Chinese Kitchen Knife

minuter och försöker komma på en rubrik istället för att göra något vettigt.

Tja blögga. Idag är jag i mitt esse! Ska visa er vad esse är, det är när man bara skriver massa saker som man tycker låter roliga och som inte hänger ihop och ingen fattar någge alls. Typ såhära dåråvaännalixxlixx:

Om man skaffar en cykel och 200bpm och typ.... mörkerseende och flyttar tillbaka till där jag bodde förut för jag känner mer folk där och en har en yxa i garderoben och har installerat övervakningskameror i sin trappuppgång en gång men då anmälde grannarna det för polisen och så gick allt fel men jag träffade honom för någon månad sen och då var han ute med sin jävla cykel as usual och jag var ute med min skalle full med tjära. Och frös. Gillar när det var 2006 och jag sprang i 90km i timmen i december iklädd minikjol och magtröja för jag lekte sommar och mitt ex sa att jag skämde ut mig men vafan jag snackade ju bara med folk och han var ändå full hela tiden och var ihop med mig fast han var 10 år äldre så det är fan värre än att vara liten och pinsam.

Jag är inte riktigt mänsklig, jag har lyssnat på samma låt i en timme för den är så som jag känner mig och jag hinner inte leta nya för jag gör redan 7 saker samtidigt som jag måste kissa. Det där med låten är störigt för den är exakt 2:58 lång och tar ju fan slut hela tiden. Åh jag vill aldrig vara mänsklig igen. Det är bättre att vara monster/orm/så läskig att alla byter trottoar på stan när du kommer. På rly, det har hänt haha. Men då var jag 16 fast såg ut att vara 25 och det är sjukt obehagligt för vanliga människor. Har hänt någon gång efter det, jag blir lite konstig ibland. Det är inte mitt eget fel, eller bara skojar för det är det för jag väljer själv att vara knäpp men jag tycker det är attraktivt med människor som beter sig farligt eller ryckigt som robotar. Nej jag är inte normal. Så... drömpartnern ser ut som ett skelett som är lite dåligt animerat och rycker omkring samtidigt som någon tryckte på fast forward. Den kan gärna få ha grillz och ett hus också. Och massa maskiner! Och inte bli arg när jag är lite som ett pussel som någon pusslat fel. Fast hur ofta bli drömpartners arga på dig? ALDRIG. Den ska vara rik och snäll mot djur också. Åh, jag är ju felpusslad haha. Nytt uttryck som hamnar bredvid flipprig, bilbanevärlden och porkad <3 (bilbanevärlden så jävla obvious vad det är om du någonsin ägt en sån där bilbana som barn har med små bilar som man styr med en kontroll med en trigger, duvet. haha duvet är ju ett täcke på engelska?!? "du vet" inte "duvet" äh du vet att du vet.)

Måste börja läsa massa ämnen i skolan annars kan jag aldrig någonsin bli civilingenjör eller hemlig ingenjör som bygger värmesökande missiler i garaget. Alltså garage är ju smart, man kan ju låtsas att man har massa bilar som luktar illa fast det egentligen är mina klusterbomber! Eller hus med 200 katter fast man städar efter dem men om någon kommer skyller man på att de kissar och bajsar så det luktar mjältbrand i hela kvarteret. FAN VAD SMART TROR JAG SKA BLI PRESIDENT. Haha jag är jobbig <3 Fatta vad läskigt det är att få kramp i svalget, just sayin liksom men det är sjukt obehagligt att nästan svälja tungan fast det är läskigare med polisen när de har stora sköldar av plast. Eller nej, det värsta är att bli jagad med hammare för att whiskeyn är slut. Nej vänta det värsta är när man tror på allvar att huset rasar och nationalgardet kommer och därför gömmer sig under täcket med baseballträ i handen och hjälm från första världskriget på skallen efter man barrikarderat dörr och fönster med garderober och soffor men sen minns man att fan, jag glömde ju av att de säkert har tanks och missiler och massa jävla kravallpoliser som kan komma ner genom taket och då skriker du att du ger dig MEN INGEN HÖÖÖÖÖÖÖR för det var inte krig egentligen bara din mamma som undrar vad fan du håller på med och så minns du att du borde tänka efter innan du tror att en soffa, ett täcke och en garderob kan stoppa NATO-angrepp mot ditt jävla flickrum i ett radhus utan ett endaste litet futtigt skottsäkert skyddsrum att ställa dem i. Fan, borde investera i ett skyddsrum. Om det blir zombie holocaust eller krig mellan alla olika trappuppgångar i huset. Fan vad jobbigt med krigande pensionärer. SOM OM DET ÄR VÄRRE ÄN MISSILER/ZOMBIES/MJÄLTBRAND/TSUNAMI GJORD AV LAVA. Ofta jag kan bygga ett lavasäkert skyddsrum. Haha måste googla på lavasäkra material.


Läste du hela så är det fan synd om dig för du slösade just bort en fet bit av ditt liv ;*****
PUSSHEJHAJHOJDOE.
Nemo när han smackar sin biatch up:

Photobucket

Haha gjort den själv <3<3<3


Ska börja dricka mer te.

Ni vet känslan man får när en hel helg försvunnit och man inte riktigt minns mer än att man skrattade jävligt mycket och gjorde bort sig genom att skrika pinsamheter jättehögt på bussar och balkonger Eller jag hoppas att ni inte vet för ni vill inte minnas sånt. Eller det kanske ni vill. Lite kul är det ju om typ sjutton år när alla som hört en antingen dött eller flyttat.

Idag är jag lite ledsen just för att jag har nollkaraktär och helgen med M är över. Fast vi ses ju nästa helg igen och det blir fint. Ska även boka in ett nytt cr3wmeet snart för det går så länge mellan gångerna. Vi sågs varje dag förut och jag saknar det! Är så hes att jag låter som en gammal kråka idag haha, fattar inte hur jag lyckats prata sönder rösten så illa. Just för att allt är kukfan idag så stör jag mig på typ... Allt. Stör mig på att jag hittade en blogg av en tjej vars kille jag hånglade med för typ 3 å sedan för jag tyckte mig se att han var het (<- HAN VAR SKITFUL men jag var skitfull.) och blev lite sur att hon har så jävla dålig smak när hon själv var skitsnygg. Sen hittade jag en asasas-stereotyp hipster och blev jättearg för så stereotyp kan man fan inte vaaaaaaaaaaaaa omgomg. Skojar bara, men det var störigt. Men störskit nr 1 är ändå att min frisör blekt mina slingor helt ojämnt, halvtaskigt och dumt så de kommer bli snudd på omöjliga att färga i en annan färg. HATAR även att jag inte har naturligt vitt hår för nu måste jag färga om min vita "utväxt" innan den blir bajsbrun och jag får en skitful sån där "modern" 90-tals äckelfrilla som folk envisas med att återuppliva. Jag tror att det inte finns en tråkigare och äckligare färg än brunt. Kanske kombinationen spygult/jätteljusrosa för den kombinationen gör mig blir jag yr och illamående. Otippat va? En gång tittade jag på den kombon för länge och då kräktes jag nästan. Precis som om man spelar "I feel good" när jag är i samma rum. Innan kräktes jag rätt ut när jag hörde den men nu hulkar jag bara mest så jag gör framsteg. Spela den inte för mig om du inte vill ha halvsmält mat i din soffa. Det går lite bättre om jag är nykter men inte så mycket alls. I alla fall. Nu måste jag bleka själv eller döööööööööööö eller betala 710:- för en ny blekning, vilket jag fan inte vill så det blir alternativ 1 eller 2. Tror det lutar mot 1. Finns nr 4, SKIT I DE, också och känner jag mig själv rätt så skiter jag nog i det. Mer än bleker hemma. Har långt hår nu, det får ju inte gå av och man kan inte bara blanda 175-del av paketets innehåll. Kan inte slänga oanvända saker, får ångest pga slöseri då, så jag måste hitta något annat att bleka. En katt kanske.

Har även en ny grej jag blir jätteledsen och mår dåligt av. Människor som ser ut på ett visst sätt (<-hon med dålig killsmak t.ex) Hej, jag är sjukt instabil och drunknar i självförebråelser HAHA. Tror jag ska röka, drömma om att allt är som det ska och jag har ett bankkonto fullt med pengar, någon som alltid svarar då man ringer och ett eget land. Där man får göra allt man inte får här men aldrig någonsin kalla mig för idiot eller hata mina vänner. Äh, ska nog gö såheeera istället: röka, gå och lägga mig, inte kunna somna för jag hatar mig själv, inte kunna somna för jag är +fed/-fedpåse, inte kunna somna för jag saknar dig jättemycket och sen inte kunna somna för att mitt liv är så jävla fuckat och allt bara går fel och T'Pring och Nemo kommer dö innan mig (hoppas inte) och det är så hemskt att jag önskar jag kunde gråta en skvätt men jag har fan gråtit nog och tuffa brudar gråter inte för det läste jag i en bok en gång. Imorgon ska jag äta ananas och låtsas må bra för folk blir så oroliga när man inte mår bra och de kan bli arga och jobbiga och jag orkar inte det när jag inte mår bra.
(intetänkapåliksomruttnarijordenintetänkapåliksomruttnarijordenintetänkapåliksomruttnarijordenintetänka!)..................Varför måste jag tänka på allt sånt här? Vill inte haha.

Nä nu tänker jag på något kul som t.ex:
Att "flyga i panik"
Fula barn
Väschöttskah, såe jevvlha fuelt.
En människa som målat stora, svarta ögonbryn i ansiktet med något blankt och kladdigt
Drogögon mitt i ansiktet
GRÖJN KAN GRÅ HEEEER :DDDD (<- Meningar med bara fyra ord som är komplett gibberish för ett otränat öra)
Skogsporr
Tänka ut världens fulaste blandrashundar och skratta jättemycket fast man bara är själv hemma.
Grisar med små utväxter på hakan som liknar de håriga bollarna på min kattmössa (<- du som med en gång börjar fnissa när du läst detta då du tror jag menar en äcklig hårig gubbpung kan skriva det så kommer jag hem till dig och slår dig i huvudet med en jävla gubbpung för jag menar inte något jävla kön så fufufufu)


(funkar inte, tänker på teeeeeeeee istället, måste dricka mer te det är nyttigt och man luktar inte illa i munnen som man gör av kaffe.)

Because they were squirrels, REAL squirrels!

VETNIVETNIVETNIVETNI vad som är askul??? Kanske ska träffa min vän jag känt jetejetelänge till helgen!!! Då måste jag hem idag, handla cigg, cola och medz och sen är det bantningsdag imorgon och fetnice helg. Eller bantningshelg om det inte blir cr3wmeet i helgen. Åh jag vill ha cr3wmeet, vill prata hemliga språket, sjunga egna texter till alla låtar som finns och skratta åt allt fult <3 Typ folks ex. Mitt också. Hahaha feta ex <3 Jag dör. Hatar mitt ex. Han kan gärna dö i en ubåt. Eld är så standard, ubåt är mer klaustrofobiskt. <SDVAÖLFIBJAIFYG vad arg jag är på min träningsvärk. Vill springa eller bara hoppa runt men det går inte, det gör så ont i benen att jag ser ut som om jag är en 90-åring som försöker gå utan rollator :(((( Känns så jävla störigt nu när jag vill börja gymma igen! Ska träna jetemöcke som plåster på såren nästa gång jag går. Typ springa i en timme. Sprang bara en halv när jag var där för två fakkin dagar sen!!! Buhu.

Vill inte åka heeeeeeeeeeeeeeem hatar hemma. Hatar bråk så jag vill inte träffa min kille. Ångest haha. Nej du får honom inte ändå. Hans röv är min, typ. Ska bränna in ett hakkors i den för det gör de på tv på sina bitches har jag sett. Alltså åh tv. Ska faktiskt försöka träffa en jag sett på tv i sommar. Vet inte hur detta ska gå till, men jag ska till London och han borde ju finnas där. MVH GALEN FANGIRL. Eller det blir väl inte så mycket ragg i London, ska dit med familjen. Men de betalar ju allt förutom det jag köper där (eller de betalar väl 20% av det jag köper till mig själv ehehehe) så jag klagar inte.

Hade bjussat på en bild nu om min dator inte laggat och bilduppladdaren fuckat ur. EH.

Nowhere to run.

Gladare nu, fast jag har ånghezzzt. Glad ändå dock, helt random. Jag har nämligen kommit på en asrolig sak! Jag ska aldrig någonsin sluta röka. Inte ens om jag får cancer i femton lungor samtidigt. Om det hade varit fysiskt möjligt. Det är större risk att jag blir mindre giftig om jag sluter röka och jag gillar gifter. Vill spraya DDT i min lägenhet för jag är dum i huvudet. Stryker det för jag ska visst leva tills jag är över 25 hahaha. Nej men jag ska fan aldrig någonsin i hela helvetet (kukfan för extra kraft) sluta röka. Ska däremot spara pengar på att inte köpa mat. SMART BRUD VA?!?! Om jag sparar pengar på mat (typ 350 spänn i månaden) kan jag lägga dem på gymmet och därför slippa ringa FK (kommer ändå inte bli av) och bli smal på köpet. Får inte vara hos mina föräldrar för då blir jag tjåkk på en gång. Får noll karaktär när jag är hemma hos dem. Käkar bara asonyttigt (JAJA GOTTA ER I DET JÄVLA HOROR GÖR DET DÅ GÖR DET BARA GÖR DET) men jag kom på ett trick. Man köper träningstabletter och äter 3x dagsdosen! Det är dock inte smart om du vill vara vän med din kropp, för min blev helt "dude wtf" och magen är helt ajjig och dum nu haha. Men man.... Alltså det är bara retarded så gör det inte. Jag är helt dum i huvudet idag. Måste vara för att jag åt så många jävla träningstabletter. Blir helt speedad och ADHD som fan ju. Hinner inte ens röka för jag måste ligga i soffan och tvångsmässigt flippra med fötterna (dvs sparka runt med dem) samtidigt som jag härmar vad de på tvn säger. SÅ JÄVLA KUL :DDD Sjukt att man kan köpa skiten på hälsokosten haha, sånt här kan ju inte vara nyttigt. Eller, det är det inte för det står att man absolut INTE ska äta för många på burken. Skiter la jag i, jag är hardcore.

Men jag måste köpa ciiiiiiiiigg nu nu nu nununu har bara två kvar och jag måste röka minst 75 innan dagen är slut. Äh skoja ba röker bara fem typ är inte så hardcore när det gäller cigg. Då hade jag inte haft någon kondition alls. Nu kan jag ändå springa till terrormix-versionerna på alla mina låtar. Måste posta en sån version så ni får höra hus dålig musiksmak jag hör.

Hejdåååååååååååååååååe.

JÄVLA TELEFONER JAG HATAR ER.

Orkar inte blogga idag egentligen. Försöker hitta min jävla handläggare på fk's nummer så jag kan ringa om gymkort men jag hittar det inte hur jag än letar. Och jag måste sätta tratt på Nemo och ringa M SOM JAG HATAR ÖVER ALLT PÅ HELA JORDEN. Man får bara säga "ja" när hon pratar, ungefär. En hel dag av bara "ja....jaaaaaaaaaaa. ja, hehehe JA" fast man egentligen bara vill säga "nej för helvete jag HATAR *det hon säger att jag äääääälskar* och jag hatar att du har förutfattade meningar om allt på hela jorden och att du tror att du är så jävla bra. Antingen trollar du sönder eller så har du allvarliga psykiska problem din jävla fitta. DON'T EVER CALL ME AGAIN!!!!!!111ONEONE!!!1" Hon vill ju bestämma vad jag ska ha på mig liksom. Och hon är gammal med världens cpigaste stil som hon ska tvinga på mig. Typ handla kläder på Ica och tvinga mig ha dem på mig. Säger ju att man inte vet om hon trollar!!!!1 Helt hemskt. Måste ringa henne snart nu. Gör jag inte det kommer hon gråta i fem timmar i telefonen sen och jag behöver lite shitt av henne så jaja, jag måste. Kuk. Kan inte ens kolla på fula människor på helgon som jag brukar för bilderna funkar inte idag. DÖR.


Sen har jag världens träningsvärk i hela benen och jag måste ut och gå fast jag hatar att vara ute ännu mer hos föräldrarna. Gnällig jävla biatch. Hahaha

Pisshej.

Belladonna.

Idag hade min katt mask igen. Inte en sån fin mask i ansiktet som Nemo har (älskade Nemo som btw har fått eksem på magen och måste ha salva. Hoppas verkligen inte det är allergi för då kommer han bli fet, hårlös och icke utställningsbar. han som blir veteran i år och kommer vinna allt!!!!1) utan äcklig mask i bajset. Hakmask för att vara mer exakt. Som antagligen inte alla vet så är parasiter min största fobi (en gång i tiden mitt största intresse och jag hatar mig själv för det för jag kan allt om dem och är därför mycket medveten om hur äckliga de är.) och jag vill helst inte ha parasiter i min lägenhet!!!! Gråter av skräck om jag ser en fästing t.ex. Passar en hund lite då och då, Zimba, och en sommar hade han tappat världens fetaste äckelfästing på hallgolvet. Jag vägrade att ta av mig skorna eller klappa hunden på en månad efter det, för tänk om jag skulle trampa på en fästing, eller ännu värre, KLAPPA en fästing :(((( Men det värsta jag varit med om när det gäller parasiter måste vart när Kali spydde upp en mask för första gången. Den var tio cm lång och SNURRADE runt. En äcklig jävla piskmask var det. Det låter kanske lite kul men det var det inte. Jag grät i en timme och vägrade lämna mitt cp-hörn i vardagsrummet (cp-hörnet är det hörn jag går till om jag får panik över något, Då ställer jag mig och flaxar fjantigt med armarna och hyperventilerar och är allmänt autistisk och cp hahaha. Inte kul när det händer men alltid annars. De som ser det brukar inte skratta, de blir oroliga eftersom jag aldrig annars beter mig särskilt cp och misstänker antagligen en stroke eller akut sinnessjukdom.) tills mamma kommit med masktabletter, matat katten, diskat kattlådan och mutat ut mig med en hundralapp. Pinsamt men sant :( Om jag skulle få mask skulle jag nog sprätta upp magen med en mattkniv eller dricka en blandning av saltsyra, väteperoxid och fun light. Så illa är det. Nog om mask nu. Nu funderar på att köpa läppstift i någon färg jag aldrig testat innan. Typ brunt. Fast det är nog jäääävligt fult. Kör kanske på blått istället. Har även ett behov av vitt puder. Låter som om jag vill se död ut, haha. Bl¨å läppar och kritvitt i ansiktet. Men det är fint att se död ut. Hatar att vara brun eller se mänsklig ut. Vill veta hur Michael Jackson gjorde för att bli vit. Om jag får reda på det (säg inte vitligo för då slår jag dig. Får man vitligo blir man fläckigt vit, inte kritvit/grisrosa över hela kroppen!!!!!!!1) så tänker jag bli vit som ett papper. Haha.

Har typ slutat använda facebook nu också haha. nackdelen med det är att jag därför också slutat använda mina vänner till att träffas med. Jävla folk som bara ska finnas på facebook då. loggar in nu och jag hoppas verkligen inte att inte att jag har 4543067 friend requests eller tjuggefemm meddelanden och trettio händelser..... HORA, Hade 27 händelser och en friend request HAHA.


Nä nu orkar jag inte blogga mer. Pusshej.


Bubblegum.

Tjeeeenare bloggafan. Tror jag har börjat tröttna på Skyrim nu, eller inte tröttna men jag spelar inte lika intensivt längre. Har spelat i 4 timmar idag och knappt gjort något alls i spelet :')
Ska snart sminka mig och gå och handla lite mat. Tänkte göra en sallad med kikärter, tofu, soltorkade tomater och valnötter till middag. Tofun ska jag marinera med liquid smoke, citron och någon krydda. Låter gott va? Har dock ingen inspiration när det gäller smink längre, så det blir mest eyeliner och mascara. Har ingen ork till att göra avancerade grejer. Och jag viiiiiiiiiiiill inte gå ut haha, är latast i världen. Nästa vecka ska jag till föräldrarna igen och då ska jag passa på att låna hemtelefonen och ringa FK så jag kan få gymkort. Asmycket roligare att gå på gym än att promenera, finns inget värre än att vara utomhus. Nu på vintern är det nästan lika jobbigt som sommaren, snö i skorna och snustorrt ansikte typ. Fast sommaren innebär ju fem liter kladdig solkräm på hela kroppen, svettningar i form av floder pga heltäckande svarta kläder och fästingar så vintern är nog bättre ändå. Bprde skaffa burkha att ha på sommaren så jag slipper solkrämen. Ska nog göra det till sommaren. Mvh hobbymuslimen.

LOL.

Jag har ett projekt att fullfölja! När jag dör ska min kropp vara så giftig att den inte kan begravas i Sverige utan istället får säljas till USA så de kan forska fram nya biologiska vapen och kanske till och med kan skapa någon form av dödsmördar-livsform som kan överleva i rymden då de upptäcker att min kropp är gravt cancerframkallande och mutagen. Vid närmare inspektion så kommer de även fram till att jag var mer kemisk än biologisk och därför ett hån mot naturlagarna och mina effekter på omgivningen var värre än alla atombomber, diktatorer och farsoter som någonsin funnits tillsammans!!!1 OMG.

Jag är ju helt normal gör förundersäkningar på google i en halvtimme innan jag skrev den här texten Helt vardaglig sysselsättning ju. Haha <3 Finns massa olika klasser för avfall, det delas in i vad det gör med omgivningen. Intressant ^^ Själv tänker jag innefatta alla punkter kommer bli svårt men jag har u cirka 60 år på mig innan jag borde dö så jag hoppas att hinna klart på den tiden!!!1 Tror det blir svårt att bli explosiv och lika radioaktiv som fakkin tjärnnåbyll men håll tummarna för mig!!!1

Jorden kommer att se ut såhär när USA gjort om mig till ett livsfarligt massförstörelsevapen!!!1 TRUE STORY.

"Idiot. Idiot-idiot!"

Haha, blev glashotad förut. Som knivhot fast med glas. "JAG SKA SLÅ IN SKALLEN PÅ DIG MED DET HÄR GLASET OM DU INTE HÅLLER KÄFTEN"

Ojdå, nu ska jag få en hammare i skalle för att jag skriver. Jag är sååååååååååååååååååå rädd. Äckliga cancer blev jag vissta kallad också. Haha. När jag frågade om jag borde ta åt mig fick bara höra det igen. Är också för dum för att förstå och ska aldrig någonsin få hjälp eller sådant. Som om jag skulle bry mig. Tar fan inte åt mig något alls av vad folk kastar på mig. Så himla trevlig morgon när man får höra "Håll käften innan jag *här kan du skriva någon form, av våldsamhet som ska utföras mot mig*" eller får kattskit upptryckt 3cm från ansiktet samt  ramlandes i min morgoncola:))))))

Hahaha jag vet liksom inte ens hur jag ska reagera :') Så jävla random. Jag vet inte om detta är något alla råkar ut för och hur de i så fall löser situationen men jag tänker lösa den genom att raka av min plågoandes hår när han minst anar det, skära av honom hälsenorna och spotta i hans mat. Eller inte det där med hälsenorna för det är olagligt. Men det andra. Kan byta ut det mot at5t jag ska skrika i hans öra i en timme utan stopp. Fy fan vad roligt, skulle lätt vara värt att inte ha någon röst på två veckor om man fick göra något sånt!

Hej och välkommen till cp-världen. (älskar hur jag liksom slutat ta åt mig eller bry mig. För två år sedan hade jag gråtit och gråtit och bett om ursäkt för att jag inte höll käften. Men inte nu. Nu skiter jag i allt.)

MÅZTE HAAA NUEEE.

I fucking NEED this! Köp åt mig?
Fast jag vet inte direkt när man kan ha den på sig för den är ju helt genomskinlig och dessutom asliten. Haha.
Ska kolla på lite italienska zombiefilmer nu och hata mig själv för att jag var dum nog att gå in på ebay utan panger på kontot samtidigt som jag behöver spara till en ny dator och inte ett par skor för 1000 spänn som har en meter höga klackar ungefär men"det gör inget för de går att gå i om jag ger mig fan på det" ;) (<- eller så bryter jag fotlederna på tre ställen. Ouch.)

Den där dumma säljaren hade även en asasfin kappa som jag skulle trasha totalt för jag har så jävla breda axlar. En annan har världens tuffaste hatt som någon också kan köpa till mig (länkar endast för att jag vet att ni inte är lika efterblivna som jag är och antagligen inte köper sånt här för era sista pengar. Eller några pengar. Som jag då gör. Är bäst på att köpa saker jag inte behöver för mina matpengar. Eller typ köpa pinjenötter för 400spännizar om jag nu köper mat.) BUHUUU VILL HA HATTEN. Skulle vara hur fin som helst på nästa fest. Skulle nog bli slagen i ansiktet om jag hade den, skulle min sambo säga, men det tror inte jag. Skulle någon försöka skulle jag peta ut ögonen på puckot med någon av hattens inbyggda taggar. Skulle förstärka taggarna med superlim innan jag gick ut så jag kunde poka ut eyes så INIHELVETE hela kvällen!!!1 Skulle ha en hel taggig outfit så jag kan komma fram ostärt till baren. Fan vad smart. Ska nog spara till det istället för dator. Samma säljare osm sålda superhatten säljer ju feta halsband och klänningar till showgirls och dragqueens. Jag ska fråga om de säljer kläder för folk som vill peta ut ögon också <- JÄVLIGT DÅLIG IDÉ.

Klockan är två på natten och jag pratar bara stunt. Borde se lite film nu. Häjdåååååe.

Trött häst.

Vaknade tidigt idag också. Är jättetrött men kunde inte somna om och jag går inte och lägger mig igen såhär mitt på dagen för då ka jag inte sova ikväll sen. Åt lite spenat som jag misstänker fick mig att må illa. Sådär jobbigt illa så att man inte kan spela tvspel för de gör att du blir yr och illamående på samma gång. Behöver fylla på cola-lagret idag, bara fyra burkar kvar. Dricker en eller två om dagen och jag måste alltid ha många hemma bara för att vara säker haha. Sen ska jag försöka tvätta och färga håret men det kommer nog inte gå så bra. Ska äta paj idag också, tänker äta den till middag, hallon eller jordgubbspaj, för det har jag inte ätit på jättelänge nu! Fast då får jag inte äta något annat på hela dagen men det gör inget för paj är fan det godaste som finns.

Fick ett hatbrev på tumblr igår btw, askul! Ska nog postat här sen med mitt svar när jag väl orkar svara <3

Näe, nu ska jag röka klart och spela mer skyrim fast jag mår illa! Hejdå.

Du kan va flipprig i skallen.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag hatar skägg. Behövdes många a:n i den meningen. Min sambo har just nu skägg och det är så äckligt. Vägrar att pussa sambon då skägget är så äckligt. Haha.

Har så ont i magen idag att jag tror jag dör. Eller inte dör, men blir invalid kanske. Får aldrig mer äta linssoppa två dagar i rad! Magen blir mycket mycket arg på mig och det är inte kul någonstans. Så jobbigt. Vill döda magen. Typ käka propplösande medle så jag får operera bort hela skiten och ha en tarm utanpå bröstkorgern om jag trycker ner mat i. Då blir man ju smal också. SKOJA BA jag vill gärna ha en mage. Ville bara avreagera mig lite på fanskapet.

Vi skulle ha gått upp vid 8 idag men så hade jag drömt helt knäppt i natt så min sambo inte kunnat sova så nu är vi jättesena med allt. Haha. Har min speldag idag och det betyder FUNFUNFUN. Bästa saken i livet. Det är fan spelaredagen det. Värsta saken i livet är dagen då man måste duscha/bada/tvätta håret så den skjuter jag upp hehehe. Vill ha ett hår som aldrig blir fett eller smutsigt, sjukt värt. Ibland funderar jag på att raka av mig hårert igen för då orkar jag tvätta det och slipper vara flottigare än min flottiga pizzakatt (dvs Kali, som gillar pizza men inte att tvätta sig! Har aldrig haft en katt som är fet i pälsen tidigare.) men jag vill ju ha långt hår nu, haft kort i så många år att jag tröttnat på det. Nu vill jag ha dreads tror jag! Fast lösa då, inte mitt riktiga hår som dreads. Verkar läskigt. Jag har vågat något idag btw! Jag skickade ett mail till en tjej som sökte folk att styla i något skolprojekt haha. Jag var dutkig nu så då förtjänar jag en extra medicin tycker jag, fast jag får väl ingen buhuhu ;)
....Nu svarade hon jag mailade..... Hon tycker att vi ska hålla kontakten tills det är!!!1 <3 OMG. Kom på nu att det kansk inte var världen smartaste grej att göra eftersom det är i Stockholm och dagen efter jag ska gå på klubb. Haha. Men jag har aldrig yrkat på att jag inte skulle vara sjukt impulsiv heller. Någon här hemma är visst itne så nöjd med min impulskontroll men så länge jag själv itne stör mig på det så bryr jag mig faktiskt inte nämnvärt. Det är ju en stor del av min personlighet, just det där impulsiva och dampiga <3 DÖR på folk som inte fattar att jag har ADHD när de träffar mig, de måste vara blinda och döva. Så illa är det hehe. Men nu vet ni det, ni som inte änu träffat mig, så ni får inte störa er på min kassa impulskontroll eller tjattrande om vi ses. Jag tjattrar faktiskt om intressanta saker så ni kommer inte bli uttråkade!!!1 Min hjärna är lite som den här bloggen, fast värre, och jag är expert på att säga för mycket i för få meningar. Ungefär.

Vet ni vad jag gillar?!?! Jag gillar 60-talet. Ni får en sån låt sen tror jag. En från England kaske för jag gillar England. Eller ja, alla engelskspråkiga länder för det är så lätt att prata med de som bor där ehe. Kina var jättesvårt för jag kunde säga max fyra ord. Det var: katt, vegetarian, hej och hår. Mao och Mao betyder både katt och hår. KATT OCH HÅR. Alltså hett Mao-gobben FINT HÅR enlgit guiden. Det tycker jag inte passar in alls, för Mao hade ju inte direkt fint hår. Mao hette INTE katt fick jag förklarat för katt hette "maaaaaaaaaaaaaaaao" och Mao heter ju "mao". När man sa "maaaaaaaaaaao" till en kines och pekade på en bild på en katt så blev de helt uppspelta och skulle börja konversera med mig. Jag kunde faktiakt säga "förstår inte prata" eller något liknande också men det var helt komplicerat och svårt att säga så jag minns inte hur man sa det. Men folk skrattade rätt mycket när jag sa det, för de örklarade för guiden att de trodde jag kunde kinesiska för jag bröt inte när jag sa maaaaaaao och schesudååååå eller tschetsche. Fan, det skulle ju varit skitsvårt att prata bruten kinesiska när man bara säger ett ord i taget hahaha. Dock lyckades min mammamed det, men hon lyckas ju inte ens förstå engelska i usa så det måste väl vara hon för att lyckas med den praktbragden. Gissa om jag skändes när de inte fattade vad folk sa och alla trodde att de var retarrrrds :((( Nerå, jag kände mig bara skitsmart och asbra på engelska. Fast det var jävligt störigt när mamma inte fattade vad en kille som prattade sådär gangstahhhh sa eftersom han VAR gangsta as fakk. Pistol i byxorna och allt. Blev lite rädd när han kom fram för jag trodde att han kanske ville skjuta dumma turister med den där pistolen. Fast han ville bara säga att jag var snygg HAHA. Sen sa han något om att mamma borde vara stolt över att ha en så "bjutiful dawgtah" och då sa hon till mig "PRATAR HAN ENGELSKA?!?1 VAD SÄGER HAN!?!?!?1" och då blev det pinsamt eftersom han var läskig och lite snygg och hade ett gäng och en pistol med sig.
Hejrå.(ABRUPT SLUT. Men jag orkar inte skriva något pretto så ni får nöja er med det abrupta slutet och en bild på någon med mens.)


Let's Groove.


Yeah.. she my one and only
Quick to keep back haters who don't know me
I... feel... good about candy
My gangstas understand me

Jag är pinsam idag. Jag vågar inte skaffa en twitter. VARFÖR I HELVETE VÅGARU INTE kanske du frågar då. Jo för att jag har en fet crush på världens snyggaste skådespelare och jag vill skaffa en twitter för att prata med honom men om han inte svarar så kommer jag skämmas sönder för att jag ens frågade honom något :((( Vill inte ens säga vem jag menar för ni kommer skatta haha. Man har liksom iten en crush på honom, det är bara så random. Känner ingen som sagt till mig att "aslltså kolla in han där, han är fan hettttttttttttt" nej, alla säger "åh kolla in fucking ass ful-johnny depp han är sååååååå snygg" fast utan fucking ass ful. Fast jag har helt konstig smak på killar. Antingen ska en man vara jättejätesmal och liten eller så ska han vara jättejätte biffdelux och typ tre meter lång. Säger ju att jag inte är något för pissiga mellanting. En tjej skev till honom att hon var rädd för honom och han bara "aaaw don't be scaared" och jag vill helst skriva "OMG ur soooo hot, wanna grab a drink?!?!+oneone?!?!1" och då ska han helst svara "i'd luv too, i'll pay for ur plane ticket n u can stay at my place!!!!!1" (<- han skriver så! fast han är känd! värsta badboy.) och så gör jag slut med min kille och flyttar till england och blir rik >:D
Mvh BordeFanSlutDrömma

SKA jag skaffa en twitter eller inte?!?!? Alltså jag msået men det är pinigt. Fattar inte hur jag lyckats säga till min sambo att jag ville vara ihop med honom, haha, måste ha vart full. När jag tänker efter har jag varit full alla gånger jag stött på folk så jag får väl supa litte och sen skaffa en twitter.


Igår när jag var på stan såg jag att jag missat en dancehall-klubb. Sörjer. Vill ju gå på en sådan tillställning. Kommer bli fett mobbad för mitt utseende (eller inte) men ändå. Har en kompis som brukade gå på awsoem dancehallklubbar fast på fucking Trinidad. Det måste ha varit hur kul som helst. Hon visade mig en såndär dans man dansar där en gång och nu är det min standard-dans. DVS vicka på röven. Eftersom jag suger på att dansa så är den enda dansen jag kan. Vet ni, hon kan prata sådär kul som de gör på Jamaica och alla andra såna öar! Känner inte en endaste människa som gjort så häftiga saker som hon. Ho har fetsat med The Specials och bott i London också. Tyvärr är hon lite..... jobbig.... men hon är snäll när hon vill.


Är så jävla asfgaukgaeukyg idag. Nästa gång är på lördag tror jag. Lurrdag. Vill alltid vara såhääääär. Borde sluta vara så pinig nu. HEJRÅ.


ps: Joey Joey är världens bästa Joleen-cover. Av Eek-A-Mouse, lyssna på'n.

Incinerate.

Alla inlägg just nu handlar bara om hur arg jag är eller hur dåligt jag mår. Och nu kommer ett till. Är så jävla KGCJFJASDVAS-ARG att det fan inte går att mäta. Vill så gärna på festival i år men då måste jag göra slut med min kille först. Säger han. För han VÄGRAR att åka på festival eller låta mig åka själv. Haha, hade int heller låtit mig åka själv om jag var min kille så jag förstår honom. men hade han varit lite snällare hade han inte behövt oroa sig. Sen är det det här med att spela tvspel och sitta vid datorn samtidigt. Det år jag inte helelr göra. Fattar inte varför för vi sitter inte ens i samma rum och så jävla stressande kan det inte vara. Hotar om att "ÅÅÅÅÅ JA BRYTTER STÖMMET ÅM DU SITTER DEEEER MEEEER :((((((". Jävla tjatkärring.

Försöker verkligen förbereda mig för lite change nu mend et är så svårt när man inte mår bra nog för att ens lyckas komma i tid till ett pissigt möte eller svara på sina vänners sms. När ens vänner mår lika dåligt som en själv. Får såna skuldkänslor när jag inte svarar så jag måste stänga av telefonen så jag slipper tänka på den. Nuuuuuuuuu är tjatkärringen här igen och hotar med att gömma alla kablar till mina elektroniska prylar så jag får väl smygblogga lite mer sen om jag pallar. Posshaj.

Ps: en trevlig sak som hänt är att damen på bilden fyllde 6 år förra veckan! Kan itne fatta att jag haft henne så länge, lilla pluttkatten. Hon fick inga paket när hon fyllde år dock för jag var ju itne hos föräldrarna då. Jaja, får väl bjussa på tårta nästa gång jag träffar henne!!!!1


Rubrikbrist.

Allt blir så feeeeeeeeeeeeel jämt och jag hatar det. Första gången på många dagar jag orkat gå ut på dagen och så missade jag den horiga läkartiden!!!!! Måste försöka skaffa gymkort, jag orkar inte se ut såhär mer. Därför jag inte går ut OLOLOLOL. Nej man jag vill inte hata min kropp, det är så jobbigt. Vill bara inmundiga divese shitt. Tyst merej.

Tunic.

Vad fan är det med mig idag egentligen. Eller rättare sagt, på senaste tiden. Har sån ångest att det inte finns. Ångest för att jag ska äta, ångest för att jag är hungrig, ångest för att jag inte tränar, ångest för att minmedicin är slut, ångest för hur jag ser ut, ångest för att jag har ångest. Tiill och med ångest för att datorns tangenter är smutsiga haha.

Har ett par psyk/läkartidernästa vecka och nu är jag sjukt nojjig inför dem också. Det har inte varit såhär dåligt på länge, men jag tror det beror på allmän dopaminbrist bara. Mina neouroner är inte vad de en gång varit!!!!1


Hatar att det är så svårt att gå ner i vikt. Har varit jättenyttig hela veckan men det känns som om det inte händer något. Ska vara mer nyttig. Ingen idé att skriva mer idag för det komer bara vara så jävla självömkade haha.
This square foot of sky will be mine 'til I die.

Ny dag nytt bråk OLOLOLOL.

Börjar bli seriöst trött på det här nu.
Jag tänker lyssna på arg och ledsen musik som rehabilitering mot allt "håll käften"
Vill faktiskt inte bråka mer nu, jag är ju så snäll i vanliga fall och jag mår verkligen inte bra av att vara såhär arg jämt.


Kollar på lite youtubeshitt för att bli gladare. Folk som knarkat saker som gör att de käkar upp sitt barns ögon med sked, sågar av sig vänster hand och offrar den till satan för att sedan hoppa ut genom fönstret från tjuggånde våningen och skrika "I AAAAAAAAAAAAAAAAAM UNKILLABLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE" (<- det finns inte viedos av det men jag har läst!!!!1) Eller typ bli skjuten 98450674506 gånger av polisen och ändå inte dö (<- finns itne heller på film tyvärr, inte vad jag sett i alla fall). Det kallar jag FAN hardcore. I'd hit that, typ. Fast bara om alla mina vänner dött, för det skulle vara sjukt elakt att flippa sådär när alla ens vänner gråter ihjäl sig av sorg. Been there done that, typ. Jaja, ska väl gå att fixa på något vis. Fattar inte hur folk inte kan tycka det är lockande haha. Tycker det verkar så jävla roligt att slå näven genom skottsäkert glas eller bita av någons näsa. Och inte veta om att man gjort det. Som detta, detta är fan trve: "The most commonly-cited types of incidents included self-mutilation of various types, breaking handcuffs (a feat reportedly requiring about 550 lbf (2.4 kN) of force), inflicting remarkable property damage, and pulling one's own teeth." HUR DRAR MAN UT SINA EGNA TÄNDER!?!??! Jag är helt W.T.F, hur lyckas man med det?!


Aaaaaaaanyway, jag hittade precis något ännu roligare som jag alltid blir glad av! USAs militär. Videor med deras s.k "drill instructors", det är så kul att se hur de beter sig. Bara skriker så det flyger spott i ansiktet på de stackars fanskapen som vill bli soldater. Haha. Om man kollar lite videos på youtube (eller full metal jacket ;) ehehe!) så verkar det som om de har världens stördaste jobb. De har de säkert också. Skulle någon erbjuda mig ett jobb som drill instructor skulle jag lätt ta det. För vem vill inte stå och skrika "DO. YOU. HAVE. A .FUCKING. PROBLEM, YOU WILL DO AS I SAY!!! 50000 PUSH UPS, ONE TWO THREEEE!!!!!1" 1cm från någons öra? Tyvärr verkar alla soldater gilla Linkin Park, men det är väl sånt man får ta.

Ok, om någon nu inte fattade så får jag förtydliga att jag SKÄMTAR i 90% av det här inlägget. Ungefär.

PUSSHEJ.
(Ps: om det är bokstäver i fel ordning, t.ex "itne" eller "elelr" i detta inlägg så SKITER JAG I DET FÖR JAG ORKAR INTE KORREKTURLÄSA!!!!!!!1)


---

VILL INTE.

Myrstack.

Blä. Har fed ångest idag. Vet inte varför. Det beror inte på att jag åt förut, för jag hade ångest innan dess också, men att äta 1000kg couscous med örtsalt på hjälpte ju inte direkt. Och det är alldeles för kallt för att promenera idag så inte ens det kan jag göra! Sitter på balkongen och röker as we speak och jag trodde jag såg fel när termometern visade på 10 minus. Fryser ihjääääääääääl. Såna här dgar vill jag bara röka inne. Hade gjort det om jag inte hade Kali eller sambo Hehe. Tyvärr måste jag ut lite ändå sen för jag tänkte laga linssoppa till middag och behöver köpa lite grejer till den.

På tal om sambo så är jag jävligt besviken på min. Den hatar nämligen bodymods och blev helt arg och jobbigt när jag berättade om mina implantat jag tänker göra. Jag som planerat så för dem :( Sofie skulle köpa dem åt mig och vi skulle nog göra dem samtidigt hon och jag, men så blev min så kallade pojkvän, snarare pojkovän haha, helt störig och sa att han gör slut om jag gör dem :((((( VILL DÖDA NÅGON. Det första jag tänekr göra efter vi gjort slut ska vara 5 olika bodymods så snabbt det bara går :') Vi komemr nog inte att vara ihop året ut så som det ser ut nu.
Men så länge vi är tillsammans får jag väl fortsätta med vikten bara. Och kanske en till tatuering. Man kan aldrig få för många. Eller jo, om man har hela ansiktet kanske. Vill byta kropppppppppppppppppppp med min kille för han går ner i vikt av att äta pizza och godis. Tänk om jag också kunde få göra det, va. Skulle ha levt på choklad, pommes och tårta. Och blivit jättesmal. Fuskigt.


Nej, nu ska jag spela lite mer skyrim, förundras över hur "synd" det ska vara om alla fjortisbloggare och förbereda mig för att orka gå utanför lägenheten om några timmar. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejdå!Meteor burn.

HAHA den där hatern som sa att jag var "kokt i skit" var min bror. Helt random sådär.
F.Ö så funkar massa bloggar jag brukar läsa inte idag. Jävligt irriterande.

Ska ha min fakkiga dag snart, typ imorgon. Dagen då jag loggar in på nätet och svarar på allt folk skriver till mig vill säga. Det är ett slags enmansparty i skallen. Sen nät jag suttit vid datorn lite så spelar jag tv-spel och sen gör jag antingen kollage eller ritar. Jag gör hellre det typ.... varje dag..... än att sitta och tråka på café med någon random människa. SÅ ANTISOCIAL ÄR JAG JA, TJOHO!!!
Nej men jag har väl lite problem, heh. Vet väl alla. Ett av dem är just min sjukliga fascination för att sitta ensam i ett rum fullt med datorer och lukta svett. Jag älskar att vara en sanitär olägenhet. SKOJA BA. Jag älskar tvspel men det är inte samma sak som att, som de i min gymnasiaeskola så fint kallade det, "lukta spel" (dvs lukta som om du läser spelutveckling, dvs lukta som en kille som inte duschat eller bytt kläder det senaste halvåret) för jag luktar som tur är inte illa av att sitta vid datorn som så många andra verkar börja göra. Fattar itne hur du kan bli så svettig av att spela tv eller datorspel?!? Haha, om jag inte går ut utan bara sitter inne börjar jag inte lukta illa ens på en månad. Sjukt praktiskt att aldrig lukta svett. Då slipper man duscha. Är det något jag hatar så är det vatten. Äckligaste som finns. Varken dricker eller badar i vatten. Jag dicker c.a en colaburk per dag och max två klunkar vatten. Borde ju vara helt uttorkad och vissen men det är jag inte. Skulle jag dricka mer så måste jag gå och kissa en gång var tionde minut och DÅ blir jag uttorkad. Vissa dagar har jag ingen cola och då dricker jag ingenting HAHA. Dricker vanliga människor mer än mig på en dag? Går ni och kissar typ fem gånger i timmen då? Jag lämnar ju blodprov 2ggr per år och de borde ju ha anmärkt på att jag har dålig njurfunktion eller fullt med slaggprodukter i kroppen. Men nu har jag inte det, jag har bättre värden än de flesta och har organ gjorda av någon slags frsmtidsmetall som aldrig går sönder. Så som jag misshandlar dem kan de ju fan inte vara gjorda av kött och slem. Så snuskigt att vara gjord av kött och slem :(((

JAG VILL FÄRGA OM HÅRET. Jag är så trött på det gula, men ändå inte. Det är ju jag men ändå inte. Har tyvärr fem burkar gul färg kvar och vet att jag inte kommer bli gul på ett bra tag om jag färgar om det nu. Ni minns väl det rosa, att jag sa att jag skulle bli rosa igen men inte fan blev jag rosa. Jag blev kritvit i skallen, sen grön och sen gul. Sen neongul. Nästa projekt komemr att involvera grönt, så mycket säger jag. Men så vill jag ju ändå vara gul. Eller ha dreads. Gula dreads. Och några andra färger ofc.

Senaste nya grejen jag lärt mig är att vara offline på facebook-chatten samt att viasat explorer är den bästa tv-kanalen som finns! Varför? Jo den har massa program om fängelser och djur. Inte i kombination, dock.

Tror jag ska försöka vara lite social på nätet och kanske mobilen ett tag nu. Puzziz!

Tre år gammal bild hoho :3

RSS 2.0