Chinese Kitchen Knife

BEEPSATMEATNOON7AND5ANDICANNOTTURNOFFTHSPIECEOFSHIT.

Så. Klockan 8 vaknar mina föräldrar som vanligt. Om två timmar får jag börja räkna ner tills jag kommer hem men det har jag tänkt på sen 4ever, det enda jag alltid gör är att vänta på något. Och den där jävla låten jag inte vet var jag hört förut. Men jag ligger kvar och låtsas sova som jag alltid gör här i minst 2 timmar till med shellac i lurarna och väntar på att åka hem och slippa låtsas vara så jävla normalsocialglad som jag alltid gör när jag är här. Åka hem och vänta. Dödens jävla väntrum hahaha. ska blunda i exakt 60 minuter nu hejdå.

OMG<3

orka skriva om något jag kan ge er en låt och säga att jag kanske har en asfin gif klar om ett tag.
 .
 
 

The spök.

Nu är jag lite rädd och tacksam på samma gång. Mitt spöke har varit i farten igen. Det hade tagit ett viktigt brev, vi letade så in i helvete efter det. J åkte och köpte öl och jag letade vidare där brevet legat, rev ut all skit överallt typ och skrek åt spökhelvetet att sluta sno mina saker. J ringde och jag släppte in honom bakvägen, vi forsatte leta och då hittade jag brevet bredvid min sida av sängen.... där jag suttit hela dagen och käkat chips. Brvet låg bredvid chipsen... och ciggen, så jag borde ha sett det. Spöket, jag är livrädd för dig mn ändå FETT tacksam. Så tack läskiga spökjävel och promise att inte släppa in sömnparalysmonstret som rivs under fötterna när jag åker till föräldrarna imorgon, k?
 
Haha. Nä, idag ska vi festa igen. Massa öööööööööööööööölllllllllllllllllllll. Sen har jag läkarmöte i juni och då ska fan få se på fan. HEJRÅ.

Näe.

Men fan. SKITHELG. Skitpost. JAG HATAR DIG. Jag hatar att vakna såhär tidigt och somna vid typ 5. Måste sluta färga håret, måste måste sluta äta, måste sluta röka så mycket, måste sluta allt och spara pengar. Blev inga festivaler det här året heller typ. Är besviken på mig själv. Har inte lust att supa ni två dagar till, counting today. Jag hoppas på dig, måndag.


Ska försöka somna om :< Hoppas på mer post fast det inte kommer. HORPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOST.

Ang. wtf.

Lagar mat, tycker synd om och önskar jag kunde varit lika bra IRL som jag är i alla spel. Typ level 67 assassin. DÖ. Blev ju inte direkt önskekvällen :<

Puss.

Ps: den här månaden är den första månaden på kanske två år jag inte tagit ut några fonder. SKa jag fira med att ta ut ALLA 416kr i fonder kanske? Nä. Inte när jag en gång hade 350.000kr. Varist rik en gång i tiden vettu. Innan jag började köpa dyra prycklor och massa onödig mat. Vill bli rik igen. Drömjobbet är en kombination av diktator och kemist. Skulle vara som han som kunde göra gubbar med gifttraktor i ett spel en gång. Hejdå <3

I was not.

Har inte skrivit på hundra år nästan. Men det har inte funnits något direkt att skriva om. Sitter ensam hemma och känner mig lite tråkig sådär. Nästan rökt ett paket cigg idag och druckit ett glas vin. Typ, fast direkt ur förpackningen. Billigt, äckligt, skitvin. Ramlade och slog sönder läppen mot mina puffar för någon dag sedan. Gör hemskt ont, igår hade jag hemskt ont i magen också. Kan bero på att jag åt så mycket ris. Har liksom inga pengar så allt bara suger. Väntar på att J ska komma hem så jag kan köpa mer cigg. Hatar tristessen, hatar alkohol också. Det var så jag slog sönder ansiktet. Hah. Hade askul när M var här tills det blev tråkigt. Haha. Ska INTE lägga upp de tråkiga bilderna. Här kommer några roliga:
Vi har det så cp när vi ses <3 M målade akvarell sen och jag gjorde kollage. Kollaget får ni INTE se för det är sjukt mycket hets mot alla folkgrupper som finns och krigsförbrytelser. Från Kosovo, med judar och neurosedynskadade.
 
I helgen blir det fest om mitt ansikte har läkt. Kanske roligare att dricka i grupp än ensam. Är det fortfarande trasigt blir det kanske också fest, fast antagligen inte. Duvet. Du vet. Eller täcke om det ska vara lite internationellt sådär. Så fort pengarna kommer imorgon ska jag och J köpa lite biljetter, ska ner till sköööööööne och se lite artister sådära. Alltså shit vad tråkig jag verkar, jag är sjukt rolig egentligen men det är inget man bloggar om. Som om när jag blev sjuk i lemmarna och hur man bäst förstör någons liv. Men sånt skriver jag aldrig om här. Det är synd och skam för er, för då skulle ni fan haft en jävla skitrolig blogg att läsa istället för en som hanldar om hur jävla tråkigt Prototype 2 är när alla lätta uppdrag är klara eller att jag inte har mat hemma så det blir nog konstigt sojagranulat med ris idag igen. Ni får vänta på boken. Den ser fin ut i huvudet men kommer nog alddrig släppas. Tycker synd om typ... min släkt i så fall. Bara jag som är helt cp i skallen och alla andra är vanliga. Nästa år kanske vi flyttar förresten. Det har jag nog sagt. Måste spara pengar. mest av allt drömmer jag om att få sova ut en hel natt, det händer aldrig längre. Hejdå <3

*bloggar i hörnet och smyger på de i soffan*

Läser bloggar och fnissar åt hur störiga de flesta är. Inte alla, men de jag stör mig mest på är de som bara låser och låser upp. Haha men guuue skulle ju inte blogga när jag groggar. Bu och bä och hejdääää.

ps: IMORGON HÄNDERE, DÅ BLIRE PARTY MED BÄSTA M <3<3<3<33<3<3<3333333333333 Hjärtan ggr fem biljarder. Ok let's go!

There's a hole in the morning.

(HÅL I ALLT.)
 
 
 
Idag var jag på vårdcentralen med min pappa och häl. Total waste of pappas cash eftersom det bara var en stukning som jag trodde. Så jag är nog bra i foten nästa vecka, saknar att iaf ha en möjlighet att gå ut även om jag inte skulle göra det. Sen fick jag mat för typ 900kr och ett av Nicki Minajs läppstift (M.A.C) <3
 
Sen tänkte jag mest visa lite skivor jag är stolt över :3
 
Den här fick jag av världens bästa Jonathan:
(Den översta, den undre köpte jag i Skottland för 7 miljoner år sen or so)
Den här skivan är en av mina käraste ägodelar. Big Black, Headache i den limiterade body bag-utgåvan som jag äntligen fick tag på efter att ha suktat sen -04 eller så. Skiter i om ni är känsliga tittare för nu ska ni faaaaaaaanimig glo och avundas detta objekt i alla möjliga vinklar!!1


 
7" som också kom med:
 

 

Röd vinyl dårå <3
Booklet tiiiiiiephhh
Bästa låten, haha. Istället för lyrics har alla låtar en berättelse som beskriver dem/handlingen.
En av de bästa sakerna med Big Black, det blir mer intressant så.
Sen pallade jag inteta fler bilder så blixten är där och förstör texten och blögg.kukse vänder vissa bilder snett för de var då fan inte felvända på dattorn, k?
(Såhär ser framsidan ut, den är alltså gjord av en äkta bodybag (tåls att upprepas som ni märker...) och pallade inte fota'n så snodde från discogs okkkkkk.)
 
Nu ska jag färga hår, kanske skriver istället för att posta bilder imorgon eller sen eller aldrig hejdå.
 

-----------------------

Fan, dags att flytta från den här skithålan snart. Bara fiender och inga vänner, alla ljuger och luras. Synd att ni ska bete er som små fega barnungar och inte ens visa er på stan. Vill gärna ha ett snack med er, ni har kostat mig pengar, tid och allt hopp om mänskligheten. Tack. Tack för att jag ens försökte lita på er men nu vet jag att man knappt kan lita på någon. Borde gå mer på min instinkt. Ni är ju i alla fall smarta nog att gömma er, alla som vet vad jag fått utstå vet att det inte gjort mig direkt trevlig. Det kommer alltid något positivt ur att vara ihop med psykopaer. Bryr mig bara om mitt eget skinn så där har ni ju tur i alla fall. FITTOR. Slemmiga små svin.


Måste till sjukhus idag med min häl, gör så jävla ont att jag inte ens kan sitta ner utan at känna av det. Tänker fan inte ha gips. Då vill jag inte gå ut så läser någon av er små trollfanskap dethär vet ni att ni inte behöver se mig på ett tag. Hoppas ni får ett kort, plågsamt ochhögst ovärdigt liv och dör i era egna kroppsvätskor ute på gatan nerslagna av snuten som de as ni är.
 
 
(inte för att vara sån men knockar ju folk som är dubbelt så stora som mig med ett slag, bang bang liksom.)

You're not the dream I dreamt you'd be.

Aha, kul att NÅGON stängde ner mitt inlägg och innan motsatsen bevisas är skyldig mig en rejäl summa pengar eller liknande. Går aaaaaldrig att få tag på om den själv inte vill så det blir väl spam.
Allt gick åt helvete igår men är bättre idag.
Eller det gick åt helvete i flera dagar och blabla alla ska hit och dit. Orkar inte. Allt det här ger mig ångest. Trodde jag hade mer än 650något på kontot. Inte ens Eddy Duchin hjälper mot det. Vi kan inte se Daniel Johnston den 16:de. Kul att ni drar hyrhelvetet så satans sent då horfitthyresdragare. Är livrädd för flytta, ska väl flytta till Lund. Är totalt livrädd. Vill ha mina böcker Home workshop explosives och silent death och annat skoj.
Har hittat en låt som passar men orka, bara orkar inte. Ska nog lipa lite hejdå allt är så fucked up. Vet inte vem som ljuger eller inte. Men vet två eller tre som ligger illa till just nu. Två av dem har jag inte sett sen i höstas HAHAHA. Fegpottor, come out and play.
 
 
(men inte ens mina personifierade sk vänner finns nu. Och jag som just nästan lärt mig.)
 
Äckliga inavlade skitvärld. Vill ge den en läxa. Har inga fler att ge.

RSS 2.0