Chinese Kitchen Knife

Alltså, NEJ nu blev det fel igen. (som om det hör till ovanligheterna eller?)

Har något jävla cpfel som gör allt dåligt och veligt och obestämbart. Nu sover jag inte igen. Ingen orsak alls mer än att jag bara inte känner fört men borde verkligen..... Vadfanmåste, kan inte sitta kvar och hoppas på att fyllan ska återvända. Eller min trovärdighet. Fan vad bakvänt allt blev idag. Helt tvärtom. Jag suger ashårt, jag vet.
Åkte och blev full och irriterade genesis. Istället. Resultatet:
 
Den jobbiga människan a.k.a jag.
 
 
GÖNÖSÖS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
Vi hade båda wonky arms, så då blir autografen också wonky.
 
Så skulle jag ju inte gjort men mådde bättre på kvällen och nu är det skit igen och somnar nog aldrig + är mer sjuk. Fyfan för mig.

dö.

Kan inte sova. Kul. Försökt hela natten. Horhjärna.

HEARTATTACK!!!HEARTATTACK!!!

Visste ni att om man sitter i soffan riktigt, riktigt länge somnar hela benen och nacken riskerar att ossifieras?
 
*sen blev det här avbrutet och jag sprang typ över hela stan och massa följdhändelser som fick mig att skada ryggen och bli den drygaste bitchen som finns, lite sammanhängande* (<- fick äen mat av morsan)
 
IDAG köpte jag linserna,1 par gröna, 1 par svart/röda, 1 par svartvita och ett par gulsvarta. Mycket svart nu men det går med allt. Har även sagt "NEJ!" och planerat date med min heztiz. Nu ska jag betala mer räkningar, kanske köpa fransar och något i klädväg. Plus grejer till håret! Och kanske en ny korsett. Har en som passar och det är en waspie, saknar overbust och tightlacing. Nu med viktnedgången borde jag ju kunna få en pyttemidja >:3 Men det kostar. Och jag är nu en helt vanlig människa utan fonder. Så är någon sugen på att köpa ett par korsetter i olika färger, både stål och plastskenor (mest stål) i mestadels gott/oanvänt skick i det mesta från 36tum och ner (har en helt ny champagnefärgad burleska med plastskenor i L, någon??? *NUDGE NUGDE NUDGE*) Köp mina gamla billigt så köper jag en dyr ny åt mig själv. Fotar om någon visar intresse, skulle kännas oärt om jag bah fotade sönder idag och ingen hör av sig.
 
Skitjobbigt att välja fransar, bara dyrt och bökigt. Om jag sen ska ha nytt smink, någon kjol (har typ 3 som inte åker av direkt, trodde aldrig DET skulle bli ett problem O___________O) och så något mer kul så blir det helt tröttsamt. Skit det här med att inte vara miljonär. Nu blev jag trött på det här. Här är en bild som nyss blev klar, vad tycks?
 
 
 
Uh, hejdå. <3

Why?

Ps: jag sover typ jämt nu för tiden. Sjuuuukt störigt. Är dödstrött nu :(((((
 
 

Clouds block the sun.

Fick blodtrycksfall igår och ramlade/svimmade på soffbordet istället för i soffan. Självklart går det finaste som står på bordet sönder, dvs min älskade stora rosa glasskål som är en iittalakopia. I den låg alla fina hårprydnader. Nu ligger allt på golvet och jag är så jävla arg på mig själv som förstörde den. Men min rygg och min hand mår bättre idag, dock glädjer det mig inte då skålen är unfixable och jag inte kan hitta en ny hur mycket jag än googlar. Mår illa och är hungrig på samma gång. Saknar min J. Fan vad jag villshoppa men J har kortet. Lika bra för annarsskullr väl alla pengar ta slut Coch vi ska ju till tyskland nästa månad så..... ja.
 
Orkar ingenting.  Hur ska jag orka Iggy imorgon? Måste orka, älskar ju Iggy och vill se honom med M, saknar M. Hur ska jag ora att träffa mamma och ha jävla pissförnedring på torsdag? Säkert något på fredag och lördag jag inte ska göra så jag får vara ensam. Om ingen gullig vän vill hänga. Hade varit fint <3
 
 
Äh, jag beter mig som en dum barnunge. När man är vuxen ska man kunna vara ensam hemma, man ska borsta håret varje dag, man ska inte hata vatten, man ska kunna låta sin partner träffa vänner utan att man är med, man ska inte lipa för allt och man ska kunna prata i telefon och sånt där. Det kan inte jag så jag är väl runt 6 år gammal.
 
 
 
Idag har jag blåa kläder på mig, om någon undrar dårå. Blå leggings från American Apparel, turkos/blå leopardmönstrad glittrig kjol från H&M barnavdelning och en blå Sonic Youth t-shirt. Det är rätt fint, borde ha det ute någon gåång. När jag väl går ut.
HEJDÅ.

Money burns a hole in my pocket
"I'll give you my word I'll never love again, this is my first and last romance
I gave my lips, my heart and soul to you, my heart will break if you don't take me too
I give you my word you are the only one, all heaven has heard what your love has done
Darling, what's the good of life without love or love without you?
I'll never change I give you my word"
 
Ni vet, såndär gammal musik, det är verkligen så sköntatt lyssna på ibland. Så bra på att skapa stämning! Den har allt. Förutom salt. (what's up med mig och rimmen idag haha?)
(ps: Dean Martin kan aldrig bli fel, det blir alltid party med hans musik. Eller enligt mig då. Ingen annan uppskattar honom känns det som. Inte på fest i alla fall.)
Funderar f.ö på att bleka håret hmma denna gång, med någons hjälp för det är så superdyrt på salongen (kommer nog gå på ~800 + lite till för jag behöver toppa lite) dock blir det alltid perfekt där men jag är så sugen på ny hårfärg att jag nog köper lite nu, det eller några par billiga fransar och nya linser (som sagt....) för nästan alla är trasiga eller så fattas en ;* Vad tycker ni? Orsaka eventuell hårkatasftrof hemma eller punga ut med typ 900 spänn och slippa oroa mig över att det ska bli fult? DDDDD:
 
Nä hejdååå.
 

You ought to see her box!

Lyssnar på musik. Det regnar. Bestämde mig för att stanna hemma idag igen, är trött på alkohol och det kanske händer något i helgen så jag sparar mig. Lyssnar på Eddie Duchin, dricker kaffe och äter makaroner. Väntar. Snart. Vet ni vad wsom ska bli kul? Berlin!!!!1
 
Det blev inget läkarmöte, kunde inte somna igår och tog för många tabletter så jag var oväckbar. Läkarens fel för jag har sån ångest inför honom att jag nästan dör, men jag ska nog få en ny nu tack vare babe <3 Pinsamt bara att ha sovit sönder allt. Ska fan inte hända idag. Ska äta GROVSALT. Skoja ba.
Pinsamt att pappa och J fick ringa och skälla ut dem åt mig för jag bara sov, men jag tror jag somnade vid 6-7.
Pinsamt. Men J är så bäst, han gör verkligen allt för mig. Känner mig otillräcklig och dum som inte ens kan ta mig utanför dörren. Finaste killen som hjälpwr mig med allt, tack.
 
Vill ni se vad jag gjorde igår? Den är rätt nedbantad (skulle haft fler lager och varit i större format) men jag gillar den ändå <3
Kan göra minst fem olika bilder av lagren i den här och det skulle bli hlt olika bilder. Fascinerande :3
 
Är så sugen på attklubba eller bara gå ut i någon större stad och festa, sminka mig roligt och ha nya fina kläder på mig. Och trivas i min kropp samtidigt! Ja, det är det här jag har saknat kanske. Nya linser, nytt smink för nästan allt är trasigt och kanske bara flamsa runt med någon trevlig tjejkompis <3
 
Vill ni se en till giffla jag gjorde igår?
Fin vaaaaaaaaaaaaaaaa???
 
Försökr jobba i större format, börjat smått att försöka mig på att skapa effekter med lager, mest på skoj men jag och en vän diskuterade lite digtal konst till backdrops osv. Vet bara inte riktigt om det ska vara vackert, vidrigt, psykotiskt eller bara psykedeliskt. Eller hur som helst. Jag gör nog ett antal om jag orkar så får det bli lite lärorikt för mig också.
 
 
(de sjöng "we're in love's kindergarten, learning from a to c, and if it's fun just starting think what's it gonna be" och jag tänker direkt på när man sjukter baby-ncromorphs i ett jävla rymddagis i Dead Space 2 HAHAHAHAHAHAHA <3<3<3<3 Hatar bebisar, speciellt explodernde bebisar som rullar med huvudet och har tentakler. Man kan kasta dem på andra fiender dock, DET är kul! Menjag orkar aldrig klara spelet för "Immortal" från ettan kommer (det är en odödlig rövplågare som stressar sönder mig för den är så jävla duuuuuuuuuuum i huvudet och bara vill återskapa sina ben hur många gånger du än hugger av dem ochbarafortsätter springa efter dig och slå dig med sina slemmiga lemmar tills du dör och inte hinner få tag i passerkortetoch springa till den låsta dörren i tid fast du kört det momentet i sammanlagt fyra timmar en gång...) så jag slutade spela när jag nästan var klar och nu kan jag inte spela trean, för jag vill klara tvåan först. Storyn är så rolig.Det är så synd om Isaac som jämt råkar ut för samma skit vart han än går typ. Vill spela bioshock men det går ju eeeeeeeeeeeeeeeeeej så det blir nog Skyrim eller Prototype 2 a.k.a "Angry flying black man" då det mest går ut på att glidflyga runt trasiga skyskrapor och döda snutar och monster och man är är svart kille som ser sjukt irriterad ut. Därav namnet. Att ens händer kan blivapmn är fett coot dock. Men spelandet går på automatik efter ett tag, tyvärr.)
 
Hmm.... Skyrim eller photoshop? Svårt val. Eller köpa kläder :3333333 ÄNNU svårare val nu haha.

I öknen.

Why is she searching through the ashes?

Ingen idé. Ha det såhär då. Tråkigt. Tråkig jävla apati, vill döda alla.
Nej, musiken gör det värre. Saknar Alingsås lite. I värsta fall. Bästa fall. JAG. VILL. INTE. MÅ. SKIT.
Skrivr så hårt att datorn kan gå sönder. Det skiter jag lite i, måste behålla lugnet. NÄR. När?

Nomnom

Btw, när jag känner mig pysslig någon dag ska jag göra en backpatch med Dow Chemicals logga HAHAHA.
Monsanto har en så jävla ful logga och Dow tillverkade ju ändå agent orange. Bara för att alla ska störa sig på mig lite mer :>
 
(ps: frukt och nötmix är asgott, det är dagens, typ, ...mellanmål!)
 
"You should be picking me up, instead you're dragging me down"

(Everybody I know can be found here)

Usch, idag mår jag inte bra. Vaknade med ångest och det har hållt i sig trots lugnande. Lyssnar på musik och så, tänkte väl spela Skyrim eller så. Ska se om jag mår bättre om någon timme men det blir väl marginellt. As usual. Har inte lust att göra något dumt för att lätta på ångesten, J skulle bli ledsen som fan så jag härdar ut :*
Tänker inte förstöra något, förstörde min fot mot ett oljefat med navkapslar i för några dagar sedan. Känns bättre nu man har knappt kunnat gå på två dagar. Tur att jag inte sparkade allt vad jag kunde, hade kunnat krossa foten. Visste inte att det VAR fullt med navkapslar, hade väl inte sparkat annars? Aj.
Cops är på tv, det här avsnittet ger mig mer ångest så jag stängde av ljudet och satte på musik istället. I väntan på whatever, livsgnistan kanske haha. Hatar hur poliser beter sig ibland, när de bara slåss och drygar. Kanske hjälper att döda lite banditer i Skyrim eller spela den kvarkvarande expansionen men jag vill ha BIOSHOCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Why oh why köpte jag det till PS3??
Vill köpa några skivor och en vinylspelare. Vill ha den där dubbel-LPn med Spacemen 3, eller så. Skulle inviga
spelaren med den. Det är lite ångestdämpande med sådär lugn musik. Ni vet säkert.
 
Försöker hitta orsaken till att jag vaknade deppig. Kan ha varit seaste tidens drömmar. Om att morfar och mormor levde. IRL är båda döda, men i drömmen levde mormor men morfar var ett spöke, fast han hade fortfarande cancer och bara jag kunde se honom liggandes på kökssoffan. Grät i drömmen, sen tömde jag min spargris. Och alla kassar med mediciner var där, rätt deprimerande. Inatt drömde jag om att jag var instängd i en enorm herrgård, inredd som på sent 1800-tal, det var ett slags stort bibliotek i största delen av huset. Man kunde köpa uranglas och M.A.C-smink där men om någon försökte stjäla något ur affären kom en enorm isbjörn och jagade en och åt upp en långsamt. Jag glömde av tiden och var kvar efter stängingsdags, såg isbjörnen bland dammiga hyllor och stora dinosaurier som lät långt in i mörkret. Flydde in i mörkret av någon dum jävla anledning. Kom undan dinosaurierna men istället upptäckte jag ett rum fullt med otroligt obehagliga gamla foton på folk. Vissa var lik och andra levde, ed flesta skrek eller såg väldigt onda ut, många kort var suddiga och det var iskallt. Sedan blev alla rum såna men då vaknade jag som tur var. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ för mardrömmar. Hatar nätter då jag drömmer, nästan mer än de jag inte vågar somna på grund av rädslan för drömmar eller ångest inför alla jävla problem med läkare och sånt tjafs.
 
Följde J en bit på vägen ut, orkade inte hänga med någon idag så jag gick till netto och köpte tomatsoppa, ärtor, bröd och nötter.
 
 
Nä nu ska jag nog spela lite, var flera veckor sedan jag rörde en handkontroll!
 
(borde vara glad jämt, det borde alla som förtjänar det vara <3)

Trying too hard.

Sjukt argt lodjur idag. Säger RAHRAHRAH och dricker bläkig öl. HEJRÅ.

Blivit skjuten av en djurvän.

Malmö var både bu och bä. BU för psykoser, att jag mådde dåligt lite då och då, folk som började cpa (HATAR ER) och att Blixa ställde in. Resten var bra. Mycket bra, träffade astrevligt folk och fick massa nya vänner, smidde planer, lagade mat, drack asmycket sprit, klappade katter osvosvosv. Har även ett litet uppdrag som går ut på att sampla kattskrik och andra konstiga ljud jag stöter på så jag ska inhandla någon form av inspelningsmöjäng och göra mitt bästa för att få T'Pring att yla i närheten av mig (framförallt hennes "öppna dörren" vrål, vilket blir klurigt då hon slutar om man kommer för nära henne och börjar göra någon form av gläfsande istället vilket inte låter lika roligt så funkar inte det får jag bada henne och Nemo och spela in deras protestskrik haha.) Kan även hålla Nemo i svansen så han blir arg och skriker, och i värsta fall nypa T'Pring eller hålla henne i famnen tills hon blir sur. Lite halvtaskigt men vad gör man inte för konsten?!?!?1
 
 
Nu måste jag bli rik så jag kan köpa bostadsrätt där <3
 
Igår när vi drog hem (skulle åkt idag men stämningen blev förstörd av lite skit så vi kom igår istället) så fick jag en asful psykos och drack cpmycet vodka och lite annat på tåget hem, sen glömde jag den och trodde att jag glömt den på bussen så jag sprang ut med världens mest utsmetade mascara och gapade på någon busschaufför. Detta minns jag inte själv så jag vet inte vem jag tjafsade med och vill aldrig mer åka buss. HAHA. Kunde varit värre, jag kunde ha marscherat runt naken på motorvägen och sjungit Horst Wessel Lied liksom. Sånt gör man bah inte. Fast om 10 år hade jag väl skrattat och kännt att det hade varit något för mina memoarer. Hoppas det aldrig händer, det räcker med att ha sprungit runt naken med ett badlakan om halsen och sjungit batmanlåten i ett bostadsområde mitt i natten.
 
Måste även bli rik så jag kan köpa hatiska böcker. Hittade en såndäringa bok som man ska fylla i själv md alla sina släktingar så man får reda på sitt ursprung och grejs från 1937. Eftersom farfar och morfar slätforskade så vet jag redan att jag har fräscht ursprung, men ändå, det är en kul grej att ha. Den kostar 1.600 så jag köper den nästa månad om den finns kvar! MÅSTE ha'ren! Den är inte ifylld och ska så förbli men man kan ju rita upp sidorna på papper bredvid och fylla i där istället haha <3 (Hej, jag vet att jag är hemsk. HEMSKT ROLIG THAT IS.)
 
Andra skojsiga planer:
1. Lära mig ryska, tyska (igen, glömt av typ allt för jag tyckte det var roligare att skolka än att gå på lektionerna när jag var 13) och kanske arabiska
2. Lära mig spara pengar
3. Lära mig kemi
4. Lära mig göra fucking musik
5. Börja läsa igen så jag slipper känna mig så jävla okunnig jämt
6. Börja träna karate
7. Lära mig skjuta. Typ allt som går att skjuta med. (Flygplan hade ju varit bäst)
Kommer nog inte göra ens hälften av detta för jag sitter fan bara inne och fular.
Idag tänkte jag fan bli full igen, bara för att. Det är mindre tråkigt så. Lyssnar lite på Dean Martin, önskar jag kunde få ork att redigera bilder och sånt men det händer väl inte idag så det blir supa. Kunde folk bara svara i telefon så skull det bli roligare. Nu ska jag önskedrömma om roligare dagar och hur bra det skulle vara om man slapp ha tråkigt igen.

Effekt.

Längtar lite tills helgen <3 Hade mer cash än vad jag trodde haha, så jag kan ha roligt :D Just nu väljer jag mellan Peter Murphy eller typ två ovanliga skivor (en bildskiva och en asfin box, skulle vilja spara ihop till ett "box set" som kostar runt 3000:- men ofta det kommer hända, fast det är 3 skivor, en tshirt, plansch och massa annan skit i som jag vill ha) men... äh, jag vet inte. Kanske inget. Behöver fan ny dator, ny hårfärg, nytt allt ungefär!

Ful-linjen.

Så jobbigt att leva utan extrapengar varje månad :<
Fick shoppat en grej på ebay till pappa, med hans pengar, så det botade väl shoppingbehovet för ett tag hoppas jag.

Nu innan vi ska bort såhär så är jag astråkig. Kan inte unna mig ett piss. Nästan. Kan knappt sova eller äta eller något av tristessen. Har mest ont i magen och mardrömmar. Drömmer om att polisen har zombies som de skickar ut på stan (i konstiga städer som inte ser ut som vanliga städer, mer som antika städer om det hade funnits höghus under antiken ungefär) och jag måste gömma mig, mest för att jag inte gett dem pengar, försöker hitta någon väns hus men de bor aldrig kvar. Istället bor det typ gamla tanter och sån shitt i husen. Det är väldigt läskigt med alla zombies, vill helst inte drömma alls om det bara ska handla om kravallpoliser med zombies.

Är FAN inte den som kan nöja sig med att ha tråkigt så jag skapar nya tics. T.ex nypa mig med vänster hand i vänster sida av höften. Har fått permanenta märken. Vilket får mig att tänka på blåmärken vilket får mig att tänka på blodådror vilket jag hade i handflatan igår och hade panik över hela dagen.
Se, finns inget att rapportera om. Eller inget jag har lust att dela med hela världen.

Ev. måste jag ställa in tatueringen för andra året i rad igen. Har nästan 9000kr att betala i restskatt (hallå, har inte 9000kr, hur fan ska jag få 9000kr utan att svälta?) och måste ge bort pengar till mina satans föräldrar varje månad. Dö. (egentligen är det här inte en dålig dag, den kan rentav bli bättre snart. haaaaaaaaaaaaaaaaaaah. Röker cigg, äter nötter och planerar ev. middag, inte världens sämsta dag i alla fall.)

ps: ful-linje = mina ben när jag ligger ner

RSS 2.0