Chinese Kitchen Knife

MANEN FLADDRAR I VIDNEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Såg världens finaste hezt på midsommarafton <3 Den är ju BLOND!!!! Måste ha en blond hezt!Nu ska jag tvätta ur min haaarfärg! Häjdå.

Serious shit!!1

"Kan du vara snäll mot din flickvän?"
"....HÅLL KÄFTEN!!! HÅLL KÄFTEN!!! HÅLLKÄFTENHÅLLKÄFTENHÅLLKÄFTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!! FATTAR DU ILLA???!?!??!"

Hahaha, det är visst att vara snäll mot sin flickvän enligt vissa människor.
Brukar fråga ut lämpliga nymämnniskaattälska-kandidater om det skulle:
1. Be mig att hålla käften minst tre gånger om dagen
2. Kalla mig för vidrig och ful
3. Säga att jag ser ut som en transa när jag sminkat mig (alltså MTF-trans vilket jag inte skulle kunna vara EFTERSOM MITT BIOLOGISKA KÖN ÄR KVINNA VAD FAAAAAAAAAAAAEN!!!1)
4. Hata piercingar och tatueringar
5. Beskylla mig för otrohet och bruk av narkotika
6. Beskylla mig för att bara tänka på mig själv
7. Säga att jag itne betyder ett jävla piss för dem

Och till sist
8. SKULLE DU LITA PÅ MIG OCH LÅTA MIG GÅ UT PÅ KROGEN ELLER FESTA ENSAM OCH INTE BEHANDLA MIG SOM OM DU VORE MIN MAMMA?!??!?!

De lämpliga kandidaterna svarar alltid nej på dessa frågor. Borde jag byta ut min nuvarande människa mot en ny? Haha.
Den nuvarande är så jävla sur och nedlåtande. Och tycker att jag är elak. ELAK?!? Jag är fan snällast! Och ändå får jag höra att jag behandlar honom som skit. Ooookej? För dert gör jag ju verkligen när jag ställer in diverse aktiviteter jag ska göra med mina vänner, sånt som får jobbiga konsekvenser. Typ som att folk iten frågar mig om vi ska hitta på saker eftersom jag bara ställer in. SÅNA GREJER GÖR JAG. Och jag är ändå elak. Hahaha, herregud....


Fast jag älskar ju fanskapet ändå, och skulle han lämna mig skulle jag må riktigt dålig riktigt, riktigt länge. Alltså skära upp hela kroppen-dåligt.


JÄVLA DILEMMA.

Sneward.

Varför känner alla alla? Det börjar bli obehagligt lite avstånd mellan mig och fienden nu hahaha. Till sist kommer vi att träffas på någon fest tillsammans och då blir allt jäääävligt jobbigt bara. HAHA.

Har nästan 30.000 kr att shoppa för nu!!! <3 Fast jag tar nog bara med 20.000 till usa, vi får se. Lite av de där pengarna kommer att gå åt till ny iPod, frisörbesök, kattmat och mediciner men 20.000 är liksom avsatt åt resan. Kommer nog at behöva minst 100.000 kr att shoppafan för när jag är i usa!!1


Åh, nu kom min feministiska kulturtidskrift med posten :D SÅ. JÄVLA. INTÄLÄCKTUÄL!!!1
OCH.... VETNIVADVETNIVADVETNIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD??????
Jag ska ner på stan sen och köpa en iPod (kanske) och förhandsboka typ 34785678567 tvspel :DDDDD <3
Speciellt Saints Row 3 Haha, där rök feminismen ;)

Terrible nit <3 HAHAHA

NU: TÄVÄSPÄL!!!

skitgammal bild

Don't forget to share!

Den förlorade kuksugaren återvänder. Det gör ju mig lycklig. Lilla äckel.

Hade världens sämsta midsommar, känner mig lika äcklig som de jag beskriver. Satt på landet.
Förstår inte varför jag inte stannade hemma och lekte med fotogen i trappuppgången istället.
Allt gör mig så deprimerad bara. Behöver fly till det förlovade landet. Tror jag vill slå någon.
Ska vinna. Heh.

Vet du vad du utsrålar? Du utstrålar billighet och desperation. Och det om något får mig att önska att jag inte hade gjort saker med dig bara för att jag kan. Who's got the needle? Le då ditt jävla as, le då så jag kan slå ut tänderna på dig. Ska ge dig något fint om du öppnar käften. SES? /FLINA SNETT OCH JÄVLIGT OCH VÄNTA IN RÄTT TILLFÄLLE

Foxtrot Uniform

Kollade kommentarerna nu och det var någon som tyckte att jag hade "intressant information på min hemsida" fast på engelska. Hihi, tack du engelsksperåkige! Intessant vet jag inte om det är dock, jag är bara mörk och svår eller random utveckligsstörd haha.


Känner för att prova kläder och få ångest HAHA <3 Ska pröva min klänning i storlek 34 tror jag :DDDD Sen kommr jag må asdåligt och bara "buuuhuuu ja e så tjåkk!!!1"
Tycker det är så himla hemtrevligt att må dåligt azzå. Kan må dåligt över att jag fortfarande har, enligt vågen hos mamma i helgen (HAR NOG GÅTT UPP 349845798457 KILO NU SÅ DET STÄMMER INTE LÄNGRE VETTU!!!) har MINST 8 kg kvar att gå ner för att bli sexxiluvbebeh-cpsnygg. Har värsta fläskarmarna och fläskmagen. Så jag bhöver ett mjölstraff! Detta straff handlar itne om mjöl, det handlar om att man måste glo vid sidan om när folk äter onyttiga och goda saker och så mår man bra för att man inte åt det. Typ. Jag är så jävla dålig haha <3

Nu ska jag snora på min sjuka pojkvän som ligger och huttrar i sängen och sen ska jag röka asmånga cigg så jag hostar ännu mer! POUUUZUZUZUUZUZ.Försökte infoga en kukig bild men den ville inte vara med riktigt...

SJUKNESS.

Har blivit förkyld. Rejält fökyld, hostar sönder halsen och snorar järnet. Mördarstafylokocker är vad jag har. Hoppas de är resistenta höhöhöhö
Eller inte, för då kanske jag dör. Ska i alla fall åka till USA med nygjorda tatueringar hahaha, över hela kroppen ugnefär. HUR SKA DETTA GÅÅÅÅ?!?!? Ingen vet! Ska ner till studion snart, så fort jag blivit frisk, och se om de har rätt person för mitt ben... hehe. Ska fixa benet så det blir helt jävla awesome!!!!!!!!!!!!11ettett!!1 Och byta stav till medusan för den är lång som ett as. Åååh, mitt ben ska bli så fint.


Inatt drömde jag om dig igen. Saknar dig. Ville så gärna träffa dig nästa månad, men det går ju inte. Såklart. Såklart går det inte.


Och jag tror jag har förlorat en till. Hahaha, varför försökte jag ens med dig? Patetiska lilla efterblivna svin. Ja, jag varnade dig. Faktiskt. Sista gången jag bryr mig på riktigt. Nu blir det till att ömsa skinn och klistra på sig sitt finaste ansikte, för nu jävlar smäller det. Eller, ja, om något tag då jag orkar visa mig bland folk utan att vilja sprida kaos och tinnitus runt mig.

Har även kommit på mer om dessa malar. Det ska involvera bussar på något sätt! Det var allt. SKA fan skriva en bok hohoho.

Le dator har slut på batteri snart, och jag som ville spela bioshock med walkthrough.... jaja, får vänta någon timme. SEN HOPPAS JAG PÅ FALAFEL TILL MIDDAG OK, GE MIG DET NU TACKHEJDÅ.

Kanel!

Hahahaha, åh vad jag förstör min blogg med knäppa texter alltså <3
Kollade runt lite och jag är ju dum på riktigt!

Bild på någon som är dummare:

Snyggbrud azzå.

Pretty as a picture.

Tål du inte sjuka fantasivärldar så kan du sluta läsa nu. För det kommer bara handla om sånt idag.


Klarade mig. Men jag var tvungen att begrava mig i böcker. Annars hade jag nog dödat medmänniskorna eller brutit nacken av deras skrikande jävla kattfanskap. Varför detta hat mot djuren? Inte mot dem, de är osklyldiga, men mot ägarna. De behandlade mig som luft. Kvinnan med buren bredvid, med katten som bara vann och vann och vann, den skrek lika mycket som den vann, om inte ännu mer, hon var ett jävla självdyrkande white trash-äckel. Fult och snuskigt blonderat hår som var gult och stora fettvalkar överallt. Hon bara slog upp burdörren rätt i huvudet på mig och jag fick nästan hennes katts rövhål upptryckt i näsan. De mittemot svarade knappt ens på tilltal. De var även korkade. Ville se dem brinna. Ville även göra något riktigt vidrigt. Om det inte hade varit hemskt elakt och jag aldrig hade kunnat förlåta mig för det. Hade jag nu varit en galen sadist hade jag vridit huvudet på den vrålande katten ett varv runt, och knäckt ryggraden på den. Sedan hade jag väntat på att ägaren skulle komma tillbaka och skrika i vanmakt med ögonen uppspärrade som en skrämd hare när hon såg sin älskade "jössegubbe" ligga i en pöl med blod, helt förvriden med alla excellenta drag förstörda för all framtid, benen skulle fortarande rycka lite krampaktigt sådär som de gör på döda djur. Och hon skulle vråla något om vem faaaaaaan som gjorde det åt mig och jag skulle låtsas som om hon inte fanns, kanske ringa sambon på mobilen och gulligulla mig lite med honom. Den tanken fick mig att må bra igen, jag föreställde mig denna lilla episod och fnissade till lite då och då. Det var den tanken som gjorde det möjligt för mig att vistas i samma lokal som fanskapet. Hemskt va? HAHAHA. Ge fan i att låtsas som om jag inte finns eller titta nedlåtande på min älskade Nemo. Då dör du och dina fula äckeldjur som skiter hela dagen och du rensar ju inte ens lådan, vill du att jag ska kaskadkräkas rätt på dig eller?!? Fast ni dör i min hjärna, på repeat hela dagen, utan att ni ens vet om det så fatiserar jag ihop sjuka sätt att döda er på. Mot slutet av dagen kunde jag bara tänka på mord till tonerna av Sway med Dean Martin, jag hörde låten spelas i mitt inre. Har verkligen tappat fattningen... eller sovit för lite.

Pappa kom dit på morgonen och berättade för mig om vad indianerna (var det inka? inka var det nog) gjorde med de där spanska eller portugisiska erövrarna som aldrig blev mätta på guld. De ville testa om ledaren nåpögonsin KUNDE få sin guldhunger stillad. Så en av dem samlade ihop 20.000 krigare och invarderade spanjorernas fort. Det var bara 200 spanjorer och de slaktade alla utom deras ledare. Honom band de fast och tvångsmatade med smält guld. Smält metall blir, som alla vet, väldigt varm. De hällde guld i honom, tryckte ner det med en pinne så att de var säkra på att allt kom ner, och de slutade inte förrän magen exploderade. MADE MY DAY HAHAHAHAHA. Skrattade så jag grät, folk bara glodde på mig. Nej jag är inte fullt frisk. Älskar indianernas tortyrmetoder, de var verkligen helt brutala. OCH uppfinningsrika! Han blev ju mätt på guld, så uppenbarligen kunde han få nog. De lämnade honom så, för att statuera ett exempel.
Nemo fick cert men inte mer. Har varit så ledsen när de tycker så illa om honom, att han är så omodern. Min fina Nemo, han får aldrig dö. Jag ska stoppa upp honom i så fall. Eller försvinna i en annan värld. Alltså åh, andra världar! Vill skriva en bok om mitt läskiga parallella universum där alla ser ut som min favoritmal fast med hundben och pisksvansar täckta av slemmiga fjäll. Vatten ska vara eld där och eld ska vara vatten. Helt konstigt ska det vara, det ska finnas varelser med stora iglar på sig. Det finns annat där med, typ..... djur som har konstiga ben med fem leder och inga kroppsöppningar. Kanske ett jättelitet öga som sitter på bröstet. Om de har ett bröst, har inte riktigt tänk så långt. Något som är äckligt ska det vara, allt ska vara äckligt. Kanske något som itne är äckligt, kanske en växt som är som en sten? ÅH JAG ÄLSKAR SÅNT HÄR FAKKAT. If I knew you were coming I'd have baked a cake ska vara ledmotivet om det blir en film. Jag har en svaghet för låtar som blir obehagliga när de spelas vid fel tillfälle.

Oh I don't know where you came from, cus I don't know where you've been
But it really doesn't matter grab a chair and fill you platter and dig dig dig right in!


Ni fattar, det blir obehagligt näör det är sådär glättigt och allt är äckligt runtomkring. Man ber inte mal-människor att sitta ned och käka tårta med en. De äter inte tårta, de äter småbarn och solsken och skulle bara spruta bläck i ögonen på dig för att göra dig blind. Bläck som innehåller tungmetaller. Så du blir sjuk och ögonen trillar ur sina hålor och bara börjar väsa "dä jör ont mammi!!!1"och hosta upp svarta koagulerade blodklumpar blandade med slem! Fatta vidrigheten. Vad drar vi för slutsats av detta? Jag är vrickad, helt enkelt (ÖGONEN LYSER!!!!)Och nu är nästan alla låtar slutlyssnade på spotify. Paint it black och white lines tog slut först. Sen kom firestarter. Nu tar väl all 50-tals musik slut snart den med! Åh, nu måste jag läsa mer i min bok! Den handlar om äckliga saker <3 Läser bara om äckliga saker, det är som om jag måste ha en viss dos av äckel och död när jag mår dåligt. Just denna bok är inte lika äcklig som den förra, den förra hade mer slem i sig. Slem och missfoster <3 Min mal, han heter missfostro för han ser ut som ett missfoster från helvetet; ni kan få en bild på en av samma art med samma färg, varsågoda och hugg in!Vill på festival, vill träffa folk utan hämningar och bara fuckafuckafucka SÖNDER allt. Jag vet vad du gör, du äcklar mig.

Fulkultur.

HAHAHHAA lyssnar på låtar som heter saker med "nigga" på spotify och T'pring jagar muspekaren.
Måste ha fler katter. Måste lyssna på ännu mer låtar som handlar om "niggas"
Ok, har nu förlorat förståndet helt <3

Med fingrarna i munnen.

Fortfarande dum. Vill äta något giftigt och brinna upp från insidan och ut. Som i den där äckliga boken jag läste en gång. Ska läsa om den. Gick skit idag ändå. Fick misshandla min hjärna lite för att orka verka normal. Det och fem lager smink. Träffade en jobbig bekantskap. Eller, ja, jag bjöd in henne. Ångrar att jag inte drog hem till henne. Kunde ha suttit där och mått bra nu. Som förr. Kan ta all skit, så länge det är värt mödan. Alternativ verklighet.

Jag tror inte att jag mår så bra, faktiskt. Nu saknar jag en människa, inte objektet. Utan dig. Skulle döda för dig. Skulle kunna döda dig, tror jag. Hatar att jag träffade dig, du får mig att tveka. Kanske valde fel. Kanske inte ska komma hem igen? Finns ett ställe där jag alltid är välkommen. Inte hos dig, visserligen, men i templet där man tillber gud i sin renaste form. Ok, det var väl en överdrift. Men det var som på film. Det var så mycket, det bara.... drällde omkring! Det låg överallt, det doftade ljuvligt som dyr parfym. Skulle lätt köpa den parfymen om den fanns! Haha, alla skulle tycka jag luktade fanskap och jag bara "meeen, det luktar helt underbart, som insekters spyor fast mer förfinade åååh känn hur hela kroppen ruttnar och hugg av dig benen samtidigt som du hånflinar åt alla som vill neutralisera ditt jävla tillstånd!!1" Och det var SÅ. JÄVLA. SVÅRT. att inte klubba ner dig med din fula jävla yxa som du visade mig och ta templet ifrån dig. Hade lätt kunnat döda dig, det skulle många tacka mig för. Och jag skulle ju få henne för mig själv, ögonen bara lyser. Hahahaha så jävla fuckat, tjejen <3 Döda för att döda dig själv. Staten förstörde mig. Så matar de mig med sin jävla lazerlazar-shitt och jag kände att "for once in my life I feel completeMina ögon kommer aldrig att sluta lysa. Just nu håller nog det vänstra på att bli infekterat men vem fan bryr sig? De lyser. De lyser som brännheta solar och mitt blod är så tunnflytande att jag aldrig slutar blöda om jag råkar skära mig på något. Kanske inte idag. Tror att jag ser ut som Dresde efter alla bombningar på insidan. Förstörd men ändå övernaturligt vacker. Farlig, för taken kan rasa in när du går under dem. En gång hörde jag ett underligt ljud. Det lät som en arg bisvärm. Kunde inte sova, för de surrade så högt att jag fick ont i öronen. De var inuti skallen. Självklart tål jag allt, tro inget annat, mata mig med... säg kungsvatten? och jag kommer likt förbannat att må skitbra efteråt. Tro inget annat.


Men du smakar lika gott som henne. Lika förgörande. Men du håller inte i längden och jag kan nog bara roa mig med dig ett litet tag. Hon är evig, evigheten själv.

Pratade med min så kallade trolovade. Vi är inte trolovade. Känner mig nästan skyldig när jag pratar med honom. Mitt vänstra öga gör så jävla ont. Tror det är infekterat. SKITHORA. Måste ju visa mig ute bland folk imorgon igen. Måste sminka mig. Får sterilisera sminket sen. Förr i tiden använde man kungsvatten för att bota gammal syfilys, det sa wikipedia. Vad bisvärmen säger vet bara jag. Vad hon viskar i mitt öra handlar mest om hur jag ska förgöra mig själv på bästa sätt. Hur kan ni inte älska det? Jag vill visa er. Vill visa er var helvetet på jorden ligger.


Måste nog äta lite nu. Kanske Tzay och lite wokgrönsaker. Vill folk ens veta sånt här? Varför är NINs senaste skivopr så dåliga? Säkert pga. brist på gudomligheter. Fittskivor.

Ses, imorgon ska Nemo börja ta sina certifikat så att han kan bli inernationell premier (som champion fast för kastrater) för idag blev han premier. Kände mig lite stolt. Fina djuret, som kommer och stångar mig och märker när jag mår piss. Han springer inte heller när han märker att jag är smutsig och förstörd. Fina djuret.

Closing in on death.

Hur många dagar har det gått? En vecka? Minst fem. Har sspolat mig genom veckan, allt är en suddig dimma av upprepningar och sjuklig fascination för.... allt, nästan. Det var egentligen inte mening, jag bara glömde av mig. Lite på vilje. Vill inte vakna upp i likgiltigheten, vill inte leva utan att fuska. Det är faktiskt inte roligt annars. Det är den saknade tårtbiten, den lilla repan på en blankslipad yta, den svaga länken, den döda pixeln. Och så vidare. Hur klarar ni er? Hur orkar ni med den grådaskiga verkligheten, all imperfektion, alla förslappade intellekt, alla jävla lögner? Allt? Jag minns inte hur det var innan, all tid spenderad i ren perfektion har raderat minnet av den smutsiga skärseld ni kallar livet. All tid som spenderas i "livet" är bara en utdragen plåga, ingenting är riktigt kul, ingeting betyder något egentligen. Bara en sak är viktig: att uppnå ett inre lugn. Den där lilla rysningen som kryper uppåt ryggraden. Hjärtat vill slå sig fri från sitt fängelse. Läpparna dras då och då uppåt i ett ofrivilligt flin. Är uppenbart trasig, en viktig komponent fattas i ett högst invecklat system.

I hear them call
I cannot stay
The voice invitng me away


Idag kom jag på mig själv med att vara tvungen att försöka minnas mina vänners namn. När jag vaknade trodde jag att jag skulle dö. För några år sedan krympte världen. Jag skäms lite, det är helt oförlåtligt att inte minnas vad ens vänner heter, vilken dag det är eller hur känslor känns. Eller vad man egentligen skulle ha gjort om inte annat sattes framför allt. Men det värsta är att jag tänkte att jag ville ha henne hos mig jämt. Inget annat är längre viktigt. Jag önskar faktiskt detta åt alla självgoda jävla svin som någonsin skadat mig. Som ett sår som aldrig läker.

Just nu är jag svag, bräcklig, kroppen vill inte riktigt lyda mig. Svimmar nästan när jag reser mig, ögonen vill inte riktigt ställa in skärpan korrekt, händerna vill inte sluta darra. Vet inte hur jag ska klara morgondagen, ska på kattutställning. Hur ska jag kunna sova ordentligt när jag vet att allt kommer gå åt helvete ändå? Vill ställa in, åka hem, gömma mig. Har inte saknat denna känsla. Den totala likgiltigheten. Allt är så jävla futtigt och meningslöst ändå. Saknar en person, hon betyder fortfarande mycket och vi ses snart. Vi hör ihop. Lyssnar på vårt gamla favoritband, alla gamla skivor på repeat. Alla låtar handlar om mig. Oss, men kanske mest mig.

I stay inside my bed
I have lived so many lives all in my head
don't tell me that you care
there really isn't anything, is there?
you would know, wouldn't you?
you extend your hand to those who suffer
to those who know what it really feels like
to those who've had a taste
like that means something
and oh so sick I am
and maybe I don't have a choice
and maybe that is all I have
and maybe this is a cry for help

I do not want this
I do not want this
I do not want this
I do not want this
don't you tell me how I feel
don't you tell me how I feel
don't you tell me how I feel
you don't know just how I feel

I want to know everything

I want to be everywhere
I want to fuck everyone in the world
I want to do something that matters


Saknar dig, vi ska lyssna på alla låtar, på repeat precis som förr.


Måste vila nu. Röka en cigg, varva ner och förbereda mig inför morgondagen. Försöka sova och tvinga fram lite trivselkänslor. Lite betydelse.


Nu har jag blottat mig ordentligt, varsågoda och ta en titt på mitt fula inre!

Haaret!

VILL HA LÅNGT HÅR, TACK.


Att drömma om nysnö.

Allt är så äckligt. Hatar alla. Speciellt dumma jävla människor. Speciellt folk som beter sig som små fjortisar fast de är vuxna och är på snudd intill efterblivna (JA JAG GLOR PÅ DIG, JA.)


Väx upp för fan. Ska alltid vara negativt inställd till nya samt gamla bekantskaper hädanefter.


SAKNAR 2006. Kan någon ge mig snuskiga lägenheter, glömska och frätskador på diverse organ tack?


Det är lite sjukt vad min kropp tål förresten. Åt två kartor stilnoct och 30 mg stesolid igårkväll HAHAHA <3
Psyko.

Reptile.

Nu går jorden under, kanske. En fin en blivit ful och vidrig. Inkletad i insekters sekret. Vandöd och hennes ben är olika långa så hon kan inte gå ordentligt. Jag gråter ej för dig. I natt drömde jag om hur olika männskor skulle straffas beroende på hur gravt misstaget var. Alla stod på en lång rad framför olika hål där man skulle slänga i dem. Jag hade stora dörrvakter vid sidan om mig som hjälpte mig slänga i dem. Hon var först "ditt straff ska bli att jag aldrig mer ska rädda dig, jag ska aldrig mer göra något som gynnar dig utan att det i hemlighet också gynnar mig och folk ska ta dig för vad du egentligen är" sa jag, spottade henne i ansiktet och knuffade henne mot kanten. Det var människor som slngrade sig som ormar i gropen. De är av samma sort. Äckliga, vidriga små människor som jag hatar. En annan skulle få straffet att bli ful. Katter bet näsan av henne. Sedan minns jag inte så mycket mer, vissa fick bada i syra utan att någonsin upplösas helt och vissa fick jag mörda på egen hand. Alla finns i verkligheten. Och i drömmen kunde jag välja att inte straffa dem. Men det gjorde jag inte. Vill härmed vara president och diktator och införa cp-straffskala.


Fascistdiktatur ska det vara. Alla vet att fascisterna är de enda sanna anarkisterna HAHA.


Nej nu ska jag återgå till mina tv-spel och jobba på min nya kampanj "Drugs not hugs!"


Men lite ledsen är jag faktiskt över att märka att du är lika vidrig som alla andra och jag redan hade folk som tåls att litas på. Och så har jag tappat min rosa ögonskugga i golvet så den är bortom räddning. RÖVHÅL vad jag hatar när saker går sönder!!!I think I left myself in the trunk.

866 dagar? Vi kan självdö nu. Inte undra på att jag vittrar bort.


Det är för att jag tycker om dig.

Du tycker inte om mig. Inte på riktigt och inte på samma sätt.
Syntax error i skallen. Snap;to. Mouse;hide. Snapdragon, mountainside, horsehide. Ibland skriver rätstavingsprogrammet sin egen poesi. Tacka och ta emot.

Tror det blir tv ändå idag.


Fina flickan blev fula flickan blev fina flickan blev låt det aldrig ta slut.

Du vet väl att jag inte behöver dig egentligen?

Jag gillar krig. Och jag tänker fan starta ett.


Har inte orkar färga eller tvätta håret. Skiter i det. Har det bara uppsatt. Ska träffa pappa idag. Orkar väl inte egentligen, men har ju lovat. Och jag får säkert saker. Kanske mat. Kanske kläder. Kanske sprit. Ingen vet.

Alla andra är på festival, jag fick superdissen i måndags och ja. Jag vet inte. Ska lära mig att besvärja demoner så jag kan bli besatt och spy blod på oppostitionen. Dvs alla JÄVLA RÖVHÅL TILL PUCKOBRUDAR SOM BORDE BLI SLÄNGDA I ASFALTSSJÖAR OCH BADA I NAPALM HUMAN FIREWORKS TJOHO SKA FAN STICKA UT ERA SMÅ FULA GRISÖGON OCH ANVÄNDA DEM SOM FÖRRÄTTER PÅ NÄSTA HAPPENING.
Så, där fick ni allt. Kukhoror. Det känns lite bättre nu. Ja, jag kanske till och med orkar spela lite tvspel. Har bara kollat på film, köpt mer film och kollat sen i tisdags. SKITLIV hahaha. Eller ja, träffade ingen jag kände (nästan) sen hämnaades jag (i måndags alltså) på krogen genom att prata så djävulskt mycket att alla drog HAHA. Skönt tyckte jag för då fick jag supa ensam med tråkiga män typ. Och min sambo. Och min absint. Som jag klurade med mg in. Och jag dissade alla BD-fans och sjöng Johnny Rebel-låtar med en 16åring. Så jävla fint vare va. Äntligen någon som delar samma unkna musiksmak.

Just det ja, lider av fetma så jag får itne käka mer nu, hinner lätt inte gå ner 10 kg på en månad. Pissröv. Blir nog något kryddigt till middag och inget till frukost. RUTTNA

Har börjat med nya pillz och det enda som händer är att jag sover som ett as. Inget mer. Mår inte bättre. Allt luktar smutsigt.

Idag är jag allt intressant!!!

Har inte tid att blogg idag!


För jag ska rita sånahäringa hondar åt en tjej:

Och det är fan skitsvårt. Blir bara fel hela tiden, försökt i en timme igår typ! Ska försöka i minst en timme till idag. Har alsrig ritat andra hundrjur än vargar, rävar och möjligtvis vinthundar eller någon slags monsterhund, så därför är det lite svårt med terriers, haha.


Sen ska jag sy fast mitt tygmärke på jackan och sen spela så..... HEJDÅ.

Like a ghost, like a ghost.

Igår, på natten, fnan jag mig själv gråtandes och längtandes efter "ÅÅÅH ______________ KOM OCH RÄDDA MIG FRÅN DETTA HELUVETTUUEEEEH!!!11" Haha. Inte ok. Gick därför utanför huset idag, för att få lite distans liksom. Upptäckte att min puderfoundation var slut på makeupstore så jag får ignen ny, iten ens på festen på måndag :( Och så köpte jag ett inte-ok tygmärke som föreställer sydstatsflaggan och har en liten "the south will rise again" text på sig. Rebelliskt! Köpte ven en pokémon-maga och tusen kilp alkohol och smink typ. Ville köpa fudge och typ... glass och sånt men det var nog itne vegansk fudge och glass så jag sket i det. Fast nör ag skulle köpa rostade mandlar så var de så dyra så jag köpte inte dem heller. Fick nöja mig med en cola. Säkert djur i den! Just det ja, jag köpte två serietidningar om Doktor Solar också, en atomsuerhjälte som säkert är radioaktiv. ÖPNNAS ELELR ITNE ÖPPNAS LIXXLIXXLIXX`? Kanske itne öpnna plasten, de är gamla och luktar mögel och kostade 100 spänn styck tiiieeppph.

Fast nu ere ju så att på måndag då så kommer nog inte *name withheld for legal reasons* och då mste jag ju väänta med att träffa den personen på aslänge och så blir allt sådär jobbigt igen. Får göra som man gjorde när man var liten och smög ut utan föräldrarnas tillstånd haha. Fast det är lite mer komplicerat nu.


Jajaja, nu väntar jag på att gubbfan ska komma hem efter att ha promenerat med en hund. Då ska vi laga mat och kanske kolla på film och sen vill jag öva att gå i högklackat på natten om vi hinner! Hahaha späckat schema <3 Och så tjattar jag med en snyggbrud just nu. Shoop, vi ska ses på måndag och det ska bli FABU-LÖZT!

VILL KUNNA GÅ I KLAKCSKORNA, VILL KUNNA DISSA CPN, VILL KUNNA MANIPULERA MASKINERIET SÅ ATT JAG FÅR 1000000000000 KR I MÅNADEN FÖR ATT BLOGGA OM FULA SAKER. OKHEJDÅ.

Bjussar på gammal bild!

Fittfat.

Varit och trollat i trollhätten för några dagar sedan. Ehhhhehehehehehehe ;) Åt bland annat indisk mat och letade efter cpn.


Förvrigt så HATRHATARHATAR jag Lilla Lovis. Så jävla kass. Int ens riktig könsrock ju. Pissfitta på det. Hon och Nikki Sixx och Lady gaga kan ju pissa i kors eller något, fan vet jag. Dö,

Och så har min katt fått mask igen! Så jävla vidrigt. Vill bara sanera hela lägenheten just nu. Mår fan piss. Kanakse borde pissa i kors med alla fula kändisar som jag hatar?

OCH SÅ HATAR JAG ÄCKLIGT FOLK. Blä. Alla bara ska tvinga ut mig på promenader jämt och prata med FULEFANPUCKOBAJSBRUDAR och äckliga män och jag hatar det. Läser böcker och glor på film istället. Och s vll jag upppleva det uppfriska de bruset som får dig att känna dig levande. Öronbedövande.


Och så är jag sur för att min ärkefiende visst är lycklig. HON SKA FAAAAN DÖ. Jävla as. Hatar henne. Det enda som ska bli kul nu är att träffa Mathilda och USA och supa. Och knulla. Dö. Vill inte träffa äckliga hor-brudar som bara knullar hejvilt. Vill träffa snälla människor. Om ens det. Fått erbjudanden att åka och hälsa på lite här och var. Kanske gör det, kanske stannar. Kanske. Ska vidta drastiska åtgärder nu, SES.


Varför vill ingen snäll vara ihop med mig? Varför vill ingen vara romantisk? Varför vill alla mig så ont? Jag förstår inte. Ska dansa med mig själv och bränna alla jävla synapser i hela skallen. Hahahahahahahaha fetfan.

RSS 2.0