White Penis

You have to fuck life, in the gallbladder.

Jag sitter och lyssnar på Dean Martin nu. Varför vet jag ärligt talat inte, han var liksom på spotifys "framsida" eller vad man säger. Det är ju inte direkt en artist jag brukar lyssna på. Däremot älskar jag Richard Cheese, men han gör ju bara om alla låtar till helstörda lounge-versioner. Ni borde lyssna på honom. Jag skriver så mycket om musk nu för tiden, haha, det blir visst en musikblogg. Ok, vill ni veta vilket ett av mina absoluta favoritband är då? Någonsin? BUTTHOLE SURFERS. Jaja, det låter jävligt oseriöst, men det är sepeseriöst. Älskar dem, hade velat se dem live. THERE'S A CREEP IN THE CELLAR THAT I'M GONNA LET IN!!1 Noiserock är nog en av mina absoluta favorit musikgenrer, kollade lite på wikipedia och jag lyssnar på de flesta banden inom den genren. Ganska konstigt, jag brukar ju se mig själv som någon utan definierad musiksmak.

Hittade en ganska absurd sida förut. Det är en sida för homosexuella män med fotfetisch inriktad på håriga och smutsiga fötter. Helst uteliggares fötter. Det finns liksom ingen gräns för hur specialinriktad en fetisch kan vara ;) SJälv gillar jag inte håriga män. Män ska inte ha hår alls, helst. Bara på huvudet. Och så ska de vara så smala att man nästan kan bära dem för att de väger så lite. Jag är knepig jag.

Har nu även fått reda på att många människor går runt i underkläderna hemma, typ bara underkläderna eller helt nakna. Visste inteatt det var så vanligt, haha. Jag hatar att vara naken. Jag skulle helst av allt ha permanenta kläder, typ födas med kläder på. Kläder är fina!


Näe, nu ska jag visa en bild på en inkräktare på mitt kylspåk. Jävla Uncle Ben, typiskt honom att inkräkta på mina ägor!

Jo, mitt kylskåp är jävligt tyskt! Rök inte när du är gravid, säger det till mig varje dag.

 

 

 

 

 

Nej, nu ska jag göra lite reklam för ett vegan-grindcore (eller deathcore eller deathemtal eller wft ever.) band vid namn Cattle Decapitation. Alla måste älska dem. Även om ni inte älskar musiken! FATTA. De sjunger om massa fina saker, som att du för rövcancer av att äta kött, bukkake tsunamis och att människor borde dö för att de plågar djur. Äger tyvärr bara en av deras skivor, men de finns ju på spotify (dock inte alla skivor, Humanure är bäst och den finns inte där) speciellt bra är ju veganismen, misantropin och förespråkandet av folkmord. Heja djuren! De har även asfräscha tröjz, checka in den här med octomom på, va!

 

kolla även in the birthdayparty-covern: Cattle Decapitation – Sonny's Burning

Perfektion haha <3 (ok då, originalet är bättre...)


Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0