Chinese Kitchen Knife

Hundplågaren.

Sovit som en stock i etapper hela dagen och natten. Men nu är jag vaken. Har hunnit diska och bevittna djurplågeri. Tyvärr.
En äcklig gubbjävel med en liten och 2 stora hundar som han inte kan kontrollera gick på vägen utanför mitt hus. En av hans hundar började skälla och bråka med en förbipasserande kvinnas hund, som var liten och brun. Gubbfan började skrika på allt och alla, försöka sparka på hundarna och slita i kopplen istället för att använda sig av lite mer konventionella metoder som att t.ex säga åt dem på skarpen att vara tysta och sitta ner eller vända och gå åt andra hållet (funkar alltid för mig och jag är rätt ovan med hundar, ändå har jag aldrig varit med om att min hund nästan biter en annan hund...) När det inte fungerade drog han upp den bruna hunden i nackskinnet och slängde den på kvinnan som ägde den och skrek "Här har du!" och förklarade att det var så man skulle göra för att avbryta ett slagsmål. (VEM FAN KASTAR EN HUND PÅ NÅGON?!?!?!?!?1+ JÄVLA MISSFOSTER!!!) När kvinnan gick lyfte han upp en av sina hundar, en schäferblandras, i kinderna,skakade runt den lite och skrek den rätt i ansiktet. Mest okvädningsord och hot. Hunden han lyfte verkade få ont, den skrek och gnydde :( Den stora schäfern sparkade han i sidan och den lilla svarta pudeln som gick okopplad skrek han på mest av alla och låtsades sparka mot den så den blev rädd och skyggade bakåt. Stod i badrummet och glodde på skådespelet genom fönstret så det enda jag kunde göra var att skrika "JÄVLA GUBBJÄVEL!!!!!!!!!!!!111" >.<
Hur fan tänker man om lyfter hundar i kinderna alt. kastar runt dem och skriker på dem och ändå inte fattar varför djuren inte gör som man säger? Ska fan försöka ta reda på lite mer om djurplågarfittan så jag kan anmäla honom. Sett honom behandla djur illa tidigare så det är rätt troligt att det kommer hända igen. Hoppas någon av hundarna biter honom i kuken tills dess. Skulle vara rätt åt honom, har sett honom göra liknande saker minst 3 ggr innan. En gång höll en av hans bestar på att bita en hund jag passade när vi var ute och gick. Han tyckte det var mitt fel att hans hund nästan slet sig och attackerade min eftersom jag inte fick tyst på min hund när började morra/skälla tillbaka på hans hund (som var den som startade skiten) och kallade mig för oansvarig, sa att jag borde anmälas osv. Slutade med att jag fick springa över gatan för att få slut på bråket eftersom hans tre hundar höll på att slita sig och springa ut framför bilar och skit... Hela situtationen är så fel att.... JAGVETINTEVAD. Sjukt konstigt att han ens får ha djur.
 
Ska försöka göra något vettigt nu, typ kolla upp vart man vänder sig för att anmäla hundplågare. Och sen försöka inte nojja över pengar. Hah. Hejdå!
Bild från typ i förrgår, FYI.

Alltså nej... bara nej.

Hatar min jävla douchehjärna. Har inte hunnit justera mig till 1000kr mindre i månaden så nu har jag råkat shoppa upp hyran Snodde pengar ur fonderna så jag slipper bli vräkt och så får vi leva på maten vi har hemma i typ 3 veckor. Förhoppningsvis räcker den så vi slipper dö av svält men det vet vi först då, lovar att hålla er uppdaterade okkk. Hoppas att fondpengarna kommer insnabbt så jagkanbetala hyran ASAP /cutcutcut

"Those with higher intelligence have fewer children"

A och C kom. Blev rolig fest. Lånade ut en bok osv. Drack vin.
Slapp utox. Ingen jävla u utan d änna. Nymyntat ordspråk.
Jävla pälsdjur. Saknar en pil.
Glömmer allt.
Vem bryr sig.
Ska börja läsa några kurser snart.
Hitta en hobby.
Syntetisera verkligheten.
Eller oljemålning,
Kanske borde lära mig ryska.
Är rätt bra på språk.
Det jag stör mig på mest av allt är att mitt svenska vokabulär är större än mitt engelska.
Syntetisera ditt jävla liv.
Lär dig skit etcetcetc.
Är totalt ointresserad av folks samveten.
Bryr mig om djur mer, de kan inte uttrycka sig så de flesta människor förstår och de är synd om dem som blir plågade och uppätna.
Är på fullt allvar hatisk mot folk som är av samma sort som mig.
Gillar inte kvinnor, finnns ett par jag är nära vän med.
Jävla misogynist haha <3
Varför bli något annat än vad jag är?
Varför.
 

D kommer före ju.

Allt gick bra. Jävla förnedringsfest med både blodprov, formulär och vägning. Ingen utox där sa jag så mycket nejnejnej och svimmade nästan av provtagningen ändå så det var SYND om mig så jag slapp så länge jag gick med på vägning. Hatar provtagning. Vägningen är värst förutom att bli stucken i äckliga ådror eller ge folk en kopp med kiss (har inte fobi för blod, bara blodådror av någon anledning. Så jävla sämst HAHAHA), vill inte börja ocd-väga mig igen, då kommer jag absolut bli jättefixerad vid vikten igen vilket inte skulle vara bra. Och jag tycker det är pinsamt att ge folk kiss, så det vill jag fan inte göra ;_____;

Så skönt att komma hem, fick en panikångest-attack när sköterskan stack mig i armen :< Tur att öl och fint sällskap finns. Äntligen lite mer lättad, nu är det förhoppningsvis 12 månader tills nästa förnedringsfest. Kanske kan börja sova normalt nu igen, skulle vara super :D Och nästa månad är det läkarmöte där jag hoppas få någon magmedicin utskriven så jag slipper hålla mig borta från tomat för det är den godaste grönsaken förutom palsternacka. HEJDÅÅÅÅÅE.

Huvudlös.

Vill ställa in psyk. Men det får jag inte. När jag kommer dit ska jag fan säga till dem att lägga av med alla prover. De ger mig ångest, kan inte göra som jag vill, måste få göra i alla fall lite som jag vill. Vaknade vid 9 av dörrklockan, brevbäraren kom med mina nycklar, gjort mig i ordning och har ont i magen av stressen. Gjorde kaffe, ska dricka asmycket kaffe, den du. Ska jag välja höger eller vänster, tar nog höger då. Nissenoj. Reserverar allt annat.
 
Har en bra idé, hoppas jag får medicin idag, ska tjata snällt. Kunde ha legat och sovit nu men nej, Hatar att gå ut på dagen. Tänker att det är farligt, för många sätt att bli sedd på. Det är hundar utanför mitt fönster. De skäller, en är en tax. Känner igen dess röst. Den bet fulefan i benet en gång. Haha, hatar dig. Jag hoppas du blir sjuk.
 
 
Nej. Måste dricka mer kaffe och klä på mig mer kläder och se om ärmen kan dras upp (annars får jag byta) jävla provtagningar hoppas jag har asbra allt. Kommer göra ont, reserverar mig för senare i veckan. Ska till tandläkaren, borde tacka för nycklarna i posten. Ska skriva sen, hon blir nog glad när jag skickar brev tillbaka, äckligt brev, slåpåkäftski heter ena motivet. Handlar om att slåss. Så brutalt. Skickar med det. Usch fan vad stressigt allt blev.
Har inte tid för bloggfan. Smakar metall överallt, Hejdå!

Re:<3

Funderar på att äta min medicin och göra något nyttigt. Onyttigt.
Äh, har varit inne på min jeffla dayviewsida, hämtat mediciner, handlat mat och ätit godis nu i alla fall. Bara hårtvätt kvar!

<3

Fulaste grejen hände förut. Städade lite i badrummet och råkade kolla mig själv i spegeln och ba "OMG JAG ÄR SENIG" haha. Ser ut som om jag tränat massor fast det är det sista jag gjort. Beror det på alla knäckebröd och bönor eller?? Det enda jag har en träningsplan för är magen så jag ev. kan ha magtröjor i sommar. Har jag tur räcker det med situps. Är lite orolig för blodprovet på måndag (<-haha men seriööööööst hur kan jag vara rädd för det fortfarande?!?) men det värsta kommer bli typ.... att förklara allt som hänt senaste halvåret. Tur att jag är elit på att improvisera dårå. Haha näe fy. Sköterskan kommer bli arg, men jag ska fan stå på mig och hoppas på att jag får se ut som jag vill i kroppen utan att deras jävla kroknäsor ska läggas i blöt. Bara för att jag en gång vägde som nästan två (nutida) jag så måste jag väl inte alltid göra det? Måste man jämt vara så jävla normal och väga typ 15kg mer än vad man gör för tillfället? Nej, det får man inte om man äter mediciner. Kanske skulle slutat med allt om jag kunde. Nu när jag haft behov för behovsmedicin fler ggr i veckan än vad psyk har bestämt (så sa sköterskan, ungefär) så får jag snällt vara utan. Tills på måndag om jag har tur, säkert torsdag om jag känner fanskapen rätt, och det blir nästan tre veckor av dålig sömn. KUL när de bestämmer när och hur mycket jag ska må dåligt.
 
 
 
Åh nej nu vet jag inte vad jag ska skriva igen. J sover. Puss på'n.
Ska fortsätta städa lite halvtaskigt och röka cigg hejdå :*********
 
 

Blunda.

DKHSDHVUSGRGHKHVLHK Får aldrig gjort något i tid </3

Tråkbloggen fortsätter.

Kunde somna om lite idag så nu mår jag såpass bra atttänkte försöka städa lite idag så vi kan få klart lägenheten snart <3 Lite och lite, det är skitmycket! Kommer behöva springa runt hela kvaerteret och slänga sorterat skräp i dåligt placerade tunnor för olika sorters sopor så att ingen får damp och höjer hyran pga att ingen sopsorterat. Blä. Sen diskar jag kanske lite och så äre tvättdag idag också. Haha mycket tråkigt idag :(((

Kakofoni från HELUVUETUET.

Jävla dum-M snodde 33min av mig nyss och tråkade ut mig totalt. Plus att alla bara ska komma och kräva sina pengar. Hata. Tänker bara betala mina föräldrar 1000kr i månaden i 5 år för jag kommer inte på ett sätt att inte göra det. Jävla jobbigt att inte ha de där 1000kr själv :< Som hämnd ska de inte få annat i present än pengar tills skulden är avbetalad. HAHA. Kommer kunna dryga mig på fler sätt också, kom på det nyss så jag har inte hunnit tänka ut fler, okkk?

(Btw så är saker från HELUVUETUET alltid dåliga. Det är inte samma sak som helvetet alls faktiskt, bara sånt du stör dig på och blir frustrerad av så kakofonin där låter real bad asså, kunde inte undkomma samtalet heller eftersom det måste vara internationella tjata i telefon-dagen idag, haft hela 5 samtal och det är fan illa. Hatar att prata i telefon, det är obehagligt och nervöst.)

Signing out.

Dagens visa.
 
 
 
Kallt och blåsigt som fan ute idag :<
Men nu har jag mat och en medicin. Psyk krånglar, man får visst inte öka dos själv. Nähä, hade jag inte gjort det hade jag mått ännu sämre bara. Jävla fittor. Ska dit och bli stucken som jag HATAR på måndag, hoppas de beter sig bättre och slutar fitta runt med den medicinering jag har kvar efter jag sliutade själv med det mesta i höstas...

FU skitsömn.

MEN FITTA. Jag vill inte vakna vid 8 och sen inte kunna somna om! Sovit i 4-5 timmar och vaknar bara. Defuk.
Har gjort något åt ett av alla problem, ringde om ny tandläkartid och kan få slippa betala då jag inte orkat gå ut pga inga mediciner. Har väntat i 5 dagar på ett viktigt recept och har inte råd att ringa och kolla med min telefon om det har kommit. Lite kris hr nu. Kanske därför jag inte kan sova?
 
Hahahaha fick en idé, tar en insomningstablett nu och sover ut :') Så jävla tråkigt att vara uppe ensam i flera timmar ._. Orkar inte gå ut såhär tidigt och slängaskräp, är lite trött dårå.

Menvafan

Blev dödssjuka och jag sov dåligt inatt igen. Fucking sucks.
Får fan skärpa mig. Orkar inte vara sjuk jämt. Orkar inte svara på sms heller. Kuk.

 
Det värsta igår var att jag blivit trollig när jag somnar så J inte vet om jag vill sova eller vara vaken, säger (på tilltal) att jag inte sover när jag gör det t.ex (haha vet inte om att jag sover <3) så jag somnade mitt i en film och vaknade mitt i natten och var jobbig så nu när jag vaknade för 5-6 gången så får jag väl vara uppe nurå. Ska testsova lite senare och se om jag kan bli trött men jag känner mig friskare idag, efter pommes och 87676575 värktabletter igår, så jag kanske stannar vid datorn och inte fuskar med queue på tumblr, kanske svarar någon senare idag och kanske måste ha ny dator för min gamlar är halvdöd nu.
 
Lyssnar på Grandaddy så ingen vaknar i onödan, har en skiva jag vill visa er men orkar inte krångla med kameran och alla kort när jag sitter och har super flu. SUPAH FLOOOOO </3 Ont i alla leder tjofan va skoj. Inte orka handla mat så man svälter, inte kunna sova, inte kunna andas nästan. Min våg väger en så att man väger för mycket. Det är....ännu en jobbig sak för nu måste jag väl gå upp i vikt. Jag som var nöjd med min nuvarande. Fast jag blev rädd igår eller näre nu va, blivit helt benig och glömt av att äta pga krånglig mage. Svälter hellre ihjäl än att lämna lägenheten HAHAHA. Hoppas det inte blir bråk om det nästa gång jag ska till sjukhuset. Kan la fan inte hjälpa att jag jämt är sjuk. Kan inte ens stå upp och ned och tvätta håret utan att spontankräkas efter att magen gick sönder helt i vintras. Vafan, hår måste man tvätta ibland. Kommer aldrig bli vitt haaah. Blir inte bättre av att jag hittar Kalis gamla kattsaker hemma. Hittade äcklig torkad fisk igår som jag vet att hon älskar, hittat många av hennes favoritleksaker också, varför lämnar man kvar sånt om man tar med sig katten?!? Fan vad jag mår illa. Av olika orsaker, mest av att många av MINA saker är snodda istället. Ska ringa hans morsa och snacka någon dag då jag orkat städa och göra allt jag ska ha gjort.
Haha. Är så glad att jag har dig <3 Hoppas vi gör allt vi pratat om i sommar och att M SKICKA NYCKLARNA OM DU LÄSER.

Kallvarm del2

Men fan vad logiskt att tappa läsare när man skriver något men få fler när man inte skriver. Haha.

Inte spelat tvspel sen oktober, lite i julas osv men inte mycket. Kom på att irl var bra för första gången i mitt liv. Läser ju knappt längre heller, konstigt va? Jag som borde spelat prequel sen i oktober, nu släpps spelet typ nästa vecka.....

ONT. I. MAGEN. ALLTID. Eller må illa. Liksom ett stadigt skitmående jag ej hittar lösningen på annat än att bara strunta i det och hoppas det går över snart. Går ej att gå ut på stan, då spyr jag nog. Uuuuh.... Kul. (Fast å andra sidan har jag ju faktiskt babblat på om sånt här för flera år sedan, och ja man blir jävligt smal när man har fuckat upp kroppen, eller tvärtom, och det är kukdåligt att må illa hela tiden när man vill äta.)

Skalbaggshororna har börjat krypa ut ur ventilen i badrummet i år igen så nu måste vi städa som faaaaaaaaaaaaaan om anticimex ska komma hit. FUCK. Har stökat så djävulskt i sovrummet ju och det blir bara värre.

Nej, ska försöka vara mer social online någon annan gång. Nu går det mest skit och jag svarar inte på mail för det orkar jag fan inte med nu. Måste försöka ora städa och spela tvspel. Blev väckt vid 8 av den som borrar. Jag HATAR DIG BORRHELVETE. I alla år jag bott här har det borratt, nästan varje dag, och jag vill inte blii väckt vid 8 meeeeeeeeeeeeeeeeeeeer hejdåååååååååå.

"Heavens gate away team"

Haha fan förlåt, inte haft lust att skriva efter festhelg (vecka), rastpaus och sen ba inte haft lust. Var nog mest elak så förlåt nästan alla jag träffade under festligheterna. NÄSTAN alla. Kanske 5 pers jag verkligen gick in för att hata (haha så jävla hemsk att vuxna män gråter.) men ni andra kan få en ursäkt.

Ps: har man primer och pudrar en gång om dagen håller smink i över 3 dygn. Även om man dansar elller drygar stenhårt. Eller får en kille i huvudet under en spelning. (Gjorde ej ont men gjorde mig lite virrig kanske. Hoppas det finns på bild.) Sen pallade jag inte ha mer smink för min hud blev så torr att den dog. ds

It's called insincerity.

Haha did it again! Somnade :'( Fast jag ätit min medicin. Weirdooooooo.

Fick sms från J nu. J är det bästa som hänt mig. På allvar. Finaste J<3

HUR kan man sova en hel dag? Hur är det möjligt? Jävla cpbrud hahaha, kan inte hålla mig vaken när jag är ensam hemma. Lite som en katt!

Är avundsjuk på Js nya fina tatueringar han gjorde på händerna igår.  ASASNYGGA! Vill det ska vara min tur att tatueras snart. Tror jag kör en text och Herr Panzer Kater på ena armen. Eller en typ-chestpiece (mer axel piece) och en text på foten. Och så något fint på tummarna. När jag känner attjag hittat rätt artist ska jag börja på ena låret, tvspelsmotiv <3 Ryggen och händerna sparar jag nog till sist. Ryggen är lite som finalen enligt mig- Eller finalen är väl när du tatuerat hela kroppen och kör black art över detochsen bränner in mönster. ALltså smart idé vafan. Ska jag göra om jag tröttnar. Bli helt svartbläckad och vitärrig!!!!!!!!!11 ÖVER HELA KROPPEN. Ja, bra idé speciellt då mamma bara ääääääälskar body modifications ;) När tekniken blir bättre ska jag spetsa öronen, när jag är helt säker på hur jag vill ha det ska jag splitta tungan och göra implantat :>

Idag nöjde jag mig med att städa bland mina smycken i badrummet och sedan töja upp höger öra till vad jag tror är 16. Råkade töja upp den från 12 till 14 en kväll när jag var full haha, men jag tröttnade på den tråkiga svarta silikontunneln jag hade i tills idag fakkin' ages ago så nu har jag ett "horn" mad flames i örat istället, Snäppet bättre än tråkig silikon ju. Hinner jag köper jag ny tunnel imorgon innan fest och spelning och tar med något spexigt objekt som jag kan hänga fast med en såndär lite kedja i tunneln. Typ ett hjärta eller en actionfigur! Eller en my little pony i genomskinlig plast. Det måste matcha musiken.Det e ju pop dårå så då kanske man passar in bland pandorna om man har en klänning formad som en panda och typ blå pandaskugga istället för svart och typ ha ett pandahalsband och ha pandaörhängen och typ....... haha skoja ba. Men det lät rätt coolt, en pandaoutfit :D Nej, jag kan inte klä ut mig till poppare när jag inte är en :P

 
Bild på nya bandtröjan som utlovat! Visst är den stunning?!? Velat ha sen typ 6 år eller något. Älskar Big Black!

Chokladmjölk.

Äh, dagen blir nog ok ändå. Snart.
 

Outfitångest inför imorgon.

Vaknade vid tio av posten. Somnade om. Vaknade vid halv fyra. Hatar mig. Lagade bönröra. La på macka. Åt upp hela. Skitäckligt gjort av mig. Nä. Kanske inte men ändå. Kuken. Känner mig blä. Kommer ej tvätta håret, kommer nog inte färga heller för det är fint med vitt. Svårt val. Snart får jag väl gå och hämta mitt paket.
Apoteket stänger snart men j gick nu och gjorde allt så det bevisar att jag suger mer.

She-Deleter.

Mår piss idag. Vet inte direkt varför men jag orkade inte ens följa me J ner och kolla på när han tatuerade sig. Kanske för att jag är avundsjuk och okckså vill ha fler snart. Har 4 ideér som kan göras av vem som helst som är duktig nog för att jagv ska välja den och två som är reserverade för min reguljära tatuerare för jag litar bara på henne med just de två motiven. Ett är inbokat, i november. Missade förrra tiden pga slutgörande med psykosambo. Så nu får jag vänta ett jävla år till med resten av överarmen. Kul. Önskar jag har ork att göra en ny snart. Min mamma gör en så stor grej av nya tatueringar så jag nästan inte har lust med fler pga henne. Jag måste betala tillbaka hela lånet på 50.000 kr innan jag gör fler body mods enligt henne och sså fort hon ser att jag har någgot nytt  blir det ett stort bråk. Jämt. Samma sak varje gång och det blir trötttsamt efter ett par år. De jag helst vill ha är så synliga så jag vet inte. Jag vet inget alls, orkar inte med mer misstycke.
 
Har visserligen gjort något idag eftersom jag kände mig sämst som inte följde med ut på stan. Diskat och städat hela spisen och diskbänken. Tog en timme.
 
Har problem med mitt utseende idag, är missnöjd och orolig över att kläder inte ska passa imorgon. Hoppas min nya topp hinner komma, annars blir det plan B. Borde orka köpa mjällschampoo till längderna i håret för att få ur den sista färgen, sen tvätta det med silverschampoo, inpackning och blondschampoo + eventuell färgning av lite lugg eller en slinga. Idag. Orkar jag det. Måste orka, folk kan tröttna på mig annars. Vill inte bli tröttnad på. Måste orka ut och sånt. Har knappt pengar men jag kan beehöva nya linser imorgon fan vet jag.
Har börjat med situps. 200 igår och jag har träningsvärk idag. Pussykropp som fan. Ska göra 200 till idag. 200 om dagen så jag får fastare mage och vågar visa mig ute i kanske en magtröja. Något jag alltid velat våga göra. Få innerlåren tonade så jag kan ha shorts, det känns för osäkert nu. Jag vet att ingen annan kanske ser det men jag gör det.
 
 
Hoppas jag mår bättre sen idag. Hoppas.

Dagsgörat.

Fick post idag. En band tröja och ett halsband av uranglas (eller rhodium då) och lite guld och sånt :) Shoppade nyss en klänning, tröja och ett halsband så nu har jag shoppingförbud tills jag får nya pengar igen. Klänningen är svart och asassnygg <3<3<3 Kommer nog lite bilder någon dag ska ni se!

Rakade Js hår idag också och var irrterande. Snart ska vi la käka något och kolla på något, sena som faen här va. Imorgon blir det stan vid 12.Vi kommer nog vara trötta buhu buhu. Hejdå!

Un-swan and un-point.

J bjöd mig på snabbmat idag efter jag halvsovit framför Andy Milonakis några timmar och innan dess haft besök ett litet tag :*
Sen handlade vi lite mat. Nu sitter vi vid våra datorer och kollar på tv samtidigt som alla normala par gör ;)

Det är den censurerade versionen av dagen hahaha <3<3<3
Verkar ha tråkigast liv men jag bara skriver väl inte exakt allt jag gör. Nämnde jag att jag shoppade ett par hotpants som matchar min Prima bra från cyberdog igår? Och en svart/nät/paljett bh/top/grej som jag kan ha under min pandaklänning som jag tänke ha när jag ska se Makthaverskan 8 Mars.SKA BLI KUL OMGOMGOMGOMG!!!!!!!!!!!!1 Nä nu lät det sarkastiskt. Har aldrig hört bandet innan men en ny vän spelar i't så jag ska dit och hänga och typ bli bättre vän med tjejen för hon är jättesnäll :> Orkar nog inte på rave dagen efter för jag har ingen att gå med och fest i 2 dagar när magen redan är speciellt kinkig med alkohol (eller ja hela kroppen, för några veckor sedan festade jag och det slutade (två dagar senare haha cpfestarn<3) med att jag svimmade om jag stod upp och drack men har ätit bort näringsbristen nu så dånnt wöööööri okaj?)

Alltså är så törstig idag att jag kommer dricka vatten/saft/cola tills jag spyr :(((( Jävla popcorn och fastfood som jag alltid ska översalt och sen behöva dricka 7 liter vätska efteråt och sen kissa hela natten
Hejdöööööööööööööööö.
 
 
 

Nähä.

 

Tvn är tråkig.

Nä det där med att förstöra dagen lyckades jag ändå inte med!
Bara thaibuffé med gratis efterrätt men J lagade thai till mig hemma och efterrätt har ändå varit det jag levt på i två dagar nu så det behövdes ingen.
 
Köpte mer kläder istället haha. Halsband, skivor, draperi, papper, tejp och kläder. Det ttar aldrig slut. Dumbass bitchen fick ta från semesterkassan för att kunna betala hyran :<
 
Hoppas jag kommer in i min spelperiod snart igen (längsta xboxuppehållet var i 1 år!!!!!!!!!!1111) så jag slutar shoppa  blöööh.
Fula bilden haha. Min nya kepa btw men alla andra har den på sig mer än mig. Jag har inte börjat gå runt med hufvudbonad inomhus än nämligen! (ps: går typ inte ut just nu de senaste två månaderna eller 3 och får la börja med medicin igen eller vänta på att snön ska försvinna så jag vill gå ut igen utan tvång och skit från mig själv)
 
 
Sånt som kan köpas på vintern: totalt onödigt plagg då jag hatar vatten. Hur tänkte jag där?!?
 
Vinterminen bara BAM haha.
 
(kände mig modig som la upp bild i baddräkt HAHAHA. Usch.)

Askul.

Efter att ha druckit halva glaset så tog det en timme innan jag spydde. Kul likzommm.

Hej förstörde nyss dagen :(

Guuvakul att vara uppe tididgt. Det ringde i telafonen och vaknar jag då tror jag automatiskt att det är klockan typ 5 på dagen fast klockan bara var 10. Jaja dricker grapefruktjuice (haha big no no) och skabli pigg eller nåt efter 4 timmars sömn. OSV HEJDÅ.

RSS 2.0