White Penis

Russias greatest lovemachine.

The meanest cat in town. Längtar så till USA! Tror jag kanske får följa me familjen dit i sommar om jag är snäll! Ska yrka på Arkansas och Las Vegas, men de vill väl till NY. Jag vill till södernnnnnn!!1 <3 Fatta att gå runt i Mojaveöknen och leka... FALLOUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3 Haha, cpbrud. Och jag skulle vilja bo i Arkansas. Ok, jag hatar solen och sånt. Men jag är så jävla svag för rednecks och deras musiksmak. Och hembränt och öl och dialekten och så ska vi inte tala om att jaga vildvin med hund och ha SHOTGUNS! SHOTGUNS! Jag skulle ha hur mycket vapen som helst, jag älskar vapen! Man kan aldrig ha för många gunzzzzz. Skulle
vara värst av alla typ, och prata asnice. Sen skulle jag åka till Las Vegas och bara.... DRUNQZ!!1 Haha. Och så skulle jag gifta mig där! Med en katt eller något, man får ju göra sånt i USA.

Jo, jag frågade puckfan och vad svarade puckfan? GUBBSEX. Gubbsex, hahahaha, åh, jag dööööööör gånger 100. Triumf typ hahaha <3 LET'S RUN HER OVER, LET'S KILL HER, TIE HER UP AND FUCK HER WITH A TIRE IRON!


Vaknade av att jag dreglade i morse, fräscht!

Nej, nu ska jag smninka mig lite lätt och sen dra! Blir ju helt försenad när jag lyssnar på musik och blåggarz samtiddigt haha. BLAME IT ON THE BOOGIE! Ses vetja.

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0