White Penis

I am a sane man.

Gick och åt förut, ingen dog. Jag lyssnade bara på musik väldigt högt i lurarna hela vägen ner till stan. Och när vi möttes såg jag bara väldigt, väldigt ledsen ut. Men det är bara att smila och le, då syns det inte hur dåligt man mår. Det är väldigt svårt att le när det känns som om man ska gå sönder av all smärta, när varje jävla liten cell i ens kropp bara vill explodera eller krossa någons skalle mot asfalten. Har inte vågat prata om det som gjorde mig så tvivlande, vet inte om jag vill heller. Kunde knappt äta på Max, mådde så jävla illa. Så han fick halva burgaren och drickan. Klart man spelar glad, vill ju inte oroa någon i onödan. Allt var visst som vanligt, jag är fortfarande omtyckt, men ändå. Vill bara.... äh, jag vet inte. Borde kanske ta någon tablett eller så, men det är kanske bättre att känna än att glömma. Skadade inte mig själv förut, självskadande är för töntar! Var inte oroliga, jag har ju slutat med sånt för längesen.

Känns så jävla jobbigt det här med målning och tapetsering, vill bara ställa in allt och flytta till en annan planet. Men onsdag är väl inte helt dålig, ska träffa några vänner och det är ju alltid kul.



Och fredag kanske blir bra också! Kanske får träffa en supersöt och supersnäll tjej då <3 Och så fick jag en hater på bilddagboken som sa att jag var skabbig, jag älskar haters för då får jag ta ut mina uppdämda aggressioner på dem! ÄLSKAR ER, MINA SMÅ HATARE!!!! Ok, jag ÄR ju smutsfödd, allierad med satan, tvättar bara håret en gång i veckan och anväder nästan aldrig tandtråd så lite skabbig är jag väl. Men det är ju inte så illa att jag luktar sopor och gammal lök liksom.

Älskar att det verkar vara som om jag är den enda som blir överlycklig om någon haar mig! Alltså, jag är lite störd för om någon dissar mig i verkligheten så jag dem rätt i nyllet eller ser ut som en galen, psykotisk mördare med kolsvarta ögon och ett jätteflin. Jag har skrämt skiten ur folk tack vare mina rageanfall, haha <3 ÄLSKAR'T! Alltså, jag är inte farlig så länge man inte retar mig i en halvtimme och säger att jag är luktar tonfisk och att jag är dum i huvudet för att jag itne äter djuren och att alla jag känner suger kuk och luktar bajs eller något. Enda undantaget, dvs då jag attackerar helt till synes oprovocerat är om du försöker kyssa min kille eller om du är en puckobrud, då får dina ögon smaka på nagelapokalyps av bibliska mått!

Nej, nu ska jag hoppas på att jag ska fortsätta vara glad hela kvällen! Ska kolla på det där programmet om folk som har vilda djur som husdjur, de är störda. Hejdå!

ps: jag är så jääääääääääääääävla hård!!!!!!!!!!

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0