White Penis

Until you can see right through....

Heh. Hej. Har ont i magen igen, fast nu beror det på att jag åt saker jag inte tål.

Alltså, folket på internet är helt absurda idag. Vet inte hur många gånger jag skrattat så jag nästan pissat på mig! Hahaha, de bjuder MIG på fester men inte deras riktiga vänner, de beter sig så dumt att man tror att ngon har pillat dem lite i  ögat med en orbitoklast (google is your friend) och de är bara allmänt fula! Men.... NEJ JAG KOMMER ITNE PÅ ERA FESTER BARA FÖR ATT NI SKA KUNNA VISA UPP ATT JAG ÄR DÄR ;) Vet att jag är bäst. Haha, nej men jag kommer itne för jag ska ställa ut pizzzemizz och sen träffa frugan och då vill jag inte socialisera med andra. Missade ju en krogrunda imorgon pga. Alingsås också, men jag behövde göra obligatoriska visiter hos folk här som itne gick att skjuta upp längre. Man missar inte någons 70-årsdag för några öl, det är inte ok.

Folk är så knäppa, varför är jag så jävla viktig? Haha, gör ju ingenting speciellt... Eller jo det gör jag väl men berättar fan inte om det för andra än nära vänner. De som fattar fattar väl ändå. Vad folk INTE fattar är att jag hatar facebook-chatten!!!!1 ANVÄND DEN INTE PÅ MIG OM DU INTE VILL BLI DISSAD PÅ ETT TASKIGT SÄTT. Ja, det finns snälla sätt!!!1 Borde låtsas att jag är nazist så folk skiter i mig :DDDDDD Statusuppdatera med "HAJL HITTLÄR FY FAN VAD JAG HATAR BÖGAR Å JUDDAR ASSÅ, HÅPAS NI DUUÖÖÖÖR ALIHÅPA!" så folk bara.... o-vännar mig!

Nej, jag ska låtsas att jag är skitintressant och asasaskänd för att jag är så jjjjjeeeeefffllla uniiik och gör värsta cp-tavlorna och skriver fula böcker och lyssnar på musik typ jämt när man ser mig på stan och röker asasasasmycket och aldrig äter bara dricker spritt och kaffe och tar dråååågz varje dag!!!!!1 Fyfan vad hårt alltså det ska jag göra, börjar nu! Ska bisa mig offentligt dygnet runt och göra slut med min kille så alla skriver uppmuntrande saker om hur stark och kvinnlig och frigjord jag är. Sen ska jag knulla asmycket med folk och jämt gå på fest så det blir mycket skvaller. Sen blir jag typ känd. Märk väl, TYP känd, alltså känd för att bara göra massa skit som itne betyder något.

Brorsan frågade nyss vad jag gjorde när jag tentade av engelskan. Det värsta är att jag iten minns! HAHA, tragiskt <3 Minns faktiskt ingenting av ettan och tvåan i gymnasiet, så... ja, pusspuss! Minns visserligen fysiken som jag lyckades mygla mig ur, sovandet på toaletterna och allt jävla extralevande hela tiden. Toiletsleeping är en sport, visste ni det? Skitsvårt är det, man får inte bli upptäckt eller lägga sig i kiss t.ex, då är hela dagen förstörd... eller ja, tills man komemr hem och lever rövare halva (HELA) natten och dampar (målar tavlor, spelar ds) istället för att plugga (skriva saker som lärare gillar i kollegieblock...och SEN spela ds) och får sova på toan nästa dag också. Fy fan vad jag hatade att inte ha tid med mina intressen på dagen haha.

Minns även all musik. Minns Blur (självklart bara de ledsna låtarna!), minns Big Black och att säga "Here's to Rex, Racer X!" innan man **** en **** och nästan spyr haha <3 Minns Hole, minns NIN minns all jävla musik men inte vad jag gjorde, knappt vad jag gjorde alls. Kanske lika bra det.

Nu ska jag jobba på att spara pengar etersom jag ska betala 10.000 i skatt. Sen ska jag leta bilder till min nya tatuering! PUSSHEJ.

Kolla, en småfitta!


Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0