Chinese Kitchen Knife

Love it!

DAGENS LÅT!!!!!!!!!!!!!!1 Haha <3


Lytt, vanför och sinnesslö.

Fula brudar som gillar femtiplussare!


Det är dagens motto. Förutom att jag är asförkyld och Madde har skadat ryggen så pga detta kan vi itne träna. Det är också ett motto. Fast inte i ordets rätta bemärkelse.... MEN JAG SKITER I RÄTTA BEMÄRKELSER.

Är nog lite grinig idag haha. Det är ok att vara grinig om man snorar sönder hela näsan. Tur at jag inte piercade septum i typ förrgår då, haha. Måste köpa en ny stav till läppen också, den där strassgrejen som sitter på dem lossnade på den ena igår. SKITKUL. Plus att jag hatar puckona. ÅÅÅÅH JAG KAN ITNE STALKA ER LIKA BRA LÄNGRE OCH JAG VILL DÖDA ER FÖR DEEEEEEEEEEEEEET. Eller inte döda er, för då kan jag ju inte stalka er längre :DDDD

Så skulle jag byta namn på facebokkkkkk nu och det sepade järnet för man får visst inte heta vad man vill längre. KUKBOK, JAG HATTAR DIG.

Är sugen på lite tvspel nu, så jag slipper vara sur på puckobrudarna. SKA SMIDA PLANER MOT DEM SERRU.

Ska fan vara frisk tills på fredag, för då ska jag kanske träffa min fru igen <3 LÖVLI. Och gissa vad som händer nästa vecka då? Tatuering seruu. serruserruserruseljashitt.

Gammal bild, gammal som i tjock och blondgammal haha!The old man and the sea.... with boners!!!!

Sorry, nu har jag varit borta igen, haha!

Har haft det lite bråkigt och så här hemma (läs dramatik och självmordshot haha!) så jag har inte direkt haft lust att blogga. Plus att jag har börjat spela Fable 3 och det är så jävla kul att jag dissar datorn!


Aaaaanyway, jag är ju lite smått efterblifven när det gäller bloggar och nu har snälla Rebecha kommenterat så fint här i min blogg.... och då vill jag ju svara men jag fattar inte hur man kommenterar på din blogg Rebecha ;) Så jag svarar här, och lägger upp din kåmentarrr också!

 

Jag gjorde bara vad alla andra i rummet också borde ha gjort :) Om man bara sitter tyst och ser på när andra mobbar är man ju nästan lika dum som mobbarna eftersom man låter dem hållas. Jag blir helt galen när jag ser orättvisa och mobbning haha.

 

Jag har tänkt på det också, speciellt när jag gick i gymnasiet i en klass med bara killar. Har ALDRIG hört så många bögskämt innan. När psykologiläraren frågade mig om det inte var jobbigt med all grabbighet och taskiga bögskämt så sa jag bara att det de höll på med var projicering ;) (dvs att du säger att någon annan är något du inte vill vara när du själv egentligen är det men inte vill erkänna det för dig själv hahaha)

 

SD kan få en egen liten ö de kan regera på, då slipper vi dem! Hehe!
Såååååååååååå att...... nej, jag vet inte! Eller jo jag vet, jag har mailat tatueraren ännu fler bilder idag! Jag och Madde var på gymmet igår och då diskuterade vi tatueringen lite (hade typ femtitusen förslag... eller tre då men ändå!) och kom fram till ett som var snyggast. Så nu har jag mailat en utförlig beskrivning på hur allt ska se ut, haha. GISSA VAD JAG KÖPTE IGÅR DÅEEH?!?!?! Jo.... FALLOUT NEW VEGAS COLLECTORS EDITION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dog lite i affären och måste typ... ta ut på fonderna!!1 (jag och mina fonder, jag säger då det, snackar lika mycket om fonder som att sälja shitt.) För det var så dyrt. Och nu kan jag inte åka på sci-fi mässan imorgon men det gör inget för jag kan käka pannkakor och Ben&Jerrys-sorbet samt spela Fable 3 istället! HEJDÅ!


Jävligt långt och jävligt hatiskt inlägg!

Dagens clitlist: (Klittlista idag, ja! Eftersom jag har fått slut på rim.)

1. Folk som använder ord på konstiga sätt eller förvränger dess mening OCH ÄR SERIÖSA MED DET.

Stort undantag om man alltså är oseriös, som jag då. Eftersom jag alltid är undantaget och så jäääävla bäst! I alla fall; idag hatar jag folk som säger attd e är vulgära. Vad då, är de vanliga eller vad menar de? OK OK, det betyder snuskig/ofin/osmaklig osv men från början betydde det vanlig eller alldaglig. Ekorre heter till exempel "Sciurus Vulgaris" på latin. Inte är den osmaklig för det! HATAR HATAR HATAAAAR också när folk skriver "vill du bli reklamad" eller "jag ska reklamera dig" när de menar att de ska göra reklam för en person, eller rättare sagt skriva att folk ska läsa personens blogg/kolla dess bilddagbok och så vidare. Rekamera betyder ju för fan att u ser ett fel på en vara och därför går tillbaka till försäljaren och ber om ersättning. Ungefär. Men ni fattar. Jag ska starta ett parti! Det ska heta Språkfascistiska Nationalpartiet. Eftersom det är nationellt och inte internationellt. Det är egetnlgien ett rött parti, men det är mycket fascistist gentemot språk, så jag antar att det då blir ett.... lila parti. Det är även för en ny typ av straffskala som heter "öga för öga", det är visserligen en uråldrig metod men det fungerar! Får dock bara användas på djurplågare, pedofiler, pyromaner och liknande personer som gör väldigt, väldigt hemska saker. Inte mot vanliga förbrytare. Detta straff går ut på att samma sak ska hända dem, så om jag t.ex våldtar ett barn så ska jag bli våldtagen av någon som är.... jättestor :( Haha <3 Eller om jag eldar upp ett hus så ska någon elda upp mitt hus. Ni fattar, skitbra om det tillämpas på rätt sätt! Jag skulle då inte ha velat vara Josef Fritzl om alla länder tillämpade denna typ av straff.


NEJ, NÄSTA PUNKT!!!1

2. Folk som är trångsynta AS FAKK.

Hatar folk som inte kan förstå att alla har olika jävla åsikter och preferenser. Kan ta ett ganska knäppt exempel. Satt på McDonalds en gång, minns inte riktigt varför men nu var jag där en fredags eller lördagskväll, säkert efter krogen. Där inne satt femtiotusen fjortisar, några vanliga vuxna människor och en transvestit. Fjortisarna, speciellt killarna höll på som faaaan med den stackars transan, kallade hen för hemska saker och kastade pommes på henom (brukar inte änvända hen och henom, dock gör jag det om jag är osäker på om personen kallar sig själv för han, hon eller hen. Då skriver jag hellre hen.) och jag såg att hen blev skitledsen verkligen. Nu var jag visserligen ensam där inne och det hände för något år sedan då jag inte vågade säga ifrån i lika hög grad så jag sa ingenting till fjortisarna (de var ju minst 15 stycken, mer killar än tjejer så jag hade inte vunnit om det hade blivit slagsmål haha) men däremot gick jag fram till transan och sa "skit i vad de säger om dig, de är dumma i hela jävla huvudet, jag tycker i alla fall att du är SKITSNYGG! Blir så glad över att se att du vågar stå för vem du är och du ska fan inte ta skit från såna jävla rövhål!!!" Hen blev jätteglad, kramade om mig och viskade "tack...tack"
Blev fan rörd på riktigt där, vet ju hur det känns att vara mobboffret. Få drickor kastade på sig och bli skriken åt, vet inte hur många gånger jag fått höra "fy faaaaaaaaaan vad ful du ÄÄÄÄÄÄR!!!!1". Jag tycker fan att det är modigt att stå för att du är transexuell, modigare än vad det är att våga ha grönt hår. Som transexuell person som är född som "biologisk man" eller hur man nu säger, är inte så insatt, sticker du ut mer än en transa som är "biologisk kvinna", av förklarliga skäl då det är "fullt normalt" för kvinnor att ha byxor men inte alls normalt att en man har kjol. Hade faktiskt själv en smärre könskris när jag var yngre, men ingen märkte det haha <3 Dock trivs jag som tjej nu, och det är skönt.

Hatar även när folk ska skrika emo åt alla med alternativ klädstil. Eller skrika emo för att man har mått så jävla pissdåligt att man har skurit sig. EMO ÄR EN JÄVLA MUSIK/KLÄDSTIL OCH INTE EN PSYKISK SJUKDOM ELLER ETT JÄVLA SKÄLLSORD, OK?!?!?!? Och jag har nästan slagit min bror när han har kallat mig för emo haha. Sa till honom att det är som om jag skulle tro att du var bög, och då sa han något i stil med "det är ju faaan värre att bli kallad bög, de är äckliga!!!1" dog lite av hat mot TRÅNGSYNTHETEN!!!1


Och då kommer vi till punkt tre som är.....

HOMOFOBI!!!!!!!!!!11

Homofober hatar jag vädligt innerligt. Speciellt de som misshandlar homosexuella personer. Det är helt jävla efterblivet och jag hatar det så mycket att jag inte ens kan beskriva det!!1
Hatar speciellt tonårskillar som har bögfobi men som älskar porrfilmer där två tjejer sedxar järnet. JÄVLA DUBBELMORAL. Kan ta ett exempel med brorsan igen, haha. Han har en bög i sin klass (eller hade, minns inte) och när det kom fram att denne kille var homosexuell fick alla andra killar i klassen cpryck och vågade inte dela bänk med honom. Jag undrade såklart varför och då förklarade min bror det med dessa väl valda ord "kan ju fan inte sitta bredvid honom, tänk om han vill ha mig och tafsar!!!". Men VARFÖR I HELVETE skulle "en homosexuell man" vara en synonym med "en översexuell, promiskuös person som våltar och ofredar alla av samma kön"?!? FATTAR INTE GREJEN. Är du gay vill du alltså ha sex med precis alla... så länge de är av samma kön då, det kvittar om de är tre eller trehundra år gamla, så länge de är av samma kön så ska de knullas med!!1 Min bror sa även att en tjej i hans klass som valde träslöjd istället för syslöjd var lesbisk. Eftersom hon valde träslöjd. Behöver jag ens förklara hur inskränkt en person som tror sånt om bögar/flator är? Tror inte det va...

OCH DET HÄR BLEV ASLÅNGT MEN DET GILLAR NI! Nu ska jag redigera bilder. Tack för idag, slut för idag!


Q and A!


Svar till ANON:

Eeeeh... jo? Det är samma sak. Motsatsen till fri abort är ju tvångsabort, dvs när kvinnan inte har något talan alls om huruvida hon ska behålla ungen eller inte. Tvångsabort utförs fortfande i länder med diktaturliknande regering, som Kina, till exempel. Vad trodde du fri abort var? Att man får göra abort i sjunde månaden eller?

Jag var itne helelr 100% seriös när jag skrev att jag ska döda alla moderater. Jag har bättre saler för mig än att sitta och hata mina föräldrar. Jag tycker faktiskt om mina föräldrar, ok att jag kanske inte delar samma politiska åsikter som dem, men jag HATAR dem inte för det! Inte på riktigt. Jag förstår att pappa är moderat. Hade jag tjänat ca 60.000 efter skatt hade jag också varit moderat. Men nu parasiterar jag ju på samhället och råkar vara emot tidelag och liknande hemskheter samt för att homosar ska få gifta sig i kyrkan om de vill och då passar det bättre för mig att vara röd. Så du behöver itne oroa dig för biologisk krigsföring från min sida :) Kanske tämmer septitanken hos min mormor över Sagerska palatset eller var nu Reinfeldt bor, men itne mer än så. Inte ens det faktiskt eftersom septitanken är förjävla vidrig!

Svara gärna på vad du tror att fri abort betyder, vill bli upplyst serru!

Hedersmannen.

Skänk mig en liten slant
jag har satt allt i pant
renat är för dyrt för mig
men man måste berusa sig
helan kommer halva går
lycklig den som något får!!!!!!!!!!!!111Jag hade svinkul igåg med pappa! Vi pratade om musik och åkte runt i hela göteborg för att leta mat. Hittade en skiva med PHILEMON ARTHUR AND THE DUNG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag dog <3<3<3<3 BLEV ÖVERLYCKLIG, började nästan gråta haha. Han jag köpte den av satt inne i ett litet rum lägnst bak i skivaffären och sorterade skivor, han blev jäteglad när han såg hur glad jag blev över att få köpa skivan. När jag sa att den bara ska stå och se fin ut på en hylla, så att alla andra kan vara avndsjuka på den blev han ännu gladare efetrsom den är för ovanlig för att få spelas. Haha <3

Köpte som sagt massa jävla mat också, ska fan bli fet nu. Eller det ska jag ju inte men nästan.

Hatade även Gudibrallan när jag var liten, men det gör jag inte nu. Älskar dem!


NEJ VETTU VA!!1 Nu har jag inget mer tråkigt att blogga om just nu :DDD
MEN DET HADE JAG VISST!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG HATTAR FOLK SOM SKA VARA SÅ JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJÄVLA DUKTIGA OCH SKRIVA HUR BRA OCH NYTTIGA DE ÄR! Bara "rub it in", va. BLIR LESS.  Ååååh, jag är så bra för jag äter inga kolhydrater och baratränar varje dag och kolla min perfekta hy och jag är så bäääst yeahyeahyeeeeaaaah!!!!1 SKA FAN MÖRDA NÅGON!!1 Haha. Blev så arg att jag dissade den snälla musiken och satte på sepedunkgabber och sen merzbow, hahaha <3 ARJ.


Nej vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska äta pasta och kååååålhydratter åååå en kaka för jag är så JÄVLA ONYTTIG!!!!... Ok, kag är fan inte bättre själv för jag ska träna :(((( Hahahaha!

Ehh... Hej?

SÅRRI!!1 Jag har inte haft tid eller lust med datorn på två dagar nu eftersom jag festade sönder hela helgen, haha <3 men jag är inte död för det!

I fredags var jag ute med min fru, vi gifte oss på BR och var aspackade, sen drog vi till stucky och blev ännu mer aspackade. Träffade en tjej som hade varit nanny i England och där jobbade hon för (agenturens chef alltså, men andra ord) som hade varit nanny åt Adam Ant! HUR JÄVLA COOLT ÄR INTE DET DÅ? Hon var visserligen typ förtti år gammal, men hon såg UT som en tjej. Så det så. Sen höll jag på att snea eller däcka elelr något i den stilen så jag tog bussen hem vid två och lämnae min stackars fru helt ensam på stationen! ELAK MAN!!1 Men hon klarade sig sen ändå <3 När jag kom hem till Borås hade bussarna såklart sltat gå men jag träffade en man som var äcklig och gammal och ringde taxi åt mig. Han ville baa knulla, märkte jag sen, så jag sa THE N-WORD (han var svart, jag skäms, men han försökte faktiskt dra ner min kjol och ta mig på brösten!!!!) och sprang hem illa kvickt. Ok, det rättfärdigar inte rasism men jag hade sagt lika hemska saker till vem som helst som hade försökt våldta mig. Hade han varit vit hade han blivit kallad för DIN ÄCKLIGA JÄVLA MONGOLOIDA KUKSUGARHORA, HOPPAS DU BLIR KNULLAD I RÖVEN AV HIV-MANNEN UTAN KONDOM!!1 eller något. Man får vara taskig om någon försöker våldta en! Sa faktiskt ungefär samma sak till den svarta mannen, fast mer "din jävla *RAZIZMEN!!1*jävel hoppas du får cancer i röven och dör"
Fast min sambo tyckte int att jag skulle ha blivit arg, han tyckte att jag skulle ha sprungit 6km hem istället!

AAAAAAAAAANYWAAAAYAYAYYAYA: Var inte i så bra skick i lördags, ganska oväntat va? Men jag festade med madde ändå. Lyckades bli frisk genom att äta dinkelmakaroner och tomatsalsa. Så jag drog på mig kårzetten igen och festade järnet! Lyckades sjunga med till progglåtar och onkel kånkel odv, sen drog vi till krogen. Det var visst 23 år där så vi vågade inte gå ut och röka. Löste det med snus. Haha. Sen käkade vi falafel och strips, men jag gav bort det mesta till hennes date (ELLER VAD NI NU ÄR!!!1) och min  sambo. ÅNGEST! Nu har jag väl inga pengar kvar, haha. Blir väl att ta ut på fonderna ;) Sen när vi skulle med bussen hem om det en ful puckobrud som hatade mig för at jag skulle kunna tänka mig att stoppa upp en av mina katter när de dör. Hon bara "SKULLE DU KUNNA HA MIG UPPSTOPPAD HEMMA DÅ?!?!?1" Självklart hade jag svar på tal som alltid, så jag sa "Inte dig, du är förjävla ful och fet! Dig kan man ju inte ens slänga på tippen!" och sen gick jag för jag porkade inte lyssna på hennes fula pipiga röst längre. Självklart skulle jag ju vilja ha en uppstoppad människa! Men en fin i så fall. Typ min sambo när han dör. Eller ett foster i en glasburk. Fast helst vill jag ha en örn eller en tiger eller en storspov, NEJ DET ÄR INTE MÄNNISKOR MEN JAG SKITER I DEEEET.

Nu måste jag göra mig i ordning igen eftersom jag ska träffa pappa i gbg och handla veganmat hela dagen. Tänker ta en paus med sen lunch (eller frukost för mig haha) på en indsk restaurang. SKA FAAAAN KÄKA FLAMBERADE LINSER, SÅ DET SÅ. Efter det ska vi shoppa hårfärg! Sen ska jag tvinga honom att köra hem mig så att jag kan laga spaghetti och köttfärssås (vegansk då. skriver fan kött ändå.) till mig och sambon och sen ska jag la söva hela natten! TJOFADERITTAN HEJDÅ.

Isglass från Israel som äts av en isbjörn.

NU ÄR JAG BESVIKEN! Är ni bara fjårtån stikken som leser?!? FYYYY. Inte på er fjorton som läser då, utan alla miljoner som INTE gör't! SKA FAN TVINGA ALLA I HELA SVÄRIJE ATT LESA BLÅGGAFAN!


Nej det ska jag ju inte, bara nästan!


Vill passa i ögonbryn! Men det gör jag inte. Bara ibland, och inte till alla sminkningar. Och jag kan inte ens måla dem ordentligt, de blir bara sneda och vinda.... vinsdstinna! Fick tips av en tjej att man kan köpa mallar, haha SÅ lat är jag :D Nu ska jag pillra i linserna och bestämma färg på ögonskuggan. Svart och lila? Det matchar ju klädseln, hehe. Hade tänkt mig rött läppstift men jag ser lite clownaktig ut i det nu när jag har grönt hår, så det får väl bli svart som vanligt. Detta jävla svarta!!1 Grön och svart ögonskugga hade jag för någon vecka sen, gul och svart ser mongo ut... men nej, jag ska nog fixa't nu.


HAR NI TUR FÅR NI SE PÅ OUTFITFAN SNART!!1

There must be something inside?

Fajnali valt outfit! Blir mörk och svår eftersom jag inte har snygga färgglada kjolar. TYPSIKTTTTTTTT.


Han är fan så snygg. SÅ KÄFT OM DU INTE TYCKER DET!

Är det bara jag och typ... en till i hela världen som gillar Adam and the ants? Haha <3

Rutten get.

DOOOO ER MIIIN ENDA VÄÄÄÄN Å DOOO KOMMER ALDRIIII IGJEEEEN!!1


Heh, borde börja göra mig i ordning inför kvällen nu, klockan är ju för fan tolv och jag ska dra vid 6! Sepe, jag vet <3 Men jag måste hinna sminka mig, välja outfit, äta och blanda vådkan! SKa ju gifta mig på BR idag, vettu, måste ha något alldeles speciellt på mig då! Även fast det komemr vara minsugrader, haha. Har ingen frack eller bröllopskläning dock, skäms på dig.


DRICKTE TVÅ KÅPAR KAFE TIL FRÖKÖST!

 

Vafan, vill ha öronen! Har velat enda sen jag såg filmen för nästan två år sen. Sepefilm <3

 

 

ÄR SVINARG PÅ FULA DAMPBRUDARNA OCKSÅ. Men det är ingen nyhet!

 

 

 

MÅSTE CHECKA OUTFITS OCH HATA FOLK NU, SES SEN!!1


Fanskap!

Såg en helsepe grej i en tjejs bilddagbok, påztar den här så ni får se eländet ni med!


Moderaternas ställningstaganden genom åren

1904–1918: Nej till allmän rösträtt.

1916: Nej till allmän olycksförsäkring i arbetet.

1919: Nej till åtta timmars arbetsdag.

1919: Nej till kvinnlig rösträtt.

1921: Nej till avskaffandet av dödsstraff i Sverige.

1923: Nej till åtta timmars arbetsdag.

1923: Nej till avskaffandet av dödsstraff i Sverige.

1927: Nej till folkskolereform.

1931: Nej til sjukkassan.

1933: Nej till beredskapsarbete.

1934: Nej till a–kassa.

1935: Nej till höjda folkpensioner.

1938: Nej till två veckors semester.

1941: Nej till sänkt rösträttsålder.

1946: Nej till fria skolmåltider.

1946: Nej till allmän sjukvårdsförsäkring.

1947: Nej till allmänna barnbidrag.

1951: Nej till tre veckors semester.

1953: Nej till fri sjukvård.

1959: Nej till ATP.

1960–talet: Ja till apartheid.

Moderaterna tog avstånd från alla sanktioner mot apartheidregimen i Sydafrika och var emot det svenska stödet till ANC.

1963: Nej till fyra veckors semester.

1970: Nej till 40–timmars arbetsvecka.

1973: Nej till möjligheten till förtidspensionering vid 63.

1974: Nej till fri abort.

Den 29 maj 1974 röstade riksdagen ja till fri abort, vilket resulterade i den svenska abortlagen som låter kvinnan själv besluta om abort upp till den 18:e graviditetsveckan. Moderaterna röstade nej.

1976: Nej till femte semesterveckan.

1983: Nej till löntagarfonderna.

1994: Nej till partnerskapslag för homosexuella.

1998: Nej till erkännande av homosexuellas rättigheter inom EU.

EU–parlamentet röstade för ett erkännande av homosexuellas rättigheter, men de moderata ledamöterna röstade nej.

2003: Ja till Irakkriget. Alla riksdagspartier demonstrerade mot och kritiserade Irakkriget utom moderaterna.

2004: Ja till sänkt a–kassa och sjukpenning.

2006: Nej till gröna jobb.

2006: Nej till sex timmars arbetsdag.

2006: Nej till upprustning av offentliga sektorn.

2006: Nej till höjd a- kassa.

2006: Ja till sänkt a-kassa.

2006: Nej till höjd sjukersättning.

2007: Ja till sänkt sjukersättning.

Moderaternas ställningstaganden genom åren som gått.
WHAT THE FUCK!?!?!? Jag vill ha dödsstraff på moderater. HUR I HELVETE KAN MAN VARA EMOT ABORT OCH GILLA RASISM OCH HATA HOMOSEXUELLA OCH INTE TYCKA OM FRI SJUKVÅRD?!?!?!??!?!


Ska fan viga mitt liv åt att bygga biologiska vapen som bara dödar moderater. OCH DÅ DÖR MINA FÖRÄLDRAR MED, MEN DET SKITER JAG I FÖR JAG VILL ITNE VARA BARN TILL NÅGON SOM ÄR HELT JÄVLA EFTERBLIVEN PÅ DET DÅLIGA SÄTTET.

Neej, jag är väl inte partipålitizk?!?!?1

This is not a kiss.

Sjukt dåligt med dagens låt på senaste tiden, jag vet! Men det enda jag lyssnar på just nu är Philemon Arthur and The Dung, och det har jag fått reda på att ingen förutom jag vill lyssna på. De är mitt nya favoritband! Bättre än Hole, bättre än Amon Düül 2, bättre än Miss Kittin. Ja, bättre än något annat jag tidigare hört! MÅSTE LYSSNA! Haha. Nu lyssnar jag på "Den sista veckan" och det är världens sorgligaste låt, hela världen försvinner och han sticker en smörkniv i halsen och kramar en rutten get i en dynghög. Ni hör ju vilken misär det är! Ok, det låter itne som en bra låt. MEN DET ÄR DEN. Det är så jävla sorgligt. PÅ SKÅNSKA. Haha.

Men ni vill nog inte höra, min sambo hatar dem, min mamma hatar dem, Madde hatar dem antagligen om hon skulle lyssna på dem! Så ni får la höra en annan jävla misär-låt istället! MISÄREN! Alla bara hattar sönder den stackars fule killen :DDD Vill typ.... tatuera in RACER-X någonstans på kroppen, jag är fan RÄXX RÄJSERÄXX i egen hög person (selja shitt btw!) Ni måste lyssna på Big Balck nu, allihop! Jag har hållt dem hemliga i flera år för jag var så trve gåffixsepebrud och då får man inte säga vad man lyssnar på, så klart! Men NU får ni allt höra! Världens bästa band.

 

VÄRLDENS BÄSTA BAND FÖRUTOM PHILEMON ARTHUR AND THE DUNG MENAR JAG, MEN ÄNDÅ!!1


Att önska sig en lama.

DRICKA KAFFE OCH DET ÄR VARMT. Kaffet alltså. Skratta åt puckobrudarnas rantings. GUUU VA BRAAAEH!!1


Hittade en sjukt störd blogg! DÖR LITE. Så man får inte vinna över killar om man är tjej, man får alltså inte spela tvspel? HAHA. Alla killar hatar tjejer som vinenr över dem på Halo och Medal of honor och osv, liknande spel osvodvosovosvosvosdovde LÄNK de är helt... knäppa. Det är ju så jävla låg standard på dessa hatmeddelanden att jag inte ens skulle starta draaaaaaaaaamaaaaa om jag fick ett, haha <3

IMORGON ÄR DET FREDAG, Och idag ska jag träna igen med Madde och sen färga håret och sen äta pastasallad!


Ska logga in på bilddagboken nu och försöka fixa lite drama åt er, det var längesen jag fick min dagliga dramados nu azzålixxlixxlixxlål!Jag vill ha den. Dramalaman <3 Fatta vad mycket drama vi skulle skapa! Bara göra kaos med allt! Och säga skitfula saker till folk. Men bara så att alla vet så kan jag skapa världens bästa IRL-drama också, jag är liksom inte helt begränsad till nätet. För om någon ska hålla på och säga pissiga saker IRL.... då blir det fan så mycket värre drama än vad det blir på interetttttettt!!1

ps: varför står det "o no" och inte "oh no"? KANSKE FÖR EXTRA DRAMAEFFEKT????

Rainbow messiah.

Hej, nu kör vi: ÅNGERSTÅNGESTÅNGESSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEENNNNNNNN!!1

Ok, jag ser bättre ut nu än vad jag gjorde för en månad sedan. Men ändå. Inte bra nog. Blir mer sjuk av att bråka hela tiden. Älskar honom, vill inte bråka med honom. Får itne bli arg, får inte hjälpa honom att städa ens. Då blir han arg. OK VI HAR GRAVA NP-STÖRNINGAR. SÅ NU VET ALLA. Men ändå. Jag måste ju ta ut det på något. Då tar jag ut det på mig. Och jag förtjänar itne att må så dåligt, men ja kan itne hjälpa det. Måste ju få ta ut det. Har inte skadat mig själv sådär cutcutcutemobloooddampdöden på flera år, ochd et är BRA. Väldigt bra! Från att ha skurit mig varje jävla dag, minst tio gånger om dagen och en gång så djupt att jag såg skelett (fräscht!!!1) till att inte skära mig alls, på tre år. Till att nästan görA om det. Det eller slå någon. Men jag kan inte slå någon, varken pojkvän elelr katt. SPECIELLT INTE KATT. Man slår aldrig någonsin djur! Bara om det attackerar dig och typ försöker bita av stora köttklumpar från din mage eller så. Då får du slå djuret. Eller hunden som bet min pojkvän i armen förra vintern. Den kunde man ju ha slagit eftersom den ville attackera, men då skulle man i så fall helrle slagit dess ägare som var helt mongoloid och dum som inte kan vara en bra ledare för sin hund så att hunden blir stressad och biter andra hundar eftersom han SLÅR DEN OCH HAR KUPERAT DESS SVANS OCH ÖRON. Ska fan kupera gubbens röv och öron nästa gång jag ser honom! Men annnnnnnywaaaay, jag slog bara en vägg. Lite halvhårt sådär. Och ble ledsen och lipade och fick ingen tröst och så åt jag en bit kladdkaka och då mådde jag först bättre sen sämre och nu mår jag bra igen så nu pratar vu om något annat, ok?


Har börjat prata med så söta tjäjer på internetz på senaste tiden. Blir så glad <3 Och på fredag ska jag träffa min  fru igen, och på lördag ska jag gå ut med madde. JA FEST TVÅ DAGAR I RAD. Min diet går så braaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeeehehehehhWKEGHAK,DFBDNB!!1


Nej. Nu ska jag åka och träna om två timmar, så det så! Är nästan inte förkyld längre heller men vågar ändå inte träna kondition efterosm förkylningen ligger och maler i näsan fortfarande!!1 Så jag får väl lyfta vikter och få biffarmar och hatta dem för att de är så tjocka :(((( Haha, nej då.

Tror jag ska spela medal of honor nu, tråkspel men jag måste klara alla spel jag redan börjat på innan jag börjar på ett nytt!!1 TJA TVÅNGSTANKAR!

Piss fiend.

Blir så jävla lessssssssssssssssssssssssssssssssssssssss. Nej seriöst. Blir faktiskt skitsur. PÅ VAD, PÅ VAAAAAAAAAAAAAAD?!?!?

Jo, det ska jag tala om! Jag blir less på att jag inte får lyssna på Philemon Arthur and The Dung högt. Men inte bara det. Blir faktiskt less på att jag inte får prata med killkompisar utan att jag på något sätt skulel vilja ha sex med dem. WHAT THE SERIÖST FAKK?!?!? Vill väl inte knulla med någon som jag inte ens är tänd på, och förfakkinjävlaövrigt har BARN!!!!!1 Blev ju skitglad att han, kompisen då, ville sncka med mig efter att itne ha hört av sig på snart två år. JAHA, SÅ DÅ VILL JAG VÄL KNULLA DÅ?!? Ok ok ok, ska väl inte säga något eftersom jag är nästan likadan själv. MEN. Ä.N.D.Å

Blir så less att jag bara vill lyssna på merzbow, OCH DÅ ÄR JAG FAN INTE OK I SKALLEN SKA JAG FÅ LOV ATT TALA OM. Lyssna du på Merzbow i en timme så fattar du varför det i princip är fysiskt omöligt att vara normal om man gör't. Jag älskar kaoset när jag är less och arg. HAHA.


Nej men, jag är lite arg för att jag åt tårta förut också. TJURPELLE. JÄVLA BIAFRABARN. Ja, jag älskar att säga Biafrabarn. Brukar signera julklappsetittiketter med "GODD JULL ÖNSKAR BIAFRABARNEN" Och mamma blr lika sur varje gång, trots att detta har inträffat cirka sex år i rad nu. Sen älskar jag att säga the n-word, men det är en helt annan berättelse! Vi kan ta den en annan dag för den är inte pk! Inte någonstans. MEN då undrar jag en sak: varför i helvete får man då ha atamonloggan kvar, och varför får det finnas en ölkorv som har en grinande japan på sig?!? Såg den idag på Ica och dog digerdöden, ungefär. Blir helt tokig när saker är sådär accepterade fast de är rasistiska så att jag bara lksom.... skrattar tills jag gråter! Nehej då, inte säga neger men du får rita riktigt jvla hemska bilder på japaner med skitstora framtänder, sneda minusteken till ögon och citrongul hy? DET ÄR OK. Men säger du neger DÅ JÄVLAR SMÄLLER DET! Då är du rasist. Men du får äta kinapuffar och och atamon och ölkorv med japaner på. Indier är också ok att driva med. MEN INTE NEGRER. Tillockmed judar får du skämta om. Och AIDS! MEN INTE BIAFRA ELLER SLAVERI, FÖR DÅ SKA DU DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ BLODDÖDBLODDÖDÖDÖDÖ!!1 Typ. Och du får äta gris och krokodil och små rådjur och kanske även en liten spädgris, ja och så kan ju en lammunge slinka ner i magen också.....men inte spädbarn eller råttor, hundar och katter. Detta fenomen kallar jag för: LOGIKEN. DEN FINNS INTE.

OCH SÅ FÅR DU DRICKA KOMJÖLK. Men dricker du hundmjölk är du en vidrig människa.

Nu ska jag väl... kolla på tv och hatta att mamma hattar mig för hur jag ser utt :((( STAKKAS LELLA MÄJJJ BUUHUUUUUEEEHEHEHEUUUHEHEH!!11 Nej, jag ska bara vara tråkig och kolla på tv, inte lipa!

Dagens bög, nu på riktigt!

Eftersom Mikusagi blev så besviken då jag inte hade en "queer of the day" så ska jag åtgärda detta med dagens låt! Den är jättegay!


Ignorera den fula videon, haha, den var den enda som fanns. Den andra versionen av låten är asdålig.

Sexmongodampkillen

JAG DÖR. Jag laddade upp en bild på en jävla zombiedildo på bilddagboken. Vad tror ni hände? Jag fick ragg-pm. Från kåta nittioettor. Jag lackade ur som fan. SKAPADE DRAMA.

Fulkåtkille: tjena sötnos :) är du kåt och vill snacka med mig på msn?

Fularga jag: Bara om jag får femton kilo heroin och hundra ciggaretter

Fulkåtkille: du får hundra kilo heoin och två hundra cigaretter

Fularga jag: Då vill jag inte.

Fulkåtkille: är du kåt då?

Fularga jag: Det är jag verkligen inte! Speciellt inte när jag ser att du fiskar upp lax. Har du prövat att bli fiskad själv? Det borde du göra, din sjuke jävel, du gillar ju att lura fiskarna att bita i krokar, då borde du gilla att bli dragen genom vatten med en krok i din egen käft också. Vi kan nog styra upp detta om du verkligen vill, du är ju så jävla kåt på allt och alla. Kanske även på krokar!


Sen fick jag inga fler svar :((((( BLEV FAN LESSEN I ÖGAT, jag älskar sånt här! Vet ni var jag lärde mig att fuldampa? HEMMA. Ni kan också lära er, bli arga bara! "Eller läs sexpuckona anfaller" där kan man lära sig skitbra saker som man kan säga till fulkåta män! Kanske även vinnor, men jag har aldrig fått raggmail från en tjej bara typ "åh du är så snygg vill du ta en fika?" och då svarar jag typ "vad kul att du tycker det, men jag har en pojkvän och vill inte äventyra vårt förhållande" och då slutar de. Skriver man så till fulkåta killar fattar de inte. Då måste man ta i med fulhandskarna! Och vara helt bisarr!


Nu kanske du undrar hur en zombiedildo ser ut. Den ser ut på detta viset
Hur fan kan de tro att jag vill knulla när jag lägger upp den bilden? HADE JAG VELAT KNULLA MED FULPUCKONA SÅ HADE JAG JU LAGT UPP NALKENBILDER, DET FATTAR JU VEM SOM HELST.

Ocean size.

I've been stoned before
In Saint John's Wood crematorium
I fell down with boredom
Knee deep in the snow...
I've been stoned before...
In the Hague... In Prague
I've bin stoned
Before...Bara för att dert är en sepig låttext. Haha <3
Känner mig sjukt uuuuuuuuuuäääääääääääkkkkkkkkkk idag. Mamma har itne sett min nya tatuering och hon kommer imorgon så en liten pissare har varit på mig hela dagen och tjatat, gnällt och muckat gräl. Mår piss för att jag och mamma ska baka tårta imorgon. VET ATT DET ÄR GOTT MEN SÅ JÄVLA FÖRBJUDET. Får ångest redan innan jag ätit det <3

Nej, jag kollade på bilder från förra sommare, trodde jag var smal då (-09 alltså) men FAN VAD FET JAG VAR. Typ lika fet som nu. JAJAJA, Jag har blivit sjuk i hela hövvet haha. Min pöjkvänn tycker INTRE att jags ka gå ner i vikt mer, mend et tycker jag. Typ tjugge kilå! Då har jag fan gått ner...TRETTIO KILO!!!! Än så länge har jag bara gått ner tolv. Mend et är ok för jag var överviktig förut.


OK DAGENS PITTLIST! Idag är kukarna dumma, så det är en pittlist.

FOLK SOM ÄTER BARNMAT OCH KATTMAT OCH GUD VET VAD FÖR ATT BLI SMALA.
Men för fan, lägg ner jävla cppuckobrudar! Sluta ät helt och hållet istället för att käka svinäcklig barnmat. Barn har efterblivna tungor och tycker att mat som smakar papper är gott, eller mat som smakar ignenting. Själv älskade jag leverbullar och toapapper när jag var liten. JA NI HÖR JU!!! Ät ärtsoppa istället, ma blir asmätt och det är nyttigt. Bönor och tufo är och wokgrönsaker eller haricot vertes är också nyttigt. ELELR ÄT BARA EN MÅLTID OM DAGEN!!!1 Fatta.

DEN JÄÄVLA CERNITLERAN!

Det är så JÄVLA ful med smycken av cernitkera och alla gör dem., Jag gjorde grejer av cernitlera när jag var typ sex år gammal. DEN NIVÅN ÄR DET PÅ. Det är skitirriterande när alla allalalalalallalalallla ska hålla på och göra fula jävla berlocker i cernitlera och sedan försöka pracka på en sin jävla lerskit. OCH VI SKA INTE ENS TALA OM TÖJSMYCKEN TILL ÖRONEN. Don't get me started, va. Cernitlera är giftigt! Vill du töja dina örsnibbar med gift eller?!?!?! Vill du ha cernitlerans gift i ditt blod och få cancer och dööööööööö??!?1 NEJ JUST DET.

CUPCAKES.
Varför är muffins med på pittlistan, kanske du undrar? JO. De är med för att... jus det... ALLA GÖR DEM OCH JAG HATAR DEEEEEEEEEEEEEET!!1 Mår fan illa när jag ser folk med sina misslyckade jävla bakverk som de absolut MÅSTE fota femhundranittioniotusenmiljarder gånger. Och de gör dem i helt neutrala smaker, typ sockerkaka, med ful jävla smörkräm eller frosting. Och deras smörkräm/frosting är ALLTID rosa elelr lila. Aldrig grön eller svart eller glittrig. JA DU KAN GÖRA GLITTRIG GLASYR. Men du måste ha skillz, och det har inte massproducerade skitmänniskor. Deras föräldrar har producerat dem i lika stor skala som burhöns värper ägg. Själv är jag inte massproducerad. Dät synns faaktikstsktks på min inelegenz, fö jak stavvar så braeehh!!1 Nej, gör jag muffins (GÖR INTE CUPCAKES FÖR DET ÄR UTTJATAT, OKOOK? Kan ju itne göra grejer som är med på pittlista liksom, då måste jag skriva in mig själv här och det vill vi ju inte) så gör jag dem i smakerna kokos/lime, banan/dadel med hemmagjord sirap, björnbär/hallon/vitchoklad, häflten choklad och hälften vanilj osvosvosv, alltså AVANCERADE JÄVLA PISSGREJER. inte sockerkaka.

Något som nästan platsar på pittlisten är my little pony. JAG ÄLSKAR MLPS, OK? Men folk börjar tjata sönder dem och jag blir så jävla less. Men jag kan inte säätta mlps på pittlistan, det är ju som att säga att jag älskar pissrock! HÄDELSE OCH BLASFEMI LIKSOM.

Nej nåw aj gåtta dingadingdang my dangalonglinglong! eller åka till stan och träffa madde.

OCH IMORGON SKA JAG BAKA TÅRTA OCH IDAG SKA JAG ÄTA ÄRTSOPPA FÖR JAG LEVER SOM JAG LÄR OCH ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA BÄST JÄMT OCH STÄNDIGT. Nu med caps lock!


Quote of the day!

"Don't put on a dress and ask us if it makes you look fat, we hate that. Besides, it's not the dress that makes you look fat, it's the FAT that makes you look fat!"

Istället för dagens låt.

Näe vet du vad.

Hahaha, någon har snott mitt namn!!1 HÄR

Det kommer jävligt mycekt gore-bilder också om man googlar med safesearch av haha <3


Måste byta namn snarast. Men kanske efter jag har åkt till Usa, hehe.


Fan vad jag är dåligt på att spela tvspel idag :( Phileon Arthur and The Dung är så jävla br atat jag måste lyssna på dem hela tiden :(((((( Haha

Felrimmad fritid.

HI THAR.


Känner mig väldigt väldigt trött och väldigt väldgt arg på mitt tvspel eftersom jag måste börja om från en gammal sparfirl... jag har spelat 60 timmsar sen jag sparade på den! Och all har fakkat sig totalt, så nu ska jag spela i 60 timmar och blogga mer imorgon (ja, det ÄR fysiskit möjligt)

Så ni får nöja er med en lista till imorgon!!1


100 sanningar om mig.

SENASTE:
Dryck: Kaffe
Telefonsamtalet: Min bror, men han svarade inte.
SMS: Madde
Sång du lyssnade på: The Suicide Song - Carpathian Forest (blackmetalemo hahaha)
Gången du grät: För några veckor sedan.

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: Om date betyder knulla och dricka sprit så har jag det.
Har någon varit otrogen mot dig: Ja.
Varit kär?: Jaaeeehhhhehe.
Förlorat någon speciell person: Nej!
Varit deprimerad: VATRORU?
Varit så trött att du somnat sittandes: Det tror jag.

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Rosa
färg 2: Glitter
färg 3: Svart och turkos och neongrön!

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja.
Fått ditt hjärta krossat: Nej.
Skrattat så att du har börjat gråta: JA!!!!1
Träffat någon som förändrat ditt liv: Vet inte.
Insett vilka som är dina äkta vänner: Nja.
Fått reda på att någon har pratat om dig: Det gör de väl alltid.
Kysst en kompis: Ja.

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Använder inte så skit. Däremot bdb och där har jag träffat 1
Hur många barn vill du ha: INGA ALLS.
Har du några husdjur: Fyra.
Vill du ändra ditt namn: Ja, hela.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Tappade bort mig.
Vilken tid vaknade du idag: Kanske halv tio?
Vad gjorde du igår runt midnatt: Knullade eller sov.
Någonting som du längtar till: F.R.E.D.A.G!
Senaste gången du träffade din pappa: Förra månaden.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: ...
Vad lyssnar du på just nu: Piss Fiend - The upbeats
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Hade faktiskt en i min gymnasieklass! Den du!
Vad gör dig irriterad just nu: KUKFALLOUT NEW BÖGAS!!1
Vad är ditt namn: Pissfan! Nej, jäxxä.
Singel/upptagen: Öpptagen.
Stjärntecken: Jungens fru.
Kille eller tjej: Goirl.
Grundskola: Ängaboskolan.
Gymnasie: Ljud & Bildskolan
Högskola: Ingen än.
Hårfärg: Grön!
Långt eller kort: Tyvärr ganska kort.
Längd: en å sjuttio, cirka, kanske lite längre.
Vad gillar du gällande dig själv: Min näas och mina nyckelben. Och ögnfransarna.
Piercings: Läppen, näsan och öronen. Planerar minst tre till <3
Tatueringar: 2, fler på gång ofc!
Höger eller vänster: Både och.

DIN FÖRSTA:
Operation: Har inte gort någon än.
Piercing: Öronen när jag var 12.
Tatuering: ÖGGLA på höer arm.
Bästa vän: Jennifer, när jag var 4 hahaha.
Sporten du spelade: Simning.
Husdjur: En katt när jag var 2 år, den hette Majsan för den åt majs.
Vaccination du minns: Jag fick någon jeffla spruta när jag vasr asasasliten, men jag minns exakt när.
Konsert: The Offspring på Liseberg 1996 HAHAHAHAHA
Förälskelse: Någon i min klass när jag var typ... åtta år.
Alkohol du drack: Alsolsprit/whisky/konjak blandat med fun light guava/lemongrass. Spydde självklart.

JUST NU:
Äter du: Inget.
Dricker du: Inget.
Är du på väg att: Spela tvspel och ta en cigg.
Lyssnar du på: Gudibrallan - Oskar
Väntar du på: Att jag ska komma på vad jag vill äta till middag.

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: ALDRIG. Om jag vill det så döda mig, ok?
Vill du gifta dig: Ja, helst nu.
Karriär i åtanke: Sminkös eller hora. NEJ U BLEV DET JU LITE FEL, jag menade ju Paris Hilton såklart, inte hora!

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Seksi läppz.
Kramar eller pussar: KNULL.
Kortare eller längre: Längre.
Romantisk eller spontan: Båda.
Snygg mage eller snygga armar: Bådae och. Fast min pojkvän har världens sexigaste mage <3
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar.
Känslig eller inte: Lite känslig sådär, det är sött.
Ragg eller förhållande: SUPA KNULLA BO I RADHUS. A.K.A förhållande.
Bråkstake eller tveksam: Neutral.

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: ALLTID.
Tappat glasögon eller linser: Haha, ja, fast jag sätter i dem igen sen. SNUSK.
Haft sex på första dejten: Alltid, horslynig.
Krossat någons hjärta: Hehe, jag tror det.
Har du blivit arresterad: Bara nästan!
Dissat någon: Det gör jag jämt.
Gillat din killkompis (mer än som vän): En gång.

TROR DU PÅ:
Dig själv: Kanske.
Mirakel: Finns inte.
Kärlek vid första ögonkastet: Bara en gång.
Himlen: HIMLEN ÄR NYA TUTTAR OCH ROSA TELEFON. (Nej, men den tillverkas i öststaterna. På rly.)
Att kyssas på första dejten: Behöver inte tro då jag redan vet att de existerar.
Änglar: Åååh ängel is a place on eeearth!!!1 Nej för fan.

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Inte än så länge!
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Jag antar det.
Vad kan du verkligen inte leva utan: SHITT! Nej, min pöjkvänn.
Vad vet inte så många om dig?: Jag är skitelak i hemlighet, gillar krig och drömmer om att skjuta med pickadoller och kasta granater i Texas.

SÅN HÄR PICKADOLL, DÅ!


Den rosa eller den randiga <3

Winter Marriage

Halli hallå!!1 Idag ska jag spela tvspel. Jag måste bestämma mig för att göra det (även då det är ett av mina största intressen haha) för annars sitter jag bara vid datorn hela dagen! Jag tror det beror på att jag har noll tidsuppfattning och bara "äh, klockan är bara tolv, så om jag börjar spela om en timme kan jag spela i typ... fem timmar innan jag måste laga mat! JAAAAAAAAAAA!!11ETTETTE!!11ETT!!1" Och så glömmer jag av tiden och så är klockan plötsligt sju och alla är ashungiga och vill ha mat. Sen vill sambon se på tv så då kan jag inte spela och bara "men vad i..... fuuuuuuuuuuuuuufufufufufufuuuu!!1 ok, jag spelar väl imorgon då".... men det gör jag inte för nästa dag vill jag sitta på fejsbokk hela dagen ungefär. Så idag ska jag bara blågga litte, redigera några foton jag tog förut och lägga upp dem på bilddagboken och sen blire spel! Därför är jag jävligt osocial idag, för om jag börjar snacka med folk så fastnar jag vid datorn...

Så nu vet alla! Jag har inte sagt detta till någon innan, så ni som brukar snacka med mig tror väl att jag har fått diss-sjukan, dårå liksomatteeeeh. Men nu vet ni! Så ni behöver inte känna er hatade ;) Jag lövar att prata med er imorgon om ni vill :DDDDD

Sminkade mig jättesepigt förut! Måste nog köpa nytt ögonfranslim snart pga. lim-mani. Lim-mani fungerar på så sätt att du blir fixerad av att limma fast små plaststenar i nyllet. Och jag får lim-mani rätt ofta, så jag måste köpa nytt lim så fort jag får pengar. Kan ju inte limma med superlim i ansiktet direkt, vill ju inte ha permanenta stenar, va. Eller dermal anchors vill jag ju ha, men det är piercingar och alltså en helt annan sak.

Här kommer en bild, va! ENFAKKINJOY!


Dages asasasbra låt!

Den här låten är fan helt jävla amazing! ÄLSKAR DEN!!!! Haha <3 Jag brukar tycka att skånska låter fult, men inte den här gången. Detta är fan mitt nya favoritband, på riktigt, jag skojar inte (även om man kan tro det!)


Runda brillor, långt hår.

DAGENS BÖG!!!!!!!!1 Eller, jag menar dagens låt, fölååååttttt!!1


Shark spray

Dericker kaffe och försöker bli frisk! Ska sätta upp lite mer funky foam i badrummet. Hjärtan av skumgummi alltså.


HÄR FÅR NI EN FUNKY BILD!!1

Seksigt värre!


Har även flyttat in alla sovrumsmöbler från vardagsrummet och in till sovrummet. Bråkat lite med min gölleböllesepesambo också hahaha <3 Vi bråkar alltid. Men jag älskar honom ändå. Nu lyssnar jag faktiskt inte på disco längre, nej, nu lyssnar jag på rock! Inte pissrock! <3 Mina ögon seksar med skitfina smycken som jag ser här på interwebz också för den delen. Skitjobbigt att inte vara rik!!! Man vill ha tusen miljarders miljarder saker och man kan bara få.... typ fem. MATERIALISTEN HAR TALAT. Och jag ska vara så jeeeefla hård och nihilistisk och amoralisk osv... och så samlar jag på hello kitty och lyssnar på Rollergirl och Spacemen 3 typ :( Hahahaha! Nihilster ska bara vara märka och svåra och typ... säga jobbiga saker och gilla att lyssna på tysnaden av intet!!1 De brukar nog gilla svart också, svart är liksom ingenting. INGENTING FINNS RÄTT OCH FEL ÄR EN ILLUSIOOOOOOOOOON AV DITT SAMVETTTTE SOM INTE FINNS DET HELLEEEERRRRRR!!!! Så, nu var jag itne lika atypisk längre!


Nej nu ska jag sätta upp multifärgade skumgummihjärtan i mitt supernihilistiska badrum som är gjort av.... INTET!!!!

Sick fuck

Idag är jag en sick fuck. Alltså sjuk. Faktiskt inte i huvudet den här gången utan i halsen. Fick sova ungefär tre timmar i natt och hostade tills jag mådde illa. Självklart gjorde ju inte sambons petande i min rygg saken bättre, efterosm jag är tät i näsan (däd i bäsan!!1 haha) så snarkar jag och gör grisljud i sömnen. Och då kan ju inte människan sova ordentligt och straffar mig därför med "MEEEEH, HÅLL KJEFFTEN DÅÅÅRÅÅÅ!!1 SLUTTA VENDA DEJ SÅ JEEEVLA MYCKE!!!", han får lite extra rolig dialekt när han är arg så han låter ungefär sådär i verkligheten. Hade även feber när jag vaknade så det blev inget gym idag. Jag som unnade mig pa igår bara för att jag skulle träna idag. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Alltså blir det till att äta äckliga jävla strepsils (pacmantabletterna fanns inte! Colizin eller vad fan de nu heter asgoda i alla fall) hela dagen. Och sen curry. Fan vad sur jag blir att jag alltid ska bli sjuk så fort jag börjar träna! Det var inget fel på immunförsvaret senast jag var hos läkaren, för ca en månad sen, så det är inte det som är misslyckat. Det är nog snarare att jag alltid har en jävla latent förkylning som finns gömd någonstans i kroppen. Har haft det så sen jag var 12 och jag har INTE AIDS för det har jag kollat upp. Inte HIV heller, eller någon form av hepatit. Faktiskt helt perfekta värden, till och med levern. Sjukt när man tänker på hur jag har misshandlat den ;) Inte ens njurarna ville lägga av! Checka frisk-bruden haha. Nej, men så klart så blir jag ju sjuk ändå. HELA JÄVLA TIDEN. Och det är asjobbigt och jag får inte ens äta glass mot halsontet!!1Men men men, mina små vänner: jag har fakkat lite med kommentars-sidan igen, så nu kan ni ju checka den!

Nu måsye jag diska Kalis matskål och tvätta lite på golvet eftersom hon älskar att leka med maten!!1 Ses sen dåååååå!!!

DON'T DRINK, DON'T SMOKE, WHAT DO YOU DO?

Kekekeke

Dagens låt, dårå!!1


Hypoglykemisk koma.

Fan att jag inte kan träna idag. Har fortfarande ont i halsen. Det får bli en långpromenad med hunden. Annars får jag inte baka paj. Eller, jag får ju baka den men inte äta den i så fall.

Bestämde att jag bakar den imorgon istället. Ska vara duktig idag och bara äta min currygryta jag tänkte laga sen. Ska steka sojastrimlora i vatten! Nyttigt vet du. Saknar att kunna ha mina små söta kläder. Kan ha mellantingen just nu, de som är mitt i mellan smal och fet. Så jag är väl mitt i mellan helt enkelt. Det kallas normalvikt, men det är fettovikt för mig hahaha.

Har faktiskt inte fått blodsocker fall på flera dagar ni! Kanske beror på att jag åt chips i helgen? Jjaja, blodsocker fall och svimmningsattacker är ett välkommet avbrott i vardagen, det vet väl alla.

Min absoluta hatkroppsdel på hela mnig är benen. Benen är så jävla fula och jag vill helst ta bort dem! Har alltid hatat min stora biffiga ben. Jag har liksom.... oproportoneliga ben. Helt stora. Öcverarmarna är fula med. magen är VÄL ok. Tittsen är fina, näsan är fin.

Men jag gör paj idag istället och mat imorgon. Ska ju gymma imorgon! Och sälja min xbox till madde :D Behöver pengar till renoveringsräkningen ;) Der är fan INTE kul att träna själv, och Madde är sjysst så därför är det kul att träna. Mest för att jag är med en kompis.

Har blivit smalare sen förra veckan enligt min sambo, men jag ser det inte själv. Dock passar mina mitt i mellan stora jeans från 2006 så det är ett plus! Nu är det bara 2005-jeansen jag behöver komma i ;) MÅSTE GÅ NER TYP TJUGGE KILÅ ASSÅ LIXX!!!1 Nej då, ska inte bli så smal igen, lövar!


Nu ska jag gulla lite med min fru på internet och sedan gå ut med hunden, vi passar honom idag.

Tjopiss!
JAG VILL AVLÖVA.

Var hos tandläkaren nyss. NEJ JAG OPERERADE INTE BORT HELA KÄFTEN. Tyvärr, för det hade varit skönt att slippa borsta tänderna. Men i alla fall; jag tog bort tandsten. Från alla tänder. Och det gjorde ont och smakade illa som fan. Och så hade jag nästan ett hål. Det höll på att bli hål!!! Jag har aldrig haft ett hål innan så nu är jag rädd. FÖR JAG VILL ITNE HA SPRUTOR I MUNNEN OCH STORA BORRAR SOM BORRAR SÅ ATT DET FLYGER TÄNDER ÅT ALLA HÅLL OCH KANTER!!!!!!!!!!!!!!!! Införskaffade därför flour och ska nu tvinga mig själv att borsta tänderna två gånger om dagen pls att tandtråda järnet!


Och som om inte det var nog så måste jag gå till tandiz var fakkin jeffla fjärde månad! FÖR RESTEN AV MITT LIV. Och det är bara gratis året ut. SÅ nästa år kommer jag vara fattig :( FATTA HUR TRÅKIGT DET ÄR MED FATTIGDOM. Borde ha mer damm hemma, det botar fattigdom. Eller det gör det väl inte men det kändes bra att skriva så.

Jag hatar tandläkare! Speciellt eftersom de ska klanka ner på mina piercingar och bara "dina tänner kåmer att låssna fattarudeelleh???!?!??!" och jag bara "NAJ NAJ NAJ FÖER HELUVETUEEEEEE!!!!1" För de kommer inte att lossna pga piercings. Tandläkaren sa faktiskt det själv efter att hon checkat lite i käften på mig :D HAHA, JAG VANN!!!!!1 Tandläkare motsätter sig även löskronor på friska tänder. VARFÖR kan man ju undra, och det undrar jag med. Varför ska jag INTE fixa vampyrtänder? Eller katt-tänder? Jag vill ha feta huggtänder!!!! Får väl gå till en privatmottaging och fixa't. IN TOUR FACE FOLKTANDVÅRDEN!!!1  De blir även sura om man sätter tungan i den där suggrejen de stoppar in i munnen på en, om man gör det med mening. Alltså, jag är nog världens jobbigaste patient! Alla tandläkare jag någinsin haft kan intyga på det. Speciellt bettspecialisten, henne tvingade jag att ge mig alla tandavtryck och asasasmånga klistermärken! Och så pillade jag på alla verkyg. Fast det gjorde jag idag också, när tandläkaren gick ut ur rummet. Och så ändrade jag lite inställningar på maskinerna! :D Hoppas att nästa patient får en stöt eller att det sprutar massa vatten ur alla öppningar på maskinerna hahahhaha. Jag gör alltid så... så gå itne till samma tandläkare som jag gör!!!1 Hahaha, ondskan själv <3 Lovar att jag alltid gör så om man lämnar mig ensam på sjukhus och sånt. En gång snodde jag asasasmånga kanyler för jag skulle bli piercare. Och stygnsprättare. En annan gång la jag allt i fel lådor så att ingen skulle hitta något. Fast det bästa jag någonsin gjort var att åka i kulvertarna på sparkcykel och försöka knäcka portkoden till obduktion för att sedan parkera sparkcyklarna (jag hade en mentalskötare med mig för jag är så jäääääävla mentalsjuk asså!) vid akutintaget. Fast jag slängde en i smutstvättshögen också. Och så hade jag läkarrock och gick runt inne på sjukhuset, men det var en annan gång. Då fårgade alla mig om vägen till saker. SJÄVLKLART så svarade jag ju fel med mening. Lånade även telefonen och var dryg mot alla som ringde :DDD Jag är så otroligt snäll! Alltså, jag är väldigt väldigt.... normal <3Dock skulle jag sköta mig hos den här tandläkaren! De har i alla fall bra smak.

ps: den jag var hos idag gillade också hello kitty! Hon var fan så snäll förutom då hon plågade mig med slipmaskinen!!!1 Fy fan i heluvetuet vad jag hattar slipen!

Nej, nu ska jag spela tvspel. Hejdå!!!

Promises, promises

Försöker dricka lite kaffe men det går inte så bra eftersom jag har så jävla ont i halsen! Varaför?!?!?!??! Kunde knappt sova i natt och när jag väl somnade så snakrkade jag och få får man hårda sparkar i ryggen. Då blir man ju självklart arg och så kan man itn somna och måste äta sina starka sömntabeltter som gör att man kan sparkad och slagen utan att vakna av terrorn. SKITBRA tycker jag. Fast inte på morgonen när man är astrött sen. Synd bara att jag skulle bli sjuk jus idag, för då kan jag antagligen inte gå till gymmet imorgon. BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! För om jag inte går till gymmet får jag bara äta typ ärtsoppa ovh sånt. Ok, det är gott men jag vill ha curry!!1 Haha.

Nu har jag i alla fall sminkat mig snyggt! Gissa varför? JO, Jag ska till.... tandläkaren :(((((((((((((((((( HAHA. Nej så farligt är det inte, ska bara skrapa bort lite tandsten och sånt. Dock kanske det ser lite underligt ut med en kvällssminkning på dagen. Men jag är underlig. Och jag gillar att ha massa färger på mitt smink!FÖRST SÅG JAG UT SÅHÄR:


Sen lite mer hardcore creepychick:


Och såhär ser det ut om jag blundar!


Allt smink förutom eyelinern är såklart från Make up store. SÅKLART!!1


Nej, nu ska jag kolla mailen och sen borsta tanderna så att tanläkaren inte skälelr ut mig. BLÅG U LATERZ!

Refridgerate, freeze.

Den här låten måste spelas på min begraving! För då blir jag en glad zombie! Fatta!!1

 

Om det krisar kan ni ta något annat med Spacemen 3, i värsta fall Knokkelmann med Carpathian Forest. Så ni vet bara!


Rainbowfl!

JAG DÖR JAG VILL HA DEN OCH RIDA PÅ DEN OCH ÄLSKA DEN!!!! Nej, du ger fan i att säga att någon har färgat håret och klistrat fast strass-stenar på den på den! DEN ÄR FÖDD SÅN, OK????Den här är också född så! INTE PHOTOSHOP, OK??????

 

 

JAG LOVAR ATT ALLTID VARA SNÄLL MOT DEM SÅ NU KAN JAG FÅ DEM, OK?


Tunic

SOOOO... YOU'RE ON MY FITTLIST!!!1

Alltså det heter ju fittlist på grund av (TACK VARE HETER DET VÄL?!?!?! HEJ JAG FATTAR INTE SKILLNADEN!!1 alltså inte jag då utan folk som inte fattar skillnaden. Jag fattar ju skillnaden.) att vissa fittor luktar jätteäckligt. Klart, skit luktar ju också illa. Kukar vet jag inte om de luktar illa för jag har aldrig direkt luktat på en. De kan ju smaka illa kanske? LICK THE CLIT LICK THE CLIT.

Nej men seriöst nu. På fittlistan idag hittar vi detta: (SÄLJA SHITTLISTAN är en helt annan lista, jag kan lista grejer på den med någon gång)

1. Folk som är från Sverige och talar perfekt svenska med envisas med att tala engelska. JÄVLIGT DÅLIG ENGELSKA SNACKAR VI OM NU, TOTALT GRAMATISKT INKORREKKKKKKKTTTT!!!!!!!!!!!!!1
Jag vet itne hur många såna människor jag helt plötsligt gett världens ondaste öga och sen rådissat resten av kvällen. DON'T YOU VÅG TO PRAT FULENGELSK MED MIG!!1 Eller, om du gör ett medvetet val när du väljer att prata LAJK THESS PRETTÖ ÄNGLISSS så är det ju ok, då fattar jag ju att du skämtar och så TALKKAR AJ LAJK THESS TÅÅ och så skrattar vi. Men om du INTE gör det så ska du dö dissdöden. Så du vet.

2. PISSROCKARE!!! De hamnar alltid på fittlistan. De är så jävla äcklig egofixerade. Träffade en pissrockare nu i fredags. Han var drygast av allt i hela världen och bara "ÄH! Du e engenteeeeng åm du ente lössnar på nikki sixx, du e ett stort fäjl hela du du kan inte begå självmord som jag uäääää, MÖRK OCH SVÅÅRRRRRR JA MÅR SÅ DÅLITTTT JA VILL GRÅTA OCH DÖÖÖÖEEEH" Och jag bara "DU OCH DIN JEFFLA NIKKI SIXX KAN SUGA MIN KUK OCH BAJSA I KORS HELA NATTEN!!!" fast det sa jag ju inte, men jag ville säga det. Tog i alla fall hans drink som hämnd! Han kanske hade någon pissig herpes men det bryr jag mig inte om. HAHAHA. Nej, pissrockare går fetbort. Jag har väl träffat kjanske två som var snälla, och en pratar jag med ibland och den andra känenr jag itne men han var snäll i en park och gav mig öl och berättade var han köpte sina strumpbyxor (shock bara så du vet) Men min pappa gillar ju visserligen pissrock, men han är min pappa så det är ok. Hanv et ju itne bättre för han är gammal och på åttiotalet fanns det ju bara pissrock och typ... Kraftwerk och Spandau Ballet och sånt! Bauhaus också, men det hör inte hit.

3. Gubbar som vill knulla. Alltså behöver jag ens förklara mig på den här punkten?

4. Folk som inte kan fatta vinken.
Jag hatar er, jag hatar er så hårt och så mycket att det sprutar blod ur öronen bara jag tänker på er! Jävla blodbrist jag komemr få om jag tänker på dem för mycket!!!1 OK: Har jag INTE snackat med dig på 43095823046829456724958672904687 år eller svarar asasasasdrygt så vill jag antagligen bara spetsa dig på en påle och mata hungriga grisar med ditt fläskiga fläsk. Typ. Fast jag kan ju bara vara på dåligt humör också. MEN ALLTSÅ DET FATTAR DU JU NÄR JAG ÄR. Eller inte... inte om du inte kan FATTA VINKEN!!!!!!111Det var allt för the fittlist idag. Puckobrudar behöver jag inte nämna för dem hatar jag ju alltid :)))))Hmm... nu har jag ju glömt av vad jag skulle skriva om, fick fittlist-tics och var tvungen att vräka ur mig allt fittpissigt hat! Kukpissigt hat är ännu värre, det vill ni inte vara med om!

JO! Ni kan ju få se hur hrm... snygg... hrm... jag är när jag ska till gymmet :DDDD
Har vant mig vid att vara sminkad deluxe varje dag så jag mår fysiskt dåligt om jag åste gå ut i bara mascara. ELLER INGET SMINK ALLS hahaha.

HEEEI JAK ER SÅÅÅ UTTSEENDE FEXXERAD ASSÅ LIXXLIXXLIXX LOL!!!1


Nej, nu ska jag maila min tatuerare och sen kolla på tv och äta en pirog!!1

Meet me, meet me.

Hittade just min drömtårta! GUD JAG ÄLSKAR DEN!!! Hade jag fått den av dig hade jag krönt dig till min bästa vän forever! <3 GIEF PLOX?


Bästa någonsin.

JUST DET JA!!!!11 DAGENS LÅT!!!!1

Milkman.

Sitter och funderar på det här med att hitta fina bilder till mi  tatuering osv. Haha, cp. Vill gärna hitta lite fina bilder med typ... stjärnor och glitter! Tatuera in glitter!!!1 Nej, jag ska leta mer bilder och maila dem till tatueraren. Måste även skicka in ett dumt papper till FK så att jag får moneyz för att jag köpte gymkort! Fast jag var ju smart och limmade ihop mitt sista kuvert INNAN jag skrev ner deras adress så nu får jag väl googla reda på den då.

Och så vill jag ha mina haarfärgsburkar som jag beställde igår! Vill tvätta håret lixlixxlixxx. Och sminka mig fint! Blir väl nästa helg, tror jag ska festa två dagar i rad :DDDDDDDD Efter det ska jag köpa löshaar <3 Massor med löshår! Så jag kan ha ett stort jävla cphår!!1

Idag har jag inte-äta-så-mycket-dag. För igår åt jag åtta piroger hahahaha!!!!!!!! SKÄRPNING VA FAN. Så nu får min mage sitta här och kurra för att jag misskötte mig så igår. SKÄMS! Haha. Ska träna idag också, börjar låta som värsta... jag vet itne vad! Men har man betalat för gymkort måste man ju använda det. Väntar bara på att Madde ska sluta skolan så drar jag sen!!1 Vet ni vad som hade varit asgott? SOJAGLASS MED CHOKLADSÅS. Varför har jag slutat måla och rita? Varför? Fattar inte grejen. Kanske måste käka mer medz. Kan ju fråga Darko och Dragan och Barzan eller vad fan de nu kan heta. ALLTSÅ, DE HAR FÖR VÄLKAMMAT HÅR. Du vet sådär läskigt välkammat. Haha, jag kan inte släppa detta ämne. SHITT.

Nej, nu ska jag träna! ADJÖ!

---

ÅNGAR MIG ANGÅENDE GYMMET!!!!!

Såg massa fina bilder nu på vältränade människor så nu ska jag FAN bli vältränad haha, lättledd.

Tänkte mig mest muskler, mindre fett. Haha, komemr bli skitfint. Min sambo är ju assnygg utan fett och emd bara muskler så det kommer nog jag också vara.ELLER INTE FÖR JAG SKOJAR BARA. Ska ju självklart ha noll fett OCH noll muskler ;)Eller nu blev det fel igen, ska bara ha muskler och fett jämnt fördelat. Haha.

Baptism.

Fy fan vad jag inte vill göra någonting alls. Känner FAN inte för att gå ut. ALLS.
Vill inte gå ut i bara mascara och bli svettig på ett dumt gym. Vill inte betala 1.500 för ett gymkort när jag måste betala målarräkningen på 4.000. Vill ABSOLUT inte ta ut på fonderna. Fatta det dåååååååååååååååååååååååååååååeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhh.

OCH SÅ HATAR JAG FOLK SOM DÖPER SINA JÄVLA UNGAR TILL DJURNAMN. Som Nemo och Nova och sån skit. Fan vad jag hatar det. Och jag hatar mat också. Jävla äckelmat som man måste äta. Och vatten är äckligt också. Hatar att man måste dricka. Hatar allt. Vill helst slakta lite saker och bada i blodet och hälla bensin på alla hus och tända på. JA ALLA HUS JA. Varför kan inte de söta djuren få heta Nemo och Nova och Tingeling, varför ska fula äckelbebisar heta det?!?

JAG VILL AVLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVAAAAAAAAAAAAAAA. Hah.

Nej men så fick jag precis ett sms och tänkte JÄVLAFITTMAFFIA ELLER VEM FAN SOM NU SKA STÖRA MIG SNUSKFITTA PÅ DIG!!!1 Fast det var bara min sambo som trodde att jag hade dött så då blev jag gladare. Eller, inte för att jag skulle ha varit död utan för att han oroade sig för det. Det känns fint.


Just det ja, jag hatar folk som inte fattar vinken. Hör jag inte av mig frivilligt så vill jag nog inte heller höra av mig till dig, så du kan skita i det. FAN vad jag inte vill träffa folk som jag hatar. Åååh, HATTA.


Och jag hatar dina fula vänner och säkert din fula flickvän eller pojkvän och dina fula ex och hela fula dig och ditt fula djur och din fula mat och dina fula kläder och hela fula jorden!!!! Och fula rymden också.

Nej nu ska jag väl göra mig i ordning för att dö av andnöd och äcklig jävla svett och fula kläder på gymmet. KUK.

Evil.

Jag säger bara: MEN DÖ DIN JÄVLA PISSROCKARE!!!!!!!!!!!!!!1

Träffade en ful pissrockare på krogen i fredags, han var så jävla dryg att jag ville slå honom. Och så såg jag min pissrockande stalkers blogg förut och nu hattar jag dem ännu mer.


NÄE NU SKA JAG CHECKA TVN

Don't call me scarface!

Ok, önska ALDRIG att du skulle kunna få döda folk och komma undan med det. FÖR DÅ FÅR DU ETT JÄVLA JOBBERBJUDANDE SOM INNEBÄR DETTA OCH DU MÅSTE BYTA TELEFONNUMMER EFTERSOM DU ÄR PUCKAD OCH GER UT DET. Ok, jäääävlaigt nice jobb egentligen. Men SKÄMMIGHETSFAKTORN! Tänk om mina föräldrar får reda på att jag jobbar som samhällets fiende nr.1 typ. INTE BRA.


Fredagen var helt fakkad om man säger så. Först träffade jag min nya beztiz, sen världens läskigaste man som ville bjuda på tacos och sen träffade jag folk som sålde shitt! JA DE SÅLDE SHITT OCH JAG DOG TYP. Ville bara säga "SELJER RU SHITT ELLEEEH?!?!?" men jag fick inte för de var visst väldigt farliga. Och vi ville inte köpa shitt så vi gick. Jag kanske inte borde skämta om sånt här egentligen. Men det skiter jag i! Hahahaha <3


Dagens låt, hahaha!


MOAR BOAR SAID MOAR DRAMA.

JA HAN VILLE DISSA MIG!!!!! <3<3<3

Stackars kille som går fyraårig gymnasieutbildning:
jag pratar om vanligt kneg. vem vill handla mat eller vad som helst utav ett cuttat monster ?
du ser inte direkt cute ut i alla fall..
lycka till

ASBÄSTACOOLAST JAG:
Alla som har högre IQ än 60?
Det var mycket underligt, har alltid fått höra motsatsen nämligen. Men din typ av tjej kanske har orange hy, mörkblonda hårförlängningar silikonbröst och gigantiska restylaneläppar?


I REST MY CASE. Eller,d et gör jag ju inte, jag vill ha mer drama!

MOAR DRAMA!!!!!1

Jaaaaaaaaaaaaaaa, puckot svarade! Men inte argt dock, så jag blev lite besviken!

Fuldum idiot nr 1: kul att höra, du vet vissa blir utbildade här världen.
du har säkert en ljus framtid, kanske inte inom skönhet dock XD

Dramaqueeniga jag: Ja, såna som jag till exempel.
Har faktiskt inga ambitioner på att bli modell, så det kommer inte att vara ett problem!

Fast jag hade liiite svårt att förstå vad han menade först. Ordföljden var ju iten helt optimal liksom. Och så vet jag ju självklart att jag inte är ful! Det är bara vad han tycker, han vill väl att tjejer ska ha xxxxxxl silikontuttar, så mycket brunkräm att de är orangea och läppar som har så mycket restylane i sig att de knappt kan prata. Men det kandske inte gör något, då kan hon ju iten anmäla honom när han våldtar och misshandlar henne :DDDDD

I desire.

Ska ut idag! Första gången för i år! Och just därför är jag superstressad. Ska jag ha ögonbryn eller inte? Vilken färg på linser? Vilken färg på sminket? Lösögonfransar?!? Vad ska jag ha på mig?!? Klänning, kjol, byxor? Är det kallt, ska det snöa och regna, ska ju vara ute hela natten, T-shirt? Linne? Lack? Korsett?!? Stickade strumpor? Men då kan jag itne ha mina kängor.... åh, vilka skor ska jag ha?!?

Måste glo lite i garderoberna redan nu! Haha, stressen! Ska ju vara klar till 18:00-18:30, så det är ju inte megabråttom.... än!


Nej, bloggar mer sen!

SCOPE!

WÖWÖWÖWÖ, DAGENS LÅT!Så mycket bättre live, dock. Men vafan, bra ändå!

Satisfaction

ÄR NU SNYGG IGEN. CHECKA:DAGENS LÅT, CHECKA:

Den representerar min hårfail liksom.


Fail at failing.

Gissa hur håret såg ut när främre delen var grön och bakre ljusrosa?SVAR: fult as fakk! Så nu har jag kört i grönt i hela skallen. Haha. Jag trodde jag skulle bli lika frän som den här bruden

Förlåt för att jag snor din bild, amerikanska tjejen!

 

Aaaaanyway: jag blev inte lika frän. Jag såg ut som en misslyckad emounge. Och jag vill INTE se ut som ett emokid. För det är jag inte. Alltså är jag jävlgit kass på att färga hår, haha :(


Hårturban!

Hmmmmmmmmm..... Kommer jag få många spydiga kommentarer för det här? Haha. Kan få några av mig själv kanske, om jag blir missnöjd! Jaja, det finns ju blekmedel.

Men blir det fail får jag se ut såhär imorgon. PÅ KROGEN. Hahahahaha <3 Fast det klarar jag, har jag gått med corpsepaint in public så kan jag nog sporta grönrosa hår. DON'T YA WÖRRI.

FORTSÄTTNING PÅ DRAMATTTT!!!1

Ok, jag hade ju lite skoj med fjortisar igår, men de blev inte lika arga som jag trodde. Så jag fick bre på lite. Och nu blir det ju inget mer drama, fy fan alltså, LEDSEN I ÖGATTTT :((((

Cpdum fulidiot nr 1:ahah grymt kul detta var..
vet att ni har nagot emot oss " danskar" men vi hatar er lika mycket,
ahaha fyfan vad onodigtatt jag ens kommenterade..

Dramaqueen-jag:Versaler i början av meningar, tack. Och korrekt svenska. Jag är utbildad språkpolis och lite språkfascist också. Ja, det var faktiskt ganska onödigt att du kommenterade. Spydigheter kan man hålla för sig själv.

Fast det där var ju inte riktigt sant. Alla vet ju att jag älskar att stava skitfult ibland! oCh TyP sKrIvA sÅhÄr! Fast jag är FAN så mycket språkfascist cp-polis och måste stryka över om det står "dom" i en bok. Och aldrig mer läsa boken. John Ajvide Lindqist är enda undantaget. Hans böcker är så jävla bra att jag genomlider allt jävla talspråk! Jag borde fan slua säga "dom", säga "dem" istället. Och sluta med utfyllnadsord som "typ" och "bah" och "liksom, va, eeeh" men då kommer alla störa sig på mig och börja säga massa fula jobbiga utfyllnadsord som jag HATTAR så jag fortsätter nog prata som vanligt.

Nu ska jag städa klart!!!1Sovrums holocaust.

Sovrummet är nu färdigt! IT'S BEAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTIFUL! <3


Är typ kär i mitt sovrum nu, vill ligga med det. Får väl nöja mig med att ligga i det!

Nej, nu ska jag göra sojakorvstroganoff och sen kolla på Family Guy. Så jag får la blåga mära imöran!


ONE WAY TICKET MADDAFAKKA!

Nu! Ska jag gå till stan strax! Har skapat två kategorier, så nu är det bara att kategorisera alla inlägg. Kanske skapar fler kategorier sen, dårå.

Alltså, åh fredag! Åh FREDAG <3<3<3<3<3 Hahaha, låter som om jag har en huge crush på fredagar typ.


Sen tänkte jag kanske göra en sändär löjlig puckobrudsgrej när man skriver olikas aker om sig själv osv, men det kommer kanske sen åkkzå!

Nu flyger det upp tapeter i mitt sovrum <3

OCH NU GÅR JAG HEJDÅ ICKE-PUNKTUATION!

Choco fight.

Jag + drama = SANT <3<3<3<3<3

Såhär såg dramat ut, för jag orkar inte skärmdumpa:
*de skriver till en tjej som är självskadeberoende*

Ful idiot nr 1: fy fan dina armar!!!!! och katten ännu fulare!! xd

Ful idiot nr 2: ahahaha kunde inte sagt det bättre XD

Normalbevågad människa: men era idiotiska kommentarer e fulast.

Episkt dramatiska jag: aaahahahahahha jävla inskränkta idioter :DDDDD

Ful idiot nr 1: ska bara säga att din profilbild ser ut som något hämtat ur stephen kings böcker eller nåt!..
fyfan på fläsk XD

Normalbevågad människa: men du kommer från skåne,så din kommentar räknas inte.
bilddagboken e för riktiga svenskar,inte halvdanskar.

Normalbevågad människa: eller,ska jag skriva;

men deo keommer freon skeone,så dein kommentaer rejknas einte. bilddagbeoken e föer reikteiga sveinskar,einta haelvdaenskaer?

Normalbevågad människa: &gå&fortsätt måla lite streckgubbar&blommor på nån jävla tegelvägg istället för att sitta där bakom din dataskärm&spela skön.

tack på förhand.

Episkt dramatiska jag: BombingHard*: Gör den?!? Åh, TACK! Vad glad jag blir! Det ska ju se läskigt ut, det är meningen att jag ska likna ett spöke nämligen. Och jag tror inte jag har så mycket fläsk, dvs. fett som det heter på riktigt svenska, faktiskt. Däremot ser du lite fjantig ut i din rånarluva, det är nog meningen att du ska se stentuff ut. Men det gör du inte. SKEÅÅÅÅUNE. Ursäkta skånskan, jag var bara tvungen.

*det är vad idiot nr 1 heter på bilddagboken! DISSA PÅ BARA!!!! Hahaha <3

Jag tror inte dramat är slut än, så fortsättning följer antagligen! Jag komemr att bli ännu mer dramatisk ochdissig och sen kommer småbarnen tröttna på att bläddra i sina ordböcker då de inte förstår hälften av vad jag skriver, blir sådär smart-dryg när jag råkar ut för puckon, dock har smart-drygheten itne infunnit sig än, den kommer när jag kommit upp i varv :DDDD

HAHAHAHAHAHAHA DRAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATIIIKEN!!!!1if aj wör a man and you a dågg, i tråw a stikk får yooooou!

Ficken!

Dagens låt är så bra att din hjärna vill hoppa ut ur skalle och dampa sönder hela jorden!
Jag är så jävla hård.

ÅH! En mångålåjd!

Jag vill ha godis. Jag vill helst ha snickers. Eller choklad. Eller något surt godis. Eller piroger. Fast piroger är inte godis, men det är jävligt gott. Kanske skulle baka några såna idag? Eller så gör jag quornstroganoff. Eller bara ärtsoppa. Eller äcklig naturdiet. Jag vet fan inte varför jag är så matfixerad.

Sedan ska jag även sluta tjocka mig här hemma! Jag har lööööövat Madde att träna med henne 4 gånger nästa vecka! Ok, jag hatar att träna över allt annat på jorden. Förutom maskar, dem hatar jag ännu mer, men ni fattar: jag hatar gymmet. Och älskar godis. Haha. Men mitt största problem är min kroppstyp. Jag har lätt för att lägga på mig både fett och muskler. Det betyder alltså att om jag tränar för mycket blir jag skitbiffig, OCH DET VILL JAG INTE.

Nej, nog om mat och träning, vill ju inte bli som kissiepissibyxan höhöhöhöhö.

Nu ska jag blågga om mitt haarproblem!
Jag fick fuldampryckningar i huudet igår och bestöämde mig för att försöka bleka utväxten på egen hand. Det gick väldigt dåligt. VÄLDIGT dåligt. Jag blekte hela håret istället. Sen blev jag rädd för att det skulle gå av så jag tvättade ur blekmedlet en hel kvart för tidigt (haha, vad fult det där lät) och då blev ju hela utväxten gul. Så jag körde med silverschampo. I förtiå minuter! Då blev håret lila och allt blev fakkat och jag blev så ledsen att jag ville börja sälja shitt. Eller inte, men jag blev ledsen. Så jag fick packa in håret med en inpackning i förtiå minuter. Och sen tvätta med mjällschampo och sen med balsam OCH DET BLEV HELT VITT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Förutom utväxten, som är lite gul. MEN NU VILL JAG NÄSTAN INTE FÄRGA ÖVER. CAPS LOCK. Måste sminka mig och ta kort på det, för det är vitt som faaaaaaaan asså lixxlixxlixx!!!1


Och så något som är ännu bättre: idag ska sovrummet bli färdigmålat! Imorgon kommer jag alltså inte ha särskilt mycket tid över till internetz eftersom jag måste flytta in alla möbler och kläder till sovrummet. Haha. Ska lägga up tiomiljarder saker på tradera också, men det blir väl nästa vecka.FREDAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG.

Gutter butter

Ni vet, här sitter man och googlar efter lite bilder som ska hjälpa tatueraren att fatta hur man vill att tatueringen ska se ut, och så hittar man det här och dör:

Tror fan att jag ska tatuera in honom istället! Fast jag måste ju säga att jag diggar hans hår.


OCH JAG ÄR KÄR I DEN HÄR! Hade jag bott närs ett träsk så hade jag adopterat honom (jag tror att det är en kille, men det kan ju vara en tjej också. men den känns mer som en kille!) och pussat och kramat IHJÄÄÄÄÄÄÄÄL!!! Innan den käkar upp mig, då. Kanske får mata med femti kilo kött innan, så den är mätt och glad. KÖP DEN TILL MIG, OK?

Det finns inget bättre än albinodjur. Jo, rosa djur kanske. Och my little ponys. Men annars så finns det nog inget bättre!Förutom detta....... FÖR DETTA ÄR DET BÄSA JAG NÅGONSIN SETT! BJUD MIG PÅ'T!

 

Nej nu ska jag greja lite till, sen operera håret!


Jag gillar inte opera.

Skulle ha bloggat igår, men nu hann jag inte!

Har ställt min interna klocka till puckobrudtime typ! Eller det är nog därför jag inte hann blogga. Fast... äh, jag vet inte.


Den riktiga orsaken är väl att jag tatuerade mig!

SÅHÄR BLEV DET:


Som ni ser så är det ju samma svincoola och sepefarliga symbol som jag har i headern! För jag är så bra!


Och idag är jag ännu bättre, och kanske lite mer puckad, för jag ska ner tll sudion igen och konsultera ders nya tatuerare, hoho!!! Ska bara hälla i mig femtio koppar kaffe innan. Eller en kopp då, men det är så jävla goooooooooooooooooooooooottttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.

Haha. Tror jag behöver något lugnande mer än vad jag behöver koffein ;)


Är mest bara så uppspelt inför fredagen! Ska ju få träffa min älskade fru för första gången, wawawawawa!!! <3 Ska bli bäst.


Borde väl sminka mig lite så jag hinner ner till studion senast 12:20, så jag kan få konsultera först! Haha <3 Och dricka kaffet. Det är ju klart nu! Senare idag ska jag tvinga min sambo att operera mitt hår och sen efter det så ska jag väl.... äta en påse nutrilett och så ska jag..... kolla på tv! Kanske röka en cigarett också, det vet man aldrig, jag gör ju sånt ibland. Typ fem gånger om dagen. För jag röker inte så myket längre! Förut rökte jag två paket! Och så ska jag väl slösa sänder mina pengar också. Har ju edan köpt en tröja av en tjej på helgon, haha, och planera jag ska diskutera idqg går väl på minst 4000.


FÖRÖVRIGT ÄR JAG SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA ARG PÅ EGYPTENS FITTIGA DEL AV BEFOLKNINGEN IDAG! Varför måste de plundra sina museer?!? Det är ju fan deras eget fakkin jävla kulturarv, vill de störta sin kultur också? Blir så ledsen när jag ser sånt, får inte kolla på nyheterna, får ju ryck och vill slakta folk. MAN KAN FAN INTE FÖRSTÖRA MUMIERNA! FATTA DET! MUMIERNA ÄR FINA! DE SKA INTE FÖRSTÖRAS! SNATTA INTE MUMIERNAS GULD, FATTA DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!!


Så, nu får det räcka med ragedamp för idag. Nu ska jag sminka mig på riktigt och dra! Kanske kan blogga mer sen, va. Ska nog gå hem. 4 km är inte fy skam! Inte för mig som har noll kondition och är latast i världen.MEN FREDAG VA FAAAAAAAAAAAAEN!!!!!

RSS 2.0