White Penis

Cocksucker.

Är så arg. Känner mig ganska illamående och.... död inuti.


Äckel. Äckel. ÄCKLIGA JÄVLA HORA, ÄCKLIGA JÄVLA DU, ÄCKLIGA JÄVLA NI.
Imorgon tänker jag vara mycket olydig och dum. Göra hemska saker.

Vågar inte säga något. Lika bra att inte säga något. Bara ömka sig lite i tystnad och hata dig mer för varje dag. Behöver oljudet. Behöver flykten. I morgon så. Hejdå, mig ser ni aldrig igen! Inte som jag är nu, utan som jag blir. Det blir bara värre för varje gång och jag tänker då inte vika mig igen.

Just nu är min enda vän en japan som är mycket duktig på att skapa oljud.

Ser dig framför mig. Vill sparka dig i huvudet. Hatar dig nog på riktigt. Men jag känner kanske inget för dig längre. Kanske lika bra om allt blir fel, då kan jag göra som jag vill sen! Precis som jag vill. Det var inte menat att hålla, och inget blir någonsin bra igen och nej. Ska sluta nu. Måste försöka se glad ut och LÅTSAS SOM INGENTING FAST DETTA GNAGER I MITT INRE SOM EN STOR JÄVLA GLASBIT SOM RISPAS MOT LUNGOR OCH ANDRA VITALA ORGAN.

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0