Chinese Kitchen Knife

-----

Alltså jag orkar fan inte mer bråk nu. JÄVLA KUKCPDAMPFITTFANSKAPHORRÖVHÅLPUNGSUGARGRISFITTA.
Typ femton fitta i den svordomen med det behövdes.
Igår höll jag på att få ett extremt jävla återfall. Satt med kniven mot armen och jag fick bara SKIT tillbaka. Inte ens en kram. Nu idag är vi visst inte vänner eftersom jag betedde mig sååååååååå illa igår. Han såg inte ens kniven, jag är sneaky hehe. Men jag vet inte vad det där dåliga beteendet var. FÅR DAMP. Ska supa ikväll. Behövlig om jag tvingas gå hem. Men jag ska ju ändå börja på min diet imorgon så det kan vara en bra start. Kuk.

Barnhora.

MERRY FUCKED UP CHRISTMAS.

För jag är rätt fucked up.

Ilskbest

BRB- depp-paus. Heh.

Den heter visst "moralens undergång"

Gömmer mig fortfarande. Världen är flipprig och allt är skevt. Snart får det inte flippra mer, jag ska till föräldrarna och vara snäll och vanlig och fira jul och inte supa bara dricka julmust. Ni får roa er med en dikt från min gamla, äckliga och anonyma blogg tills jag känner mig lite mer social. Varnar känsliga läsare btw. Haha.

Titta inte mer, det gör dig bara ledsen.
Jag kan aldrig bli mindre. Fåglarna kvittrar öronbedövande.
Deras kakofoni spränger min skalle.
Jag sliter i håret, det går av.
Bambi-Sue, jag älskar dig.
En hotfull relation.
Ett munsår, en sjöhäst, en stupränna, en ruttnade själ fylld med likvax.
Det enda som hörs är dessa olidliga ljud. En frän doft, som den av sur ved, tjäran rinner ner för väggarna, bildar stora svarta pölar på golvet.
Som du trampar i.
Orolig, rädd, panikslagen.
Uppskrämda små rådjurskid bor under min säng.
"Hjortflickan hjälper er" måste jag gång på gång intala dem.
De hatar Rock ’n Roll, de skriker så fort de hör musiken.
Jag lovar att hänga puckobruden i hennes egna inälvor, jag måst
e lova dem saker, de slutar aldrig ropa annars.
För min egen skull borde jag utplåna allt motstånd, minsta lilla rival måste skickas till jordens mittpunkt, pulveriserar, smältas, bli en vacker diamant som jag kan inhalera.
Tillsammans ska vi kasta sopor på dagisbarnen.


Hur i helvete tänkte jag där? Jag har utvecklat mitt språk lite sen dess men jag var nog påhittigare då än nu. Gillar't.

Nej, nu ska jag försöka vara lite produktiv. Svara på några sms kanske. Tack för alla fina kommentarer också. Hörs.

Blow awaaaaaaaaaaaaaaaaaaay.

Så mycket att säga, så lite tid.
Var nära på att få ryck idag.
Jävla destruktiva behov haha.
Lyckades tjata sönder så jag fick mina medz.
Nu kan jag vara glad ett tag igen.

Hör av mig en annan dag. Ska spela spel nu och hoppas jag inte behöver ta 35 tabletter för att sova idag igen för då tar de slut så jävla snabbt och jag blir helt mongo dagen efter och typ river ut alla saker ur bokhyllor och får grava talstörningar. Haha. NEJ JAG MISSHANDLAR INTE MIN KROPP.


BE AWARE.

Hahaha, kaoshelg :DDD
(är lite lyrisk över sfäerer idag så bear with me.)
Den ultimata kaosfyllan är när skitsnygga människor raggar på dig och du tror att de är fula och blir arg. HAHAHA. I vanliga fall blir jag nästan lite glad att någon snygg tycker att jag är snygg samtidigt som jag blir ledsen då människan inte fattar att jag är i ett förhållande och inte vill vara ortrogen. Nu var det extremt den här gågen för mina ögon fick för sig att jävlas genom att låta mig se suddigt, och jag misstog hela tre personer för att vara typ.... skitfula och dryga när de var snygga och snälla och jag skäms verkligen för jag sa säkert elaka saker till dem. Haha. Och fattade inte att min man blev argargARG på mig och dem så jag fick ett helvete sen när vi satt på bussen hem. Så jag fick lova att nyår blir enda festdagen i västsverige för mig på hela januari. Inte sådär exakt då, men jag sa att jag faktiskt måste få dricka vin när jag hälsar på söta Sofie i skåne och det gick an ;)
Ännu värre är det nog att jag råkade dra saöner mitt fina fladdermushalsband från USA som kostade nästan 1000 spänn och att jag säkerligen snackare sönder folk. SORRY.
Nu ska jag försöka att inte skämmas över att jag med stor sannolikhet har gjort bort mig totalt inför snälla människor genom att säga drygfaniga saker till dem. Hehe...


Eller nej, jag ska ju gå och DRÄNKA mig själv eftersom jag bara kan bråka med folk jag gillar....Nej det ska jag inte men ni fattar säkert. Jag har i alla fall lovat mig själv att jag ska ge fan i förhållandet ett jävla tag om detta tar slut. Orkar inte med att aldrig fatta människor och därför feltolka allt som är så jävla uppenbart för alla andra. Om jag t.ex raggar på någon så säger jag mer eller mindre "eeeh.... du är skitsnygg.... LIGGA??!?!??!?!" och inte t.ex "Åhå, vi har samma sinne för kläder och råkar ha samma favoritfilm.... är det ok om jag hänger med dig och köper pommes :>" FÖR SÄGER MAN SÅ MENAR MAN JU JUST ATT MAN VILL FÖLJA MED MIG OCH KÄKA OCH PRATA OM HUR BRA SMAK VI HAR. Inte ligga. Då säger man ligga. Och man blir fan inte sur på mig för att jag är så jävla aspig som jag är för det kan inte jag rå för. Gissa hur jag fixat en så snygg kille, va? Jo jag frågade om vi skulle ligga. Inte om jag fick lyssna på hans jävla Mp3-spelare. Sen gav jag mig inte utan jag skulle bara fortsäta tjata på honom om sex i typ fyra år och se blev vi ihop ;)
Funkar antagligen bara om perosnen du raggar på har aspergers. Vet inte hur bra det där låter i neurotypiska människors öron haha.


Sen vet jag inte om detta har med min AS att göra men jag avskyr när okända människor antingen kallar för saker som bara folk man käner borde säga. Eller när de smygfotar mig :(((
Så störigt.

Sen angående helgen så ska jag redan nu bestämma att nästa utgång inte ska bli lika kaotisk på ett dåligt sätt. Ingen får snea eller något sådant. Och jag tänker fan inte låta min kille hota folk som han alltid lyckas göra bakom ryggen på mig. OM HAN HOTAR DIG SÅ SÄG TILL MIG, OKKKK? För ha är mesig egentligen och om man nyper honom i tuttarna eler kittlar honom så blir han helt svag och pipig och då
kan man ta chansen och fly elelr säga till mig så jag skäller ut honom. Ni behöver alltså INTE sky mig som pesten om ni träffar mig igen för jag är snäll :3 (<- Om du som läser detta är en viss person som råkade bli sparkad i magen av en viss person när en annan viss person råkade pussa dig så FÖRLÅT)



MVH KAOSBRUDEN.

Ps: saknar bebis T'Pring!!!!! <3


The void.

Shooooooooooooooooooooop! Ska ut snart :3 Har gjort mig i ordning och är fin som fan. Hoppas det inte blir kaos as usual ikväll, men jag tror det blir det. Blir alltid så när folk som inte vill med egentligen ska med. Har i alla fall självlysande ögonfransar och uv-reaktiva läppar haha.
Sen ville allt bli piss förut. Korsetten passade nästan inte och jag vill helst tro att det inte är pga. fett. Eller det kan det inte vara eftersom jag faktiskt gått ner två av de fyra kilona jag gått upp. Misstänker att det är magfanskapet som ska hålla på och krångla och blåsa upp sig.

Det regnar och blåser här så jag har inte fixat håret så mycket. Nya platåbootsen ska på och jag är självklart helt klädd i lack. STACKARS DIG OM DU MISSAR DETTA. Eller det kan vara tvärtom också, om jag och *censurrrrr ni fattar ändå haha* bråkar som vi gjorde förra gången så... trust me, du vill inte vara med om det. Har även gjort en liten bildserie där ni kan se hur det ser ut när jag simnkar mig, lite step by step eller nåt. Kommer väl upp på bilddagbögen sen ;)

Ofixat hår, men ni fattar ändå. Ser ut såhär idag dååååeeeeehhh.




Nej nu ska jag nog försöka svara på folks kommentarer och sånt. Sen dra om max en halvtimme. SES.


Sofie, du har kommenterat så fint <3 Tack darling, du betyder mycket för mig och jag vet att vi är lika som bär på insidan!

Brooding.

Glömde mitt täckstift hemma buuuuhuuuuu :((((
Haha fy fan vad allt failar idag. Har inte lust att vara så personlig att jag skriver exakt vad för jag skäms faktiskt över hur jag är. Det vill så gärna komma ut med det får inte.

Nej, jag får sluta vara så jävla emo. Vet ni, det är bara att tänka på hur ful man i alla fall INTE är så mår man genast bättre haha. Det och pinsamma saker som hänt en förr i livet. Som när jag råkade säga hur mycket jag hatade en i skolan och ungens pappa stod bakom mig när jag var åtta år gammal. Eller när jag och en vän slängde jalapenos på alla gäster inne på en dum grill/pizzeria hahaha. BETTER UP: Vara cp-full klockan två på en måndag, träffa sin tyskalärare och nästan spy på hennes hund.
NEJ JAG ÄR FAN INTE NORMAL. Hopaps det blir lika onormalt imorgon haha, behöver gaska upp mig litte.

INGA PIERCINGAR LOOOOOOOOOOOOOL


Mourning air.

Somnade vid c.a 07:25 idag. Typiskt. Vaknade vid halv tolv och mådde rätt bra. Tills jag åt frukostlunch för ett par minuter sen. Fast det mest var grönsaker vill jaga bara... äh. Är så ledsen för att det regnar och är storm idag, kunde ite gå ut och gå och jag hatar den jävla crosstrainern. Dumbrud.
Färgade och tvättade i alla fall håret idag så nu är det inte tovigt längre.
Känner mig så tom och konstig, och det är inte för att jag fuskat med medicinerna tyvärr.
Tror jag vet vad det är dock. Har väl slut på signalsubstanser. Och när jag är hos föräldrarna ser jag mittgamla rum och jag undrar hur de kan sova där för ångesten därinne är tjock som tjära fast jag iten bott där på två år.
Minns när jag höll vakt vid fönstret och mina ben var blå och jag inte vågade röra på mig för väggarna bara krympte och allt hade huggtänder så jag fick kramma ett baseballträ under täcket och barrikardera alla öppningar. Stoppa papper i springor och hål så inget skulle komma in och allt var så jävla färglöst.

Vill svepa in mig i håret och inte gå ut, men jag ska ner på stan med mamma sen och köpa sprit och kattsand. Bra kombo! Nu kom brorsan hem, ska väl glo på när han spelar spel.

Pusshej.

Flipper.

Mina fötter är iskalla ända upp till vaderna och totalt blodlösa, klockan är lite över två, jag drar mig för att gå ut och röka och jag lyssnar fortfarande på samma låt.

Känns som kaos. Är livrädd för spöken och zombies. Försökte mig på att starta en tumblr men orkade inte. Vill inte lägga mig för T'Pring ligger i sängen. Imorgon ska allt bli bättre. Nu måste jag snart lägga mig. Kan ju typ få kallbrand i fötterna.
Fan vad rädd jag är för spöken.


MVH FLIPPRIG.

I HATE MYSELF AND I WANT TO DIE OLOLLOLOL. OK RADERAR SÄKERT DETTA. Bytte bilder så jag slipper radera't haha.

De första bilderna var så sjukt emo at det inte är klokt. Men ni kan hitta dem om ni rotar ordentligt i min bdb så don't worry. Var typ... flipprigare än vad jag någons blir nu. Jag älskar hur jag såg ut på den tiden. Så liten och förstörd haha.

Bäst för dig att du inte tycker detta är SKITKUL som i "haha-superduperfunnyshit"roligt.

OK NU HATAR JAG FAN ALLT PÅ RIKTIGT. Folk fnissar och SKRATTAR åt min sorg. Jag tänker fan krossa en flaska i skallen på alla som jag komemr på med att göra det. Jävla missfoster, bara för att alla du känner inte bara dör och dör eller blir sjuka och vittrar bort så behöver du väl inte skratta när jag lider? Börjar nästan lipa. Sluta vara så elaka fittmänniskor. Det här var fan droppen alltså, trodde inte jag kunde bli mer arg och ledsen men det gick visst. Där försvann den nattsömnen hehe. Ska tänka hela natten på hur jävla hemskt det är att Frida är död och folk bara tycker det är kul och typ "looooooooooooooooooool din smärta är så jävla rolig att jag bara måste dissa dig och hoppas att det gör ont i dig" Ska fan döda dina vänner och när du lipar ska jag skratta skitmycket och bara "AHAHA fy faaaan vad fake du är, jävla dramaqueen hoppas att din mamma också dör! Va? Är det inte kul när det händer dig? DET SKULLE DU FAN HA TÄNKT PÅ NÄR DU FLINADE ÅT MIG DIN BAJSAPA."


Äh, ta dagens låt istället. Har lyssnat på den i 40 min nu.


Taster

Aaah jag upplevde en så sjuk slump nyss. Jag pch mitt värsta hatobjekts bästa polare loggade in på helgon samtidigt HAHAHA. Vet allt om mde där brudarna. Know your enemy, heter det ju.

Jag är så jävla nere idag, dudes. Kännemr mig sämst, fulast, fetast, mest misslyckad och dissad i hela världen.
Alla är så jävla mycket emr lyckades och smala och fina och bra. Typ. Vill bara dö i en eld. Ännu värre är det att jag råkade se att någon relativt känd fittbrud har fixat exakt samma färgkombination på sitt hår som jag hade tänkt göra typ nästa månad. Så nu kan jag ju inte för då kommer alla tro att jag härmade henne. KUKLIV HATAR DIIIIIIIIIIG. Så hatisk idag haha. Vet ni hur jag tänker mig att alla fula elelr dumma pratar? Jo, de snackar väschöttschka hahaha. Det är så kul när man tror det och så hör man personen prata och så pratar den typ... småländska och man blir helt "wtf, du snackar ju inte västgötska?!?" men man kommer ändå alltid tänka på dess dialekt som sådan. Dess och den haha. Folk man hatar är så dåliga att de inte ens är folk, de är tingestar ;)
Borde göra ett videoinlägg om detta för det är sjukt mycket roligare när man hör det men då tycker ni väl att jag är ful och pratar västgötska buuhuhu. Närå, det gör ni inte hoppas jag.
Hmm, vad hatar jag mer.... JO, mina ben. Så jävla feta. Helt oproportionerliga så jag måste liksom dölja dem. ALdrig att jag skulle gå barbent, det kommer fan inte hända. Benen är fulare än magen. Ok att jag nästan ser gravid ut men det finns ju korsetter. Dock inte benkorsetter. Tyvärr är det mesta av mina lår bara muskler vilket är skitstörigt eftersom det betyder att de inte är fett-feta utan bara biffiga hahaha :(  Och jag hatar att jag inte kan sova eller promenera som vanligt när jag är hos föräldrarna. Jag hatar att jag inte är rik och jag hatar att det har gått mer än en halvtimme sen jag sfisfhuh så jag kan inte bara bnudyhfidhf upp det för all dfhfurkg har redan tagits upp av skitkroppen <- CENSUR FÖR ERT EGET BÄSTA. Trust me, you don't want to know. Ångest. Ja, jag har visst fallit tillbaka i gamla spår men det gör inget för jag blir bättre såhär. Haha, min blogg blir bara mer och mer retard för varje dag. Men vad jag hatar allra mest är att höra världens hemskaste ord yttras när jag bara halvtimmen tidigare tänkt på hur jag alltid vill spendera livet med en person. Att få höra att jag ska bli försökt att älskas mindre kunde inte kännas värre. Men jag kan få det att kännas mindre. Får jag det att kännas mindre blir jag mindre älskad och blir jag mindre älskad måste hela jag krympa för att passa in i den minskade kärleken. Så är det bara. Btw så glömde jag köpa sprit i onsdags. Får traska dryga milen till bolaget här i pissingsås imorgon och bli sönderglodd av hela stan. HATAR min gamla hemstad mest av allt. Folk bara glor och glor på ett elakt sätt och jag känner mig liten och rädd för jag känner verkligen hur de bara hatar mig. De säger så elaka saker och det är verkligen jobbigt när en hel stad av okända bonnläppar bara teaterviskar "fan vad fuuuuuuuuul hon är!" och "såg du?!?! SÅG DU HUR HON SÅG UT?!?1??! Hur fan kan man se ut sådär" JA DE SÄGER SÅNT. Kan fan inte vistas ute här, helt deprezzing. Känns fan som om alla tycker så, även alla som är snälla. De hittar nog bara på ursäkter när de först lovat/sagt att vi ska ses och vi sen inte gör det. Ursäkter bara för att de kom på att de har bättre vänner.



NEJ JAG ÄR INTE OK. Allt bara rasar. Men jag klarar mig, det gör jag alltid.

Nuclear sun.

Detta är en konstig liten text. Både dikt och.... inte? Jag gillar att skriva dikter och försötra dem med verkliga icke-poetiska inslag :3

Jag hatar snö. Den är så jävla vit och ren och syntetiserad. Får mig att tänka på allt jag lämnat. Blir ledsen av snön. Ville ju inte lämna det där förlovad landet. Jag är väl där delvis ibland, itne riktigt ordentlgt längre. Min tid är linjär och jag hatar det. Drömmer om hur det var. Tid vars vinklar inte är som de ska, kjol och magtröja i november. Hur jag liksom flöt mellan världar och allt var så bra. Vem väljer det suddiga skugglandet före de kristallklara sfärerna? Inte jag. Jag väljer att svälta ut det organiska, bli mekanisk bli syntetisk bli. Jag har en sorts religion ändå, kallar mig inte ateist då jag alltid ser mig själv som någon som inte tror. Inte ens på tron i sig. Men det är nog fel, jag tror på henne. Och LazerLazar. Och oheliga världar bortom denna som du endast når två dagar i veckan. Genom att bli en ormflicka. Eller varg, beroende på hur du ser dig själv. Har mest mött manliga vargar. Mest ormiga flickor. Har aldrig mött någon som varit könsneutral, inte än så länge så jag vet inte hur dessa personen ser sig själva. Återstår att se.
Jag tror inte på fina saker, jag tror på fula smutsiga fabriker i kontaminerade dystopier. Jag tror jag är relativt bortlovad till andra dimensioner och jag vet att jag får folk att bli ledsna för mig skull. Men varför är de så ledsna över mig när de faktiskt borde vara ledsna över sig själva? Det är ju de som aldrig fått se saker som inte är menade att ses med våra ögon. Med någons ögon. Saker som gör dig mindre mänsklig. Jag är bättre nu. Mekanisk! Och jag tänker aldrig lämna den alternativa verkligheten. Med sina fantastiska kristaller som sträcker sig ända upp till molnen och den artifciella solen som du själv får bestämma färg på. Jag och malarna, det är vi nu.



Don't hit the ground.

Ok, vill ni veta en musik som jag faktiskt skäms över på rly?..... Det är så jävla icke-pk och helt horribelt att jag ens tycker det är bra men.... ibland när jag har druckit lite väl mycket så kan jag plötsligt utbrista i sång, inte vilken sång som helt utan hela fucking jävla horst wessel lied HAHA :((((( JA detta är verkligen riktigt, riktigt pinsamt eftersom folk kan tro att jag är helt elak och främlingsfientlig haha :(((((((
Men det är itne de bästa sången, nej infanterisången är sjukt mycket bättre! För den handlar om handgranater och bomplan och hur bra de där jävla soldaterna måste ha varit med kanoner och patroner. Plus att den sjungs av någon störig tysk gubbe. FÖRLÅT MIG MEN DET ÄR JÄVLIGT KUL MED TYSKLAND :( Jävla tyskland, var ni TVUGNA att vara så jävla politskt inkorrekta på 30-talet?!?! Varför gjorde ni så svängiga låtar som är trallvänliga som faaaen?!?1 HATAR ER.

Men jag lyssnar ju på snäll musik som väger upp all nazism också. Som Merzbow och.... AIDS wolf? Haha <3 Nej man jag gillar ju hippieskit också så jag tycker att ni kan luta anklaga mig för hezt mot folkgrupp nu tack (notera att det endast är jag själv som anklagar mig a.t.m HAHAHA)
Och så har jag en fråga: någon som vill starta ett noiseband med mig? Snälla-snälla? Jag kan redigera musik lite halvbra, men jag är mycket bra på att göra oljud så det väger upp det halvbra klippandet.

Shit vad jag har blivit flipprig i skallen. Märkerdet när jag läser vad jag skriver. Helt kass på att formulera mig typ. Flipprig blir man när man lever för mycket. Då blir det poesi och flipperspel av allt.
Och du vet inte riktigt vilket datum eller år det är men det gör inte så mycket för allt är bra bara bra.
Och du glömmer så mycket men i gengäld får du så mycket, som någon kosmisk strålning och okända färgscheman rätt in i skallen på dig.
Man väljer ju själv när man vill bli flipprig.
Eller efter ett tag är det inte så mycket val längre, det är mer en del av dig som bara händer och inget i världen kan få dig att ändra dig.
Det är som en eld som inte slutar brinna, något underbar elakt som brinner med ett infernaliskt ljus och allt bara försvinner i den där lågan.
Levande död, om man säger så. Det beskriver tillståndet faktiskt. Jag lever men är död. Hela år är bortsuddade ur mitt minne, det är som om jag inte är riktigt mänsklig ibland.
Men efter att ha träffat henne är ingen någonsin helt mänsklig igen.
Som Glupen. Han är helt förstörd. Brukade tala om spöken och tredje sidan med honom.
Han säger att om man hamnar i isoleringscellen ska man bara knäppa med fingrarna och sluta tänka.
Funkar ju på dig, sa jag, som inte har mer förstånd än en neandertalare och på allvar är rädd för spöken fast du är 45 år gammal.
Sen blev jag också rädd för spöken.
Å andra sidan ska han stavas med stort m. Inte jag.
Jag leker inte sönder. Jag lever säkert och kommer inte plötsligt försvinna fem månader i taget.
MY GOSH.

Haha, nu fick ni en knäpp dikt på köpet. BUH-BYE.

RSS 2.0