Chinese Kitchen Knife

Solid PVC.

Lyssnar på 1200 micrograms för tillfället. Ska bli profet.
På nätterna blir jag profet ibland. Zombie kanske, gör saker jag inte minns. Haha, i natt hade jag slängt bomullsbollar på golvet och rotat ur saker ur köksskåpet. Fördumma sig <3

Reindeer.Reindeer.Reindeer.

Tror jag drömde om henne inatt. För när jag såg hennes bild förut mindes jag något hemskt. Ungefär som i att jag blev påkommen, ungefär som att jag blev bortvald. Som vanligt när jag drömmer så blir allt skit haha.


Alltså, ÅH, jag höll på att skriva något förhastat till någon som ville bli vän på däjjjjjwjuuuuus men så såg jag att det var någon som jag snackat med <3 Jag vill verklgien vara bitchig idag! Drömde om bläckfiskar i hjärnan inatt. Tumörer, bläckfiskar. Det är samma sak. Nästan. Har ont i magen igen. Tror det beror på min diet. Det eller mask. Min diet kallas för "skaffa sig magsår, tarmvred och magkatarr genom intag av föda på oregelbundna tider eller inte alls samt förtära allergener." Ni ser ju, jag har problllllllllllllem :DDDDDD Tro fan att jag har ont i magen om jag misshandlar den sådär, misshandlar allt. Ha-ha. Hellre katarr än mask dock, vill INTE spy som Kali. Hon spydde ju pp en 10cm lång mask. Dog nästan av skräck och har sen dess drömt mardrömmar om maskar som krälar i käftenn och fastnar mellan tänderna. Fräscht, ni vet. Eller så beror det på tumörer! Tumörer kan ju orsaka psykosomatisk smärta och mardrömmar. Det ska då alltid vara fel på mig. Ska nog ta blodprov snart, är rädd för att blodet ska vara fullt med svarta prickar. Det betyder cancer, kanske. Röker kanske för mycket, men slutar man får man cancer. Börjar man får man cancer fortsätter man får man cancer svart diluteras till blått som diluteras till lila men vad är lilas dilutionsfärg? Röd blir ju cremé, men blir cremé då vitt? Blir lila vitt? Borde fråga någon. Pratade med en uppfödare igår, hans katter var otrolgit fina, perfekta seal points. Deras små huvuden formade perfekta trianglar och deras röster var så kraftiga. Alla var redan tingade. Men jag kanske får en till sommaren. Vill så gärna ha en. En siames. En äkta, en som vinner, en som alla avundas mig för. För att den är så fin och trevlig och gosar så mycket. En som jag kan pussa, som är snäll och jamar mycket.

Vad ser jag med de där kolsvarta ögonen? Vad gör jag när jag inte kan sova, hur känns det att vara jag hur känns det när din hjärna bestämmer sig för att byta ut sina organska delar mot syntetiska motsvarigheter? Vad jag ser? Jag ser gud. Vad jag gör? Jag drömmer. Hur det känns? Hemskt och skönt på samma gång. Hemsk eftersom du ser in i framtiden och skönt för att du inte bryr dig. Om man ien bryr sig kan inget skada en. Inget förutom kärlek. Kärlek, haha. Gör allting så avigt som möjligt, jag sover på dagen och sjunger på natten. Badar aldrig men tvättar hädnerna tjugo gånger om dagen. Slickar på någi  annans tunga men vägrar att dela dricksglas. Om du gör allt så avigt som möjligt botar du fattigdom. Jag gllar att försöka tappa fattnigen, fattning och verklighetsuppfattning. Lever i dåtiden och framtiden. Mest vet jag itne hur många dagar som gått sen sist. Mest vet jag ingenting men ändå allt. Mest av allt får ingen tycka synd om mig för allt är självförvållat och jag är kvinnan i röd klänning och smutsigt hår med ett galet ansikte om tio år. Kanske bara fem, tror att det var tio år jag siade om när jag var femton. Haha, siar min egen framtid som en jagetintevad. Vill ju bli det jag blir och vara det är är och inte bry sig om någonting annat än nästanästanästahardetredangåttenmånad? Jag måste be om ursäkt om jag glömmer av er. Jag glömmer inte av er, faktiskt är det så att jag inte hinner och därför glömmer. Vill ju inte sluta prata med mna vänner, vill faktiskt ha någon att umgås med när jag inte är uppfylld av gudomligt ljus haha. Gudomlig laser! Laser! I'M GONNA FUCK YOUR GILRFRIEND.

Ps: Ska tatuera in "Stieg heil" i pannan. HAHAHAHA

Tatuera in Stieg Heil och starta ett band som heter "Vit Pension" och ala låtar innehåller endast tre ackord och jag ska sjungas skitfalsk! Bra va?!??!?!

Strangers die everyday.

Är så sugen på förändring.
(förnedring)
Får vänta med det mesta tills jag varit i USA än, annars mitt visum kanske slutar gälla.
Vill att kompisen som vet om finenden ska komma tillbaka igen, haha det är så kul att lyssna på saker jag inte redan visste! Sen vill jag ha horn, spetsiga öron, bortopererad navel och delad tunga också, haha. Har velat se ut så i flera år nu, men jag klaarar nog av att vänta lite till. Jag tycker faktiskt om att vara konstig, gillar inte människor och människor gillar oftat inte mig i längre stunder.

Vert ni, imorgon kanske jag ska ut i skogen. JAG i SKOGEN. Jag hatar skogen! Men jag vill ha lite motion så jag blir smalare haha. Är livrädd för insekter (alla fobier har urartat det senaste året, dör nästan när jag ser en harkrank typ.) så jag ska ha med mig en jävla massa ddt. Eller nej, men nästan. Ska väl gå med heltäckande kläder och rånarluva. Ungefär.

Funderar också på att börja träna igen, bara jag inte blir biff som jag så jävla lätt blir. Annars kan jag ju först köra på min fula diet så jag blir smal, SEN träna och sen böra en bröstförstoring så jag iten ser så manlig ut. HAHA <3 Alltså jag gillar fortfarande tuttar och mina har blivit skitsmå! De blir ju ännu mindre när jag går ner till vad jag vägde innan jag träffade min bebeh. Har bara c-kupa nu, hade fan e förut!!!1 *grota bloooooooooooooooood*

Näe, nu ska jag äta ravioli och sen laga vegansk ostkaka innan jag åker hem. PUZZZZ.

Don't let them know how far you go or that you use your lovers
Oh look you're like a VCR, stick something in to know just who you are.

Jag vet vad du vill ha <3

Btw: VARFÖR puckobroads, VARFÖR?!?!? Vill ju stalka er haha, sluta försvinna och sånt! DAMPDAMPDAMP. Älskar när folk som känner dem kommer och snackar med mig och bara "alltså tro fan att hon är dum med en så ful och trashig familj" HAHA jag blev helt "RIGHT ON!!!!1" Jag vet allt! Jag vet vad de vill ha, jag är bäst på att ha inget liv och därför kunna allt om folk på ett mycket obehagligt och intimt sätt. Vet inte hur jag gör det riktigt, det är min hemliga superkraft haha <3

Lyssnar på Ladytron och känner mig bäst, ska försöka att inte vara rädd för spöken inatt. Vet ni, igår var jag rädd för VAMPYRER! Jag älskar ju vampyrer haha :(((( Vill bli en på ett tufft sätt, inte på det där "ja drikker rövin å låssas att de e bloooood å ja e tjåkk å har vitt puder asså tyfft!!!1" utan på rly genom att bli biten. Jag VET att det låter helt brutalt fult, men jag skiter i't <3 Spöken däremot.... Har ju någon som gillar att skrämma mig med sådant så nu är jag rädd och forever alooooooone i min säng hos föräldrarna utan någon att kunna göma mig i (dvs knotiga revben att borra in näsan i och en liten mage att pussa på när allt känns farligt) och jag drömmer om spöken hela nätterna! I förrgår trodde jag att ett spöke rev mig under fötterna, det kändes i drömmen så jag vaknade och skrek! </3
Saknar min bebis jättemycket, kommer hem imorgon och då ska vi kolla på japanska sexrallyn och Hans Scheikes filmer hahaha. Bejbiz laddade ner dem åt mig "för jag gillar ju sånt" HAHA. Gillar inte sånt på allvar, tro inte att jag är snuskig nu! Är fan helt normal i huvudet jämfört med vissa andra (HRM....) hahahahahah, dissen!

Så sjukt taskig jag är idag då :*

Ja, jag hatar nästan alla tackar som inte frågar GODNATT.
(edit: alla förutom få utvalda fina människor och de jag inte känner!!!1)


PS: LÄNGTAR efter att få träffa min interstellära utomjordingsutvalda! ;) Ska bygga teleportöramajingen snart så vi kan åka till hemdimensionen!

Until you can see right through....

Heh. Hej. Har ont i magen igen, fast nu beror det på att jag åt saker jag inte tål.

Alltså, folket på internet är helt absurda idag. Vet inte hur många gånger jag skrattat så jag nästan pissat på mig! Hahaha, de bjuder MIG på fester men inte deras riktiga vänner, de beter sig så dumt att man tror att ngon har pillat dem lite i  ögat med en orbitoklast (google is your friend) och de är bara allmänt fula! Men.... NEJ JAG KOMMER ITNE PÅ ERA FESTER BARA FÖR ATT NI SKA KUNNA VISA UPP ATT JAG ÄR DÄR ;) Vet att jag är bäst. Haha, nej men jag kommer itne för jag ska ställa ut pizzzemizz och sen träffa frugan och då vill jag inte socialisera med andra. Missade ju en krogrunda imorgon pga. Alingsås också, men jag behövde göra obligatoriska visiter hos folk här som itne gick att skjuta upp längre. Man missar inte någons 70-årsdag för några öl, det är inte ok.

Folk är så knäppa, varför är jag så jävla viktig? Haha, gör ju ingenting speciellt... Eller jo det gör jag väl men berättar fan inte om det för andra än nära vänner. De som fattar fattar väl ändå. Vad folk INTE fattar är att jag hatar facebook-chatten!!!!1 ANVÄND DEN INTE PÅ MIG OM DU INTE VILL BLI DISSAD PÅ ETT TASKIGT SÄTT. Ja, det finns snälla sätt!!!1 Borde låtsas att jag är nazist så folk skiter i mig :DDDDDD Statusuppdatera med "HAJL HITTLÄR FY FAN VAD JAG HATAR BÖGAR Å JUDDAR ASSÅ, HÅPAS NI DUUÖÖÖÖR ALIHÅPA!" så folk bara.... o-vännar mig!

Nej, jag ska låtsas att jag är skitintressant och asasaskänd för att jag är så jjjjjeeeeefffllla uniiik och gör värsta cp-tavlorna och skriver fula böcker och lyssnar på musik typ jämt när man ser mig på stan och röker asasasasmycket och aldrig äter bara dricker spritt och kaffe och tar dråååågz varje dag!!!!!1 Fyfan vad hårt alltså det ska jag göra, börjar nu! Ska bisa mig offentligt dygnet runt och göra slut med min kille så alla skriver uppmuntrande saker om hur stark och kvinnlig och frigjord jag är. Sen ska jag knulla asmycket med folk och jämt gå på fest så det blir mycket skvaller. Sen blir jag typ känd. Märk väl, TYP känd, alltså känd för att bara göra massa skit som itne betyder något.

Brorsan frågade nyss vad jag gjorde när jag tentade av engelskan. Det värsta är att jag iten minns! HAHA, tragiskt <3 Minns faktiskt ingenting av ettan och tvåan i gymnasiet, så... ja, pusspuss! Minns visserligen fysiken som jag lyckades mygla mig ur, sovandet på toaletterna och allt jävla extralevande hela tiden. Toiletsleeping är en sport, visste ni det? Skitsvårt är det, man får inte bli upptäckt eller lägga sig i kiss t.ex, då är hela dagen förstörd... eller ja, tills man komemr hem och lever rövare halva (HELA) natten och dampar (målar tavlor, spelar ds) istället för att plugga (skriva saker som lärare gillar i kollegieblock...och SEN spela ds) och får sova på toan nästa dag också. Fy fan vad jag hatade att inte ha tid med mina intressen på dagen haha.

Minns även all musik. Minns Blur (självklart bara de ledsna låtarna!), minns Big Black och att säga "Here's to Rex, Racer X!" innan man **** en **** och nästan spyr haha <3 Minns Hole, minns NIN minns all jävla musik men inte vad jag gjorde, knappt vad jag gjorde alls. Kanske lika bra det.

Nu ska jag jobba på att spara pengar etersom jag ska betala 10.000 i skatt. Sen ska jag leta bilder till min nya tatuering! PUSSHEJ.

Kolla, en småfitta!


Don't look to the sky.

Nervös för att göra fel. Ont i magen igen, har säkert fått en sjukdom eller något. Kunde inte sova inatt, trodde att saker rörde vid mina fötter hela tiden. Somnade vid fem kanske. Borde ringa m nu. Kommer att bli arg annars. Borde ha hämtat ut medicin igår. Vill träffa andra vänner som man kan prata normalt med. Haha, helt sjukt hur jag orkar med den där människan, men vad gör man inte för... ja, allt kanske.

Mitt huvud känns som det låter, haha. Så fint med gamlingar som festar helt vilt <3

Nu blir det snart cpcpcp i stil med -06. Missade skolan för den här shitten en gång i tiden, SÅ värt det. Som allt annat jag gjort :D Ska bara sminka mig och ringa ett par samtal först, hoppas M inte blir galen när hon ser mina nya modzzzzz haha.


L-l-l-l-logically.

Hehe, heeeeeeeeeeeej!!!1

Har varit litte sjuk.. Eller ja, lite och lite, ganska jättesjuk. Var helt svag i hela kroppen, kunde knappt gå för benen darrade så mycket och allt var helt fail. Och så hade jag ont i magen! Jätteont! Fast nu ere bra igen. Lite yr bara men det kan man trolla bort. Är hos mamma (eller. mamma och pappa och brorsan men det blir så långt att skriva) och klappar alla katter, kollar på youtubeklipp och ovårdar mitt språk ("faaaan vad FAKKAT, asså, han failar sönder ehehehehhelulzzzzzz") ska åka och handla mat snart (hoppas mamma betalar!!!1) och kanske hälsa på en vän imorgon. Har laddat ner massa muzak och ska bränna en skiva till henne för hon fyllde år för någon vecka sen. Eller tre veckor sen, time flies. Skulle bli kul kanske.

Logiken finns inte här, jag menar jag var sjuk och nu gör jag mig sjuk igen! Haha, kommer att döööööööödödendö. Liggandes i en sjukhussäng med ett halvt ben och illgult skinn och dö i mina egna blooooodiga spyor! Jag siade det igår serru :D (Alltså det där var inte ens kul, bara hemskt..... OK SKITKUL FAKTISKT EFTERSOM DET INTE ÄR NÅGOT MAN BORDE SKÄMTA OM OCH DET GÖR SAKEN HUR ROLIG SOM HELST JUUUUEH. DET KOMMER SÄKERT ATT BLI SÅ OCKSÅ, MIN SISTA ÖNSKAN SKA VARA ATT NI SKA SPELA "MAY THE CIRCLE BE UNBROKEN" AV SPACEMEN 3 PÅ MIN BEGRAVNING OCH DET SKA VARA HEDNISKT OCH ALLA SKA HA RYMDDRÄKTER OCH SÄGA ATT JAG SEPAR I STJÄRNORNA I EN EVIGHET ELLER BRINNER I HELVETET MEN DET GÖR INGET FÖR JAG GILLAR JU ELD. Haha, nu kommer alla sluta läsa den här bloggen, överträffar mig själv i störighet och morbida skitdåliga skämt.)

Mamma har även gett bort min norska trollbok som jag hade när jag var liten! Den var skitläskig och jag började lipa när jag såg den för bilderna var så hemska. Och den var på norska! Ville verkligen läsa den i vuxen ålder och se om den var lika läskig nu. Hittade en bild från den som fick mig att minnas vilken jävla ångest boken framkallade ;)

Ett sjötroll haha <3 MÅSTE ha den boken igen! Lyckades dock googla fram vad den hette osv och gissa vad? DEN FINNS INTE ATT KÖPA. För den är ur tryck. SLUT ÖVERALLT. VILL DÖDA NÅGON. Kanske mamma eftersom det var hon som gav bort den.... Jävla pissmänniska på Amazon vill ha 100 dollar för den och jag vill fan..asdghhsrhjsiuhu GE INTE BORT MINA BÖCKER!!!!1 Åååh, snälla kan inte någon ge mig den? Den heter Trollskap och jag skulle bli svinglad om jag fick den.

Ska se om jag måste bada min Nemo snart, han ska ställas ut i helgen. Det kan visserligen vara för tätt inpå så jag kanske skiter i det. Fast det är kul att bada honom så jag gör nog det ändå :DDDDD Eller nej, det är FAN roligare att vinna utställningar. Vinner vi i heglen så ska jag ställa ut honom i Norge nästa gång och hoppas på att få en finare titel, Internationell Premier. Sen måste han fylla sju så han byter klass och sen vill jag ställa ut honom ännu mer. Haha, planer. Ska kolla nurå, sen käka rymdmat. Haha, rymden. Den är här!!!1

ps: Monrou, visst kan vi fika snart! ^^

Stormästaren.

Haha, om jag drar i skinnet på armbågen så stannar det kvar uppe. Vet fan inte vad jag gör. Tror jag får köpa de där implantaten snart (skev som snö.) så jag kan bli fulländad!
Om ni bara visste, åh världen bästa känsla jag SKITER statistiken och omvärlden och allt vad ta hand om sig heter. För jag har gudarnas ambrosia och du får inte smaka och du vill smaka och jag vet att du vill. Resonerar som så att alla har något inom sig som måste dö. Eller desinfekteras. You really turn me on and on!


Tror jag behöver mer av allt. Hundar med stora ögon, extralivet, bilbanevärlden. Jag är vid svanarna, var är du? Och jag visste redan då att detta var ren kärlek och propagandan bara ljuger. Snälla låt mig bli rik så jag kan köpa allt i världen :D Hur kan någon ogilla kärlek? Säkert någon otacksam jävel som inte fattat vad riktiga känslor är.

Wangdangdiggitydangdidang.

Förbannar läkemedlesverket som producerar all oändlighet. Förbannar kroppens anpassningsförmåga och alla utbytbara delar. Förbannar duperingsförmågan och diverse vitt brus. Sockerspya!

Har fan svinbra idéer på gång nu! När jag bli typ.... 40 år och får hål i tännera ska jag byta ut dem mot titanimplantat. Och så ska jag bli cyborg! Fan vad odödlig jag kommer vara, ni kan köra över mig med en bil utan att jag dör till exempel. Och så kan jag bo i rymden. Fast först ska jag tatuera mig till vintern eller hösten. Haha, hackig text ftw.

Nu ska jag spela tvspel och sån shitt! Puzz.
Ps: Frida; malboken SKA skrivas! Så fort jag har jobbat fram en maffig bakgrundshistoria blir den av :D

Den smutsbruna skruden.

Har ett nytt favoritord. Skrud, heter det. Man kan använda det till allt. Typ som "kan du raka av dig din svartmuskiga skrud är du snäll?" eller "FAN OCKSÅ, jag spillde vin på min nya skrud!" Haha, skrud <3 Läste en novell igår, där stod det "svala i en gyllene skrud" och jag som redan tänkte på skrudar blev glad över att en författare år 1985 (cirka) också tänkte på skrudar! Fan att de gillar skrudar i USA också, tänkte jag och blev lycklig. Lycklig-ARE, med tanke på att jag alltid är lycklig när ja läser böcker. Såvida de inte handlar om djurplågeri för då börjar jag lipa och undrar varför författaren kunde skriva så hemska saker (även om boken handlar om monster som spottar svavelsyra på småbarn, och hugger av folk vid fotknölarna och tvingar dem äta upp sina egna fötter samtidigt som tänderna faller ut)

Fan, det FINNS ingen bok som innefattar vampyrmalar som sprutar syra och äter barn. Bara böcker om vampyrer som offrar barn till satan och aliens som sprutar syra. Och monster som äter barn. Men ingen bok om vampyrmalar från andra sidan och syrasprutande malar från ett parallellt universum som möts och...... orsakar enorm förstörelse i en stackars stad söder om Stockolm. Antar att jag borde skriva den eftersom alla böcker jag läser A.T.M handlar om saker som orsakar skador i småstäder i USA och möjligtvis Sveriges hufvudstad. Och kanske zombies. Zombiemalar? Denna bok kommer att bli episk!

Nu måste jag ta itu med mina kommentarer och inlägg på diverse såååsiala nätverkssidor och sån shitt, sen ska jag sälja shitt! Hejdå <3

Bilden föreställer en terrorist som terroriserar storstäder i Sverige om nätterna!
Den kallas för spökalbinovampyrsatanisthjortkattmalsfågeldampbarn och är svinfarlig.

Glum be gune.

Arg sen glad. SEN SKITFÖRBANNAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Alltså LITE frihet har jag ju. Typ som i att jag "kanske" får åka och hälsa på en ny kompis i år. Självklart i sällskap av överhögheten själv. Men ändå. Bättre än ett totalt nej. Bättre än alla misslyckade jävla skithelger. Knakse blir en lyckad skitvecka. Bara jag får pengar och nya korsetter. Och kläder, kan aldrig få nog med kläder!

Jaja, det är väl bättre än att vara utlämnad till ensamheten och handlösheten och kanske fetheten vadfanvetjag. Haa-haaa. Hatar speciellt glada människor, idag igen :)))))

Förresten så får jag fan panik!!! Hittar inte det där forumet om det där som folk säger hände under det där jävla kriget på förtitalet, ni vet det där om judarna. Som såklart inte är sant, det vet väl alla. MÅSTE hitta det, och bli glad! Alltså det är så underbart jävla fantastiskt kränkande och jag skrattar så jag börjar gråta så fort jag tänker på det... Oh dear god.... JAG HITTADE DET!!!!!!!!!!!!!!!1 Så lurigt av sidans skapare att tvinga en att högerklicka på alla länkar, för annars blire bara porr haha <3 *DÖR AV LYCKA* *söker sedan efter malware femhundra gånger på rad*

HAHA:
"The police have issued a statement that reports so far the discovery of 84, naked bodies all connected by their sexual organs laid out on the ground to form a message which reads "FREE ANDERS BEHRING BREIVIK" which can only be seen from the air. The authorities claim the grizzly discovery only came to light after bodies started washing up on the beaches on the mainland which were surplus to the formation of the message."

Ja, jag har världens sämsta humor. Det är kanske inte ens humor, det är kanske bara dumt. I SÅ FALL ÄR DET FAN DUMT PÅ ETT BRA SÄTT. Typ som detta rökhus:

Hejdå! Imorgon kommer lasern på besök och jag behöver pengar GENAST.

Giant squid.

Idag har jag vart i ett spökhus och dampat. Sen vrålade jag på gubbar i megafon (sa "UUUH ÖÖÖÖH ÖHUHÖH!") Sen lagade jag falafel. Nu är jag full. Mitt smink har fakkat sig och jag är en tjåkk hest. SUG KUK.

Haha, så fult <3

Cosmic Lazer.

Hahaha, jag stjälkar min ärkefiende och min ärkefiende fick sin stjälk stulen av en tjuv. HAHA.


Näääe, jag har inte tagit "looodz of azzzid" jag är bara cpcpcp.
HATAR att fanskapet har låst sin "socialnätvärkssidakukröv" för nu kan jag inte stalka lika bra. Hoppas hon dör av bristande sminkskills. Eller fettvalkar i hjärnan. KUKFITTA. Allt är typ röv här, sakanr att vara kändiz i USA :(((( Tråkigt att inte få vara med i tv liksom!!1 Fast igår ville en liten unge (max 5 år gammal) veta var jag köpt mina platåpjukkkz.

Köpte mat för ungifeeer 2.000 kr igår. Köpte kleeedeer för 22.000 i USA. Köpte även godis för 100 spänn i förrgår. Stackars mina fonder. Vill inte träffa folk, inte folk som är glada. Vill uppfinna nya tortyrmetoder istället. Eller skriva poesi. Alla vet att jag endast kan leka gud med pennan i speciella tillstånd. Typ efter femtionio kartor sömntabletter eller en hel kanna kaffe blandat med Jacques Chirac. Har liksom itne uppnått det profetiska tillståndet ännu. Måste... LEVLA UPP!!!1 Läväl två just nu, fetnajz på level tre. Spelar tvspel som en gud! Om det finns VM i snabbspelning av Fallout Nerw Vegas så vinner jag. Spelade sönder det i lördags. Vilket var tredje dagen i cplandet där alla presidenten heter Lazer Lazar och Någon flipprig jävel står för nationalsången. ROCK IT. Och ALLA helger är vita helger!

Lazar är min idol. Lazar förstörde mitt liv, Lazar räddade det, Lazar gav mig en ny dimension och den nya dimensionen är där jag hör hemma. Där jag hittade den saknade pusselbiten. Du vet att du vill. Drömmer om att få balansera på flygplansvingarna, som en riktig balettdansös! Nej, snälla gå inte, snälla stanna kvar. Snälla stanna alltid kvar. Killen som mobbade mig när jag var liten (bodde på gatan bredvid mig, brukades kasta isbollar på mig. Tror att han käkar isbollar numera, så att säga. Hans pappa är ju trailurträsh haha.) har en storebror. Broden sitter inlåst någonstans. Var vet jg inte, men han ville göra oss alla en tjänst. Och det gillar inte staten. Staten den djävulen.

Utanför min gamla hemstad bor en man. Jag har faktiskt sett honom en gång, när jag pratade med Tranan/The Crane. Hon är snäll, man får presenter av henne när man fyller år! Aaaaanyway, jag såg statens fiende NR.1 i en bil och Tranan snackade med honom. En annan dam berättade senare för mig att han är THE MAN. Och han bor i en mysig liten villa på landet. Han är så jävla hemlig serru. FJÄRDE GATAN, HÄR KOMMER JAG! Den förre var en riktig kvinnomisshandlare. Äger en liten affär som drivs av hans mamma och misshandlade exfruar, samt hjärnskadade söner. (Mathilda vet!) Allihop har världens fetaste smycken. Man kunde tro att de drev en guldsmedsaffär. En gång tyckte folk att jag skulle lugna ner mig. Folk visste. Gjorde så att folk itne visste. Kan göra så att folk inte vet. EVERYBODY BONKERS.


Alltså detta är ju uppenbarligen level fem. Vill du ha en uppsats på 50 sidor om japans feodalsystem skriven på tjugge minuter? Du kan få det.

FRÖKEN UPPENBARELSE HAR TALAT. Jag är oraklet från kattlandet, var är mitt technobeat? TACKÅHÄJ <3 PÅ sönda äre kristet bryllup, ska trasha skiten genom att dricka för mycket vin. pusspuss, ut med er och terrorisera moralkärringar nu! <3

En söt liten bög på M.A.C i NY sminkade mig såhär fint <3

RSS 2.0