Chinese Kitchen Knife

SOCKER.

NÅGON SKA DÖ. VI FÅR ÅNGEST. VI DÖR. VI SKA LÄMNA NEGATIVA OMDÖMEN, INNAN VI DÖR.

Sova med kläderna på.

(så slipper du klä på dig på morgonen.)
Köpte världens dyraste socker. Nuff said.
Alltid detta jävla må illa de senaste veckorna, alltså vafan inte ok. Är säkert gravid :((( Haha nä hoppas inte vill inte ha några skitiga jävla ungar. Om mindre än 3 år får jag äntligen sterilisera mig, ska bli så skönt <3
Nejmen tror jag mår illa av andra orsaker. Är sjuk och fattig och har aids eller nåt. Och min kamera är borta så det blir inga nya bilder på ett längre tag :***

Utopiate!

Sitter och knör i sängen bredvid min lilla sjusovare. Får plats med tangentbord, mus, cigg, askfat, ipod, 1 kudde och mig själv iklädd 2 tunna och 3 tjockta tröjor men det är fan på gränsen lulz. Känns lite instängt men ändå mysigt. Hur kan han inte vakna? Inte ens om jag hoppar över honom och ner på golvet på skeva ben eller röker eller  snörvlar eller skriver saker! Lätt bästa människan jag bott med i hela mitt liv :D Vill alltid ha det såhär fint, gillar att vaka över folk som sover så inget händer dem. Det känns tryggt. Jag är alltid rädd och ångestfylld när jag ska sova,  det är en jävligt osäker aktivitet. Är jag hos någon jag inte litar på sover jag inte. Sover jag hos dig har du fått bra betyg, men sover jag hos dig och inte reagerar överdrivet negativt om det första jag ser när jag öppnar ögonen är dig påklädd och sysslosatt och klarvaken sedan länge så hör du till en nästan obefintligt liten grupp människor som jag verkligen tycker om och litar fult ut på. Fick alltid panikångestanfall om det hände med min ex-sambo. För några dagar sen överraskade J mig på samma sätt. Det enda som hände var att jag blev jävligt grinig och kastade en bok från trvekvltcha0zaltaret på golvet i frustration. Var mest rädd och missnöjd med mig själv som inte vaknat tidigare. Jämfört med hur jag brukar reagera så var det där inte värre än mitt vanliga morgonhumör :') Är helt eneklt bara väldigt rädd för att vara sårbar. Kommer det in någon nu så tror jag de skulle vända i dörren. Don't mess with texas. Jag ska bli texas en dag. Enda jobb förutom Krig jag aktivt skulle söka. Fan vad jag vill jobba som något omoraliskt.
(ändringen sker efter en relativt kort tidsperiod. det börjar med småprycklor och helt plötsligt är du en orm.)
Utan förvarning ställs tiden om till defuk och meningen börjar i slutet och det heter inte lördag det heter lörrdag och den är exakt 5 tizzdagar lång. Då tis(tizz)dag är den utan tvekan sämsta dagen för att ta en öl på. Lörrdag är bäst. Par i paria, natten är trygg och dagen är farlig, potentiellt bringar den ond bråd död och solen bränner hål i näthinnan som aldrig läker. Botemedlet är som sandpapper, det slipar ner dig till din ursprungliga form och försök att inte äta mjölk den här gången. Jag har blivit antisolen, ska starta antipolisen och jag kan inte riktig se vad jag skulle ha gjort som jag borde ångra. Men hade jag varit du hade jag hatat mig själv. Det gör inget, du är koppar och jag är guld. Jag luktar ammoiak, jag är en vampyr, men innerst inne vet du att du svag. Som mina 50.000W mot den svaga livsgnistan från din näst sista tändare. Hon gör mig till sin egen avbild. Jag ska bli något stort. Jag ska bli döden. Tiden rinner som sirap, några timmar till bara. Blixtrande neonskyltar visar vägen, och det är storm men vägen är inte krånglig och bördan visade sig väga mindre än en fjäder. För min enda naturliga fiende är just jag. Måste prata med tjejen nu, vill så gärna höra hur hon ser på saken. Jag sålde min mänsklighet och det här är för ditt eget bästa, men jag vill inte utsätta dig för min infekterade ursäkt till medkänsla och nästa gång kommer jag nog tyvärr inte kunna berätta om hur hur jag inte tog emot den vackraste gåva jag någonsin blivit erbjuden. Hur jag förstörde den, Hur jag drev ut henne. Men jag hade en orsak. Jag har en orsak, en sista väg jag hade missat helt. Inte den vägen, haha inte halsen ditt cp. Jag snackar om mitt rudimentära samvete. Det är helt nyutvecklat och det kommer inte bli till mycket besvär för mig (annat än när jag såg skräcken droppa som tjära från dig och jag bara visste att denna känsla kallas dåligt samvete och den drivkraften var rena jävla raketbränslet.
 
Ska nog försöka sova nu. Vill orka gå ut om några timmar utan att riskera att tappa fokus på högerbenvänsterbenettochtvånuskavifanutochgå.
 
"Ah tied off!
fuckin' wings burst out my back
(Like I was cuttin' teeth)
I took off"

#11: Whenever you don’t know the answer to something, just go spend 4-5 hours on google or Wikipedia. Be sure to always expand, opening new windows as well.

Searching for some company
Feel the rhythm dance with me
Them beat boy blues seem out of place
Now they want to party pace party pace
Dance dance on the floor
Dance dance move some more
Dance dance feel the heat
Hit that perfect beat boy, hit that perfect beat beat boy

I've got that feeling them beat boy feelings
I've got them feeling the perfect beat
I've got that feeling that perfect feeling
That perfect feeling all over me
Beat boy beat boy hit that perfect beat boy
Beat boy beat boy hit that perfect beat boy
Beat boy beat boy hit that perfect beat boy
Hit that perfect hit that perfect hit that perfect beat boy
(till denna låt ska en rituell dansuppvisning börja och därefter pågå i 6 timmar till. dansen består mest av "överlägset sjuka moves PATENT PENDING" med extrasnabb x+y-axelrotation och några "yeah yeah yeah" samt "halleluja" vid väl valda tillfällen. det är en fröjd för både kropp och själ. Ibland får man ta en paus innan man svimmmar, svimmar du är ritualen förstörd och brevgudarna blir vredgade.)
 
Tänkte kanske handla lite hallåvinprycklar så jag kan göra smycken av dem imorgon.
(Lyssnar på Ohm Sweet Ohm)
Ska nog köpa både sko och tröja, borde inte shoppa loss sådär.
Försöker i alla fall hålla koll på tiden!
(Ska vi skjuta grejer på varann?)
Och om det är mina ögon eller allt annat som kukat ur lite.
(Smaken jag nyss kände)
Döpte den till Frikadell för det smakade lika illa som frikadeller ser kväljande ut. Tänk er besprutade apelsinskal fyllda med.... kontaminerat guld och frätskadade skogar. Teorin om avdunstningen är härmed bekräftad. Nu jävlar ska någon få på käften! Photoshop CS6 kanske, det var inte samma som trean eller vad jag nu brukade ha.
Fan det ju faktiskt Js fot som rör sig och inte mina ögon. Bra.
Teorin kan behöva bekräftas mer, typ 30min gie it a rest eller något.
Giar mitt bankkonto en paus också.
Hello *U* (<- kodtalande smiley) nu jävlar skaru få dig en omgång!
Alltså (haha) det finns en film på J och mig där vi skulle visa folk transparent rök men den urartade till världens största sammankomst för grinollar. Och ni får aldrig se den! Eller kanske om ni fortfarande är sjyssta om 10år.
Fan vad kalla mina fötter är, senan till höger stortå är fucked up sen en vecka tillbaka och jag leker sovspelet med J. Går ut på att inte väcka den som sover under några som helst omständigheter och det är skitkul! Nu är jag blockad i sängen, av två ben som rör på sig. Mina egna ben är darriga. Jag ska nu lyckas mig ta mig ut och tillbaka till samma plats utan att väcka den sovande eller gå miste om min plats. Fan vad svårt det var, klarade det ofc. Om några timmar skulle jag behöva glajjor. Äh, sminkar dit ett par ehehe. One down five to go. Det är läskigt men bra man ba "go ninjas go ninjas go!" sen tänker du lite på den strålande framtiden och nu är du ett steg närmare att få slutförvaras i urberget. Fucka inte med mig, du vill inte fucka med mig min x+y-axelrotation är jättedeluxesnabb och jag har DDT i väskan. Backar du inte biter jag dig och då blir din hand lika svart som mina lungor. Och när du sover placerar jag ut fällor hemma hos dig och nästa gång vi ses sjunger jag den här för dig och försöker få med mig alla jag känner:
Pax för att få vara lillen med skålen då!
 
(Hahaha fyyy fan vilket magnifikt inlägg <3)

Boneless anglican,

J har sovit hela dagen. Låter honom, han verkade inte må bra förut. Såg att mina smalben börjar bli smala, man börjar se själva benet genom huden på ovansidan.
Fylla på.
Lyssnar på dresden dolls fast kanske ska starta Nicki så att J vaknar, klockan är ju snart 4 och jag vill ju prata lite med honom för jag saknar honom :*

This is funny cuz I took my money and...

 
(Det sepade inlägget)
 
 
 
Drömde den speciella drömmen (haha äntligen vet jag vilken det är) inatt.
Ni vet lucid dreaming osv.
Drömde att det kom zombies men det var så läskigt att jag ändrade det till att sminka folk till zombies(?!?) och sen vaknade jag mycket nöjd. Det är nog så man lär sig att styra drömmar. Innan drömde jag fast jag var vaken. Haha alla ba "jävla cp sluta vara så cp" och jag ba "BA FÖ DU E BRUN."
Nej srsly. It's the most fun I've had in years. Jag gillar att sova igen!
Somnade vid 9-10 igår. På kvällen ja! Så olikt mig :* Men va
 
r nog trött, har sovit rätt lite senaste veckan. Eller ja, sovit men inte så sammanhängande. Några timmar hit och dit. Är hos mamma och pappa och försöker få fix på lägenheten. Fixaren <3 Pappa ska ringa min ex-sambo och se om han är snelare mot honom än mig. Mina föräldrar tror att jag är alkis hahahaha. Var full på en tisdag då mamma ringde. Bara det att hon ringde på vår glögg-i-oktober-kväll där vi firade jul i oktoer. Fast utan julklappar. Klart som fan man är full på julafton om man inte får julklappar, duuuuuh! I feel the spirit dårå. Nej men det är väl kul för dem att tro att jag är alkoholist. Tycker inte så mycket om alkohol att jag vill dricka det varje dag men vi kan låtsas.
Fick mina kläder igår! Två magtröjor och en fet kofta med vattenmelon på och vill ni veta vad det bästa är? Magtröjorna passar! Jag har gått ner mycket men när jag vägde mig igår trodde jag inte det var sant. Har gått ner typ 10kg! :O Är fan smal nu, väger runt 58kg <3 Nästan klarrå. 10kg på att bara inte käka mer än en gång om dagen, även om det var pizza och sånt skräp :3 Ni kan testa om ni vill. Vet inte hur bra det funkar för alla. Men J&J (det finns två av oss nu moahahaha, vi duplicerar oss och snart blir det alienzombieaspieinvasion.) lyckades så varför ska inte ni göra det? GO ON, GET SKINNY. Nu är det bara att stanna på samma vikt också. 10kg på tre veckor haha. Psyko.

 
Just nu sitter jag själv hemma, vaknade av att det blev tråkigt med zombies när man visste att det var sminkade människor, och ingen var hemma så jag åt lite mat från gårdagen och gjorde en present där det står "snabb lunch" på. Fast den blev ful och skev så jag gör nog en ny. Hittade mitt paradimal, övervägde att låta en katt lukta på det. Tänkte att katten kanske kände lukt av luktfritt DDT men kom på bättre tankar som tur var, katten skulle kanske bli sjuk och den skulle kanske inte ens reagera på lukten och då skulle allt vara förgäves och mest sorgligt och synd. Lät katten lukta på presenten istället. Fick ingen reaktion annat än att katten ville bita i tejpen. Sen lät jag katten lukta på bubbligt vatten och då blev den sur och gick. Luktade på allt utom DDTn själv, det var tråkigt. Nu ligger Nemo i min säng, jävla Nemo the memo som inte ville gosa med mig förut :<
Nemo the emo eller Omen eller vad vi nu ska kalla honom.
 
Mina ögon har fastnat i limbo. Fan borde ta det med J istället för bloggen. Han tycker sånt här är skitkul. Känner mig ensam ;__; De är liksom normala nu. Varken swoooosch eller swiiiiiiisch med matchande handrörelser. Har matchande handrörelser till det mesta <3 Åh vad tråkigt det är med handrörelser när ingen kommenterar hur väl de passar till berättelsen! I'm glad I'm not made out of jell
y. Jelly eyes. Ögongelé? Dra inte ett g. SRSLY. Du vill inte bli gjord av gelé på g. Jelé kanske. Hej det där var en raplåt hejdå. Lyssnar på Grandaddy, måste samla tankarna lite haha nu tycker ni jag är cpcpcp ändå. Tappar alla 9 läsare D: När jag var gjord av gelé så kunde jag inte gå ut när det regnade, för regnet skadade min hud av grön jell-o och alla vassa kanter skar in i min kropp av geléhallon. Nu är jag en robot gjord av kall metall och titan. Jag kan röka en cigarett men måste akta mig för kungsvatten för då fräts min guldpläterade bringa bort. En lätt lunch för mig är en form av aluminium, jag häller i tvättmedel och det smakar som surt socker. För mina smaklökar är gjorda av gamla rostiga muttrar och en gång  byggdes jag om från människa till min nuvarande form. Sen byggdes jag om till människa igen och nu har jag typ tre blodådror som man kan se men jag har en jättestor hand.
ASBRA DIKT VA??????????? Nej NU tycker ni jag är cp. Nu gör ni det va?
(När jag typ dog så visste jag att det inte finns ett afterlife.)

 
På fredag eller lördag eller vera nu va så ska jag och J på bio/öla med Madde och hennes dude :D KULKULKUL <3 Ska raida mammas garderob nu, måste hinna prova och snatta massa shitt innan jag drar haha hejdå.
 

123tv.

Miao!
Idag (igår? klockan är ju halv ett) vaknade vi vid 17:23 hahaha D: Vet inte vad som hände riktigt. Vi glömmer av att lägga oss i tid, typiskt aspigt beteende azzå. Sen köpte vi massa kläder online! Jag köpte bland annat en keps med hello kitty på <3 Ni får se näre kommer. Fast jag kan inte ladda in nya bilder i datorn pga min egen lathet så jag drar och köper en liten sladd typ.... snart. Vet inte om jag måste hem till föräldrarna i veckan, hoppas inte för jag mår så bra med J. Jag har inte varit såhär lycklig på länge, vi bara chillar och myser hela dagarna men mer än så behövs inte för att man ska må bra om man trivs med sällskapet. Saknar min xbox lite men orkar inte med mitt x och hans jävla box (höhö ordvits!!!!!1) nej men jag orkar inte träffa honom, han är väldigt snäll nu, ångrar sig, men hur länge höll det i sig förra gången jag gjorde slut? Tre veckor, max. Jag tycker att den typen av beteende är obehagligt, det är som om alla känslor en sådan person har är på låtsas. Hur vet jag vilket som är riktigt och vilket som är spelat med någon som skryter om hur den manipulerade sina ex? Jag höll på att bli lika sjuk själv, jag mådde fan inte bra ens en hel dag de sista månaderna, tre timmar max. Sen kom verkligheten ikapp. Jag funderade på att dö. Några veckor senare räddade jag mitt eget liv n'r jag höll på att dö, för jag hade något att leva för. AMAZING. Nej, jag är fortfarande negativ och mördar folk med ord, jag älskar inte mig själv och jag skulle inte bry mig om jag dog. Oroa er inte för det, jag tyckte bara det var rätt tskigt att typ..... dö. Så jag gjorde det inte. End of story. Jag har massa nya vänner, nya saker, nytt liv, bara en jävla idiot skulle avsluta det innan det ens hunnit börja ;) Fattar ni hur skönt det är att inte bli kallad för äcklig jävla idiot hela dagarna?!? DET ÄR UNDERBART!!!!!!!! Det är minst fem miljarder ggr bättre att bli kallad för snygg och smart! ;*
 
Det roligaste jag vet just nu är att borsta ur tovor och nypa jättehårt i mina egna tuttar för jag har tappat känseln, IHIHIHIHI. Fyyy faen vad cpig jag är. Hejdå.

Åka båt.

Det är mjukt och varmt här, jag gillar att vara mjuk och varm :3
Ska sova lite nu sen blire kanske gbg och letande efter nya och mindre byxor! Typ 2 storlekar mindre :DDDDDD

Green hair.

Sitter och väntar på att en liten filur kan bestämma sig för att vakna snart eller inte. Oh nu vaknade den visst :3 Denna filur ska nämligen köpa litta dricka till mig och annat nödvändigt som man behöver om man är sjuk. Gick miste om 300 lättfixade kr pga den här jävla ebolan jag fått. Ok kanske inte ebola, men något är det. Kan iaf gå och dricka lite utan att må illa. Fick ställa in mitt psykmöte (och inte få betalt!!!1) då jag nog är lite pryd av mig eftersom jag helst inte vill gå runt och kräkas i stan. Mitt i allt äcklande ska mina föräldrar då hämta hem mig ikväll. Så fan heller. Jag tänker sitta här och vara sjuk i Js kläder och jag tänker röka minst 5 cigg i minuten. Nej det tänker jag inte, det skulle bli dyrt. Nu har jag varit singel i typ 2 veckor eller något. Är jag onormal som blir stressad och mår dåligt över att mina föräldrar vill att jag ska ta tag i the aftermath av sambolivet när det gått 2 veckor? Eller skulle ni inte heller orka det? Och är det helt normalt att tröstshoppa för astronomiska summor och skita i allt? Är nog onormal. Men jag och J har det så kul ihop, vi är så lika varandra och kan fan snacka om allt! Det känns som om vi känt varandra i flera år, eller som om vi är samma person.Nu kom han hem igen, med massa mat och sånt. Pusshej, vi hörs <3

Filosofen.

Dagens visdomsord:
"Jag är rätt skillad på att spy så det är ingen fara, men jag kan ligga ytterst just in case"

Bumrush combo.

Har fått en kli-attack :(( Det kliar överallt, orkar inteeeeee.
Men jag har iaf ätit lite mackor med ketchup och träffat en stor hund så dagen har varit rätt fin ändå.

Afghnakiosken? NEJ KINESKIOSKIEN.

Trummar lite på bröstbenet för att döva smärtan. Känner att jag gått ner. Nice. Känner the nice. Det känns bra med att få göra lite som man vill. Vi väntar på mådag. På att nästa vecka. På att det ska bli morgon så man får spela musik eller på att det ska bli trött så vi kan sova. Eller på tvn. Jag är rätt glad. Någon som inte blir arg över mina fällor. Jag är bara lite för pank för mat. Tills imorgon. Damn u Jixi köp inte saker på nätet när du ätit dina sömntabletter. Haha.
 
Fan jag glider liksom ifrån alla andra. förålt mig vänner. Umgås bara med Mr. Thank typ. Haha. Blir väl så när bara en kan lämna huset åt gången.
 
LONDONCALLINGLLIFEISGAYGETONTHEHORSEGETONTHEK.

Drone.

Jag mår bättre idag, men sitter och är lite orolig över flera grejer.
Har handlat mer än vad jag har pengar till på kontot för jag tog ut för mycket, ligger i en ful liten hög på golvet. Alltså allt ligger fult på golvet, ser ut som en flock vilda bums dragit förbi.
Måste ta tag i saker. Tråkiga saker.Som att köpa ut folk ur min lägenhet.
Sitter och är så snäll att jag nästan blir rädd, väljer lugna låtar och leker typ att jag är en asviktig vakt som måste vakta en asvärdefull människa. Vi har lite bristande säkerhet här, måste googla hur man bygger fällor. Om det finns superlim så har jag en rätt rolig ide' (VILL INTE KÖPA UT NÅGON. Vill inte träffa någon. Jag är för orkeslös. Enda orsaken till att jag gjorde slut så sent. Vill typ ha asmycket pengar bara sådär.
Fan måste ut imorgon och hämta ut mediciner. Tycker inte om att se världens snällaste vara sjuk. Båda måste ut. FÄLLOR. MÅNGA FÄLLOR.
Sviker Sofie, förlåt.
Valde likgiltigheten istället för intet.
Sitter på en hackad dator. Vågar inte använda tumblr mer, den varnade för intrång. Nu ser väl de vad jag skrev och hackar allt. Fan....., jag har inte ett sd-kort till min kamera, jag vill fota. Hellre inga bilder alls än mobilkameran.
Fick klartecken för att göra en fälla, precis vilken jag vill. PRECIS vilken jag vill. Min gräns går vid bomber, de skulle bara göra saken värre. Men kastrullfälla och två till blir bra. Alltså fällor vafan.
Värre än att jag busringde.
Tänkte försöka några av mina teorier, t.ex "frosten- den frostiga döden" och "kan jag låta bli att kalla folk för de sjukaste smeknamnen jag har på dem" (t.ex margarin/blemman, twofacedbitch2000. Det svåraste är att inte ens försöka säga någons namn när det enda du kan säga är derp)
Goodnight.

Tha bum som gammal.

Blod och gift

Alltså omg. Idag blev det helt pinigt.
 
Feelin' funny in my mind, Lord
Feelin' funny in my mind, Lord
Feelin' funny in my mind, Lord
I need it, Lord
 
Sen ba dra ner all lolocausting från väggarna men make sure to lämn the altar.
Put the lime in the coconout, och sen "asså jag tycker inte det är så jävla allvarligt att bli petad ashårt i ögat" och alla ba MEH ORKA  :((("

GGGGGGG

 

Magnesium.

Gruppindelningen i lägenheten: 2 käkar pizza och tittar på naturprogram. Jag har en dator och ett gammalt tuggummi. WIN.

There was no need to be afraid.

Den här gången är det så slut det bara kan bli. Jag fixade så att jag helt enkelt inte KAN gå tillbaka och tog med mig två lite moraliskt stöd. Telefonen är död, och det här blev så fritt att det blev fucked. Alltså... NEJ INTE I BLOGGEN OK. Alla är så jääävla sjyssta och förstående och bara hjälper mig med allt. Typ köper mat jag inte vill äta och bara finns. Och borde nog vara lite jävla normal.... Göra något. Äh, kollar mitt ansikte i
 
34wrojwh4545 timmar och  ajja mig över skit och ringa sofie... haha puss.
 
Jag är iaf glad! Orkar inte ta tag i allt med mäklare och piss, men the devil is waiting in the bathroom. Jag som trodde jag visste vad <3 var. Jag ba trollolol.
Fast jag mår lite dåligt över att jag inte kan dra hem till lägenhet :/
Ok nuff said. Ångrar inget, är fan fri att leva och umgås och lägga mig när fan jag vill FUCK YEAH.
Igår vs
Förra veckan. *känner mig poppis!!1*
 
"tonight's the night
Open your door and I'll come inside
Don't be afraid, it will be alright I will change your whole life tonight
And you're so beautiful
Too beautiful for this dead-end world
I'm taking you to a better place
Oh, far away from this stupid race, oh
Come with me
For everAnd ever
Please come with me
For ever
No, don't let me down
Oh, don't make me cry
Lie in my arms
And be mine tonight
Do it"
(nej ingen är ihop, vi ba kramas.)

Because you're mine.

Var så jävla besviken när jag vaknade idag. Hade drömt om att jag var i England och skulle ta ut pengar för att köpa något underligt. Gick runt och letade efter bra affärer och då stod värsta snygga hunken där :DDD (dvs rakad skalle, asasasassmal, dåligt animerade rörelser, magtröja, 24/7-flinet, ögon som självaste DÖDEN, smala ben + smala brallz, kängor, osvosvosv allt som vanliga människor tycker är fult) och jag ba NEJ INTE DU IGEN DU VET ATT JAG INTE FÅR DRÖMMA OM DIG. Han bara flinar som vanligt och jag ba..... MEH OK DÅ, LET'S GO. Så han visade mig alla bra ställen, och man fick inte ens ont någonstans och vi typ låg och rullade runt på gräsmattor och såntdära och hånglade massor och sen skulle jag åka hem för jag fick inte vara i England egentligen men ville itne lämna honom där. Han såg så ensam och liten ut så jag fick ta med honom och hans stora väska med pengar och ta bussen till Sverige. Alltså en såndär lokalbuss som åker runt i innerstäder. Sån buss. Från England (fast det var typ... Kina och England ihop). Sen tog vi min mammas bil och sa att vi aldrig skulle lämna varandra och allt var så fint men jag visste att det var en dröm!!!!!!!11 Sa hela tiden till honom att "åh, om du var äkta så skulle jag leva med dig i England :(((((" och han sa att han önskade att han var äkta </3
(drömmer om den där killen rätt ofta, han är en blandning av alla snygga jag någonsin sett. Och läst. Finns väl ingen som är som alla snygga på samma gång, I'm doomed.)
Sen vaknade jag. Och var arg för att han inte fanns. Nu funkar inget, jag är bara arg. Och trött. Ska ju fan vara PIGG. Är så arg att jag lyssnar på Merzbow. Det är illa, man lyssnar inte på honom i typ 45 minuter. Man ska få ont i huvudet. Det är bara oljud. Jag hör melodin på något sätt, tror min hjärna är trasig. Först hatade jag noizzzzzze, nu älskar jag det. Det går nästan att ta  på känslan, så starkt blir det.
 
Det är inte bara min hjärna som är trasig. Jag är potentiellt ALLMÄNFARLIG. Hahahaha <3 Nu jävlar ska vi ha party! Alla ba "vad dillar du om" jag ba "BLODPUDDING??!" Hahaha sluta jag dör jag dör, äh vänta det gör jag väl också. Ni tycker att jag är en dålig människa, jag själv anser att jag är värre än så. Om jag skulle skriva ner alla hemskheter och lurerier jag gjort skulle det bli ett uppslagsverk i 27 band. Ni vill itne veta. Kronan på verket skulle vara att smitta alla med hemska sjukdomar. AIDS och Ebola är väl det optimala men jag kan nöja mig med tjocktarmscancer. Men tills dess får jag nöja mig med smålur. Som att trycka på alla mumsmums-paket i affären och kanske klippa ditt djurs päls i fula mönster. Sen säger jag att det iten var jag utan det var den fula gubben där borta i hörnet, du ser ju hur sepig han är, värsta svettlukten och han har ju faktiskt en sax i fickan (som jag la dit innan du såg mig göra dumheterna)
Mitt allra första lur (tror jag) gjorde jag när jag var tre år gammal och gick på dagis. Jag gillade att äta papper, speciellt papper man inte fick äta, t.ex böcker och helst böcker jag tyckte om. En dag åt jag upp min ljudbok (ni vet en såndär med band man lyssnade på tillsammans med boken, kallar dem ljudböcker men det är inga ljudböcker det är väl... fan vet jag.), vet ej om det var Bumbibjönarna eller Aladdin, men när jag tuggade som bäst kom jag på att "...men.... mamma och pappa komemr bli arga på mig..... ÄH SKYLELR PÅ SERGIO." När pappa kom lipade jag och sa typ "Paaaaapppaaaa Sergio åt min bok, på den finaste sidan titta pappa *GROTABLOOOD*" sen sa jag att han hade suttit sönder mitt paraply också. Alla trodde på det för den där ungen var lite bråkig och brukade göra sånt. Jag var smart, måste jag säga, för jag blev inte påkommen på någon vecka. Vilket är ett bra lur för en treåring. Tycker jag då.
 
Gick med i djurens rätt igen på bokmässan, köpte en bok om djurplågeri som jag kan bli gråtarg över. DVS så arg att jag gråter och vill utrota mänskligheten. Vilket är bra för det var så jag slutade äta mjölk och ägg :D Nu blev det en wall of text utan mening hahaha. Hejdå :*

Hosthost.

Eeeh.... raderade senaste inlägget för jag minns itne ens att jag skrev det :')
Men jag är lite stolt över att jag faktiskt kunde skriva lite halvförståeligt i det stadiet jag var i då. Hahahaha.
Minns inte hur jag kom hem, vad jag gjorde eller att jag betedde mig väldigt... underligt. Pratade om balkonger och picnic. DEFUK?!?
Såg en till grej som jag lite halvt minns att jag gjorde men nog önskade att jag inte gjorde. Uuuh. Jaja, it's the gift that keeps on giving så att säga. Om man ska tro det värsta om allt :*
 
 
Fick mina Black Milk-grejer idag! Blev glatt överraskad när storlek S passade :D
Men jag är osäker om jag lägger upp bilder på mig ikäldd bandeu-bh och kortkort kjol på facebook i nuläget, är INTE nöjd med min kropp än fast jag tappat 3cm i midjemått och 2cm runt låren på typ 2 veckor :3
Justeja. FICK inte lägga upp dem för min sambo. För jag visade lite hud. Är så arg, var ju rätt nöjd med hur jag såg ut, tyckte itne att mina höfter såg helt gigantiska ut (bara halvt.) och när jag visade bilderna fick jag höra:  NEJ DET GÅR INTE, DU SER UT SOM EN HORA. Man ba TACK, KUL. Känner mig äcklig när folk säger så :( Mer fet och äcklig, inte hora och äcklig. Det är sorgligt att jag ska ta åt mig så. Försöker göra slut nästan varje dag. Men jag får bara ilska och hot tillbaka och jag orkar inte kämpa mer.
Jag skulle ju varit hos Sofie nu, men jag är så svag sen helgen att jag nästan svimmar om jag står upp för länge. Arga sår, blåmärken, sminka över, men jag skulle göra om det om jag kunde.
Du får..... du får.... inte. Ja nej gör det inte gärna för mig jag bryr mig inte längre.
Jag kunde inte gjort det bättre själv. Jag kunde inte gjort det sämre själv. Jag kunde inte varit smartare och jag kunde inte ha varit dummare. Men det där med vad jag ska stå ut med att bli kallad, jag tycker inte det är ok även om man ber om ursäkt efteråt. Jag kallar aldrig folk för horor på allvar. Ok, ibland kanske men fan inte mina vänner. Eller någon jag sagt att jag älskar. Jag tycker faktistk inte att man kallar varandra för sådant, om man nu inte skulle jobba som det och själv kalla sig för det kanske, men inte mig. Jag är fan ingen hora. Jag har nästan blivit helt asexuell av den här skiten jag får ta. Jag HATAR sex, det är ovärt och äckligt. Allt är ovärt och äckligt.
Tänker på att nästa gång tar jag med min lilla plåtlåda och nästa gång tar jag inte med ångesten och nästa gång är jag inte snäll och nästa gång jag träffar de där jag aldrig borde ha litat på ska jag le som en orm så att de blir rädda, så som man kanske blir om man ser en kobra som spottar en i ögonen ungefär.
 
Ringde återbud till psyk. Känns inte som någon vidare meningsfull aktivitet att gå dit när jag ändå inte vill berätta det som verkligen tynger mig. Jag orkar inte bli tyngd. Jag orkar inte att jag är så dålig. Only time will tell.

RSS 2.0