White Penis

Baby's Insane.



Önskar mig en date med Lazer Lazars gudomliga uppfinning. Pure bliss, typ.
Och att kunna sjunga bättre.


ALPHA, INTE OMEGA. I don't like her, lets kill her! <3


Nejje, nog med crazytalk. Ska strax åka till stan med mamma, jag ska få en kattklätterställning och kattsand :3
Sen hem. Nej, jag ska aldrig mer åka bort. Eller jo, jag ska antagligen till USA  i sommar. Hur fan ska det gå? Så jävla orolig redan. I'M GONNA KILL THAT WOMAN. Har svåra problem med tillit, hahaha. Hlet sjukt, men jag orkar bara inte lita på folk längre. Senast så gick det ju inte bra. Jag skulle bli så ledsen om jag aldrig fick se dig igen. Om jag skulle behöva lämna tillbaka halsbandet?

Vet man inte vem jag är så vet man inte vem man ska älska, och innan man träffat mig kan man inte känna känslan ordentligt, inte för någon och det tror man kanske att man kan, men man kan INTE det, jag lovar, det är ju självklart och det vet alla!


För januari kan vara en fin månad ffs, stå i -5 grader i t-shirt och lipa på tåget hem för att två veckor känns som en evighet. Sen bara PANGBANGCPTANG! Så blir jag sjukt seriös och bara "om du någonsin lämnar mig ska du dö. If I can't have you, du vet"  och så tar han det så fint och bara "ok?" HAHAHA <3 Fattar nog intre att jag verkligen är seriös. Man får ingen andra chans, det vet ju alla! Jag skulle inte palla, heller, inte igen. Jag liksom förintar hela mig själv.

NU SKA NI FAN LYSSNA PÅ GAË BOLG ANNARS DÖÖÖÖÖR NI MEDDDD!!1
Gaë Bolg – Totentanz <- DÄR HAR DU, VASSEGO! Din vindstinna, tandlösa ilskbest!

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0