White Penis

D kommer före ju.

Allt gick bra. Jävla förnedringsfest med både blodprov, formulär och vägning. Ingen utox där sa jag så mycket nejnejnej och svimmade nästan av provtagningen ändå så det var SYND om mig så jag slapp så länge jag gick med på vägning. Hatar provtagning. Vägningen är värst förutom att bli stucken i äckliga ådror eller ge folk en kopp med kiss (har inte fobi för blod, bara blodådror av någon anledning. Så jävla sämst HAHAHA), vill inte börja ocd-väga mig igen, då kommer jag absolut bli jättefixerad vid vikten igen vilket inte skulle vara bra. Och jag tycker det är pinsamt att ge folk kiss, så det vill jag fan inte göra ;_____;

Så skönt att komma hem, fick en panikångest-attack när sköterskan stack mig i armen :< Tur att öl och fint sällskap finns. Äntligen lite mer lättad, nu är det förhoppningsvis 12 månader tills nästa förnedringsfest. Kanske kan börja sova normalt nu igen, skulle vara super :D Och nästa månad är det läkarmöte där jag hoppas få någon magmedicin utskriven så jag slipper hålla mig borta från tomat för det är den godaste grönsaken förutom palsternacka. HEJDÅÅÅÅÅE.

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0