White Penis

Firestarter.

Så, då var partyveckan över <////3 Jag tror fan aldrig jag partat så här jävla hårt innan. Var med om några små missförstånd tror jag, ingen som sa något 2 mah fäjz men man kan aldrig vara säker. Blev la inspirerad av mitt miserabla liv haha. Imorse sov jag i tio minuter kanske. När jag vaknade hade jag inbillade småkryp på mig. DUDE NOT COOL tänkte jag men nu tänker jag mest att jag inte vill tråka fast jag ser verkligen helt sjuk ut haha folk bara glor. Nä men lite kanske, kunde inte låta bli att tänka på hur jävla awesome basen var på Blur och hur snygg Damon var och fan vilken tur att vi stod långt bak ändå så vi kunde dansa och röka. Jag som hatar feta basgångar i de flesta fallen. Så jag har alltså rest runt sen i onsdags och prissat på alla fester. Hahaha. Tror att det kan vara orsaken till att jag har så jävla ont i magen. Fräter riktigt fint. Jag är liksom fuckad undercover, haha alla ba guue va gölli tjäjj och jag ba guuuuuuuuuuu va mitt ansikte kliar!!!1 Känner mig nästan lite hemsk. Festade ju i fjorton timmar igår och har bara 3dl vodka kvar av hela min megapackning :DDD
 
 
Nu återstår frågan om det är spara eller slösa och jag tror slösan får vinna idag för sådär lite vokda räcker ändå inte till en hel fest... SÅ JAG SKA FESTA MER. Älskar fest. Även om det bara är jag som är på den. Man har det nästan roligare själv ibland, slipper halka in på knäppa ämnen och få folk att bli sura för att jag inte gör som de vill elelr något i den stilen. Fan. Har fan varit ûbermensch som på the good ol days och varken spytt eller däckat fast jag druckit både sprit och vin och all annan alkohol, ätit chips och massa sånt och fått asont i magen och förlamad tunga haha. Fick bara ont i hövvet i typ torsdags tror jag svårt att veta när det bara är samma jävla sol varje dag ju.
Haha det där var inte ens en giltig ursäkt. PUSZZZSZZSZ.

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0