White Penis

Ful-linjen.

Så jobbigt att leva utan extrapengar varje månad :<
Fick shoppat en grej på ebay till pappa, med hans pengar, så det botade väl shoppingbehovet för ett tag hoppas jag.

Nu innan vi ska bort såhär så är jag astråkig. Kan inte unna mig ett piss. Nästan. Kan knappt sova eller äta eller något av tristessen. Har mest ont i magen och mardrömmar. Drömmer om att polisen har zombies som de skickar ut på stan (i konstiga städer som inte ser ut som vanliga städer, mer som antika städer om det hade funnits höghus under antiken ungefär) och jag måste gömma mig, mest för att jag inte gett dem pengar, försöker hitta någon väns hus men de bor aldrig kvar. Istället bor det typ gamla tanter och sån shitt i husen. Det är väldigt läskigt med alla zombies, vill helst inte drömma alls om det bara ska handla om kravallpoliser med zombies.

Är FAN inte den som kan nöja sig med att ha tråkigt så jag skapar nya tics. T.ex nypa mig med vänster hand i vänster sida av höften. Har fått permanenta märken. Vilket får mig att tänka på blåmärken vilket får mig att tänka på blodådror vilket jag hade i handflatan igår och hade panik över hela dagen.
Se, finns inget att rapportera om. Eller inget jag har lust att dela med hela världen.

Ev. måste jag ställa in tatueringen för andra året i rad igen. Har nästan 9000kr att betala i restskatt (hallå, har inte 9000kr, hur fan ska jag få 9000kr utan att svälta?) och måste ge bort pengar till mina satans föräldrar varje månad. Dö. (egentligen är det här inte en dålig dag, den kan rentav bli bättre snart. haaaaaaaaaaaaaaaaaaah. Röker cigg, äter nötter och planerar ev. middag, inte världens sämsta dag i alla fall.)

ps: ful-linje = mina ben när jag ligger ner

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0