White Penis

The old man and the sea.... with boners!!!!

Sorry, nu har jag varit borta igen, haha!

Har haft det lite bråkigt och så här hemma (läs dramatik och självmordshot haha!) så jag har inte direkt haft lust att blogga. Plus att jag har börjat spela Fable 3 och det är så jävla kul att jag dissar datorn!


Aaaaanyway, jag är ju lite smått efterblifven när det gäller bloggar och nu har snälla Rebecha kommenterat så fint här i min blogg.... och då vill jag ju svara men jag fattar inte hur man kommenterar på din blogg Rebecha ;) Så jag svarar här, och lägger upp din kåmentarrr också!

 

Jag gjorde bara vad alla andra i rummet också borde ha gjort :) Om man bara sitter tyst och ser på när andra mobbar är man ju nästan lika dum som mobbarna eftersom man låter dem hållas. Jag blir helt galen när jag ser orättvisa och mobbning haha.

 

Jag har tänkt på det också, speciellt när jag gick i gymnasiet i en klass med bara killar. Har ALDRIG hört så många bögskämt innan. När psykologiläraren frågade mig om det inte var jobbigt med all grabbighet och taskiga bögskämt så sa jag bara att det de höll på med var projicering ;) (dvs att du säger att någon annan är något du inte vill vara när du själv egentligen är det men inte vill erkänna det för dig själv hahaha)

 

SD kan få en egen liten ö de kan regera på, då slipper vi dem! Hehe!




Såååååååååååå att...... nej, jag vet inte! Eller jo jag vet, jag har mailat tatueraren ännu fler bilder idag! Jag och Madde var på gymmet igår och då diskuterade vi tatueringen lite (hade typ femtitusen förslag... eller tre då men ändå!) och kom fram till ett som var snyggast. Så nu har jag mailat en utförlig beskrivning på hur allt ska se ut, haha. GISSA VAD JAG KÖPTE IGÅR DÅEEH?!?!?! Jo.... FALLOUT NEW VEGAS COLLECTORS EDITION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dog lite i affären och måste typ... ta ut på fonderna!!1 (jag och mina fonder, jag säger då det, snackar lika mycket om fonder som att sälja shitt.) För det var så dyrt. Och nu kan jag inte åka på sci-fi mässan imorgon men det gör inget för jag kan käka pannkakor och Ben&Jerrys-sorbet samt spela Fable 3 istället! HEJDÅ!


Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0