White Penis

Bubblegum.

Tjeeeenare bloggafan. Tror jag har börjat tröttna på Skyrim nu, eller inte tröttna men jag spelar inte lika intensivt längre. Har spelat i 4 timmar idag och knappt gjort något alls i spelet :')
Ska snart sminka mig och gå och handla lite mat. Tänkte göra en sallad med kikärter, tofu, soltorkade tomater och valnötter till middag. Tofun ska jag marinera med liquid smoke, citron och någon krydda. Låter gott va? Har dock ingen inspiration när det gäller smink längre, så det blir mest eyeliner och mascara. Har ingen ork till att göra avancerade grejer. Och jag viiiiiiiiiiiill inte gå ut haha, är latast i världen. Nästa vecka ska jag till föräldrarna igen och då ska jag passa på att låna hemtelefonen och ringa FK så jag kan få gymkort. Asmycket roligare att gå på gym än att promenera, finns inget värre än att vara utomhus. Nu på vintern är det nästan lika jobbigt som sommaren, snö i skorna och snustorrt ansikte typ. Fast sommaren innebär ju fem liter kladdig solkräm på hela kroppen, svettningar i form av floder pga heltäckande svarta kläder och fästingar så vintern är nog bättre ändå. Bprde skaffa burkha att ha på sommaren så jag slipper solkrämen. Ska nog göra det till sommaren. Mvh hobbymuslimen.

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0