Chinese Kitchen Knife

Linkz to the future past tredjesidanastralaplanet.

Nu har jag länkat folks bloggar också! Eller, bara två folk då. Men om någon anna vill ha sin länkad så får den säga till, eehehe!(Ok ok, jag erkänner: jag HAR druckit för mycket kaffe idag! Märks det eller? ;) Blir ju inte alls hyperaktiv eller så, nejdå....)


Generös med bilder och inlägg idag! Här kommer bild på min asasfina halvvuxna kattunge Kali:

Kali är även kallad djävulskatten eftersom hon är sänd från satan! Vaför är hon sänd från satan?

Jo, därför att:
1. Hon stjäl mat, inte bara sambons köttkorvar utan även min vegetariska mat!
2. Hon tror att fötter är leksaker som man kan bita i så hårt som det bara går
3. Kattlådan är en byggarbetsplats och hon ör grävskopan
4. Hon försöker döda mig genom att lägga sig bakom mina fötter när jag bär tunga saker så att jag ska ramla
5. Så fort man öppnar ytterdörren ska hon rymma
6. Ibland väcker hon mig genom att andas med sin fiskiga kattmuns rätt in i min näsa
7. Jag tror att hon blir besatt av satan på nätterna eftersom hon på något mysiskt sätt lyckas välta skittunga saker eller skrika infernaliskt högt!

Franken-ho! Franken-ho!

F'låt, f'låt! Jag vet att jag är sämst på att blogga! Jag är bara så inne i mina tvspel och har planerat min och älsklings nyårsmiddag hela veckan nu.

För idag ska jag inte festa! Jag ska sitta hemma och spela tvspel, dricka kaffe och sen laga palsternacks + jordärtskocksmos med tzay och... någon sås, kanske sweetchili? Haha

Och kolla på Andy Milonakis-dvdn jag fick i julklapp av pappa :3 ANDY IN MY FAKKIN <3


Håller på att försöka bli vegan på heltid, nämligen. Just nu äter jag veganskt två dagar i veckan. Jag misstänker att om jag skulle gå över till helveganskt på en gång skulle jag faila gravt och börja käka mjölkchoklad, pulversås och ostbågar och sån skit igen bara efter en vecka. Nu har jag det ändå ganska lätt eftersom jag hatar ägg, mest för att de luktar blä och är klibbiga och kommer från en RÖV! Plus att när de kläcks blir de till jättesöta ulliga kycklingar. Om jag skulle ha hönor och en tupp skulle jag inte kunna ta äggen från dem, man kan ju för fan inte döda ullbollarna. Jag gillar inte mjölk heller, för jag mår illa och får ont i magen om jag äter mjölkprodukter, mjölk smakar äckligt, den kommer från en ko-tutte OCH det är kalvens mat och inte människans! Hade en människo-mamma gillat att kalven drack hennes mjölk eller?!?!?!?!?!?!?!?!??! NEJ JUST DET. Och hur ser amhället på en vuxen människa som fortfarande blir ammad av sin mamma?!?! DE SER DEN SOM ÄCKLIG!!!11 Det är bara människor som dricker mjölk i vuxen ålder, och det är ju fan inte ens mjölk från samma art! Varför dricker folk inte kattmjölk då? Eller hundmjölk? Eller kaninmjölk och grismjölk?!?!?! Haha, militanta bruden <3


Jag resonerar så jävla logiskt ibland, jag älskar mina dumma resonemang <3

förresten så tatueade jag mig inte igår för tatueraren var sjuk, buuää. Men eftersom jag ska vara nykterist ett tag nu så har jag ju råd att tatuea mig fler gånger :3 SMARTA BRUDEN VA!!!1

Jag har ett filmtips till er också! Filmen heter Thirst och är en osedvanligt ofräsch vampyrfilm, du måste se den, den är så jävla ofräsch och du kommer att älska den!


HÄR HAR DU BILD PÅ SKITEN SÅ ATT DU VET VAD DU SKA LETA EFTER:
Nej, nu har jag att tvspelet ropar från vardagsrummet.... och kontokortet ropar att det vill att jag ska handla med det på internet, hårfärg vill det köpa, hörde jag nu. Bäst att göra som de vill, annars kanske de strejkar? BUH-BYE!!1

ps: bild på mig som franken-ho:
franken-ho, franken-ho!!1

Pulling you down.

JAG LEVER JAG ÄR INTE DÖD!!!1 Jag har bara inte suttit vid datorn på ett par dagar nu.

Men ni får se mina nya skor som plåster på såren!Och så har jag piercat mig igen! Fick ta ut smileyn eftersom den ville ramla ut ur käften. Fixade ett nytt hål i läppen istället. Plus att jag ska tatuera mig på torsdag! UPPTAGEN TJEJ.

Urban Knullkatt

Fyfyfyfy vad jag inte gillar julen. Har redan psykat ur två gånger. Vet inte varför, faktiskt. Får väl ångest av allt godis och grejer. Måste sluta vara så..... godisig kanske, jävla jävelchoklad, jag hatar att jag älskar dig!!!1


Men jag är hos mina föräldrar, och d'r har jag tre asasasfina katter som är asasmysiga <3 Och en är före detta avelshane och han har fått fina priser på utställningar och jag älskar honom <3Gillar inte när alla är så jävla äckligt lyckliga, vill bara gröpa ut ögonen på dem med sked och slänga dem i slasken. ONDSKAN SJÄLV. Nej, men jag hatar alla som är snygga också, eller de som sover bra om nätterna och bebisar och religioner och sjukdomar och.... all 'äcklig jävla julmat! Bara kött överallt, och det luktar illa.


Jag måste dricka mer kaffe oc röka fler cigaretter och inte äta mer choklad utan lite god tofu!


Åker hem 26 december, saknar min älskling och jag blev lite sugen på nyår ändå nu men man blir dum och fet av sprit så jag skippar't!


Nu ska jag röka och drömma om snygga skor!!!!!!!111111

Kindness is a flaw of the weak.

Äntligen funkar headern! Den kan nu samexistera med bloggnamnet! Ett mirakel!!1

Tack till random tjej på designadinblogg.se's forum och mig själv för att jag vågade trixa själv med koden.

Har faktiskt läst programmering på gymnasiet dårå, så jag är inte helt efterbliven när det gäller html och koder, bara lite....sönderrostad? Haha.Var borta från datorn i några dagar pga. besöket :3 Vi hade jättekul, för han har nämligen bil! Och han brukar sladda jätteroligt med bilen! Det är som att åka bergochdalbana, nästan. Jag blir inte rädd fast bilen snurrar runt, för det är så jävla awesome med sladdande bilar under kontrollerade former!

Vi åkte till en djuraffär och köpte 10kg kattmat till Kali också, så nu klarar hon sig i flera månader <3 Köper bara Royal Canin till henne även om det är svindyrt, hon är bara värd det bästa! Älskar min lilla dampkatt som biter mig i fötterna, skriker jättehögt om jag inte ger henne mat snabbt nog, leker grävskopa i kattlådan, luktar fisk i käften och är världens gulligaste och bästa katt någonsin!


BILDBEVISET:

 

 

 

Just det ja, jag har rosa hår nu också! Färgade det igår och är asnöjd!

 

BILDBEVISET:

Ser jag konstig ut i ögonen så är det för att någon har mixtrat med bevismaterialet ;)


INGEN RUBRIK ALLS.

Dumbloggen vill att headern ska ha en punkt i sig. Har jag inte en punkt som bloggnamn så blir headern ungefär 1 cm tjock, så nu får det fan vara så för jag har suttit i en halvtimme med skiten och vill spela Fallout New Vegas nu. EEHEHEHE.

ART THOU ASMODAY?

NU kommer en header, eller ni ser ju den redan haha. Smartbrud.

Inte så himla fin kanske, men bättre än inget


Glömde ju mina snyggbilder i förra inägget! Här kommer de!

Först ut är min julkalender + kylbag + vattenautomat!


Och här är jag med fina masken! Soundtrack : Old Man River med Paul Robeson, hahhaha!Men heyheyhey, va, jag borde ju köra på Amons och INTE Asmodais symbol, vem är min största idol? AMON! Vem hade två hundar som hetter Ralf och Rolf? AMON! Vem kastade tegelstenar i folks hufvuden och övade på att skjuta prick på stackars småbarn? JO AMON SÅKLART!!!1 Elaka bruden haha <3 Jag är inte sån (JOJOJO JAG ÄÄÄÄÄÄÄR SÅN!) Fast nu var intr det här demonen/guden Amon, utan personen ;)


Du vet asså, jag är så jäääävla trve att jag till och med går baklänges och kan allt detta utantill:
The Seventh Spirit is Amon. He is a Marquis great in power, and most stern. He appeareth like a Wolf with a Serpent's tail, vomiting out of his mouth flames of fire; but at the command of the Magician he putteth on the shape of a Man with Dog's teeth beset in a head like a Raven; or else like a Man with a Raven's head. He telleth all things Past and to Come. He procureth feuds and reconcileth controversies between friends. He governeth 40 Legions of Spirits. His Seal is this which is to be worn as aforesaid, etc.

40 Legioner alltså? 40.000 jävla spiritttzzzz haha <3


Nej men Asmodai är så mycket coolare ändå, han är fin och demonkung och allt! Och jag gillar demoner, fast jag vet inte om de finns. Finns de så får de helst bara hälsa på hos mig om de beter sig som folk, dvs inte försöker få mig att självantända eller käka insekter eller sån skit. De får fan vara sjyssta, annars får de inte vara med. De kan gärna bjuda mig på semester till sitt demonland, eller var de nu bor. Andra sidan kanske? De verkar soft as fuck där!

The time his grandfather took the hammer to the squirrel. Because the policeman, he only shoot him in the leg. And he was still squirming <3

No sleep runs this deep.

Hade en asbra sanndröm förut. Mitt nya kall är att tatuera in cpsymbolen på handen om någon vecka! Jag måste ha den på handen. Den vänstra handen, mellan tummen och pekfingret. Det var helt klart i drömmen att jag måste haha. Var ju hos kusinerna igår då. Fick en wokpanna, muffinsformar och ett badlakan. Tack faster!


Tjurfan blev tjurig av att jag ställde en kastrull i en teflonkastrull. Men så viktigt är det fan inte, jag skiter i om den går pyttelite sönder för jag värmer bara tomatsås i den ändå! Och så är den ful, lite ful är den i alla fall. Och framför allt så ÄR. DEN. MIN. så jag gör vad jag vill med den!


Publicsevicemessagetothepuckobrufromhell: YOU STAY BACK, STAY BACK UNLESS YOU WANT TO RRRRRRRRAAAAHHHHH *CPGABBERMUSIK*
(Visst är det snyggt med mina plötsiga utbrott? Haha.)

Tur att hon inte försöker nästla sig in i mitt liv eller följa efter mig eller så, va. Borde fan infiltrera hennes jävelliv jag också. Bli vän med henens vänner och sen bjuda hem henne och bara HAHA. Eller, det är nog ingen bra idé. Hon får säkert för sig saker. Ska säkert käka upp min katt och lyssna på pissrock. EH. Eller, vill ni joina när jag försöker? Det kommer at bli kul! Promise.


I alla fall så är dagens låt Bad boy for life. Lyssna på den, du måste. Eller inte!
Ok, nu kanske ni behöver en föklaring igen. Varför hiphop, kanske ni undrar? VARFÖR INTE HIPHOP?!? Får man inte gilla hiphop, grunge, synth, goth, pop och black metal på samma gång eller? Det enda jag verkligen har svårt för är kommersiell skitpop, nu-metal och sånt där..... skittechno, eller vad fan det heter. Dubstep? Heter skiten så? Jag vet inte, men jag gillar det inte. Ska det vara hårt ska det fan vara monotont och jävlig och till och med Merzbow är bra i små doser haha <3


ps: hade jag varit svart å hade jag sagt nigger jämt. Hade jag vait mongo hade jag sagt mongo jämt. Nu får jag bara säga damp jämt!

psps: spretigt haha!

Najjnajjnajj!

Hann inte klart med headern, den är något i hästväg höhö, men ni får se den...snart!

Nu ska jag åka, hejdå!

She no jellybean.

Om du ska vara riktigt tuff ska du skrika och prata baklänges. Då är du kaos, med en nolla istället för o!


Nej men på fullt och riktigt allvar nu.

Sov knappt något i natt för jag drack kaffe igår för första gången på fyra månader.
Vaknade en gång i timmen och kunde inte somna om för jag drömde att det rann blod ur ögonen på T och att han dödade mongoloida personer på små grusvägar vid kolonilotter. JA DET LÅTER SOM OM JAG FÖRSÖKER VARA ROLIG NU MEN SÅ ERE INTEEE!!1 Nej, för det var läskigt att drömma det där. Och så kom det läskiga gubbar med kräks på tröjorna! Haha, jag måste ha blivit helt förstörd på något sätt <3

Nu jobbar jag på en ful header och ska snart åka till mina kusiner. HEJDÅ.
I'M GOING TO HELL FOR THIS!!!1 (Smutsfödd haha <3)
Sann!!1

Nuclearfuckingdeathmachine

Läste nyss på lite om aborter. Helvete vad läskiga de verkar vara!

----

ps: ignorera min bloglovin' fail HAHA.

Carcass Creek

SÅ! Nu är bakgrunden lite spexig, hehe. Bara header och lite småkrafs kvar nu :*


Är lite nervös inför morgondagen. Ska till tandläkaren och som vanligt så nojjar jag över att jag kanske skulle ha hål i tänderna och få borra. Har aldrig behövt borra sönder tänderna hos tandiz förut, men de jag har frågat om hur det känns har sagt att det är outhärdligt eller bara läskigt och obehagligt. Usch. Jag är livrädd för att få sprutor i munnen också, det gör ju fan asont och det känns som om nålen ska gå av eller att de skulle sticka mig i hjärnan av misstag eller något. Fyyyy....


Nej, nu ska jag jobba på min header och försöka att inte nojja över borrar och sprutor. Det går säkert bra, det känns ju inte som om jag har hål i alla fall. Men det känns ju inte alltid, bara om hålet har gått jättedjupt in i tanden.... Nej nu får jag sluta!snel hest!


DRUNQZ

You and I are underdosed and we're ready to fall, raised to be stupid, taught to be nothing at all.

Bloggafan!

Haha, åh, nu måste jag åka hem så jag kan byta design på den här skiten! Fast, ingen förutom jag ser ju hur det ser ut nu så det är väl lite skit samma.

Pappa kom hem från sin bio nu, så nu åker jag snart! Äntligen haha.

Dödsmaskin, skapt av hat.

Sitter hos mamma och pappa, helt random bara för att jag skulle baka pepparkakor. Gillar inte jul, men mamma gör det, så jag var lite snäll för hennes skull.

Så mycket att göra, jag ligger efter totalt när det gäller internet och olika sociala nätverk. Har gömt mig i tv-spelen i flera månader nu. Är så otroligt missnöjd med.... ja, allt. Ingen av de som ska tatuera mig svarar, jag har inte råd att bleka  klippa mig på salong inan jul och allt är så hemskt jobbigt bara.

Därför utnämner jag mig nu officiellt till Blackmetalemo, bara över dagen liksom. Det känns lite bättre med musik. Gärna arg jävelmusik! Tror jag ska förstöra julafton med min trevliga "svartmetall" som mamma säger, haha <3 Jag lyssnar mer på synth, cp-pop och annat random, inte så mycket BM egentligen! Det går inte riktigt ihop med hur jag ser ut, va? Jag på black metal spelning, men rosa smink och platåskor? Hur länge skulle jag överleva moshpiten? Inte alls, ungefär. Var väl lite mer TRVEBR000TALCHA0Z förut då, håret var ju i alla fall svart höhö.

Jag får inte pengar innan 20nde kom jag på idag, och jag måste ha ny korsettoch allt. Så jävla pissigt att vara tjock, för då måste man ha korsett tills man blivit smal. Jobbigt, jobbigt. Jag hatar det verkligen, kan man inte trivas bara?


JÄVLA DEPPIGT DET VAR HÄR DÅ! ALLT ÄR INTE SÅ JÄVLA FAB JÄMT!!!1

Haha, nej det är inte riktigt SÅ illa. Vissa saker är ju bra, t.ex att jag fick massa god tofu av pappa förut, att kolla på halva Team America med min bror, att jag ska pierca mig igen efter jul och att jag får pussa alla mina katter nu när jag är hos föräldrarna. Och att komma hem till min älskling sen. Fina, fina älsklingen.

Kattsand, hästtand!

I've gotta get over
I've gotta get over
I've got to get better
Will love you forever
I've gotta find genius
I've gotta get better
I've gotta stop smoking
I've gotta get better

Caramel Caramel...


Where is the magic?

I've gotta get better
Oh lord give me magic
I'll love you forever
I've gotta find mounts hill
And live by the mountains
I'll love you forever
You are...And you are...
Varför är mitt liv alltid så pissigt? Varför så jävla mycket bråk, varför aldrig reda ut? Varför må så dåligt? Varför hjälper inget? Varför är jag aldrig nöjd med mig själv, varför är ingen annan det?

Jag är helt enkelt expert på felprioriteringar. Har alltid valt det sämsta alternativet, alltid den enklaste vägen, som någon brukar säga. Det går ju inte att prata med mig och det går inte att lia på mig när det gäller.... ja, saker kanske.

Bara för att jag lovade dig betyder inte det att jag lovade mig själv, jag väljer ju alltid den lättaste vägen och den lättaste vägen är att fly, skjuta upp problemen, lägga dem på hög. Tills högen blir en gigantisk trave och den välter över dig och du nästan dör av pressen. Ungefär. Det är min lösning. På det mesta. Att glömma, jag glömmer det mesta. Jag tror det är något fel på min hjärna. Den är nog lite utbränd, kan inte tillverka sina egna signalsubstanser längre eller något. Tru dat.


Ska göra mig i ordning nu, fest snart. Blir nog kul, bättre än det här i alla fall! Puzz.

Rosa dator med stor skärm?

Jag har grava problem. Jag kollar aldrig min mail, så när jag väl gör det har jag 57 mail i inkorgen och minst 9847949476 i skräpposten, haha.

Min katt skriker väldigt mycket just nu. Nej, jag plågar den inte, den vill äta ägg bara :(
Jag äter inte ägg, ägg är....pägg? Päggligt? Päckligt? WTF?


Och sen bara stava fel och helt "SESÅNAL GRATINGS!!1"


Spretigt inlägg, va?

Har fått mani på texttvs-kontaktannonser, kollar varje dag. Inte för att jag skulle vilja träffa någon där, fy fan, nej tack, men det är så jävla kul bara. Alla är helt störda och stavar jätemycket fel och söker efter sadomän haha <3


HÄJDÅ.

Capslocklinefever.

HEJ JAG SKRIVER ALDRIG HÄR.


Nu är det så att jag har bråkbråkbråkbråååååååååååååkigt värre överallt. Och nästan slut på mina mediciner.... lite väl tidigt kanske. Wooops! Typiskt mig.

Även typiskt mig att dricka jättesällan, och när jag väl dricker dricker jag 12 öl, är hes i en vecka och ramlar sönder ena knät så att jag går som en kärring i en vecka. Puckobrud (nästan lika dum som henne.....)


NEJVADFAN, Ska fundera på mitt namnbyte snart. Kanske väntar med efternamnet i.... snart bara 8 år kvar haha? Ska gifta mig om åtta år, om vi fortfarande är tillsammans då. Jaja, har man principer så har man. Inte jag dock. EEEEEEHEHE.

Nej, nu ska jag och den som jag ska gifta mig med om snart 8 år faktiskt gå typ 1 mil tillsammans och handla <3 PUSSIGULL VA.


HEJDÅ. CAPSLOCK.

Fade to white!!1

RSS 2.0