White Penis

hatisk_brud_5000 has spoken

Jävla läkamöte sabbar fan allt. Är livrädd för att inte få medicin och råkade berätta för sköterskan om om orsaken till att jag inte litar på män så nu måste jag ta det för den jävla FITTLÄKAREN som dessutom är man och vägrar skriva ut mina mediciner så jag varit utan i flera dygn. Kul när jag är fysiskt beroende. Han skjöt även upp mötet tre dagar så ALLA mediciner skulle vara slut känns det som. Vill han se ett vrak ska han faaaaaaaaaaaaaaaaaan få se ett. Han förstörde min kväll helt. Blev bjuden på fest (festfest!) men fick tacka nej för jag måste vara så skarp jag bara kan morgon. Vilket redan kommer bli svårt utan meds men ännu värre om jag skulle vara bakis på det. Det jag måste ta upp för min läkare imorgon, en jävla snuskig svetluktande gubbe som jag inte släpper garden för en sekund, är de händelser som gett mig extrema sociala problem och annat jag inte orkar gå in på nu.

Sen gick vår fina nya dator sönder igår, och jag har inte fått mina försäkringspengar och allt kul verkar hända idag och jag kan inte vara med, har ett konstigt blåmärke på handeleden som sprider sig så nu äre 6cm långt (kanske en städningsolycka?) och jag är så trött pga sömnbrist pga inga sleepingpillz somnade/svimmade med huvudet på golvet utanför madrassen i en timme tills J kom hem och väckte mig förut och allt det här kombinerat gjorde mig så jävla deppig att jag tvättade bort en asfin sminkning och tog av mig min fina outfit som J skulle fota och det gör mig bara ännu sorgsnare så ni får inga bilder på detta. Sminkat var grönt med guldig eyeliner, gröna strass-stenar och skimrande läppar och ni skulle nog tyckt det var jättefint men jag kan inte ens tvinga fram ett leende så nu ska jag krama min fina kille tills jag somnr och be till the dark lord SÄJTANN att pengarna kommer å jag kan betala hyra utan att böna och be mamma och pappa om cash. Men dum-M var så underbar förut när jag ringde (såklart från Js telefon för min är mer paj än hallonpaj). Så ja, det var min dag det. Hoppas er var/blir bättre. Tror jag dör, hare värre än alla barn i Afrika ihop i skallen. Kram på er.

Hoppas valborg blir så bra att jag helt glöömer den här skite! För då åker vi till Lund och träffar softa människor men inte h*n med studion (åh vad synd att det ej blir av

ps: finns det stavfel så ignorera bara för jag orkar inte fixa till dem.

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0