Chinese Kitchen Knife

"criminal record recommended"

SÅDÄRJA. Har inte mått bra idag. Råkade låsa ute mig själv och åt kakor i källaren innan jag pep om hjälp. Bara att springa och hämta hos J haaaaaaaaaaaaaaaaaah. Löste krisen genom the good old se på film, hetsäta, spy, röka, black metal och sen äta igen. FAIL <3 Mendetfunkadejuvavava.
 
 
Eller löste lite halvdant då. Haha. Jag är då för tråkig. Verkligen ingen dödsmaskin skapt av hat just nu,det gick över en  smula efter lite vila, blir bäst sen när J kommer hem sen.
 
 

Devilish love light.

Har inte mått så ba hos föräldrarna. Är typ pank och too much koffeinig. Inte sovit så bra, gillar inte att vara hemifrån :<

Dagens goda råd: Om du inte vill darra som ett as så ska du ej dricka 6 koppar kaffe, tugga koffeintuggummi, spela skyrim istället för att sova, inte vilja äta äckliga jävla mackor och fucka runt med absint och pepsi. Whole lotta shakin' going on HAHA.

Haha det är rätt roligt faktiskt, måste bara komma på något klurigt trick för att bli rik.

Shit vad kalla mina händer är. Värsta hardcore isbitarna. Not yr garden variety. Ska spela lite mer, dricka mer kaffe, hoppas på det bästa osv. Hejrå. (FU kroppjävel, fu dopamin, fu nagel som gick av fu spotify som hängde sig och fu att det ska vara så jäääävla svårt för trygghansa att ge mig mina jävla horpengar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1)

PISS och lite krig.

Partyparty. Ingen ville ju ses som vanligt. Så partyparty.
Ont i magen. Vill inte spela tvspel. Tråkigt. Funderar på en liten flipp sen. Kan fan inte ens röka inomhus här ju. Låtsas sova kanske. Äh. tråkigt. De är så tråkiga här, jag dööööööööör, drack 3 koppar kaffe och dooooooooog i magen typ.
Vill vara med någon annan, inte en kall jävla vägg. Inte en odödlig alien, inte en jävla vintervärld. Inte ens diktator. Helst orm. Ofta man bryr sig, just nu äre litte svårt. Allt. Kallvarmt. Åt mat som gjorde mig illamående. Måste ha en cigg. Måste hem. Orkar inteeeeeeeeeee. Eller cpjuice. Cola + absint. Ja, då somnar jag nog. Hihihiheheehhohohoho. Säger ju att jag ballar ur utan mina vänner :< KÄNNER MIG SÅ ENSAM. Varför försöker jag ens träffa min närmsta vän? Meh skyll dig då, vännis. Ska fan hoppa i det fittiga havet. Och du får inte simma mä. Haha sepe sådär som man blir när man blir trött.

 

(Här skulle det ha varit en bild men mina parents har inga bilder på sin horkukiga dator så vi skiter i det hejdå.)


Bllllll.

Jaha, tänkte väl att m skulle ställa in pga plugg och jobb. Så det blir la jag och absint och antagligen inga tvspel men föräldrar och sånt. Min mamma fyller visst år snart. Tingesten vill ha lotter vars ev. vinst jag får dela på. Tack.

Ain't got no money to be spending on pictures

Find myself in netto getting spun off by the visualzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..
Fucking inte en påse bilar.
Längtar efter ny dator.
Åt så mycket igår </3
(Vet att aldrig alltid kommer)
Så det hade varit fett med lite aldrig.
On eller off.
Har skurit mig i fingret utan att märka det, fick panik när jag såg attdetvar ett yttepyttepappersrivsår och använder inte höger pekfinger nu </3
 
 
Fan orkar jag ner till stan köper jag lite vin haha.
Måste ha fest snart eller något.
Mitt rätta jag är nog ormen. Inte snälla söta. Ni skulle se vilke små safehouses jag bygger. Eftersom jag har en fetish för att skära saker med skallpell är jag alltid beväpnad. Så kom inte in med den där jävla blicken då cuttar jag dig. Funderar lite över de där maskinerna jag vill bygga. Ska bli rik på att bygga maskiner folk vill ha. Jag ska bygga en som gör godis. En som gör folk friska. En som har små kopparplattor man sticker sig på.
 
I wasted all my time on all those stupid things that only get me down
 
Borde försöka träna lite benmuskler eller nåt. Eller spela tvspel. Samma sak. Framförallt städa, men jag flyttade några grejer så det ser bättre ut. Blir nog mest att lyssna på musik och inte använda mig av något av uttrycken "det kan väl inte jag åka båt för" eller "att äta något som en påse bilar" vilka är uschåfy så sånt får vänta. Ska leka att jag blivit stucken av en såndär cazador och känner mig woozy. Hejdå!
Typiskt ful outfit haha

Boet.

Är ensam hemma och byggde ett bo av kuddar och täcken i sängen som jag har slumrat i sen flera timmar tillbaka. Fast inte somnat helt för det ringer och sånt. Så kan det gå. Det är lite som när man lämnar ett djur ensamt hemma, det sover. Typ så gör jag med. I ett litet bo. Haha.
 
Åt så mycket snacks förut att jag nog aldrig mer vill äta cashewnötter btw. Ew :<

Men inte igeeeeeeeeeeen....

HAHAHAHAHAHAHAH nä nu dör jag. Skrev i en timme och det försvann. Mellanslagstangenten förstör mitt liv. Synd för det var kul och jag lyckades visst bara ctrl + c:a en enda mening, en halv också: "tänk wt, fult och 80tal. Så ser". Inlägget handlade om mina nya kläder och hade lite bilder och beskrivningar på överdrivet fula och hafsiga moderna outfits som jag tänkte skapa en blogg för och förstöra internet med. Hejdå. Måste fan bättra mig snart,får gå över till min gamla brawzahhhh så jag kan trixa tillbaka förlorad text som innan:(((((((((((((((

Comb

Ps: självklart blev ju något rätt. haha. har sovit som ett litet as och tvättat olika delar av inredningen man inte behöver tvätta så ofta. det är lite som tvspel tidsmässigt. alltså tar tid och så.

Skulle säga att jag väljer spel hos föräldrarna kanske. Så jag slipper umgås så mycket. Fy fan för att umgås. Ska ta med några nya och ett gammalt men inte skyrim eller kanske just skyrim sjukt svårt att förutse om det är så många olika faktorer som spelar in. Typ katter och människor och min jävla morsa. (= räknas som morsa och inte människa) är elak nu. Justeja, har sjukt många planer!

Min tangent är skev btw, nu ser allt skevt ut.

Inget blev rätt.

Inlägg nr.2 som försvann.
Nu får ni aldrig veta varför jag tröttnade på typ allt.
Jävla städningen blir aldrig klar, allt som kan krångla måste krångla.
Har inte spelat tvspel på flera månader. Hinner inte.
Mina händer är för torra för att finnas och jag har inget bankkort så det blir väl M som får bjuda i helgen om vi ses.
Har egentligen inte råd med att hämta ut mina kläder men gör det ändå.
Får sälja lite skit. Kanske det där smycket som jag hatat sedan jag köpte det för ett år sedan. Det var dyrt och ger mig ångest. Jag måste få bort alla saker, all skit all disk all allt.
 
Men om jag åker till mina föräldrar så bjuder de på mat så jag ska se hur mycket de vill betala för. De har redan fått låna ut cash (hur ska jag ens betala tillbaka utan pengar -.-;;;) men jag kan nog komma upp i minst 800 så klarar jag mig livet ut haha. Skoja ba. Månaden ut kanske.

Pissfiend.

Jaha där försvann hela inlägget. KUL DÅ JÄVLA HORDATOR.
 
I korta drag så har jag förstört spacetangenten med glöd+dålig syn och den är så totalt uppfuckad att jag måste ha ny dator snart för det segar ner mig och gör mig helt ineffektiv om jag vill skriva i en effektiv skitsnabb x+yaxelrotationosv eller slippa kolla efter så mellanslagen är där de ska vara, fick ställa in en danmarksresa + spelning, fick ej knifvbljetter för vi var 40sekunder något för sega innan de sålde slut, har blivit sårade i strid (städning då.) och så får vi inte glömma att mitt kort blev kapat igår. HEJA!!!1
Som tur är så bor jag iaf inte med mitt ex längre och det är jävligt bra för annars skulle jag inte ta det här lätt, jag skulle ej ta det alls.
 
 
Men ändå..... Jag hatar allt. NÅGON MÅSTE DÖ. Haha hejdå.

......................

Har inte haft någon blogglust alls, inte konstigt om man har varit på både IKEA och städat som fan. Började må dåligt när det ett ut såhär i en vecka typ:
Tog bara en bild som såklart blev suddig så nu får ni vara missnöjda  i tystnad som ni brukar vara, kkkkk?????????

There's a creep in the cellar that I'm gonna let in.

Creep in the cellar, dagens themesong.
 
Mina cyberdogsaker kom idag! Kjolen var alldeles för liten men det visste jag att den skulle vara. Om den inte passar när jag nått mitt mål så säljer jag den. Kan vara så att min benstomme är för stor och även om jag skulle väga 35kg kanske jag inte skulle få på den. (äh, det skulle jag antagligen om jag såg ut som de där fräscha människorna i massgravarna ni vet.) Nej, men jag mätte den och går jag ner 13cm runt höfterma kommer den sitta som en smäck. Ok, jag ska inte ljuga, 5kg är väl bara ett delmål. Stora målet är minimumvikten. Den jag hade för 5-6 år sedan. var otroligt snygg då. Var inte nöjd då, fotade aldrig min kropp för jag hatade den så, men jag minns hur smal och fin jag var så dit ska jag komma igen. Men tightsen passade helt ok iaf! :D Ska ju ändå gå ner så de passar bättre. Blev litte lezzen för kjolen ändå (det blir jag väl alltid när kläder är för stora/små och det bara finns just den storleken så du kan inte ta en större/mindre. ÄLSKAR KLÄDER. Lika mycket som katter och malar. Har tre intressen typ (det fjärde är sjukt hemligt)), hade velat visa den för J :(((((((((((((((((((( Fick med ett kort med en adress till en sexshop HAHA. det värsta av allt är att de säljer den där asabasasnygga shrugsaken jag köpte som var limited :((((((((((((((((((((( Men kläderna där var sjukt fina. Cyberdogkläder som de tagit bort från sin vanliga hemsida haha. När jag får 75£ på kontot köper jag nog en i svart/gunmetal. PUNKT.
 
Tror jag ska ta min medicin idag och städa. Min adhd-medicin så jag kan koncentrera mig. Kan bara göra vanliga människosaker om jag tagit min medicin som jag ska. Jättejobbigt, så därför är jag mest hemma så jag slipper ta så många pillz. Även om jag bara ska träffa en vän måste jag ta dem, för det är så mycket folk ute, för jag kan inte hålla mig stilla, för jag blir nervös, för jag blir rädd, för jag får ångest av folk. Ibland är jag lite besviken för att just jag fick AS/ADHD. Livet kanske skulle vara enklare utan. Jag skulle nog ha jobb och sen familj och vara helt normal och mina föräldrar skulle vara nöjda för det är de verkligen inte nu hahaha. Nä, medicin brb mamma kommer imorgon och då skare va fint. Vill inte hon ska se stöket, hon blir nog ledsen på mig då :< Så nu väntar jag på att medicinen ska sätta in så jag blir a.m.b.i.t.i.ö.s
 
Släpper in källarpsykot <3 Tur att ingen misstycker. Det ska bli fint. Bakade så jävla god paj igår, åt sista biten idag. Använde mest sötningsmedel men fick ta i lite socker och vaniljsocker så inte flaskan skulle ta slut. Behöver några droppar om jag vill dricka varm choklad eller te liksom.
 
Ok nu har jag en fråga, kan ni inte vara snela och hjälpa mig?
VILKEN HÅRFÄRG SKA JAG HAAAAAAAAAAAAAAA JAG ÄR TRÖTT PÅ BLONDHETEN SNART!!!!!!!!11
Om sådär en månad ska jag byta hårfärg och nu är det dags för er att iaf ge mig ett tips, ok? :*****
Vet att folk läser det här juuuuuueh.
Nu ska jag göra något annat, typ tumblr. Hejrå <3
 
ps: idag vaknade jag vid 10! TIDIGT <3 Ska även till tandiz i feb för det var gratis.Nissenojjar över att ha hål i käften men jag får väl bedövning och lugnande om jag ska borra så det går nog bra. Har aldrig haft hål förut det är lezkitt D:

Ingenting.

Tänkte blogga massor men sen blev jag tjurig och tappade balansen så jag tror jag skiter i att skriva något långt just nu ^_____~ LOLOLLLLLLOLOOOLL.

I didn't pussy out ;)

Idag har jag visat fittan för en tant! Kanske borde säga att det var en gynekolog så ni inte går runt och hoppas på att jag är en såndära blottare och kommer blotta mig för er. Den såg bra ut sa hon, tack tack sa jag. Vi pratade om min sterilisering också och hon var inte negativt inställd till det som de tidiare gynekologerna/barnmorskorna jag gått till har varit. Hon sa att jag uppenbarligen mår väldigt dåligt över att vara fertil (jag tror inte det finns ord för att beskriva hur mycket jag HATAR barn, hur livrädd jag är för att bli gravid och hur äckligt jag tycker abort är. Skulle jag få ett barn skulle det vara synd om det. Skulle jag ine kunna bli av med det skulle jag döda det. There. I said it. Jag skulle nog bryta nacken av den. Lätt eftersom det bara verkar vara att inte hålla upp dess hufvud. Jag hatar verkligen bebisar, äldre ungar är ok. Såna kan jag uppskatta ibland. Bebisar i korta stunder är ok så länge de inte skriker för ljudet skär in i öronen och gör mig galen. Skulle jag ha en bebis och den skrek skulle jag..... inte ha en längre efter fem minuter. När jag var yngre var jag rädd för dem, nu blir jag mest äcklad. Vet inte vad det är med mig, min psykolog och jag har prata om det här väldigt mycket och inte kommit fram till en lösning. Nu ska hon dock ha barn (OOOH THE IRONY) så jag ska träffa henne en sista gång inom en snar framtid.) och hon sa att jag ska ta det med min läkare på psyk så får han bedöma om jag är frisk nog för att få genomgå operationen. Jag måste försöka hålla hoppet nere i fall jag får ett nej men jag kan inte hjälpa att jag har gått runt med ett inre leende sen hon berättade det här för mig. I värsta fall får jag vänta tills jag är 25, då har jag mycket större chans att få genomgå skiten :DDD Gynkvinnan berömde mig för mina långa smala ben, så då vet vi att det bara är jag som tycker annorlunda (nu är det dags för alla troll att skriva att de är tjocka btw, liten påminnelse dåvaaa)
Sen gjorde jag ett ap i en affär som har utförsäljning pga flytt. Köpte en glasdiamant, 2 radband i plast, hårpärlor och en asfin födelsedgaspresent/julklapp till snäll-M för bara 200kr!
 
När jag kom hem till min kära dator så såg jag att sötnosen Sandy hade svarat på frågorna jag ställde i hennes frågestund! (blev du nyfiken äre bara att kolla in frågor och svar på hennes blogg!!1) Frågade t.ex om icke tillåten mat när man har krånglig mage och hennes lista var obehagligt träffsäker, allt som stod på den är sånt som får mig att må illa, kräkas eller bara (bara och bara, det är hemskt plågsamt när det väl händer!) få väldigt ont av när jag äter det. Väldigt förenklat så är allt som smakar gott och mycket förbjudet. Stackars mig som älskar tomat, kolsyra och curry :< Ibland trotsar jag magen och äter allt jag vill men det slutar oftast ganska illa. Det värsta var att cigg är med på listan, de får mig att må illa men jag tänker då rakt inte ge upp både cigg, cola och curry >.< Idag har jag bara ätit några kex med olivsmak så till middag blir det kokta morötter. FITTA vad jag hatar att jag förstört min mage såhär. Mår så jääääävla illa när jag dricker min älskade cola så jag har börjat dricka vatten. Även jag som är envisare än alla världens åsnor ihop tröttnar på att ha halsbränna och kräkas efter att ha spytt fem gånger på en dag... Men jag ska FAN ha salt och lite peppar på mina morötter, som tur är så tål jag det i små mängder. Chips tål jag ju inte längre så något sådant blire inte idag. Igår spydde jag efter att ha ätit chips när vi hade folk här, det var insamt men gästen märkte inget som tur var för jag gick så lugnt jag kunde till toan. Ska inte låta er genomlida detaljerna men jag upptäckte att man automatiskt öppnar munnen om den är full med maginnehåll i mer än 10 sekunder. Nu ska nastybitch sluta blogga om äckliga saker och glo på zombieland som är på tv istället. Dessa bilder på mig i mina trasiga horn (som ju ska in på lagning när jag får moneyz) får fungera som ett avslut!
 
Jag är kär i dem <3<3<3<3<3

*ASBRA RUBRIK*

M ringde förut (jobbiga M, inte M som jag är bra vän med) och hon pratade i 17 min. ASTRÅKIGT. Glömde av vad jag skulle skriva om bara för det. Vill fan inte sitta och hålla med när hon kommer med felaktiga påståenden om mig i en kvart. FU.
 
Nu kom jag av mig helt, skriver kanske mer sen. Jävla typiskt, när det väl ringer så äre någon man inte vill snacka med. Uuuuh.

EN VIKTIG KUNGÖRELSE:

J är hemma igen! Weeeee <3
Har bestämt mig för att äntligen ta tag i en viktig grej nu nästa vecka. En grej jag skjutit upp länge nu: jag ska avsluta mitt medlemskap på gymmet!!!!!!!!!1 Jag hatar gym av hela mitt hjärta. Det finns inget värre. Träning ger mig ångest. Jag känner mig ful och fet och vidrig. Som en svettig flodhäst eller något. Även om jag är smal. Gym är helvetet på jorden, hur fan kunde jag tvinga mig själv till träning förr?!? Hur kan ni tycka om det, ni som gör det? Att träna är hemskt. Jag plågade mig själv nästan helt utan resultat i åratal. Jävla.... naturvidrighet är vare är. Det enda som är kul på gym är löpbandet. Jag är lite ocd-ish när det kommer till dem och brukade spendera tre timmar på dem. Jag gick till gymmet för att springa på bandet, det var det enda som inte gav mig megasuperångest. Bara ångest och rätt mycket stresskänslor. Det har aldrig känts rätt, varken innan eller efter eller under. Bara plågsamt. Men nu är det över. Under de 10 månader jag haft kortet har jag varit på gymmet två gånger. Bara två. Fan vilket slöseri med pengar. Det är pinsamt att jag inte sagt upp kortet tidigare, nästan 400kr i månaden som jag kastat bort på en tortyranläggning jag inte använt mig av. FYFAN!!!!!!11ett

Så nu ska jag och J promenera istället. Hatar att röra på mig men jag vill ge det ett försök igen. Haha, jag är så sjukt dålig <3

Don't give yourself away.

Inte bakat paj än, J drog till en kompis och jag drog på lite musik. Hole ofc. Läser DGS, röker och funderar på att gå ut och slänga lite skräp. Har inte städat alls idag så det får bli dagens fixelitrix. Skulle köpt kläder på Nauclers rea men precis allt var slutsålt. Både jag och J blev ledsna haha. Ville ju ha fina pasties :< Men jag löste det genom att shoppa lite cyberdog. En kjol i XS som säkert är för liten (hey, den fanns bara kvar i XS och man kan ju alltid gå ner OLOLOLLLLOL) och ett par leggings. Såhär ser de ut:
 
Och
Har velat ha kjolen cplänge men aldrig köpt den, nu kostade den 20gbp så jag slog till. Leggingsen är rätt nya. Kommer bli så fin i dem hihihahahoho.
 
Måste svara tjejen jag köpte hornen av och skicka tillbaka dem så hon lagar dem. Men facebook är så jobbigt, jag gillar inte riktigt den sidan. Får alltid ångest av att folk verkar göra så mycket. Saknar J lite, saknar alltid J när han är borta. Innan han åkte (alltså jag fick ju följa med men jag ba NOOOOOO ska sitta hemma och dega blabla står mitt kast <3) så lyfte han upp mig sådär som jag älskar fast jag blir lite yr. Så bra med folk som kan lyfta runt en, man känner sig så liten då :> J är den finaste jag vet i hela världen. Han hjälper mig så mycket. Och kramar mig varje natt och det är så fint, tänk att jag fått något så fint. Får uppleva fina saker menar jag. Har haft ett så fult liv hittills. Fula förhållanden med fula människor som förstört mig. Men J gillar mig som jag är. Han förstör inte, vi kan prata om allt. Verkligen, sånt jag bara nämner till nära vänner och sådär. Vi skäms inte för varandra, vi gillar samma saker och har samma problem. Jag skäms inte ens över min mage och mina lår (aka de mest avskydda kroppsdelarna på min kropp) för honom, han får se dem och ta på dem och allt. Brukar INTE låta folk göra det. Han är så jävla perfekt att man blir mörkrädd. Seriöst. Hade inte varit fri från mitt ex, hade nog varit tjock och absolut inte mått bra om jag inte vågat ta det där jävla steget. Jag hade inte vågat utan all hjälp, hade inte överlevt året så mycket vet jag. Allt var ett kaosigt helvete av ångest och ocd. Kunde tvätta händerna i en timme utan att de kändes rena. Började slita hår i nacken igen, började skada mig själv allvarligt på andra sätt. Hade varit "ren" från det rätt länge men när jag blev så hackad på pallade jag inte att vara den duktiga tjejen längre. Nu är jag en asduktig tjej som knappt ens plockar ögonbrynen och som verkligen inte karvar i sin egen pissiga hud!
Nu måste jag nog gå och slänga det där skräpet. Sen ska jag försöka dra lite till öster om eden och ba swoooosch swoooosch. Nej, ut vare. Pusshej.
 
(ps: tror att sfärerna ligger i eden. makes sense. det är ej nej men hej inte alls samma grej. min hjärna slutade fungera för flera år sedan och det är just det som gör mig så charmig!)

RÖK.

Sov dåligt inatt, jävla magen gjorde ont :CCCC Inte ens cigg hjälpte (men det var mysigt och mörkt!). Hoppas jag har fått in mina pengar så jag kan köpa cigg, annars måste någon ner till stan och krångla. Hoppas verkligen jag fått dem, orka en hel helg utan cash. Ska baka paj sen med, blåbär och hallon göra egen vaniljsås. Gott va?

Ett ormarrangemang.

Idag tog alla pengar slut när jag köpte mat >.< Eller mat och mat, det råkade met bli godis för jag glömde av vad jag skulle ha när jag väl fått personalen att tömma pantmaskinen vilket tog extremt lång tid då båda satt i kassan och sen fick jag vänta på en derpig unge som skulle panta tre fulla påsar men inte fattade hur man gjorde (fanskapet tog av alla korkar, la allt på fel håll, tryckte in allt osvosvov maskinen var inte glad kan jag lova) så jag fick hjälpa den och det tog skitlång tid så det var inte konstigt att jag glömde av vad jag skulle köpa. Köpte mjölk och chips och chips och kakor och mer kakor typ. Och hallon/ blåbär så jag kan baka. Magen hatar mig redan hahaha. Idag blir det bara potatismos och lite grönsaker. Vågar inte äta något tomatigt (lite tråkigt med bara frystorkad sojafärs, den blir godare om man har i den i en tomatsås t.ex.) för jag fick halsbränna och ont i magen till och från hela natten av all tomatig och kryddig mat igår :< Så det blir mos utan tillbehör idag, bara grönsaker.
 
SÅ NU KAN DU LÄSA INLÄGGET J NU ÄRE KLART HEJDÅ<3<3<3<3<3<3
 
Ni andra kan roa er med en orm utan vit kant som jag målade åt min far för något år sedan! Hejdå och ond natt. Ja inte fan ska den bli god inte! Är väl ingen jävla pussy.
 
 

HATTA.

Varken mitt huvud eller min mage gillar att jag har flängt runt så upp och ner hela dagen. Skitkropp. Hatar att ha ont och kräkas. Känns så slösigt med maten men äter jag inte alls gör det så ont i magen att jag kräks ändå så det går inte att vinna. Haha.

Outfit + mer städning.

Nu har jag fixat och städat i ytterligare 2 timmar :D Hängt upp tavlor och ett plastskelett, torkat rent hela köksgolvet med trasa, diskat, ramat in kollage, lagt saker och kläder på dess rätta platser och slängt lite mer papper i återvinningskassen (något jagvarit pinsamt dålig på men nu ska jag bli fucking bättre på det så jag slipper må dåligt för att jag inte gör en så enkel sak som är bra för miljön haha). Sen spenderade jag en timme med att fota mig själv i en sexig utstyrsel från the 70's också, såhär såg det ut, helt oredigerat:
Fint va? :3
Såhär blev det med de nya tavlorna, också oredigerat pga lathet:
Alla de nya är faltiskt Js grejer, killen har så himla bra smak att det är synd om alla som inte bor med honom ;*
Vi har det fan finast i världen hemma! Kommer bli ännu bättre när vi har fått städat, köpt mer hyllor och ställt i ordning resten av prylarna som J tog med sig. Vi tänkte göra ett episkt arrangemang av alla skelettdelar och bygga ett nytt altare >:DDDDDDD
 
Nu ska vi glo lite serier så jag slutar här dårå. HEJDÅ.
 
 

Framåt, framåt.

Sorry för det dåliga bloggandet. Har vsarit cptrött i 2 dygn ungefär så jag har inte orkat. Igår gick energireserverna åt till att träffa olk så då blev det ingen bloggfan. Folket hade en döv katt som var hur jävla gosig som helst. Den borade in sig mellan mig och J och somnade <3<333<3<3<3
Idag när jag vaknade blev jag arg på mig själv som aldrig städar så jag tog tag i det! Erkänn asasduktigt?? Städade lite i varje rum, höll på i 2 timmar och kollade inte ens lite på tv :3 Fick ordnat upp lite köket, lagt in alla omslagspapper (tror jag, kan dölja sig något under fem meter kläder i psykosrummet aka sovrummet(ps: har en sjukt bra idé, om man aldrig städar kan man lägga sig där inne och sväva på moln. Moln gjorda av kläder och sängkläder. FYFAN vad fancy.)) Slängde papper i en speciell påse så jag kan slänga dem i pappersinsamlingen, pillade upp en bild på en dörr, la smycken i små skålar, gjorde ett städschema i hufvudet och dödade en spindel. Nu får jag slappa hela dagen som belöning. Schemat funkar såhär: Imorgon ska jag städa typ en grej minst, helst två. Sen fortsäter det så tills allt är klart och enda regeln är att städa mer än stöka.
 
Funkar fan bra för mig, det enda städschema som någonsin fungerat! Har kört den här taktiken i en vecka nu och det syns små bättringar varje dag <3

zZz.

Hatar att vara trött och konstig. Blä. Röker och har 0 lust med något fast jag sovit flera tusentals timmar ungefär. Boo fucking hoo!!!!!!!!!!!!!!1 Kanske inte borde ätit skräpmat, blev lite depp efter det ha-ha.

Nemodemo

Hade en sjukt skev dag igår. Såg en annan dimension i badrummet.
J ska springa och hämta mat nu, nomnom! Vi vaknade skitsent så jag har inte ens ätit frukost hahaha.
Igår åt jag bara lite uppvärmd vegankebab, ananas och 3 bullar så jag är nog trött pga hunger, somnade nästan när vi kollade på film om Abraham Lincoln. Den var tråkigare än jag trodde :<
 
 
 
 
 
 
Ps: presenten var en fårskalle :D Och sen kom mina horn men de var trasiga så jag måste skicka tillbaka em så tjejen som gjorde dem får laga dem åt mig ;_________________________; Som tur är så är hon världens snällaste och betalar både porto  lagar dem gratis. Ska absolut köpa mer grejer från henne, det var ju jävla psthoran som förstörde mina horn!! De är underbara men jag vill inte visa er dem nu när spetsarna nästan är av. Ni kan få se bild på det någon gång, blev skitledsen buhuhuhu. Pusshej.

Through being cool.

Vaknade tidigt. För tidigt för det är bara tråkigt på tvn. Ok hejdå.
Ska få present av J idag sa han, en sen julklapp. Roligt :3

*Har alltid rätt*

(går jag och handlar får jag ju en liten promenad vilket är bra för mina lår.)
 
HATAR ATT GÅ. Hatar lår. Ska börja slacka marathon så jag blir smal. Jaja, ni andra springer era jävla lopp och går på era gym men jag är sjukt lat och har man hittat ett fuskigt sätt så håller man väl sig till det? Vem fan gör allt på svåraste när det finns lättaste Mitt ex hatade mig. Hade också hatat mig om jag var den som ska göra allt krångligt för mig och jag upptäckte att det finns lättare sätt men är för stolt för att kunna medge att det var mycket bättre the easy way. Ni vet läskiga bieffekter av saker man inte vill ha kanske? Turn that frown upsie down ungefär, vänd allt till din fördel. Du kan inte äta, du blir smal. Du har ingen lust med något, bra, du sparar cash. Du kollar på tv hela dagarna, hoppas verkligen du är lika bra som jag och håller dig smart ändå även fast du skiter i nyheterna >:D Fråga mig om en nyhet och ha kul. Jag kan inga nyheter. Möjligtvis att Bioshock Infinite släpps 26 mars och jag har förhandsbokat det och det var typ slut överallt (ultrasuperawesomelimited) men nu ska jag faaaan få det hejdå.

TV catastrophe.

Kollade mig i spegeln förut och hatade vad jag såg. So much for gilla sin kropp haha. Världens fetaste lår som inte passar i en enda byxa ungefär. Är inte värdig att ha snygga saker, känns som om jag inte är värdig att shoppa så mycket. Mitt smink är trasigt, kastade sönder det mesta i en psykos som bara är halvt uppstädad. Mår bättre så fort J vaknar tror jag :** Vi ska ha kul sen.

Jag är i alla fall inte brun (ser lite lätt döende ut), har ej tjocka underarmar (även om man kan loosa en cm eller något. Man börjar ana en hint av skelett vilket är sjukt fint och de kanske bara är 14cm tjock nu fan vet jag tänker inte mäta och få ångest), ett fint ansikte (hellre fint ansikte än fin kropp, även om jag har snygga bröst men ni kommer ändå inte få se dem inom en snar framtid.) och långt hår så helt misslyckad är jag inte.

Har så mycket att göra men istället gör jag inget åt det utan nojjar över mitt utseende och förstör. Är sjukt dålig. Hahaha, nästan helt misslyckad, nice to meet you. Det var så längesen jag försökte bryta någon form av ovana. Ovanan att kräkas åt saker jag gillade förr. Ja, ja, skitbra vana att börja med ja vet du vad, det är en smak du lär dig älska. Jag tror jag ska lära mig att älska igen. Mhm. Kontrolleras av dåliga vanor. Har inga bra vanor jag vill förbättra, bara dåliga, gillar dåligt hatar bra måste köpa cigg och väcka J. Ska fråga J om jag ska köpa cigg efter J vaknat.
 
Smink efter att ha varit på i ett dygn. FUFUFU rip smink.

----------------

Hade en fin idé om vad jag skulle blogga om. Typ att jag aldrig mer kan eller kommer göra spel och mänskligheten aldrig får se min storhet.

Kanske skriver om det sen.

Fy.

Grannen var här idag. Öppnade i nattlinne. Hon blev lite förskräckt och kanske även förnärmad men tyckte ändå att vi faktiskt skulle sluta borra nu. Fast båda stod med händerna uträckta, jag skrattade och sa något drygt så fattar hon inte att jag HATAR henne. Ungefär. Sen kom vaktmästarna och snackade med alla och sen handlade jag godis och mat och kom hem och åt lite och somnade. Slut.

Sen vaknade vi och lagade mac and cheese :3 Haha, glömde av det här inlägget i 7 timmar eller något. Fail.


Don't run my business.

Vart uppe i mer än 5 timmar och uträttat (enligt mig) massor! Kollat tv, köpt cigg utan leg (blev ARJ på kioskmongot i mongokiosken så jag slapp springa tillbaka och hämta hohoho.), slängt glas och kartonger, slängt in 2 tröjor i sorummet, skrattat åt sorgliga tvprogram (haha, orkaner, haha barn som dör, haha killar med vapen som plundrar din mamma) och ätit en halv macka. Funderar på att spela tvspel och så blire tacos ikväll <3
Vi har det så bra ihop, vi ligger mest i sängen men det är soft. Få förunnat liksom.
Blir nog några fräschare dagar framöver där ingen är sjuk.
 
Fattar inte varför människan ville se leg, de har aldrig frågat innan. Om man har massa smink kanske men nu var jag osminkad. Blev helt "wtf, har väl köpt hälsovådligare grejer innan utan leg, ge mig nikotin plox."
 
Usa är så cp. De ba "BUUUUHUUUU vi måste gå 72km de är värre än att mitt hus blev mosat av en jävla fittig vind och alla jag känner förutom en är döda" eller när jag var där och de reagerade som om jag var någon superatlet som orkade gå 5km ner för en pissig gata.
 
Saknar sfärerna. Ska lyssna på sfärmusiken. (dvs gospel HAHAHAHAHAHAHA, men lyssna på't. Kan vara så att jag gillar det för jag gillar gammal musik, 20-50tal typ.) Det var jättelängesen jag såg en sfär. En sudig sfär. Man får fan mer gjort när man springer runt i dem. There is no greater love tralalalala. Har även lite mer pengar så jag kan köpa mer........ cyberdog! 2 tishor och något mer, kanske en playsuit. Nojjar över sjuksköterskemötet om någon vecka. Kommer ju lätt tvingas till vägning och minskad dos medicin >:C Är trött på deras jävla vikthets. Jag vill väga som jag vill, de ska alltid säga att jag är 1. för tjock eller 2. för smal och måste rätta mig efter mitt jävla bmi. FU, jag kanske vill ha mitt bmi på typ 16 eller nåt. Inte fucking 22. Nu jävlar ska ni få sepåfan. Närå. Får lugna mig på shoppingfronten. Får bara köpa tacos idag.
 
Musiktips: Ethel Waters och Big Maybelle. Big Maybelle är nog bäst <3 Hon dog rätt ung osv, av diabetes och annan skit. Men shiiiiit vad engagerad jag är i allt. Kan bero på att nästan alla bra bloggar antingen låst sig eller inte uppdaterats :<
Jag + x antal kilo i somras.

Äckel.

Jaha, byebye dagens födointag. Pga lite hosta >.< Vill fan kunna äta och dricka som folk snart. (Så fort detta uppnåtts kommer jag ångra mig och önska att jag blev sjuk istället) Känns så jävla slösigt med mat att kräkas. Hatar att spy, mest därför men mycket för att det gör så jävla ONT. River upp hela halsen och ba knullar sönder mina spruckna läppar.

Cigg.

Är väl typ frisk nu. Letar fimpar i askfat, har dåligt med cigg, får försöka lägga mig tidigt, försöka ha cash så jag kan köpa nya imorgon. Tråkigt blogginlägg, jag vet. Är lite oinspirerad. Oensperered. Osv.
Vi diskuterar äckliga saker. T.ex att om jag fixade bröstmjölk skulle vi aldrig mer behöva någon form av mjölk. Tror det skulle smaka illa. Vad tror ni?? Illa va? Hahaha.

Nej nu har jag helt slut på skitsaker att skriva om idag. Hejdå på allvar :**************************

Ew. Or not.

Tror inte normala föräldrar handlar 2 kassar mat bara sådär till sin vuxna dotter. Haha <3 Tacksamt nu när jag precis har till alla räkningar på kontot och får vänta på cash ett par dagar till!

Hade beauty parlour med J nyss. Det var kul. Nu ska vi forsätta. Hejdå.

RSS 2.0