Chinese Kitchen Knife

Babyfakes.

Blir så jävla trött på folk som inte fattar att ett självskadeberoende är just ett beroende. Och att de tycker att man uppmuntrar till självskadande om man vill ha t-shirt på sig på sommaren, att det är hemskt att små barn ska se sånt osv. Oftast ser de personer som klagar på detta ut som små öststats-horor, komplett med spray-tan, push up-bh, magtröjor, navelpiercing/fula järnkors eller rosor i svanken och slickandes på bananer och andra saker som anspelar på sex. Och det är bättre för barnen att se alltså?!? Blir fan tokig haha.

För övrigt är jag förkyld. Igen. Dör lite. Snor överallt!!!! Eller inte, men det känns så.

Och ja, bloggfan ser ut som....just det, FAN! Men jag är kass på sånt här och har glömt det lilla HTML jag kunde när jag gick gymnasiet så tough luck haha.

Catsoup.

Mår piss. Allting är bara fel. Felfelfelfel. Jag ser inte ut som jag vill, jag säger inte saker lika smart som jag vill och jag äter inte som jag borde. Varför gör jag så jävla fel hela tiden? Borde träna fem gånger i veckan. Borde äta nyttigare. Borde sova bättre, borde inte glömma av att ta mina mediciner. Är med i ett skittråkigt forskningsprojekt just nu som går ut på att chatta med en arbetsterapeut 2 ggr i veckan. Jag tar det hela mycket oseriöst och hittar på saker som låter bra. Ångrar redan att jag gick med på att bli forskad om. Ledsnade redan fösta veckan och nu är det 7 veckor kvar. Känns som en evighet. Det hjälper inte mitt mående direkt. Nu skrev jag t.ex att jag förtjänar att bli skadad, varför skrev jag så? Allt jag skriver sparas ju, haha, jävla psykobrud. Jag förtjänar ju inte alls att bli skadad, så varför i helvete skrev jag det då? Tics eller något haha. Ska snart iväg och träna med en kompis. När jag lär mig länka bloggskitadresser lövar jag att länka hennes, okokok? PUZ TILL ALLA SMÅ HEZTIZAR!!1

Holy fingers.

Babykiller, cottonfiller. Är sjukligt trött idag, ska nog sova snart och sedan gå upp tidigt (9!) för att ha partypartyparty för mig själv hela dagen. Klä upp mig, kloficker.


Vi får hoppas på att den här bloggen inte blir lika jävla sjuk som det mesta andra jag gör blir. Efter ett tag har saker en tendens att urarta och växa till något stort och fult som ingen vill veta av. Då dör den.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

RSS 2.0