White Penis

You ought to see her box!

Lyssnar på musik. Det regnar. Bestämde mig för att stanna hemma idag igen, är trött på alkohol och det kanske händer något i helgen så jag sparar mig. Lyssnar på Eddie Duchin, dricker kaffe och äter makaroner. Väntar. Snart. Vet ni vad wsom ska bli kul? Berlin!!!!1
 
Det blev inget läkarmöte, kunde inte somna igår och tog för många tabletter så jag var oväckbar. Läkarens fel för jag har sån ångest inför honom att jag nästan dör, men jag ska nog få en ny nu tack vare babe <3 Pinsamt bara att ha sovit sönder allt. Ska fan inte hända idag. Ska äta GROVSALT. Skoja ba.
Pinsamt att pappa och J fick ringa och skälla ut dem åt mig för jag bara sov, men jag tror jag somnade vid 6-7.
Pinsamt. Men J är så bäst, han gör verkligen allt för mig. Känner mig otillräcklig och dum som inte ens kan ta mig utanför dörren. Finaste killen som hjälpwr mig med allt, tack.
 
Vill ni se vad jag gjorde igår? Den är rätt nedbantad (skulle haft fler lager och varit i större format) men jag gillar den ändå <3
Kan göra minst fem olika bilder av lagren i den här och det skulle bli hlt olika bilder. Fascinerande :3
 
Är så sugen på attklubba eller bara gå ut i någon större stad och festa, sminka mig roligt och ha nya fina kläder på mig. Och trivas i min kropp samtidigt! Ja, det är det här jag har saknat kanske. Nya linser, nytt smink för nästan allt är trasigt och kanske bara flamsa runt med någon trevlig tjejkompis <3
 
Vill ni se en till giffla jag gjorde igår?
Fin vaaaaaaaaaaaaaaaa???
 
Försökr jobba i större format, börjat smått att försöka mig på att skapa effekter med lager, mest på skoj men jag och en vän diskuterade lite digtal konst till backdrops osv. Vet bara inte riktigt om det ska vara vackert, vidrigt, psykotiskt eller bara psykedeliskt. Eller hur som helst. Jag gör nog ett antal om jag orkar så får det bli lite lärorikt för mig också.
 
 
(de sjöng "we're in love's kindergarten, learning from a to c, and if it's fun just starting think what's it gonna be" och jag tänker direkt på när man sjukter baby-ncromorphs i ett jävla rymddagis i Dead Space 2 HAHAHAHAHAHAHA <3<3<3<3 Hatar bebisar, speciellt explodernde bebisar som rullar med huvudet och har tentakler. Man kan kasta dem på andra fiender dock, DET är kul! Menjag orkar aldrig klara spelet för "Immortal" från ettan kommer (det är en odödlig rövplågare som stressar sönder mig för den är så jävla duuuuuuuuuuum i huvudet och bara vill återskapa sina ben hur många gånger du än hugger av dem ochbarafortsätter springa efter dig och slå dig med sina slemmiga lemmar tills du dör och inte hinner få tag i passerkortetoch springa till den låsta dörren i tid fast du kört det momentet i sammanlagt fyra timmar en gång...) så jag slutade spela när jag nästan var klar och nu kan jag inte spela trean, för jag vill klara tvåan först. Storyn är så rolig.Det är så synd om Isaac som jämt råkar ut för samma skit vart han än går typ. Vill spela bioshock men det går ju eeeeeeeeeeeeeeeeeej så det blir nog Skyrim eller Prototype 2 a.k.a "Angry flying black man" då det mest går ut på att glidflyga runt trasiga skyskrapor och döda snutar och monster och man är är svart kille som ser sjukt irriterad ut. Därav namnet. Att ens händer kan blivapmn är fett coot dock. Men spelandet går på automatik efter ett tag, tyvärr.)
 
Hmm.... Skyrim eller photoshop? Svårt val. Eller köpa kläder :3333333 ÄNNU svårare val nu haha.

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0