jag är den enda som kan misslckas med ett bleach bath och på något sätt lyckas förvandla mitt vita hår till brandgult </3 HATAR MITT LIIIV. Haha. 
Annars är jag lite som vanligt. Äcklad av mat men ändå hungrig. Trött men pigg. Allt är tråkigt, allt är kul.
Skrattade lite åt att jag inte vågat ta i det där blekmedelspulvret förut. Vill inte käka det kanske men ja.... har ätit värre. Haha. Billig grillkorv typ. När jag var barn.
Mina känslor har gått och gömt sig på något vis. Gillar inte att bli tagen på längre. THEMANMACHINEMACHNINEMACHINE. Mat ger mig ont i magen. går åt vi på Mc Donalds. Mådde illa, det var äckligt. Kräktes nästan av den där jävla wrapgrejen och pommes frites. Åt halva, slängde det som hade sås på sig. Åt 10 pommes. Maten tog lång tid, killen i kassan ville ge oss gratis mat som kompensation. Kom inte på en enda grej jag ville ha. T fick två burgare istället. Som om jag bryr mig. Fan, får stanna inne om mitt hår fortfarande är fulfärgat av blekmedlet. Ingen färg försvann. Blev ledsen. Vill inte träffa folk, vill inte ha gäster här, vill inte gå på bokmässan, vill vara helt ensam och ha en egen fabrik. Tog av mig sminket i duschen, måste ta på mig det. Fan det hade jag glömt.
 
As I lay
Down in the bedroom,
There came a sound
From far away.
As I strained
My ears to listen
I could hear
A thin voice say:
"in your heart
There's no emotion,
And your soul,
Your soul just dried away.
There's no love,
No love left in your body;
Standing empty forever,
And colder Every day"
So I spent
A night without you,
Oh yes, I spent
A night outdoors.
Staring in
To unknown faces,
Trying to feel
Just like before.
In your heart
There's no emotion,
And your soul,
Your soul just dried away.
There's no love,
No love left in your body;
Standing empty forever,
And colder every day.
Oh yeah.
No I don't
Believe in voices,
Because I hear
Them all the time,
Scraping tears
From hardened faces
With their stupid ugly rhymes.
In your heart
There's no emotion,
And your soul,
Your soul just dried away.
There's no love,
No love left in your body;
Standing empty forever,
And colder every day.
Standing empty forever,
And colder every day.
And this is where the story starts,
Holding hands
That hold you forever,
Only love will keep you together.
Holding hands
That hold you forever,
Holding hands
That throw you forever
Away
 
Fan, Jarvis, right on. Visste väl att någon kände som mig. Det är självförsvar, säger jag.
 
(Låter mer emo än vad jag är, men man får låta emo när man precis blivit fjortisbimboblond istället för sexigt vithårig!!!!!!!!!!!!!!11 Vet ni hur arg jag är på mig själv som förstörde mitt hår ännu en gång? Jag HATAR mig själv för det här, håret är trasigt OCH gult döööööööö kissbajsblähejdå.)

Syntes.

All the pakeeeets came today and it looks like they're heeeeeere to staaaaaaay <333<3<3<3 Haha nä men det är ett kvar som ska komma. Spännande att se om mina leggings passar :*
Ska väl snart se på film. Vill hellre spela tvspel as usual :<
Köpte asgod olivolja igår, den kostade 113:- för en halvliter och jag hatar mig själv lite smått för att jag köpte den för nu kommer jag aldrig mer kunna äta vanlig igen. Äter rostat bröd med olivolja på till frukost varje dag, kom på det när jag var hos mamma och hon bara hade djurplågerismör (militant vegan <3). Hattar djurplågeri. Ska hatta av alla djurplågares hattar.
Nu blir det gammal röten b-film. Hejrå!

It's over, you don't need to tell me.

DEFUK. Vill inte vara här. Fast..... äh, ska inte blogga när jag känner såhär. Puzz.

Other side of the sky

Tvättade byxor i badkaret förut. Mitt lilla experiment med att frysa dem rena funkade inte, de luktade illa ämdå. Jag vet vad ni tänker, ni tänker WTF? TVÄTTA DEM DÅ. Gjorde ju det, nu torker de aldrig heller för det är för kallt ute :< Får lägga dem på elementet.
Ska till läkaren om några timmar. Är orolig, hatar att träffa läkaren. Han ska bara ändra min medicinering .
Så... it's time for some nice. You know you should. Gillar fan det där bandet.
 
Får gäst idag. Orkar inte. Men det går nog bra. Fredag blir det party, ungefär. Blah (Blah blah) (kaninteslutareferera.) jag börjar bli knäpp. Nu har jag tvspel, dator OCH musik samtidigt. Men jag orkar inte bleka håret eller sminka mig -.-;; Lyssnar på Steve som säger att han mår mycket bättre. Good for you Steve! Nästa vecka blir jetebraa, ska till Sofie och då mår man alltid bättre! <3 Måste visa henne den här musik jag lyssnar på, den är så jävla braaaa. Gong måste vi lyssna på också, de är nästan helt okända vad jag vet, det är väl för progressivt haha. De har flöjtar och trummor och en rymdhäxa. Inte många band som har en rymdhäxa! Jag försökte spela deras låtar en gång, det fick mig nästan att slita spela bas. Kunde inte spela funk, ni vet. De byter takt hela tiden och sånt där, man måste hänga med. Vilket inte var probelm innan min adhd blev helt fucked up. Lyssna på t.ex "Eat that phone book coda"  så fattar ni att det är rätt krångligt att spela. Min mamma hatar Gong, hon blir stressad av musiken. Hur fan kan man bli stressad av dem? FATTARENTE. Det är ju så skönt att lyssna på sån musik. Jag behöver inte göra två saker samtidigt för det är nog med grejer att koncentrera sig på som det är <3
Ok, "Dynamite/I am your animal" är väl stressig men skönt stressig! Man blir sprallig i benen bara haha.
 
NU LYSSNAR NI FAN PÅ DET JAG SA ÅT ER ATT GÖRA ;)
KLART SLUT!

GROTABLOOOD.

OMGOMGOMG mina paket kommer snart!
Alternativt:
PISSPISSPISS mina paket har fastnat i stockholm!
Jag skrev nämligen å och ö i adressen, men istället för å och ö står det "&#246;" och "&#229;"
Kommer nog aldrig fram om det står sådär. Paketnojjarn <3<3
 
Förutom det har jag hunnit roa mig med att försöka få in några bilder i ramarna som hänger i vardagsrummet. Det gick sådär. Först råkade jag sätta mig på ett av glasen så det gick sönder, sen klistrade jag in klistermärken föreställande olika digimons som blev lite dolda av ramarna. Fitta. Men det får va så. Orkar fan inte fixa om skiten igen. Har 5,5 timmar på mig att spel tvspel, sen blir tvn upptagen av massa pissiga antikprogram. Som jag hatar. För jag brukade bli tvingad att se dem med en störig jävel. Och titta i böcker fyllda med antikviteter, minst en gång i månaden. Samma bok i fyra timmar, samma sidor, samma målningar. Jag hatar antikviteter efter det där. Tyvärr, för de är fina. Det enda jag hatar mer är puckobrudar. De finns i flera varianter men alla är lika dåliga. Och jag hatar dem. End of story. Kan nämna fyra st jag hatar mer än de andra. Fast jag tänker inte nämna dem, det är ungefär lika illa att kalla dem vid namn som det var att nämna satan vid namn på 1600-talet. FÖRSTÅR NI VIDDEN AV PROBLEMET. Säger man satan kommer satan och tar dig (satansatansatan), säger man puckobrudarnas namn kommer de och beter sig illa mot dig. Störigt. Vågar liksom inte testa, jag skulle bara attackera dem. Jag attackerade en på krogen en gång, men jag var bara drygfull så jag slogs inte. Sa alla saker jag alltid velat säga till henne. Bruden blev.... tja, krossad. På samma sätt som hon brukade göra med mig in the good ol days. Bitch. Det var fan ett ordflöde utan slut, tio års hat har den effekten på mig.
 
Nu ska jag paketnojja lite till. Buhbyyye.
Såhär blire om jag inte får mina paket DDDDDDDDDDD:
Snabbt och wristigt!!!!!!!1 (Skoja ba.)

I want to paralyze you cuz I only love myself.

Lotteriet. Jag är med i det. Vänta och se. Vinner jag eller vinner någon pissig och undermålig säkerhetsvakt?
Det vet vi inte. Ungefär.
Har börjat med mer onaturligheter också. Nu är det speglar. Jag älskar att bedöma min kropp i speglar. Antingen är det ok eller dåligt, ok är mer än ok det är asfint. Allt under midjan är dåligt. Och överarmarna.Men mitt ansikte är så jävla snyggast att det borde vara olagligt.... haha vafan fick höra att jag nös... det gjorde jag väl inte..... gud, min skalle.... vad pinsamt. Det tar oss till den andra tvångstanken, den om att tvångstankar alltid måste vara logiska. Som det där med toxoplasmos. Det har jag väl inte, tänker jag. ÅHJO, äsger hjärnan. Det haru visst, varför skulle du glömma av saker annars? Det är väl alla abcesser. Men man får bara tocoplasmos om man har ett pissigt immunförsvar. Det har ju inte jag, tänker jag, för det hade jag inte förra året på blodprovet och har nog inte i år heller. ÅHJO säger hjärnan, du har fått katt-AIDS och människo-AIDS på samma gång, detta gör att det inte syns på blodprov, och det är jättemycket farligare för du får AIDS på en gång och hoppar över HIV helt. SÅ, ser en tvångstanke som går ihop ut :)))) Den går väl inte ihop egentligen men fan så mycket bättre än vad det skulle göra annars.
David Bowie är fan asbra. Varför har jag inte lyssnat på honom innan? Eller jag vet men det är pinsamt..... ÅH, OK DÅ BARA FÖR ATT DU TJATAR! När jag var liten tyckte jag att han hade så fula tänder och frisyr så ag inte ville lyssna på honom därför :O JAG VET ATT DET ÄR OTROLIGT KORKAT JA. Jag har alltid varot sådär underlig med utseenden. Hahaha. Mina egna fel hatar jag mest av alla. Vem fan bryr sig om hur någons jävla frilla ser ut om den sjunge bra? Fattarente. Hatade nog allt. Mest mig själv. Det är bättre nu, jag har andra saker att hata. Den första låten jag gillade med Bowie var "Boys keep swinging". För han såg så rolig ut i kostym i videon. Jag är fan inte normal med det där. Finns typ 4 pers jag tyckt var riktigt snygga. Två var skådespelare. I filmer där de gått ner typ 20kg för att passa i rollen. 20kg från normalvikt hehe. Gillar sådär asasas-smala killar. Man skulle kunna ha två samtidigt för de är så smala. De får plats i en liten väska för de är så smala. Eller en skrubb som i den där boken där en kille sa att ingen kunde rymmas i kontrollpanelen OCH SÅ GÖMDE DET SIG EN DÄR- Med pistol och macka. Då älskade jag den karaktären. Den hade typ två tänder men den var nog sexig ändå tänkte jag, för den var ju smal. Så smal att den var fläckig. Jag tänkte mig honom som värsta hunken, fast alla andra karaktäerer ba "eeeew, fan va han stinker alltså kolla håret ba stripigt blä-äckel" jag ba "GRUNGE." de ba "han luktar piss" jag ba "GRUNGE."Sen hade han sjukt bra smak för det där lilla extra när han babblade om ammoniak och såntdera. Vill ha en sån kille på riktigt haha. Som jag ka säga såhär till "SUCKSUCKSUCKING ON THA ASTROGLIDE". Det är finkultur det du. Som GG Allin! Det är fan jättefin kultur. Nu ska jag aldrig mer lyssna på honom i hemlighet :D Fan vad rolig han är egentligen. Är man en dålig människa om man bara "men vafan så tänker jg också öhöhöhöh" när man hör hans musik? Probably. Men jag tycker att jag känner igen mig i typ allt. Tror jag vrider allt så det ska passa mig haha. Gör en film om mig. Ni skulle inte ångra er.
 
Igår fick jag veta en helt sjuk nyhet. Jag kan inte tro att den är sann. Jag VILL inte att den ska vara sann. Ingen har dött eller så, men mitt psyke skulle bli fedt lidande om jag drog till nyhetens källa.
Öööh... jag lyssnar på Boney M och Baccara istället och oroar mig imorgon. Mmm, imorgon. Visst har jag bra musiksmak va? Disco och könsrock och synth!? Den enda genren jag verkligen avskyr är glamrock. Till och med dansband är bättre än glamrock. Kräks av glamrock. Och låten I Feel Good. Det är itne kul, spela inte den för mig. Nej men skyll dig själv om du gör det. Jag spyr på allvar :( En gång var jag på fest och någon satte på den och jag spydde nästan >:( Fast jag hann ut i tid. Hatar även allt på radio flrutom Nicki Minaj och speciellt Lady Gaga. Hejrå.

*Fullständigt normalt beteende*

Gissa vad som hände idag?

Jo, jag skulle gå till netto som planerat, köpa blekmedel så jag kunde köra en bleach bath och lite mat så jag kan äta middag. Precis när jag hade ätit upp min frukost och skulle sminka mig började det ösregna och det har det gjort utan uppehåll i fem timmar nu D: Tänkte att "jaja, kollar väl lite kläder på nätet men jag ska INTE UNDER NÅGRA OMSTÄNDIGHETER HANDLA NÅGOT SPECIELLT INTE FÖR TYP TUSEN SPÄNN". Hur gick det tror ni? Den goda nyheten är att jag inte handlade för 1000 sänn. Den dåliga är att jag handlade för runt 3.500 spänn! HAHAHA. Jävla black milk och cyberdog alltså. Man måste ju ha limited edtion leggings. Ok, ett par fanns bara i small som nog aldrig kommer passa men man vet ju aldrig. Det ordnar sig. Sen måste man ha en limited edition bhgrej. Sen måste man ha en klänning som matchar bhn och alla leggings som finns på cyberdog, det var rea. Men man måste ju ha en matchande väska... och lite ögonskuga de kostde bara 10£ styck. 250AUD och 100GBP plus lite mer shitt och hux flux har jag inte råd med ny dator. Länge leve självkontrollen!!!!!!!!!!!!!1
(tänkter såhär: har jag gått ner 20kg kan jag fan gå ner i alla fall 10 till ehehehe)

Just one more, waahahaawhwhaha

Jag ska tvätta håret imorgon, jag ska inte göra något dumt, jag ska äta mat imorgon, imorgon. Jag ska sluta imorgon, jag ska röka mindre imorgon, jag ska bara dricka kaffe imorgon och leave it at that, jag ska gå ut imorgon. Ja, jag ska handla mat imorgon. Och spela något nytt tvspel istället för Skyrim.
Sen blev det imorgon. Dricker kaffe. Hade lämnat det så om det inte var för bråken. Imorgon ska jag vara snäll. Imorgon finns inte, för nästa dag skjuts allt upp igen. Skjutfan haha. Tömmer ciggburken imorgon. Imorgon kanske jag rnger min läkare. Enda saken man gör rätt i att skjuta lite på. Åh fan kan inte min sambo bara draaaaaaa. Jag är så trött på helvetet. Jag gillar att blanda, man får inte blanda. Han dricker upp min sprit, man måste låta honom äta upp mina mediciner för annars får jag inte ha min enda roliga dag. Han tål inget alls.

Jag börjar bli tråkig, tappar followers. Måste sminka mig. imorgon.

Neon forest.

Ingen som bryr sig, alltså jag fattar (fittar haha) att ni inte bjuder mig på grejer längre då jag ändå säger nej med 80% säkerhet. Ni som känner mig vet ju att det inte är jag som fattar besluten om jag ska gå ut eller inte. Så det hurtar mina feelings vafan. Inte bara mina, jag skadar era också genom att säga nej. Fan förlåt. Ber jämt om ursäkt till folk. Den jag oftast ber om förlåtelse ger mig ingen. Gissa hur det känns. Känner mig som om jag... vet inte, hela mitt liv har varit såhär så jag förväntar mig inget annat. Jag försöker inte få någon att känna skuld och jag berättar inte sånt här för att få medlidande. Jag berättar det så att folk får veta varför jag beter mig underligt.
 
Nu till dagesn stora sorg: slutsålt. IRL och drömrl.
Drömde om att jag skulle köpa skor, hipsterskor, men de var slutsålda och jag fick åka ändå till usa men de fanns inte där eller så jag fick jobba på ett kontor i en städskrubb och lukta svett. Det låter mer kul än hemskt, men jag hade konstant ångest i hela drömmen haha.
Vaknade av att min högra halsmandel gjorde så ont att jag inte kunde svälja. Jag kan inte gäspa heller reflexen avbryts när det gör så ont. Värst av allt är att jag inte kan slicka/suga på mina framtänder.
 
Den här tävlingen är riggad, jag vinner inte. Ska bli känd. Och rigga egna fällor.
Jag har ett beguiled UK fan som undrar om jag planning any trips to the UK.
Frågade min sambo om jag gör det. Han sa att jag inte gör det, ska ju ändå bara vara otrogen på två olika sätt. Damn right will, men inte genom att ha sex. Hatar fan sex. Mer och mer. Det är äckligt, jobbigt, störigt och det känns som om det bara är för männen jag gör det. Jag sa göra som sig bör när jag är i tha UK. Shoppa, dricka öl, lära mig att prata sådär awesome som de gör. Och träffa mitt fan om den vill haha. Mina fans är en anledning till att inte dö. På ett tag. När ingen annan ger mig uppskattning så finns det helt sepiga människor som tycker att jag är världens åttonde underverk (det hände första gången -06, allt hände -06. Hade fan stalkers, så jävla störigt för de var fula och jag fick aldrig arbetsro i skolan. Mest fula. Det var mest störigt. Att jag fick arbeta med svettiga nördar var bara lite jobbigt, jag kan stänga av mitt luktsinne om det behövs.) och seriöst nu, vem vill INTE bli dyrkad för ingenting? ;)
 
Ska lyssna på musik tror jag, tänka på pengar. HEJRÅ.
(Såja såja, ta det lugnt nu,)
 

HELVETESLIVET.

Trodde vi var vänner, huh?
 
Kunde knappt sova inatt, hade så ont i halsen. Fick inte gå upp och dricka vid 6. Vaknade med jämna mellanrum tills jag gvk upp vid 9, fick gå up då som tur var. Tänkte att idag, idag ska jag krya mig, idag ska jag äta mat och ta min antidepp. Åt min antidepp, åt mat. Kom på att jag inte orkade med IRLpisset. Antideppen motverkar effektene av extralivet. Sambon var inte vän med mig när han vaknade, skällde att jag inte fick värma biffar i ugnen för det luktade. Ångrade att jag ens åt. Har nästan inga cigg, orkar inte gå till netto. Ska väl ändå inte röka när jag är sjuk. Röker ändå. Skyrim buggar värre än mina drömmar. Orkar inte. Har ångest för jag kan inte rymma til Sofie när jag är såhär sjuk. Skrev en inköpslista tilm sambon, han går nog nte till affären åt mig. Måste lägga av med att skriva enligt honom. Nu. Det var inget kul igår enligt honom, jag sa emot. Jag sa att jag inte tänker leva för hans jävla kukigar horskull. Att jag inte vill leva så som han vill. Han hotar med att ringa mina föräldrar. Måste ha cash. Måste. Hur? Jag vet inte, jag kan inte förverkligan cplanen när han bor här. Tror att jag kanske får sälja saker. Ställa in alla sko och tatueringsplaner. Vill inte, det kommer kosta max 20.000, jag måste ha pengar. Jag vill inte ha pengar, jag vill ha ett fungerande förhållande. Måste måste måste så många måsten samtidigt som jag balanserar giftnivåer så att jag kan komma undan med det. Känslokall. Känner inte så mycket längre, allt är meansia uppgifter som måste utföras. Mat är inte en av dem. Har gått ner lite tror jag, inte nog. Måste ha kontroll över något. Imogron får jag pengar, ska hjälpa två vänner. De ger mig pengar. + - noll egentligen. Knase går back på karma, men jag skiter i det också. Det borde vara plus med tanke på hur glada de blir. Kanske spelad glädje, itne äkta vänskap. Vän för att de måste, de behöver mig. Känns viktigt, känns bra. Utbytbar visserligen så vi spelar teater båda två. Vill inte. Nästa år blir jobbigt, klassat och helvete. Har så hög volym i lurarna att jag får hörselskador men jag slipper höra vad sambohelvetet skriker åt mig. Vem fan bryr sig. Jag trodde att han skulle ha ändrat sig. Jag trodde att han var snäll. Jävla hora. Ge mig pengar snälla, jag måste köpa ut honom jag hatar honom sen ska jag dö en långsam död.
 
Jag hatar er. Måste sluta hata, måste sluta bete mig som en jävla hund med mina föräldrar får inte veta. JÄVLA FITTA VARFÖR GÖR HAN SÅ??? Jag får int ens träffa mina spelade vänner jag får inte Radiostyrd Skit jag får inte något. Jag är en slav jag vill inte vara en slav jag hatar män jag hatar mänskligheten och framförallt hatar jag pengar.  Och er. Jävla fula lyckade fittor jag hatar alla lyckade fittor ska döda alla fittor. Kliar frenetiskt insekter under huden, i kläderna, de syns inte men finns nog där. Är ingen idiot. Jag är smart nog för att förstå att de inte finns och att det inte är jag som hatar, det är hon som hatar med hon är de enda jag lyder med glädje och jag gör illdåd i hennes namn men hon är det enda rena i den här världen, utan henne skulle jag aldrig få inre frid. Älskling, du är mitt allt. There will be no night osv. Snöfan loves me this I know för min hjärna tells me so. EHEHEH ska bo i skogen, skriva ett evangelie inget jävla mainfest, manifest är för fittor. Kommer bestå av texter och saker jag hittat och förvanskat. Typ biblen fast fucked up och det ska bara handla om syntes.
 
Hatar er inte egentligen, ni är väärda allt men jag blir lite förvändlad ibland och glömmer av att man inte bör vara ormflickan mot sina oskyldiga vänner. Orm är man bara mot de som förtjänar det. Vargarna och fåren. Vargen tror att den är så jävla bra, att den kan döda alla får, men den ser inte ormen och ormen biter den jävlen i foten och fanskapet dör. The end.
 
Hahaha, nu blev han snäll mot mig. Låter mig inte luras. Vet att ingen går att lita på, att jag måste beväpna mig. Med gift. Satan. Hejdå.

Behöver patcha mina drömmar.

Drömde om zombies inatt. Först fanns det inga och det var en helt vanlig kväll, sen skulle jag och en internetbrud som är asrolig för hon är så fail (oroa er inte, det är ingen jag umgås eller skriver med!) gå på promenad i ett konstigt bostadsområde nära skogen, det var Jönköping enligt henne men såg mer ut som en såndär prettoförort i USA, när vi gick förbi en veranda såg vi att det satt en helt svart kille, alltså block-svart! Typ som om att ha fått en burk svart färg över sig. Han ställde sig upp och då såg jag att han var tre emter lång och hade livsfarliga dreads med spikbollar på (de var också svarta) fick panik för det var en jäva BOSS och jag hade inga vapen och han stod och svängde med dredsen och jag fick en spik i mig DDD: Flydde in i skogen och åkte fyrhjuling men körde på en zombie så den gick sönder så jag fick springa som fan istället. Sprang sådär långsamt som man gör i mardrömmar i vet och helt plötsligt var det fullt med zombies och lysade ögon i skogen hahhaa. Precis innan de fångade mig kom det en volvoraggare i en gammal sketen volvo som gav mig skjuts till en liten ort där alla bodde i antingen volvos eller "mobile homes". Jag frågade den snusande volvoraggaren var vi var. Han sa att det var nya USA, och det ligger INTE i i Jönköping. Alla invånare hade VARGTRÖJOR, luktade svett och var helt konstiga så jag fattade att de var NPCer. Det fanns ett normalt hus, en stuga med gips och plywoodväggar och i den bodde fulainternetbruden med sin bror som såg ut som en viking (defuk vilken cpdröm :(((( ) Jag gick ut på baksidan och där satt den enda snygga människan i hela drömmen! Han var typ 35år och punkare. Sådär snygg punkare, typ som man blir om man varit det sen man var 15 och fortsatt fast tonat ner det lite. Hans tänder var gula, jag tycker det är snyggt så det är väl därför jag drömmer om det haha. Vi pratade i flera timmar och drack massa öl. Sen kom smittskyddsverkat med eldkastare och dödade alla förutom mig för jag var den enda som inte var smittad eller ful (snälla snälla smittskyddsverket, kan ni inte göra så IRL också??? Det var så himla roligt när ni sprutade eld på alla som ni inte tyckte var snygga <3<3<3<3) och jag var den enda som kunde döda alla bossar. Jag ba "vilka bossar? Det fanns väl bara en?" De ba "vänd dig om..." OCH SÅ STOD DET 20 BOSSAR DÄR!!1 Hälften var blocksvarta med dreads och de andra var vanliga zombies men såg ut att ha käkat steroider i hela sitt liv ;___; Som tur var så kunde man lugna ner dem om man gick en bit bort för då satte de sig ner. En människa i rymddräkt kom (det är ju självklart bättre med rymddräkt när man ska undvika smitta enligt drömlogiken) och sa att de var buggade och skulle patchas så snart de hade eldat lite mer med eldkastarna. De var rätt buggade när jag tänker efter, de fastande i marken och i väggar och sånt.Precis när jag höll på att komma på ett bra sätt att döda dem på så vaknade jag. Antar att alla dog och Jönköping/Nya USA nu är helt infekterat och bortom all räddning bara för att min fittiga sambo väckte mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Nu när jag är vaken så kan jag pussla ihop de olika elementen ur drömmen. Bossarna som var stora och slängde med dreads var en slags fiende från Dead Island (där är de bara två meter långa och har slängiga armar istället, de är inte svarta, mer zombiefärgade), alla NPCer var sånt jag hatar hos folk och skogen var samma skog som jag och M sprang i när vi trodde vi skulle döööööööööööö en ond bråd död :') Eldkastare och smittskyddsverkat kommer från hur man stoppar en ebola-epidemi, fast det funkar minst lika bra på zombies så det kan ha kommit från någon film med. Fyrhjulingar hatar jag så det var nog därför den var med. Alltså.... köra sönder en fyrhjuling på en zombie, NPCer med vargtröjor, nya USA, buggiga fiender.... mina drömmar är så underliga <3

Gammelt luftskepp!

Dagens låt!
 
Världens bästa röstjävel är vad han har!
Led Zeppelin var ett av de första banden jag hörde.
Pappa spelade deras skivor för mig när jag var bebis och jag dansade till musiken haha <3
 
Det roliga med det här är att  jag började lyssna på dem själv när jag var 16 och då kände jag igen låtar jag trodde att jag aldrig hört förut. Samma sak med Black Sabbath. Har något sådant hänt er också? ^__^

Underground

Dagens skämselpropaganda (ja SKÄMSEL):
Jag började lyssna på DB för tre månader sedan HAHAHAHA </3
Innan vågade jag inte, kunde bli klassad som en tönt elelr ännu värre, trummisen var lärare på min gymnasieskola ._.

Det här är kanske samma som med JESUSRADION (dvs min kristna playlist. fråga inte.) att min hjärna har formaterats om, genom.... syntes..... och skit, och då börjar man tro på aliens och kanske fatta det här med DOMEDAGEN, den känns lockande, och att det inte finns en gud men dock gudarnas ambrosia ochjag har nästan slutat lova mig själv om det där med imorgon. Det sa jag förra veckan också. Det är ett jävla jobb att bli såhär som mig, man får hålla< på vettu. Men när man tänker att "nej det här var inte bra" DÅ SMÄLLER DET. "Hej jag heter Mickey och jag har tappat det".  Idag smällere extra mycket men i framtiden då jävlar. Jag oroar mig inte för brandrisken som jag alltid säger.
Tuggar. Det är en smak som stavas fördärv. Jag tycker så mycket om er, mina vänner, jag mår så dåligt när vi aldrig ses. Jag är glad över att ni finner lycka, kärlek, allt sånt jag aldrig kommer kunna få. Jag kanske inte säger det till er, är väl för stolt, men jag gör det nu. Innan min mänsklighet dör helt. Trodde aldrig att det skulle hända men jag ser det kvinnan i L.A som kallade mig för "hey yella!....what's up beautiful?" ser. Jag förstår henne. Jag önskar att jag fick bo med henne oi en gammal klädhög. I en tunnelbana, i en bunker i en tunnelbana om apokalypsen komnmer. Jag är faktiskt seriös nu, jag skämtar inte. Ok lite då. Men jag vill leva i mörker, bland gröna eldar, där man känenr doften av helvetet. Svavel och ammoniak tänker jag mig. Hahaha. Helvetet <3 Nej, jag är lycklig för er skull. Ni får jobb, partners, bostad och ni är nöjda och glada. Jag kan ju aldrig få det där, hoppas att ni förbarmar er, kanske delar med er när ni blir rika? :* Om jag inte lyckas skriva asbra blogg så jag får pengar härifrån eller rita fina teckningar och målar tavlor som kostar 10.000 kr? Ni kan ju köpa dem när ni blir rika fast de är fula :D
 
Till dig, fast du aldrig kommer se det, men det är till dig och jag saknar dig:
if I could change one thing in life
I'd make time for us
if I could change one thing
I'd make time for us
 
"fled1.jpg"

Killers.

Idag är den enda dagen där jag inte behöver existera under kontrollerade former. Jag kan vara precis så mycket som jag vill. Alla andra dager är det en evig balansgång, too fucked up? Ligg lågt en timme. Grådaskiga gamla filtar dras över skallen? För helvete, gör något åt saken då soldat!!!1
Blir bara måttligt irriterad över att få höra att min röst är jobbig/störig/irriterande. Har perspektiv på saker nu känns det som. När någon kommer med en sådan "diss" så tänker jag tillbaka på om det är mer än en person som sagt det (har psykologer och ärkefiender/vanliga fiender sagt det räknas det inte) och om så är fallet försöker jag räkna ut hur värdefull deras åsikt är. Och på punkten "din röst är irriterande" så tycker bara en person det. Min sambo. Och han tycker ju allt med mig är irriterande, så det betyder att min röst är helt ok :')
 
MÖRKSVÅR:
Var inte rädd, det går över så snabbt, var inte rädd jag finns här. Jag vill ju bara att du ska överväga att konvertera till min religion. I want your body and I want your soul <3
Jag är en av de där elaka jävlarna, de som njuter av att skada andra. Men det är väl ingen nyhet?
Det är inget att vara rädd för, det är så för alla, se? (När man ber någon att titta ska man dölja sin sjuka hud. Annars undrar de varför man är knölig. HAHAHAHAHA. Först var jag rädd, trodde jag hade fått någon sjukdom, men jag tror det var.... varför kliar det så? Fan då.) Acceptera mitt fittiga jävla evangelium dårå, för fan kom igen nu vaaa eru feg elle??? Fick en gång höra "Ja, men DU du är ju för bra för att bli som Glupen jomenvisstäru?" Och jag sa ja men jag tänkte "NEJ NEJ NEJ snälla glup ta med mig hem jag vill bo med dig gör varuvill bara ta mig bort från häxan och hennes pepparkakshus :(((((" Gjorde mitt bästa, sen flyttade jag och jag tänkte att nu, nu kan jag fan leva lol-liv. KEINE. Fick jag väl inte alls. Blev ihop med en jävla pussay som tror på gud (man är inte en pussay om man tror på gud, finns massa tuffingar som tror på gud, att vara en PUSSAY som tror på gud är en annan sak.) men inte på henne och därför fick jag leva tråklivet. Jag trodde jag skulle klara att leva som andra vill att jag ska, jag trodde det, men min vilja var för stark. Hennes vilja. Ni vet, jag försökte verkligen, jag försökte så att jag nästan dog. För någon vecka sedan orkade jag inte försöka mer, och gjorde slut och tog tillbaka honom men nu hatar han den del av mig jag älskar. Och vi kan aldrig bli som förut och han är fortfarande arg på mig och saker är värre än någonsin för nu har jag gått den där balansgången hela veckan och helt plötsligt blev det höst vad hände med året? Han är så arg, jag förstår att han är orolig. För mig, att jag ska dö. Men om man själv inte bryr sig, måste jag då leva för att någon annan så gärna vill det? Jag lever endast för mina vänner, jag älskar dem och de vill inte förlora mig mer än de redan har gjort. Jag vet ju hur det känns, jag vet hur jag kände. Och jag tror inte på något "afterlife" så hon är borta, och jag kommer vara borta när jag dör. Inte ens ett futtigt spöke. Jag skulle inte kunna trösta den som gråter över min död. Det är det enda jag bryr mig om (och pengar och kläder och hur jag ser ut men ni fattar :P) och FAN så dåligt jag mådde och fortfarande mår och det är snart ett år sen nu. Det blir aldrig bättre, man bara tänker på det mer sällan. Tänker mig hur de som bryr sig om mig, som uppskattar min vänskap skulle må om det var jag. De skulle gråta, de skulle önska att det var de som försvann, eller att de gjort något mer eller att de kunde få vara med mig och såna där grejer som man tänker när folk dör. Men innerst inne vet man kanske på något sätt att man inte skulle kunna stoppa det ändå. Jag vägrar tänka så, fast det nog är så, för jag anser att jag behöver ett jävla straff för att jag finns. Typ. Måste se över händelseförloppet i sömnen, ibland när jag är vaken, se alternativa lösningar, det hade varit så enkelt egentligen, såhär i efterhand.
SLUT PÅ MÖRKSVÅR.
 
Ps: ni som lyssnar/har lyssnat på Onkel Kånkel, jag har identifierat ännu en låt! "Letar efter cp'n" är egentligen "ice age" av Joy Division, SÅ JÄVLA...... HAHAHAH! Kommer aldrig att kunna lyssna på den utan att tänka på sten från Flen med hår på sina ben DDDD: Antar att ni vet att många av deras låtar är covers. SKITROLIGA covers om jag får säga det själv...... Ja, jag vet att jag är barnsligare än ett barn men jag tycker det är asasaskul när man säger fula ord och dessutom gör om dåliga låtar så de handlar om knull och cp, jag har gjort det (ovetandes om Onkel Kånkel tills året jag fyllde 9 dårå) sen jag var liten, fast då kunde jag inte tillräcklig många fula ord och visste inte vad nekrofili var så mina handlade mest om lite mindre kontroveriella saker haha. Skäms över att jag tycker om deras musik, jag tycker inte att homosexuell är ett skällsord och SÅ kul är det inte med bajs egentligen..... men ändå fnissar jag åt det, mest för att man inte får, det blir så jävla skitcpkul då! Jag ba "HAHA suga av hundar, HAHA horor som luktar illa, HAHA psoriasis, HAHAHA CP OCH MISSBILDAD <3<3<3<33 " och sen skäms jag. Jag har inte sagt det här öppet förut, så pinsamt är det hahaha :((
Synd bara att de använder ordet bög på ett sätt som ger det en negativ klang. Jag gjorde en gång om en textrad från  låten Pass This On med The Knife från "if I asked him once what would he say? Is he willing, can he play?" till "if I asked him once what would he say? Would he fuck me, or is he gay?" och jag menade det inte som något dåligt, det var mer så att jag tyckte det passade in bättre än originaltexten. Killen kunde ju ha varit gay och inte velat dansa/knulla/whatever med tjejen just därför? Vem vet??!?

HAREBRAVA.

Fel.

Men hallå eller, har jag blvit så tråkig att jag tappar en läsare om dagen?!? Skyll er själva, tänk om jag skulle komma med ett jätteintressant uttalande som ni verkligen skulle vilja läsa. Nu när ni inte läser längre får ni aldrig veta!!!1
 
Tror att jag har fått ett ännu värre problem än innan. Jag säger typ att idag, idag blire ändring. Men sen blir det inte det, för det är så tråkigt. Och jag vantrivs med min kropp. Som vanligt, men nu gör jag någonting åt det i alla fall. Dvs inte äta så mycket skräp. Jag tror inte att ni vill byta med mig, det är inte så himla kul att ha ångest varje dag, ständiga lögner och extrem trötthet. Det är inte kul alls att jämt behöva gömma sig, alltid ge vika för impulsen, men jag skulle inte byta bort mig själv för allt i världen. Sen i mars har jag tappat nästan 10cm i midjemått! DET DU <3<3<3 Tio till skulle inte sitta fel höhö. Men det går nog, tids nog.
 
Orkar inte blogga seriöst idag, orkar inte ens svara i telefon liksom.

Sorry.
 

Otur i oturen.

Årets nojja inträffade. Det som jag alltid tänkt inte fick hända! Jag tappade!!!1 Jag sopade och grät över min dumhet. HAHAHA. Nu blev det för mycket, jag känner att det gick lite överstyr här nurå.

Nej, jag vet att jag är fail <3 Borde nog göra slut ändå, när jag får mer pengar. Hejdå.

I feel oh so fine.

Tja fan, tja faaaan! Long time no see. Saker gick lite överstyr här ett tag, orka tare här. Det haru inte med att göra såatteh ja. Drömmer om henne jämt jämt. En dag klara jag änna va liksom ba att så eh ah men hej vafan göru? Haha nej skojar bara. Måste ju börja prata lite mer såhär på nätet med så ni inte får en chock när ni möter mig. IRL då. Är fan på mars eller något. Flippat ur totalt, jag dör hahaha. Närt det kom en geting på mig och r i helgen elelr vare i veckan fan vet jag va, så skrek vi och sprang massor fast jag började mest hoppa och veva med armarna och jag ba tänkte att "nej nu har jag visst blivit det där jag alltid fnissade åt som småfitta" Eller ja, jag tänkte väl mest så när jag kom på att jag itne visste vilken dag det var. Kanske när jag kom på att jag supit konstant i tre dygn. Lite uppehåll på några timmar en eller två nätter kanske. Skrev och ritade obegripligheter, helt flippat vare. Vill åka till ett ställe där jag kan döpa en hund till slobo. Lille slobo kom nurå slobovaffffanassåskaruhaenkeftsmällellerjalovarjaskojainteassåvafaneremereeeeej????
Så låter det i min skalle, nästan jämt. Jag blev det jag förlöjligade, jag blev en av de där jävla sepena som ingen gillar, som man gör bäst i att inte reta upp för vips kommer det fram en kniv och en endaste spasm och du har ett öga mindre. Ungefär. Pinsamt. Jag undrade hur de gjorde liksom, hur de inte brydde sig. Jag slrattar åt eländet, man ba "I'M SO FREEEEEEEEEEEE WO-HO". Vad väljer du, ett stort problem elelr hundra små? Jag var så elak, jag kände mige lak men du sa att det var ok. Jag ba "ge mig itne sådr dyra presenter" till min mamma. Jag hade massa cash nu har jag inge cash måste sälja något. Eller ja. Inte tatuera mig. Ångest..... FAAAAN NU HAR JAG DET! Jag har lösningen! Jag behöver inte oroa mig den siste december, jag kan fortfarande vara jag! Såhär går det till. Jag ber till telefonguden om att alla missfoster inte har bytt telifön, har de gjort det är det inte så farligt, då väntar man bara tills du ser någon som är som dig. Man säger hej och bjur på drink och sen kan man knulla eller vad man nu vill. Vill mest prata, inte dricka haha.
 
Alltså vad fan dillar jag om? Höll på att göra slut men min heztizbeztiz provideade husrum och jag köpte lite mat och lagade en grej och jag ville laga mer men jag hittade inget att laga! Alltå om ni vill kan jag laga saker åt er, som betalninbg om jag sover hos er? Vill folk sånt? Jag ska försöka laga så gott jag kan. Alltså jag har sett folk laga saker hur bra som helst, fast han var elektriker så det är klart han kunde laga lampor. Jag kan mest plocka sönder och sen inte sätta ihop saken igen hahaha. Men om man ger mig några timmar kanske jag kan rita en teckning åt er! Det kan bli dåligt också, M fick en och R fick en men R, din var itne så himla fin för jag tappade inspirationen haha :(( Men nu är nog allt bra för ett tag, jag kan nog vara ihop ett tag till han är nog snäll nu. Är ha inte det orkar jag inte, jag orkar inte leva som andra vill. Jag lever som jag vill! Jag vill ju bara mer än alla andra. Tja, nästan alla andra. Känner väl två tre stycken som kaosar som mig. Vill inte att fler ska bli sådär, det är rätt jobbigt om man vill leva ett normalt liv när man är förtifemm. Då ska man inte dricka sprit flera dagar i rad, mina kära vänner.
Åh förlåt mig jag har dissat er alla så <3 Ni måste förlåta migm jag blev sjuk sen fick jag ångest ville inte leva som jag gjorde så jag flydde, nu får jag 50/50 leva lite hata lite haha. Jag kanske tar mig i kragen någon dag, men tills dess får ni acca (acceptera på vanlig svenska) mitt beteende, ok? Annars pallar jag ente serruliksomva saru nå elle? Haha skoja ba <3
 
Men i alla fall, ska försöka samla mig och berätta lite vad som hände ändå.
Fick ett ryck, orkade inte gömma mig. Ville inte vara med honom.
Flydde, dampade, gjorde faktiskt slut.
Tog r med mig, grot och bloood i ett.
Kunde itne med att göra slut.
Var med r lite sen drog jag hem
(Innan det så gick saker lite fittigt till så att säga HAHAHAHAHAHA <3<3<3)
drog hem och berättade då, vi har det hyfsat nu.
Tror inte det varar så länge men orkar inte betala all cash jag måste hosta upp för att bli helt fri.
Vill ha skor och en tatuering först ;)
 
Nu ska jag försöka sluta bli stressad när smsen bara forsar in från olika människor. Min telefon rymmer bara 200st, den gamla fittgrejen, så det är sjukt jävla stressigt. BAJS HEJDÅ.

Näsa näsa näsa hej du får inte nita mig för om du nitar mig så SLÅR JAG IHJÄL DIG

Ligger raklång på golvet och övar på att hoppa upp från liggande ställning. Mamma undrar vad jag gör. ÖVAR säger jag och går upp. Börjar taptaptappa med fötterna i takt med musiken (I FEEL THE BASE, LAHK E FIST, IN MEH FACE) samtidigt som jag tittar på film utan text. Mamma kommer upp och undrar återigen vad jag gör som låter. Föttera säger jag. Mamma blev lite "LOOOOL" och sen undrade hon hur fan jag kunde förstå vad människorna jag tittar på säger (typ "fookin wah ye fookin dickeah" och cuntybawws och massa sånt) och jag ba "men ditt jävla kloko ajma talkkin lyke dis wi the mathil on ål di tahm sen ah wassa twolv (tolv och twelve ihop!!1) årz of dem aiche ye fookin lytla forglömmer" vilket kan översättas till "men jävla cp jag pratar såhär med mathilda hela tiden sen jag var tolv år gammal din jävla glömmare" och han ba "that makes sense" typ. Och jag läser ju massor. Du vet. DUVETDUVETDUVET! Som täcke på engleska, duvet <3 Uttalas typ DU-VAAAAH. Haha. Träffade en asnice kille som hette typ wodsworth på krogen, han var kort och kom från new york och hur gulloig som helst Jag kramade honom och älskade hans kläder och han älskade mina kläder och vi pratade engelska och han förstod mig :DDDDD Han hade fina glajjor och gick alltid in på M.A.C för gratis sminkningar och dog när jag sa vad som hände mig när jag var i N.Y. Sen pussade han mig på kinen och sa att Don't you dare leaving this club without telling me first, promise me that!!1 Eller något och jag ba sure man. Han fick mitt namn dvs min url utan .com och jag hoppas att han hör av sig för han var så jävla rolig och älskvärd :')

Kollade mig i spegeln och fan, jag ser verkligen ut som sju svåra år i ansiktet hahaha, blodig och trött och halvdöd. Förlåt för att jag inte gick ut med er jag lovat igår, kan make it up to you och bjuda er på 2 (två) öl var någon gång när ni kan. Lovar. Jag är snäll egentligen, bara trött och sjuk och några små ovanor. Nu blöder min näsa igen, VA ERE HÄR??+ Jag som alltid (nåja...) varit snäll mot dig nosen, varför gör du såhär?? Är du arg på all metall som sitter i dig? Eller är det nässprayen du hatar? Jag hatar dig. Måste iväg till tanten snart. Kom på att jag ville vara där i typ en timme så det blir shoopdawoopande och sen sover jag kanske över här. Jag kan inte åka tillbaka, på det här stället uppskattar ju folk mina små golvövningar och fotstampande. FAN. Jag är rolig när jag är såhär säger folk, jag frågade varför jag ritade en hipstervarg med vargtröja och tomatsås runt munnen och min kompis bara "för att du är så jävla rolig när du festar" Hoppas jag fotade den. Den är mycket förnedrande och jag hade en speciell person i åtanke när jag ritade den. Typ. Den där texten jag skrev handlade om att alla borde ha niqab så det inte blir någon skillnad mellan könen. Vilket skulle vara något slags skämt som hon skulle bli arg över så jag kunde säga "u mad bro?" men jag kom av mig och började be om "förlåtelse för mina synder ty jag snattade detta kollegieblock och suger på att gå i kyrkan fast guds kraft läker" och massa skit jag inte kunde se vad det stod men jaja, fan det var typ såhär som jag skriver nu fast värre för man kan inte radera felstavade ord IRL när man skriver med bläckpenna så det blev fail och inte ens jag kunde se vad det stod men jag ritade rätt ok ändå. Haha vafan. Hejdå igen.

Rubriken är en låt jag och M kom på när vi var 13 år gamla, den heter "Näsa-näsa" och har matchande handrörelser. Nita betyder inte att slåss på vårt språk. Just sayin' liksom. Måste dra snart, är inte ok att gå ut like this, det både syns och hörs och luktar illa. Haha skojar bara vet inte vad jag menade med det där men det lät kul i fel sammanhang!

Eh..... ja.

Har lite skuldkänslor för att jag dissade alla igår. men jag var (är väl fortfarande men jag har nässpray) sjuk som en kuk och min telefon är död. Tror att det är mitt eget fel att jag blev sjuk. Misshandlar man sin kropp sådär så blir man sjuk på mer än ett sätt. Jag är både förkyld och "förkyld" HAHA. Orkar inteeeeeeeeeee. Jag festade i tre dygn, mest med mig själv för vanligt folk blir trötta vid tvåtiden på natten. Jag ritade världens sjukaste grej i ett kollegieblock och skrev något som jag själv inte ens kunde tyda, drack en hel flaska rom och dansade lite till någon låt jag klickade fram med munnen. Nästa dag gick vi ut i göteborg för att se Simon G. Jag fattade itne att det var Simon Gärdefors som jag hatar förrän vi kom dit och den jäveln började rappa sitt eget namn i en halvtimme. Alla var packade på det där stället men jag kunde itne bli full hur mycket jag än drck kändes det som (var alltså förberedd inför superhjältetemat på nästa klubb (NAJTKABBIN, WIIIIR NAJTKLABBIN WIIR WOTZ HAPININNNNN!!!1) men jag försökte att itne dissa alla fulla hipstahhhhhhz för mycket. När jag kom längre in i den där trånga lokalen såg jag en asasasashet skin-kille och hans muskliga kompis och de glodde på mig i smyg. Frågade om det var ok med min vän om jag snackade lite med dem och så länge jag inte gjorde bort mig och följde med henne hem sen så vare ok. Jag snackade inte med dem eftersom jag ändå inte skulle få ligga. Sen urartade saker lite. Började bli sjuk och psykiskt störd och trodde jag skulle döööööööööö haha (jag hann dissa folk jag hatade och dricka 5 drinkar innan som tur var) och försökte hitta någon som kunde help get me som help men mina vänner gillade inte det här och sa att jag hade problem. HAHAHA. Blev alltså full, annars blir jag inte sådär melodramatisk. När jag kom hem var jag mycket hungrig. Hela kvällen gick ut på att folk sa "jag tar din drink för du dricker ju ändå inte" fast jag drack men jag skulle bara prata klart först. Ville hänga med han med polisongerna för han såg ut att vara lika spastisk som mig. Igår var jag tvungen att lugna ner mig lite. Jag sov i tretton timmar och frös så att jag skakade, snöt ut bitar av vävnad ur näsan och hade skrovliga tänder. Tänderna är fortfarane skrovliga fast jag tog det lugnt igår. De fuk liksom, jag blir orolig. Såg massor med folk som verkade snälla och snygga och inte alls som det där missfostret som finns hemma hos mig. Jag måste fortfarande vara sjuk för händerna är sega och jag blev trött av att skriva när jag egentligen ten borde ha blivit trött såhär snabbt det borde ta några timmar till förihelvete. Fick presenter igår, stekpanna och hårddisk och stavmixer. Blev arg för jag tyckte inte att jag bara skulle få fem paket. Stekpannan kostade 1000:- och det känns lite ovärt.
Jag ska sluta vara så snäll mot folk. Börjar bli mer elak nu när jag gör mitt bösta för att bli hel hjärnskadad. Lika bra att jag inte gick ut igår, skulle bara blivit elak så som jag blev mot en full burd med hästansikte. Vilket jag också sa till henne. Jävla hästansikte sa jag, och sen sa jag att hon skulle dra för hon luktade svett men hon hörde inget av det. Kände mig mycket viktig för folk är så dumma och jag är så smaaaaart.
 
Eller ja. Måste pigga upp mig lite, somnar ju fan igen.
 
EDIT: Hahahah JAG DÖR JAG DÖR min näsa blöder utan orsak!!1 Fan frite, sluta nu.

RSS 2.0